Sjuk- halsfluss

Förlåt för dålig uppdatering men råkade bli lite sjuk efter helgens bravader!
Gick till doktorn i tisdags skrev in mig och fick sedan träffa läkaren och hon hann knappt kolla mig i halsen innan hon konstaterade att jag hade halsfluss, woho eller inte..
Lagom inpå min resa till Sverige.

Aja nu orkar jag inte skriva något mera för jag mår fortfarande inte hundra, så jag ska gå ner och ta mig en dusch och se om detta löser sig något. Jag ska minnsan vara frisk när jag åker hem.!

Hoppas ni andra mår bättre än lilla mig.

Kramar
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Vilket väder, vilken dag och vilka fina vänner jag har!

Lördagen - härligt väder och en mycket toppen dag.

Hade som sagt min kära vän Anna här i natt (lördags) och det var jätte mysigt måste jag säga. Alltid lika kul att ha lite sov sällskap. Vaknade ganska tidigt som vi typ nästan alltid gör eller har gjort när vi sover bredvid varandra, plus att familjen hade främmande så det var inte allt för tyst för barnen sprang upp till mitt rum och öppnade min dörr.. Inte det roligaste kanske men så är det ibland när det är typ nytt folk i huset som inte vet om att jag finns här!
Blev att käka frulle och sedan bar det iväg till stratford/westfield för att inhandla en väska till Anna. Vi var där längre tid än vad vi hade tänkt, konstigt nog. Efter vårat lilla besök så blev det att åka hem till min igen och lämna väskan och sedan tog vi oss tll parken för att ha en liten picknick. Så till våran lilla picknick hade vi köpt två vinflaskor, jordgubbar och hallon. Snacka om att vi låg där i solen och hade det underbart i det väder som London levererade en lördag som denna.
Efter vi hade varit i parken i några timmar så blev det att gå hem igen och göra sig iordning för att sedan åka vidare till golders green för att möta upp Katarina och Elin. Vi skulle käka pizza och sedan skulle vi ut och festa. På resturangen så fick vi sprit så vi kunde shotta och ha det kul innan vi skulle gå av chefen på pizzerian.. Ja allt kan nog fasen hända.! Vi drog vidare till Camden där vi hamnade på Lock 17 och hade det väldigt roligt måste jag säga! Förutom det som hände, men så är det ibland. Kvällen för min del blev toppen eller rättare sagt hela dagen!

Söndagen - promenad dag

Vaknade väl inte allt för tidigt idag, förutom att jag vaknade upp och hade ont i mina vader.. Snart vet jag inte vad jag ska göra med mina vader för dem gör jävligt ont.. Tror jag har fel skor på mig, men det verkar inte hjälpa heller för jag får ont i vilka som helst, vilket är jätte jobbigt. Önskar att mina vader inte var så vältränade just nu!
Mötte upp Anna i Kentish town och sedan dess har vi så gott som gått hela dagen i London. Först ner till Camden och käkade på donken, vidare mot regents park, oxords street och sedan till picadilly för att möta upp Katarina och Elin för att käka lite middag på bella italia. Efter maten stack jag hem och bara tog det lugnt och duschade, pratade med mina vänner i norge och sedan pratade jag med mina två stora systrar ett litet tag. Snacka om att jag saknar dem där hemma! För övrigt så har jag bara suttit här vid datorn och slappat framför tv hela kvällen. nu tänkte jag avsluta kvällen med att läsa lite mera i min bok så den blir klar innan jag åker till sverige på lördag.
6 dagar kvar och då är jag i sverige, kommer bli så underbart att åka och hälsa på Emelie och sedan hem till lilla Målilla och träffa min underbara familj =)

God natt på er där ute.

Massa bilder emellan torsdagen till söndagen.
Klicka för att se bilderna bättre =)
                   

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

20 grader och jag är i London och det är bara 23 Mars

Att vakna upp tidigare än vad man ska är inte kul kan jag säga er. Jag vaknade upp runt 6 och var klar vaken och ändå hade jag sovmorgon en liten stund på morgonen visst det är inte länge men det är allt 10-15 min! men det blev ingen sov morgon för min del för jag bestämde mig för att gå ner den tiden jag brukar tanke på att jag ändå inte riktigt kunde sova.

Blev att ta grabben till skolan och tjejen fick följa med. Sedan mötte jag upp mamman och bebisen så bytte vi barn och jag tog mig en promena medans dem gick på musiken. Hade lilla bebisen till lunch då jag gick och mötte upp min värdmamma för att äta på ett ute ställe med barnen och henne. Vilket var väldigt mysigt måste jag säga och om jag inte har sagt det innan så har jag verkligen världens bästa värdfamilj! Efter vi hade ätit så fick det bli att gå till lekplatsen som låg precis där och leka en stund.
Efter någon timme blev det att gå hemåt för att göra iordning innan vi skulle till tjejens dagis på en liten konsär som hon skulle ha. Snacka om att det verkligen är super duktiga på dagis med alla sånger dem lär sig =) Hon var även hur söt som helst i sin lilla kanin dräkt, lite synd att jag inte tog med mig min kamera. Efter konsären så hade dem dukat upp med en massa mat utanför så man fick gå och ta det man ville, jag tog lite granna men det var inte allt för mycekt som var lockande. Jag gick även hem tidigare med lilla bebisen för att han inte riktigt tyckte det var kul, fick ge honom lite mat hemma och sedan bara ta det lugnt.

Fast nu har jag slutat och om ni frågar mig så är jag helt slut, skulle nog faktiskt gå och lägga mig. Vet inte hur många gånger jag har gäspat under detta inlägg för jag är så trött efter en mycket lång dag men både sol och barn. Har även nästan varit ute så gott som hela dagen i det fina vädret, vi har nog haft 20 grader i solen och sedan haft sol så gott som hela dagen, man ska verkligen inte glada för ack så underbart det är!

