11 januari

Första skol dagen var idag. Det gick faktiskt väldigt bra,trodde inte att jag skulle klara dagen på grund av att jag vaknade vid 5 i morse. Visst första timmarna var jobbiga men sen efter lunch så blev det mycket bättre, tiden bara rann iväg och så var klockan helt plötsligt halv fyra.

Så nu sitter jag hemma hos min bästa kille kompis mamma och har nyss ätit. Sitter bara och väntar på att min träning ska börja så jag får den gjord och sen kan jag ta de lugnt och åka hem och vika tvätten och kanske laga lite mat tills i morgon när jag ska till skolan igen.


Over and Out!

Vill att saker ska hända

Men det bara är så att jag är för feg. Jag vill åka och jobba utomlands, men vart och vad vill jag jobba med?
Vet i alla fall att jag vill göra något nytt och verkligen våga det oxå! men samtidigt är jag så feg.
Undrar var all denna feg het kommer ifrån för så feg som jag är just nu har jag aldrig varit. Snälla någon ge mig mod och söka jobb utomlands och ge förslag på vad för något. Vill upptäcka världen vill inte stanna i sverige hela livet. Visst jag har lägenhet och två katter just nu och katterna älskar jag mer än något annat men om jag sticker från sverige så överger jag dem och det gör jag för jag vet att dem kommer få det bättre än att följa med mig. Vet även att dem kommer få det bra vart dem än kommer komma om jag flyr.

Alla dessa tankar kommer bara när jag väl sitter ensam och inte har något att göra. Och ännu mer när jag känner att den utbildning jag får nu inte är mycket att ha. Ja, jag skulle vilja sluta nu men samtidigt så kan jag lika väl gå kvar tanke på att den bara är till sommaren och då har jag pluggat ett år extra. Det är aldrig dåligt med mera erfarenhet men ibland känner man bara att det inte är rätt och detta är tydligen inget jag kommer jobba med sen.

Men hur det än blir så hoppas jag att jag kommer trivas med det!!

Over and Out


Redan 2011

Det är sjukt vad 2010 gick fort, känns som att jag inte har gjort ett skit på år 2010. Men tydligen har jag gjort en massa saker.

Men tänkte inte skriva så mycket här idag. Skulle säga i alla fall att jag trivs hur bra som helst i mitt korta hår fortfarande. Dock var mitt nyår inte det bästa men det är väl sånt man får ta!

Annars rullar livet på som vanligt, snart börjar skolan igen och jag hoppas att de kommer gå fort på grund av att jag har börjat känna att det inte är nåogt för mig. Har även det väldigt svårt att veta vad jag ska göra efter sommaren då jag inte har något planerat. Men har planer på att flytta någon annanstans men ändå inte. Det är sånt som märks vart man tar vägen. En sak vet jag i alla fall det är att jag måste börja söka jobb så fort som möjligt.

Over and Out!

Ett nyårs kort på mig :)


RSS 2.0