28 grader

Och nej jag klagar då inte!
Har verkligen varit en toppen dag idag. Var även ledig idag fast egentligen var de ju inte meningen men mamman behövde inte min hjälp idag så jag fick göra vad jag ville.
Vilket var jätte skönt så jag gick till parken för att läsa lite och lägga mig i solen. Så där låg jag i värmen och bara njöt av livet, att få den känslan var inte svårt idag.. När jag låg där på gräset så tänkte jag på så mycket fast ändå inte, haha så svårt att förklara. Så idag har jag bara haft en dag för mig själv och det kan verkligen behövas ibland..

Så ja idag har jag inte mycket att säga faktiskt, förutom att det har varit en toppen dag med bra väder och en lugn dag.! 

För övrigt så sitter jag och väntar på min kompis Emelie för vi ska ut med min tyska kompis och hennes tre kompisar sedan vid tio, vilket jag tycker låter lite sent? men men de blir nog bra :) Så jag väntar på min fin fina vän Emelie för att sitta hemma hos mig och tjata lite och sedan gå och möta min tyska kompis och sedan gå och möta dem andra :) Har även tagit mig en vanlig kopparbergs cider, helt sjukt men sant!

Så nu säger jag väl hej då och ha en underbar kväll/helg om jag inte skriver mera förens söndag, men vi får helt enkelt se.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Park dag!

Idag blev det sovmorgon och möta två kompisar för att mysa i parken i det fina vädret :)
Så vid halv tolv skulle jag ta och möta upp dessa två fina kompisarna för att sedan gå och handla lite för att äta i parken, underbart.
Satt nog där ett bra tag men det var verkligen underbart som sagt. För där satt vi som alla andra London bor och hade det mysigt i solen, visst dem ville ju sitta i skuggan så fick bli de för dem och solen för min del. Vill ju inte bli allt för blek eller vara allt för blek haha.
Idag fick det även bli att gå förbi och kolla på ett nytt objektiv till kameran men dock hade dem inte alls många i den bytiken som jag trodde att dem skulle ha, men men bara att leta vidare för jag har ju liksom inte brottom med ett nytt just nu! Sen var de bara att gå ner och hämta grabben på skolan och idag fick de bli en promenad hem och det gick hur bra som helst. Har faktiskt inte gått så bra som det gjorde idag, hur kul som helst och jag kände mig stolt att de gick så bra. Väl hemma så gjorde vi inte allt för mycket för klockan bara sprang iväg och det var dax att hämta lill tjejen och idag blev de att gå dit ensam för grabben ville stanna hemma och som tur var så var det okey för städerskan för det var till och med hon som frågade, så det gick väldigt fort att hämta tjejen idag. 
Kvällen har även gått väldigt fort, så jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen... badet med barnen tog knappt 10 min idag och det är nog det snabbaste badet jag har gjort med dem, haha. Asså nej nej jag badar inte med dem men jag sitter och vaktar med medans dem badar :) Efter det fick de bli lite tv tittande i mitt rum och sedan läggdax och idag var det ju inte det lättaste att lägga dem små liven..
grabben säger till mig flera gånger att han inte är trött och till slut så säger han att han är hungrig, vilket jag inte direkt kan säga att han var för han var törstig! Så jag gjorde så att först la jag tjejen och grabben fick ta och gå upp och kolla på tv i mitt rum och sedan när tjejen väl hade somnat så var det hans tur.. Och denna gång gick det så mycket bättre än vad det gjorde innan, vilket var toppen :)

Efter jag har lagt dem så hade jag inte gjort något mer än att kollat på tv och pratat med min värdmamma när hon kom hem. Och nu ligger jag i min underbart sköna säng och funderar på att sova snart, tanke på att det är en ny dag i morgon och jag har sovmorgon..

Så god natt och sov gott i denna sköna värme som är just nu! jag tror jag håller på att dö för så varmt är de.. haha..

