Ibland undrar man vilken dag det verkligen är??

Hej svejs, denna vecka har jag uppdaterat väldigt väldigt dåligt tycker jag!
 
Kan bara säga att jag har haft fullt upp men ändå inte.. haha dagarna bara flyger iväg tycker jag, förstår inte de!Så i Torsdags så jobbade jag på som vanligt, dock väldigt trött.
Efter att grabben slutade skolan så tog vi och gick upp till parken för att leka och bada lite granna i det fina vädre. Han var super nöjd över att även få en glass när han hade badat klart. Väl hemma efter våran lilla tripp ute så blev det att gå hem och äta och bara vara. Han pappan kom hem ganska tidigt idag med så jag jobbade inte allt för länge. Plus att jag inte direkt gjorde så mycket på kvällen heller. Fick besök av Anna för vi skulle kolla på solnedgången uppe på parlement hill men det gick ju som det gick. Vi började frysa för att det blåste för mycket och sedan gick ju solen aldrig ner, tog år och dar. Så vi tog oss en tripp upp till hampstead istället för att handla på tesco och sedan tog vi oss ner till mig för att skiljas av!
 
Fredagen- sådana här dagar man uppskattar
 
Kan helt ärligt säga att mitt värdbarn (grabben) är helt underbar just nu när man får skämma bort han hur mycket som helst. Kan verkligen inte vara bättre än såhär. Han hjälpter till och städa upp efter sig och han säger knappt ett ljud plus att om han vill något så är det verkligen hans snällaste röst.
Lämnade honom i skolan som vanligt och sedan sprang jag hem, kan vara den jobbigaste spring tur jag har gjort någonsin!!!! Jobbigt var det. När jag kom hem blev det dushen och sedan vila för att hämta hem honom runt 12 så var tvungen att gå 11.30. Fredagar är verkligen sådär när han bara går så kort tid tycker jag, för man hinner inte med mycket under den korta tiden. Tanke på att han vaknade så pass tidigt i morse så fick han kolla på en film under tiden då jag gjorde lite annat, som tex betala ett bagage till flyget och sedan min buss biljett. Så jag hade lite att styra med under tiden han kollade på filmen... När den var slut blev det att baka lite chocklad muffins, hans favorit så han var i alla fall glad. Vi skulle även åka in och möta upp hans pappa på hans jobb, men innan dess blev de lek i parken och en liten tupplur i min famn på bussen dit.!
 
Jag slutade runt 17 och då tog jag mig ner och kollade lite i affärer för att jag inte hade så mycket annat för mig. Plus att jag gick och väntade på ett samtal, för jag skulle gå på dejt, vilket det dock inte blev till slut men hoppas på en nu i dagarna istället. Gick och mötte upp Anna och Evelina för en drink innan jag stack hem och dem ut. Sängen var så förbannat skön vid 23 igår kväll måste jag säga!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Slappa och sedan jobba jo visst det går bra nu!

Tjena hoppsan där på andra sidan skärmen =)
 
Tänkte nämligen berätta för er att gårdagen var helt underbar, i alla fall enligt mig. Jobbade ca två timmar på hela dagen, för pappan hämtade hem grabben så jag blev ledig. På dagen så var jag ute på en liten promenad med en tyskvän vi var i parken och hade det allmänt skönt i den lilla solen som var. För övrigt så tog jag det lugnt och skönt hemma och bara njöt av att jag inte hade så mycket att göra plus att jag tvättade och städade undan lite.
Pratade även med två tokar ifrån Norge som erbjöd mig en jätte rolig sak, så måste helt klart tänka på det och se om jag klarar det eller inte! Fast det är ju klart att jag ska tänka på det,utan tvekan. Gick och la mig i sängen med ett leende på läpparna =)
 
Onsdagen - Sol med jätte dålig luft och lite regn på det med.
usch en jätte seg dag i dag faktiskt, konstigt konstigt..Tog i alla fall grabben till skolan och sedan gick jag hem och la mig i sängen för jag mådde verkligen inte så bra som jag hade velat, var helt trött och ont i huvudet så jag kunde inte göra så mycket.. Visste att jag skulle jobba extra men inte när,så jag var typ tvungen att vara lite halv vaken..
Personen som jag skulle passa ringde runt tio i elva och jag mötte upp dem för att jobba 3 timmar, så underbart med extra pengar.! Tog hennes två barn ut i parken för att leka och bara njuta, matade dem två också. Var väldigt lätt att ha dem idag igen måste jag säga.
 
Tog och hämtade hem min lille kille ifrån skolan och gick sedan till hans kompis som vi skulle ha en playdate med och snacka om att han inte var tyst en ända sek.. Mitt huvud blev bara större och större för varje minut tyvärr, fast jag härdade ut så det gick bra. Vi gick upp till parken och lät barnen bada i poolen som finns där, vädret var dock väldigt skumt, soool och väldigt väldigt varmt plus lite regn skurar men barnen njöt och var glada. Väl hemma efter våran lilla playdate blev det att göra mat och bara mysa för grabben var väldigt trött och ligger nu redan i sängen konstigt nog, hoppas han vill sova länge i morgon så jag orkar med morgon dagen!
 
Nej nu räker det med skrivandet, hoppas du orkade läsa hela :)
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica
 

Njuter av att inte vara alkolist!

