Söndag och Linus åker hem och tiden ställs om

Snacka om att det var en tuff Söndag, var inte alls så som den brukar vara men tur att de alltid blir bra till slut.

Först så var den största frågan vad klockan var när man vaknade haha, tanke på att Linus skulle åka hem idag så spelade det stor roll annars så brukar de ju inte spela någon roll. När vi väl visste vad klockan var så gick det bra men jag var allt väldigt seg måste jag säga. Gick upp och fixade mig lite och sedan vid 6.20-6.30 var de bara att sätta sig i bilen för att åka och lämna Linus vid tågstationen och vi fick även med oss tjejen och värdpappan och jag så klart. De som var lite roligt var allt att min värdpappa inte riktigt visste vart vi skulle åka, fast alt löser sig när man kolla på mobilen toppen vett ni. Så vi hittade dit men allt var lite konstigt på platsen men gick toppen till slut så jag hjälpte linus med biljetten och allt som han behövde hjälp med och sedan sa jag hej då när tåget kom. Kändes väldigt konstigt att säga hej då måste jag säga, plus att dagarna gick väldigt fort nu när han var här.

När vi kom hem igen efter att lämna honom så blev det frukost med familjen och efter det fick jag och la mig för jag var riktigt trött. Dock så gjorde jag ju så mycket annat som att sitta vid datorn och tv.n. Fast till slut så la jag mig ner och somnade väldigt fort, sov i en timma det var underbart ska ni veta. Tog en snabb dusch och sedan gick jag och träffade min vän Nadja för att äta lite engelsk frukost och dricka lite kaffe. Sedan bestämde vi oss för att vi skulle köpa lite mat och gå hem till mig och mysa framför tv.n. Vi kollade på en film och sedan lagade vi mat, efter maten så kollade vi på en film och åt popcorn mums.

Så denna helg har verkligen varit underbar ska ni veta, det är en helg jag kommer att minnas länge. Är väldigt glad över att Linus kom och besökte mig för jag behövde någon som verkligen känner mig och man kan prata lite med som vet vad man menar :) Sverige besök kan nog vara det bästa och om några veckor så kommer min kära far hit, vilker kommer bli jätte kul :)

Hoppas ni hade en lika underbar helg som mig.
Får ju inte glömma bort att jag och nadja hade en mysig söndags middag med tända ljus och lite blommor och våran lilla hund, haha. Och mycket skratt hade vi på kvällen må ja lova er.!
Klicka för större bild.
 

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Turist grejer en lördag 2011-10-29

Lördag

Sovmorgon men dock inte för min del för jag har så svårt att sova länge men 11 gick vi upp..Jag åt frukost och Linus drack kaffe och tog en cigg. Sedan gjorde vi oss iordning för att åka och göra London osäkert.

Det första vi kolla läget vid var leicester square,buckingham palace,trafelsquer, big ben, aqvarium och the london dungeon. Så jaa man kan verkligen säga att vi var på alla turist ställerna idag, men hoppas Linus gillade det!
För jag hade det väldigt roligt och trevligt med honom. Lite tråkigt bara att dagarna går väldigt fort.!
Vi var inne i aqvariumet i cirka 2 timmar skulle jag nog kunna tänka mig och när vi väl hade gått klart där så åkte vi till London dungeon.

Får jag ju inte glömma bort att säga att vi fick stå i kön till the london dungeon i cirka 2 timmar innan vi kom in och väl där inne så tog det cirka 90 min. Jag hade fått för mig att de skulle vara jätte läskigt men jag ska säga er att jag blev bara rädd en gång. Trodde verkligen att jag skulle bli rädd mycket mera än vad jag blev men nej nej de blev jag inte. Fast som sagt det är verkligen ingen dum idé att åka dit. Men åk aldrig dit på hallowen för det är derast mest upptagna dag på året tydligen, haha därför vi fick stå i kö så länge. Fast det var helt klart värt det, för jag hade det kul där inne fast de inte var så skrämmande.

Vi var nog hemma runt 22-23 någon gång och båda var helt slut efter en toppen dag och kväll. Vilket blev lite tv tittande och pratande och sedan somnade vi nog ganska fort båda två.

Klicka på bilderna så blir dem större!

                     


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Fin besök!

Fredag

Fick bli att jobba till klockan 12.30. Barnen och jag var både inne och ute under denna tid och vi hann fika och äta precis innan "mamman" kom hem ifrån jobbet.

När hon väl kom hem blev de att göra mig i ordning för att åka och möta upp min vän Linus på Golders Green som kom för att hälsa på mig under helgen. Vi åkte hem till mig för att lämna av hans grejer och så skulle han få träffa min värdfamilj och se hur jag bodde. Grabben här hemma blev helt till sig när Linus och jag kom hem för då var han på värsta bus humöret och lyssnade inte på någon, inte ens hans mamma så då kan ni förstå hur han var.
Efter vi hade varit hemma ett tag så beslöt jag att vi skulle gå till Camden så han fick se vart jag brukar hålla hus. Vi gick där en stund och sedan tog vi oss något att dricka på en av alla pubar som finns där. Så satt vi och pratade om min tid här i England och hur det är hemma i sverige. Kändes väldigt skönt att ha honom här för man kunde få umgås med en person som känner en ifrån förr.
När vi väl hade kollat in läget i Camden så drog vi hem igen för att göra oss iordning för att åka och äta på Pizza hut på kvällen och sedan blev det att åka in till Camden igen, haha för vi skulle dricka och möta Nadja där. Innan vi träffade henne så stod jag och Linus vid kanalen och drack lite för det är typ det bästa stället att stå och dricka på. Visst inte världens tryggaste ställe men bara man inte är själv så är de ingen fara. När klockan var runt 21.00 så gick vi upp till puben där vi skulle träffa Najda.

Vi var nog med om världens sjukaste grej när vi skulle gå in på den baren/puben där vi mötte Nadja, det var så att Linus kom inte in för att han hade sin keps på sig så han hade ett val att ta av sig den eller så får han inte gå in, vilket var helt sjukt! Så vi fick vidare till Lock 17 och där kom vi in utan problem men senare på kvällen kommer en vakt fram till honom och säger att han inte får ha kepsen på sig och jag frågar varför och jag får en förklaring som lyder såhär : det är för kamrorna ska kunna se hans ansikte.. Blev lite sur där faktiskt och linus med fast vi kunde ju inte göra så mycket men vakten sa att han kunde ha kepsen åt fel håll men de ville inte Linus så efter cirka 1 timme så åkte vi hem,för jag var trött och han med men innan vi stack hem så fick de bli lite mat.

   
Klicka för större bilder :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Regn och bra dag!

Att vakna och känna att det är allt kan nog nästan vara det jobbigaste jag vet!
Men som tur var så skulle jag gå upp och duscha och sedan börja jobba men ändå. Kallt och eländigt, suck fast det var varmt och skönt i duschen..
När jag väl var klar så blev de att börja jobba och värdmamman min gick till jobbet. Barnen fick frukost och jag med, sedan blev det att klä på dem, borsta tänderna och gå till dagis.
Som tur var så regnade det inte på morgonen vilket var jätte bra, fast de var lite små kyligt. Det blev så att grabben och jag gick tillbaka hem igen för jag tyckte vi kunde vänta en liten stund med att gå dit vi skulle gå. När jag var klar och vi hade varit hemma ett litet tag så gick vi till talacre centret i kentish town london, som är ett inomhus ställe med klätter grejer och rutschkana och ja så mycker mera. När vi kommer dit så säger dem att det är fullt så de var inte alls kul men vi hade ju lekt lite utanför innan och sedan så sa även grabben att han var hungrig så vi gick och åt på macdonalds och sedan gick vi tillbaka till talacre center för att kolla om det var fullt eller inte, men vi hade sådan tur att vi kom in. Vi var nog där inne i 1½ timma och grabben var helt slut men ändå ville han fortsätta att leka ute i regnet. Där ute står jag med mitt paraply och han springer runt och leker för fulla muggar men till slut så blir jag lite kylig och vill gå hem med det ville inte han för han sa till mig
Grabben till mig: angelica kan inte vi stanna här hela dagen?
jag: nej tyvärr för vi ska hämta din syster och jag börjar bli trött.
Grabben: nej vi stannar här!
Haha måste verkligen säga att han vet vad han vill och nej han fick inte som han ville, för efter ett tag så fick jag med honom hem som tur var men han var väldigt trött så pass trött så han somnade i vagnen när jag precis skulle gå in och hämta hans lilla syster på dagis. Hon är väldigt liten men ändå orkade hon gå ända vägen hem. Gillar verkligen inte att väcka barn som sover ibland inte när dem är ledsna i alla fall. För denna gång var grabben det och han hade bara sovit i 20 min. Jag berättade för honom att vi skulle baka för jag hade lovat honom de och så blev det bättre men först lite film för de regnade ute så vi kunde mysa lite innan :)
När jag satt och kollade vad vi behövde till chockladbollarna vi skulle göra så kommer han in och kollar vad jag gör och så blädrar jag förbi en sida i boken och han säger det där vill jag göra. Haha jaa så vi bakade även sockerkaka dock blev den inte allt för god tycker jag men men så är de väl ibland. Fast hans kommentar när vi står och gör chockladbollarna var bara för härlig.
Grabben: angelica detta ser ut som chocklad och det smakar som det också men sen ser det även ut som köttbullar.
Måste verkligen säga att det var en sådan härlig kommentar bara älskar när barn kommer med sina saker ibland. När vi väl skulle testa dem olika sakerna så ville han inte ha någon köttbulle sa han, haha ingen sockerkaka heller men jag och tjejen dock en av varje :)
Sedan var det dax för att bada och läsa saga, borsta tänderna, dricka lite mjölk och självklart sova. Båda barnen somnade vid 19.45 vilket är väldigt bra gjort av mig känner jag, så nu tänkte jag gå och lägga mig efter en lång dag. Blir att jobba en liten stund i morgon innan min fin fina vän Linus kommer, min värdmamma sa att hon skulle vara hemma runt halv ett så hoppas att det blir så :)
Men god natt och sov gott på er där ute =D