Nu väntar jag även på att jag ska gå mot Kentish town för att möta upp Anna som ska sova här i natt, kommer bli jätte kul. För i morgon så ska vi in till westfield och köpa hennes resväska som hon ville ha och kanske kolla lite i någon butik efter något snyggt klädes plagg men jag får se! Ha en toppen helg nu kära läsare!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Suttit i solen vid kenwoods house

Jobbade på som vanligt på morgonen och allt gick toppen =)
Var även väldigt tidiga på skolan idag, konstigt nog kan väl vara för vi kom hemmifrån en aning tidigare än vad vi brukar göra.

När jag var hemma igen blev det att passa bebisen för att mamman skulle ut och springa. Så vi lekte och ag försökte underhålla honom, gick väl sådär men vaken var han i alla fall. Jag tog och duschade när mamman var klar efter sin spring tur och dusch. Sedan drog jag mig i väg till parken för att möta upp min fina vän Anna för att sitta vid kenwoods house och ta det lugnt i solen. Vi tog även en liten fika inne på café och snackade en hel del. Sedan satte vi oss ute i solen igen, dock hade den gått i moln så det var inte allt för mycket sol kvar.

Jag stack runt två för att jag skulle hinna till grabbens skola för att hämnta upp honom i tid. Visst hade en timma på mig, men sedan var jag en bra bit ifrån hans skola så det var bara att traska på.! Var så jäkla varm när jag väl kom fram till hans skola så jag nästan trodde jag skulle dö, haha. Vi skulle på en playdate med en av hans kompisar, så det blev att följa med honom hem och leka lite och sedan vid 5 gick vi hemåt.
Väl hemma blev det att hjälpa till med barnen och bada dem och lägga dem.
Så just nu sitter jag i trappan och lyssnar på om dem sover eller inte, vilket är ganska enkelt. För båda föräldrarna stack eller ja pappan kom ju aldrig hem och mamman åkte när hon hade lagt dem.

För mig gör det inget alls att jag sitter barnvakt för jag skulle ändå inte gå ut så jag kan lika väl sitta och ta hand om dem när dem sover för dem är ju så jobbigt då ju? haha nej det är dem inte! Men jag känner att jag är trött så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag kanske lägger mig ner och läser min bok så den blir klar någon gång eller så sitter jag här vid datorn och glor. Jag får helt enkelt se vad jag bestämmer mig för. Hoppas ni andra har haft en toppen dag, men mycket sol =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Inte många knop idag inte

Vaknade upp och var hur trött som helst tanke på att jag gick och la mig sent igår.
Hur som helst så kallade jobbet på mig och jag skulle hjälpa till med barnen som vanligt och ta dem till skolan och dagis, inget som hade ändrats!

Väl hemma igen blev de lite prat med min värdmamma och sedan gick jag upp och läste min bok någon timma. Helt plötsligt efter ett tag börjar jag få jätte ont i magen och huvudet börjar värka så jag tog och la mig ner och sov en stund vaknade till lite då och då men tröttare och lite ondare än innan.. Bestämde mig för att ligga kvar tills jag vaknade och det var bra. Vaknade runt kvart över 1 och kände mig bättre men då hade jag även sovit nästan 2 timmar. Det tråkigaste av allt var att det var skit fint väder ute men jag hade varit inne heldagen så jag missade det fina vädret. Tog mig ner och åt en macka, dock med illamående och huvudvärken kom tillbaka. I den stunden bestämde jag mig för att jag skulle gå till affären och kolla om jag kände för något gott, vilket slutade med en coca cola. Köpte den och tog mig en liten promenad i det fina vädret, blev inte allt för långt för jag orkade verkligen inte. Känner verkligen just nu att min kropp inte alls är som den ska, vet ej varför.

Började även att jobba runt 3 och det gick toppen för jag hade bara bebisen så det var inte allt för mycket att göra och jag kände mig helt okey just då. Började även med maten, dock så var jag inte alls sugen men var bara att göra iordning och sätta in potatisen i ugnen. När alla var hemma blev det att äta lite middag och spela lite spel och bada. Jag fick även äran att lägga lilla bebisen för att mamman skulle ut och äta och pappan fick ta dem äldre barnen att lägga. Det blev lättast så, men när jag kommer ner till köket så sitter dem alla tre och äter? haha snacka om att barnen har börjat äta på kvällarna. Och en annan sak som verkligen går just nu på grabbens skola är att dem kissar på sig lite när som, så när jag stod och pratade med värdpappan om att grabben måste gå på toa innan bädddax så sitter grabben och kissar på sig.. Bra gjort mycket, nej men ärligt det är verkligen inte kul det är bara jobbigt för man måste ha ombyte med sig var man än går. Tur så är det inte bara våran grabb som är inne i den berioden för det är flera i hans klass..

Men nu ska jag ta och lägga mig ner och läsa någon sida i boken och sedan släcka så jag får mera sömn i natt än vad jag fick igår! lär behövas om ni frågar mig.  Hoppas som sagt ni andra hade en bättre dag än mig =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Tisdagen,kom i säng allt för sent..

Måste säga att vakna upp med solen som strider in i rummet kan vara det härligaste och underbaraste som finns. Man känner en sådan glädje då att man bara vill studdsa upp och ropa av glädje, tro mig det var inte diret det jag gjorde. Jag gick upp som vanligt dock med huvudvärk. Hjälpte till med barnen och tog dem till skolan/ dagis. Grabben skulle vara i skolan tidigare än vanligt så vi gick hemmifrån lite tidigare än vanligt utan några bekymmer, snacka om skönt men ändå fick vi nästan springa lite till bussen för att hinna med den. Väl framme så var inte dörrarna öppna men dem öppnades strax efter vi kom.

Jag tog mig en liten promenad och satte mig i solen och läste min bok medans jag väntade på att få komma till skolan för att kolla på grabbens uppträdande han skulle ha. Snaacka om att han var hur söööt som helst i sin lejon kostym som dem hade gjort. Inte för att vara sådan med hans grupp var dem som tyckte det var roligast och lät mest. Även våran lilla grabb tog i allt han hade i alla sånger dem sjöng, så nu har han inget mera att vara rädd för eller nervös för =)

För övrigt på dagen så fick jag inte mycket gjort mer än att tvätt och läsa min bok som jag känner att jag måste läsa ut någon gång. Blev så klart att jobba när alla barnen var hemma och det skulle lagas mat och donas. Dem skulle även badas och busas och lekas med. Om jag inte minns fel så slutade jag runt halv 7 men det var inte slutet på min kväll inte.!