Måndagen - i sin hel het
 
Då var det dax att gå upp runt kvar över sex i två veckor nu för att börja jobba vid halv åtta kanske?
Aja bara att vänja sig och jag måste säga att det är klart man gör, för jag har bara ett barn att ta hand om och han sköter sig mer än bra!
Konstigt nog är han en helt annan person nu när han är själv med mig, inget gorm och skrik och även inget bråk. Han kan till och med leka med sig själv helt otroligt! så jag kan inte riktigt påstå att jag har så värst mycket att säga =)
 
Tog honom till skolan igår och sedan så tog jag mig upp till muswell hill för att jobba extra med våra förra grannar. Blev att vara i parken och bara njuta av det helt ok vädret som var i ca 4 timmar inte helt fel! Satt på en bänk och inte gjort ett skit i typ två timmar, eller ja det kändes som att jag inte gjort så mycket tanke på att tjejen sprang för sig själv och grabben sov ena timmen och den andra så behövde jag ge honom mat och leka lite med honom.
Stack sedan hem för att hämta upp grabben min ifrån skolan och vi tog och handlade och sedan gick vi hem för att njuta av stunden att vi var själva. Det fantastiska är att tiden bara springer iväg känns de som!
 
Slutade vid sex oh jag bara njöt och kollade runt på internet efter kläder visst jag ska inte ha något men är lite sugen bara! Runt 8 mötte jag upp Anna för att ta en Cider på en pub och snacka lite. Satt där tills klockan var 22 och snacka om att tiden verkligen flög iväg för jag hann knappt med att klockan gick så fort. Blev att gå hem och lägga sig för ett annat morgon pass!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

För dålig uppdatering, jo tack jag håller med!

Så dax att berätta vad jag styrde med i helgen kanske?`antar att ni allt är lite nyfikna =)
 
Vi börjar med fredagen- dagen då jag jobbade extra
Helt klart hade jag inte tackat nej till att sova denna morgon men vad gör man inte när man får chansen att tjäna lite extra pengar! Så det var bara att kliva upp tidigt och jobba med grannens son för en stund, vilket gick hur bra som helst.
Efter jag hade jobbat klart blev det att ta sig till IKEA och sedan blev de även lite andra saker med. Handlade all mat på tesco som ligger vid IKEA med för att jag kände att det var lättast men ack där fick jag för det var tungt att gå med dem ska jag helt ärligt säga.. Men vad gör man inte för att få hem allt och slippa handla sedan.
Väl hemma blev det att plocka in de som skulle in och sedan byta om för att springa ner och möta upp Anna för att hon skulle sova hos mig i natt för hon skulle hjälpa mig med smörgåstårtan jag skulle göra till morgon dagen. Hämtade henne och lämnade av henne hemma hos mig och jag gick ut för att springa en liten längre runda, underbart! Kom hem,duschade och sedan började vi med våran mat vi skulle äta och sedan smörgåstårtan. När vi väl var klara med allt så var det bara att göra sig iordning för att gå på "Dejt" eller ska jag kalla det dubbel dejt.. Haha kommer inte berätta så mycket för er för det som hände hände! Förutom att jag fick en annan killes nummer som jag själv troligen ska gå på dejt med?? jaa vi vår väl se vad som händer ;)
 
Lördagen- lite mera jobba och midsommar virande.
Kände självklart inte för att sova denna morgon heller, kan ni tänka er? och ja ärligt jag ville var super trött efter att knappt sovit någonting, usch!
Men grannens barn var hur goa som helst, vi tog oss nämligen en liten promenad i parken och när tiden väl var inne så blev det att fika. Så jag tillbringade sågott som hela förmiddagen med dem två ute i våran park, hampstead heath! Juste får inte glömma bort att min fina vän Anna var där och kollade så jag skötte mig, haha.
När arbetspasset var slut runt 2 så var det bara att lägga på ett kol jag skulle byta om och hjälpa till med det sista på smörgåstårtan, men Anna hade så gott som gjort klart den när jag väl hade slutat snacka om snällt! Väl klara så stack vi till bussen och sedan vidare mot Hyde Park där det skulle firas midsommar med alla andra svenskar här i London. Och för dig som läser så stämmer det jätte bra att det var dagen efter! Dem har inget som heter midsommar här och därför får vi ingen ledighet för det så det var bara att vara nöjd :)
Allt som hände i parken var helt underbart, vi åt lite för mycket smörgåstårta,snappsade,åt chockladkaka,sill och potatis och självklart drack vi en hel del vin, mumma! Kvällen slutade dock inte så bra för min del! åkte hem runt tio och lade mig i sängen.
 
Söndagen- en liten elak bakterie!
Flög i mig i natt, vaknade upp vid halv 3 och kräktes mellan 3-5 kul verkligen.. Var helt matt i kroppen på söndagen så det var helt klart en slappar dag! Men tur jag hade min kära vän Anna här som tog hand om mig, tack ännu en gång!
 
Så min helg var toppen förutom den lilla elaka bakterien som tydligen flög in i mig!*
Gör ett inlägg på lite bilder sedan!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Avfrosta frysen!

Sista passet innan familjen skulle åka iväg..

Blev att sova till halv åtta och sedan jobba ända till halv 5!
Jo tack ett väldigt långt pass men ändå tycker jag att tiden gick väldigt väldigt fort. Jag och bebisen gjorde som vi fördet mesta gör,lekte,åt mat och var ute på en promenad. Vi gjorde även några ärenden för mamman så att hon skulle kunna packa klart allt inför resan. Så jag själv kände mig väldigt effektiv idag, plus att vädret var inte det bästa men det fick gå! Hann även ge dem lite mat innan dem skulle åka till flygplatsen :)

Efter dem hade åkt så kändes det så mycket mycket tystare och tommare i huset, usch gillar det inte! Men det ska nog gå bra får ju en inneboende här hos mig i helgen troligen.!
Eftersom dem stack till sverige så började jag lite smått avfrosta frysen, som jag har pratat om ett antal gånger till min värdmamma men inget händer. Men nu tog jag tag i det hela och gjorde det nu när dem stack för vi hade knappt något i frysen plus att jag kände att det var på tiden. Efter ca en timma fick jag ringa och fråga grannen om att låna deras frys så att varorna inte skulle bli upptinade! så snälla som dem var så gick det toppen. Så jag forsatte hålla på med allt is som var i frysen! Usch snacka om att det tog en bra stund att få bort allt! Efter ca 2,5 h var all is borta och jag var helt slut eller jag kände mig helt slut.

