Små sur

Blev nyss lite små sur.. ändrade saker på min ansökan som dem ville att jag skulle göra och de gjorde jag  i tisdag och självklart blev jag klar med allt så jag skannade in det som skulle och sen ändrade det som skulle göras. Men sen så sa dem igår via mailen att jag inte var klar med min ansökan, när jag skickade till dem.  Vilken jag var hade inte något att ändra? Sen så skickar jag ett mail till dem idag och får inget svar. Så jag ville ju veta om jag skulle ha min intervju i morgon eller inte. Det slutade med att jag ringde till dem och frågade och då sa dem att jag inte är klar med min ansökan nu igen.. Jaha tänkte jag vad är det då jag inte är klar med? men då visar det sig att dem inte har kollat igenom den och så sa dem även att dem har väldigt mycket att göra och dem försöker att komma till min ansökan så fort dem bara kan.. Och inte nog med det DET BLIR INGEN INTERVJU i morgon!!!!!  SUCK Men liksom kunde dem inte ha sagt detta lite tidigare..

Torsdag den 29 April och jag är Ledig

Det går runt en massa tankar runt i mitt huvud just nu. Vet inte vad jag vill eller vad jag ska ta mig till. Först och främst så har jag bestämt mig för en Canon eso 1000D från aduio video. Hoppas jag kommer bli nöjd med den. Men nu vill jag åka och köpa den någon som ska med =D
Har letat efter ett papper hela dagen och har inte hittat de än. Sen har jag letat efter ett annat papper också men det hittade jag på en av våra skolsidor efter mycket besvär för jag visste inte riktigt vad den hette. Men jag kan inte påstå att jag har gjort det jag skulle ha gjort idag, eller rättare sagt hade bestämt att jag skulle göra. Men får lov att göra lite senare i kväll istället för jag har ingen lust just nu.
Vill även få hem min klänning. Den är just nu på posten i Norrviken nära där min pappa bor. Men om jag har tur så kan nog min pappas frus dotter hämta ut paketet och sen så kan min kära kusin kanske hämta den efter sitt jobb. För han ska tydligen komma hit ner och umgås lite, trevligt trevligt.
Detta är även mitt 100:ande Inlägg här på bloggen, det trodde jag aldrig.

Onsdag den 28 April

Sitter i skolan och har svenska, vi förbereder oss inför muntliga nationella. Jag hade tänkt att skriva om "en jämförelse av två tecknade seriers sätt att skilda relationer". Tycker verkligen inte de fanns något riktigt spännande att skriva om men denna var den ända som jag fastnade för.  Men på tal om annat så åkte jag till skolan bara för just denna lektion. Åker hem vid 10:40 igen och är ledig i morgon för jag orkar inte åka till skolan. Visst min lärare skulle kunna underhålla mig,men jag känner att jag skulle behöva den dagen ledigt.

När jag kommer hem sen blir de nog att lägga sig och vila ett tag och sen blir det att plugga och sen skriva klart mitt projektarbete.

Det går bra nu, riktigt skönt. Känns inte heller som att de är nästan 1½ månad kvar till studenten. Dagarna går väldigt fort men samtidigt så har vi inte allt för mycket att göra i skolan. Hade tänkt att lista upp hur mycket jag har kvar i skolan men jag gör det senare när jag kommer hem, för då hinner jag kolla igenom hur mycket jag har kvar.



Skannern dog

Satt och skannade och helt plötsligt så slutade den att fungera. Snacka om att jag blev arg och förbannad på den då. Startade om mammas och deras dator och de hjälpte inte och sen så stängde jag av skannern och de hjälpte inte heller. Visste inte vad jag skulle ta mig åt för jag var ju bara så tvungen att skanna in dessa papper. Men nu fungerar de igen så känner mig jätte lättad :)

Ändringar

Fick ett samtal från SI i fredags och fick prata med en kille för första gången! trodde faktiskt inte dem hade en kille där. Men han var jätte trevlig och sa att jag hade lite som jag skulle ändra. jag skulle skriva alla mina referenser från svenska till engelska och sen så skulle jag ändra lite på referenserna på Internet sajten. Sajten ändrade jag rätt så fort men på referenserna har jag bara två stycken kvar som jag måste översätta men de har gått ganska bra på dem som jag har skrivit klart redan. Men jag fattar inte hur jag kunde fatta fel, men så är de väl ibland. Vilket som så tror jag inte att jag kommer kunna ha min intervju på fredag men vi får väl se. Annars får jag nog ta den nästa vecka mitt i veckan för de kan ju faktiskt gå de med nu :) tanke på att jag inte har allt för mycket i skolan att göra.