Jag skulle nämligen gå över till grannen för att sitta lite barnvakt hade jag fått förfrågan på. Självklart tänkte jag för barnen sov så jag skulle inte behöva gör speciellt mycket. Satt i deras soffa och började kolla på en film som inte föll mig i smaken riktigt så jag började läsa min bok som jag hade med mig istället. Jag kunde verkligen inte sluta läsa för den är så spännande och ändå har jag läst den innan, men kan inte förstå att jag kan knappt slita mig ifrån den.!
Aja jag kom hem runt halv tolv och gjorde mig i ordning och somnade på två röda för jag var verkligen super duper trött! Får även lov att säga att det verklkigen är underbart att man kan tjäna lite extra pengar sådär en veckodag, pengar behövs för dem går åt som bara den.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Måndag inget kan gå fel, snart helg igen.

Att vakna upp en måndag är aldrig fel men det är inte fel med ledighet heller!

Tog och hjälpte till med barnen som vanligt och tog grabben till skolan och tjejen fick följa som hon alltid gör dem dagarna då hon är ledig. Väl hemma igen så blev jag nästan ledig till klockan 14, eller ja jag ska ju byta lakan i min säng och i barnens sängar så ledig blev jag ju inte...
Fast jag hann med att gå till gymmet i 40 min, ladda på mitt buss kort,köpa födelsedags kort, duscha, byta lakan och äta lite lunch. Så under dem timmarna så hann jag nog med lite granna, visst det låter inte mycket men om man tar allt i sin egna lilla lugna tid så gick det toppen =)

Hade även lilla grabben i någon timma och där sprang tiden iväg för han skulle matas,sovas,byta blöja och så får vi inte glömma att man måste underhålla honom med.! När han ungefär skulle sova så blev det att gå ut och gå en sväng tanke på att det var så fint väder, gick inte i världens snabbaste tankt men det var ändå hur skönt som helt att få komma ut lite granna. Resterande av kvällen blev bara full rulle kändes det som, grannen var här och åt lite middag och umgicks. Det var jätte kul att dem var här men det gick lite över styr på slutet då alla blev trötta. Slutade även runt 18.20, underbart.

Så jag tog tag i det hela och tog mig en kvälls promenad i ett litet mer högt tempo än vad jag hade på dagen idag. Mobilen visade även att det var runt 11 grader och klockan var knappt halv åtta när jag kom hem, snacka om skönt. Kan gärna fortsätta att vara såhär för jag tycker det är underbart att man kan gå i vårjacka såhär på kvällen när man går ut för övrigt på dagen och morgonen med =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Parad med ett hyffsat bra väder och med toppen vänner!

Vaknade upp, duschade och åt frukost. För vid 10 var det dax att prata lite skit snack med min fina och underbara syster Jackie =)
Efter mitt samtal så fick det bli att dra på sig ytterkläderna fort som bara den och ta sig upp till undergrounden för att ta sig till Green park för att möta upp mina tre små vänner, Evelina, Anna och Katarina. Vi skulle kolla på St patricks day paraden (en irlänsk folk fest) roligt att stå där och kolla på hela paraden för ibland stod dem på en last bild och sjön lite irlänska sånger och så hade dem flesta något grön på sig. Denna dag firades igår och om man gick ut då så var man tvungen att ha något grönt för annars kunde vem som helst komma och slå dig, mohaha. Tyvärr så satt jag ju barnvakt så jag kunde ju inte gå ut och tyvärr har jag inte något som är grönt så det hade blivit kört för min del.!

Tanke på att vädret var ganska hyffsat så satte vi oss i parken och mös lite med en liten picknick. Satt där ett tag tills nästan alla började frysa och vi bestämde oss för att gå till en pub och kolla på fotboll, eller ja Katarina och Anna ville se. En annan var väldigt ointreserad så jag satte mig och pratade med min kära mamma och lilla syster på telefon istället =)

Efter vårat lilla pub häng blev det att gå upp till primark och new look för att kolla efter en resväska till min kära vän Anna. Dock hittade vi ingen, så vi tog oss in på HM och forever 21 hittade inget där heller. Ungefär där någonstans så bestämde vi alla oss för att dra oss hemåt, vilket var en super bra idé. Så jag och Anna tog oss upp mot tottenham court road för att ta bussen därifrån. För en gångs skulle behövde jag inte alls vänta så länge som jag brukar få göra, vilket var super duper skönt =)

När jag kom hem blev det att göra två stora mackor med ägg,purjolök,svamp och gurka, mums måste jag säga för det var riktigt gott.
Fast nu sitter jag här och fudnerar på om jag ska orka lägga upp lite bilder eller inte, vilket jag borde göra. Ni får lite bilder från dagen i alla fall, så snäll kan jag vara för en gångs skulle =)
Det tråkigaste är att det redan är måndag i morgon. Helgerna går för fort enligt mig!

                  
Hoppas ni andra har haft en toppen söndag och självklart fredagen och lördagen med =)

På tal om bilderna så får ni stå ut med att det står blog/blogg på vissa men jag är tydligen för trött för att skriva ikväll.. aja då vet ni det med, skratta det är okey ;)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Det kommer Piss ifrån himlen....