Orkar faktiskt inte skriva så himla mycket mer för jag är super trött. Hoppas er torsdag var kanon för det har trots allt min varit! nu ska jag sova och sedan upp och jobba med grannens unge i morgon, efter det blir det ikea för att handla snapps och sedan hem för att handla och göra smörgåstårta, mumma! detta kommer ju bli kanon ska ni se =D
Känner bara att jag ska planera allt så inget krockar!

 Funderar även hur jag ska göra med min packning..
  
Jag är bara förbannat duktig eller hur :D glädjen är på topp!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Solen kan faktiskt skina i London

Har varit allmänt seg idag och jag har ingen aning varför.!

Sol hela dagen vilket gör livet lite lättare helt klart. Blev så att jag tog tjejen till dagis med bebisen med mig. När vi hade lämnat henne gick vi och hämtade lite kläder på kemtvätten och lämnade två plagg åt min värdmamma, duktiga oss! Sedan hem för att leka och ge honom en flaska välling. Lekte med honom ända tills mamman kom hem för jag skulle nämligen gå och jobba hos en annan familj lite granna.

Så mellan 11.15-13.15 jobbade jag åt en annan familj och vi var ute hela tiden och hade det allmänt skönt. Dock blev det lite kallt när det började blåsa och solen gick i moln. Det gick jätte bra att ha dem två för ena sov och den andra gick runt och lekte med några andra barn på samma ställe,toppen!

Kom hem och satte mig och kollade lite granna på datorn och även lite bloggar och sedan var det dax att jobba igen för värdmammans skulle gå och hämta hem barnen. Så jag och bebisen satte igång och lekte, hängde tvätt,lekte och gav honom mat. Det var ungefär vad min dag gick åt! plus att jag självklart gjorde mat åt hela familjen plus mig och värdmamman :) badet gick super bra för jag har expert på att tvätta hår, det är vad stora grabben säger i alla fall :)

Nej nu har jag inte tid att skriva så mycket mer för jag ska åka upp och möta Anna för att kolla på lite bio en sånhär onsdag :) Hoppas ni har haft en ganska ok dag =)



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

England vann sin grupp i EM!

Det var meningen att jag skulle börja jobba runt 6 i morse men så blev inte fallet för min värdmamma hade inte tagit sig upp och börjat springa men jag lade mig ner i soffan i stället. Fast där kunde jag inte ligga allt för länge för pappan kom ner och jag fick ta dem små liven medans mamman fick sova en liten stund.!

Så jag hjälpte alltså till ganska mycket idag på morgonen och sedan tog jag alla 3 barnen med mig för att lämna alla där dem skulle vara. För tjejen på dagis och sedan var det bara att gå upp till stora grabbens skola för att lämna honom. Jag och bebisen tog oss hem sedan för att leka efter han hade vaknat från sin tupplur.

När jag väl var ledig så gick jag upp och skulle läsa men somnade i sängen i 2 timmar, helt slut i hela kroppen så jag antar att det behövdes. Följde även med mamman och handla lite och sedan gick jag hem för att ställa mig och baka rulltårta, mycket nöjd över mitt resultat! Var hur länge sedan som helst jag gjorde rulltårta men de gick super bra. Hämtade hem tjejen ifrån dagis efter jag var klar och vi gick upp till parken och gungade och lekte lite. Runt 17 blev det att gå hem och göra lite mat till henne och bara ta de lugnt, mys när de bara är hon och jag helt klart.!  Hjälpte även till med bad/duschandet idag.

Annars ikväll har jag hjälpt till med våran mat vilket blev kött och sallad,mumma riktigt länge sen jag åt kött =D Till det blev det att kolla på England mot ukraina och vet ni vad England vann! och dem vann hela sin grupp heja dem! Visst synd att sverige kom sist men ändå England spelade bra. Nu hoppas jag bara dem vinner över italien som dem möter på måndag!
God natt där ute dax att sova ännu en dag i morgon :)

  

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Lugn Måndag

Dax att gå in på sin 8 arbets dag och jag har äntligen sovit gutt efter att familjen har kommit hem från sin lilla resa. Gillar inte riktigt att sova själv för de blir så ensamt och konstigt här hemma i huset känns de som.. Ligger och lyssnar på små ljud ja det är vad jag gör innan jag ska somna.

Jobbade som vanligt, gick toppen! jag tog och fixade lite i mitt rum och sedan tog jag och gick för att fika med en kompis och sedan så skulle jag gå hem och städa men de gick inte så bra för städerskan var redan hemma så får göra de en annan dag. Fixade lunch till mig och värdmamman och sedan gick jag och vilade en stund. Började även jobba runt halv tre igen och då hade jag bara lill bebisen så jag och han gjorde inte allt för mycket mer än att ta de lugnt.

Mötte upp dem andra uppe i belzise park och åt glass och mös sedan gick vi och lekte lite på en lekplats. När vi kom hem så hade tiden bara sprungit iväg kändes det som, klockan var redan runt 6 och det var dax att göra mat till barnen. Tror barnen blev jätte glada för idag serverades det köttbullar och makaroner, mumma men jag valde att ta en macka med köttbullar på istället :)
Hjälpte till med badet och sedan slutade jag och då var klockan runt 7, snacka om att tiden har sprungit iväg idag!

Nu på kvällen har jag suttit och pratat med min store syster Nathalie först och sedan min mamma där hemma i sverige. Båda samtalen var hur goa som helst, längtar hem lite granna men ändå inte. Ni gör mina dagar helt fantastiska här i London. För ni förstår att jag har det bra och då kan jag stanna och ha det bra här ett tag till! Massa kärlek till min underbara familj där hemma i sverige :)

Bjuder på lite flumm bilder på mig själv såhär på kvällskvisten!