Over and Out
Från bruden i London
// Angelica

Regn och the City farm

Idag så blev det inte riktigt som vi hade planerat men de gjorde inget för de blev bra ändå.

Så vi bara mös tills en kompis till mig kom över för att leka lite med hennes lilla tjej som hon tar hand om. För först var det så att vi skulle gå till the zoo med barnen men ja de hade hänt lite saker så det blev inte som vi hade tänkt oss. Vi löste det ändå på ett väldigt bra sätt tyckte jag, dem kom runt 9.30-10 och sedan gick dem hem runt 12-13 så barnen hann leka en hel del och jag hann prata med Nadja och ha det trevligt.
När dem gick så fick det bli att laga mat och grabben fick underhålla sig lite själv vilket blev tv tittande denna gång för maten skulle gå så fort, så till lunch blev det pasta och fiskpinnar.

Dock har det verkligen regnar från coh till idag vilket är lite irriterande för då kan man inte gå ut och leka! Men jag bestämde mig ändå för att gå ut med grabben när vi hade ätit lunch för jag ville inte vara inne hela tiden. Jag valde att vi skulle gå till the city farm i kentish town vilket inte alls låg långt ifrån där vi bor. Dock så började det regna när vi väl var halvvägs och grabben ville inte ha sin regnjacka på sig så han blev lite blöt men jag tog upp mitt paraply för jag har fortfarande ingen regnjacka eller vinterjacka, men jag hittar nog någon sedan när det väl är kris! På farmen fick vi se lite olika djus bland annat, höns, grisar, kossor, ankor, lamm och getter. Grabben gillade det väldigt mycket efter vi hade kollat på djuren så gick vi in i deras lilla rum som dem hade som man kunde bland annat rita och göra en mask och ja bara pyssla lite grann. På vägen hem så gick vi förbi dagis för att hämta hem tjejen tidigare.
Hemma blir det alltid att leka och styra men jag märker väldigt tydligt på grabben att han är trött när vi har hämtat henne för att han retas med henne hela tiden, vilket inte är kul för mig för då får jag en ledsen tjej och en grabb men full av energi, haha. Fast till slut så löser det sig alltid :)

Nu på kvällen så har jag pratat med mamma och lilla syster och sedan Sofie i norge. Älskar verkligen att prata med dem människorna.

"Ett år kan väl ändå inte vara så lång tid? jo visst det känns som en evighet men ändå.. Jag lovar er bara ni är starka med mig så går detta år mycket fortare! Jag har min tid här men jag har inte glömt bort er där hemma det kan jag säga. Saknar er men va STARK med mig ♥ "



Tog lite egna kort men dem ligger på mobilen, så jag får be om ursäkt att ni inte har fått sätt så många bilder just nu men jag lovar er att någon dag så kanske de kommer en hel del bilder :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tisdag och det vart lekdag

Fixa och dona föra att ha nästan allt klart innan vi gick och lämnade tjejen på dagis!
För efter det så skulle vi bara gå hem en liten snabbis för att sedan gå vidare till grabbens kompis för att leka. Jag trodde bara att vi skulle vara där någon timme eller något men istället blev de ifrån 9.30-15.30 ungefär haha. Men jag hade de trevligt så jag sa inte ifrån och hans nany sa att det var kul att ha någon att prata med och umgås med vilket var super kul att höra :)

Så vi blev bjudna på lunch och snacks, så jag förstår att grabben inte ville gå hem när jag frågade honom. Och killarna lekte verkligen toppen när dem väl började leka med varandra. För först är det alltid så att barnen leker med sig själva innan dem inser att dem faktiskt har en kompis som dem kan leka med. Så ja när dem väl lekte så bråkade dem inte eller något, vilket var så skönt att dem var vänner hela tiden! Plus att de var inte bara barnen som var nöjda och glada det var även jag och nanyn :)
När vi skulle gå hem så valde dem att följa med oss på en liten promenad medans det ändå var upperhåll. Det roliga var det att första gången jag sa att vi skulle gå så började de regna, haha och sedan så fick vi vänta lite för att de skulle sluta regna så vi kunde gå. Vi gick förbi ankorna och sedan till affären och raka vägen till dagis för att hämta tjejen upp.

Hemma med båda barnen så lekte, lagade mat och bara tog de lugnt och så kom föräldrarna hem!
Och jag satt på mitt rum och bara njöt av en lugn och skön kväll bara för mig själv, satt även och tuggade i mig lite svenskt godis mums!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Höstlov för grabben

Detta innebär att det är långa arbetsdagar för mig!
Morgonen började i alla falla tt jag vaknade av att jag hörde grabben skrika klockan 6 på morgnen var dock inte lika glad över det plus att jag visste inte riktigt när jag var tvungen att gå upp men hade mina små aningar att jag var tvungen att gå upp tidigt för att det är de jag brukar göra. Men jag kände verkligen inte för att jobba denna dag på grund av att jag hade varit så trött dagen innan och vaknade så tidigt! Men allt löser sig alltid när de är första dagen på ett lov så får man göra det man känner för, så är det när man är med mig.

Så vad gjorde vi denna dag?
Hmm kommer jag ens ihåg det, klart jag gör det var ju bara igår!

Först så kollade vi på tv och sedan frukost och lämna tjejen på dagis. När grabben och jag kom hem så lekte vi lite och sedan så skulle jag se om han ville sova eller inte så vi kollade på en film och han kollade igenom hela filmen utan att somna, trodde verkligen han skulle somna men nej nej inte alls! så då beslöt jag oss för att leka lite mera och sedan göra lite mat dock så ville han inte ha mat när jag väl hade gjort den men jag åt och han sa till mig att han var trött så jag bestämde att vi kunde kolla lite på film och om han inte somnar inom en viss tid så skulle jag stänga av och vi skulle gå ut och leka i lekparken! vilket det blev för han somnade inte. Vi var i lekparken ungefär 3 timmar och han hade det verkligen toppen roligt och jag satt på en bänk och hade de mysigt i solen. Runt 15.30 tiden så hämtade vi hem tjejen för att leka och bysa lite! Min värdmamma kom hem runt 17 så jag slutade ganska skapligt, vilket var toppen!

Skulle nämligen in mot queenswat för att träffa matilda för att jag inte gjorde de i söndag på grund av att hennes flyg var försenat. Så jag duschade och gjorde mig i ordning för att sedan åka in och möta upp henne och berätta om min tid här i London, kan knappt fatta att de var 8 veckor sedan jag flyttade hit på torsdag! Men hur eller hur så berättade jag för henne hur en dag ser ut och hur jag har det allmänt här i lilla London, haha. Jag uppskattade verkligen min tid med henne, visst den var inte lång men den var underbar! Skrattade en del och fick en bamse kram äntligen lite svenska kramar från en hemmifrån som står en närmre! Hon hade även köpt med sig lite godis (lakrits) och tuggumin till mig, snacka om att jag blev jätte glad när hon berättade att hon hade köpt de :D för jag vet att hon inte är den som minns allt och det var inte därför jag ville träffa henne heller, det var bara ett plus i kanten! Så jag bara njöt av tiden med henne jag fick här i London :) Men som tur är så kommer hon nog till våren och hälsar på och då ska jag visa henne runt lite :)

Så även denna kväll var jag hemma runt tolv och det regnade dock när jag skulle åka hem så de var mindre kul, men hade en underbar dag med grabben och en underbar kväll med en fin fin vän =D

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

2011-10-23 Söndag - Bruno Mars

Dagen då jag skulle få se bruno mars och få träffa min vän Matilda från sverige, men jaa hur var dagen egentligen?

