Sista dagen i februari 2011

Har haft en toppen helg, men väldigt lite sömn. Fast så länge jag har haft det kul under helgen så har det inte gjort mycket att det blev lite sömn.  Visst vissa saker kunde ha varit bättre och vissa inte.

Har faktiskt inte mycket att skriva. Var ute och gick i en timme nu i kväll och det var super skönt. Gick även förbi bandy banan för att rensa ut lite från förrådet för jag ska verkligen lämna ifrån mig allt och då menar jag verkligen allt!!!!!  För är så trött på föreningen över huvudtaget. Men det var jätte skönt att få det gjort så nu är det bara att lämna tillbaka nyckel så fort jag har gjort det sista, vill inte ha något med dem att göra!

Aja nu ska jag snart lägga mig i sängen för att sova för ännu en hel dag i skolan i morgon.

Over and Out!

/ Angelica

Ny design

Har äntligen satt in den nya desginen men är inte riktigt nöjd ändå, men får ta och fin putsa den lite och tänka efter vad som inte är bra med den. Så det återstår och se hur mycket jag gör om den.. Men är riktigt stolt att jag har fört över den nya i alla fall.

Har även haft en väldigt slapp dag i skolan och en toppen kväll kan jag nog säga. Efter jag fick veta att min träning blev inställd idag blev jag faktiskt besviken för jag hade velat åka och träna fast jag har träningverk. Men istället stannade jag hemma hos min kille kompis och hans tjej. Vil satt och pratade gamla minnen han och jag har haft och sen blev de en film och lite mera snack.
Fast nu sitter jag här i sängen med min dator i knät och ena min katt bredvid mig sovandes och den andra ligger nog i soffa. Älskaar verkligen mina små liv jätte mycket. Ibland kan man verkligen inte förstå att dem små liven kan betyda så mycket som dem gör.

Nej men nu tror jag att ögonen vill sova. Dem börjar gå ner mer och mer och det är väl då man ska ta och stänga ner denna burk och sova! Så det tror jag att jag tar och göra, så jag får min sov morgon i morgon och en slapp dag. Exakt en sådan dag jag vill ha. Och bara ta hand om mig själv och inte behöva tänka på något.!

Over and Out!

Jannices blogg header

Har suttit med min kompis header och nu lägger jag upp den här för att hon lättare ska kunna se den och säga vad hon tycker om den! det är en väldigt enkel än men men den får duga. Bara hon är nöjd!

Klicka på bilden för då blir den störra jannice!!!!!


dessa rubriker är inte allt för roliga

När jag vaknade upp i morse trodde jag att jag bara hade sovit någon timme, men så var inte fallet. Var bara att kliva upp och vara glad. Det hjälper inte heller att man har två katter som gärna vill ligga kvar i sängen och gosa lite till och inte kliva upp som jag måste..

Har även haft världens slappaste skoldag idag.. Vi har suttit och lyssnat på läraren när han gick igenom kymaskinen från grunden. Hur man kopplar in grejerna och hur man fyller på och hur man sen tömmer en anläggning.  Vilket jag tycker egentligen han skulle ha gjort från hela början innan vi själva började hålla på med maskinerna. För nu kan vi ju nästan allt, dock inte jag men dem andra. För en annan som inte kan det så väl var detta jätte bra men synd att det kommer nu och inte kom innan! Men men det är väl sånt man får ta.

Nu måste jag nog ta mig några mackor innan jag sticker hem till mamma och lilla syster för att följa med dem till bandy banan för att sedan vänta på att min träning ska börja. Som jag tidigare har berättat så har jag börjat på "tant gympa" som jag kallar det. Det är en väldigt bra träning och ger bättre muskler men dock är det många äldre som är med, fast vi är ju ungefär 5st som är yngre.

Over and Out!

Kommer även en bild på mig sen i fredags =)


Känns lite surt..