  

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fredag,Lördag och söndag mycket text att läsa

Jobbade då inte mycket på fredagen kan jag säga er!
Hjälpte till lite på morgonen vilket jag alltid gör men den ända skillnaden denna gång var att stora grabben inte skulle till skolan förens vid 10 då hade skulle ha sports day. Innan dess hjälpte jag mamman med allt som skulle packas till tyskland och se till att allt var fixat så det nästan bara var att åka sedan när vi skulle göra det.
Väl där så kollade vi när han gjorde sina aktiviteter och han vann en gren och kom två en annan så duktig så den lilla pojken, var allt riktigt stolt den stunden.
När dem sedan skulle åka till flygplatsen så blev jag ledigt ifrån min fina familj. Fast jag skulle gå och jobba igen vid 4-6 i en annan familj för att hjälpa till extra. Så under denna tid så tog jag det mest lugnt och bara slappade innan jag gick och jobbade dem två lättaste timmarna i mitt liv.
Efter mina två ynka timmar så tog jag mig upp mot kullen (muswell hill) för att möta upp ett glatt gäng och kolla på Sverige- England. Matchen gick ju som den gick tyvärr.. Men jag är lika glad för det :D

Lördagen - lite pary!

Upp och hoppa dax att jobba ännu ett två timmars pass i den andra familjen mellan 8.30-10.30... Var as lätt även denna gång för jag skulle bara ta en av barnen till fotbollen och sedan lämna tillbaka honom när den var färdig.
Kände mig dock inte helt utvilad så jag stack hem efter dem timmarna och sov i ca 2-3 timmar vilket jag inte skulle ha gjort egentligen, skulle bara ligga ner ca 1 timma för att sedan kunna göra något roligt. Slutade med att jag var utanför huset runt 17,på väg till bussen och ner till min kära vän Anna nere på regent street för att för drinka lite innan utekvällen. Vi satt där ett tag och sedan väntade vi på Evelina som skulle komma och göra oss sällskap och sedan drog vi oss vidare mot sheperds busch för att vi skulle gå på walkabout men ack så tråkigt det var där för dem visade fotboll och det var inge party där så det sööööööög! Så vi tog oss något att dricka och sedan stack vi vidare ner till Camden.  Ungefär där slutade jag dricka för jag tycker verkligen inte det var lönt tanke på att jag aldrig direkt blev full.. Men vi var i alla fall på ice varf och sedan på lock 17, kvällen över lag var helt okey men tråkigt att det blev som det blev med walk about!

På vägen hem ifrån Camden så blev jag stannad av två pratglada typer som ville prata lite och fråga mig en massa frågor. Jag var självklart inte rädd men samtidigt kunde vad som helst hända.! Jag hade jätte skoj när jag stod där och pratade med dem. Var hemma runt 2 på natten helt lagom tid tanke på att jag skulle upp och jobba söndags morgon..

Söndagen - slappar dag.!

Sista dagen med extra jobbet. Det blev ändå en ganska tidig morgon 9.30-12 var det att jobba denna dag. Var att ta den andra grabben till simmning och sedan gå hem och leka med dem i ca 40 min innan jag kunde sluta, vilket gick helt fantastiskt. Jag har verkligen haft tur denna helg för jag menar jag har aldrig hjälpt till med dem innan men ändå gör dem så som jag säger, helt underbart.
Efter mina jobbade timmar gick jag hem och käkade lite och sedan stack jag ner till Camden för att möta upp Anna och hennes syster med två kompisar. Vilket var jätte trevligt gick där och hade de trevligt jag gjorde även några ärenden som jag skulle göra var tanken när jag ändå var där. Sedan när dem stack så gick jag lite mera där och helt plötsligt när jag var på min väg hemmåt så börjar en främmande människa prata med mig och ändå hade jag mina hörlurar i öronen. Han verkade inte bry sig han började säga att de var hans andra gång i camden och att han tycker det var mycket folk och gick med mig en bra bit. haha Skön lirare var det allt, när han väl hade sagt hej då så började jag skratta lite för mig själv. Hur ofta händer de att en helt främmande människa pratar med en på ett sådant sätt? tanke på att det även har hänt två gånger på två dagar nu så är det allt lite roligt.! Det är något som aldrig skulle ha hänt hemma i Sverige.

Hur som så har jag inte gjort något mer av dagen mer än att bara taagit det lugnt och njutit av min ensamhet! Inte heller långt tills jag sticker till sverige nu över sommaren ett tag, så förbannat skönt det ska bli =D
Pratade även med min helt fantastiska gravida syster nu på kvällen och jag kan inte låta bli att små le när jag ser hennes mage, för den är verkligen så söt. Vill ha ut den lilla men ändå inte för jag tycker att den kan stanna tills jag kommer till sverige.!
Hej svejs hoppas din helg har varit toppen.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Sovmorgon kan vara det underbaraste.

Vaknade vid halv tio första gången och ville då verkligen gå upp.. Jag gick nog upp runt elva, snacka om skön och underbar sovmorgon :)
Tog mig lite frulle och sedan satte jag igång och städade mitt rum vilket kändes skit bra när jag väl var klar :)

Började även jobba vid 1 då jag skulle ta hand om lilla bebisen medans mamman gick och fick manikyr. Så vi två tog och gick ut en sväng och lekte en del innan vi gick och hämtade hem tjejen ifrån dagis.
Hjälpte till med maten då vi hade två extra gäster idag.. Sedan blev det att bada lilla bebisen medans mamman och barnen gick och lämnade dem andra två hemma hos sig.

När hon kom tillbaka så badade hon barnen och sedan lämnade hon mig med alla tre barnen.. Jaa det var då den jobbigaste nattningen jag har gjort på bebisen.. Efter han hade bajsat så börjar han hosta och hostar fel och börjar kräkas, usch var verkligen inte det jag behövde.! Så var bara att börja torka upp det och sedan var det dax att lägga honom igen, först ner och hämta mer mjölk och sedan upp igen.
Efter det så blev det lite bättre förutom att dem stora barnen var hungriga så det var bara att ge dem lite mat, suck! Fast det var ju bäst att göra det tanke på att dem var hungriga.

