Ännu mera magsjuka...

Vaknade upp av att min telefon ringde och det visade sig att mamman hade blivit dålig under natten. Dom åkte till doktorn och jag tog hand om barnen förutom den lilla!
Fast efter en stund så började tjejen oxå spy så hon fick vara hemma.. Ingen frukost för henne, bara för mig och grabben.

Jag tog grabben till skolan medans pappan stannade hemma med tjejen och bebisen. Väl hemma sedan igen började jag känna mig dålig eller rättare sagt min mage mådde inte tipp topp. Så jag gick och la mig, sov dock bort hela dagen vaknade när dem kom hem efter ha varit på sjukhuset och sedan åt jag lite och gick och la mig till kvart över två.
Då vaknar jag och inte mår bra men var bara att kliva upp, fick även veta att mamman är hemma igen. Men pappan tog bebisen och hämtade killen på skolan och jag fick väcka en liten grinig tjej, men det löste jag med lite Emil tittande.

För övrigt har jag inte gjort allt för mycket idag,tanke på att jag vill verkligen inte bli dålig jag med.!
Än så länge har inget hänt men vad som helst kan hända till natten, men nu ska jag ge upp detta och lägga mig ner och kolla lite på tv och så hoppas jag att allt detta elände är bort i morgon eller ja väldigt snart,plus att jag vill slippa det.

Kan bara säga suck på allt som har med sjukdomar att göra!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Snälla förskylning nu räcker det!

Kallt och jävligt är det att kliva upp på morgonen.. Så mycket skönare att ligga kvar i sängen och gosa lite, men nej vara klar vid 7 så är det!
Bara göra som schema säger fast man kanske inte vill varje dag..
Hjälpte till med barnen och sedan så gick mamman och tjejen till dagis och grabbarna stannade hemma med mig. Stora grabben fick stanna hemma för att han inte mådde bra igår och den lilla för de skulle gå fortare för mamman..

När hon kom tillbaka la jag mig i sängen och sov, trodde även att jag skulle möta en kompis vid 11 men ack så fel jag hade.. Jag ska möta henne i morgon, haha min hjärna spelade mig ett spel där! Varför trodde jag att det var denna dag? aja för mig gjorde det inte direkt något för jag kunde ju trotts allt sova någon timma till. Runt elva gick jag upp och duschade och gjorde iordning mig ännu en gång för denna dag.
Sedan var de bara att börja jobba efter lunch för mamman ville ha hjälp plus att hon ville vila lite.
Men jag och grabbarna kollade lite på tv och busade lite granna.
När alla var vakna igen så åkte vi till svenska affären och handlade lite och så åkte vi till en park för att få lite frisk luft, men snacka om att det var kallt ute!
Sedan åkte vi och hämtade upp tjejen och så bar det hem för att laga mat och leka lite, får inte glömma bort att dem badade även idag och ungefär där slutade jag!

Direkt efter jag hade slutat så gick jag upp på mitt underbara rum och satte igång en film, Arthur och minimojerna en sådan underbar film som man kan se om och om igen. Rättare sagt man tröttnar aldrig på den filmen. Satt även och gosade i mig lite DILL CHIPS som jag köpte idag, så föbannat gott ska jag säga er och lite glass fick det bli med. Måste verkligen passa på nu när jag är sjuk för sedan när jag väl tränar så ska jag inte äta något sånt!

Hoppas hoppas hoppas verkligen att denna dumma snorigheten försvinner snart för jag orkar inte vara såhär seg och trött som jag är just nu.. Vill ha tillbaka min energi som jag hade innan jag blev sjuk, visst det är skönt att vila men ändå inte! Det tar så mycket på min energi att må såhär :( vill inte fatta det nu!

God natt på er nu orkar jag inte skriva mera om denna dag, för jag är trött och sliten plus att jag fryser så jag ska lägga mig under mitt kalla täcke.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

China har också ett nyår att fira!

Och det såg jag till att vara med på eller ja inte hela men en del av det i alla fall.!

Åkte in för att träffa Louise och kolla lite i China town och så skulle vi kolla på en parad som dem skulle ha men den kom aldrig? aja hur eller hur så tycker inte jag att det var något märkvärdigt mer än att jag frös och att det var mycket folk..

Vi tog oss även en kopp kaffe i det hela, eller rättare sagt när jag frös som mest så gick vi och drack en kopp på starbucks. Snacka om att jag har saknat deras kaffe som jag alltid drack innan, det är bara dem som kan göra den sorten så är det bara. Caramel maciato eller hur det stavas, den är bara så jäkla UNDERBAR för er som inte har smakat den. Vi satt där en stund och sedan så bar vi oss upp mot Tottenhamn court road för att kolla lite i Elektronik affärerna. Jag skulle inte kolla på något speciellt men jag tycker de bara är så intressant att kolla på allt dem har i sina butiker. Det är verkligen en gata som har hur många elektronik affärer som helst och dem har allt!!! Men jag åkte inte hem tom hänt inte, jag hade med mig en kabel så jag kunde ha lite bättre ljud mellan tv och datorn när jag kollar på film =)

Åkte hem efter att vi har gått i dem flesta affärerna, kände mig inte alls kry och kall och frusen var jag med.!
Väl hemma så var det bara att få höra att grabben hade spytt ännu en gång och att han blir hemma i morgon, yippi eller inte.. Hur eller hur så tog jag bara det underbart skönt under kvällen. Mös med mig själv med min goa filt och kollade på tv och pratade lite på skype med Emelie.

Låg även i sängen väldigt tidigt för att vara en söndag, redan vid halv elva lång jag död i sängen så gott som efter mitt samtal.

            

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Shopping, sushi och barnvakt dock med sjuka barn....

Sov morgon och jag sov som en stock efter igår!

Hade bestämt att jag skulle åka in och shoppa lite idag på grund av att jag inte har sent något packet hem till mina två systrar som har fyllt/ fyller år.
Så denna dag bestod av att försöka hitta något till dem två, det skulle inte vara något stort och inte något märkvärdigt. Hittade lite så jag hoppas att det blir bra ändå!
Konstigt nog hittade jag lite kläder till mig med :)
Vilket var jätte länge sedan jag gjorde, eller det känns som det. Det fick bli ett par mjukisbyxor och två linnen ifrån hm. Sedan köpte jag mig även en riktigt gosig filt på Primark som jag har gått och funderat på länge. Och nu när jag är lite smått sjuk så tyckte jag det passade väldigt bra att köpa den. För det är så mycket skönare att gosa lite med en filt än att krypa ner under sängen varenda gång man känner sig lite små taskig..

Innan jag och Louise skulle åka hem till mig så blev det att äta lite sushi, på rullband! Det var min första gång och jag måste säga att det var helt okey, kanske inte det bästa men det var gott. Kul att man kunde se allt åka för bi en och sedan bestämma sig vad man vill ha.
Sedan var det bara att åka hem och vara barnvakt. Dock så fick jag veta att grabben hade spytt på dagen, vilket inte var det roligaste att höra.. Vilket brukar leda till magsjuka.. Han vaknade efter en stund när föräldrarna hade gått och jag fick torka spya.. Han var även alldeles panikslagen stackaren. Jag tyckte verkligen synd om honom för i det läget kunde jag inte göra så mycket..

Hur eller hur så löste sig allt till slut men ändå! Och efter någon timma kom pappan hem och kunde hjälpa mig lite. Och Louise drog hem ganska tidigt, fast jag förstår henne inte alls kul när någon har magsjuka och man vill själv inte ha det.!
Jag tog i alla fall och kollade på en film och sedan gick jag och la mig! Filmen jag tog och kollade på heter Bridesmaids och den var helt okey faktiskt, kanske lite för tjejig för mig men ändå väldigt intressant film.