Suck känns verkligen lite surt att dem som går i skolan, har sportlov denna vecka. Medans en annan måste gå i skolan, men men inte mycket att göra åt.
Fick veta att jag klarade en kurs som vi har haft i cirka 6 dagar! Vilket var en jätte lättnad för min del. Trodde aldrig jag skulle klara det.

Helgen för min del har varit väldigt lugn. Var på 19-årsfest i fredags och en tjej kompis. Lördagen blev det att jobba och söndagen blev det bara en slapp dag. Var i kyrkan en sväng på kvällen för att lyssna på polisen som skulle komma och informera oss lite grann om vardagen.

Och igår så hade jag min lilla syster på natt besök alltså från söndag till måndag, vilket var jätte mysigt. Så igår umgicks vi hela dagen och hade det allmänt kul och trevligt tillsammans. Hon följde även med mig till vårdcentralen för att jag skulle ta ett pricktest för att se om jag är allergisk på husdjur eller inte. Det visade sig att jag inte är allergisk mot något, vilket jag trodde att de skulle visa. Men hon sa att man kan vara allergisk fast det inte visar på testet. Vilket är väldigt konstigt från min sida, men men fick i alla fall veta om jag var allergisk eller inte.

Over and Out!


Hämta hem våran underbara vovve

Idag fick vi hämta hem våran underbara och älskade hund Mollie. Min äldre syster kom direkt efter jag hade skrivit provet för att hämta mig för att vi skulle kunna åka ner och hämta hem hunden så fort som möjligt. Så runt tre åkte halv tre åkte vi. Tyvärr tar det sin lilla tid ner till läckeby men det är det helt klart värt. När vi väl var framme så var det en hel del att fråga och sen mycket information. När vi väl fick träffa henne så var hon så klart väldigt glad. Hon skulle även ha en Krage som dem kallade det runt halsen för att hon inte skulle kunna slicka på såret, vilket jag tror hon vill hela tiden, så vi satte på henne den på engång. När vi väl var hemma så tyckte hon att det var väldigt skönt och kunde då slappna av lite mera.
Men är så glad att allt har gått bra än så länge och att hon är hemma och kan vila upp sig.!

Kom nyss hem från träningen men blev bara ett kort träningspass för vi var inte alls många idag,vilket är väldigt tråkigt. Men det var skönt att bara komma iväg och tänka på annat. Så nu ska jag allt ta och lägga mig faktiskt, det är en ny dag i morgon och jag är ledig. Men på kvällen blir det tjejmiddag och lite fest hemma hos en kompis som fyller år, så det ska bli väldigt trevligt att göra lite annat för en gångs skull. Får se om jag skriver något i morgon på dagen allt hänger på vad jag ska göra.!

Over and Out!

Kursen i skolan är för kort

Vi har en kurs som heter regler och styrteknik men en kille från Carrier hon kan är verkligen en usel lärare eller så är det för att jag stör mig på hans låsas öga! men hur som helst så är han dålig på att förklara och så tycker jag att hans kurs är alldeles för kort, vi har honom bara 6 dagar totalt under detta år som vi pluggar. Vilket jag tycker är oerhört lite. Det spelar även ingen roll hur mycket vi klagar över att vi tycker att det är för kort tid.
Men i morgon är det i alla fall sista dagen med honom och det innebär att vi ska skriva prov på något som vi knappt har lärt oss, suck! hoppas bara att vi alla klarar det i klassen.

Har även haft väldigt ont i huvudet idag, vilket jag hatar hur mycket som helst!
Fast jag är så envis av mig så jag har tränat idag och bättre blev det absolut inte, haha. Men inte så mycket att göra, ska bli skönt att strax gå och lägga sig i min goa säng som står och väntar på mig.

Over and Out!

Ibland händer det saker man inte vill ska hända.