Så nu sitter jag här på mitt rum och väntar på att föräldrarna ska komma hem så jag kan få gå och lägga mig för jag har så fruktansvärt ont i ryggen, vet inte alls vad jag har gjort. Men ont har jag i alla fall och jag som hade tänkt att springa en runda efter jobbet i morgon, får helt enkelt se vad de blir av de.! får helt enkelt sitta i mitt rum och vänta på att föräldrarna kommer hem!

 

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Jobba heldag och bio på kvällen

Behöver nog inte säga så värst mycket om denna dag mer än att jag jobbade ifrån halv 8 till typ 6 på kvällen med lilla bebisen. Så vad gjorde vi?
hmm, vi lekte,åt mat,sov och bara tog det lugnt det var väl ungefär vad vi gjorde. Som sagt kan jag inte säga att jag gjorde allt för mycket men ändå gick tiden iväg.!
På kvällen blev det att hjälpa till med dem stora barnen. Vi alla gick även till dagis för att hämta hem tjejen för att mamman skulle ha kvartsamtal om henne. När vi kom hem igen så blev de mat och sedan bad.

Runt 8 stack jag hemmifrån för att åka och möta upp mina kära vänner för att kolla på lite bio.Vi såg denna underbara film, jag rekomenderar den verkligen. Satt och skrattade en hel del och man kan inte annat än älska filmen.!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Springa i duggande regn

Fick kliva upp lite tidigare denna morgon för att jag skulle mata bebisen för att mamman var ute och sprang en runda. Gjorde iordning alla barnen och när vi skulle gå så gick vi alla tillsammans, för mamman skulle ta tjejen till dagis och jag stora grabben till skolan.

När jag kom tillbaka efter att jag hade lämnat honom så blev det min tur att springa en runda. Sprang 45 min i duggande regn och i mitt i allt så börjar de ösa ner, rolig spring runda va.. Tur att det lugnade ner sig efter ett tag. Jag kände mig verkligen jätte glad över min spring runda tanke på att jag knappt stannade någon gång,helt otroligt om ni frågar mig.! Överlycklig tjej.

Annars så har jag bara jobbat ifrån halv tre ungefär till 18, ganska okey om ni frågar mig. Har inte så värst mycket att säga om kvällen för övrigt, mer än att jag är lite trött och sliten.

    

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Förbannade regn!

Hatar att vakna upp av att det regnar..
Men det är bara att kliva upp och se glad ut.

Åt min frukost och sedan tog jag och hjälpte till med barnen. Fick även bli att stanna hemma medans mamman tog grabben till skolan för det regnade. När jag väl slutade på morgonen tog jag och la mig i sängen för att försöka vila och bara slappa. Somnade till men väcks av min mobil, haha alltid lika rädd när den ringer.

Började jobba runt två då jag tog med mig barnen ut i regnet. Alltså jag tyckte det var skit kul vilket jag tror tjejen tyckte med för hon fick se mig hoppa i vattenpölar. Det jobbigaste var att jag ej hade några gummistövlar så jag kunde inte riktigt jobba som jag ville men så är de ibland. Bebisen somnade i vagnen medans jag gungade tjejen i 40 min,haha snacka om att hon älskar att gunga till och med i regn inte dåligt måste jag säga. Totalt var vi ute i ca 2 timar i regnet, helt underbart! Visst der ösregnade inte men det små regnade hela tiden så man hade blivit blöt om man inte haft regn kläder på sig. Jag fick även användning för mina regnbyxor som jag hade köpt i fredags och snacka om att det var kul att åka russelkana med regnbyxor,haha man åkte as fort.!

Hjälpte sedan till med maten och badet som vanligt. Resten av kvällen har jag kollat på fotboll och bara tagit det lugnt..

BESVIKEN på sverige att dem förlorade, men inte konstigt för dem spelade ju som ett par kossor.. Förbannat dåligt av dem. Hoppas dem vinner över England på Fredag annars vet jag inte vad! Nu ska jag lägga mig i sängen efter en ganska lång dag.
Mina nya kläder ligger fortfarande kvar i påsarna, haha undra om jag inte ville ha det eller inte? aja gör ett nytt försök i morgon.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica



Shoppat!

Vaknade vid nio och kände att jag lika väl kunde ligga kvar för min kropp kände inte alls för att springa en runda.. Den var för stel för att springa en runda helt klart. Somnade om och runt 10 skickade Anna till mig och jag började undra vem vill mig något vid 9 på en söndag? haha, jaa då är man nog lite sliten om man tänkte så.

Tog mig upp ur sängen och hoppade in i duschen. Hann även stoppa i mig lite frukost för att sedan sätta på mig lite kläder. Stack till overgrounden runt 11 och hade en sådan tur att tåget kom när jag väl var uppe på plattan. Satte mig på tåget och gick av i islington där jag satte mig och väntade på att min vän Anna skulle komma så vi kunde fortsätta till stratford där hon skulle shoppa jeans men det slutade med att jag handlade med och hade inga pengar kvar, suck! men ak så många fynd jag gjorde. Ni får se det i morgon när jag har kollat igenom allt!

På vägen hem blev det att kliva av i Camden för att möta upp Katarina och hennes två kompisar. Gick runt lite där och sedan blev det lite fotboll innan jag stack hem för jag var alldeles för trött för att stanna kvar.  Väl hemma blev det att vika tvätt,hänga tvätt och sedan bädda rent i min säng, duktiga mig!