Vaknar och loggar in på fb på mobilen och kollar även lite på aftonbladet och ligger i min underbara säng och undrar vad det är för väder ute.
Under den tiden hör jag hur det smattrar på fönstret och inser att det regnar ute, kul eller inte.!
Och helt plötsligt får jag ett meddelande om att Anna är vaken och vill träffas, haha. Trodde aldrig att hon skulle vakna så tidigt, mohaha. Så vi bestämde att vi skulle träffas i archway för att ta en kaffe och vänta på dem andra så dem kunde vakna. 1 timma inne på Costa i nog dem roligaste ställningarna, men ack så skönt det var. Jag bestämde i alla fall att vi inte kunde sitta där längre så vi tog oss vidare till gospel oak (over ground) för att åka till stratford för att shoppa på westfield.`Jag skulle egentligen inte köpa så mycket och det blev det faktiskt inte, men kom hem med ett par leggings,ett linne och en kort ärmad shorta. Väldigt nöjd över mina köp,dock hade jag faktiskt velat ha så mycket mera men nej det får vara till en annan gång :) har ju så många helger kvar som jag kan köpa grejer på =)
Juste får ju inte glömma bort att vi käkade ju faktiskt lunch där med och satt och pratade om allt möjligt och var inne i ganska många affärer. Det stora negativa var att vi var inte ensamna där, haha det var sådär 1000 människor till om det nu ens räcker.!

Åkte hem och bara tog det lite lugnt innan jag skulle börja jobba, skulle få äran att sitta barnvakt en lördag kväll. Woho eller något, inte det roligaste men men ibland måste man jobba helger och så är det. Det var mer eller min tur att lägga barnen idag dock inte det lättaste när det är människor i huset som livar upp stämmningen, tur så gick dem ganska fort så det blev lugn och ro. Gick super lätt att lägga barnen i alla fall och dem somnade nästan på en gång för att dem var så trötta.

Så resten av kvällen har jag bara suttit här och tagit det lugnt och inte gjrot ett skit, mer än att gett er två inlägg på vad jag gjorde igår och hur min dag har sett ut idag :)
Som ni förstår så blir det alltid lite shopping när det regnar, men det är så det är när man bor i England/London. För liksom vad finns det annars att göra här? Inget, inte när det regnar i alla fall.
Nej nu ska jag sluta blabla och göra något vettigt som att kolla lite på tv kanske? för kan ju inte sitta här hela kvällen. Hoppas ni har haft fins väder i alla fall =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fredagen var inte så lång som jag hade tänkt mig

Att jobba hel dag ibland kan vara det jobbigaste som finns men även det underbaraste som finns.
Hade i alla fall båda barnen på morgonen till grabbens skola och sedan tog jag och tjejen oss till en lekplats och var där ett tag. På vägen hem därifrån så blev det att gå till affären och sedan hem för att byta barn med mamman.
Jag hade lilla bebisen någon timma och sedan så gick vi och mötte mamman och barnen vid the giraff för att äta lite lunch. Riktigt gott måste jag säga =)
Sedan blev det hem och titta på film och bara ta det lugnt. Jag somnade i soffan i världens sämsta position men det var underbart att somna en stund. Sedan blev det full rulle efter jag hade vaknat för då var alla barnen vakna. Mamman och dem två äldre barnen skulle ut och jag skulle underhålla bebisen ett tag och även gå till affären för lite ärenden. Väl hemma igen så blev det att underhålla bebisen lite granna igen och även dem andra barnen som kom efter ett tag. Det blev även pannkakor till middag, är så himla glad att jag slipper göra dem för jag är sämst på att göra pannkakor, haha. Så varje gång vi äter pannkakor så gör min värdmamma dem =)
Hjälpte även till med badet och sedan slutade jag.
Men tro det eller ej min kväll slutade inte där! jag fortsatte min kväll hos grannen där jag skulle få tjäna lite extra pengar. Dock blev det bara en timma för pappan kom hem tidigare än vad det var tänkt så jag slutade vid 20.00. Snacka om att min kväll tidigare än vad jag hade tänkt mig. För den första familjen jag skulle ha suttit hos avbokade och så blev det grannen istället och där blev det bara 1 timma. Fast visst jag ska nog inte klaga för jag hamnade i sängen redan vid halv nio och däckade vid halv tio-tio tiden, underbart om ni frågar mig!
För efter alla dessa timmar jag har jobbat denna vecka så var det riktigt skönt, var även riktigt länge sedan jag somnade så fort som jag har gjort hela denna vecka!

Hur som så var fredagen väldigt lång men inte lika lång som jag hade tänkt mig att den skulle vara..

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Soool och vaaaarmt = Underbart väder i LONDON

Här sitter jag ännu en kväll och ska berätta för er vad jag har gjort idag på min arbetsdag som Au pair.

Jo såhär är det att jag jobbade på som vanligt på morgonen, tog barnen till skolan och dagis. Sedan hem för att passa lilla bebisen i någon timma medans mamman var ute och sprang.
Runt 11 tiden blev det att vara barnvakt åt grannens lilla son som bara är 2 veckor äldre än våran bebis. Skulle ha honom ända till klockan 2. Vi tog oss en promenad upp till kenwood house och njöt av solen, han låg mest och sov och njöt av det tror jag. Jag mötte även Anna uppe i parken för att få lite annat att göra. Vi tog oss en fika vid Kenwood house och bara pratade och tog det lugnt, vi åt även upp mina muffins jag hade tagit med mig hemifrån. Mums muffiens var enormt goda måste jag säga, men ack så onyttigt haha.!
Sedan blev det att lämna till baka honom och gå och hämta hem den stora grabben ifrån skolan. Han skulle även ha med sig en kompis hem, eller ja hem och hem. Vi gick till parken och lekte och hade picknick, underbart vart det tanke på att vädret var toppen med =)

Efter våran extremt långa dag blev det att gå hem och göra lite mera mat för barnen och bara ta det lugnt och baa barnen. Så nu ligger dem och sover gott i sina sängar, mamman la dem innan hon gick. Som ni nog förstod på sista meningen så sitter jag barnvakt även idag, föräldrarna skulle ut med alla andra föräldrar i grabbens skola. Hoppas i alla fall att dem får trevligt och att dem inte kommer hem allt för sent, jag är trött! haha nej men dem får komma när dem kommer.

Jag ska bara sitta här och ta det lugnt ändå =) kan ju liksom inte gå och sova nu för klockan är bara 20.52 alldeles för tidigt!
Tänkte för en gångs skulle ladda upp lite bilder!

      
Detta bjuder jag på en torsdags kväll som denna :)
Har haft en toppen dag idag. I morgon blir det ännu en lång dag med jobb. Längtar lite till nästa vecka då jag inte alls jobbar såhär mycket! Men just nu är det bara skönt för jag får extra pengar =D

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Onsdag en liten titt in på mamma livet.