Igår var exakt en sådan dag som rubriken lyder. Allt började väl på morgonen hemma hos min mamma då hon berättar att hon knappt har fått sova något på grund av att våran stora hund har gnällt hela natten och inte legat still. Men det var ju liksom inte mycker mer med det så vi åkte som vanligt först till lilla systers skola och sen vidare mot Hultsfred, där jag går i skolan och mamma jobbar. När mamma kommer hem runt lunch tid så har våran hund tydligen spytt ner hela köket och är alldeles darrig och flämtar som bara den. Mamma tar och ringer en av mina äldre systrar och kollar om hon skulle kunna följa med och göra henne sällskap till djursjukhuset. Men hon beslöt sig för att ringa mig istället på grund av att hon skulle jobba 4 timmar på kvällen. Själv satt ju jag på lektion men envis som jag är så sa jag självklart att jag följer med ner till djursjukhuset med hunden. Tycker så synd om våran älskade hund.

När vi väl kommer ner till djursjukhuset så skakar hon och mår inte alls bra. Men vetrinären kollade på henne och rönkade henne. Som tur var så såg dem att det var något i magen som inte skulle vara där så tyvärr fick hon inte följa med oss hem, men hon har det bättre där än vad hon skulle ha fått hemma.

Så idag var det bara att vänta på besked om vad dem skulle göra med henne. Runt tio tiden skickar min mamma sms till mig att hunden skulle opereras. Då var jag så nervös att något skulle gå fel tills jag fick ett annat sms lite senare runt lunch tid där det stod att allt hade gått bra och att dem hade gett massage på tarmarna och såg att biten satt så pass långt ner att den kommer komma ut av sig själv vilket var jätte skönt att få höra. Så dem skulle ge henne lavemang och hoppas på att de kommer ut. Men förhoppningsvis så får vi hem våran älskade hund i morgon, det blir nog jag och min äldre syster som åker ner och hämtar henne om det går. För jag slutar skolan vid fyra.

Vi tror även att hon har ätit upp en (kil) det är en sådan som man bygger golv med som är gjord av plast, så halva biten har hon spytt upp och den andra sitter då kvar i kroppen och det är den hon inte får ut.

Så detta inlägg är till våran älskade mollie som är världens underbaraste hund!


Snö och jag som trodde....

Mera snö kommer det ifrån himlen och jag som trodde att det skulle bli vår nu, men ack så fel jag verkade ha de! Och kallt har det blivit med,suck. Jag vill verkligen ha vår och sommar nu!!!!

Igår efter tentan så kändes det faktiskt ganska bra, de var faktiskt inte lite svårt som jag hade förväntat mig. Så det kommer nog gå fint fint men det är väl bara att vänta och se om man klarar det eller inte när man får tillbaka proven. Hoppas vi får tillbaka dem nästa vecka men de får vi nog inte tyvärr..

När man äntligen får sovmorgon så kan man sällan sova ut så mycket som man skulle vilja förstår inte varför. Men nu sitter jag här och har nyss ätit frukost och strax så ska jag fixa iordning håret innan jag ska åka upp till hultsfred med bussen så jag kommer till skolan. Blir dock att gå från stationen till campus, vilket är en bra bit men men tur man har musik så jag borde nog allt klara mig.! på tal om det måste jag ju lägga in lite ny musik i mobilen så jag har lite nytt att lyssna på istället för det gamla vanliga.

Vaknade även upp med lite hals ont och snuva, hur kommer detta sig? var ju inte länge sen jar var snuvig, det är i alla fall inte kul men hoppas det går över snarast.

Over and Out!

Barnvakt, jobb och match

Sorry att jag inte har skrivit något nu på någon dag men det har varit fullt upp i helgen.

Först och främst blev det att vara barnvakt åt lilla Nova så gick hem till mikaela vid halv tre och vid tre försvann hon så då var det bara jag och älskade Nova kvar. Det blev att leka med henne och sen blev det att ge henne lite mat. Efter det fick det bli en promenad i snö stormen som var, var tvungen att gå till affären. Fick sällskap av lillesyster vilket var jätte trevligt men kände mig lite taskig som släpade ut henne i det vädret. Men som belöning så gick vi hem till mig efter affären och bakade tre olika sorters kakor. När vi väl var klara blev det hem till mamma och mysa och äta lite mat. Kvällen slutade konstigt nog med att mamma fick ha Nova kvar, för hon ville det =)

