Inte alls långt kvar

Nu är det inte alls långt kvar i skolan, skrev mitt sista prov i kylteknik idag och det känndes helt okey men konstig känsla av att det var sista gången.. Fast jag har ju två omprov jag ska skriva på måndag, känns som den senaste månaden bara har gett mig en massa otur. Men omproven på måndag ska jag klara eller jag hoppas det verkligen!

Men nu sitter jag med mitt engelska brev och CV och en hel del andra papper och tvivlar på mina kunskaper om att åka. Vill men vågar jag? Klart jag vågar bara jag kommer iväg, men just nu känns det inte som de. Men innan denna vecka är slut så ska jag ha skicka iväg papprerna så är det bara. För jag kan då inte gå och dra ut på det längre för jag har allt klart! Äntligen!

Sitter även och drömmer mig bort i musikens värd vilket är super skönt :) Spotify kan nog vara den bästa uppfinningen som finns, älskar det programmet så oerhört mycket i alla fall när man tappar fantasin för vad man ska lyssna på. Och så tackar jag mina kära vänner som lägger upp sina underbara låtar som dem tycker om =)

Efter allt tråkigt som har varit så verkar det som att det börjar bli bättre nu till slut. Är glad över att jag har alla mina vänner i min omgivning vet inte vad jag hade gjort utan dem. Ibland förstår jag bara inte hur ni orkar med mig? för ibland tycker till och med jag att jag är väldigt jobbig haha.
Min helg kommer i alla fall bli toppen, i alla fall som den ser ut nu. För ikväll blir de film tittande med en kompis och på dagen i morgon så åker vi till vimmerby för att kolla lite och sedan på kvällen blir de att åka och bowla med ett par goa människor, lite drickande på det blir det självklart med. Sen vet man aldrig vad som händer, allt kan hända!
Lördag blir slappdag,dock måste jag plugga lite men de fixar ju jag lätt!
Söndag blir de gocart med ungdomsgruppen, vilket kommer bli super kul.

Ni får höra mera om min helg på antingen söndag eller måndag =)

Ha en toppen helg!

Over an Out!!

// Angelica Martinsson
Får bli en bild på mig med.

Det finns inget positivt...

Hatar verkligen att säga det men det finns verkligen inte något positivt i min omgivning just nu.
Det första som inte är bra är att skolan går skit känns de som. Känner mig inte alls glad och dock vet ja inte varför.
Jag är så ledsen och besviken och det är verkligen så just nu och jag har då inge svar på det och jag kommer nog aldrig lista ut det heller. Men för min del gör det ingenting att jag inte vet varför. Jag får bara hoppas att det snart kommer lite bra saker i mitt liv.
En bra sak är i alla fall att jag snart fyller 20 och att jag inte känner mig så mycket äldre =)

Vet att de kanske är tråkigt att läsa när jag skriver att jag inte är så glad men snart kommer nog den glada och positiva angelica tillbaka eller vi får hoppas de.

Till helgen blir det i alla fall lite bowling och lite drickande med trevligt sällskap och sen lite gocart med =)

Ha de fint fint så länge

Over and Out!!

// Angelica

Barnvakt

Först så hade jag min lilla syster Ronja på natt besök ingen och vi kollade klart på en film även idag som hon somnade till igår. Sedan blev det frukost och sen blev det att ta sig ut i hmm kan det kallas snö? jo så var det. Vi skulle hem till våran stora syster och hälsa på och äta lunch,de blev korv med bröd mums. Sen åkte vi hem till mamma och där blev det lite tv spelande. 

Senare så kom min underbara lilla Nova som jag skulle vara barnvakt åt eller rättare sagt jag är det just nu.
Men att vara barnvakt åt en liten tjej som snart är 1 år är nog det mysigaste som finns. Hon är den snällaste och goaste tjej som finns. Så nu sitter jag här hemma hos min kompis och är barnvakt medans hon åkte och festade,men det gör absolut ingenting för jag får sova med min lilla goa Nova =)  Men nu tänkte jag kolla på en film och se om jag somnar till den eller inte om inte annat så fördriver jag tiden lite fortare.