Åh nej jag ska inte bli mamma om ni tror det!
Började som vanligt vid 7 men det som var annorlunda idag var att jag skulle få ha lilla bebisen helt själv så gott som hela dagen. Plus att min värdmamma fyller år idag, grattis till henne :)
Det var även inte jag som skulle lämna barnen på dagis utan det blev mamman som skulle göra det. Så jag hade lilla bebisen ifrån kl 8 helt själv till klockan 4 ungefär.
Så vad gjorde jag och lilla grabben då?
Jo det ska jag berätta för er, han hade ju allt sitt lilla schema som jag följde så gott som hela tiden. Han sov, lekte,åt och sov igen. haha Det var ungefär vad han gjorde. Men jag tvättade, bakade, vek tvätt och åt lunch och hade det allmänt lungt och skönt enligt mig. Jag var till och med ute med lilla bebisen, för vi var och köpte en present till min värdmamma. Det fick bli en kokbok, på grund av att vi äter väldigt mycket soppor så fick hon en sopp kokbok med väldigt många olika soppor. Måste erkänna att den såg verkligen jätte bra ut och det stora pluset är att hon blev jätte glad över den. Så det gjorde jag allt jätte bra =)

När hela huset var fullt så blev det att laga mat och fika och bara mysa med barnen. Grannen var även över så hon fikade och åt middag med oss, mycket trevligt.  Hjälpt till med badet idag med och lägg dax för föräldrarna skulle ut och äta middag så det fick bli jag som fick lägga barnen. Jag måste säga att jag älskar att lägga dem nu för tiden för det går så mycket mycket bättre än vad det gjorde när jag kom. Sen så är dem även så mycket lättare över lag. Vi är så gott som kompisar jag och barnen jsg älskar det, tänk när jag kom ? då tyckte inte någon av barnen om mig och bara skrek eller gick undan nu kommer dem och kramar mig och säger att jag är deras bästa kompis och så vidare. Det är sånna här lägen man bara älskar barn =)

Nu sitter jag i alla fall och är barn vakt. Förstår inte riktigt hur jag har orkat med denna dag för det har varit extremt lång som ni kanske har förstått! Men då vill ni nog inte veta hur mina andra dagar ser ut?
Fast jag tänkte vara lite ego och skriva upp hur jag jobbar resten av denna vecka.

Torsdag ( i morgon) Som vanligt på morgonen i min familj. Sedan mellan 11-1 hos grannen och sen på kvällen barnvakt åt min familj.
Fredag  så gott som hela dagen i min familj och sedan från 19 hos en annan familj
Lördagen Barnvakt åt min familj runt 7 på kvällen till ja kanske 23 eller något.
Söndagen. LEDIG.

Så nu kan ni förstå att jag kommer att jobba ganska mycket resten av denna vecka, visst jag får skylla mig själv för det är jag som har valt det så jag ska inte klaga. Men vem tackar nej till pengar? inte jag i alla fall, pengar går åt som bara den varken man vill det eller inte. Tur jag sparar alla mina pengar som jag får över nu :)
Tänk vad mycket roligt jag kan göra för dem sedan när mina två syskon kommer hit :)
Nej nu ska jag ta och kolla på tv istället för att sitta här och glo. Får inte glömma bort att ta en liten kladdkake bit med ;)
God natt och sov gott när ni väl ska göra det :)
För övrigt så tycker jag dagen har gått väldigt fort, tanke på att jag ändå har haft bebisen så gott som hela dagen. Att vara "mamma" är mer jobbigt än vad man tror!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Hopp dit och hopp hit.

Tisdag - ont i magen kan vara det värsta!

Tur att man inte skulle jobba allt för mycket denna dag.
Lämnade barnen på skolan och det roligaste av allt denna morgon var att dem var så himla glada och busiga så dem skojade bara med mig hela vägen till skolan och dagis. Jag tyckte det var jätte mysigt måste jag säga.

Väl hemma så blev det att hjälpta till med bebisen för att min värdmamma skulle testa att gå ut och springa en stund för första gången. Sedan gjorde jag iordning pizza till oss två till lunch, mums gott var det.
Sen gick jag faktiskt och la mig och somnade nästan i 2 timmar, helt otroligt. Så trött och ont i magen hade jag! Jag tog även grabben sedan när mamman skulle gå och hämta hem barnen. Vi lekte och sov och bara tog det lugnt tanke på att jag inte mådde så bra.
När alla var hemma blev det att laga mat och styra och ställe lite. Fick sluta ganska tidigt redan vid 6 tror jag att jag hade slutat. Blev inte allt för mycket gjort efter det, mer än att jag gick till gymmet och satte mig på cykeln och cyklade 1,1 mil kände mig inte slut efter men kände att det fick räcka för idag. Längtar konstigt nog efter att åka hem till sverige och kunna hämta mina spring skor så jag får gå ut och springa här i naturen, men jag kommer vara död haha.
Somnade väldigt tidigt igår med runt 22 låg jag i sängen för att sova och vid 22.30 sov jag säkert.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Skalleper var hos mig en stund idag...

Snacka om att helgen går för fort!
Det är redan Måndag och ett stort plus det är fint väder. Vaknade upp med en klar blå himmel och lite sol, så himla mysigt det är!

För övrigt så skötte sig barnen galant i morse när vi skulle till skolan.
Sen jag kom hem var jag nog bara hemma en liten stund och sedan stack jag ut och mötte upp Louise för en promenad i Parken. Älskar verkligen våren om ni inte vet det, för det får mig på toppen humör och så är det så himla mycket färger och ja livet är bara toppen =D

Runt lunch tid blev det att gå hem och bara ta det lugnt och hänga tvätt och ta hand om grabben för att mamman skulle ut på ärenden och jag slumprade till i soffan för jag hade en sådan skalle värk så det fanns inte, hjälpte lite med en sömntur men ändå inte.. Slutade faktiskt väldigt väldigt tidigt idag, redan klockan 18 vet inte när det hände sist? aja tidigt var det tanke på att jag inte har jobbat så värst mycket idag.