Over and Out!
Från bruden i London// Angelica

Hoppas även att blogg.se inte ska ha så mycket problem i morgon för vill ju visa er lite bilder och just nu går det tyvärr inte :/

Oxford street

Efter att jag hade lämnat barnen på dagis och skolan så blev de att gå hem och fixa lite och sedan blev det att ta sig vidare mot Camden för att sedan där byta buss till oxford street. Måste verkligen säga att jag fattar inte hur jag klarar mig så bra ute i stora London, för alla tycker de är jätte jobbigt att ta bussarna men jag tycker de är ganska lätt :)
Bara man vet vart man ska så löser det sig, eller riktigt så är det väl inte men nästan. För man måste först och främst veta vart man ska börja och sedan vart man ska så kollar man de på antingen datorn innan man går eller så kollar man på telefonen, mycket smidigt eller hur? =)
Väl framme så mötte jag upp emelie. Vi gick till ganska många affärer enligt mig eller nej bara 3-4 haha men vad spelar de för roll när man har bra sällskap?
Mina köp under dagen blev en ny bh,byxor,tröja,trosor och lite annat smått. Jag är verkligen super nöjd över mina köp som jag gjorde idag!
Vi höll även på att glömma bort klockan, haha. Hur eller hur så skildes vi av runt två tiden och jag började känna mig lite smått stressad för bussen var lite sen och när jag skulle byta i Camden så var den oxå sen, så det var ju verkligen inte så värst kul! Så när den väl kom så fick jag hoppa av på slut stationen som tar cirka 15-20 min till skolan och jag hade cirka 20 min på mig att ta mig dit innan jag skulle hämta grabben. Det ända jag kan säga att jag gick inte jag halv sprang kändes de som plus att de var dö varmt.
När jag kom och skulle hämta grabben så bara rann de om mig kändes de som, haha. Han sa att han ville gå hem idag igen men dock så såg jag att han var trött och inte skulle orka gå hem i denna värme, dock var de inge bra val att åka buss heller men men. Att hämta tjejen gick smidigt och bra. så fick bli att leka och göra fiskpinnar och pasta till middag idag. Och självklart lite lek efter maten och ett bad fick det även bli och sedan kom pappan hem.
Där någonstans slutade väl jag, fast var kvar där nere ändå.

Men nu sitter jag i mitt rum och har städat upp lite så att det är lättare för mig att dammsuga och göra de mycket finare i mitt rum i morgon, känns som de är skitit ;)
Får även bli att gå till parken och fika lite med mig själv om det är fint väder. Annars vet jag inte riktigt vad det blir av dagen. Men något ska jag väl allt kunna ordna.
Nu orkar jag inte skriva mera så god natt och sov gott!

Over and Out!
Från bruden i London // Angelica

Bakning

Har varit en kort dag idag men ändå är jag trött? hur går det till, hmm något jag bör fundera över..
Idag kom då tv killen för att fixa så att jag kan kolla på tv i mitt rum, vilket är rena lyxen tycker jag. Och jag hade väldigt tur för han kom runt nio-tio i morse så jag hann baka lite kanelbullar idag med, mums.
När jag skulle hämta grabben idag så tänkte jag ta bussen för jag var för lat för att gå, men där stod jag och väntade på bussen och den kom aldrig och när de väl var cirka 15-20 min kvar tills han slutade så bestämde jag mig för att gå, jag orkade inte bry mig om jag kom för sent eller inte tanke på att bussen aldrig kom. Väl framme så var han glad som vanligt, men hade ont i magen sa han. Fast ändå ville han gå hem idag, vilket var underbart tanke på att vädret idag har varit toppen. Vädret idag har väl varit sådär 20 grader och skinande sooooool, har även haft kort byxor och linne i detta fina väder :)
När vi var hemma blev de att leka och göra iordning för lite mat innan vi skulle hämta hem lill tjejen. Och när man kommer till dagis så ser man en glad liten tös, underbar syn.
Hemma så får man höra att grabben är hungrig och säger de inte en gång utan flera, han tyckte nog att maten tog lite lång tid. Men den måste ju vara klar innan man börjar äta den, så han fick vänta ett tag till innan de var klart. Till middag blev de lax i ugnen och lite cocos och röd paprika, grabben åt två hela skålar fulla medans tjejen inte alls åt mycket fast så är det ibland. Frågade även om dem ville smaka mina bullar jag hade bakat idag, men ingen av dem ville för de ända som dem ville ha var glass, men de fick dem inte. Så det fick bli att leka och sedan bada innan mamma och pappa kom hem. Ibland känner jag mig väldigt duktig måste jag säga, att ta hand om andras barn är inte alltid det lättaste, men man får göra det bästa av allt som än händer!
När båda barnen badade idag var båda riktigt mysiga skvätte en del på mig men de gjorde inget men dem hade så roligt när dem badade vilket jag inte har sett på ett tag :)
Ungefär där var min dag slut för föräldrarna kom hem, så kan inte påstå att jag jobbar allt för mycket men ibland känns de som att jag jobbar mer än vad jag har gjort. Så jag är verkligen trött idag, så blir nog sängen snart och läsa min bok som jag verkligen gillar :)
Håller även på att lägga in bilder här på bloggen men de verkar inte gå så bra, så hoppas att de går bättre snart :)