Måndag den 26 april och jag blir ett år äldre.

Som ni kanske har märkt har jag inte varit speciellt glad på sista tiden och inget har gått så som jag vill. Så därför bestämde jag mig innan helgen att låta bloggen ligga stilla under helgen så att jag hinner bli lite gladare igen. Men egentligen vet jag inte vad som har gjort att jag har mått såhär. Jag känner mig lite gladare och piggare men visst de kunde ha varit bättre.

Tänkte berätta vad jag har gjort under helgen. Kan faktiskt inte säga att jag har gjort jätte mycket men i fredags satt jag nästan bara hemma. Först blev de en sväng om med en bil för att hämta en person och sen vid tio elva tiden på kvällen blev de att ta sig en promenad med en kille polare. Men när vi var ute och gick så började de snöa och jag blev alldeles vit. Men de var bara hem och byta kläder för jag blev blöt.
Lördagen blev att åka till Vetlanda med min vän Ulrika för att kolla om man hittade något, men de ända jag hittade var hårfärg. För jag färgade håret för en vecka sen men de blev för några slingor så hade tänkt att färga de igen. Men som vanligt hittade hon en massa grejer att handla. Senare på kvällen blev de avslutning med bandy ledarna med bowling och mat. Jag beslöt mig att även gå på en fest senare på kvällen till en som hade en 25 års fest. Ganska lyckad kväll men jag kom hem sen, kom inte hem förens vid kvart i 5 på natten.
Söndagen= helt slut. Var så förbaskat trött hela dagen och ändå så skulle jag få lite gjort denna dag. Först och främst skulle vi till Mikaela och träffa henne och hennes kille och deras lilla bebis Nova. Vi var väl där i ungefär 2-3 timmar och bara pratade och hade de super. Men jag och min näst äldsta syster skulle vidare på spa efter vi hade varit hos Mikaela till syrrans killes syster. Där de var spa och de innebar att vi skulle bada fötterna och ha de bra. När vi var där kände jag mig alldeles död visste inte om jag skulle somna eller inte.  När det väl var slut så var de jätte skönt att åka hem och bara lägga sig i sängen och glo på tv.
Och så kom vi Dag Måndag som de är idag. Det är då min födelsedag så jag grattar mig själv lite smått. Ska även gå ner till centrum och köpa en liten present till mig själv =) Känner att jag behöver de. Känns även toppen att man slutar klockan 12 idag inte varje måndag man gör de.

Har även funderat över om man kanske skulle köpa sig en system kamra men frågan är vilken kamra ska man ha, en CANON eller en NIKON? vad tycker du ?

trött och orkar inte skriva

Jag är inte jätte pigg för att skriva något idag direkt.
Men jag vill bara säga det att HV vann idag med 5-4 mot djurgården i sudden. Känns inte allt för roligt men de är bara att ta nya tag tills på lördag!  Det står även 3-2 i matcher till hv

I morgon ska jag även skriva nationella i Svenska b och hoppas på det bästa. Vi har skriv tid mellan 9-14 så hoppas att de kommer gå bra. Jag kommer självklart att göra mitt bästa.

Vinst

Djurgården vann när de inte var mycket kvar på sudden. Så nu känns det verkligen underbart =D  Dem vann med 3-2 mot HV match redan i morgon igen om jag inte har fattat det helt fel. Jag är bänkad framför tv/datorn i morgon igen för att se vilka som vinner, ska bli spännande.


Hoppas ju självklart att Djurgården vinner!

Referenserna klara check!

Jaap ni läste rätt. Jag gjorde precis klart min sista referens så nu ska dem bara skannas in i kväll så jag lägger upp dem i morgon om jag inte lägger upp dem i kväll för de spelar ju ingen stor roll ;) känns ju inte allt för dumt.  Sen så hade jag velat ha hjälp av min kusin med mitt brev men funderar på att skicka honom ett sms så han kan kolla på det lite fort. Sen är jag klar, så kanske kommer kunna ha min intervju nästa vecka som det är sagt..