Dagen började med en bra sovmorgon och en bra och lugn frukost med barnen och föräldrarna. Sedan så var jag helt själv i huset för några timmar för att jag skulle inte åka in till oxfoord förens vid 12-13 för jag visste att matilda skulle vara inne runt 14 men dock så var hennes flygplan försenat så hon var inte på sitt hotel förens typ 17 vilket vart lite sent för mig.

Jag hade en bra dag för mig själv inne på oxfoord för jag hade ingen att bry mig om förutom mig själv, vilket var jätte mysigt :) Gick även där och drömde mig bort ibland och fick även tankar på att London inte är alls samma sak som stcokholm, för jag tycker inte att folk stressar lika mycket som dem gör hemma i sverige. Vilket ni kanske tycker låter jätte konstigt? men ärligt jag säger bara sanningen jag tycker inte alls att de är lika mycket stress här, så ja det är i alla fall vad jag tycker.

Så runt 17.30 valde jag att åka till Brixton där Bruno Mars skulle spela. Väl framme där så var de så att jag hamnade tydligen i en helt fel kö, haha så himla typiskt men hur eller hur så var de så att jag hamnade ju rätt till slut för att han som stod bakom mig sa att de inte var rätt kö jag stod i :P 
Så jag gick längre fram i kön och frågade vart jag skulle för jag hade biljett och allt och sedan hamnade jag i en jäkligt lång kö så jag trodde att jag skulle dö, så där står jag i kön och jag kan säga er att jag stod nästan i 40-50 min för att komma in i arenan! Så snacka om att de tog sin lilla tid för jag var där vid 18.20 och dörrarna skulle inte öppnas förens vid 19.00.!

Väl där inne så kan jag säga att jag trodde att de skulle vara bättre men jag var hel nöjd med stället. Så jag gick på toa för jag var verkligen tvungen, haha och sedan letade jag upp en plats där jag tyckte att jag kunde stå under spelningen.
Hans spelning var ju bara så underbar, kunde knappt fatta att jag var där. Men jag kan även säga att de är nog det bästa jag har gjort förutom att flytta hit till london! Han var så mycket bättre Live än på cd skiva, så den som gillar honom i vanligt fall bara älskar honom live =D Det var nästan de jag gjorde i alla fall, kan inte mer än säga att jag älskade hans spelning och han var en charmig kille! skulle ju inte tacka nej till att gå en gång till om något år för att se om han har utvecklats lite eller inte.  Fast min biljett var mer värd än vad jag hade tänkt mig också.

Tyvärr kommer ni inte få se några bilder idag för de får ni göra någon annan dag känner bara inte för att dela med mig av dem just nu. Men jag lovar ni ska få se lite bilder någon annan dag =D

När jag skulle åka hem så var jag så trött så jag orkade knappt tänka på när jag skulle bli tvungen att gå upp på måndag morgonen, visste dock att jag var tvungen att gå upp tidigt men inte hur tidigt. Tanke på att jag var hemma runt tolv så kunde jag inte somna förens halv ett kanske och jag var riktigt trött och mina fötter gjorde ont. Jag hade en underbar dag i alla fall och den slutade toppen :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


2011-10-22 lugn lördag

Dagen börjdae med att jag låg så länge jag bara kunde i sängen för att sedan kliva upp utan några behov. Eller jo jag hade ju ett!
Jag skulle passa barnen vid 12 till typ 4 eller 5. Vilket blev 5 men jag hade inge brottom någonstans så dem kunde komma när dem ville sa jag.
Så jag åt lunch med barnen och kollade lite på emil för lill tjejen skulle sova och sedan byggde jag lego med grabben för han hade fått ett nytt lego, med många små detaljer så det var små pillrigt men de funkade!
Så medans tjejen sov så satt han och jag och byggde lite olika grejer de kommer bild på de någon dag.
Vi lekte även uppe i barnens rum och fikade hann vi oxå med.

När föräldrarna kom hem så hade barnen gått och gömnt sig för dem ville de, så jag sa till mina värdföräldrar att jag inte visste var dem var och då hörde man dem från tjejens rum :) Så underbart söta måste jag säga :)

Så jag gjorde mig iordning och sedan stack jag in mot Leicester square för att möta upp Jasmine och äta lite. Blev inte så jätte länge men den stunden jag träffade henne så var det jätte mysigt :) Så efter det så stack jag hem så jag var nog hemma runt 22 och somnade väl inte förens vid tolv för jag var verkligen inte trött.
Min värdpappa var till och med vaken när jag kom hem medans alla andra sov i huset, känns alltid lika konstigt att de nästan aldrig är någon vaken efter klockan 21 eller ja man ser ingen efter den tiden ungefär.

I morgon ska jag se bruno mars kan knappt fatta de :D

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

2011-10-21 fredag

Oj vad jag missar att skriva hela tiden känns de som..

Men fredagen hade jag inget jobb men ändå var jag vaken tidigt för jag skulle nämligen åka och träffa Louise och Sofie på oxford circus och sedan skulle vi ta bussen till nothing hill och gå där lite.
Handlade lite inne på primark när vi ändå var där men de var inte mycket men lite grann :)

Så jag var nog inte hemma förens vid fyra på kvällen kanske, men jag var helt slut i mina ben kan jag säga. på kvällen så gjorde jag inte mer än bara mös här hemma för jag kände för att inte göra något vettigt. Så jag satt uppe på mitt rum och kolla på tv, lite film och serier.  La mig oxå väldigt tidigt, ungefär 22 på en fredag vilket jag inte brukar.

Så ja det var min fredag de, inte så spännande men men :P

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Happy day is the best day you can remeber!

The thursday was sooo good!

Kan verkligen inte säga mer än att den dagen var verkligen underbar.
Dagen började toppen. När jag och barnen skulle sätta på oss våra kläder så säger jag till grabben att vi ska ha jacka på sig och frågar honom vilken jacka han vill ha och han säger att han skulle gå upp och hämta en.. Så jag följer efter honom och han ser en jacka som ligger i samma rum som dem har sina kläder i, vilket resulterar i att han vill ha den.! Jag hjälper honom att sätta på honom den och han säger att de är den bästa jackan han har och han bara älskar den! WOHO jag fick på honom en jacka utan bekymmer idag, underbart helt klart!

När vi var på väg till dagis för att lämna tjejen så säger grabben till mig att han inte ska gråta något mera, för att han har gjort de nu i veckan för att han inte har velat ha jackan på sig. Och när jag lämnade honom i skolan så var han glad. Så det var en nöjd och belåten Angelica som lämnade skolan och jag visste ärligt att jag skulle få hämta en glad kille från skolan sedan med.

När jag var på väg hem ifrån skolan så ser jag en man i en taxi bil som sitter med handlar i ena handen och tränar medan han gör, tyckte verkligen de såg roligt ut! Efter jag såg det så gick jag med ett leende på läpparna för ofta man tränar i taxi bilen medans man kör, haha.  Aja väl hemma i huset hade jag mycket att styra med, tvätta,städa undan lite, och jaa vänta på att våran mat leverans skulle komma så jag kunde plockan in den i kylen och lite. Blev ännu en liten tupplur i soffan, vilket alltid är så skönt!

När jag hämtade grabben så hade jag ingen jacka och jag kan lova er att de fick jag höra! Han ser först inte att jag inte har någon jacka på mig men efter ett tag säger han till mig att jag inte har någon jacka och att jag kommer bli sjuk. Tror att de jag och hans mamma pratade om kvällen innan verkligen fastnade. För vi berättade de att om man inte har någon jacka på sig så blir man sjuk och får besöka doktorn. Men han var inte glad på mig för att jag inte hade någon jacka, hmm men jag fick skylla mig själv sa han oxå! han är ju bara för söt den grabben säg om han inte är? Hur ofta är det en grabb på 3 ½ år säger så till en? hmm inte ofta skulle jag tro.

Medans vi väntade på att klockan skulle gå så vi kunde hämta tjejen på dagis så tog han inte av sig jackan någon gång, hmm undra om han tyckte om den? juste när han satt på toa så sa han att han hade varit ledsen i skolan och förklarade att han inte ville gå på gymnastiken. När han väl berättade detta för mig så sjunker hans huvudet, kan nog tänka mig för att de var för att han sa på morgonen att han inte skulle gråta. Han var verkligen gullig när han berättade de till mig :)
Så efter vi hade hämtat hem tjejen så tog han inte av sig jackan heller. Åh han gillar verkligen den där jackan, han tog nog inte av sig den förens vi skulle bada. Han kom fram till mig några gånger och sa att han verkligen gillade jackan och sa sedan att han skulle sova med den, haha. När vi åt och bara var vi så var båda barnen verkligen underbara, dem busade och lekte med mig hela tiden. Hade verkligen inte en lugn minut med dem små livet, men antar att det är så det sak vara!
Min värdmammas mamma och bror kom även idag och det var roligt att träffa hennes mamma och bror måste jag säga! 