Lördag morgon och klockan stod på 8:00 för att sedan åka vidare mot kalmar med syster och hennes kille. Jag ville bara följa med för tidsfördriv plus att vi skulle till ikea, så jag tänkte att jag kunde ha köpt min bokhylla men olyckligtvis så var den slut och dock kommer den utgå ifrån sortimentet så vad ska jag då ta mig till? får väl hoppas dem kommer med en nyare och snyggare bokhylla då!! Det retligaste är att jag har gått och väntat på att jag ska åka ner till kalmar för att köpa den och när man väl åker dit så finns det ingen kvar, så typiskt!
För övrigt så köpte jag mig bara ett par skor och sen en spray till håret så att det inte förstörs när jag plattar de.

Sen när vi sitter i bilen på väg hem från kalmar får jag ett samtal om jobb. Jag hade väldigt svårt att veta om jag skulle ta det eller ej. Det var på ett helt nytt ställe och det var natt, så jag skulle alltså gå in och jobba 21-07 och jag var redan trött när vi åkte därifrån? så skulle jag verkligen orka satt jag och tänkte. Jag bestämde mig för att jag skulle ringa upp igen efter jag hade ringt till en person och pratat först. Men till slut blev det att jag jobbade och jag kan säga att det var ganska lätt att hålla sig vaken men hade det dock mycket värre när jag skulle gå och lägga mig på grund av att jag var inte ett dugg trött.  Fast efter ett antal vridningar fram och tillbaka så lyckades jag somna i morse. Dock så sov jag bara 4 timmar men vaknade flera gånger under dem timmarna....

I vilket fall som helst så blev det att spela match fast man var trött som bara den!
Tyvärr förlorade vi med 7-4 tror ja de var, men men vi sammarbetade inte som ett lag tycker jag.!

Nu måste jag ta och plugga lite innan jag ska bege mig mot sängen, för i morgon är det tenta skrivning igen =/ hoppas på att det kommer gå bra, har inte kunna plugga något känns de som och nu ikväll så har jag varit helt död.. Det får helt enkelt gå som det går.. Det är ju inte hela världen att göra om det om det går skit! Jag vet i alla fall varför..

Over and Out! och sorry att de blev så långt.

Tenta dag

Nyss skrivit klart min tenta skrev den på mindre än 1 timma, vilket kanske är dåligt jag vet inte? vi hade 3 timmar på oss och jag kännde att det var jätte onödigt att ha så många timmar för det där provet. Aja nu har jag skrivit det i alla fall och nej jag är inte nöjd. Fast jag får tänka positivt på att jag klarar de.!

Tänkte fördriva en eller kanske två timmar här i skolan innan jag går bort till min mammas jobb för att åka med henne hem till min syster sen! Man känner sig verkligen helt handikappad om man inte har en bil, usch gillar inte ens tanken på att jag inte har någon bil jag hatar det verkligen!

För övrigt så tar jag även helg redan idag, eller rättare sagt redan nu ;-)

Aja vi kanske hörs senare hej svejs lingon svejs!


Over and Out!

Tänka tänka och åter igen tänka

Att tänka så mycket som jag har gjort i skolan idag har varit väldigt jobbigt, tycker jag. Mitt huvud var helt slut när jag kom hem och är det fortfarande. Men jag hoppas jag fixar kylprovet som vi har på måndag utan problem, åter står och ser.!

Får inte glömma bort att jag har prov i morgon! usch vill inte ens tänka på de, fast de borde jag klara vore inte så svårt.. Det är el det handlar om och vi har ju fått instuderingsfrågor så jag borde nog fixa det, bara jag kommer in med rätt inställning.. Fast när jag väl sitter där så kommer säkert allt försvinna ur huvudet som de brukar göra tyvärr!