Riktigt nöjd att jag är klar med allt :)

Onsdagen den 21 April

Det första jag vaknar av är att katterna lever rövare och att jag hade fått sms av en kompis som skrev att de var snö ute på backen. Hur gick detta till? ena dagen är det hur fint som helt och andra dan ligger de snö på backen.. Så jag var bara tvungen att resa mig upp från sängen för att verkligen kolla ut och kolla om de var snö eller inte, trodde hon drev med mig. Plus att klockan var inte mer än 8 när hon skickade i morse och jag som trodde jag kunde få sova för att jag var ledig. Kan inte påstå att jag fick sova allt för mycket på grund av att katterna levde livet som sagt och sen så skickade folk sms till mig.

Så vad har jag gjort på min ledig dag idag egentligen? vill du verkligen veta? jag har faktiskt inte gjort något allt eller jo jag har gjort en kladdkaka och sen läst lite på religions pappret som jag måste börja svara på frågorna om! Så lite nöjd är jag faktiskt över dage. I morgon blir det skola igen för att se om dem har fått hem grejerna som jag ska ha för att kunna fortsätta med det jag håller på med. Åter står och se om dem har fått hem de.

Ikväll blir det att vara barnvakt i två timmar ungefär och sen blir de också att kolla på hokeyn ikväll så klart!

Klicka för större bild!


Speedway premiär idag

Här sitter jag och glor medans alla andra i min närhet är och kollar på målillas första premiär i speedwayen idag. Hade med velat vara där men hur kul är de att betala ;) inte så värst kul, i alla fall inte om man inte är jätte intresserad. Jag trodde faktiskt att jag skulle få jobba i kväll där uppe men tydligen inte, får helt enkelt se om jag får jobba där uppe något alls i sommar eller rättare sagt under säsongen. Men mamma och styvfar och lilla syster är där uppe och roar sig. 

Jag hade faktiskt andra planer inför kvällen men dem blev inte av på grund av olika skäl. Så nu sitter jag här ensam och funderar på vad jag ska göra? om en 30 min så börjar mitt nya program som började förra veckan som jag ska se hade jag tänkt för det var ett program jag verkligen fastnade för!  Tycker även att min lärare ska få en klapp på axeln idag för han sa att vi skulle kolla över provet tills på torsdag, hoppas han verkligen har gjiort det med nu när han väl sa de! Plus att jag är LEDIG i morgon medans ingen annan i min klass är de, liksom hur underbart är inte de? Det är bara så vissa är bättre än andra. Men på torsdag ska jag till skolan och se om de har kommer material till mig så jag kan fortsätta med det jag håller på med.

Tycker även att min bästa kille kompis ska få en klapp på axeln för att han skrev till mig och verkligen berättade vad han tyckte om mig och hur mycket jag betyder för honom. Han sa även detta till mig "Om du sviker mig någon dag o inte finns där så vet jag inte vart jag skulle ta vägen, allt skulle kännas så tomt ". Ni kanske undrar varför han helt plötsligt sa detta till mig? jo det är så att jag och han bråkade en hel del innan han stack till skåne med sin kompis och det slutade med att han inte ville prata med mig något mer och sa helt enkelt upp kontakten med mig, vilket han har gjort innan ett antal gånger. Men han vet att jag kommer alltid att finnas där för honom hur han än beter sig, för det är väl så vänner gör för sina bästa vänner!  Så jag visste ju att han skulle komma tillbaka och säga förlåt på hans vis. Vilket jag tycker att killar är väldigt dåliga på att visa om dem säger förlåt. Men nu är de löst i alla fall men jag skulle ändå inte säga att det är helt löst än för jag vill prata med honom i verkligheten innan allt är helt.

Fult Spel

Fattar inte hur HV71 kunde vinna igår på sudden. Dem spelade så jävla fult igår. Är väldigt besviken på Djurgården men samtidigt så spelade dem väldigt bra! Men det blev en väldigt bra match faktiskt, men orättvist. Det första målet HV71 gjorde skulle inte ha varit ett mål tycker jag.
Men vi tar dem på onsdag hoppas jag.

Måndag den 19 April

Missade nästan bussen idag igen, som nästan alla dagar nu för tiden. fattar inte varför jag missar dem? jag går den tiden jag brukar då. Men gillar verkligen inte att bussarna kommer tidigare än vad dem brukar, då missar ju dem nästan bara. Det är riktigt skönt att de går 3 bussar efter varandra och inte bara en, för då skulle jag ha missat den! Men som tur är så kommer jag alltid med den sista. Så det kan verkligen inte vara mitt fel att jag håller på att missa dem..