För min del blev de en lugn och skön kväll framför tv och en svensk tidigt se och hör! Fick även äta lite svenskt godis, för vissa så har jag inte saknat de riktigt eller jo bara lakrits, för de är min favorit! Fattar verkligen inte vaför inte engelska människor inte äter de, men men.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

sleeep time on the day...

Kylig morgon mer än vanligt..
Hade en het discussion med grabben i morse om att han måste ha jacka på sig fast han vägrar. Någon som har tips på hur jag ska få honom att ta på sig jackan säg till mig i sånt fall! För vi pratar om detta varje morgon och han vägrar helt enkelt att ha jacka på sig..  Fast till slut är det alltid jag som vinner men dock en ledsen kille, vilket aldrig är kul.
Fast något som är lite roligt är så fort han ser någon som han känner så slutar han att vara ledsen, suck undra varför? kanske för att bevisa att han inte är så liten och att han faktiskt inte är ledsen över något.. Aja hur eller hur så löser det sig alltid, för jag kommer oftast på något annat att göra!

Efter jag hade lämnat mina små busfrön till barn så blev det att ta sig en runda till två olika gym igen, haha. Jag ger då verkligen inte upp mina gym, men ni ska få höra en sak.. Jag tror jag har hittat ett som verkar bra och det ligger cirka 40 min gå tid ifrån där jag bor och cirka 20 min ifrån min grabbs skola så jag tror jag kommer köra på det alternativet men ska kolla upp ett till alternativ sedan ska jag bestämma mig om jag vill ha detta eller inte! för sedan har jag nog totalt kolla upp 8 gym. Så jag tror nog det borde räcka för att göra mitt beslut! Och jag kan lova er att detta är verkligen inte ett lätt val man gör, haha.
När jag kom hem efter min promenad så somnade jag som en stock i sängen när jag kollade på tv och sov nästan 1,5 timma det tar på krafterna och vara ute och gå i det friska! Men var mycket piggare efter jag hade ätit lite lunch och hämtat grabben.

Tog även en ny runda hem ifrån skolan och den uppskattades för det var nästan inga uppförs backar hem. Vad man kan göra en kille så glad över att inte åka någon uppförs backe, nästan bara nerförs backar.

Har även insett att jag vill framkalla lite bilder och sätta upp på mina väggar så jag kan kolla på er där hemma och minnas allt bra med er! För jag saknar er vissa stunder faktiskt fast ni kanske inte tror de. Plus att ni betyder verkligen enormt, och ännu ett tack för alla som stöttar mig i alla lägen och ett TACK till er som läser min blogg. Det är kul att se att de är så pass många som läser den.. Och jag som trodde att ingen skulle göra de. Så jag är super nöjd över mig själv för att jag är här och vågade göra det!

Ta hand om er där ute och om ni vill göra något, våga göra det oxå!
Sitt inte bara där och fundera och tänka utan gör det ni känner för =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tisdag idag igen..

Att vakna av att dem arbetar näst intill vårat hus är så underbart.... eller inte hatar verkligen att man inte kan få sova ut när man väl kan! För dem väcker ju inte en sådär varje gång man har sov morgon inte? hmm jo det är precis det dem gör, men snart är dem nog klara och jag kan få njuta av min sovmorgon!

Efter min goa frulle så fick det bli att gå en runda ner till Camden för att kolla in tre olika gym, hmm nej jag tröttnar inte på att kolla in dem olika! För jag ger bara inte upp för att hitta en som jag trivs och som är bra.

Så idag var jag nog ute på en runda på ungefär 2,5 timma och jag var helt slut när jag kom hem för att äta lunch. Kom hem runt 1 och åt lite lunch och sedan somnade jag näst in till i soffan, vilket var jätte skönt men visste dock att jag skulle gå och hämta grabben efter en bra stund.. Frös som bara den gjorde jag med men måste vara för att jag var helt slut i kroppen efter att bara ha gått.

Jag och grabben skulle gå hem för vi skulle gå förbi affären idag för vi behövde lite hem, duktig som han är hjälper han mig i affären och väljer bröd som vi ska ha, lägger även upp varorna till mig så jag kunde scanna dem och sedan betala :) Ibland har barnen sida goooda sidor!
Vi kunde inte stanna hemma länge när vi väl kom hem för vi hade tagit så lång tid på oss idag så det var nästan så pass inpå när vi brukar gå och hämta tjejen på dagis.
Har nästan aldrig något att säga om tjejen men de är för att hon är så extremt söööt och gör aldrig något hon är alltid så snäll och rar :) visst hon kan ha sina onda sidor men de är sällan.
När vi kom hem så erbjöd jag dem båda två att kolla på tv lite och då börjar självklart grabben att reta sin lilla syster, hmm inte förvånad alls. Så jag beslöt efter ett tag att ingen av dem fick kolla på tv och då blev grabben inte glad.. Fast han får skylla sig själv när han inte är snäll och så märkte jag även på honom att han började bli trött.. Till middag så åt vi kyckling och pommes, mums de var gått ska jag säga er =D

Så ikväll har jag suttit på mitt rum och försökt läsa min bok för jag vill kunna börja på min engelska bok som jag ska läsa och har lånat av min värdmamma! Boken som jag har lånat heter The Help och det finns en film som kommer komma ut snart vet ej när men jag börjar läsa den så får jag helt enkelt se den på bio och sen fortsätta läsa boken så får jag helt enkelt se om jag tycker den är bra eller inte. Hoppas den är lika bra som jag har sett på film snuttarna när man sitter på bio!

Lägger mig nu ner i sängen för att njuta av att jag snart är klar med boken och att jag ska upp tidigt i morgon för att lämna två små barn och sedan gå och kolla in två olika gym! Just fick ju även en gratis gång på ett gym i morgon om jag ville.. men känns inte som jag känner för det tanke på att jag kommer inte välja det gymmet, det var alldeles för dyrt och väldigt litet för min smak. Så jag struntar nog i det, fast vore ju snällt om jag ringde och sa de? fast de är ju bara och säga att jag tappade bort lappen? aja vi får se hur jag gör men låter som de sista jag skrev.!

Tänkte även lägga upp lite bilder någon dag fram över så ni får se lite vad jag gör :)
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

2011-10-17 Måndag

Måndagar är lite små sega vet ej varför men dem är inte som alla andra dagar.

Denna månad gick allt super med barnen.
Efter jag hade lämnat dem båda två så gick jag hem för att ta mig en dusch och sedan ut och gå och försöka hitta ett gym som jag vill börja träna på!
Men måste verkligen säga er att det är inte det lättaste att hitta ett som man vill ha!
Så jag kunde då inte bestämma mig, så jag valde att försöka leta vidare efter ett.

Hämta grabben var verkligen ingen hitt idag :(
Först var han glad och sedan var han jätte ledsen för tydligen gjorde det ont över allt plus att han var extremt trött för han hade vaknat jätte tidigt på morgonen typ 5.30 och somnade inte förens halv nio på kvällen dagen innan.. Så jag hade de lite svårt att få honom glad igen men min värdmamma ringde och pratade med honom och sedan ordnade det sig, som tur var. Men känns inte alls kul när han är ledsen, men de var ändå bättre att gå hem än att åka bussen för om vi går hem så kan jag hålla honom vaken och de kan jag dock inte göra på bussen lika lätt.! Så när jag vet att han är trött så tar jag och går hem även om det är fint väder.
Hemm blev det att leka med alla leksaker och vänta på att hans mamma och lilla syster skulle komma hem, för hon hade lovat att komma hem tidigare för att hon visste att han var jätte trött..
Så på kvällen sedan när min värdmamma skulle lägga barnen så somnade han väldigt fort tydligen så han var extremt trött, vilket vi båda märkte för när han är trött så retar han sin lilla syster!

Jag var helt slut fast jag inte hade jobbat så värst mycket men så är alltid måndagar då det är första dagen på veckan. Men det går alltid bättre efter tisdagen :) Jag somnade väldigt tidigt typ tio dock vaknade jag mitt i natten av att det regnade eller rättare sagt vräkte ner! Så de tog mig en stund att somna om men tur var så visste jag att jag kunde sova längre på morgonen för jag fick sovmorgon!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Gym??????

Igår så satt jag som en tok och kollade på gym. Och jag kan säga att jag är nog inte så mycket smartare idag då jag bestämde mig för att gå och kolla in dessa gym som jag hade suttit och kollat in på internet.