På tal om annat så testade jag på en ny sorts träning ikväll som min ena syster tyckte jag skulle testa på och det heter powermix. Det man gör är att träna hela kroppen, vilket jag tycker låter jätte bra. Dock så var det inte så jätte bra som jag trodde de skulle vara när man väl hade testat på de en gång. Kunde ha varit mer än en timme för det första och lite bättre övningar tycker jag! Men men ska ge det flera chanser och se vad jag tycker om inte annat får jag i alla fall lite mera träning än att bara vara ute och gå och träna hemma själv. Ja självklart har jag innebandyn med, dock är den slut om ett tag.

Nu ligger jag i alla fall i soffan med datorn i knät och två katter bredvid mig som sover för fullt, undrar om dem kommer gå och sova sen när jag vill sova? Är faktiskt trött redan nu konstigt, förstår inte varför jag är så trött nu jämnt. Känns inte som jag gör något och vill bara gå och sova hela tiden usch! Ge mig sommar och sol så jag blir piggare och gladare och slut på skolan eller den är ju ganska rolig, för då vet man att man har något att göra om daganra (vissa i alla fall).

Over and Out för min del!

Tisdag kväll

Kom hem från träningen för ett tag sen eller rättare sagt nästan en timme sen!  Träningen gick toppen men synd att det inte var flera som kom på träningen, var så pepp men när man kommer dit och ser att de inte är så många vilket är jätte trist. Träningen gick i alla fall fort vilket jag tycker var jätte skönt.

Har hunnit med att göra lite mat tills i morgon då det är skola igen och så ska jag även lägga lite på usb minnet så jag kan ta och skriva ut det i morgon i skolan. Efter jag har gjort det måste jag nog gå och lägga mig i sängen för idag är jag trots allt ganska trött.

Ville bara skriva lite hehe, men hoppas ni får en bra dag i morgon.!
Nu ska jag ta mig lite kladdkaka medans jag skriver lite här på datorn..
Over and Out!

Rubrik

Jag tycker inte om att skriva rubriker för jag kommer aldrig på någon!

I alla fall så sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på lite kladdkaka. Måste även sätta igång och plugga lite,tanke på att man har prov på torsdag. Fast vi har det riktigt bra för vi har fått instuderingsfrågor som vi kan läsa på inför provet, så hoppas verkligen att man bara behöver läsa på dem! men man vet aldrig så det blir allt att läsa i boken med en gång så man vet lite mer än de som frågas på instuderingsfrågorna :)

Har även lagt i sängkläderna i tvätten som jag snart ska ner och lägga i torktumlaren så att det blir klart så jag kan bädda sängen. Ska även äta lite kladdkaka snart mums, den blev precis klar.

Sen det bästa av allt jag har träning ikväll och jag är jätte sugen på att träna =)

Hej svejs så länge :)


Over and Out!

7 februari 2011

Dagarna bara går, måndag igen och jag har varit med stora syster idag och sofie i Vimmerby. Handlade inte allt för mycket, handlade bara de jag behövde.
Efter vimmerby fick de bli att vara hemms hos sofie med stora syster och lilla syster. Vi gjorde oss lite ansiktsmasker vilket jag tycker var jätte skönt för ansiktet.

Men nu sitter jag hos min bästa kille kompis mamma med hennes dotter som jag passar. Hon kollar på film och jag sitter här och kollar runt lite på datorn, men hittar inget roligt tyvärr. Blir att vara här tills jag är så trött så jag måste gå hem.

Saknar dig och vill så gärna somna vid din sida varje dag men de går ju inte =(  Men tur kudden finns så man kan ligga och krama den =)

Ocer and Out!

Lugn och skön helg.