Lite bilder ifrån lördagen! Klicka för större bild.

                   
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Fredagen som slutade med den längsta dagen på veckan..

Ibland undrar jag verkligen hur mycket min kropp kommer orka innan den faller ihop.. Förhoppningsvis gör den ju inte det men tanken slår mig lite ibland.

Jobbade på som vanligt men denna dag så slutade jag inte vid nio som jag brukar. Jag tog med mig tjejen ner till swiss cottage där vi skulle möta upp hennes mamma senare för hon skulle fika med klassens mammor.. Runt 10 så tog jag med mig tjejen för att leka i ett inomhus playroom, vilket hon tyckte var kul till en början men sedan så var det inte alls intresant länge. Hon var nog bara där inne i typ 40 min, sedan så hade hon tröttnat. Tur var väl det för jag gillade inte det stället allt för mycket, gillar det andra stället mera som vi har varit på innan. Hur eller hur så gick vi hemmåt runt 11 och jag tog hand om lilla bebisen medans mamman och tjejen åkte och hämtade hem grabben ifrån skolan.

Jag hade gjort mat tills dem kom hem, efter maten blev det att kolla lite på film medans mamman gick upp och la sig och helt plötsligt hade jag tre barn att ta hand om, vilket inte alls var svårt men ändå!
Runt 3 blev det tyst och lugnt i huset för dem gick ut med en kompis dem fick på besök. Så jag tog mig tid att duscha och bara vara.

Jobbade sen igen i någon timma innan jag skulle gå över till en annan familj någon gata bort för att jobba lite. Skulle bada dem barnen och lägga dem till sängs, snacka om att det var nog dem lättaste barnen att lägga haha! Var bara att läsa två böcker, ge dem lite mjölk och gå där ifrån. Har nog inte varit med om så enkla barn, för liksom dem sa inte direkt något efter jag hade gått heller.
Så jag tog mig lite att äta och satte mig vid datorn och lånade även deras ipod! Kunde helt enkelt göra vad jag ville. Dem kom hem runt 00.00 och jag började 18 snacka om att jag tjänade lite extra pengar denna kväll =D
Vilket aldrig är fel, för pengar går alltid åt! Speciellt om man vill göra något riktigt roligt =D

Som tur är har jag sov morgon i morgon!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Torsdagen, en början till förkylning!

En dag jag riktigt inte minns!
Och det låter riktigt illa måste jag säga!

Så här sitter jag och funderar på vad som hände denna dag?
Jag kom nu på vad jag gjorde. Jag sov fram till lunch tid och sedan tog jag hand om lilla bebisen medans mamman kunde sova lite. Efter jag hade passat honom klart blev det att gå över till grannen och passa hennes lilla grabb som är 2 veckor äldre. Hade honom i cirka 2 timmar, vi tog oss en liten promenad och fikade lite.

När jag väl var klar med allt passande så var det bara att gå hem och vänta på att min värdmamma skulle komma hem så jag skulle börja jobba igen. Hjälpte även till med maten, men slapp att hjälpa till med badandet, så jag tog det bara allmänt lugnt på mitt rum. 

Vaknade för övrigt med täpp näsa och ont i halsen.. Under natten sov jag inte alls mycket för jag vaknade hela tiden av att jag inte kunde andas och blev jätte förbannad på mig själv.. Så blir det när man börjar få en förkylning.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tjohejsan Onsdagen var här idag med 25/1 2012

Vaknar och känner att min näsa är lite täppt, säg inte att jag börjar bli sjuk jag med? Var bara att gå ner till botten våningen där dem andra höll hus, jag tog mig lite att äta medans barnen kollade på tv, trodde jag skulle få sällskap av dem.. Fick i alla fall sällskap av lilla bebisen, så jag var nöjd ändå! Sedan var det dax för dem att äta när mamman kom ner och jag gick upp för att fixa det sista, sen var klockan så mycket att vi skulle ta oss till dagis och skolan.

Dock hatade jag verkligen denna morgon, på grund av att vi kom lite sent hemmifrån, bussen kom inte som den skulle och när den andra bussen kom så var den så full så vi knappt fick plats och såga på allt så kom vi försent till skolan jag och grabben.. Visst det gör inget men ändå jag får så dåligt samvete. Gas killarna skulle komma idag och kolla så allt var okey och som tur var så kom dem när jag var och lämnade grabben så jag slapp vara hemma eller min värdmamma.
Så jag tog mig en tupplur istället, hade funderingar på att träna men kände inte riktigt för det så jag gjorde det bästa av allt att sova en stund innan jag skulle gå och möta en ny tjej i kentish town. Vi tog en fika på Costa och pratade lite, hon var en mycket trevlig tjej allt :) Så henne kommer jag träffa igen.!

Efter min fika med den nya tjejen så fick jag gå hem med rask takt på grund av att min värdmamma ville ha lite hjälp medans hon fick en liten tupplur på grund av att hon inte kände sig bra. Så jag fick gosa lite med lilla bebisen innan hon åkte och hämtade hem dem andra barnen.
När alla var hemma så var det våra "3" barn plus tre andra barn och en till vuxen, snacka om att det var full fart här hemma. Fast det bästa av allt var nog att alla lekte så bra tillsammans. Visst det var ju egentligen 2 bebisar och 4 små liv som var här.! Fast jag kan lova er det fanns att göra ändå, kan även säga att det var inte så mycket att städa upp jag var överlycklig :D

Tog sedan barnen upp för att bada när alla hade gått hem till sig och det var bara vi hemma. Snacka om att det nästan blev tyst i huset, haha.! När pappan kom hem så tog jag mitt pick och pack och gick till gymmet för att springa lite.! Har nog aldrig varit så solt över mig själv, eller inte på länge i alla fall!
Känner att energin bara flödar i mig just nu, vet ej varför men underbart skönt är det i alla fall.

Nej god natt på er där ute :)



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Träning 24-25/1 2012

Igår blev det bara en promenad för mig på cirka 30 min vet ej hur långt men en bit blev det i alla fall!

Idag  blev det att gå en promenad på nästan 4 Km
Sedan var jag även på gymmet och där blev det en spring tur på 5 Km på 32 min, super nöjd är jag verkligen. Dock är det så att jag springer och sedan när jag väl är klar och slappar i typ 5 min så skulle jag kunna ställa mig på rullbandet igen och springa ännu några Km men det gjorde jag inte idag.

  
Svettiga mig men ack så skönt det var :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tisdag 24/1 2012,ta hand om bebisen och sova bort hela dagen.

Sådär tröttare än tröttast vaknar jag upp och inser att jag bara måste gå med på att jobba denna dag..
Vet även om att jag skulle passa lilla bebisen medans mamman skulle åka och fixa med sin rygg.

Lämnade barnen som vanligt, dock regnade det. När jag väl var hemma igen så var jag självklart lite blöt men inte allt för dy blöt, vilket var toppen.
Jag skulle hur eller hur ta hand om lilla bebisen i någon timma medans mamman åkte och fixade sin rygg. Så jag stannade hemma tanke på att vädret inte ville vara med mig denna dag. För annars när jag har tagit hand om honom medan hon har varit där så brukar jag gå ut och gå.. Så istället höll jag mig hemma och gosade och hade det små roligt med lilla bebisen, visst han säger ju inte något men ändå!