Väl framme på det första gymmet  LA fitness!
Jag fick prata med en tjej där och hon visade mig gymmet och pratade om alla deras grejer dem hade och så förklarade hon att jag skulle få en egen couth och en massa annat. Skulle även få mig en väska och en vattenflaska och ja en lite bok där dem skriver upp vad jag ska äta och så vidare för att få mera muskler och tappa vikt. Dem gav en även ett tränings program som man kunde följa om man ville men det var inget tvång.!Så där satt jag som ett fån kändes det som. Dem har både gym och olika klasser man kan gå på och sedan så har dem även en bassäng. 
Hon erbjöd mig även en fri dag att gå dit och gymma på så ondag klockan 11 så ska jag dit och testa!

Priser
Första gången man betalar betalar man 77 pund och sen efter det så betalar man 56 pund för varje månad dock måste man binda sig på cirka 6 eller 12 månader vilket jag tycker är en nackdel!

Andra gymmet jag var på var Kentish town sports centre.!
Fick ta och snacka med en kille som var väldigt trevlig men skakade hand som en mes, haha. Aja hur eller hur så berättade han om dem olika alternativen jag hade på pris och sedan visade han mig runt. Här var det så att dem skulle göra ett tränings program för dig och sedan så får du gå efter det eller inte, men de finns alltid till hjälp om man vill ha. Detta gym var det ända gym som hade playstation kineckt eller vad det heter? som man kunde ha för att träna med. Dem hade även tre olika bassänger, ett ganska stort gym. Hade även olika klsser man kunde gå på om man ville.

Priser
Första gången man skulle betala så får man betala antingen 19 pund + 47,65 pund så alltså 66.65 pund och då är det bara detta gym och två till man kan gå till men om du betalar 38,50 pund + 49,95 pund alltså 88,45 pund och då kan jag använda vilket gym i hela London plus att det är bara för en månad var ! men om jag sedan vill fortsätta så betalar jag antingen 47,65 eller 49,65 i månaden och har ingen bindnings tid så jag kan avsluta när jag känner för det.

Det tredje gymmet jag var på är The armourty
Det jag vet just nu är att det bara är ett gym och inget mera.
Dit ska jag ingen och fråga lite mera om själva gymmet och fråga om jag kan få se det, tänkte göra det i eftermiddag. För igår när jag var där så frågade jag bara om priserna.

Priser
Hon sa till mig att första gången man betalar betalar man 49,95 pund och då får jag gå på vilket gym i hela London och jag måste binda mig i tre månader om jag inte vill binda mig så kostar de 75 pund varje månad men om jag binder mig så kommer de dras ifrån mitt konto varje månad, vilket blir billigast fast de gäller att ha pengar på de med.

Hoppas ni förstår att jag har de lite svårt att bestämma mig.. Alla dessa tre ligger väldigt nära mig så det kvittar nästan vilket som, men vilket är mest värt att ha och så vidare och vad vill man betala i månaden? hmm svår fråga om ni frågar mig! Aja nu ska jag göra mig iordning för att snart gå och hämta hem grabben ifrån skolan!

Over and Out!
från bruden i London
// Angelica


Räven..

Lördag och jag hade inte mycket planerat mer än att jag skulle åka till Westfield köpcentrum för att handla lite, men jag kom inte hem med så mycket därifrån.. Hmm som vanligt när de gäller mig, hittar aldrig något när jag är ute och handlar något. Fast jag fick med mig örhängen, en väska och nagellack hem så lite nöjd blev jag.

Innan jag skulle dit så hände de något märkligt. Det var så att jag var tvungen att gå på toa innan jag skulle gå. När jag väl går in på toan längst ner så möts min syn av en räv? Nej inte inne i toan! men vi har ett fönster och precis utan för det har vi ett litet skjul som vi har lite allt möjligt i, hur eller hur så låg han där uppe och hade det väldigt bra. Han såg inte mig men jag blev lite smått chockad och tog genast fram kameran för att ta kort på den. Trodde aldrig att man skulle få se en räv så pass nära och absolut inte här i London! Så ja det var en bra märklig syn.

Jag och Emelie var nog där i några timmar och sedan visste vi inte vart vi skulle ta oss men efter cirka 2 timmars tänke tid så fick det bli att åka till Camden och ta något och dricka och kolla på bio. Den filmen vi ville se gick dock inte i Camden så vi fick självklart åka till en annan Odeon. Filmen vi skulle se heter footlose, underbar film men trodde den skulle ha varit bättre så jag blev lite besviken. Efter filmen bar det hem för oss båda två, var väldigt trött när jag satte mig på bussen men när jag väl la mig i sängen hemma så var jag inte trött längre, fattar de inte riktigt? Efter många vridningar i sängen så somnade jag äntligen, fast de tog sin lilla tid.

Söndag

Tänkte att jag skriver söndagen här oxå för det hände absolut ingenting för mig denna dag..
Mer än att jag och Emelie hade bestämt att vi skulle gå på museum och vet ni vad det var nog det tråkigaste jag har gjort och de tyckte hon med. Så jag förstår inte riktigt vad jag betalade för men men så är det ibland men nu vet vi att vi inte ska gå på museum någon mera någon och inte på sånt som kostar för de kan vi lägga pengarna på annat!
Efter museumet så fick det bli att äta på subway och sedan åka hem. Kände mig väldigt trött och sliten och vet ej varför egentligen för vi gjorde ju ändå inte så mycket under helgen? Fast helgerna för mig är alltid så att jag bara vill vara och sova, haha eller inte. Vill att de ska hända saker men man får skylla sig själv sen att man är trött på måndagen när den väl kommer.

En bild på lilla räven ska ni även få se men blogg.se vill inte att jag ska ladda upp några bilder...


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lång dag

En fredag mindre.
Min kära mobil ringde klockan 6 för jag skulle börja jobba vid halv sju, jag älskar verkligen tidiga morrnar. Fast det allra bästa är ju att jag får kolla på lite tv på morgonen med barnen innan vi ska göra oss iordning och det gör att jag vaknar till liv.
Så igår låg jag och tjejen i soffan och kollade på Emil och jag väntade på att grabben skulle vakna men de gjorde han aldrig så jag fick gå upp och väcka honom vid 7.15 ungefär för då tyckte jag att det var dax att gå upp. Jag skulle hinna ge dem frukost, klä på dem och sedan gå till skolan upp för alla backar med barnen, tur att de var någorlunda bra väder. Fast dessa backar tar lite på en när man ska dra vagnen upp, fast bara kämpa för annars går de bara segare. Väl framme i skolan så gick de super bra att lämna grabben så jag och tjejen gick nästan på en gång. Vi tog oss en promenad till affären och sedan så gick vi till parken för att leka lite, kan ju inte påstå att det var super varmt på morgonen men det blev bättre på dagen sedan.
Så vi var inte alls länge i parken men en 50 min i alla fall och sedan bar det hem för att kolla lite på tv och bara slappa lite innan vi skulle gå och hämta grabben i skolan.
När vi var på väg till skolan så somnar tjejen nästan när vi är framme vilket inte var så lyckat, men så är det ibland. Så fick bara bära upp henne och gå ner och hämta grabben, som var glad men trött. Det roligaste är han sa till mig att han var trött och inte orkade gå hem och ändå gick han hela vägen hem? måste säga att det är bra gjort av honom. Väl hemma så fick det bli att äta lite lunch och sen la jag tjejen i vagnen och körde henne fram och tillbaka för jag märkte att hon var trött och hon sov nog nästan 1 timme då, vilket måste ha varit väldigt skönt för henne. Jag och grabben satt uppe i hans rum och lekte med bilar under tiden hon sov, vi la även upp dem flesta bilar han har och räknade dem alla. hmm det blev cirka 110 bilar? undra om det är någon som har många bilar, haha. Ska lägga upp bilden på alla bilar så får ni se hur många bilar de är, när dem ligger i lådan ser de inte ut att vara så många.

Barnen fick även för sig att dem skulle leka att jag var en dock så jag fick ligga på golvet.. Fast dem gav mig ju kudde, nappar,filt och nalle. Så jag måste verkligen säga att dem vet vad man behöver men till slut så fick jag bilar och en hel del annat med, haha. Så jag tror de var två små busungar som hade det väldigt kul och så sa dem även till mig att jag skulle sova och inte säga något, haha. Fast jag hade det väldigt kul med dem och juste dem var väldigt duktiga och hjälpte till och städa efter vi hade lekt klart. Vilket dem sällan brukar göra men jag frågade dem snällt =)

Vi gick även ner och då ville grabben att vi skulle vara katter och hundar, hmm? jo då det var ganska kul. Vi var även ambulans bilar och så mycket mera :) Har haft en toppen dag med båda barnen,dem är så goa när dem väl vill :)

Jag gjorde även köttfärsslimpa och potatismos till middag och det blev väldigt uppskattat av min värdmamma och av tjejen men dock inte av grabben för han säger jämnt att han inte gillar de han inte har ätit innan? så ja det var mycket tråkigt men men så är de ibland inget att göra åt.. Slutade väl runt 6 på kvällen och då var jag helt slut! Kvällen slutade med att jag hade köpt hem coca cola, lite ships, godis och satt på mitt rum och hade det väldigt mysigt med mig själv, det behövs ibland =)  Kollade även på film, vet ej vad den hette.