Det har varit mer än en toppen helg för min del!
Har verkligen gjort det jag har längtat efter hur länge som helst. Och det har varit att bara få vara och göra det jag känner för. Så i helgen började bra, först tvätta och städa på fredage, var verkligen tvungen efter att ha legat efter med allt i en vecka känns de som på grund av att man var sjuk. Men det fixade jag iordning på fredagen, men efter det så satte jag mig på en buss hem till min underbara vän ulrika som förgyllade min dag med mycket skratt och god mat och lite film med och så får vi ju inte glömma allt prat. Bara älskar den människan. Kvällen avslutades hemma hos min mamma och sen vidare hem till en en kompis till familjen, bara jag som gick dit. Var där och spelade kort och umgicks, den familjen är verkligen jätte go.  Men hur som helst så lördagen spenderades som sagt på bandy banan för det mesta. Fast på kvällen blev det att vara hemma hos mamma och spela wii, äta och kolla på melodifestivalen. Och det var verkligen skit iår måste jag säga! men jag hittade två låtar jag tyckte om. Efter det så gick jag hem till min bästa kille kompis mamma och pratade lite och sen tog jag hennes bil och åkte en sväng.

Och vad har hänt idag då?
Jo det ska jag säga er. Det har faktiskt inte hänt någonting på grund av att jag har inte orkat och det har varit jätte skönt. Jo förresten jag har varit och spelat innebandy match och det blev 3-3 mot dem som ligger två i våran serie. Om ni inte visste det innan så står jag i mål. Tanke på att jag har varit sjuk i veckan så trodde jag att matchen skulle gå uselt för min kropp inte skulle hänga med eller något. Men det kan jag säga att den är helt slut nu, sen jag kom hem vid 6 så har jag knappt orkat göra något. Fast jag ställde mig ändå och gjorde kyckling i ugn och ris och så skulle jag försöka göra mig lite Curry sås och misslyckades totalt tycker jag. Ville så gärna ha den såsen men men kunde inte göra så mycket, hade mer än gärna haft ica´s färdiga sås fast de hade ja inte!

Juste får inte glömma att jag nyss kollade på en film. Jag såg my sister´s keeper ( allt för min syster) , vilken underbar film asså. Har fått en och annan tår av den filmen, jag bara älskade den. Jag hade gjort lika mycket för min syster som anna gjorde för kate.

Du är för bra för mig och jag vet att det inte kommer hålla i längden men du är bara så bra, men drömma går alltid! Du betyder mer än vad du tror <3

Aja slut pratat nu för min del, sorry att de blev så långt men kände att jag behövde de.

Over and Out!


Bandy och regn

Idag blev det som sagt att hjälpa och kolla till när lilla syster spelade sina två matcher. Dem vann sina båda vilket jag tycker dem var världa. Tycker dem har förbättrats så himla mycket om man ska kolla hur dem spelade förra året. Är i alla fall stolt över min lilla syster för hon gjorde sist första mål, det kommer hon verkligen leva på länge.
Det negatativa med det hela var dock att det regna och isbanan var helt blöt så när hon väl skulle gå och duscha och ta av sig allt kläder så bara rinner det vatten hur skridskorna, så ni förstår att det var verkligen som en pöl ute på banan idag. Men det hindrade inte dem på något sätt!

Så nu sitter här här och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan ta och hänga upp den och slänga in en tvätt till och sen kan jag ta mig en promenad bort till affären för att jag glömde bort att köpa kattmat förut när jag köpte godis, tänkte bara på mig själv just då hehe. Nej självklart gjorde jag inte det men deras kattmat fanns inte på konsum.

Och ikväll blir det att kanske vara barnvakt åt söta nova. Ska i alla fall hem till mamma och umgås lite och kanske kolla på melodifestivalen med, trist att sitta själv och kolla på den. Ska bli kul att se vad artisterna har att erbjuda iår och om det är något bra. 

Hoppas ni andra får en toppen dag/kväll =)

Over and Out!

Fredag och det är 4 februari 2011

Förstår inte varför jag inte vaknar när dem från extra jobbet ringer eller skickar sms om jobb! Blir så sur på mig själv, jag hade velat jobba och få lite extra pengar, men det verkade ju inte gå något vidare bra! Men men får hoppas att jag får mycket jobb ändå, men man blir lite besviken när dem frågor om man kan jobba.

