Samtalet från fjärran!

Tror aldrig att jag har varit så nervös någon gång!

Ett samtal kan väl ändå inte vara så jobbigt går man och tänker på men när det väl gäller så är det så mycket mer som spelar in på en! Hur man pratar och ja allt som man säger. Men som tur var så gick detta samtal så himla mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.

Så nu har jag äntligen pratat med marie i london om au pair livet och hur det skulle vara för mig och vad jag behöver ändra på min ansökan och så vidare. Hon ville framför allt att jag skulle förkorta ner mitt brev till max två sidor och inte tre sidor som jag har nu. Hon tyckte annars att allt så jätte bra ut, vilket var oerhört skönt att höra =D
Så nu har jag verkligen något att se fram emot och denna gång ska jag inte skita i det jag ska bara fortsätta! Jag kommer klara detta så är det bara. Det kommer säkert bli lite jobbigt att flytta sen men jag vet innerst inne att jag fixar det bara jag har gett mig fasiken på de.

Nu vet ni i alla fall lite mer om det hela :D
Jag ska inte trötta ur er mer idag för nu ska jag först gå ner och hämta tvätten som jag totalt har glömt bort haha och sen så ska jag cykla bort till jobbet och jobba lite.!

Over and Out!

/ Angelica

Tvätta,städa,diska och jobba

Började dagen så klart med en frukost men efter det fick de bli en promenad i solen med hunden. När vi kom tillbaka fick de bli att gå ner och slänga in en tvätt så att man får lite rena kläder igen. Har även diska upp och slängt lite grann som var gammalt i kylskåpet, de var något som inte luktade gott alls usch! Men nu är lukten snart borta hoppas jag. Hade även tänkt att dammsuga men det är nog inte det lättaste när man har en katt och sen en hund som är rädd för damsugaren? så jag får väl vänta tills på söndag och göra de, visst jag har inte brottom med det men hade varit jätte skönt att få de gjort. Och sen så går även min katt och äter hundmaten, förstår inte varför den maten är godare än hennes egna?

Ska även cykla och jobba sedan vid 16:30-21:30 få timmar men väldigt skönt! Efter det kommer jag nog vara helt slut tror jag, men om jag inte är det så får jag se om de är något liv någonstans i lilla målilla. Vilket det brukar vara varje helg,vilket är underbart.

Sitter och funderar på varför dem klipper gräsmattan hos oss? och att det kommer bli riktigt jobbigt i sommar då dem oftast klipper så förbaskat tidigt på morgonen, i alla fall när man väl vill sova!

Nej men nu ska jag se om jag får något nyttigt gjort, vilket jag inte tror haha.

Over and Out!

// Angelica


Fruktsallad

Mums sitter just nu med en skål fruktsallad som jag gjorde ordning igår, visst frukten ser inte jätte goda ut idag men fy vad gott det smakar även idag! Så här sitter jag med fruktsallad och glass innan jag ska ta mig en promenad hem till min syster för att äta lite kladdkaka som hon kanske skulle göra,mums.

Idag börjar min dag som att vara hundvakt åt familjens ena hund fram tills söndag, åh så mysigt att ha lite sällskap i lägenheten några dagar. För mina föräldrar ska åka upp till stockholm på 50 års kalas.

Fick även ett chockande besked idag av en kompis, hmm skulle få mer information någon annan dag istället för att ta de på datorn sa hon. Men jag är lite fundersam men lite arg på samma gång. Men jag lugnar nog ner mig när jag väl får veta vad saken handlar om. Men ibland börjar jag undra vad folk håller på med? hon kan ju fasen inte styra över sin syster, men men inget jag kan göra åt tycker bara det är så himla tråkigt bara. Jag hoppas bara att de inte är något allvarligt som vi ska prata om, vill veta det nu men jag får helt enkelt hålla ut tills vi träffas så jag får veta vad det handlar om :) Innan dess kan jag nog vara lugnt!

Skriver mera ikväll om jag har lust.

Over and Out!!