När mamman kom hem igen så blev det att lägga sig i sängen för jag mådde inte allt för bra, ont i skallen lite smått och allmänt trött tanke på att jag inte sov så jätte bra. När jag hade sovit klart så gick jag ner för jag tänkte att lite lunch kanske hjälpte, då hade min värdmamma gjort lite lunch till oss. Efter det blev det att bara ta det lugnt innan jag skulle börja jobba.
Hämtade tjejen och tog med hennes till en kompis till barnen där redan mamman och grabbarna var. Efter det blev det hem och ge barnen lite att äta och bada dem. Sedan la mamma dem och jag tog bebisen och det gick super bra! Är så stolt över mig själv kan inte sluta le =)

Somnade som en stock tidigt!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tränings länk

Detta innebär att jag tänkte skriva om alla mina träningar jag gör varje vecka och hoppas ni gillar det :)
Eller bara uppmuntrar mig för all träning jag gör.

Jag börjar med dagen träning.
var på gymmet i 1 timmar ungefär
- Sprigning 3km på 20 min
- Styrka i 45 min

Sedan var det att gå hem vilket var ungefär 3 km, tog en liten omväg hem för att gå in på en affär men jag visste verkligen inte om jag ville köpa det eller inte, så mina tankar får fortsätta flöda.

Så det var dagens träning det :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Måndagen som man alltid vill sova lite längre på..

Men ändå får man inte det.
Denna natt sov jag även inte allt för bra, först så vaknar jag när lilla bebisen vaknar och skriker och sedan så vaknar jag när grabben skriker runt 3 efter sin pappa. Vilket han aldrig brukar göra annars, men som tur var så kunde jag somna om :) Fast som sagt det kändes i morse att jag inte hade sovit gutt i natt.

Var bara att ta barnen till dagis och skolan som vanligt. Och jag tog mig till gymmet efter jag hade lämnat dem båda.
Sedan blev det att gå hem och börja fixa och dona tanke på att städerskan skulle komma idag så var det bara att städa upp lite. Pratade även lite med mamman om sommaren och hur allt kommer bli, inget ni kommer få veta för tillfället ändå!
Det jag har gjort för övrigt idag är att bädda rent i barnens sängar och tvättat dem och en egen tvätt. Så skönt när man har alla kläder tvättade.
Annars hade jag nog bara tagit det lugnt och umgåtts med barnen och mamman och badat barnen.

När jag slutade så gick jag upp på mitt rum och här har jag varit sedan jag slutade och det är hur underbart som helst, bara så ni vet liksom :)
Men känner nog inte att det blir så länge på datorn idag för jag känner att jag behöver kolla lite på tv eller läsa en bok :)
Det blir även en tidig kväll för min del..
Barnen letade efter en bil och då vände dem upp och ner på hela rummet kändes det som. Aja det var bara att plocka upp det igen.



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Underbara söndag som bara försvann..

Först och främst vart fasiken tog Söndgen vägen?

Jag gick upp vid kvart i elva och vart helt slut? kan nog vara efter en lång vecka och en ganska intensiv helg.
Tog mig lite frukost och sedan efter någon timme tog jag mitt pick och pack och gick till gymmet.
- springning 25 min
- Styrka 60 min
- Simmning 25 min

Och där insåg jag att jag nästan spenderade 2 timmar i träningshuset, vilket aldrig känns fel när man väl är klar!
Som alla andra gånger så kände jag mig inte direkt trött efter mitt långa träningspass men ändå var jag super glad över min insatts.

Mötte upp min kära norge tjej Nadia och vi gick till O2 arenan för att kolla på sherlock holmes 2, snacka om underbar film och super bra bio salong.! Har äntligen sett filmen som jag har velat se hur länge som helst, tyckte filmen var super bra och jag ångrar inte alls att jag har sett den, dock var den väldigt lång..
Efter filmen så tog vi oss en promenad upp till Belzis park? och där skulle vi möta upp Caroline våran tyska kompis för att äta middag. Jag var inte speceillt hungrig men snacka om att det var riktigt god middag jag köpte mig på "Giraffe" maten var helt klart värt pengarna. Underbara personer spenderade jag i alla fall min middag med, vilket jag hoppas att jag gör snart igen :)

Kom hem och jag blev trött som en padda och ville fixa lite bilder så jag kunde visa er, för jag har verkligen varit så slarvig med det på sista tiden. Hur eller hur så har jag fixat det till slut och jag kommer inte lova något men jag ska försöka göra mitt bästa med att lägga upp bilder.

Så nu orkar jag inte skriva mera för jag är trött och jag ska upp och jobba i morgon, så god natt på er där ute i vilda världen :)

Blev dock inte många kort idag men så är det ibland, klicka för större bilder =)

     

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fika som blev till en middag istället.

Hmm gå upp tidigt idag var nog inte alls min grej efter att jag kom hem vid 4 på morgonen, men kvällen var verkligen toppen fast vi mötte några konstiga människor. Fast som sagt kvällen slutade väldigt bra!.. 
Stolt över mig själv var jag i alla fall uppe vid 10.
Jag hade planerat att ringa min lilla syster Ronja där hemma i Sverige för att hon fyllde 10 år, känns lite konstigt att jag inte kunde vara där på hennes födelsedag. Det är lika dant med mina andra syskon det kommer kännas så konstigt att jag inte är med dem när dem firar. Fast så är det när man själv inte är hemma i Sverige. Aja jag ringde och hon blev jätte glad, efter det vart det att kliva upp och göra sig iordning och fixa lite innan man skulle börja jobba.

Började jobba runt 11.40 tror jag om jag inte minns fel. Jag ställde mig och gjorde lite makaroner så jag och grabben kunde äta på grund av att tjejen sov så skulle hon få äta senare. Efter maten så blev det att kolla lite på Bilar 2 och denna gång kunde jag faktiskt se nästan hela innan jag skulle väcka tjejen efter hennes lilla sov stund. När hon vaknade ville hon bara vara med mig och gosa, fast till slut så kunde jag få med henne till köket för att göra lite mat till henne.

När alla hade fått i sig lite mat så tog jag med barnen ut för en liten promenad, visst det blåste en hel del men ack så skönt det var. Solen sken och det var allmänt skoj att vara i parken med barnen. Vi gick lite i parken och sedan tog vi oss till ankorna, jag hade lovat att vi skulle mata dem så det fick det bli! Efter vi hade varit är så slutade jag nästan, hade barnen i cirka 3,5 timma vilket jag trodde att jag skulle ha dem längre men det gjorde inte mig något.

Jag tog och gick hem efter jag hade mött pappan upp, hemma blev det att sitta lite snabbt vid datorn och sedan bestämde jag och Louise att vi skulle ta en Fika så vi gick till det ställe som vi hade bestämt i tottenhamn court road, dock när vi väl var framme så var det så litet och var inte alls så nice som vi trodde. Vi bestämde då oss att gå vidare till ett annat fik som vi hade kollat upp men väl där så kände vi inte för det. Men när vi var på väg till det fika stället så hittade vi ett mat ställe på vägen som vi båda sa att det stället skulle vi vilja äta på.. Så vi gick till fiket och insåg att det inte heller var direkt något att ha så vi gick tillbaka till det matstället och bestämde oss för att käka lite middag istället för att fika, vilket jag tycker var ett väldigt bra alternativ :)

Vi bestämde oss även för att åka vidare hem till mig och kolla på en film, men denna gång blev det en film på tv.n "notting hill" tror jag den heter, en film som man har sett många gånger men ändå älskar man den :)
Lördagen slutade helt klart super bra!

Klicka för större bilder =)

Fredagens kort, finns flera men det får bli dessa :)
      

Och så lite Lördags kort. Bland annat kort ifrån när grabben försöker göra sitt bästa med min kamera :)
                       

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Vart försvann mina korta fredagar?

Det är min allra största fråga för jag saknar dem verkligen hur mycket som helst.

