Så vad händer?

Jaa ärligt så händer det inte mycket i mitt liv just nu. Söker jobb som bara den men får bara nej och nej hela tiden, vilket jag börjar tröttna på en del.
Jag har saker jag måste få gjort men inte får gjorda och ändå går jag hemma? jaa men nu är de så att jag har fått en tanke ställare och jag vill inte sitta vid datorn så förbannat mycket hela tiden. När jag väl sitter här så kollar jag på en jädrans massa jobb och har helt glömt bort bloggen.
 
Jag har även tänkt att ge er en liten återblick på hur jag det i London som au pair men jag lovar det kommer. Jag är bara lite snö med det. Jag tänkte göra det nästa vecka om jag inte är allt för slö. Plus att jag har inte bloggat så mycket nu heller på grund av att min systers internet har laggat till och från så vi har knappt haft internet sen jag kom hem ifrån London. Det där förbannade internetet behöver man så gott som hela tiden med om man ska söka jobb. Hoppas åtminnstonde att jag får ett jobb snart så jag slipper bo inne hos någon!  Jag önskar även att jag får det jobb jag vill. Med det menar jag att jag vill jobba som elektriker men tyvärr så tar knappt något företag in någon lärling vilket suger!
 
Jaja nu vet ni hur läget är ifrån min sida =)
 
Simma lugnt där uppe
 
Over and Out!
bruden ifrån den lilla byn Målilla
Angelica

RSS 2.0