Over and Out!
Från bruden i London

Mys dag med tjejen!

Klockan stod på 06.15 för att sedan vara uppe på fötterna vid 06.45 för att gå ner och börja jobba! Ja ibland kan jag verkligen säga att de är jobbigt att gå upp så tidigt, men ändå skönt!
Idag blev de att ha lill tjejen hemma på grund av att hon inte alls såg bra ut på morgonen och verkade inte helt 100.. Så det fick bli ännu en promenad upp för alla uppförs backar till skolan.. Väl framme så hade tjejen somnat och grabben satt och var lite små trött och jag var skit svettigt kändes de som plus lite halv blöt för att de hade regnat på vägen till skolan. Tur att barnen satt torra och härliga i vagnen, vagnen för övrigt är jävligt tung! för det är så dåligt med luft i däcken och jag måste försöka påminna mina värdföräldrar att dem eller ja vi behöver åka och fylla på luft. Så när jag skulle lämna grabben på skolan så innan jag ska gå så får jag både en puss och kram och sedan säger han hej då och går. Åh blir bara så glad över att skriva det, för han är så hemskt gullig! Är även överlycklig över att jag har denna värdfamilj och att jag trivs som jag gör. Tror inte jag kunde ha det bättre.

Så idag har jag och lill tjejen varit hemma och bara myst känns de som, men vi har även varit ute i lekplatsen och kollat läget. Vi var på lekplatsen i cirka 1,5 timme och busade och hade de bara skoj. När vi gick hem så gick hon hela vägen hem, så duktigt av henne. Efter en liten stund efter vi hade kommit hem så kom "mamman" och grabben hem.

Och till middag blev de hemma gjorda köttbullar och potatismos och lingon sylt! UNDERBART i alla fall enligt mig.
Så jag har haft en toppen dag idag dock lite ont i huvudet så jag ska nog lägga mig i sängen ganska tidigt idag, för att hoppas på att de går över och för i morgon så jobbar jag från klockan 3 :) och tv killarna kommer även i morgon så jag får tv på mitt rum.

Nej nu ska jag nog sluta. Men vill bara säga att jag älsar verkligen min familj där hemma i SVERIGE, jag har inte glömt bort er!Bamse kramar till er <3

Over and Out!
Från bruden i London // Angelica


Bio

Söndagar är bara för härliga, kan inte sluta älska dem!
Om jag ska vara riktigt ärlig så har inte jag gjort ett PISS idag eller jo en sak, jag har ju varit på bio och den började vid 15.30..
Filmen jag kollade på heter Crazy, stupid, love. Filmen var verkligen jätte bra, så den rekomenderar jag verkligen för folk som gillar Komedi. Se trailern och ni kommer tycka den är toppen!

Så ja det var väl ungefär de jag hade att säga.. För jag har verkligen inte gjort mycket idag, känns som tiden bara har sprungit iväg vilket känns bra ibland men ändå inte.

Nej nu ska jag läsa lite och sedan sova för ska upp tidigt i morgon för att göra barnen iordning till skolan och dagis! Så kvart i sju ska jag vara klar och vara nere för att kunna ta barnen när mamman och pappan åker till jobbet..