Och sen är det ett enda suck på en av mina lärare. För jag vill ha hjälp till ett prov och han har haft jätte länge på sig att göra i ordning ett papper till mig så jag får de lite lättare att skriva ett så kallat slut prov som är på ca 100 sidor. Jaa, jag har de lite svårt att plugga till ett prov så jag vill ha lite hjälp. Men tydligen så verkar ju min lärare ha så mycket att göra. Men hoppas bara att de löser sig snart. Visserligen har jag inte så mycket kvar i skolan men ändå.

Blev även fotograferad i skolan idag av en kompis som hon skulle ha till ett examen arbete tror jag de var. Ungefär 200 bilder bara på mig, tyckte de var lite väl mycket men de blev många bra bilder och mycket skratt.  

Jag bjuder på en bild som hon tog på mig :)
Klicka på bilen för att få den större!

Söndagen den 18 April

Först av allt börjar jag väl med uppdatering från Hockey i går. Matchens sista period stod det lika mellan lagen alltså 3-3 och det avgörs i en till period som kallas sudden. Efter ca 5 min i sudden så gör HV71 mål och vinner då med 4-3, vilket inte var bra för nu står det 1-1 i matcherna och dem ska spela 7. Så Djurgården har flera matcher på sig att visa att dem kan vinna.

Senare på kvällen fick jag agera Chafför åt min systers kille, gjorde ju inte mig något men var rätt så trött. Vid ungefär 1 på natten åkte jag upp för att se om han skulle hem, men det slutade med att vi åkte hem vid två då det stängde. Fick även komma in gratis, snälla grabbar det finns ibland. Visst det var ingen som betala de var bara en av grabbarna som pratade med vakterna haha, men snällt var det allt!

Söndagen, idag då. Har inte gjort alls mycket. Började kolla på filmen Alice i underlandet hann inte se klart den innan jag började jobba. Har jobbar i dag på ett gruppboende mellan 14-20:45 det gick super men trött är jag allt. När man är där kan precis allt hända! Men nu sitter jag här och ska se klart filmen hade jag tänkt. Den har faktiskt varit bra än så länge, har ungefär 20 min kvar. Mitt resultat av filmen blir nog bra för den var varken bra eller dåligt.
Hoppas din helg har varit bra!

Lördag den 17 april

Underbar kväll igår kom inte hem förens runt 4 inatt och klev upp vid halv elva och ändå känner jag mig pigg och allert! har hunnit med att vara i hultan och laddade faktiskt på mobilen! som jag då inte har gjort på minst två månader. Men nu har jag pengar igen och de känns väl ganska skönt :)

Sitter just nu och kollar på hockey, det är HV71-Djurgården. Dock så står de 2-0 till HV71. Matchen kan sluta med att djurgården förlorar men de hoppas jag inte! Men jag berättar mera om matchen sen för den har precis börjat.

Mina små kattungar..

 


Fredag och ledig

Fick en skön fredag med ledighet, slår aldrig fel att de blir helg på en torsdag. Men har samtidigt lite att göra idag, tex att gå ut och gå och elda i badtunnan för att vi ska kunna bada i kväll/natt. Så mamma ringde i morse och väckte mig för inte så länge sen och tyckte jag kunde gå ut och kolla om de brann och självklart gjorde det inte de. SÅ mitt uppdrag blev att sätta igång elden igen, det brinner för fullt där nere. Men måste nog gå ner dit snart igen. Efter jag har kollat till den blir det en promenad till ica för att hämta min skor som jag hade bestält från skopunkten! Hoppas Hoppas jag kan ha dem, köpte ett par klackskor och ett par tygskor =)

Lev livet så länge de går, på ditt egna vis.


Hockey uppdatering

Det blev 4-3 till Djurgården förut,Toppen =D. Men dock är de flera matcher som står på spel men skönt att dem vann första.  Tror helt klart att dem vinner!

Sen så finns de så underbara männsikor runt om mig så det går inte att sluta le =) 
Ni gör mina dagar toppen!
Hoppas ni vet vilka ni är.

