Midsommar

Ville bara säga glad midsommar på er alla som läser min blogg! och hoppas att ni får en rolig dag, men dem ni tycker allra mest om.



Detta jag ska skriva nu har inte något med midsommar att göra.

Allt det som går runt i min hjärna just nu, är så himla svårt att veta vad jag egentligen vill. Visst inte för jag vet om det är så mycket vettigt i min skalle men om de skulle vara det så har jag så svårt att bestämma mig! Tänk om någon annan kunde ta mina beslut och inte jag. Det hade nog varit mycket lättare då.

AJA trevlig midsommar på er alla =)

23 Juni

Skit fint väder idag och ändå tog jag sov morgon fram till tio, vilket var ganska dumt av mig tycker jag. I alla fall när det var så fint väder. Men ja gick upp i alla fall och åt och sen gick jag ut och gick en sväng. Gick bara en jätte liten sväng, gick bara fram och tillbaka till konsum och halv vägs till konsum så lägger sig hunden bara ner och jag blir arg på henne, för liksom så himla varmt var det ju inte? visst varmt var det men lite borde hon väl ändå tåla. Men som tur var så var det den ända gången som hon la sig ner. När vi väl kom hem så var hon helt slut och jag med!
Så det blev att lägga sig ute med  bikini och ligga och sola lite, kände att jag behövde det fast jag hade annat att göra egentligen.

När mamma kommer hem så har jag alltid en sådan otur för då kommer alltid alla moln så det är ingen idé att ligga ute fast man kanske skulle vilja. Men jag låg kvar en stund, dock inte en lång stund för jag tyckte att jag kunde lika väl gå in i stället. Så jag gick in och börjdae städa i mitt förråd som jag har på övervåningen, tyckte att det var allt för mycket skit så jag slängde lite och sen tog jag en flytt kartong till alla mina grejer jag har fått tills jag ska flytta, så nu ligger det mesta ner packat, jätte skönt! Så nu kan jag bara flytta hehe nee riktigt så är det inte. Men det kunde ha varit.

Efter jag har skrivit klart detta så ska jag ner och käka och sen vidare mot jobbet runt fyra. Ska både bli skönt och inte skönt att jobba, men kvällen kommer att gå fort det känner jag på mig! Och morgon dagen i morgon kommer med gå fort, för så fort man vill vara ledig så går allt fort.

Men hoppas ni andra hittar på något roligt nu när det ändå är fint väder =)

Hej svejs lingon svejs!


,.,.

Sluta ljug, säg sanningen istället.

Vad dem orden skulle sitta fint ibland på vissa människor..

Alla i min omgivning lyser verkligen upp dagarna för mig, dem är som en enda sol! Egentligen så skulle jag aldrig behöva använda solen som är på himlen för jag får så mycket energi av mina underbara vänner istället =)
Kanske för att dem inte behöver all energi och ger den till mig istället? Kan nog vara så..

Sen vet jag inte heller varför jag ska vara så himla prat glad heller om jag är med någon, min munn går fasen i ett. Kanske borde testa på att vara tyst ibland och se vad som händer då. Eller det har jag redan testat en gång och då hände det inget, då blev det för tyst så då började jag prata igen. För jag kommer minnsan alltid på något att prata om fattar inte hur men de bara kommer upp i skallen, haha.

Men men nu har jag skriver av mig lite, fast det var inget vettigt skrivet men det är det nästan aldrig när jag skriver här, det är vad jag tycker i alla fall.

Hej svejs lingon svejs!

22 Juni

Toppen dag idag!

Har bara tagit det lugnt och kännt att jag inte har haft något krav på mig alls. Gick upp tidigt för att göra frukost till lilla syster och till mig för att sedan skicka iväg henne för hon skulle åka med sin kompis till solskolan(orienteringen). Men efter jag hade skickat iväg henne så gick jag upp igen och la mig två timmar för jag kände att jag behövde det.

Har även städat lite i mitt rum men skulle behöva städa mera men orkar inte för tillfälligt plus att jag börjar bli hungrig har bara ätit frukost idag så borde nog äta lite mat snart. I kväll blir det även en promenad tror jag. Usch vad mycket skit jag har i mitt rum som jag inte trodde fanns. Och ändå har jag inte tagit bort så mycket, det är för det mesta bara skol grejer som jag har kastat för jag känner att jag inte behöver dem något mera. Vilket var jätte skönt, men vissa arbeten har jag sparat vet inte riktigt varför egentligen men men de blir nog bra.