// Angelica



Min kissekatt som snart får ett nytt hem,är både glad och inte över det men har gjort mitt beslut!


Har i alla fall min katt kvar hemma hos min älskade mamma =)


Vad är billigast?

Jag har en liten fråga. Det är såhär att vad blir billigast om man är åtta stycken och ska äta antingen smörgåstårta eller tacoos?

Så vad blir billigast?

Ännu inte bättre

Är fortfarande sjuk, förstår inte varför detta hänger kvar än. Börjar bli riktigt less på det men samtidigt är de ganska skönt att vara sjuk för en gångs skull, haha. Nej men de är aldrig kul att vara sjuk, för man vet aldrig vad man ska göra och vad man orkar göra.
Tog och jobbade lite igår och det kändes bra när jag väl var där och allt men när jag väl kom hem så kände jag mig hur trött som helst, ville bara gå och lägga mig. Runt 19 så gick jag och la mig i sängen och somnade visst till och vaknade vid 20 och då var de bara att gå hem till min mamma och dem för att jag har lovat min lilla syster att läsa varje kväll med henne när hon ska gå och lägga sig. Så det var ju bara gör de, men fy vad trött jag var. Sen när jag väl kom hem så gick jag och la mig på en gång, vilket var underbart somnade även på engång. Fast idag vaknade jag runt 6 och var nästan klar vaken men somnade om och vaknade då av sms från bemanningen (där jag får mina jobb ifrån) och sen får ja att de är någon annan som har fått de och sen ett sms till och ett samtal från dem, visst jag svarade inte men jag kände verkligen inte för att åka och jobba för idag känner jag mig inte alls pigg. Men jag får tänka lite positivt de är att jag ändå kommer jobba på fredag mellan 16:30-21:30 och då får jag ju lite timmar i alla fall =)

Men jag gick upp vid halv tio sen i alla fall efter att jag har somnat om ett antal gånger. Tog mig en promenad med en kille kompis och hans hund, var underbart att gå en sväng men usch de var inte alls varmt ute idag som de var i måndags lite trist faktiskt. Fast värmen kommer väl snart eller jag hoppas på det i alla fall för denna kyla är inte kul.


För övrigt så ska jag väl ha ett samtal med en au pair förmedling och usch vad nervös jag är tanke på att min röst inte är bra och jag hostar och har en näsa som rinner hela tiden. Men samtidigt vill jag inte dröja med samtalet för länge för tills slut så kommer jag väl hoppa av denna med och det är verkligen inte de jag vill. Jag känner att jag måste göra detta för att kunna bestämma mig vad jag vill här i världen. Har för många frågor att ställa mig själv och som jag nästan aldrig får svar på så nu är det nog dax att göra något åt de! Och förhoppningsvis så kan detta vara en början, eller jag hoppas de.

Nehe nu ska jag ta och göra mig lite fruktsallad och grypa ner i soffan och kolla om de är något bra på tv.
Ha en underbar dag!

Over and Out!

// Angelica

Vadstena,hosta och sjuk

I onsdags för en vecka sedan blev det Vadstena "vasstena" för hela slanten nästan eller nej bara för dem som ska konfirmera sig och vi som går i ungdomsgruppen. Jag följde nog med mest för skojs skulle, tanke på att jag aldrig har eller hade träffat en nunna innan. Så vi var borta två dagar onsdag till torsdag, eller rättare sagt 1 ½ dag men ändå. Det var jätte kul och intressant, det var verkligen inte så som jag trodde de skulle vara. Största frågan lärde jag mig något under dess tid vi var där? jo lite faktiskt men ändå inte, tycker att de är konstigt att dem överger hela sitt liv för att gå i ett kloster och inte göra vad dem vill i livet. När vi skulle följa med dem in på deras ena bön dem skulle ha så satt en ny tjej där bland alla nunner och hon var 24 år och jag tycker ärligt de var riktigt synd om henne att hon valde att bli nunna, hon som hade hela livet framför sig, usch! Men visst det är henne val och liv men nej det skulle jag aldrig göra.


Korta dagar i skolan.

