Helg ännu en gång

Oj det är helg nu igen.. Och det är andra fredagen som vi går i skolan och det känns helt fel :S
Som tur är så känner jag mig bättre idag än vad jag kände mig igår. Dock så skulle jag inte tacka nej till att bara sitta hemma och glo eller jag menar ligga hemma i sängen och glo på en film eller bara ta de lugnt.

Ikväll blir det att vara chafför åt min bästa kille kompis och en till kille kompis. Har lovat dem på grund av att jag ändå inte skulle dricka plus att dem frågade mig så snällt, kunte inte säga nej då!
För jag får ju göra vad jag vill under tiden dem har roligt om jag nu inte också går in och kollar. För dem ska på rookiefestivalen. Vilket innebär en mini festival men en massa olika band! Hoppas dem får de roligt i alla fall..


I morgon ska jag till Linköping med Ulrika och det blir även att träffa Martina. Hon skulle även följa med oss på ikea, vilket kommer bli sjukt roligt!  Vet inte varför men jag älskar att gå på ikea finns så mycket roligt man kan hitta!! ska även försöka hitta en soffa som jag vill ha och kanske beställa den. Hoppas även att jag hittar lite annat smått och gått. Vi ska även in i andra affärer hoppas jag! bland annat så måste jag verkligen försöka hitta något inför i morgon dagens festligheter. Måste vara utklädd och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska klä ut mig till =S Men det är sånt som märks, för något borde jag kunna hitta på!

Men hoppas ni andra får en toppen helg!

Over and Out!!


Ett litet snabbt inlägg

Skulle ju visa er vad jag ska köpa på ikea eller rättaresagt skicka efter!
Hoppas verkligen att det kommer bli snyggt annars vet jag inte vad jag gör!! Förmodligen så kommer jag säkert bli arg och besviken.. Det är sånt som märks när jag har sakerna hemma och har monterat upp dem.
Men om man skickar efter saker från ikea så tar de cirka två veckor och då känns de som att jag skulle kunna åka och köpa skiten istället? plus att frakten låg på ca 400-500 kr bara för dessa två? men visst det är kanske värt det!

Synd bara att jag inte får med mig dessa två på lördag när jag åker upp till linköping. Men men såna smällar man får ta helt enkelt!

Här kommer byrån och bokhyllan =)



Over and Out på er!!

Snooooooooor

Uscha ja, jag sitter i skolan och snorar som bara den, vilket inte är kul!! men liksom vill ju inte missa en hel del i skolan, vilket jag gör när jag är hemma och är sjuk.. Men ärligt vad har vi gjort idag egentligen? typ ingenting :S så jag kunde ha stannat hemma och myst ner mig i sängen och tvättat och städat som jag har behövt göra sen längre tillbaka! men har inte haft orken...

Suck och blää på att vara sjuk..

Men men hoppas dagen blir bättre och måste dock säga till min tränare att jag inte kan vara med och träna idag för jag inte vill sätta för mycket press på min förkylning, men följer med och kollar när dem tränar! så jag får närvaro och visar att jag vill vara med och så vidare.  Dock så skulle jag gärna vilja träna men känner att min kropp inte vill utsätta mig för något.. Men hoppas ändå att jag får vara med på matchen på söndag och göra mitt bästa som jag gjorde i helgen som var!  Både jag och den andra målvakten har nog tränat lika mycket denna vecka om hon nu kommer ner till träningen!  Som sagt det är bara att hoppas på det bästa och att jag blir frisk så fort som möjligt.!!!

Dax för att forsätta lektionen nu och skriver ett inlägg ikväll om vad jag troligen ska skicka efter från ikea =)

Over and Out!!


Alla har en dröm

Jag har en dröm lika mycket som alla andra har en dröm. Men jag har inte bara en jag har flera och jag hoppas att någon av mina drömmar går att uppfylla. Jag förstår att ni vill veta mina drömmar och så vidare men jag ska inte ge upp jag ska ge er några punkter men det får bli i ett annat inlägg.Kanske i kväll men får se om jag hinner efter träningen.

Har även fått klart att jag kan inom en snar framtid köpa nya grejer till lägenheten så att jag kan trivas lite extra, det är en dröm jag har haft ett tag. Och en sak jag fortfarande tvekar om är den där förbaskade soffan, har en sådan beslutsångest så det finns inte. Fattar inte att jag aldrig kan bestämma mig, visst pengar spelar stor roll i denna fråga men ändå... Har hittat en eller nej föera men svårt att välja och veta vilken som är bäst..