Juste jag har även bestämmt mig för att jag ska köpa en telefon nu, det blir en HTC och det betyder att jag kommer bli fattigare än vad jag redan är =P , men vad gör det om hundra år? jag kommer ju säkert bli jätte nöjd med telefonen, eller det hoppas jag ju.

I morgon börjar jag jobba igen ja och då blir det ett längre pass än vad jag gjorde igår, hoppas bara timmarna går fort när man väl jobbar. Vet inte vad det är med mig iår för jag tycker inte alls att det är lika kul att gå och jobba som det var förra året, kan de vara för jag vet vad jag har att se fram emot? och att det kanske inte är min grej? det ända ljusa med det hela är att jag får i alla fall pengar =)

Solen skiner även idag och det gör jag med!


Första dagen

Då var första dagen på mitt sommarjobb gjort och det gick hur fort som helst! Tack vare att jag hade en sån bra jobbar kompis. Livet är bara för bra ibland! Jobbade som sagt mellan 14-21 så har inte varit hemma länge alls. Och i morgon har jag ledigt och går inte på förens på onsdag då jag ska jobba mellan 16 och sen till 14 dagen efter för jag ska sova på jobbet och som det heter med ett fint namn Jour och det menas att man sover på jobbet och får pengar för att man sover. Eller i alla fall halva natten så det känns inte helt fel! Har även väldigt ont i min fot nu men har smörjt in den så den inte ska göra så ont och så hoppas jag att bulan försvinner som jag har över foten haha.

I morgon på min lediga dag så ska jag upp runt nio för att vecka lilla syster och sen skicka över henne till hennes kompis så dem kommer iväg på sin solskola som det heter och det är orientering. Men efter jag har gjort det så har jag ingen aning vad dagen har att erbjuda, förutom att jag hoppas att det är strålande sol så jag kan ut och sola lite och få lite mera färg på kroppen, känner mig så himla blek! Fast alla andra gör ju det med =D så är inte helt ensam om den saken, som tur är!


Saker och ting förändras ibland till det bättre och ibland till det sämre, just nu känns det som om det är till det bättre!

Vissa kör tysta leken och andra pratar på istället!
Det bara är så vi alla är väldigt olika.
Trodde det var något mellan dig och mig eller är det bara så som jag tror?


Söndagen den 20 juni

Bröllopet visades hela dagen igår och jag kollade men inte exakt hela dagen. Men när dem väl skulle säga ja och så vidare i kyrkan tyckte jag att det var så jäkla trist att prästen inte sa att daniel fick kyssa bruden, tycker det är en viktig del av det hela när man gifter sig. Sen blev jag väldigt besviken på hennes klänning med för jag hade förväntat mig lite mer klamorös klänning och sen hade hon inte heller något hals smycke. Liksom missade dem det bästa eller?  Aja nu har dem gift sig i alla fall och jag var inte allt för intresserad men satt ändå och kollade när dem var i kyrkan. Får ändå lov att vara svensk när dem gifter sig för det händer inte varje dag man får se ett kungligt bröllop!


För övrigt har jag verkligen haft en toppen helg, med sena nätter men det har inte gjort något!
I fredags så stack jag och min polare till Vimmerby till harrys för att ta en cider eller rättare sagt jag tog det för hon körde. Dock var det inte allt för mycket folk men hade väldigt roligt ändå. Efter harrys blev det visst efter fest men där var det inte direkt något drag skulle jag vilja säga. Men men vi stack hem så att jag var hemma runt fyra tror jag att klockan var!

Och igår så var jag bara hemma och glodde på tv och umgicks med mor min. En väldigt trevlig dag. Men sen fram åt små timmarna gick jag till några stycken för att basta och ha det trevligt och det slutade med att jag inte gick och la mig förens vid 5 på morgonen. Men vad gör det när man har haft det roligt? För mig gjorde det inget alls för jag fick träffa dig. Du är bara så underbar. Du gör mig så himla glad hela tiden fast det kan vara lite jobbigt ibland. Men du får mig alltid att le det spelar ingen roll vad det gäller.


På att igen

Nu känner jag mig pepp igen för att börja med min ansökan om aupairen. Jag vill jätte gärna åka men vet inte om jag vågar det är det som det handlar om mest.

Men nu har jag gjort lite på min ansökan igen. Det innebär att det var dem ändringarna jag skulle göra för ett bra tag sen men har inte haft lust eller tid att göra dem. Så nu är jag på att igen och hoppas att det kommer bli bra denna gång och att jag inte tappar suget.