God Natt och sov gott mina kära läsare.

Over and Out!!

// Angelica

Lång dag

Usch vilken seg och lång dag det har varit idag asså. Först så blev det sovmorgon som jag ville ha,dock så vaknade jag av att min älskade mamma ringde och frågade om jag inte skulle åka med idag, vilket jag inte skulle. Som tur var så kunde jag somnade om efter samtalet. Runt elva tiden vaknade jag till och gjorde mig då äntligen lite frukost och sedan satte jag mig vid datorn för att kolla om det hade hänt något roligt,tvn fick även sättas igång för att ha lite musik igång. Det är väl ungefär så jag har tillbringat min dag haha nästan ialla fall. När jag väl är ledig så vill jag helst sova ut så jag tog mig en tupplur runt ett tror ja klockan var och sova till och från ända till tre. Så när jag väl vaknade igen så blev det att äta pizzan som jag skulle ha ätit igår,mums vad god den var asså! Efter det så kunde jag bara inte sitta inne längre så gick hem till min älskade mamma och satt ute och pratade med henne medans hos högg ved.

Sen blev det även att gå och tränade lite power gympa idag med, dock så tyckte inte jag att det kände något alls i kroppen idag. Jag började undra om det är jag som fuskar,alltså gör allt mycket slöare än vanligt men nej ärligt jag gjorde inte det. Men ändå så känndes det verkligen inte bra idag, var så omotiverad när våran instruktör sa att hon inte kunde göra så mycket idag på grund av att hon inte är helt frisk. Visst jag försökte göra så gott jag kunde som vanligt men nej usch jag tyckte inte det var samma sak. Hoppas nästa veckas gympa blir bra för då blir de bara gympa träning för i morgon så är de sista innebandy träning,kommer dock kännas väldigt konstigt men det är en vanesak.

Ikväll har jag lilla syster på besök för hon har studiedag i morgon och på fredag så hon ska få sova hos mig två nätter och det innebär sovmorgon för både henne och mig. Vet dock inte vad vi ska göra i morgon har funderingar på att åka upp och ta oss ett bad i badhuset men dock så öppnar inte det förens vid 13 så jag får se hur vi göra. Annars blir det jätte lugn dag, vi kanske tar en cyckel tur om det är fint väder vill säga.

Nej nu ska jag ta och lägga mig i sängen där lilla syster ligger,God Natt :)

Over and Out!

/ Angelica Martinsson

Ett orange brev kom idag

Först så måste jag säga att det är jätte skönt att äntligen dessa två skol dagar är över men dock kommer det nog bli väldigt jobbigt att plugga till det provet. Det är något man får ta då, men har faktiskt lärt mig lite som jag inte visste innan. Huvudet är lika dött idag känns det som, fast jag ska åka och träna lite innebandy ikväll för det är ändå trots allt sista tisdags träningen. Kommer kännas väldigt tomt utan innebandyn nu när den är slut men samtidigt skönt. Min största fråga är hur ska jag tillbringa dem timmarna som jag har tränat innebandy på, blir nog att ta sig en promenad så man är ute och rör på sig lite och sen får jag se om jag även får med mig min mamma. Vilket jag tror att jag kommer få för då slipper man gå själv.

Juste får inte missa att det kom ner ett organe brev ner i min påstlåda idag. Och ärligt jag tror dem vill att jag ska känna mig gammal för det var från pensions myndigheten. Blev inte orolig eller något men asså jag vill inte bli gammal nu när jag snart är 20.. Okey om man känner att man börjar bli gammal men det gör jag då verkligen inte men men dem får se mig som gammal.

Har just nu lite grejer som jag verkligen vill göra så måste se till att fixa till dem i morgon när jag ändå är ledig och hoppas även då att jag blir klar med lite av det. Har ett mål i alla fall att jag måste vara klar med det innan denna månad är slut för annars är det inte bra!!!!