Ska även ta mig en promenad i morgon efter jag har lämnat dem och även ska jag till banken och fråga dem en sak!
Så god natt och sov gott. Ska verkligen försöka göra min blogg helt klart denna vecka och även lägga ut lite nya bilder! Känns som jag har så mycket annat att tänka på än de ibland. Ska göra mitt bästa kan inte lova något!

Over and Out!
Från den upptagna Angelica

Poängjakt!

Lördag och jag vaknar vid åtta, ja men visst fullt normalt! Nej tack verkligen inte, fast kände inte heller att jag kunde ligga i sängen hela dagen. Så fick bli att gå ner och äta lite frukost, för att sedan dra sig in mot oxfoord och lite. Fast först mötte jag upp Hannah och vi gick och kollade lite och jag var så virrig så jag trodde vi var på ett ställe när vi var typ hel fel.. Fast så kan de väl vara ibland, vi hittade rätt till slut i alla fall :)

Vi skulle även ha en poängjakt med alla au pairerna från förmedlingen eller rättare sagt dem som kunde vara med.!
Måste verkligen säga att det är de roligaste jag har gjort under tiden här! vi började vid 14 och slutade vid 17.30. Vi var 5 lag och mitt lag kom bara 2 men jag tyckte inte att de gjorde något för jag hade de ju kul? och det är ju huvudsaken!
Sedan fick det även bli att följa med dem andra tjejerna till Brick Lane och väl där blev de att äta lite mat på en liten och mysig resturang. Det roligaste av allt var att du kunde ta med dig din egna dricka och sitta och dricka den på resturangen. Du betalade bara typ 1-2 pund för att få göra de. Vilket jag tyckte var super smidigt. Så där satt vi alla 12 stycken tjejen och pratade och drack och självklart åt vi!

Efter maten blev det hemgång för min del och för vissa av dem andra med. För jag kände mig inte riktigt peppad på att gå ut för hade ont i skallen och var trött, så jag gick och letade upp en buss som jag kunde ta hem. Måste verkligen försöka lista ut om det finns någon busstabell eller något! För det skulle underlätta ibland faktiskt.
Men jag var nog hemma runt tolv så jätte sent blev det i alla fall inte, fast trött var jag! Så jag somnade nästan på en gång när jag väl la mig i sängen.

Over and Out!
Från London bruden Angelica


barnpassning åt andra barn

Fredagen blev att jobba från morgonen tills tre ungefär.
Så jag tog killen till skolan och sedan fick jag och tjejen lite egen tid med varandra, ja självklart var hon ju med hela tiden. Fick för mig att jag skulle gå med barnen och jag kan säga att gå med en vagn med två barn i och i uppförsbacke är inte det bästa! Snacka om att jag var trött efter det, haha.
Jag och lill tjejen tog oss till en park för att leka lite och när jag väl märkte att hon var för trött för att busa mera där så fick de bli att gå en sväng så hon somnade. Runt 11.20 var jag tvungen att röra mig mot skolan för att hämta grabben igen. Idag var han väldigt glad och faktiskt inte så trött men halvvägs hem så somnar han i vagnen så jo lite trött tror jag allt att han var :)
Väl hemma blev de att laga lite mat vilket blev korvstroganoff med cocos, haha. Men konstigt nog var det riktigt gott. Grabben ville inte ha detta heller men efter ett tag så säger han att de lukar gott och tar sig en bit, säger då till mig : mums det smakade ju gott! haha härlig unge. Sedan blev det en massa bus med bilarna och i tjejens kök. När mamman kom hem runt 3 så fick jag sluta och tog det bara lugnt, men fick för mig att åka in till Camden en sväng för att min tröja hade gått sönder som jag hade köpt för ett par dagar sedan. Och jag vill ha en ny, för den kunde ju inte bara gå sönder så fort? aja hur eller hur så gick det jätte bra att byta =) blev även några andra köp, inge märkvärdigt.