Hur eller hur så jobbade jag på morgonen, hade med mig tjejen till grabbens skola. Blev att gå hem och lämna henne och sedan slutade jag.
Så jag tog mig till gymmet där det blev
- 22 min sprigning
- 30 min styrka

Sedan var det bara att gå hem igen och vänta tills mamman skulle komma hem med lilla bebisen och sedan åka igen. När hon väl kom så tog jag honom och tog det allmänt lugnt innan jag började med maten. Sedan blev det att leka och ta det lugnt för att senare börja baka lite. Mamman och grabben bakade chockladmuffins,vilket dem gjorde jätte bra.
Men runt halv fyra tror jag det var så gick dem hem till en kompis och jag fick lite ledigt, vilket var jätte skönt. Så vad gjorde jag under dem få timmarna? jo jag tänkte att jag med skulle baka lite så jag ställde mig och kollade igenom kockboken och bestämde mig för kärleksmums. Kollade om vi hade allt hemma men nej det hade vi inte så jag fick gå till kiosken för att kolla om dem hade kokos som jag skulle ha på toppen. Gick ut i bara tshirt och mjukisbyxor vilket kanske inte var så bra, så jag är inte förvånad om jag blir sjuk! Hur eller hur så blev kakan super god och jag blev nöjd när den väl var klar.

Familjen kom hem ungefär vid 6 och då blev det att bada barnen och sedan slutade jag nästan, dock var klockan 7 när jag väl slutade. Fast så är det när man jobbar..

Senare på kvällen så mötte jag upp Louise för att käka ute och för att gå ut och festa. Vi hamnade på en thai resturang och vi gick vidare till en pub som jag kunde dricka min stora drink på :P och sedan vidare mot Lock 17 som vi skulle till hur eller hur :)
Jag tycker kvällen slutade väldigt bra, var nog hemma runt fyra och mitt huvud var som en stor bomb på grund av den höga musiken..

Klicka för större bilder vett ja ;)

   

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Torsdag den 19 Januari 2012 Skallevärk hela dagen inte okey!

Vaknar nästan upp med huvudvärk och det är verkligen inte okey!
Hatar det verkligen, när sånt händer är det så att man vill gräva ner sig och inte komma tillbaka förens det är över.
För min del var det allt bara att gå upp och hjälpa till med det som skulle hjälpas till med. Det regnade även hur mycket som helst, vi väntade in i det sista med att säga något till barnen att dem skulle få åka bil till skolan idag på grund av att om jag skulle gå så hade jag blivit dy blöt så min värdmamma tänkte på mig, vilket var väldigt snällt. Så jag stannade hemma med bebisen och väntade på att mamman skulle komma tillbaka. När hon var tillbaka gick jag upp till mitt rum för att jag skulle läsa lite tänkte jag med det slutade med att jag somnade. Skulle även ha mött en kompis men det blev inte av på grund av att hon inte hade tid och jag mådde inte så bra så det var tur i otur! När jag fick veta att vi inte skulle träffas så somnade jag om och sov nog nästan 3 timmar och vaknar upp vid 1 och har ingen huvudvärk känner mig jätte glad, men sedan när jag ska börja jobba vid halv tre så började huvudet göra ont igen.
Det blev även mamman som lagade mat idag, jag hjälpte till lite. Till middag åt vi kycklingsallad, mums det var väldigt gott. Jag hjälpte även till med badet och sen efter det slutade jag eller nästan i alla fall.

När jag hade slutat så tog jag på mig lite kläder för att gå ut och gå en sväng och det blev en runda på
-4,1 km på 46 min.
- sittups 100 st per sida och vanliga.

Visst det låter inte så bra kanske men jag är super nöjd med det i alla fall tanke på att jag inte har mått helt okey idag.  Som sagt så känner jag mig verkligen super glad när jag tränar och håller igång. Likadant var det idag, när jag kom hem efter min promenad så mådder jag mycket bättre och kände mig mycket gladare.

Så nu ska jag faktiskt sluta skriva och lägga mig i sängen och se om jag kan sova efter mitt lilla powernap i dag. Hoppas även att jag kan ta mig i kragen och träna i morgon bitti medans mamman är iväg på musik. Enligt mina planer så borde jag hinna. Om jag lämnar tjejen runt 9 eller strax efter det och sedan ta och hämta mina tärnings grejer och bege mig mot gymmet i 1-2 timmar så borde jag lätt hinna det. Fast allt beror på min kropp i morgon, måste lyssna på den om den vill eller inte..

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


18 Januari 2012 Onsdag.. Lång arbets dag med två olika pass

Morgonen som var alla andra mornar.!

Blev ett träningspass på gymmet direkt efter jag hade lämnat barnen.
Så det blev
-25 min sprigning
-45 min styrka
Och sedan en promenad hem på 20 min.

Väl hemma så hade jag inte allt för mycket att göra så jag läste lite i min bok och fixade och donade i mitt rum, vilket alltid behövs.

Började även jobba runt halv tre för att jag skulle ta bebisen medans mamman åkte och hämtade hem dem små liven. Grabben hade även en kompis med sig hem. Alla barnen lekte verkligen super bra med varandra. Jag stod även för maten denna dag förutom att mamman hade sagt vad jag skulle göra. På kvällen sedan blev det att hjälpa till med bad och självklart maten, fast det förstod ni nog redan.
Slutade nog runt kvart i sju, så jag kunde vila upp mig lite tills jag skulle gå upp och vara barnvakt åt en annan familj som behövde lite hjälp, tackar min kompis för att jag fick hjälpa till :)
Så där blev det att jobba mellan 8-11 på kvällen.

Väl hemma sedan så hade jag huvudvärk och kunde inte sova på grund av att jag var trött. Hatar att vara pigg när man ska sova, finns nog inget värre. Hur eller hur så somnade jag till slut, vilket var underbart!

Kände mig så stolt när jag sprang på gymmet, för det får mig verkligen på andra tankar och så blir jag så glad över att vara där bland alla andra svettiga människor.!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lite längre dag än vanligt. 17/1 2012

Hej och hå!
Jag fick min träningsverk som jag ville ha, men dock blev det bara i benen och det är verkligen inte det roligaste inte när man ska gå på toa,haha. Eller rättare sagt värken satt på rumpan nästan, fast jag klarade mig till slut.

Lämnade barnen där dem skulle vara och sedan var det bara att gå hem och vila lite och sedan gå igen för att följa med min värdmamma till att fixa hennes rygg. Jag tog lilla bebisen och hon gick och fixade ryggen. Var ute i det fina vädret i ungefär sådär 45 min för att sedan möta upp henne igen.

Vi tog sällskap en liten bit och sedan gick jag hemmåt och hängde deras tvätt och la in en ny, tanke på att bebisen spydde ner mig igår så kände jag att jag kunde tvätta en tvätt till idag, så nu är nästan alla mina kläder nytvättade och det är verkligen underbart!
Sedan gick jag och la mig i sängen och läste men slutade med att jag somnade för jag var trött och hade ont i magen. Så innan jag började läsa boken så tog jag alvedon och kröp ner under täcket för det har varit svin kallt här hemma i dag på dagen plus att det har varit riktigt kallt ute!
Hur eller hur så sov jag en stund och sedan var det bara att kliva upp för jag skulle gå och hämta hem barnen ifrån skolan och dagis. Grabben var inte allt för glad att jag hämtade men efter ett tag när jag sa att vi skulle gå igenom skogen så sa han att det var roligt att jag hämtade. Men han ville då inte följa med för att hämta tjejen men han gick med på att det gick bra att följa med om jag körde han på sin scooter.!

Väl hemma så hände en sak efter en annan sak. Till slut när allt var lugnt så skulle jag börja med maten och den skulle då inte vara klar i tid det visste jag, men jag gjorde mitt bästa med två trötta barn. När min värdmamma kom hem så gick det lite lättare att laga mat för då tog hon barnen och jag gjorde färdigt det sista.
Vi åt och sedan var det bara att kolla lite på tv och ta det lugnt. När vi hade kollat klart blev det att gå upp och byta till pyjamas på grabben och tjejen skulle hoppa in i duschen med mamman och jag tog bebisen och gosade lite. Sedan så var det bok dax och det gjorde mamman medans jag gick ner och gosade lite med bebisen innan jag skulle sluta för kvällen.

