Snö i massor.

Det kan man verkligen säga att det har kommit. Det har kommit mycket mer än vad alla har förväntat sig av tror jag. Men visst det är väl kul med snö men sommaren är allt lite bättre.! Jag är i alla fall berädd för vinter, jag har köpt vinter skor som jag inte har gjort på ca 3 år för jag inte har hittat några ja vill ha plus att jag har alltid lånat mammas :P  och sen ett stort plus är att jag hittade en jacka när jag var med syster i vimmerby häromdagen, vilket var jätte bra. För då slapp jag skicka efter en sådan jacka och denna var faktiskt lite snyggare med än den på internet ;)

Har även gjort lite jul fint i lägenheten visst det känns väldigt konstigt att det snart är jul men det är bara att sätta igång med allt jul fixande. Har dock inte så mycket julsaker men det kommer väl med tiden antar ja? för detta är ju trots allt första julen jag bor själv. 

Var faktiskt uppe i hultsfred igår och lämnade in dem glasögonen jag ville ha, dock blev det dyrt men men det var lika bra att få det gjort på en gång. Så förhoppningsvis så får jag dem nästa vecka om jag har tur =D vill verkligen ha dem nu nu, så jag ser lite bättre haha. Det negativa är väl att jag kommer få ont i skallen i början men de fixar sig efter ett tag om inte annat så får jag väl byta glasen till svagare. Men bara att hoppas på det bästa.

Juste satt även och kollade lite på min blogg och kom på att man kanske skulle gå in på sin au pair sida och kolla lite. Det blev att ändra lite där och kolla vad man har gjort egentligen. Asså jag är jätte sugen på att åka men jag är för feg så är det bara.! Tänk om man inte var så feg, tänk vad mycket man skulle våga då! men allt hänger väl på att man åker till ett annat land helt själv och inte känner en jävel. Men någon gång ska jag väl våga för hoppningsvis :)

Over and Out!


Ont

Ja det är väl det minsta problemet egentligen. Men ont har jag i nacken och har haft det sen i helgen.

Får ju inte glömma bort att jag var i ullared i lördags och handlade en massa saker, fick med mig lite julklappar hem och sen fick jag med mig en hel del saker till mig själv med. Det viktigaste av allt var väl ändå att jag hittade ett par vinterskor =D och jag trivs i dem som bara den!

Match vi spelade i söndags vann vi med 4-3, vilket var väldigt skönt =)

Nehe nu har jag inget mer att säga, har inte hänt för mycket faktiskt.

Over and Out!

Förändring

Först och främmst måste jag säga de att det redan har gått en vecka på praktiken och jag tycker det har varit helt okey. Praktiken i säng vet ja inte om det är den bästa men men jag försöker se det på den ljusa sidan.

Sen så har jag varit och klippt mig med denna vecka så nu är jag kort hårig, vilket känns väldigt skönt :)
Plus att jag var hos optikern idag och ska snart skaffa nya glasögon, men det jobbigaste men det hela är att det finns inga direkt som jag trivs i :(  men jag hittade fyra stycken som jag tog med mig hem men trivs mest i ett par av dem. Och det roligaste är att dem fyra glasögonen jag valde ut är bruna , så nu kör vi på brunt och inte svart ;)

Och för övrigt så åker jag till ullared i morgon äntlige, känns som att det är en evighet sen jag var där, visst jag var ju där förra året men ändå! Ska i alla fall shoppa så att jag får hem lite skit =D

Over and Out.

En bild på hur det såg ut innan och hur det ser ut nu :)
Klicka för att få bilderna större.


Träning och blåmärken

Kan bara säga en sak åt dessa dagar som har gått. Att jag har väldigt ont i min höger arm. Allt på grund av lite innebandy träning! Så är min arm helt blåslagen, visst jag är kännslig för att få blåmärken men såhär illa trodde jag då inte att det var. Fick detta i tisdag och har fortfarande ont och har träning idag, så jag får väl se hur kvällens träningspass går.! Hoppas att det funkar faktiskt fast jag har ont. Bilder kommer längre ner!

Har även ingen praktik plats än och våran praktik börjar nästa vecka. Hur ska detta gå? det är i alla fall min största fråga.. Känns som att jag inte kommer få någon och då innebär det att jag kommer vara hemma i ca 6 veckor, visst det låter skönt men för min del är det inte de! Jag får hoppas på det bästa att jag får någon eller har något att göra under tiden!

Vi har även haft en ny lärare denna vecka som heter Tony. Läraren i säg är helt okey men har ganska svårt att lära mig något på såhär få dagar. Vi började att ha honom i tisdags och slutar att ha honom idag och så kommer han att komma tillbaka till nästa år och då kommer vi bara ha han i 3 dagar då med. Vilket innebär att man inte lär sig så himlans mycket, tycker jag. Men hoppas att det löser sig ändå. Vi hade ett litet prov idag och turen var väl att vi inte får betyg på det provet haha. För då hade jag nog fått ett stort IG men men så är väl livet! Jag hoppas att jag klarar provet som vi ska ha nästa år med honom.