Nehe nu måste jag gå, börjar min lektion nu och senare i eftermiddag är det tenta skrivning som gäller(hoppas på det bästa)

Over and Out!

Måndag och plugg

Idag är det första dagen på veckan och för den som inte visste så är de måndag ;) och det innebär att det är myskväll hemma hos sofie oxå =D

 Så idag blir det att plugga en hel del till provet som jag har i morgon. Hoppas på det bästa att det kommer gå bra denna gång! har även skrivit klart understukningarna så jag kan skriva ut dem. Så jag ska ut och gå en promenad ända bort till kyrkan så jag kan skriva ut dem, för jag orkar inte att skriva dem för hand! det är bara så jobbigt att skriva. För på datorn blev de nästan 5 sidor tänk bara vad de skulle bli om jag hade skrivit ner de för hand! usch vill inte tänka på de. Men men jag får i alla fall ha dem papprerna på provet i morgon så det borde väl gå susen!

Har även åkt på en förskylning. Vaknade upp med att min näsa var täppt, inte alls lika kul. Visst jag ska inte göra så mycket idag men ändå det känns inte allt för roligt. Men nu ska jag sätta igång att plugga i det fina vädret!

Over and Out!

första snön kom i natt!

Snön har redan kommit och jag tycker det är ganska tidigt. Men blev ändå glad när jag vaknade i morse och såg att snön låg kvar. Trodde aldrig den skulle göra de,trodde inte ens att de skulle ha snöat igår. Även skolan går bra idag,dock känner jag mig lite orolig inför provet på måndag. Känner att jag inte kan allt! Men ska sätta mig när jag kommer hem och kolla på de och hoppas då att jag fattar om inte tar jag de med läraren. I morgon ska vi även till Vimmerby till åbro (där dem gör alkohol) med klassen. Dock ingen smakning,vi ska bara dit och kolla deras kyl anläggning vad jag fattade det som. Over and Out!

Lyckas aldrig

Jag lyckas då aldrig ha någon tur med mig! Jag varken sover eller har tur i kärlek eller spel. Det ända som går bra nu är väl min träning. Tränar och tränar gör jag och varje gång det är innebandy träning så är jag jätte trött innan men när jag väl kommer dit så går det hur bra som helst! det måste väl vara för att jag måste ha igång skallen hela tiden och fokus på bandybollen. Idag gick träningen super i alla fall, bättre än förväntan men jag nöjde mig inte med träning i 1,5 timma jag gick ut och gick i ca 40 min med min bästa kille kompis mamma =) vilket var riktigt skönt.

jobbigaste av allt är nog min sömn brist jag har för tillfället. sover kanske cirka 4-5 timmar på en natt och enligt mig är det alldeles för lite timmar. Kroppen min hänger inte riktigt med om dagarna tyvärr och inte skallen heller. det konstigaste är nog att jag tränar för full men sover ändå så lite. Men hoppas det blir ändringar på de snart =)

Men nu ska jag ta och försöka sova så god natt på er där ute i världen.

Over and Out!

även en höst bild på mig.


Inspiration

Sitter i min ensamhet och kollar efter lite inspiration till lägenheten. För jag är inte helt nöjd med hur jag har det just nu och har det väldigt dåligt med idér så om du har en idé så skulle det vara kul att höra den! Om du vet hur jag bor så kan de vara lättare men annars så kom gärna med förslag!

För när man väl hittar något så passar det heller inte tycker jag. Så har haft funderingar på om man ska ta hem något program som gör om lägenheten lite men vet inte, men de vore skoj!

Men nu ska jag titta vidare, ha de fint fint!

Over and Out!

Man vill så mycket mer än vad man kan och klarar av

Jag satt och kollade runt lite på internet häromdagen och kom in på en volontär sida och kom på att de skulle jag vilja göra. Det bästa med det är att man är inte borta flera år Men samtidigt så vill jag åka som aupair som jag hade funderingar på förra året vid denna tid punkt, tyvärr så kom jag aldrig iväg för det hände en massa saker här i sverige. Men jag ska inte klaga för jag plugga just nu och har hela livet framför mig att göra den möjligheten!