Så här sitter jag trött som bara den och ska lägga mig i sängen för att fortsätta läsa min bok som jag läser nu. För den som vill veta så heter boken "Gömda" av Liza Marklund. Har verkligen kommit in i en stadie då jag bara läser och läser och allt jag läser är intressant i alla fall så tycker jag det. Nej nu ska jag inte skriva mer dax att hoppa ner i min kalla säng och mysa!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Måndag ny vecka och nya möjligheter!

Kändes inte alls jobbigt att gå upp idag tror det kan vara att jag inte har tagit så långa sovmornar denna helg som jag brukar, fast det har ju haft sina andledningar.

Jag tog barnen till dagis och skolan utan några bekymmer.! När våda var där dem skulle vara så tog jag och gick till tränings huset. Jag tog faktiskt ett träningspass idag, hoppas faktiskt lite att jag har träningsverk i morgon men det åter står att se. Men passet hette "funky bums,Tums & thighs" det var verkligen en super duktig instruktör som resulterade till ett bra pass. Det är verkligen något jag kommer göra om, vi var många och jag kände mig inte helt slut efter passet men ändå var det skönt. Det var även lite roligare än att gå på gymmet.

Sedan bar det hem, väl hemma så fick jag värsta rycket och började tvätta ALLA barnens bilar eller i alla fall dem jag hittade. Sen fick jag även för mig att göra iordning saker i kylen, så jag tog ut lådorna och gjorde rent dem och sedan så rensade jag bort det som var gammalt. Hade verkligen hur mycket energi som helst. Fast till slut var jag helt slut i kroppen när jag väl var klar.

Jag tog bebisen och mamman åkte och hämtade barnen. Medans hon var borta förbredde jag maten som vi skulle äta sedan. Det blev potatis och lax till dem och till mig blev det potatis och fiskbullar, mums gillar verkligen den maten. Jag hjälpte även till att bada barnen och sedan satte vi oss för att kolla på en film medans mamman skulle åka och kolla på ett hus som dem kanske vill köpa. Hur eller hur medans dem var borta så började bebisen få hick och jag kände mig så hjälplös och det är verkligen typiskt att han får det när dem är borta. Så jag värmde upp lite mjölk som han kunde dricka men när han väl hade druckigt upp så kom allt upp igen och det hamnade lite på mig och på honom och så på mattan.. När jag väl skulle byta kläder på honom så ligger han och små ler mot mig, haha där fick jag minnsan! 

Senare på kvällen blev det att prata med min vän Emelie som nu är i Sverige. Jag saknar henne så mycket men jag tänker på alla minnen vi har haft i London så går det lite lättare. Det är jämnt så kul att prata med henne med för man blir jämnt så glad. En riktig solstråle är vad hon är den där bruden ;)

Förövrigt så kollade jag på idrottsgalan igår kväll, den var sådär tycker jag men kan inte riktigt tycka att roffe skulle få jerringpriset men men så är det!

Somnade vid tio och var helt slut när jag gick och la mig, så skönt att vara trött ibland.!

Over and Out!
Från bruden i London
// angelica

Söndagen den 15 januari 2012

Först jobba en timma på morgonen medans min värdfamilj skulle bada. Dem badade och jag tog mig en promenad med bebisen.
 När dem väl hade badat klart så var det bara för mig att bege mig. Jag skulle till Covent Garden för att ha en au pair träff, vilket jag inte riktigt ville men det gick bra. Vi blev upp till 20 st, var allt lite svårt att veta vad man skulle göra. Tanke på att vi var så många så var det för det första svårt att få med alla och sedan var det även svårt att veta vart man skulle fika/äta tanke på att vi var så många så fick inte alla plats var som helst. Tillslut så delade vi upp oss dem som ville äta gjorde det och dem som ville fika gjorde det!  Efter fikat så gick vi till en svensk godis butik som är ny öppnad i Covent garden eller rättare sagt i närheten. Så det fick allt bli lite godis med sig hem, mums!

Dock var jag tvungen att dra mig vidare klockan två för jag skulle hem och vara barnvakt åt grannen i cirka 2 timmar men för mig gjorde det absolut inget. Fick ju tjäna lite pengar medans jag fikade med två av mina kompisar. Grannens bebis bara sov så jag var nöjd och glad =) Och så fort vi gick ut ur cafét så vaknade han, bra roligt det där ibland :P
Och det var faktiskt första gången jag var barnvakt åt honom men det gick galant.!

På kvällen så ville jag verkligen se herrarnas match i Handboll men jävla sega tv sendningen på datorn och svenska radion gick inte ihop sig så jag sket i det totalt. Plus att jag var riktigt sur för bilden på tv sendningen på datorn var riktigt dålig och ibland är det så och ibland inte men ändå jag blev riktigt sur.. För Handboll är faktiskt en av få sporter jag tycker är kul att kolla på. Men nej jag fick inte se så mycket av matchen men jag hörde den i alla fall och jag kan säga att dem verkade då inte spela sitt bästa! Matchen slutade lika 26-26 en besviken Angelica som faktiskt trodde att Sverige skulle ta hem vinsten! Aja lycka till på nästa match grabbar!

Annars blev det att läsa ut boken "Pojken som kallades det" En riktigt bra bok men ändå hemsk. Har faktiskt fått en och annan tår när man har läst den boken, att det ens finns folk som har det så. Det är det hemskaste tror jag mest av allt!

Klicka för större bilder, bilderna är från godis affären.

     

Over and Out!¨
Från bruden i London
// Angelica

Lördagen den 14 januari 2012

Hade bestämt mig redan på fredagen att jag skulle träna idag tanke på att jag inte tränade igår.!

Blev att kliva upp runt nio för att vara på gymmet runt tio. Blev ett ganska okey pass.
- Springning 20 min
- styrka 30 min

Sedan blev det att gå hem och fixa sig för att sedan åka och möta upp Louise för att shoppa i Westfield. Snacka om att när vi väl var klara där så var mina fötter helt slut. Fick även med mig lite saker hem, trosor,skor,tofflor och lite presenter som jag ska skicka hem till Sverige snart :)

Väl hemma så blev det att läsa en bok och bara ta det lugnt. Hade inte alls mycket att göra denna kvällen så jag spenderade tiden med att prata med mina bröder och deras mamma. Blev även att prata med Kim och Sofie i Norge, vilket var jätte kul =)

Så annars gjorde jag absolut ingenting jag var så trött så jag orkade inte så mycket..
Klicka för större bild!

   

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fredag,lång dag som det inte brukar vara.

Ta grabben till skolan gick toppen och vi fick även sällskap med lill tjejen som ville så gärna åka buss.

Sedan tog jag och tjejen en promenad för att möta upp värdmamman och jag blev fri tills dem skulle komma hem igen. Under tiden jag väntade på dem, så hann jag att städa mitt rum och damma, kände mig verkligen jätte duktig. Visst så skitigt var det nog inte men det kändes så bra efterråt plus att jag bäddade rent i sängen.