Har i alla fall hunnit med en del saker ändå fast jag inte gick och jobbade. Jag har tvättat en tvätt, hade velat tvätta en till men kände inte att jag skulle hinna de. Har även tagit en sväng om med dammsugaren så nu är det inte lika sandigt i lägenheten som det var innan. Så nu sitter jag här och skriver och väntar på att jag ska åka hem till min kompis som bor i virserum, så ska ta bussen som går 13.18.

För övrigt så ska detta bli en riktigt lugn helg! Har inte haft det på jätte länge.
I morgon ska jag hjälpa min lilla syster med hennes bandy, dem ska spela match hela dagen. Så måste klä på mig riktigt mycket så jag slipper frysa :)  Och hoppas att dem vinner någon match, ska även ta med mig min kamera så jag kan ta lite kort på henne och hennes lag.

Sen så kommer min älskade kusin ner i dag, vilket ska bli riktigt kul att få träffa honom! har inte sett honom sen nyår tror jag. Han är alltid lika go och snäll när han kommer ner.

Men slut pratat för min del för nu ska jag skriva lite på ett engelsk brev :)

Over and Out!
Får även bli en bild på mina två katter som har blivit mycket större än på denna bild :)


Nya desginen är på gång!

Har suttit ett antal timmar idag med en ny design och jag tror jag snart är klar med den!
Det ända som är lite sådär med den är att jag inte är jätte jätte nöjd än, men det fixar jag till innan jag lägger upp de här.

Men nu ska jag sova, börjar blir trött. Hoppas bara inte grannen smäller i dörren vid 6 i morgon bitti för då blir jag allmänt sur! För det gör han nästan varje morgon nu för tiden, kan han inte visa lite respekt? Aja hoppas ni andra har de bra!

Var även första dagen på denna vecka som jag har kunna äta ordentligt, vilket känns väldigt skönt. Visst lunchen var jobbig att få ner men vad gör man inte för att få i sig lite, jo man sitter där tyst och tänker snart måste jag nog sluta och äta innan allt kommer upp igen! ne usch vad det där lät men det var verkligen så jag kände idag när jag satt och åt med alla andra i klassen som hade sina matlådor med sig!
Hoppas bara att jag inte mår illa så länge till för det är HEMSKT!!!!!

God natt!

Over and Out!

Vill även göra en ny sida!

Åh måste komma på något nytt till min sida!

Hoppas jag kommer på det snart =D


Ha en dröm det gör det lite roligare

Att ha en dröm och försöka uppnå den är alltid lite spännande.
Jag har visserligen flera drömmar men en är att bli au pair i något land och jag hoppas verkligen att jag kommer åka iväg som det en dag. När jag väl kommer åka så kommer det vara när jag väl är förberädd för det och vågar!

Den andra saken är att kunna åka till USA och till en massa andra länder! men det får man nog spara tills man är lite äldre, så man hittar spara in lite pengar.

Nu ska jag forsätta med mitt engelska brev som jag sitter och försöker göra klart, det är nästan klart faktiskt men måste göra lite ändringar i det =)

Over and Out!


1 Februari 2011

Tiden går fort och jag orkar inte tänka..

Har magsjuka och tycker synd om mig själv och tänkte då skriva lite här. Inte för jag har så mycket att skriva men tänkte skriva det att jag inte kan äta något fast jag är jätte hungrig, vilket är jätte jobbigt.!
plus att jag missar saker i skolan idag när jag inte är där. Hade även tänkt att plugga för jag har ett omprov på torsdag, men har jag orkar till det? svar nej. Kroppen är helt slut så det ända jag orkar är att sova och gå på toa.. Orkar knappt sitta här och skriva men nu mår jag i alla fall bättre än vad jag gjorde igår vilket är bra. Har även fått behålla allt jag äter, de vill säga nästan inget. Det är verkligen tungt att äta, men jag gör mitt bästa för att få i mig något.

För övrigt så har jag sökt två sommarjobb och undra vilka man får? och vad händer efter sommaren? ska jag börja söka jobb istället för sommarjobb, vill jag vara kvar i sverige eller vill jag åka någon annanstans?
Vad vill man med sitt liv egentligen..

Over and Out tills nästa gång!


RSS 2.0