Men någon gång ska jag allt ta och åka som aupair eller volontär när jag känner att jag kan och har lust. Samtidigt vet man aldrig om jag drar utomlands och jobbar när jag är klar med min utbildning, för denna utbildning jag går nu är så brett och mycket lättare att jobba med utomlands där dem behöver kylanläggningar som ac i husen och så vidare. Så varför inte dra och jobba utomlands ett tag och se om jag trivs?

Som ni förstår har jag många tankar och funderingar i mitt huvud, men om man inte skulle ha de så skulle man nog ha ett väldigt tråkigt liv hehe. Men men man ska ha drömmar annars kommer man aldrig någon stans. för helt plötsligt så kan det hända!

Over and Out!

Nu var det ett tag sen

Oj vad tiden går, har haft funderingar på att skriva ett inlägg jätte länge men dock har det inte blivit av. Men det beror på att jag har haft fullt upp hela tiden. Jag har gått i skolan och sen jobbat extra och sen har jag även tränat och spelat match. Det gäller att vara på topp! Men jag ska inte klaga för jag mår toppen, dock sover jag väldigt dåligt om nätterna och jag har ingen förklaring till de. Men jag vet att det är riktigt jobbigt att inte kunna sova. Det spelar ingen roll när jag går och lägger mig eller när jag går upp på morgonen för jag sover lika dåligt ändå =(

Vet inte vad jag ska skriva i detta inlägg heller för jag tycker det inte har hänt så jätte mycket fast det har gått en vecka sen sist. Jo en sak kan jag säga det är att jag fick lov och ducha båda mina katter häromdagen, det var så att toasittsen var upp och helt plötsligt hör jag något som låter som att någon kastar en sten i vattnet och helt plötsligt efter det kommer ena katten till mig och halva hon är blöt, jag skrattade som bara den! Så det var bara att ducha av henne för hon luktade inte jätte gott och när jag ändå höll på så fick det bli båda katterna =) 

Nu till helgen blir det match idag och jag valde att stå på sidan av för jag tyckte inte det var lönt att vara med när jag ändå inte får stå något i matchen plus att jag kände inte mig jätte sugen att vara med. Hade varit skillnad om man får vara med och spela. Men vid åtta i kväll blir det att heja på mitt lag och stå på bänken med dem. Hoppas att vi vinner =)

I morgon blir det kalas hemma hos en kompis med go mat och bra sällskap. Och på söndag händer inte alls mycket. Bara att ta de lugnt!

För övrigt så måste jag plugga till Kyl omprovet jag ska ha på tisdag. måste verkligen klara det denna gång.! Blev så besviken på mig själv när jag inte klarade det första gången. Visst jag klarade ena delen men man måste klara båda för att få godkändt. Men detta fixar jag lätt!

Här kommer en bild, hade inte flera på denna dator.

 Detta är mammas och deras nya hunde. Det är en naken hund men med hår.


Over and Out!

Tjena hejsan på er där ute i världen!

Ska berätta för er varför jag har en blogg och sen tänkte jag skriva vad jag har gjort sen jag skrev sist!

Varför jag har en blogg är för att jag känner att jag vill säga vad jag vill och känner för. Här är det ingen som påpekar att jag har fel eller rätt i det jag säger, dem som läser min blogg förstår mig som person(förhoppningsvis). Det är i alla fall ingen som har klagat på mig för att jag kanske skriver de jag tycker. Tycker även det är roligt att veta att folk läser den, fast jag trodde ett tag att ingen gjorde det. Men såg det på statestiken att folk brukar läsa den hehe, riktigt glad! Men första tanken med att skaffa blogg var egentligen för att jag hade funderingar på att jobba som au pair i ett år. Men efter många beslut så fick det bli att plugga vidare istället. Bloggar även vidare för nöjes skulle och för läsarnas =)

Dax att berätta vad som har hänt sen sista jag skrev, när de nu var =)
Nej men ärligt talat jag har faktiskt inte hunnit med att göra så himlans mycket. Igår så var det kanelbullens dag och jag var så duktig så jag ställde mig och gjorde bullar ca 25 stycken. Jag följde även med lilla syster till skolan för att se hur hon har det och om hon sköter sig. Hon var faktiskt väldigt duktig i skolan och väldigt glad över att jag var på besök i klassen. För dem som inte vet så går hon i 2:an. Men en sak jag måste verkligen säga är att hon är lik mig som jag var när jag var liten =P men vet dock inte om jag ska säga att det är bra eller om det är dåligt, vi säger att det är både och!  Lagade även lite matlåda igår och det fick då bli fläskfilepanna med ris. Finns inget recept för jag gick på själva kännslan, men riktigt gott blev det.