Dem kom hem lite snabbt och jag tog bebisen och dem åkte och hämtade hem grabben. Samtidigt som dem var i väg så tog jag och gjorde maten, vilket blev korv med bröd.
Vi åt och sedan tog det lugnt för vi skulle sedan vidare på en playdate med en gammal dagis kompis till grabben. Jag följde med, vilket kändes lite onödigt men ändå inte. Efter det åkte vi till doktorn för att ta spruta på barnen typ sådana som man gör när dem är små. Hur eller hur var dem verkligen hur duktiga som helst, det gick fort och grabben var knappt ledssen. Sedan var det bara att åka hem och ge barnen något att äta och jag tog bara en knäcke macka för jag skulle ut och äta med en kompis. Vi hann bada barnen nästan precis innan pappan kom hem och jag slutade vid halv sju en fredag??? jaa det händer då nästan aldrig måste jag säga för oftast slutar jag typ 1-3 och då hinner man typ gå och träna och så vidare men nej inte denna gång. Fast det gjorde ju inget jag fick min promenad i alla fall.

Snacka om att jag var förvirrad på kvällen, usch.. Skulle möta upp Louise för att vi skulle gå ut och äta och det var i Chalk farm och allt men ändå gick jag till Kentish town, haha. Så jag fick ta mig en extra promenad till Chalk farm där vi skulle mötas, Snacka om att jag var trött när jag kom fram.. Fast så går det när man är förvirrad och trött och inte van att jobba långa dagar på fredagar..

Kvällen slutade i alla fall bra men god mat och bra sällskap.
Somnade tidigt för att jag var helt slut.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Lite bilder är det nu dax att lägga upp!

Så alla dessa bilder är lite blandat ifrån hösten och det nya året!
Om du klickar på bilderna så kommer dem bli större.
Njut av att se hur jag har det =)

                                                                                                                

Torsdag, kroppen känner sig inte helt okey...

Klev upp och kände mig tröttare än vad jag brukar göra men struntade i det.

Så jag tog båda barnen till skolan och dagis för att sedan ta en rask promenad hem som jag oftast gör på vägen hem!

Väl hemma så hade jag planer på att gå och träna men min kropp kände verkligen inte riktigt för det. Så jag la mig i sängen istället och började läsa en bok som jag började med igår som jag tog ifrån kyrkan. Så jag läste en stund med efter ett tag börjar mina ögon gå i kors och jag känner mig bara mer och mer trött. Så jag lägger ifrån mig boken och ställer klockan på 30 min för att sedan vakna upp.. När jag vaknar upp är jag fortfarande helt slut och väljer att somna om, vilket kanske inte är det bästa i alla lägen. Fast i mitt läge så hade jag verkligen inte någon lust till något eller ja min kropp hade inte. Hur eller hur så sov jag nog till slut i cirka 2 timmar och kände mig fortfarande inte helt okey, men var tvungen att äta och vakna till liv lite. För jag skulle ju trotts allt jobba senare.

Så jag fick ta lilla bebisen idag igen. Det fick bli en tur till affären för att köpa ris till maten jag skulle laga. Och vet ni vad det blev? jo det blev flygande jakob och ett plus i kanten barnen och mamman gillade det dock tror jag inte pappan åt det men dem gillade det och det får mig alltid att bli glad!  Så då vet jag att jag kan göra det flera gånger. Nästa vecka ska jag även hitta på lite andra saker som man kan göra så får jag se om barnen gillar det eller inte, tanke på att barnen är kräsna så måste man allt tänka efter lite. Hjälpte även till vid badet och som alla andra dagar så lekte vi.  Sedan slutade jag ungefär.

Efter min hårda dag ;) eller inte.. Tog i alla fall på mig lite andra kläder för att gå in mot Camden för att ta en fika med Louise och självklart en massa skit snack på köpet. Vi sitter ofta i typ 2 timmar och pratar om allt och inget. Munnarna på oss går i ett, underbart! Skulle även visa henne en genväg och hon gillade den verkligen inte måste jag säga, haha skrattade verkligen hur mycket som helst när vi gick där. Asså visst det kanske inte är den säkraste platsen men vi var två stycken och klockan var bara nio på kvällen. Hur eller hur så var det roligt och hon förstod inte hur jag kunde förfesta där ;) ja så är det när man vågar allt då tar man första och bästa stället, nej riktigt så är det nog inte men det är lite mysigt ändå, så länge du är två är det aldrig fel.

Så här sitter jag med min dumma burk som ska stängas av för att jag ska sova och få min skönhets sömn! Måste verkligen inse att jag behöver sova mycket, dock vaknar jag om nätterna men det är så det är ibland! Så nu säger jag verkligen god natt och sov gott där ute!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Onsdag, Zumba andra gången!

Jobbet är alltid som vanligt på morgonen, så denna dag har jag inte mycket mer än att säga att allt gick toppen att lämna barnen!

Sedan bar det hem för att ta det lugnt och hjälpa mamman med lite grejer innan jag skulle göra mig iordning för att gå på mitt andra Zumba pass. Ville verkligen ge det en andra chans men kan verkligen säga efter att ha testat det två gånger att det inte riktigt var min grej men ändå ett plus att det bara är tanter när jag är där! Så jag skämmer ju inte bort mig totalt, så lite bra är det allt.

Hemma blev det mat och ta det lugnt innan jag skulle ta hand om bebisen medans mamman åkte och hämtade barnen.
Kvällen var som vanligt, hjälpte till vid middagen och sedan vid bad. Självklart blev det en massa lek och bus för grabben hade en lek kompis över ett tag så dem åt lite middag med oss.

När jag hade slutat så var det bara att göra sig iordning för att sedan åka mot svenska kyrkan för första gången iår! Där blev det en mingel kväll som slutade helt okey till slut. Kan ju alltid bli bättre men man såg helt klart en hel del nya människor som man inte hade sett innan. Sa "hej" till en tjej och hon kollade typ på mig som jaha varför säger du hej till mig.. Ibland kan jag verkligen sur på folk som man har träffat och allt och säger något sånt som att hon verkligen inte ville säga något till mig, nästan som att jag hade gjort henne något? Aja en sak är säker och det är att tjejer är som dem är, lättare att umgås med killar. Det är i alla fall så jag känner och tycker!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tisdag, hjälpa till med bebis och första träningen.

Oj sa nästan allt jag hade gjort idag bara på rubriken, inte dåligt av mig inte!

Lämna barnen som vanligt, vilket gick mycket bättre idag. Blev även att följa med min värdmamma när hon skulle åka och fixa sin rygg eller försöka i alla fall. Jag tog lilla bebisen och gick en sväng, blev en promenad på cirka 40 min. Har allt varit lite taskigt väder hela dagen idag så när jag gick min promenad så var det inte allt för roligt väder så det var bara att gå lite fortare så man inte frös.
När min värdmamma var klar så fikade vi på ett Café och sedan gick jag upp mot doktorn hon skulle till för att prata lite och hon tog bilen upp.  När hon var där så tog jag mig en promenad hem och började hänga tvätt och la in en tvätt till mig själv och så bytte jag om till tränings kläder.

Hade bestämt mig för att jag skulle ta och träna idag. När jag väl höll på att byta om så funderade jag på vad jag höll på med, för jag kände verkligen inte riktigt för det. Väl på plats i gymmet så var helt så underbart så det fanns inga ord för det!
Det blev att
-springa 22 min
-cykla 5 min
-styrka 25 min ungefär
Så i morgon har jag bokat in mig på Zumba så jag hoppas att det kan ge mig en andra chans och kanske gilla det, jag får helt enkelt se!

Jag tog med mig lilla bebisen till dagis för att hämta upp tjejen ifrån dagis medans mamman stannade hemma och umgicks lite med grabben. Ibland behöver dem andra lite egen tid med sin mamma så det var ett perfekt tillfälle för dem. Tjejen blev glad när jag kom och var så duktig så när vi skulle gå hem.
Man märker verkligen på barnen att alla vanliga rutiner har börjat nu igen,båda är dunder trötta. När vi sitter och äter så hänger nästan deras huvuden, vad kul det där lät haha. Fast nästan så är det. Jag tog även och badade barnen vilket gick super duper bra, visst mamman var med mig men det var jag som tog dem upp och hjälpte dem i badet. Efter allt det så hände det nog inte så mycket mera än att vi kollade på tv och min värdpappa kom hem.