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Sjukling

Första gången denna veckan som jag fick sovmorgon och ändå vaknar jag tidigt? Fast så är det väl varenda gång man har sovmorgon.
När jag väl vaknade så blev det att ta en lång och skön dusch och sedan hänga lite tvätt och prata med våran snälla städerska som vi har :)
Runt 10.30 blev det att gå in till Camden för att möta upp 2 tjej kompisar och vi kollade läget där och sedan tog vi en fika på Costa. När vi satt där så fick jag samtal från min värdmamma att dem hade ringt ifrån skolan och sagt att grabben inte mådde så bra och hon frågade mig vart jag var och om jag kunde åka och hämta hem honom. Jag svarade självklart kan jag göra det, går så fort jag har ätit upp. Så jag åt upp ganska snabbt och sa adjö till mina två vänner, dock så blev de inte länge vi träffades men de var mysigt den lilla timman vi träffades. Så jag valde att gå i regnet för att hämta grabben till den buss stationen där jag känner till att den bussen går till hans skola. Väl framme i skolan så ser jag på honom att han inte alls mår så bra, hans ögon glänste mer än vanligt och såg allmänt trött ut. Sen hade han även ont i magen sa han och hade inte ätit någon lunch i skolan, när vi kom hem så gjorde jag en toast och den åt han upp till slut men de tog sin tid. Fast inte så konstigt när vi kollar på film samtidigt! Mitt i filmen så somnar killen och sover i ca 30 min.
När han vaknade fick det bli att leka med bilar och det är nästan det ända vi har gjort idag, nej juste vi har ju även varit djur idag, haha. Grabben var nog för det mesta en apa och jag var alla möjliga, men han tyckte de var roligast när jag var en apa jag med för då sprang jag runt och lät jätte mycket. Vi behövde inte heller gå ut för att gå och hämta hem lill tjejen för det gjorde mamman idag tanke på att killen inte hade mått så bra så ville hon hem och kolla till läget. Till kvällen blev det även att göra lite pasta för att hoppas på att grabben skulle äta lite, vilket han gjorde oxå! Både jag och mamman åt lite med, mums med pasta och lite ost det gör susen!

Så idag fick jag sluta tidigare så kan inte påstå att jag har jobbat jätte mycket men ändå har de varit en tuff dag, de är jobbigare än vad man tror ibland.

Men nu sitter jag i alla fall i min säng efter att ha pratat med min syster Jackie på skype! Och fått prata av mig lite granna. Fast nu är det allt dax att gå och lägga sig för klockan står på 6 i morgon bitti för att vara nere vid halv sju. Får även se om killen ska till skolan i morgon eller inte, får helt enkelt se om han mår bra eller inte. Om han mår bra så blir det skola annars får han stanna hemma med mig och lill tjejen!

Over and Out!
Från brudein i London
// Angelica


2,5 timma

Som dem andra dagarna så var klockan även sälld på 6 idag. Kände dock inte alls för att gå upp i morse ville bara ligga kvar i sängen och gosa! Men NEJ det kunde jag då inte göra!

När jag väl hade lämnat barnen så blev de att gå en runda, hade först tänkt gå till en park och sätta mig där men sen insåg jag att vädret inte var det bästa så jag struntade i det och gick lite var som typ. Hade absolut inga planer alls på var jag skulle men jag ville gå så det var bara att röra på fötterna. Till slut så hittade jag till Camden och där blev det att gå in på Morrison och kolla lite, fick även tag i mitt älskade vitlöksbröd som jag har letat och längtat. Så idag fick jag äntligen äta lite vitlöksbröd och det blev till lunch då ingen annan var hemma :)
Efter jag hade ätit lunch så gick jag upp på mitt rum och kollade på tv, råkade visst somna så jag sov i cirka 2 timmar. Snacka om att kroppen märker av när man går upp tidigt och när man är ute och går så mycket.
När jag skulle gå och hämta grabben på skolan så kändes det verkligen som en evighet dit, för det kändes som att det var stenar i mina skor suck.. Jag valde även att jag och grabben skulle gå hem även idag för de var fint väder men han sa att han var trött och ändå klarade han hela vägen hem. Barn är verkligen bra roliga ibland :)

Lagat mat, badat och lekt med barnen och nu är jag jätte trött efter att ha pratat med min syster och mor på skype. Jag kommer helt klart att somna fort ikväll så jag är utvilad i morgon då jag ska träffa två tjejer i Camden. Så god natt och sov gott på er där ute i världen!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


06.00 tidig morgon.

Även denna dag stod klockan på 6 för att vara nere vid 6.30.
Var dock klar vaken när klockan ringde vid 6 vilket är väldigt konstigt.
Denna morgon så var barnen i mamma och pappas rum så det blev inga tårar idag för dem hade redan gått när jag gick upp, vilket var väldigt smidigt. Hoppas det blir så smidigt i morgon med, dock tror jag inte de.
Idag skulle även killen vara tidigare i skolan eller man skulle försöka för att han skulle ta skolkort typ. Fast vi gick ungefär samma tid hemmifrån som vanligt, men ändå så kom vi så tidigt till skolan så att vi fick vänta på att dem skulle öppna dörrarna. Vilket som även var konstigt att bussen var i tid, vilket den sällan är. Jag blir väldigt glad när jag inser att bussen kommer i tid.!
Efter jag hade lämnat killen på skolan så blev det att gå hem och hmm, ja vad har jag gjort idag? juste jo först så pratade jag med min mamma och min syster Jackie och sedan efter någon timme så pratade jag med min syster Nathalie. Tycker verkligen att det är kul att prata med min älskade familj där hemma i Sverige, va lugna jag saknar er men vi är starka tillsammans!
Hämtade hem grabben och var så glad över dagen, han verkar verkligen ha det bra i skolan med alla sina nya kompisar och lärare. Vi tog oss en promenad hem idag och när vi kom hem blev det att fixa med maten så den var klar nästan på en gång när vi hade hämtat lill tjejen. När jag hämtade tjejen så var hon lika pigg och glad som vanligt men grabben börjde jag märka på att han var väldigt trött. När barnen är trött är det ibland jobbigt att underhålla dem för dem behöver underhållning hela tiden! Fast det fixar ju jag ;)

Resten av dagen spenderade jag framför tv.n och så gjorde jag min egna pizza till lunch ifrån grunden, kände att jag ville göra de plus att jag har städat kylskåpet för det ska komma varor nu ikväll, vet ej exakt mellan vilken tid, men dem är alltid försenade så jag kommer nog få stanna uppe ett bra tag. För snäll som jag var så erbjöd jag mig själv till att sitta uppe denna gång för jag ändå inte var så trött och kunde lika väl sitta här nere och kolla på tv, för de hade jag gjort i mitt rum i alla fall.  Så här sitter jag och kollar på tv och skriver i min blogg. Har verkligen försökt att vara duktig på att skriva, men måste vara ärlig om man inte skriver varje dag så kommer man efter och det är lite mycket att skriva om ibland, och sedan blir det även mera än vad man hade tänkt sig skriva om.

Så här sitter jag och väntar på att alla mat varorna ska komma så jag kan lägga allt där det ska vara och sedan sova för i morgon är det ännu en tidig morgon. Föräldrarna jobbar verkligen jätte mycket här jämnfört med vad dem gör där hemma i Sverige.  Så klockan står på 6 i morgon bitti igen!

Så här kommer en bild på min fin fina pizza som jag hade gjort.



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Måndag

Var bara att ställa klockan på 6 igen för att gå upp vid 6.30!
Barnen var vakna så var bara att titta på tv en stund innan vi åt frukost och sedan klä på oss.. Runt 7.50 var det dax att gå till dagis för att lämna tjejen och sedan tog jag och Killen bussen för att åka till skolan.

När jag kom hem så fick de bli lite städande för jag visste att städerskan skulle komma och sen så la jag in lite kläder i tvättmaskinen. Lite tv tittande hann jag självklart med oxå och att somna framför tv.n verkar vara min grej, haha.

Blev i alla fall att hämta grabben och tjejen och båda var glada över att jag kom och hämtade, blir så glad över det :) Denna kväll blev det även jag som la barnen till sängs och det gick fint fint som det brukar göra.

Skulle nog vilja säga över lag att dagen har varit en slapp dag.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

2011-10-09 Söndag

Söndagar är mer än en slapp dag!