Färdigt snacka nu så hej svejs på er där ute i världen!

Over and Out!
Detta var i Tisdags.


Denna bild är hur det såg ut idag, har ingen bild hur det ser ut idag men men! värre ser det ut.

Mörkt

Det blir bara mörkare och mörkare och FORT går det med. Tycker inte alls att det är kul att det är mörkt innan klockan är runt 5-6. Fast jag får väl se det på den ljusa sidan att snart blir det ljust igen! Men det är så länge dit, men samtidigt är det mysigt att det är mörkt ute för då kan man tända lite ljus och bara ha de lite mysigt :)  Så vintern har sina goda stunder!

Helgen har även gått väldigt fort men den har varit toppen, fast alla bravader! Festade både fredagen och lördagen skulle egentligen bara ha festat på fredagen men för min del gjorde det absolut ingenting att de blev två dagar.  Hadet kul båda dagarna förutom vissa saker men det var inte hela världen.

Var ute i det fina höstvädret idag och var förbi bandy banan en sväng. Målilla spelade mot jag vet ej, men min lilla syster vad bollkalle så jag var där med hunden och pratade lite med mamma. Gick förbi affären på vägen hem och även mamma för att lämna hunden. Istället för att gå hem själv fick jag med mig lilla syster som även åt här. Har även fått väldigt mycket gjort idag, har tvättat fyra omgångar med tvätt. Hoppas bara att det sista i torktummlaren snart är klar så jag kan gå ner och hämta det och sen lägga mig och kolla på film.

I morgon måste jag plugga inför min sista tenta för detta år! och jag hoppas mer än gärna att jag klarar mig. För om jag inte gör det så måste jag göra om det nästa år och det är väldigt länge tills dess. Annars så ska jag väl inte göra allt för mycket eller jo jag ska dammsuga så det är rent och fint hemma ;)

Over and Out!

 
Klicka för större bild på den lilla bilden. Dock ingen bra bild men men det är målilla som spelar!
.

Rolig men ändå tråkig skol-dag

Hade faktiskt en ganska rolig dag fast jag inte direkt gjorde så mycket. Men hade roligt åt grabbarna som stod och ritade på tavlan istället för att arbeta,bilderna kommer längre ner!  Annars så tycker jag dagen har varit tråkig för efter jag hade ätit pizzan till lunch så mådde jag inte alls bra. Jag åkte i alla fall hem efter lunch med mamma min och glodde på tv och sov en stund, vilket var väldigt skönt =)  Och i morgon struntar jag i skolan!  Blir istället att sova lite längre och sen ta mig en promenad hem till min syster som inte mår så bra. Det blir att laga lite mat och hon beställde pankakor så det låter inte helt fel faktiskt! Det blir även lite tv tittande och sen får jag se om hon vill ha hjälp med något i huset och då hjälper jag henne mer än gärna, det är väl det systrar är till för ;)

Ett ända suck till innebandy träningen idag.. Den gick inte alls bra, det finns inget värre än en dålig träning. Avskyr att veta att jag inte var på allerten alls. Allt gick verkligen skit på träningen fattar inte varför, för jag var sugen på att träna och allt men ändå gick de inte bra. Men på torsdag hoppas jag att träningen går toppen, för jag tycker det verkligen är roligt att träna och speciellt när alla andra träningar har gått bra. Som sagt så kommer det nog med tiden, man kan inte alltid vara på topp. Men nu ska jag ta och titta på tv lite och sen hoppas på att jag kan sova bra inatt.

Over and Out!

Båda bilderna är ritade av en av mina klasskompiar. Den till höger skulle likna våran lärare, haha.



Halloween

Och helgen var ändå lugn, hur kunde de bli så?
Jag var konstigt nog nykter denna helg med.. Börjar faktiskt kännas helt okey att vara nykter om helgerna. Och sen har jag fattat att DU är inget för mig och det bevisade du idag. Hur kan man bara göra så? asså du är nästan 10 år äldre än mig och beter dig som en unge? jag skämms.. Nu vet jag i alla fall att jag inte ska lägga tid på dig. Som sagt trodde du var bättre än såhär. Men vänner är en sak vi i alla fall kan vara, men inget annat för de skulle aldrig funka. Visst du kanske ändras om något år eller så men ärligt så tror jag inte de. Så för tillfället är du bara en vän för mig..

Sen så är de inge kul att jag nästan måste ha min praktik i stockholm :(  Missar träning och kommer sakna mina katter usch vill ha praktik hemma och inte där uppe!! men vad ska jag ta mig till? Får väl ta och ringa två VVS företag här omkring som sätter upp värmepumpar eller som gör något vettigt, för jag orkar verkligen inte att vara där uppe egentligen :(

Har varit hundvakt hela helgen och i natt kommer jag få sova själv, det är faktiskt trist att veta att man får göra de! i alla fall när man har haft hunden på besök och hon har delat säng med mig. Det finns inget bättre än sällskap! Och det bästa av allt är att hon tog upp mer än halva sängen :)
Men men nu ska jag vara lite social..

Over and Out!!!

RSS 2.0