Så nu sitter jag här uppe på mitt rum och inser att jag snart måste lägga bort datorn för jag har lite ont i huvudet.! Men först vill jag säga att jag är så glad att jag gick till gymmet idag, det gjorde verkligen min dag. Tänkte faktiskt fixa lite bilder men om jag har ont i huvudet så är jag inte alls sugen på det, tyvärr! Får hoppas att det får i morgon på morgonen istället :)



Ha en bra kväll ni andra.
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Märks att det är måndag.

Måndags morgon och jag känner mig redo för en ny vecka med tidiga mornar, fast egentligen är 7 rena sovmorgonen om man ska jämnföra med innan!

Grabben var lite knepig att få med sig idag men till slut så funkade det allt :)
Väl hemma blev det att byta lakan i barnens säng, hänga tvätt och bara slappa. Hade egentligen inte alls mycket att göra så jag låg i min säng och läste lite hänt extra som jag hade köpt i sverige när jag var hemma. Jag är allt lite seg att läsa klart dem för jag är egentligen inte så intreserad men lite nyheter måste man allt läsa :)

Träffade även en ny tjej som är norska och bor i Golders green, mycket trevlig tjej. Skönt att inte bara umgås med svenskar, visst ibland kan det allt vara underbart då man inte behöver tänka på alla engelska ord. Tog oss en kaffe på ett ställe jag ville pröva, går nog inte dit igen inte med sällskap i alla fall för det var ett väldigt tyst ställe fast med en bok skulle det funka perfekt att vara där. Blev även en promenad och lite mera prat.

Mötte sedan upp min värdmamma för hon behövde lite hjälp så jag satt i bilen medans hon hämtade grabben och tjejen på dagis och skolan. Hemma blev det att hjälpa till som vanligt, fick även besök av grannen som är svensk.

Kvällen slutade med att jag var allt för trött för att skriva ett inlägg här på bloggen, förstår inte riktigt det egentligen. Om jag tänker efter så var jag inte alls så trött för jag låg och vred och vände på mig ett bra tag innan jag kunde komma till ro. Fast så kan de vara ibland, hade mer eller mindre inte lust att skriva ett inlägg igår.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Söndagen den kom även denna vecka 2012-01-08

Att ställa klockan en söndag var inte alls det jag hade tänkt mig och inte den andra söndagen för detta år!
Så klockan var sälld på 9 och visst jag var redan vaken innan men ändå, det var själva grejen. Jag skulle åka och träffa alla nya och gamla au pairer för det var nämligen en träff vid 11, suck. Men jag hann i tid och jag var till och med lite tidigare än vad jag skulle vara, vilket var toppen!

Dagen spenderades som sagt med alla au pairer vilket var jätte trevligt. Vi var vid the monument (en utsiktsplats) och för att komma upp till toppen så var det ungefär 311 trappsteg, nej jag räknade dem inte. Fast jag var väldigt sugen måste jag erkänna, haha! Efter att vi varit på toppen ett tag blev det att gå ner och gå vidare mot ett annat utsikts ställe vilket jag inte minns vad det hette,så är det ibland. Det stället var super fint med och där stannade vi och fikade, dem som ville gjorde det.  Sedan bar det vidare mot London eye och trafalgar square och där hoppade jag på bussen mot Camden för att möta upp Louise ännu en dag.!

Blev mat på Donken och sedan en liten promenad för att gå och handla något som vi skulle ha till bion. Vi skulle se the Iron Lady, dock var filmen inte alls lika bra som jag trodde att den skulle vara. Har helt klart sett bättre filmer, fast ändå var den okey! Och efter filmen så gick vi åt två olika håll jag gick hem och Louise till sin buss, den late bruden ;)

Så vad gör jag just nu när klockan snart är nio? jo jag sitter på mitt rum och funderar på hur veckan kommer att se ut, undra om den blir bra eller inte? Ja mycket som snurrar i huvudet. Sedan ska jag minnsan börja träna denna vecka, kommer bli så underbart ni ska bara veta vad jag har längtat!

Nej nu ska jag nog allt ta och sluta skriva och kolla runt lite på internet istället :)
Hoppas ni har haft en bra helg.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

1 2 3 dagarna bara går....

Lördag och jag fick en underbar sovmorgon.!

Dagen spenderades i Camden med Louise i letande efter skor, snacka om att det finns många skor att kolla på!
Men inga blev köpta och lunchen ska vi inte prata om.. Åt på ett bufé ställe som verkligen var skit, vet inte ens namnet på stället för det var så uselt och jag blev inte ritkigt så mätt som jag hade tänkt mig.

När jag kom hem så blev det att slappa och kolla på tv. För min värdfamilj hade vänner över så jag kände mig bara ivägen när jag var nere, men jag var snäll och sa hej till alla i alla fall! Men jag var lite hungrig och ville göra macka i köket men kände att jag bara skulle störa så jag sket i det.

Jag fick även besök av min tyska kompis Nadja en sväng innan hon skulle ut och festa. Mycket trevligt att bara sitta och prata en massa skit och höra hur hon har haft det i Tyskland när hon var hemma över jul och nyår.
När hon stack så gick jag ner och åt lite och sedan upp och la mig för att sova i min underbart sköna säng.!

Mycket trevlig och bra lördag helt klart.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fredagar är slappo dag för mig minnsan.

Fixa barnen och sedan bar det iväg till grabbens skola med tjejen och grabben.
Vi tog bussen och tjejen var hur super glad som helst för att vi tog den. Att se henne så glad gör en verkligen på bra humör. Så vi lämnade av grabben och sedan åkte tjejen scooter hem, eller först så gick vi till parken och kollade lite på hundar och sedan blev det att gå hem. Hon var verkligen trött hon gick och gosade ner sig i grabbens säng och i föräldrarnas så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag satte igång tv.n som jag tydligen inte fick för mamman. Fast så kan det vara ibland men som tur var så gick det bättre när hon kom hem.

Det kom även över några kompisar till mamman och tjejen för att leka och jag kände mig egentligen bara i vägen men var ändå i närheten hela tiden. Senare så stack mamman och lilltjejen för att hämta grabben i skolan och jag hade bebisen hemma medans jag lagade mat.!

Annars så slutade jag nog runt halv två men stannade kvar nere och kollar på film med resten av familjen. Gick upp till mitt rum sedan och läste lite och sedan somnade jag till i min säng och sov typ 50 min totalt. Fast jag skulle iväg och fika med louise senare på kvällen och jag måste verkligen säga att jag var helt slut i kroppen.. Det tar verkligen att börja jobba igen.

Fikan med louise var verkligen jätte mysig pratade som aldrig förr och kul hade vi med. Vi satt nog på Costa i minst 2 timmar tror jag om inte mer. Jag kan säga att jag nästan somnade på en gång när jag kom hem :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Barnens första skol- och dagis dag.

Underbart allt börjar bli som vanligt igen!

Känner att kroppen dock var lite tung efter igår men ack så skönt jag sover om nätterna.

Så denna dag fick det bli att gå upp klockan sju för att hjälpa till med barnen och sedan ta dem till dagis och skolan för deras första gång för detta år. Dock så fick vi regn på köpet vilket jag då inte tyckte var allt lika kul, men fram kom vi och barnen var torra och jag var lite blöt men inte så värst.
Att lämna barnen gick så mycket bättre än vad jag hade tänkt mig, så detta kan nog gå bra ändå :)

Väl hemma igen fick det bli att fixa och dona lite. Fick även uppdraget att fixa barnens nya lekrum som dem ska ha nu när vi väl har möblerat om lite. Vilket jag blev jätte nöjd med och mamman verkar vara nöjd med.