Nehe nu måste jag se till så att jag har allt med mig till träningen. Juste efter träningen så ska jag ta mig en välförtjänad pizza som jag köpte förut när jag gick förbi affären,mums vad gott det ska bli :) Visst den är inte lika god som från en pizzeria men va gör man inte för att få lite gott :)

Over and Out!

// Angelica

Att gå i skolan från 8.30 till 17

Kan nog allt vara det jobbigaste som finns. Har varit helt död sen jag har kommit hem, var riktigt länge sen jag mådde såhär. Det ända jag har gjort sen jag kom hem är att kolla på en film och sen kom min syster en sväng och då blev de att baka lite dock blir kakan klar i morgon för den skulle tydligen stå i kylen. För dig som undrar vad det är jag har bakat så är det tigerkaka. Har faktiskt aldrig bakat det innan så hoppas jag gjorde rätt, men det får jag veta i morgon. 

Just nu sitter jag och kollar på familjen annorlunda och väntar på att de är slut så jag kan kolla på en unge i minuten eller om jag ska kolla klart på filmen som jag inte såg klart förut.

Igår hade jag en sån där dag att jag saknade en person väldigt mycket och de har jag just nu, konstigt nog får jag det mest på kvällarna. Men det är väl då man vill ha någons närhet som mest. Det fixar sig nog med tiden får jag hoppas, fast samtidigt så känns de ganska skönt att vara själv idag i alla fall.

You are the best for me and even a star for me. You are everything for me, you are in my dreams every night.

I morgon blir det en hel dag i skolan igen och sen är jag ledig resten av veckan, vilket är riktigt skönt. Vad jag kommer att sova på onsdag då jag får sova ut lite länge och hoppas bara jag kan de med.
Tänkte även byta header för jag är inte riktigt nöjd med den jag har men hoppas jag bara kommer på hur jag vill ha den, men med lite ideer så ska det nog gå.

Over and Out!

// Angelica

Händer allt för lite just nu.

Denna vecka som har varit har nog varit den segaste vecka hittills. Har haft det allmänt tråkigt och inte alls haft mycket att göra. Visst jag har nog varit lite snö av mig men ändå. Känns inte som att de finns så mycket att göra.

Det ända positiva är att jag har jobbat i veckan. Och att jag har varit så snäll att jag körde lite folk i fredags.
Och idag var jag och kollade på bio och såg hotel gyllene knorren med min lilla syster och en av våra äldre systrar. Filmen var toppen för att vara en barn film. Den var faktiskt bättre än julkalendern =)

Ne sorry men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva så jag lägger nog ner att skriva för idag.

Dax för mat nu så jag inte är hungrig.

Over and Out!

// Angelica

Lördagen i Stockholm

Tänkte berätta vad som hände i stockholm på lördagen när jag var där.
Dagen började som vanligt med frukost och sen drog jag mig in mot stan för att kolla lite i affärerna. Som vanligt så hittade jag inte direkt någonting, förutom två linnen och sen en schal eller vad de heter. Frammåt lunch så kom min kusin Thomas in för att umgås lite med mig. Först blev det lunch på Tacobar,väldigt gott och sen blev det att spela en omgång bowling. Jag förlorade hade ändå inte förväntat mig något annat, men det var ganska jämnt i början. Vi tog oss även en promenad inne i stan,vilket var hur skönt som helst tanke på att solen tittade fram och det blåste inte alls mycket. Men tiden tickade iväg så runt 4-5 så åkte jag vidare för jag skulle åka hem till mina bröder och umgås med dem och äta middag. Var där runt 5 och grabbarna och deras mamma blev jätte glada över att se mig och jag blev minnsan lika glad över att träffa dem. Vi alla hjälptes åt med maten, vilket blev tacoos haha men som tur var så var jag inte trött på det. Kom även på att jag har snart ätit tacoos i nästan två månader,en gång varje helg. Det bästa är att det inte är onyttigt, för det mesta är bara grönsaker. Efter maten blev det att kolla på melodifestivalen och mysa lite med chips och läsk. Runt tio blev det att ta sig en promenad på ca 30-40 min hem till pappa. Gillar tyvärr inte att gå själv när man är i stockholm, känns alltid som man är efterföljd. Men promenaden gick super bra hem och det var ingen som gick efter mig, toppen! Så det var min lördag.