Ikväll har jag pratat med min Älskade lilla syster RONJA och min mamma. Saknar dem massor men det hjälper att få prata lite granna med dem på datorn och man får en sådan energi igen! Det är så det verkligen ska vara förutom att jag bara vill hem och krama på dem, men dem stöttar mig till max när jag har hemlängtan.
Pratade även med två av mina vänner som bor i Norge, kim och Sofie. Dem där stollarna tycker jag ska göra en komedi film, men om jag nu ska göra det så behöver jag en person till som är lika galen och tokig som mig så vem är de? haha nej allvarligt jag älskar mina vänner och familj dem är bara för bäst. Dem ger en mycket extra energi som man kanske inte alltid behöver. Men jag vet att någon gång behöver jag den och då plockar jag fram den! Så tack ännu en gång att ni finns fina ni <3

Nu ska jag faktiskt lägga mig ner i sängen och sova eller ja kolla på tv lite granna innan. Skulle ha pratat med Emelie men hon verkar total dissa mig tyvärr. Hon var inne en gång men loggade ut lika fort. Undra om det var för jag var inne eller för att hon inte orkade haha ;)



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fin söndag med toppen väder!

Blev att gå upp skapligt tanke på att jag skulle jobba runt 11.
Upp och duscha och äta frukost och klä på sig för att sedan gå och möta upp pappan och barnen.
Jag och tjejen tog en taxi ner till belsizpark till the giraffe så vi kunde äta lite och sedan blev det att gå hem och bara ta det lugnt och busa och hon sov en stund. Hade henne inte alls länge, tanke på att pappan kom hem vid halv två igen så hann hon och jag inte göra allt för mycket. Den stunden vi hade tillsammans var i alla fall hur underbar som helst. Gillar när man gör något som hon gillar med =)

Tanke på att det var så fint väder så ville inte jag sitta hemma så jag tog tag i det hela och åkte in mot oxford street och mötte upp Anna och Katarina. Anna hade köpt sin älskade Iphone vit så hon var helt till sig, vilket var verkligen super kul att se :)

När vi hade gott en sväng så blev det att ta en fika på starbucks och bara sitta där och ta det lugnt. Till slut så bestämde vi oss för att vi skulle åka hem till mig och dem skulle hämta sina grejer. Slutade med att vi satt och pratade en del i mitt rum innan dem gick, men jag gillar verkligen mina London vänner.!

Annars ikväll har jag då inte gjort mycket, suttit här och skrivit alla mina blogg inlägg som jag har missat att göra. Och så har jag även suttit och varit lite små sur på mig själv! för jag vill verkligen ladda upp lite bilder till er men det blir aldrig av, jag är helt enkelt för lat! Men jag får börja skriva en lista som jag har bredvid datorn så får jag kolla på den hela tiden vad det är jag ska göra! För om jag ska vara ärligt så börjar det bli lite väl mycket grejer jag måste hålla koll på just nu.

Men nu känner jag att jag har suttit här lite väl länge så jag funderar på att skita i denna burk och lägga mig i sängen istället och bara ta det lugnt, för jag ska ju trotts allt jobba i morgon!  Fattar bara inte varat helgen tar vägen? den bara springer iväg, hinner ju knappt göra något om helgerna längre känns det som, fast egentligen gör jag ju hur mycket som helst, haha. 

Hoppas ni har haft en toppen helg nu mina fina läsare där ute :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Shopping,Taco,Vin,Taxi,Melodifestivalen och FEST!

Sådär då har jag berättat för er vad jag gjorde min lördag,haha.
Nej nej nu ska ni få veta mera om min lördag för det hände faktiskt ett och annat roligt :)

Vaknade upp i Annas goa säng vid klockan 8 på en lördag, oj tänkte jag. Konstiga var att vi båda var vakna och bestämde oss en stund efter att vi faktiskt skulle gå upp och sedan bege oss ut och äta frukost och sedan vidare till Oxford street för att bland annat kolla efter en present till Anna som jag hade kollat på igår och sedan efter fest kläder till oss båda. Det där med att hitta kläder när man verkligen vill ha något, är ju bara så roligt eller inte. Hittar då aldrig något när jag väl ska ha något, hittade i alla fall ett par chinos byxor tanke på att det nästan faktiskt är VÅR här nu så kan jag äntligen få köpa mig lite vår kläder med fina färger =D

Efter allt vårat Shoppande i Oxford street så blev det att åka till Camden för att handla all mat som vi skulle ha till kvällen och maten till ära blev Tacos, mums måste jag säga! Har inte ätit det sedan jag har bott i sverige och det är 6½ månader sedan. Snacka om att tiden går fort, men har bara några månader kvar och sedan är jag hemma igen, undra vad för kul som händer då!
Lämna maten hemma och ta det lugnt och sedan möta upp Evelina och Katarina. Blev att stanna till i en affär och köpa glass till kvällen efterrätt. Käk och mycket snack och lite drickande på det hela blev hemma hos mig.
När vi väl skulle gå så gick vi nog lite väl sent än vad vi hade planerat och sedan så var vi lite för sega tror jag med,haha. I alla fall så när vi väl stod vid busshållsplatsen så bestämde vi oss att vi inte ville komma försent så vi hoppade in i en taxi till Svenska kyrkan! Kan ni tänka er vi kom inte försent och vi betalade bara typ 120 svenska kronor.! inte illa alls, plus att vi var 4 personer på det med så det blev inte alls mycket, haha älskar taxi priserna =)
Väl inne i kyrkan blev det att kolla på Melodifestivalen och grymt mycket folk var det med, klart alla vill väl se det! En annan hade då inte så mycket intresse för jag inte har sett någon del final, eller jo jag har nog sett en eller två. TYcker i alla fall inte att rätt låt vann, tyckte faktiskt Danny skulle ha vunnit om jag får säga mitt.
Sedan var det svåra att bestämma sig vart vi skulle. Det blev först en öl på en pub och sedan bestämde vi oss att vi skulle dra till picadilly så vi hoppade på en buss och sedan så gick vi där i picadilly och helt plötsligt så erbjuder sig en kille att vi kan komma in på the picadilly institut för 5 pund så vi slog till. Själva stället i sig var verkligen underbart, men snacka om mycket folk tror det stod någonstans att det kunde totalt vara 1550 personer där, haha helt galet.  Dansade, svettades,drack mycket vatten och hade det enormt roligt bland allt folk. Innan hem dax blev det självklart mat och det blev Donken! Sen var det dax att ta sig hem till sin underbara säng, men först en promenad till busshållsplatsen så man kom hem :)