Frågan är vad gjorde jag resten av dagen? hmm jo jag sov en stund och sedan var jag nog bara så lat och tog det lugnt var ute 40 min med lilla bebisen medans mamman åkte och hämtade barnen. Annars var det nog bara en skön och lugn dag utan att jag arbetade så mycket.. På kvällen blev det att leka med barnen och sedan åka med mamman till ett ställe för att fixa hennes rygg. Jag satt och kollade till bebisen medans hon fick hjälp.

Senare på kvällen blev det bara att typ sitta på mitt rum och ta det lugnt och kolla på tv.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lite ommöblering i huset!

Idag fick jag sova lite längre. Har nog den bästa sängen någonsin, sover som bara den och skönt med. Tänk om man kunde ha denna säng med sig hem sedan, inte för jag kan det men fasen vad skönt det hade varit. Visst det är inte alla dagar man sover såhär toppen bra men nu har jag gjort det och det är efter nyår, så det väl det som gjorde det hela. Jag och min kropp behövde ett nytt år :)

Så denna dag så skulle vi till ett inomhus ställe med barnen, vilket alltid uppskattas. Solen var framme på morgonen så det fick bli att gå och vi klarade oss även på hem vägen. Hemma blev det jag som lagde lunch och sedan kollade jag och grabben och mamman på lite Lotta medans tjejen sov.

När alla var vakna igen så bestämde jag och mamman att vi skulle ut medans vädret ändå var bra, men där fick vi! när vi är på väg till parken så börjar det regna. Toppen eller inte, men vi gjorde det bästa och tog oss till parken och sedan lekte vi nog i typ 15 min tills det verkligen började regna och vi beslöt oss för att gå upp mot bilen. Fast det blev att stanna på deras café och fika lite och sedan åkte vi hem. Jag och tjejen blev avsläppta vid affären så vi kunde handla lite hem och sedan gick ja och hon hem.

Hemma blev det självklart mycket lek med barnen och hjälpa till med bad och mat. Sedan så beslöt sig mina värdföräldrar att vi skulle ta och möblera om här hemma. Snacka om att det var lite impulsivt men det fixade jag och pappan galant. Vi flyttade deras säng till grabbens rum,barnen fick mammans och pappans så nu delar dem istället och tjejens rum fick bli ett lek rum. Snacka om att det tog sin lilla tid, eller ja det tog en timme och det var nog inte så tungt som jag trodde det skulle vara. Så det behövdes inte mer hjälp, för jag och pappan fixade det mesta tillsammans.

Så nu sitter jag här och är helt slut.! vid tio så stänger jag av allt, för då ska jag allt sova för i morgon så börjar barnen i skolan och dagis. Så det gäller att vara pigg i morgon bitt då allt börjar.. För det är jag som ska ta dem dit i morgon bitti och sedan så är det bara att gå hem och börjar fixa och dona i alla rummen så det blir toppen tills städerskan kommer.

Men god natt på er där ute! och någon dag denna vecka ska jag allt lägga upp lite bilder, känner mig jätte dålig på den sidan, ber om ursäkt.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica Martinsson


Första jobbar dagen för detta år!

Kliva upp vid halv åtta, var allt helt okey inte alls lika tidigt som jag brukar. Vaknade upp att det nästan var storm ute vilket inte alls var kul.
Det blev frukost och sedan blev det att vänta på grabbens kompis som skulle komma och leka.

Så hela dagen var vi nog inne förutom 1 timme då vi gick ut när grabbens kompis hade gått hem. Men snacka om att det blev mycket lekande och stå hej!
Och jag är så glad att jag har kommit till denna familj för jag känner mig verkligen som en familje medlem. Tar hand om barnen som att dem vore mina små syskon och dem är så goa mot mig.
Grabben sa att han tyckte jag hade varit borta för länge och tjejen hade sagt att alla presenter hon hade fått var ifrån mig, vilket jag allt tyckte var lite sött.

Annars finns det nog inte allt för mycket att berätta om dagen, mer än att jag var trött när jag gick och la mig vid halv elva, somnade på en gång. Det är verkligen skönt när det är så!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica Martinsson

Första måndagen 2 januari 2012

Dagen spenderades för det mesta inne i "stan" som jag vill kalla det. Och med det menar jag big ben,london eye, picadilly och oxford street..
Det var även ett stort plus att solen sken som bara den dock var det bara 7 grader men det gjorde absolut ingenting.

Satte mig vid en parkbänk mitt emot London Eye för att baa mysa lite med lite fika som jag hade köpt. Satt även och väntade på att klockan skulle gå så jag kunde gå upp till oxford för att möta upp Jasmine. Vi tog en fika och sedan så shoppade hon :)

Åkte hem och bara tog det lugnt och städade i mitt rum och packade även upp resväskan som jag inte har orkat med. När jag väl hade gjort det fick det bli en film och lite data häng. Ville att tiden skulle gå lite fortare så att jag kunde få prata med min underbara vän på skype :D

Så vid 8 tror jag att vi började prata och höll på och snacka i typ 3 timmar, fatta vad tiden kan gå fort när man har någon på datorn som man verkligen trivs med. Den där Emelie kan jag allt prata om allt mellan himmel och jord, fatta vad man gillar den personen. Det som är lite roligt med är att jag kan inte ljuga för henne och hon kan inte ljuga för mig för då ser vi det båda två, haha.. Det ända som var lite trist att man var tvungen att säga hej då och säga att vi pratar nästa vecka.

Så jag la mig nog och somnade vid halv tolv tror jag klockan var snacka om att jag var trött! somnade nästan på en gång,underbart om ni frågar mig!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Nyår!

Helt klart en toppen dag!

Först blev det att panik handla min klänning som jag skulle ha på kvällen. Sedan blev det att bara vara hemma och ta det lugnt och fixa till sig innan man skulle ut och äta med min vän Louise i Camden!
När vi hade ätit så åkte vi vidare till Embankment där vi skulle ut och festa lite. Men bara att komma till själva stället var jobbigt, haha.. Det var så att vi skulle möta upp några andra på plats men blev på vägen dit för dem var inte långt efter oss. Så där kom det väl runt 5 personer och alla var jätte trevliga. Alla var svenskar,ingen utanför, alla var glada och trevliga :D Super duper bra kväll/natt med ett bra gäng. Ingen var full heller direkt men alla var på ett sånt bra humör så det fanns inget annat :)

Vi gick även ut ur puben runt 11.45 för att vi alla ville kolla på fyrverkerierna och dock kom vi inte in igen på grund av att man inte fick, men ack så kul vi kunde ha ändå! Det blev mycket dans och skratt ute på gatan istället. Och en massa människor som tog kort och filmade oss där vi stod, galna svenskar? jo jag tror nog att det är så! Men det var länge sedan jag hade så kul och ett plus att fyrverkerierna var toppen! Ingen nyårs kyss men jag var lika glad för det :) Det är faktiskt inte allt vid tolv slaget, det är fyrverkerierna och att man är med bra sällskap :)
Efter det så trängdes vi med allt folk för att komma bort och vi tog oss en promenad till picadilly och sedan stod vi i kö för att kunna åka tåg till en av tjejerna..Där det blev efterfest och Mange bjöd, haha kommer aldrig glömma detta nyår alltså. Det var verkligen en jätte rolig och trevlig kväll :)
Var hemma runt halv 6 och klev ur sängen runt 11 tror jag för en kompis skickade sms och väckte mig :P

Aja så såg mitt nyår ut i alla fall :)
Bilder kommer men i ett eget inlägg!

Over and Out
Från bruden i London!
// Angelica

RSS 2.0