Hockey

Sitter här vid datorn och kollar live påSm slutspel i hockey och den spelas för fullt mellan Djurgården- HV71  och just nu står de 4-2 och hoppas verkligen att djurgården vinner. Men känns som jag kommer somna snart men måste bara sitta och kolla på matchen, för vill inte missa när Djurgården vinner sin första match!

Tog även helg idag på grund av att min lärare skulle göra annat i morgon så jag får vara hemma och ta de lugnt. Men lugnt blir det väl inte, för jag ska ut och gå i ungefär 2 timmar. Tog ingen promenad idag heller för jag kände de att jag var så trött så jag behövde inte. Så får bli en längre strecka i morgon runt våran sjö :)

Så trevlig helg på er =)

Lovade mig själv

Jag lovade mig själv i Söndags att jag skulle ta tag och börja träna minst en varje dag i veckan förutom helgerna och det kan vara allt från att gå ut och gå till att vara på ett gym. Har inte tränat på minst ett år ungefär, känns inte så bra kanske men ändå så har jag inte kännt att jag har behövt det. Men i Måndags så tog jag tag i det hela och började att träna jag gick ungefär 1 timme och 20 min, mycket skönt. Sen gick jag i går med och då blev de 1 timma och det kändes också toppen. Idag fick de bli en liten mindre runda för jag hade min lilla syster med mig så min runda fick bli på ca 45 min. Rundan jag tar är väl inte den längsta men lagom för mig just nu, men knät känner av att man går men vad gör de om hundra år. Plus att jag vill ju gå så länge solen visar sig efter skolan. Den underbara solen gör en så glad verkligen. Här ska de tappas kg och må bättre fast jag redan mår toppen!


Plus att jag har inte mycket kvar i skolan =D  inte nästa vecka men veckan efter det blir de bara skola 2-3 dagar i veckan de känns ju inte speciellt fel och de blir ända fram till studenten troligen!

Toppen Toppen dag verkligen

Först av allt, jag blev av med min bil idag. Aldrig mera en gammal skruttig bil. Jag ska ha en nyare och bättre. Och för det andra det har varit toppen väder ute idag och mamma kom hem från sin lilla resa från Sthlm. Saknar både henne och lilla syster när dem har varit borta. Så dagen slutade väldigt bra för mig!

11 April

Helgen har tillbringats med dem allra bästa. Går dagen började med att jag sov ut fast jag vaknade tidigt. Senare på dagen blev det att åka till min vän Ulrika för att fira henne för att hon har fyllt år. Fick en massa god mat och dricka plus tårta och bullar. Sedan tillbringade vi kvällen med att jag körde bil och hon och två kille kompisar drack i bilen. Vi körde först ut till ett litet mindre ställe som tog en evighet att komma till enligt mig. Men när vi väl var framme så var vi där tillräckligt länge så att jag tröttnade, men när vi stack där ifrån så drog vi hem för att jag skulle hem och gå ut och gå med hunden. Med mycket prat om vart vi skulle så fick det bli Vena för att gå på en fest men vi kom inte in för att dem sa att de var fullt, liksom ofta det blir fullt på en bonna fest? jag tyckte i alla fall det var mycket konstigt så vi stack till Vimmerby istället för att käka lite pizza. Klockan var inte mer än tolv när vi var färdiga men jag tyckte allt att vi fick åka hem för det fanns inte så himla mycket annat att göra. Så min kväll slutade ganska bra med en hel del skratt och allvar i det hela. Toppen kväll var det i alla fall.

Toppen vecka fast jag inte hade lov

Juste ja, hade vi lov denna vecka eller hur var de? för mig blev det inget lov direkt. Jag hade praktik på ett dagis och det var helt underbart. Visst ville jag ha lov men vad gör man inte för att kunna komma iväg. Men denna vecka har verkligen varit en toppen vecka. Så jag ångrar inte att jag var på dagiset. Med barnen som var mellan 1-5 år. Blir kanske att vara där någon fredag framöver.
När jag väl var hemma och packade upp allt från min väska som jag hade med mig, så kommer jag på att jag glömde lappen som vi fyllde i. Men men den får mamma min hämta på måndag men de fixar hon! för det är ju bara en lapp?
Gjorde även så att barnen fick låna min kamra och ta lite kort ute idag, det uppskattades väldigt bra. Lägger inte upp något kort på dem men ett kort på mig kan ni få se som en av barnen har tagit, ett väldigt bra kort för att vara 4 år.
Klicka för större bild.