Denna söndag spenderade jag ännu en gång med Emelie.
Vi bestämde oss för att åka in och kolla på Musikalen Thriller Live med Michael Jackson.
Innan vi gick på musikalen så fikade vi och satt vid Piccadilly Circus och så var vi även inne i lite butiker och jag köpte mig en väska eller rättare sagt en ryggsäck. Har letat ett bra tag efter en och äntligen hittade jag en som jag gillade, blev en svart puma väska.
Det var min första musikal jag gick på men jag måste säga att jag blev inte alls besviken! Kändes som att man var på en konsär. Musikalen var i 2 timmar och dem hade en paus mitt i allt på en kvar, vilket var väldigt skönt. Dock var jag lite besviken på att dem körde bara dem nyaste låtarna och dem poppuläraste efter pausen. Tycker allt dem kunde ha blandat lite.! Fast i hel het var det verkligen hur kul som helst att se musikalen. Det var duktiga på att dansa och sjunga, nästan så man tappade hakan, haha.

Efter musikalen blev de att leta efter något att äta, vilket slutade med att vi tog ett ställe där dem sålde nudlar och tillbehör till. Så vi tog med oss det och gick och satte oss på en mur, i närheten av värsta bög gatan eller något sånt, haha. Jag höll i alla fall på att skratta ett tag för de var bara sådana som gick förbi oss!
Sedan bar det hem med bussen och bara slappa och ta det lugnt efter en toppen helg :)

   


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

2011-10-08 Lördag

Lördagen var grymt seg men jag fick till slut upp min kära vän Emelie som var hemma hos sig men hon vaknade ju aldrig så vi kunde aldrig göra något av dagen, haha. Men till slut runt 12-13 fick jag tag på henne, men runt tre så bestämde vi oss äntligen för att mötas.
 Som alla andra gånger så är de jag som bestämmer vart vi ska :D alltid lika kul, så denna gången åkte vi till Brick lane för att kolla lite och där blev det även att äta lite mat. Det fick bli bufé på en chines,indisk och bangladesh resturan, mums det var verkligen underbart gott. Men Emelie tyckte det var lite för starkt för hennes smak, men jag satt där med den starka maten och bara njöt :)

Efter det så beslöt vi oss för att åka och kolla på den nya Johnny english reborn filmen i Camden. Han Mr Bean är ju bara för underbar, förstår inte hur han gör det men han är bara för bra. Filmen var i alla fall hur bra som helst, han vet ju hur han gör sig rolig.

När filmen var slut så var det dax att åka hem för jag orkade inte så mycket mera, så blev en väldigt slapp lördag men det kan faktiskt behövas ibland :)



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

2011-10-07 Fredag

Fredagen!

Sovmorgon, har nog haft de lite väl bra denna vecka.
Började i alla fall att jobba vid 12 för att laga lite mat och runt 12.20 kom mamman och barnen hem och jag tog dem och hon åkte till jobbet för några timmar. Så barnen och jag åt och sedan fick de bli att gå ut till parken i någon timma för att gå hem sen och leka inne, blåste en hel del i fredags dock.
Pappan i huset kom hem runt halv 6-6 så jag slutade ju ganska skapligt tycker jag. Så jag satte mig i mitt rum och kollade på tv lite och sen gick jag till affären och gick även en lite längre strecka för att röra på mig :)

Senare på kvällen skulle jag och min vän Emelie gå ut så vi möttes runt nio i Camden. Vi gick till en liten affär och köpte lite dricka och chips. Vi bestämde oss för att sätta oss vid kanalen och bara mysa, dock blåste det lite väl mycket och jag blev ju inte frisk efter det kan jag ju säga, haha. Fast vi hade det väldigt kul och mysigt. Det var så att de var flera som frågade om vi ville köpa knark och så vidare, men nej tack! Var även många som frågade varför vi satt där och vart vi kom ifrån, ena killen sa såhär när vi berättade att vi var svenskar : Men svenska tjejer är ju blondiner? och Emelies kommentar var: ja och så brukar dem ha stora bröst och blåa ögon också eller? haha och snubben sa då: jaa det är ju så ni svenskar ser ut så jag tror inte på er och så sa han även, men jag gillar även brunetter, haha.
Så säger nästan alla här i England, konstigt nog. Fast vet ni vad, alla är ju inte blondiner ;)

Kvällen var toppen som alla andra dagar och kvällar jag är med den knas bruden!
Hoppas ni med hade en bra fredag :)

Skriver om lördagen och söndagen i morgon!
Over and Out!
Från bruden i London
//  Angelica

I just Love England

Hatar morgonen som mest när jag har sovit som sämst. Har även när det regnar på natten och jag vaknar av det och kan inte sova vidare utan att ligga och tänka på vädret. Fast upp kom jag utan problem i alla fall, vilket alltid är toppen. Väl uppe så märker jag att inga barn är vakna? konstig känsla, men kul att få ta upp dem själv vilket inte händer ofta. Dock så vaknade tjejen av sig själv så var bara att springa upp och ta henne och sedan en liten stund efter så kommer grabben ner. Tråkigt nog så insåg grabben ganska fort att de var jag som var där och inte mamma och pappa, så han blev ledsen. Fast det gick bra ganska fort, så jag satte på barnen kläder och sedan gick vi ner och kollade emil, åt frukost och kollade på emil igen. Att gå till dagis och skolan gick även toppen.

Fick även sällskap hem från skolan av min tyska kompis Nadja som bor i närheten. När jag kom hem så fick det bli att bara mysa för mig själv, vilket jag gjorde hela dagen tills jag skulle hämta grabben vid tre. Satt även och funderade ut vad vi skulle äta, men kom på att vi kunde äta cykling i ugnen och coscos till. Maten blev uppskattad och dem gillade det.
 När jag och grabben hade egen tid bara han och jag så hände de en ganska rolig sak idag, haha! Det var såhär att när han satt på toa så börjar jag fundera på om han var klar eller inte för jag hörde inget. När jag öppnar dörren till toan så sitter en glad liten pojk med hela toa rullen upp rullad, haha. Kunde verkligen inte sluta skratta samtidigt som jag var lite arg för så gör man inte. Till svar så fick jag: jag ville bara ha den rullad på ett annat vis. Snacka om att alla dagar är inte lika dana, vissa är bättre än andra och denna dag var verkligen skoj!
Natta barnen kan oxå vara väldigt olika från gång till gång, denna gång så säger grabben ännu en gång att han inte är trött och vill ligga i min säng men jag sa om du ligger kvar i din säng och väntar tills jag har lagt din syster så kommer jag sen. Väl tillbaka efter att ha lagt henne så ligger han helt stilla och sover i sin säng, underbar känsla det är när man har rätt!

Har kollat på tv ikväll och har sätt modern family, glee och house underbara serier enligt mig :)
Ligger även i sängen och kollar på tv ännu och de är house som nyss började. I morgon blir de även att vara ledig fram till typ tolv eller något liknande och sedan blir de att jobba och efter man har gjort det blir det att gå ut och umgås med Emelie som dock slutar åtta men de löser sig :)

Sitter även med ett packet Maltesers :D



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


2011-10-05

Sovmorgon är ju bara för bäst! men inte lika kul när man vaknar tidigt och kan inte somna om. Så var bara att kliva upp.

Dagen har varit väldigt lugn, harr tagit mig en promenad och sedan gjort lite sysslor här hemma och sen var de ungefär bara att gå och hämta grabben. Han var verkligen trött idag så han somnade till lite i bussen, om man kämpar emot blir de bara värre. Väl hemma ville han leka med bilar och jag funderade på vad vi skulle äta, vilket blev pannkakor idag. haha ja pannkakor med ost och sylt i! Hade ju aldrig ätit de om jag hade varit "hemma" men här gör jag det absolut.
Att hämta tjejen är ju då alltid lika kul! Efter att ha hämtat henne så blev de att gå till cykel affären för att få lite mera luft i vagnens hjul på grund av att den var verkligen super jobbig att dra dem båda i när de knappt var någon luft i, haha. Fast det blev så mycket mycket bättre efter jag hade varit där :)

Väl hemma blev de att göra lite mat och dem fick kolla på tv, vilket var de lättaste för stunden för båda var trötta. Blev även ett sent bad idag, för när barnen var i badet kom föräldrarna hem och ingen av oss märkte de. Vilket var lite kul faktiskt för helt plötsligt så hör jag dem springa upp från trappan, haha.

Sen jag slutade så har jag kollat på tv och fixat lite med alla mina bilder jag har. Snart blir de nog sängen för jag orkar inte sitta här mera!

Juste vill även visa att jag har ändå inte köpt så mycket under tiden jag har varit här men här kommer en bild på vad jag har köpt :)



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Bara bilder som jag har sagt.!

Det tog lite tid med alla desa bilder men hoppas ni gillar dem :)
Och kom ihåg lagen om att man inte får ta andras bilder utan tillstånd!
Glöm inte heller bort att ni gör bilderna stora genom att klicka på dem =D


 

Sådär äntligen ville blogg.se som jag ville!
Sådär nu har ni lite bilder från denna månad! och kannerna ni ser så är det hela tiden min på den högra sidan och den på vänstra sidan är Emelies och Nadjas,hmm tror jag vann? eller juste de var ingen tävling!