Hatar när man har varit ute och man ska lägga sig i sängen och det låter som faaan fast det inte gör det, haha. Det är i sådana lägen man skulle vilja ha radio eller något på under natten så man inte hör det. Somnade gott gjorde jag i alla fall.
Lördagen slutade i alla fall toppen och allt var så himla lyckat, underbart när det är så och jag tackar mina fina och underbara LONDON vänner för det. Så tack tack ännu en gång Anna, Evelina och Katarina för denna super Lördagen.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica Martinsson

kilevippen

Hade mig en väldigt bra fredag fast jag jobbade hela dagen nästan. Jobbade till klockn 17, så det var ändå ganska tidigt.

Dagen spenderader jag med lilla tjejen och grabben, men mest med tjejen. Lämna och hämta grabben på skolan och sedan blev det att leka och gå på musik med tjejen. Vi kollade även på filmen "Nils Karlsson Pyssling" underbar film enligt mig :)
När jag väl hade båda barnen blev det, mat, mysa och bara ta det lugnt innan vi skulle vidare till deras pappa på hans jobb. Så vi hade en liten utflykt på bussen till jobbet, grabben somnade och tjejen och jag satt och busade lite granna. Väl framme så blev det att lämna över dem två små liven till pappan och sedan var det bara att börja kolla efter en present till min kära vän Anna! Kan verkligen säga att det inte är det lättaste att hitta en present och tid hade jag inte direkt heller.

När jag väl hittade en present så hade jag svårt att bestämma mig om jag skulle köpa den eller inte.. Så jag fick strunta i det och fick åka hem istället. Skulle trotts allt in till oxford street på lördagen igen för att leta efter kläder till mig. Blev att åka hem och duscha och göra sig i ordning och sedan sticka för att åka och möta upp Anna för att fredags dricka lite granna, vilket var väldigt mysigt men den sista puben var väldigt konstig,haha. Tror inte heller vi var så pigga på att vara ute denna kväll så vi kom hem till Anna runt halv tolv tror jag, vilket är väldigt tidigt för att vara mig en fredag om jag är ute. Blev en massa prat i Annas säng innan läggdax istället, vilket var super mysigt :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica Martinsson

Leta Leta Leta men ändå hittar jag inget.!

Dax att börja jobba lite tidigare idag tanke på att idag skulle min värdmamma till sverige och vi borde vara utanför huset innan hon åker.!
Så jag klev upp 6.45 eller rättare sagt då började jag. Pigg var jag allt det var nästan så jag var chockad, började även nästan undra var den energin kom ifrån. Hur eller hur så var vi utanför huset 5-10 min innan vi brukar vilket var helt otroligt.

När jag väl var hemma igen så blev det att städa och dona så allt var fixat innan städerskan skulle komma. Jag blev lite allt för seg i kroppen att vänta på min  kompis så jag la mig ner i sängen men dock kunde jag inte riktigt somna som jag brukar kunna. Fick dock ett sms av henne att hon inte hade orkaden att följa med mig men det gjorde inget jag tog mig ner mot Camden runt 10.40 var där så gott som hela dagen. Att leta present till någon är verkligen inte det lättaste ska jag säga er! Dock kom jag inte hem med något heller förutom lite saker till familjen.

Hemma igen blev det att äta och bara ta det lugnt innan jag skulle gå och hämta hem barnen. Kom till grabbens skola och möts av en jätte trött liten grabb och sedan på dagis så möts jag av värdens sötaste och gladaste tjej!
Blev att gå hem och laga mat och sedan vänta på matleveransen som skulle komma och även bara mysa och ta det lugnt med barnen. Blev en del memorie game och pussel.

När jag väl slutade runt 19 så blev det att sätta sig här och kolla läget och självklart skriva ett inlägg här på min älskade blogg =)
Blir lika glad varenda gång när jag ser att det faktiskt är folk som läser min blogg. Visst jag måste säga att jag är förbannat dålig på att ladda upp bilder och fixa min desgin men sådan är väl jag, så ni får helt enkelt stå ut =)

Over and Out!!
Från bruden i London
// Angelica

This means War!

jobbade på som vanligt på morgonen.
Sedan vid 11.15 fick det bli att ta hand om lilla bebisen medans mamman skulle åka iväg och göra lite ärenden. Fast han sov ju när jag tog hand om honom så det ända jag gjorde så gott som var att kolla på tv och bara tog det lugnt, super skönt måste jag säga!

Jobbade inte allt för mycket faktiskt när mamman kom hem heller för hon gick till en av grannarna för att leka lite och sedan när dem kom hem så var det bad time och sedan slutade jag, så det var liksom inte alls mycket att göra, super duper skönt!

Väl när jag hade slutat så fick det bli att byta om och dra ut och möta upp min norska kompis för att gå ner till Camden och kolla på Bio :)
Filmen till ära blev This means War, super film måste jag säga. Var verkligen inte för tjejig för min del. Satt så gott som och skrattade igenom hela filmen, så det är verkligen en film jag rekomenderar starkt!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

En dag sen, undrar varför jag inte skrev igår? Slår ihop måndagen och tisdagen!

Måndagen- en dag då man inte vet schemat så värst bra!