Både idag och igår var det korta dagar vilket är jätte skönt, men har då inte fått mycket gjort ändå. Det jag har gjort idag är att hmm, skola,sova och sen tvättat och inte ens hunnit duschat eller jo de har jag väl men inte orkat.
Måste även ta tag och packa lite inför i morgon då det blir en liten tripp till vadstena med ungdomsgruppen. Ska bli kul att kolla på ett kloster och träffa en riktig nunna och munk. Spännande spännande och kameran ska med i högsta hugg.!
Vi åker i morgon vid 8 från konsum i målilla vidare mot linköping och vadstena. Låter som en ganska lång resa men hoppas den går fort. Blir att ladda mobilen så man har lite musik att lyssna på om man inte orkar lyssna på dem andra. Juste en kortlek måste jag ju med ta med för att vi ska ha något att göra på kvällen.

Juste har även suttit och kollat på gamla kort, vad kul sånt är asso. Snacka om att man förändras mer än vad man tror. Jag tyckte faktiskt att vissa bilder var riktigt fula på mig och ändå har jag sparat dem? sånt är verkligen jätte skumt, fast visst kanske tyckte att dem var snygga då när jag väl sparade dem.

Konstigt nog har jag skickat iväg en grej idag eller rättare sagt nyss som jag då aldrig trodde att jag skulle göra haha..  Men nu är det iväg skickat, väldigt skönt men usch så nervös jag är för ingenting egentligen. Hoppas hoppas att det kommer gå bättre  än vad jag tror att de kommer göra. Måste bara inbilda mig att det är bra och inte dåligt, fast det är väldigt svårt.

Det är som jag skrev på min facebook förut. "Detta är verkligen sjukt, nu är det bara att vänta på svar. Jag är nervös för något jag egentligen inte behöver vara fast ändå så är de ju ändå något att vara de för, hm svårt."

Nej nu ska jag faktiskt ta tag och packa och ta mig en dusch så jag kommer i säng någon gång idag.

Over and Out!

Angelica Martinsson

Får bli en bild på min katt som jag har gett bort. Visst saknar jag honom men han har det bra där han är nu!
Harry du är en underbar katt =)


Bästa helgen på länge

Vilken underbar helg man har haft asso, först blev det att spela bowling i två timmar och sen blev de vidare på fest i målilla. Jag drack inte mycket tanke på att jag skulle upp och jobba dagen efter. Men kvällen slutade mycket bra.
I lördags så jobbade jag mellan 7-16.30 trodde verkligen att tiden skulle gå hur sakta som helt för jag sov hur dåligt som helst den natten,usch. Men som tur var så gick dagen hur fort som helst och även när jag väl hade slutat gjorde den de med. Så var inte hemma förens vid åtta och då äntligen kunde jag ta och duscha och byta om för att åka vidare. Tyvärr kände jag mig väldigt stressad men som tur var så hann ja med det jag skulle göra.
Igår blev de att åka till vetlanda och köra gokart vilket var hur kul som helt =D kom även 2 av 8 stycken, vilket jag tycker är grymt bra. Vi var faktiskt 3 tjejer och 5 killar så jag var bättre än dem flesta dock förlorade jag mot en kille men gjorde mig absolut ingenting. Hade kul som bara den och körde som en galning med haha, måste verkligen göra om det någon annan gång.

Sen var det så att jag skulle sätta gång och plugga i helgen, dock fanns det då inte mycket tid till det. Men jag får hoppas att mina omprov jag gjorde idag var tillräckligt bra för att få godkänt på dem, orkar inte göra flera prov. Skolan är verkligen skit tråkig just nu så jag skiter i vilket,som jag egentligen inte borde göra.

När jag kommer hem senare så blir det att gå eller cykla hem till min syster för att prata och umgås lite och sen blir de att bara ta de lugnt. Det bästa är att jag går halv dag i morgon med så blir att ta de väldigt lugnt. för onsdag och torsdag denna vecka sticker jag till vadstena för att kolla hur nunnerna och munkarna bor.

over and Out!

// Angelica

RSS 2.0