Silly Angelica

Glömde helt bort att skriva ett inlägg igår, vet ej varför men hade så mycket annat för mig.

Så här kommer ett inlätt :)
Klockan var ställd på 6 denna morgon med, vilket var lättare. Det vara bara att kliva upp och gå ner för att hjälpa till med barnen runt halv sju. Allt går oftast toppen på morgonen, men när mamman ska gå så blir grabben alltid så ledsen. Vilket är lite jobbigt ibland faktiskt men bara några minuter efter så är han glad igen, så allt löser sig men inte kul i dem minuterna. Medans lill tjejen alltid är glad och kollar på Emil i lönneberga på morgonen och så har hon även sina dokor som sitter bredvid henne. Efter vi hade kollat på Emil så blev de att äta lite frukost eller i alla fall grabben, för lill tjejen får frukost på dagis.
Efter frukosten var det dax att sätta på sin kläderna för att bege sig av till dagis och skolan. Varje dag jag lämnar dem så har jag gjort så att vi måste göra high five innan vi går utanför dörren och barnen kommer oftast ihåg de :) Om det är någon dag jag glömmer det så påminner grabben mig om det, haha.
Juste när vi skulle gå så hade jag öven lagt hans väska i vagnen för han skulle åka scooter sa han men innan vi gick utanför dörren så sa han, men silly angelica man ska ju ha väskan på sig! haha då menar han alltså att han skulle ha sin egna väska på sig.Vilket han oftast säger att han inte vill ha, men han hade den på sig hela vägen till skolan, så jag var riktigt glad :)

Runt 11 så skulle jag träffa Emelie och en ny tjej som heter Sofie vi skulle mötas i Camden för en fika och lite promenad. Hon var jätte trevlig och snäll :) Så jag lämnade nog dem två runt halv två för att be ge mig hem för att göra lite sysslor hemma och sedan så var nästan klockan så mycket så jag var tvungen att gå till skolan för att hämta grabben.

Till middag så blev det Lax i ugn och pasta till barnen och jag gjorde potatis, paprika,lök och morötter i ugnen. Vilket blev super gott och min värdmamma tyckte om det väldigt mycket, hon sa även att hon tyckte jag skulle göra om det flera gånger :)

På kvällen så fick det bli att prata med min mamma på skype en sväng och sedan blev de att prata med min bästa kille kompis mamma och så får jag ju inte glömma att jag pratade med min stora syster Jackie :)
Tycker det verkligen är kul att prata med dem någon gång ibland och inse att dem är verkligen bäst!

Efter alla samtalen blev det att sova dock kunde jag inte somna som jag har haft problem med nu i några dagar, vet ej varför men lite irriterande är det allt!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Måndagar är alltid slödagar

Som sagt var klockan ställd på 6 och jag var vaken vid den tiden men visst det kändes inte som att jag hade sovit så jätte bra men det var bara att kliva upp för jobbet kallade! Ibland måste jag verkligen säga att det är TOPPEN att bo i samma hus och ta hand om barnen på samma gång för då kan man vara lite slö på morgonen..
Självklart blev det att kolla på Emil i lönneberga på morgonen och sedan klä på grabben lite kläder för oftast är tjejen alltid färdig, för mamman gör iordning henne.

Väl hemma igen efter lite uppdrag och så vidare så var jag bara så slö så jag satte mig vid datorn en sväng och sedan så la jag mig i soffan och somnade i cirka 1-2 timmar vilket var underbart, tanke på att jag ej hade sovit så värst bra innan. Så där låg jag när städerskan kom innanför dörren då jag insåg att jag borde nog göra mig iordning för att hämta grabben, tiden går så fort ibland.

Efter att hämtat båda barnen så blev de en massa bus och lek med bilarna i köket och självklart blev de att laga mat. Så idag åt vi pasta med parmesane ost eller hur de stavas, fast gott är det och enkelt. När jag väl skulle bada barnen var dem enormt trött så fick bli ett kort bad och sedan sitta och mysa framför tv.n med deras mjölk dem dricker om kvällarna.
Har även fått hem lite mat idag så nu kan jag bestämma vad vi ska äta några kvällar i rad, vilket jag tycker är svårt för man vet aldrig vad barnen tycker om! Att laga mat är alltid en utmaning till barn man vet inte äter så värst mycket om dem aldrig har smakat det innan.
Nej nu måste jag ta och sova för klockan är ställd på 6 i morgon bitti igen.. Hoppas jag kan sova bättre inatt så jag är pigg i morgon. För i morgon blir det att möta upp Emelie och sofie och kanske någon mera men det får vi se i morgon. Hoppas även att jag hinner duscha innan jag ska möta dem annars får jag göra det på kvällen eller något..
Aja god natt på er där ute i vilka världen.

Vet även att jag har lovat er bilder men blogg.se verkar ha problem! så jag försöker göra mitt bästa men ska lägga upp lite flera på min facebook istället, tanke på att det går bättre där :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Söndag den 2 oktober

Slappdag eller nja..
Blev att gå upp vid nio, min kropp tyckte jag hade sovit tillräckligt!
Så fick bli att bara ta det lugnt på morgonen fram tills dess att jag skulle möta upp min tyska kompis Nadja vid 1.
Mötte upp henne och gick sedan till Camden för att ta bussen där vidare mot oxford street för att kolla in julshoppen och bara njuta av dagen och kolla i affärer. Vi mötte även upp Emelie. När vi väl hade varit i affärerna så fick det bli att gå till parken för att avnjuta den fina dagen. Idag var vi även så kloka så vi köpte med oss fika till parken! så vi köpte med oss lite vin, mat, popcorn och så mycket mera. Underbart var det och vi satt där nog i 2 timmar och bara njöt och hade det allmänt trevligt. Vi tog bussen hem runt 17, när jag väl var hemma så var jag verkligen dunder trött. Förstår inte varför man kan vara så trött av att inte göra något? Fast egentligen så gör jag ju massor tanke på att jag går hur mycket som helst.!
Känns oftast som att man tar och går istället för bussen tanke på oftast tar bussen längre tid än vad det tar för en att gå till ett ställe.. Plus att bussen stannar efter typ bara några meter, vilket ibland är väldigt irriterande.

Aja väl hemma så blev det väldigt lugnt. Hur trött som helst men hade lovat att jag skulle prata med min lille bror och hans mamma så det fick bli ett samtal till dem där hemma i Sverige! Vi pratade nästan i 1 timma vilket var jätte kul. Älskar verkligen min familj, även fast vi är väldigt spridda. Ni alla betyder enormt mycket för mig och det är även skönt att få prata med er alla ibland. Jag vet att vi inte ses så ofta men ni alla betyder mycket för mig!

Blev även en tidigt kväll tanke på att klockan stod på 6 för min värdmamma skulle åka till jobbet tidigare. Så runt halv sju var jag tvungen att vara nere och vara klar! vilket känds väldigt tidigt! Men allt går bara man vill =)

Over and Out!
Från bruden i London
//Angelica


Lördag den 1 oktober

Lördag morgon och man kom hem vid cirka 4 på morgonen after en oförglömlig kväll men min kära vän emelie och min tyska vän Nadja. Kan verkligen säga hur mycket som helst om den kvällen men vet inte om jag vill att alla ni ska få veta så jag väntar nog med att skriva ner vad som hände! Hur eller hur så bestämde jag och emelie oss för att hon skulle sova hos mig mitt i natten utan att jag hade sagt något? nej jag vet det var kanske inte det bästa, men ville inte heller sätta henne på en buss eller tåg hem själv mitt på morgonen så det fick bli så. Har ju ändå en sådan stor säng så vi delade.

När vi väl vaknade sedan så fick de bli att gå ut och äta lite frukost / lunchm,haha. Efter det blev de att gå upp till Hampstead och kolla på allt folk och bara njuta av det varma vädre som vi även hade den dagen. Så där satt vi en timme eller något när vi väl bestämde oss för att gå och lägga oss i parken. Dumma som vi är en lördag så köper vi INTE med oss något alls till parken vilket var riktigt dumt! Där satt vi i parken i strålande soool och kollade på alla andra som åt och hade de bra.. Aja vi gick i alla fall efter 3 timmar i parken ivägen till Hampstead igen för att käka denna gång och det blev pizza,mums!

På kvällen så fick det bli att vara barnvakt fast jag inte skulle ha varit det egentligen men jag erbjöd mig tanke på att jag ändå inte hade något planerat. Hade det mysigt med grabben och bara njöt av att vara hemma. När han skulle sova så frågade jag honom om han skulle sova i mammas och pappas säng eller sin egna, då säger han att han vill sova i min säng. Underbar den grabben är :)
 Ibland känns de underbart att inte ha något planerat och i slut ändan så blir de att vara hemma. Somnade väldigt tidigt den kvällen i alla fall.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

RSS 2.0