Vad har hänt i dag då? Jo det ska jag säga er. Dagen började med att katterna väckte mig och jag kännde att jag gärna ville gå upp fast sängen var varm och gå och klockan bara var runt halv sju snåret. Men när jag väl låg där och funderade på om jag skulle gå upp eller inte så somnade jag om och klockan ringde runt tio i sju för att berätta för mig att det var dax att kliva upp! Var bara att göra som klockan ville, klädde på mig och sedan började jag ta fram frukosten och käkade den medans jag satt och läste lite på aftonbladet från mobilen (som jag gör varje morgon för att få information om världen). När jag väl var klar så var det bara att bege mig hemmåt mamma för att åka med henne till Hultsfred som varje morgon då jag ska till skolan. (där min skola är och hennes jobb). Skolan där det nästan aldrig händer eller sker något roligt förutom på rasterna. Vi hade även månads möte idag men inget vettigt sas på det mötet, som vanligt. Efter skolan blev de att åka till vimmerby och handla lite blev skor och lite hushålls grejer. Och sen blev det att åka hem och ställa sig och göra pastagratäng som jag bestämde igår att jag skulle göra, även där blev det matlådor men detta blev ännuflera! Känns som jag har mat för hur många personer som hellst just nu, men tur är väl de!
Väntar även på att min träning ska börja så jag får något roligt att göra medans jag tränar =D

Over and Out!

Här kommer lite bilder =)
Klicka på dem för att få dem större!


Söndag 3 oktober

 Och här sitter jag och har nyss städat och tvättat, har ännu en tvättmaskin igång som ska hängas sen! Det får bli när jag kommer hem från ungdomsgruppen som är i kyrkan.

Måste få säga att det har varit riktigt skönt att denna helg har gått så fort som den har gjort. Det är nästan som att man inte hinner tänka eller fundera på vad man ska göra, för tiden går och går.  Så helgen för övrigt har varit toppen, förutom att de tog slut med killen! Men tur man har vänner som vet hur dem ska roa mig eller är det jag som roar dem med mina dåliga skämt? ja det är det som är frågan men roligt har jag haft det i alla fall.

Kan berätta lite kort vad som har hänt. I fredags blev det seriepremiär hemma mot nybro, stod aldrig i mål men var berädd att hoppa in om de nu hade hänt något för uppvärmd var jag. Men vi förlorade otur nog med 4-6. Efter matchen blev de att gå hem till en kompis som hade fest, jag var nykter men de gjorde absolut ingenting hade kul ändå. Ibland undrar man vad blondiner tänker med, för det var nästan det ända som fanns på den festen, haha skrattade som bara den åt dem eller i alla fall åt en av dem.
Lördagen blev lugn, runt halv två kom en kille kompis och hämtade upp mig för att vi sen skulle vidare till Linköping för att kolla på match. Dem mötte luleå och matchen slutade med att Linköping vann med 2-1, riktigt bra match. Efter matchen blev det Donken och sen hemmåt. På vägen hem fick vi även med oss en kompis hem till mig, där det slutade med att vi satt och drack lite och hade det allmänt trevligt.

Och så har vi denna dag, den har gått så fort så jag vet knappt vad jag har gjort.!  jag vet i alla fall att jag har tvättat, dammsugit och suttit här juste jag har lagat lite mat nyss med. Fick bli rester från när jag var i stockholm som jag fick med mig hem från min pappa =)  Men snart kommer några kompisar för att hämta upp mig för att åka till kyrkan där vi ska ha våran ungdomsgrupp i ca 2 timmar, efter det blir det att få besök när man kommer hem det slår aldrig fel!

Over and Out!




Allt och inget

Det har hänt lite mer än förväntan men men finns värre saker..

Bara ta nya tag och blicka frammåt för ljuset finns alltid någonstans.

Har även bestämt mig för att göra en lista på saker jag vill göra fram till lästa sommar, så den kommer komma upp i nästa inlägg som troligen blir i morgon!

Att veta att man blir ensam är aldrig kul,men tur man har sina vänner och mina två ungerbara katter som tar hand om en! Trodde de skulle vara värre, men jag vet att jag klarar det, jag är en stark människa.


För övrigt så förlorade vi seriepremiären i innebandy men vi vinner nästa match!

Nu sticker jag på hockey match i linköping med en kompis, hoppas på en rolig kväll!

Over and Out!

RSS 2.0