Söndagen bar det hem till lilla målilla. Saknade hem var stor men när jag väl kom hem så saknade jag att vara där uppe för det finns mer att göra där än vad det finns här.

Igår var den mest segaste måndagen i hela världen. Och idag har jag varit i skolan och har haft det väldigt slappt tycker jag. Fick även stå över träningen som jag skulle på idag på grund av att jag inte hade någon att åka med eller någon bil! blir även att stå över träningen på torsdag för då blir det att jobba kväll, jätte skönt med lite extra jobb.

Ha det bra nu alla, för nu ska jag hem till min mamma och lilla syster och styvpappa och äta semla.

Over and Out!

// Angelica



En bild från när jag och kusin var ute och gick i stockholm

En väldigt sen uppdatering

Som rubriken låter som blir detta ett väldigt sent skrivit. Så ska försöka sammanfatta min underbara dag som jag har haft.

Dagen förjade med att åka in till stan för att sedan dra vidare mot telefonplan för att käka lunch med min "extra mamma" som jag kallar henne,vilket var väldigt länge sen jag träffade. Träffade henne senast i somras då jag tog studenten så det var super kul att träffa henne och prata om allt möjligt. Efter att ha träffat henne så var det dax att åka till min underbara och älskade mormor,som alltid betyder mycket för mig. Blev bjuden på fika tanke på att jag nyss hade ätit, vi spelade även lite kort. Sen så bestämde jag för att göra henne sällskap till huddinge för där kunde jag ta pendel vidare till tumba. Så vi toh tunnelbanan till högdalen för att sedan ta bussen till huddinge. Men det roligaste var när vi väl står utanför "portarna/grindarna" till pendeltåget så kommer mormor på att hon har tagit fel på tiden med en timme. Så vi hade åkt en timme tidigare än vad vi skulle ha gjort. Men hon sa att jag fick åka fast jag kände mig väldigt elak,fast hon sa att hon skulle klara sig. Så jag tog tåget till tumba som sagt och där skulle jag träffa upp min underbara styvsyster Madelene, vi drog vidare hem till henne med bussen. Hemma hos henne blev det att laga lite mat och glo på tv och självklart så pratade vi en massa skit. Hon gjorde även mig sällskap halva vägen med pendeltåget så det var jätte snällt tycker jag, för man vet aldrig vad det är för konstigt folk här uppe.

Sen ringde även min älskade mamma till mig idag och berättade att mina katter lever livet hemma och att hon hade fått dammsuga och vika ihop tvätten. Höll på skratta på mig när hon säger allt detta för det låter sjukt kul. Men även så tyckte jag så synd om henne. Men är grymt tacksam att jag har henne =)

I morgon kommer också bli en toppen dag, men det får ni hör om i morgon för nu ska jag ta och sova så jag orkar åka in till stan i morgon och göra lite saker och hoppas på att jag hittar lite kläder till mig känner att jag skulle vilja ha lite nytt,fast jag är väldigt kräsen. Tycker inga kläder passar på mig, fast dem kanske gör de men inte i mina ögon haha. Aja god natt på er där ute.

Over and Out!

// Angelica


3 Mars

När jag var ute och skulle lämna min lilla syster hos hennes kompis idag så var det så förbaskat halt över allt. Så jag måster verkligen säga att vi har inget att klaga om där hemma. För våra vägar är mycket mycket bättre plogade än här. Jag börjar ju tro att dem inte kan ploga. Hur som så har dagen varit helt okey, har bara varit hemma hos pappa och inte gjort något. Vilket jag tyckte var väldigt skönt fast ändå inte. Men i morgon blir det lite mera att göra än idag,vilket är toppen!