För övrigt har jag bara suttit här vid datorn och slappat. Så nu är de nog dax för mig att lägga ifrån mig datorn så jag inte får fyrkantiga ögon ;) nej men hoppas ni andra har haft en underbar helg, för de har verkligen jag haft.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

THORPE PARK 9/6-2012

Vakna upp tidigt ännu en dag denna vecka är ju helt okey,tanke på att man har ändå varit ledig två av dem!
Ändå var det väldigt segt att kliva upp tidigt en lördag!

Idag ska jag åka till Thorpe park som ni kanske förstår, stack dit med Anna och Katarina. Möttes upp vid halv nio för att sedan ta och köpa biljetter till tåget så vi kunde ta oss till nöjesparken. Snacka om att man hade ett sådan go energi kick över att man skulle få åka lite karuseller! Var överlycklig ända tills vi hade stått i kö i en av karusellerna i ca 1,5h, haha jaa jag lovar er det var mycket folk. Fast i efterhand så var det verkligen värt det för jag hade så himlans kul. Dem där britterna kan verkligen det där med att bygga nöjesparker.!
Åkte även en som man blev blöt på, dock så fuskade jag lite för jag kände inte alls för att bli blöt på över kroppen så jag använde min regnjacka, tummen upp till mig.!

Juste får ju inte glömma bort att vi även träffade på Emma och hennes kompis,snacka om att man blev lite chockad att man träffade någon som man kände där? vilket man inte riktigt trodde. Hur som så var det helt underbart att ha varit där och jag ska verkligen inte klaga över vädret för det har varit sol,blåst och uppehåll. Tror faktiskt ingen kan klaga på det för jag har ju inte ens använt mina regnbyxor som jag köpte inför dagen, haha!

Nu sitter jag i alla fall barnvakt efter en helt underbar dag men mina goa vänner!
Dock helt slut i hela kroppen, har även huvudvärk men det går nog över sedan när jag sover.
Något jag absolut inte får glömma är att vi äntligen har en NY DISKMASKIN, snacka om att jag blev så glad när min värdmamma skrev och berättade det för mig.! Med detta menas att jag slipper diska för hand hedan efter =D




Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Stor shopping med familjen

Tjena hoppsan, dax att berätta för er vad jag gjorde på min fredag!

Skulle ha fått sovmorgon, men dock blev det inte så för mamman ville att jag skulle gå upp ändå. Klev upp 8 som jag har gjort alla andra dagar. Åt frukost och sedan gjorde jag mg i ordning för min värdmamma hade bestämt att vi skulle gå i regnet till ett inomhus playground. Vilket barnen älskade, dock inte allt för kul för oss kanske men toppen att de ej regnade för mycket. När vi var klara där så blev de att gå till vårdcentralen med lillen för att han skulle ta en spruta, eller rättaresagt 3 sprutor stackarn.!
Fast jag och tjejen tog och gick hem för att laga mat så att den var klar när dem andra kom hem. Efter lunchen blev det att gå och lägga sig ett tag för min del, hade ont i skallen,usch! När jag vaknade upp så kände jag inte alls för att jobba, men det var bara att gå ner och byta av mamman för att hon ville gå och lägga sig och vila en stund.
Efter allt detta sovande så tog vi alla barnen och åkte till mat affären för att shoppa. Hade ju nästan ingen mat i kylskåpet så det var lika bra! Men ack så lång tid det tog och irriterande när barnen inte lyssnade och sprang iväg istället, smarta barn eller inte! hann knappt komma innanför dörrarna innan barnen säger att dem var hungriga så det var bara att ställa sig och laga lite köttfärsås och spagetti. Som hela familjen satt och åt tillsammans för pappan kom precis hem när maten var klar, mysigt var det allt!
Kände mig dock lite stressad för jag ville åka ner till Camden för att köpa ett par regnbyxor till morgon dagen(idag) för att jag inte ville bli blöt om det nu ska regna. Men jag åt upp maten och sedan tog jag bebisen för att bada honom och sedan efter ett tag kom mamman upp och bytte av mig.

Som tur var så hann jag ner till Camden för att köpa ett par regnbyxor,snacka om att jag var glad!
Mötte även upp Anna sedan när jag väl var klar och satte oss på en pub och njöt. Efter en stund så kom även Katarina och gjorde oss sällskap, så otroligt mysigt man kan ha med sina vänner :)

Pimm´s drink :)


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Söndagen i sin helhet- walkabout

Oj oj oj oj oj oj

Finns det något annat att säga om den dagen? klart det finns och det tänkte jag berätta för er nu, tanke på att jag inte har hunnit det tidigare.!

Skulle ha mött upp Katarina och Anna vid 13 för att vi skulle gå ner och kolla på båtarna som drottningen skulle åka i, dock blev det lite senare för att Katarina var tvungen att åka till akuten,stackaten! Det bästa var att det inte var något jätte allvarligt med henne.!
Hur som så kom dem tll mig efter dem hade varit på sjukhuset och vi tog oss ner för att se om vi kunde komma ner till themsen och se alla båtar och drottningen, vilket inte gick allt för bra.. Så vi tog och käkade Lunch/middag på pizza hut,mums det slog inte fel inte!
Anna och jag började även vårat drckande då också. När vi hade käkat klart så drog jag och Anna tll Sheperds Bush för att gå på WALKABOUT.

Känndes jätte konstigt att jag och Anna skulle festa en söndag, må jag säga! Väl framme vid walkabout så fick vi stå i kö.
Lite om walkabout,Du börjar festa tidigt på dagen och håller på in på små timmarna. Man kunde även komma utklädd eller inte, man gjorde helt enkelt som man ville själv. Fast dem flesta var utklädda och måste verkligen säga att dessa britter har super bra fantasi när det gäller att klä ut sig.
När stället stänge så tog vi oss en liten promenad i regnet med dessa två killar som vi hade raggat upp, eller ja vi skulle till ett annat fest ställe. Tydligen låg detta ställe i Hammersmith och där stannade vi till runt två då jag och Anna bestämde oss för att sticka hem och sova. Buss resan var nog den längsta jag har gjort på väg hem från en ute kväll. Fast vad gör det när man hade haft en toppen kväll =D
Helt fantastisk kväll/natt men Anna helt klart och absolut något jag kommer att göra om! Men kanske som utklädd vem vet, det är något som märks men ack så kul det hade varit :D

Bilderna är ifrån min kära vän Annas blogg/facebook.