Det finns så många i min omgivning som har peppat mig för att jag ska ta upp ansökan igen för att detta är bara en sak man gör en gång i livet och dem tycker att just jag ska ta den chansen och åka. Inte för att dem vill bli av med mig på något sett men det är för att dem tycker att det är en bra erfarenhet plus att jag tar välhand om barn, så dem tror jag skulle klara mig som fisken i vattnet efter ett tag. Bara jag kommer in i alla rutiner så ska det nog allt gå bra!


Pepp och detta ska nog gå bra! Bara att se det från den ljusa sidan!

Ledighets vecka

Nu var det en vecka sen jag tog studenten och det känns som om det var igår, men jag mår hur bra som helst. Förutom min fot som verker och är svullen, råkade fastna i våran trappa hemma. Hoppas bara att det går över snart så jag slipper ha ont.  För på måndag börjar jag sommarjobba och jag kan säga det att det är riktigt skönt att vara ledig. Ni som är lediga hela sommaren ta vara på tiden! vilken underbar tid man har som ledig asso. Har aldrig gillat det där med sommarlov men iår ångrar jag att jag ska jobba för det är ju så skönt att kunna sova ut på morgonen och sen veta att man inte har något bestämt.!

Men förövrigt har det inte hänt ett skit tycker jag! Denna vecka har jag bara njutit av att vara ledig, har även blivit lite brun. Har även hunit med att vara hos läkaren och på sjukhuset för att se hur de var med min fot. Jag lovar jag skulle nog kunna skriva en hel massa om det besöket men ska göra det kort fattat, det var inget allvarligt. För jag fick ju inte veta om det var något haha, men ja gär lika glad för det och tur är väl det. Jag säger bara det med att vissa läkare är bra roliga och tror dem är något och så tror dem att dem kan allt!

Ska även berätta för er vad jag gör just nu. Jag sitter i mitt rum och undrar vad kvällen har att erbjuda, ska jag och min kompis ut och dricka lite eller ska jag bara vara hemma? Visst jag har ont i min fot men det går nog över när jag blir gammal! Det är bara så att både hon och jag har det rätt så svårt att bestämma oss, för hon säger att hon ska köra men då vill inte jag dricka för jag vill att båda dricker haha :D Så frågan är hur kvällen blir, lär nog få veta det snart hoppas jag i alla fall.

Visar även en grej som vi gjorde dagen innan studenten till våran lärare dock var den borta dagen efter. Om just du inte kan se vad det är så är det en parkerings plats och inte vilken som helst haha!


Studenten med bilder

Jaha då har man tagit studenten och jag känner inget mer än att det är sommar och jag ska till skolan till hösten igen.. Nej juste det är ju ingen skola längre men det känns som att skolan inte har tagit slut än.. Men Jag har i alla fall tagit studenten och känner att mitt liv inte är slut än! Har så himla mycket mer som jag vill med mitt liv.  Men hur det än är så saknar jag min kära klass redan. Jag och mina 12 grabbar det kommer vara konstigt att inte ha dem runt om sig hela tiden. Dessa tre åren har verkligen varit dem bästa, kanske för att jag har gått något jag har velat? men i alla fall vi har haft tre toppen år tillsammans och jag är glad att jag valde att gå EL programmet fast det har varit jobbigt vissa gånger. Är inte alltid det lättaste att vara ensam tjej, men jag har visat att det går bara om man vill. Har även fått hur mycket stöd som helst från familj, vänner, klassen och lärarna, tackar väldigt mycket för all hjälp jag har fått dessa år. Ångrar inte alls att jag gick det jag gick.
Tack för det min underbara klass EC07 kunde inte ha haft det bättre..

Lite bilder sen studenten och en bild från brännbollsdagen :)
Klicka på bilderna fär då blir dem större :)


Woho

Jaa jag lever :D

Just nu sitter jag i den stora staden som alla i Sverige säger, mer eller mindre är det Stockholm! Är hemma hos pappa och hälsar på!

Har det jätte bra men i morgon åker jag hem för att fixa och trixa innan studenten. Känns inte alls som att jag kommer ta studenten på fredag men tack vare att jag såg alla studenter i stan igår så vill jag verkligen ta den nu :D Alla såg verkligen ut att ha det jätte skoj! Hoppas våran student blir lika rolig!

Men hej svejs på er alla nu ska jag in till stan för att åka hem till farfar för att träffa honom :)

RSS 2.0