Nej nu får det bli lite TV tittande och sen sova för att vara pigg inför i morgon.

Over and Out!

// Angelica


Impuls resa

Ja, då sitter man i stockholm hos min pappa. Bestämmde mig igår att jag skulle åka upp med min stora syster och tre grabbar för dem skulle vidare och åka utomlands idag, riktigt avis! Har nyss ätit lite frukost och tänkte umgås med min lilla syster Julia idag när jag ändå är här. Sen tänkte jag se om mina bröder har lite tid med mig när jag ändå är här uppe. När man väl är här i stockholms så vill man hälsa på dem flesta i alla fall dem man hinner med. Så i morgon har jag bara en sak bestämd det är att jag ska åka och träffa Catta (min extra mamma) som jag så fint kallar henne. Hon har alltid funnits i mitt liv så hon betyder mycket för mig. Sen tänkte jag väl även se om min älskade mormor hade lite tid för mig, så ska väl ta och ringa henne i dag och se vad hon ska göra i morgon.

Sen har dem faktiskt mycket mera snö här uppe än vad vi har hemma i lilla målilla. Och jag tycker vi har mycket kvar,haha. Men dem har i alla fall inte lika mycket vår som vi har :) Så ibland är det allt bra att bo ute på landet som folk säger. Resan upp igår var väldigt rolig men dem sista timmarna var lite små sega då nästan alla i bilen som. Jag lyckades inte somna någon gång alls under resan upp fast jag brukar de.

Hann även med att träna på power gympan igår,gick super men usch vad trött jag var när jag väl var där. Men alltid lika skönt när det väl är klart och man är på väg hem! Som ni kanske märker så åkte vi upp till stockholm väldigt sent igår. Vi åkte runt nio och jag gick och velade hela förbaskade dagen om jag skulle åka med upp eller inte. Hade det verkligen super svårt att bestämma mig. Men när jag väl var på väg hem från gympan så bestämmde jag mig för att följa med upp. Bland annat för att det var as länge sen jag var hos pappa och sen var det länge sen jag var uppe över huvud taget. Så nu sitter jag här hos pappa.

Over and Out!

// Angelica


Vårens dag som den så kallas

Dagen började lite roligt hemma hos mamma. Jag kommer dit och sätter mig på trappan och väntar medans hon och lilla syster ska bli klar. Men när dem båda kommer till hallen så säger jag till mamma
Jag- Men ronja ska ju rida idag, hon har ju ingen idrott.
Mamma - jo vad jag vet så är det tisdag idag?
Jag - Nej, det är väl ändå onsdag?
Mamma- haha nej lilla älskade du det är faktiskt tisdag och det är i morgon hon ska rida.
Jag- haha okey men jag tycker det känns som onsdag, jag hade ju ställt in mig på det haha.

Haha jaa så kan det vara ibland när man inte hänger med på vad det är för dagar. Men det slutade inte där! När vi väl sätter oss i bilen så börjar mamma skratta och skämta med mig hela tiden. Och jag hade verkligen ingen lust med något och var allmänt trött som jag är för det mesta på morgonen nu för tiden. Hon hade mer eller mindre över energi för min del idag, men till slut när vi väl var i hultsfred så var hon ganska lugn haha.
Vänta de kommer mera, vid lunch så skulle jag hämta min matlåda som vanligt och när jag öppnar locket till matlådan inser jag att jag hade tagit fel matlåda. Vilket innebar att det låg bara fiskgratäng i lådan utan något till, men men var bara att äta och se glad ut. Men efter åt så satt jag allt och skrattade för mig själv. Som tur var så hade jag en underbar klasskompis som köpte med sig en billys pizza när han ändå var vid affären,så blev mätt sen i alla fall.

Sen är jag stolt över mig själv, jobbade själv idag med våra labb vagnar vi har. Visst jag fick fråga en del men kände mig ändå väldigt duktig! Lärde mig lite mera idag än vad jag har gjort innan, vilket är toppen!

Men nu ska jag inte störa mera.

Over and Out!

RSS 2.0