Började väldigt bra och jag kände att jag hade mycket energi. Tills jag kom på att jag inte hade allt för mycket att göra av dagen och att jag inte visste vad mamman hade planerat riktigt. Blev i alla fall att byta lakan och styra här hemma för att sedan hänga tvätt och bara ta det lugnt.  Jobbade faktiskt inte allt mycket denna dag som tur var, tanke på att jag var väldigt trött!
Kvällen var helt okey, dock väldigt väldigt trötta barn men så är det väl lite ibland. Sedan så var jag helt slut så vid 22 så slocknade jag i sängen.!

Tisdag- jobb och träning

Jobba på som bara den. dagen till ära var inte heller den bästa men så är det ibland.
Efter att ha lämnat barnen så fick det bli att gå till gymmet, fast det blev att simma.! Simmade 50 längder (alltså fram och sedan tillbaka) alla räknar ju olika! Men det gick toppen i alla fall och skönt var det förutom att mina vader gör ont!!!
Gick hem och mötte mamman nästan i dörren för att hon skulle ut på ärenden. Jag tog och satte igång en tvätt och lagade lite mat och hängde en tvätt. Sedan tog jag och somnade i sängen i 1h vilket var underbart ska jag säga er! börjar inte jobba förens vid 16 heller, då skulle jag även bara ha lilla bebisen. Blev att mata honom,leka och sova. Han var dock lite gnällig inte riktigt säg själv men är nog för att han är lite sjuk. När hela familjen var så gott samlad så blev det bad och bara ta det lugnt för dem hade redan ätit.
Blev en väldigt sen middag och jag skulle göra potatis klyftor i ugnen och blev väldigt arg/ irriterad för det tog så mycket längre tid än vad det brukar göra, vilket är så irriterande.!
Men nu sitter jag i min säng och kollar på 90210 för att sedan lägga mig ner och sova när den är slut.

En snygg bild på mig har väl aldrig skadat ;)



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Helgen är över bara sådär..

Lördagen - kusiner på besök.!

Fick sovmorgon men ändå inte. Tanke på att jag kom hem ganska sent så blev det ju inte jätte sovmorgon för min del.. Hur som helst så käkade jag frukost och sedan bar jag mig iväg för att möta upp mina kusiner för att äta lunch med dem och deras respektive. Det blev mat på ett pub ställe och sedan vidare mot ännu mera turist grejer. Blev att se Tower bridge och åka båt på themsen, vilket jag aldrig hade gjort innan. Blev även en promenad, shopping och fika. Tillbringade en väldigt bra dag med mina kusiner måste jag säga, alltid kul när folk kommer hit som man känner. Blev självklart mycket prat och skrattande men i slutet så fick jag mig en stor godis påse av ena min kusin när vi gick till hotel rummet, mums säger jag bara!
Resten av kvällen spenderade jag med min vän Anna, vi promenerade och pratade och skrattade vi med ;)
Mitt i allt runt 23 så var jag sugen på mat och självklart pizza, vi gick in till pizza hut men ingen personal kom fram till oss dem gick bara fram och tillbaka istället.. Så jag tröttnade och vi gick vidare, hade nästan gett upp då men jag var ju hungrig så vi tog en italiensk pizzeria eller resturang! Så vi fick våran pizza till slut och flötig var den med, haha. Efter vårat lilla käka sådär mitt i natten blev det att gå upp mot bussarna och självklart Sjunga för lilla Anna som blev 19 vid tolvslaget, var inte alls dumt att fira det mitt i natten. Saknades bara lite skumpa!

Söndagen - regn och rusk, men Annas födelsedag!

När det regnar ute så vill jag aldrig gå ut!
Speciellt denna dag så var jag nästan tvungen att gå ut med.. Hade inte köpt någon present till mina kära vän så jag kände mig jätte taskig. Men hon får ju sina presenter nästa vecka istället då jag har kunna handlat dem på dagem förhoppningsvis! För övrigt så låg jag och sov bort HELA dagen faktiskt. Hade ju absolut inte någoin lust till något, men så är det faktiskt när man har haft en toppen helg och sedan så regnar det ute och man kan slappa, super skönt!
Runt 7.30 så gav jag upp allt och tog på mig ordentliga kläder och gick till affären för att kolla lite innan jag skulle åka och möta upp katarina. För vi skulle nämligen ner till waterloo stationen och äta middag med Annas och hennes föräldrar och Evelina med, vi åt på the giraf. Hemskt god mat där måste jag säga! Och kvällen var helt underbar med, middag med fina människor kunde helt enkelt inte gå fel en söndag som denna.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Underbart väder men var tvungen att stanna inne!

Torsdagen

Det skulle bi en av dem bästa dagarna i England denna dag.. Och det måste jag nästan säga att det faktiskt var, solen sken och det var underbart varmt ute.
Fick i alla fall en promenad på ca 30 min mitt på dagen i det fina vädret. För det var så att grabben var sjuk och mamman var super sjuk med, så dem kunde inte göra allt för mycket. Jag tog då hand om lilla grabben som inte var sjuk.

För övrigt så blev det en väldigt lugn dag men lång.. Slutade nog vid 19-20 någon gång och då var jag helt slut i min kropp må jag säga. Så jag låg nog faktiskt i sängen vid 21.30 och somnade på direkten,haha så trött var jag en torsdag.

Fredagen

Båda barnen hemma och självklart bebisen med! Så här var det minnsan full rulle på morgonen måste jag säga. Men jag tog med mig tjejen på musik så vi kunde göra något annat än att vara hemma med sjuklingarna. När vi kom hem blev det att leka, busa och laga mat. Blev även en timmes promenad för min del medans alla skulle sova så jag kunde hitta på något annat för skojs skull. Väl hemma sedan igen så blev det att leka och busa med barnen, fast det blev inte allt för länge för grabbarna och mamman skulle gå på kalas så jag och tjejen blev ensamna. Så vad gjorde vi när vi var själva? jo vi tog oss en promenad till affären och handlade och tog bara det lilla lugna vilket behövs ibland.  Gillar verkligen när ag är ensam med tjejen, hon är så go när man är själv med henne. Med att laga mat och sedan så blev det att gå och lägga sig och sova för jag var så enormt trött..

Senare på kvällen blev det att möta upp några vänner för att dricka och sedan hem igen. Kvällen slutade i alla fall toppen.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

RSS 2.0