   

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Torsdag-Transsport museum

En enda stor röra.!

Började dagen med att jag hörde barnen skrika, usch hatar sånna mornar. Fast det var inte det ända, det slutade med att grabben kom upp springandes till mig och väckte mig för att han ville visa att han hade målat hela sitt ansikte med en turspenna, ja bra där! Haha jag låg där och skrattade för mig själv medans jag sa att han skulle gå ner igen, jag hade absolut inte sovit klart! Slumrade till i ca 15 min till sedan gav jag upp när jag vaknade upp av att någon hällde ut legobitar i föräldrarnas rum. Visst ingen stor deal men det hörs en hel del.

När alla väl var klara efter en ganska dramatisk morgon så tog jag med mig stora grabben och tjejen. För att först lämna tjejen på dagis och sedan ta med mig stora grabben till transsport museumet i  govent garden. Jag själv hade aldrg varit där så jag såg verkligen fram emot detta. Ett museum fullt med bussar,taxibilar och tåg vad kan gå fel? ingenting för att grabben var så snäll och söt hela tiden och gjorde exakt vad jag sa. Det är sådana stunder man älskar att vara au pair. Vi hade även en liten pappers grej med siffror på som man skulle gå runt i museumet och hitta alla 13 stemplar vilket grabben gillade starkt, ärligt jag med!
Tog oss en liten lunch på donken, eller oldmackdonald som grabben sa och började sjunga på sången. Där fick han mig att börja skratta.! Dock inte lika kul att det regnade när vi skulle gå till bussen.

Väl hemma blev det att försöka få liv i honom och se till att hålla honom sysselsatt, vilket inte är det lättaste när en annan har huvudvärk och känner sig lite seg. Resten av dagen blev ganska lugn. Städade mitt rum medans grabben kollade på tv,lagade mat , hjälpte till med badning och till sist så blev det jag som fick lägga barnen för att dem skulle på middag.
Att sitta barnvakt kan både vara det tråkigaste men ändå det skönaste. För jag menar vad gör jag? jo jag sitter här och skriver några blogg inlägg och har de bra!  Kan även gå och lägga mig om jag känner för de, bara jag ligger och lyssnar på om barnen låter. Nej nu ska jag sluta skrva, ha de toppen!


Förstår inte riktigt varför jag är så dålig på att lägga upp bilder, suck!
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Onsdags bio med två av mina goa vänner

Började med att jag skulle jobba efter ett antal dagar ledigt, hmm.
Men kan ni tänka er jag fixade att gå upp utan problem, visserligen började jag inte förens vid 8.

Hur eller hur så blev det att ta tjejen till dagis och sedan tog jag grabbarna för att gå till The City Farm. Tror faktiskt vi alla 3 uppskattade att se lite kossor,grisar,getter och hästar. Väl hemma så hoppades jag att klockan var så mycket mer vilken den inte var,dock. Fast det slutade med att stora grabben och mamman gick upp till parken efter ett tag och cyklade medans jag hade lilla bebisen att underhålla. Kan ju verkligen säga att underhålla en liten bebis på ca 6 månader är inte allt för lätt ibland, speciellt inte när dem är lite gnälliga.
blev att ge honom mat och hela fadderruttan hela dagen för att han och jag hängde med varandra, det lilla charmtrollet som han är.

Jag och stora grabben tog och bakade chockladmuffins och ett par chocklad snittar senare när dem kom hem ifrån parken. Vi tog även och spelade lite memory game,lekte bilar och hade det allmänt kul innan han och mamman skulle gå och hämta hem tjejen ifrån dagis Och vips där blev jag ensam med bebisen igen så vi tog och gick en liten promenad för att handla lite mat och sedan hem igen för att ge honom lite mat och leka.

Hela familjen var nästan samlad vid matbordet då det bjöds på typ köttbit ,sås och ris mumma! Efter maten blev det att hjälpa till med badet och sedan slutade jag, underbart.

Tog bussen för att möta upp mina vänner för att se Snow white and the huntsman. Jag var dock lite skeptisk till denna filmen från början tanke på att det är en barnfilm som dem har gjort om, men ack så fel man kan ha! Snacka om att det var en underbar film, rekomenderar den!


Street party.

Jag kommer göra såhär, jag berättar om denna dag och gårdagen och i morgon berättar jag om vad som hände på söndagen, för det blir allt för mycket att prata om!
Ber självklart om ursäkt men så är det ibland när man har haft lång helg, vilket man inte har ofta.!

Måndagen - ingen latsida här inte.

Vaknade upp efter gårdagens roligheter runt halv elva då jag verkligen var tvungen att gå upp för de var så att jag skulle börja jobba klockan ett oss en familj två gator bort. Duschade och åt frukost och sedan blev de att gå nästan. Men när jag håller på att sätta på mig skorna så får jag ett sms att jag inte kan komma riktigt än och att jag skulle komma 45 min senare istället. Så fick bli 13.45 och slutade ungeför 18.15 så de var inte allt för många timmar men helt okey för mig. Spenderade tiden ute med barnen och sedan tog jag och hjälpte till med deras bad. 