Tänkte kolla

Tänkte kolla med er alla vad ska man fråga ens familj när dem ringer från USA? Finns ju så många frågor som man säkert skulle vilja fråga men kom gärna med förslag.  =)

1 dagen på Dagiset

Absolut en toppen dag idag. Medan ni andra har lov så har jag haft en så kallad "praktik" på ett dagis som finns här jag bor. Fick göra allt möjligt som man gör var dagligen med barn. Jobbar ungefär mellan 08:00-15:30 helt toppen timmar plus lunch och en mindre rast på de. Leker som ett barn själv när jag väl leker med barnen.
Så jag hoppar över mitt lov denna gång, visst jag skulle egentligen behöva lite lov men jag vill också komma iväg till USA. Så jag är på dagis denna vecka från idag till fredag, toppen dagar kommer det att bli. Hoppas bara jag kan ta med mig min kamra någon dag för att ta kort på dem och mig när vi leker om jag nu får ta kort på dem för dagis fröknarna, måste nog kolla upp det innan jag tar kort och så måste jag ha med mig en lapp som dem ska skriva på. Men så dåligt minne har jag väl inte så jag kommer att glömma de?

-.-.-

Dagen har verkligen varit slö hittills. Fast har faktiskt varit ute en sväng idag. Jag och lilla syster cyklade till affären för att handla Chips och Coca cola till mig hihi,var så hemskt sugen på de. Plus att jag tyckte jag förtjänade en Chips påse bara sådär.
I morgon ska jag vara på dagis för att få ihop dessa antal barn timmar jag ska ha. Så från i morgon tills på fredag så är jag på dagiset,så för min del blir de inge lov. Men detta är något jag behöver så jag ska inte klaga.

Dagens humör: Ganska bra dock dåligt väder.
Dagens borde: duscha.
Dagens frisyr: oborstat och uppsatt
Dagens klädsel: mjukisar och T-shirt.
Dagens planer: Duscha och byta lakan.
Dagens längtan: finns ingen speciell
Dagens fundering: när kommer jag ha min intervju?
Dagens tråkigaste: att byta lakan
Dagens personer: Lilla syster
Dagens roliga: en kattungen kissade på lilla syrran.
Dagens låt: tik tok(parody) med artisten the midnight beast
Dagens händelser: slapp och film på tv..
Dagens saknad: sommar, resan till dubai.
Dagens vill ha: Sol och värme!
Dagens köp: Chips och Coca cola
Dagens mat: frukost och lunch middag
Dagens kärlek: Katterna :)

När och var

Fick nyss ett samtal från SI och dem frågade mig om jag hade några allmänna frågor och hur min ansökan gick. Jag sa faktiskt att jag inte hade några frågor angående ansökan. Men hon tyckte jag hade gjort väldigt mycket på min ansökan så hon ville se vilken dag jag kunde ha min intervju. Det känns hur bra som helst att hon tyckte jag skulle ha min intervju innan maj, hur skönt är inte de liksom? Jag som hela tiden har sagt att jag kommer aldrig få någon tid. Men nu har jag fått en tid i slutet av april, känns toppen.

5 april

Går kvällen blev ganska lugn. Men mycket trevlig, blev faktiskt inga bilder men det gör inget.
Man märker verkligen vilka som är ens bästa vänner och vilka som inte är. Och det är verkligen underbart att veta det. För man har alltid lika kul med dem som alltid.  Kvällen kunde inte ha slutat bättre.
Idag blir det soffliggande i högsta hugg för det regnar. Piss väder mer eller mindre, plus att mamma sa att det snöade i Stockholm haha, de kan dem allt ha såhär in på våren. Hoppas bara vi inte får något hos oss, för det räcker. Och det är inte för att jag är bakfull som de blir soffläge hela dagen idag. Drack inte alls mycket igår faktiskt, men kul hade vi i alla fall.

Pumpen

Fest i södra vi idag på pumpen. Har inte varit sugen på hela dagen fram tills nu in på små timmarna. Vill inte direkt åka till ett ställe och sen så kommer de vara tomt med folk, för de suger verkligen. Men jag tog min första cider nu och hoppas faktiskt på en bra kväll trots mitt negativa prat. Första festen sen nyår, hur kommer denna kväll sluta, den kommer sluta helt sjukt! är helt säker på att den kommer sluta bra.