Väl hemma efter mitt jobbande blev det typ bara att ligga i sängen och lata mig medans tvn visade filmer,mys säger jag :D

Tisdagen - dagen innan jobb dag/ street party

Ville verkligen inte sitta hemma denna dag men ändå var jag helt slut och min mensverk är ju hopplös är verkligen inte vän med den, men har man varit det någon gång? nej jag trodde väl inte de.!
Mötte upp Anna vid tottenhamn court road station, satan vad långt det blev. Vi tog oss en skön och lång promenad under den tiden det inte regnade. Vi var även inne i lite butiker, för min del blev de att testa lite bikini överdelar men jag hittar ju aldrig någon, blir så less på det. Kan liksom någon krympa mina bröst eller göra alla bikini överdelar större, ja vilket som! När klockan började närma sig blev det att dra sig upp mot golders green för att gå på street party med Katarina och Anna.
Det var väl sådär, kunde helt klart ha varit bättre tanke på vädret. Fast glad nu har jag fått uppleva det med, helt klart en upplevelse. När vi tyckte att det räckte trog vi hem till Katarina och lekte med hennes barn och sedan chillade vi mest i hennes rum, hur skönt som helst.
Vi började inse efter ett tag att vi kanske borde äta något plus att klockan började bli ganska mycket. Så det fick bli pizza för min del och dem andra tog kött och pasta.!

Väl hemma har det bara blivit att slappa, hur skönt som helst. Plus att vi har haft värmen på här hemma för första gången på riktigt länge, men måste medge att det verkligen är underbart varmt och skönt inne nu :)
Lite bilder får ni i morgon förhoppningsvis.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Jackan kom fram

Vaknade och var fortfarande trött vid sådär 9-9.30 ja så kan de ju oxå vara!

När jag blev utanför dörren så tog jag faktiskt min regnjacka på mig för de blåste och såg inte halls lockande ut ute.!

Gjorde mig i alla fall ordning och bara tog de lugnt innan jag gick ner för att möta upp Louise och gå på bio runt 13. Vi såg Dark shadows dock trodde jag att den skulle vara mycket mycket bättre än vad den var, så jag säger att den var helt okey.
Efter bion blev det att föröska leta upp ett ställe vi skulle äta på, vilket till slut blev masala zone (indisk mat) Vilket var jätte gott, gillar verkligen stark och smakrik mat.!

Senare mot kvällen blev de att vänta på att Anna skulle komma till Camden. Så vad gjorde vi resten av kvällen? hmm ingenting faktiskt om jag får säga de själv. Vi satt mest och pratade om vad som kommer hända och ske och sedan om vad jag ska göra till hösten.

När jag skulle sticka hem sedan på kvällen så började det regna, så jävla typiskt faktiskt.. Så det fick bli bussen hem och ändå hade jag väldigt nära hem, men ville absolut inte bli blöt!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Kort dag,underbart!

Dagen började med Att jag tog barnen till skolan,fick även med mig tjejen och bebisen. Gick otroligt bra att ta alla barnen till skolan.

Gick sedan och mötte upp mamman på musiken för att dem skulle gå och jag fick ledigt fram till ungefär halv tolv då mamman skulle åka och hämta grabben ifrån skolan. Han skulle även ha en playdate med en av tjejena I klassen. Blevins att göra lite mat till barnen och till oss vuxna. Sedan Blev det allt att städa upp I köket efter allt stök som Blev efter maten. Att diska kan verkligen vara det tråkigaste som finns men ack så fort de gick ändå, över förväntan tanke på att vi var ca 4 barn och 3 vuxna. När allt var klart så gick alla ut och jag blev ledig igen,snacka om skönt.

Jag tog och städade upp lite I huset och sedan tog jag mig till Starbucks och tog de lungt och pratade med min lilla syster på viber. Saknar henne grymt mycket <3 all kärlek till mina syskon!

Började aldrig jobba något mer efter lunchen vilket var jätte skönt. Tog de mest lugnt och pratade med min äldsta stora syster på Skype. När jag hade pratat klart med henne blev det att gå till en annan familj för att jobba lite extra,vilket aldrig är fel!
Så här sitter jag och tjänar pengar. Vad har jag gjort? Jo jag har badat och lagt barnen,duktiga mig Eller ja jag tycker det I alla fall. Plus nu sitter jag och kollar på tv,snacka om lätta pengar :)


Over and out!
Från bruden I London
//Angelica

Skönaste springturen på länge!

Världens goaste sovmorgon fick jag idag och för en gångs skull kunde jag sova ut, helt underbart!
Tog det mest lugnt innan jag började jobba vid halv 2, tog lill bebisen och försökte leka lite med honom och sedan skulle han sova för han var dunder trött.  Fick han att somna efter ett tag,toppen tänkte jag. Fast då var de nästan bara att gå hem för min värdmamma ringer och säger att dem skulle komma och laga diskmaskinen idag så jag var tvungen att gå hem, suck. Dock så vaknade lille man ungefär 10 min efter vi hade varit hemma, han gillar inte riktigt att vagnen står stilla.

Diskmannen kom och han kunde inte laga den, men han skulle återkomma för vattenbehållaren var trasig så den behövs mytas ut. Jag blir så irriterad att allt ska ta så lång tid för jag menar den har varit trasig ett bra tag, kan dem inte bara fixa den nu,nu,nu,nu!!!!

Hur som så gjorde jag maten idag blev köttfärssås och spagetti,dock lite för lite spagetti för första gången, haha. Fast barnen blev mätta och de var ju huvudsaken, men att mamman och jag inte fick så mycket var ju en annan sak, haha. Hjälpte till med att bada barnen efteråt och städa upp i köket.

När alla var badade och klara för att läggas så stack jag ut för att springa en runda, snacka om att det var riktigt underbart, trodde inte att de skulle kännas så skönt när jag väl började men efter ett tag så var det helt underbart! Så detta ska jag allt göra till en vana, antingen på dagen eller på kvällen. Om jag verkligen inte vill springa så tar jag en PW runda istället =)
Ställde mig även och bakade typ sådär 21 igår kväll för att grabben skulle ha med sig det till skolan (idag) för att dem ska fira Diamond Jubilee för att drottningen har suttit på tron i 60 år!


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

RSS 2.0