Men man kommer alltid på den där frågan vad ska man ha på sig? vad har jag för kläder egentligen. det är nog den största frågan jämnt.  Men man kommer alltid hemifrån med kläder på, väldigt underligt. Fast vem vill gå naken till en fest? inte jag i allafall. Så kläder ska på men de är bara att rota fram något för om en timme så kommer syrran och hämtar för att köra till södra vi. Så nu är de nog dax att byta kläder till något bättre än de jag har på mig nu, Skulle nog vilja påpeka att jag har soft kläder på mig. För jag orkade aldrig klä upp mig riktigt på en söndag, för vem gör de?

Aja ha en underbar kväll ni andra så ska jag försöka dricka upp min första cider för kvällen! kommer bli en lååång kväll/ natt. Men de kommer upp bilder om kvällen i morgon förhoppningsvis.

?

Man börjar undra vad det finns för folk ibland. Besviken men ändå så hoppades jag inte på för mycket för jag vet att jag aldrig kommer bli av med den, eller det känns som de. Varför köpte jag den över huvud taget? är så besviken över mig själv. Men men jag ska bli av med den så är de bara. Bryr mig inte heller riktigt vad jag får för den.

Påskafton

Börjar med och säga att kvällen igår var hur mysig som helst, men fattar inte varför jag alltid ska somna när man kollar på film? kanske för jag inte är van att vara uppe till typ tolv nu för tiden? låter ju som att jag aldrig är de. men de är jag när skolan är igång men inte när jag har haft praktik så somnade hemma hos min kompis igår i soffan och man fick inte sova i fred heller för han höll på att väcka mig några gånger. Men de gjorde inget =) så min kväll var helt underbar igår kunde inte ha slutat bättre.

Idag kommer systrarna med pojkarna och ska käka påskmiddag, mycket trevligt. Lilla syster ska också få leta efter påskägg tror jag de blir.
Ett stort PLUS att det är skinande sol ute idag och toppen väder ungefär 12 grader när jag kollade men de är nog varmare i solen. Satt ute i solen förut och gud så skönt de var asso. För övrigt så har nästan alla mina kära vänner åkt till Elmia för att kolla på alla snygga bilar idag men jag följde inte med. Men jag får underhålla mig själv senare ikväll!  För i morgon blir de fest för hela slanten verkar de som. Men jag hoppas inte på för mycket, som vanligt. Är inte på ett jätte fest humör men de kommer väl när de väl gäller får jag tro på.

Kattungarna mår toppen och börjar krypa mera och mera och äntligen så har dem öppnat ögonen med. Tänk om ungefär en vecka så kan dem springa som bara den. Och nu på söndag är dem redan två veckor. Men känns som att man har haft dem längre tid.

Slutar detta inlägg med en bild på mig :)

Glad påsk på er alla


2 April och lååååååååång fredag

Detta innebär att det är 70 dagar kvar till studenten och 24 dagar kvar tills jag är 19 år, visst 19 är ingen speciell ålder men ändå. Och jag fick hem min stundent tröja igår som min underbara vän hade tagit ifrån skolan och hem till mig. Den passade hur bra som helst och jag kommer att använda den grymt mycket!

Det är låååååååååång fredag idag och den känns väldigt låång måste jag säga. Hur ska jag tillbringa denna dag, det är en riktigt bra fråga. Jag hade velat åka och handla men de går inte riktigt tanke på att det räknas som en söndag idag och allt är stängt. Får väl ta den svängen någon annan dag. Kanske i morgon om jag har lust. Fast affärerna kanske inte har öppet som vanligt i morgon heller.. hmm bra fråga. Vill ju hitta på något! på söndag blir det i allafall fest troligen, som det ser ut som. För ulrika vill ha med mig till pumpen. Men de blir nog skoj, bara man vet flera som ska dit.

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA FRÅN MIG =D

Lurad

Nej jag klarade mig ifrån det där med luririet igår. Men dagen för övrigt var inte jätte bra. Körde även en kompis till hultan för att han skulle träffa sin tjej och sen så skulle vi hämta henne. Och självklart följde min kära vän Ulrika med som lite sällskap till kvällen. En väldigt uppskattad kväll.


Livet har sina goda stunder.

RSS 2.0