Innan jag skulle gå till mitt extra jobb på kvällen får jag höra att mina värdbarn hade frågade mamman om dem inte kunde äta korvstroganoffen till middag, snacka om att jag blev glad. Plus att jag fick en puss och kram av grabben innan jag gick oxå, så jag var verkligen jätte glad när jag gick hemifrån. 

För det var så att jag skulle få sitta barnvakt åt min värdfamiljs kompis barn, som var i nästan samma ålder som mina värdbarn. Så jag skulle sitta ifrån halv sju tills dem kom hem vilket blev runt elva. Pappan i den familjen följde även med mig hem till dörren vilket var jätte snällt, och fick ännu en gång beröm över min engelska. Så det ända jag gjorde hos dem var att kolla på tv, så det var lätta pengar. För det var så att dom gick och la dem i sängen innan dem åkte.
Så när jag väl kom hem blev de att lägga sig för jag var lite små trött.!

Over and Out!
 Bilder ja juste vi kör på ett inlägg med bara bilder när jag har lagt upp angående lördagen och söndagen med!

Kramar från bruden i London!


Sittandes på en pub

Jag bara älskar när mamman säger dagen innan att jag får sovmorgon för det betyder hur mycket som helst fast man kanske inte sover speciellt länge men det är underbart!
Hur eller så hade jag då inget planerat idag, men de fick bli en promenad på cirka 2 timmar och upptäcka nya gator som jag inte hade gått på innan! så idag var jag någonstans jag inte ens vet, haha. Fast jag vet att jag var i min stora park en sväng :) Sedan blev de hem och göra lite mat som fanns kvar och fick även bli att ta de lugnt innan man var tvungen att göra liste hemma och även gå och hämta grabben.
Idag fick jag då hem en trött grabb som fick sova en stund när vi kom hem för att kunna leka med sin syster sedan. Och hon var lika glad som vanligt när jag hämtade henne!

Så idag har jag nog bara jobbat cirka 3-4 timmar, vilket var super skönt :)
Snart är jag nog frisk med så jag orkar vara med alla mina vänner här i London! Det är sjukt vad fort man skaffat vänner här, skulle nog inte gå så fort där hemma. Fast jag tror de har mycket med att göra att alla är i samma sitts. Men jag tycker de är underbart att jag har hittat så många goa vänner här :)

Skönt när man slutar tidigt då har man tid för sig själv. Idag har jag pratat med mamma och två av mina syskon vilket var underbart! har nog inte pratat med dem sen förra veckan eller något, hur eller hur kändes de länge sen. Efter de blev de att gå till en pub 5 min här ifrån och sätta sig med min cider som smakade öl, haha. Aja det var avkopplande i alla fall. Efter det blev de att köpa cider hem för jag var så sugen på de. Nej då jag drack inte hur mycket som helst, en på puben och en hemma medans vi satt och pratade. Vi beställde även lite mat som kommer i morgon kväll.

Aja hur eller hur så har jag haft en bra dag, och idag blir de inga bilder heller för jag är så sent ute för att blogga men de gör ju inget för de kommer till helgen eller någon annan dag ;) annar kan ni ju alltid lägga till mig på facebook!

Over and Out!
från en trött och go Angelica


Glada barn.

Ja det kan man minst säga att barnen har varit idag!
Har verkligen varit super kul att ta hand om mina två goa värdbarn idag.
Först är dem glada när jag lämnar dem på dagis och i skolan. Men sedan när jag hämtar dem är dem oxå glada, så jag vet inte vad jag gjorde för att dem var så glada. Skönt har det i alla fall varit, dem fick även lite glass för att dem hade varit så snälla och duktiga på att äta idag. La även barnen och det gick hur fint som helst. Dock är både jag och barnen förskylda så det är lite träligt, snyta näsan blir de lite då och då ;) Fast de är ju ett måste för vem vill vara en snor unge, inte jag i alla fall. haha.

Men under dagen idag så underhöll jag mig med att tvätta,byta lakan,ta ur diskmaskinen ja helt klart vanliga sysslor som man måste göra. Jag åkte även och fikade med min vän Lisa inne i Camden för vi inte kom på något annat ställe, men de gjorde inte mig något. Blev sedan att gå och kolla lite på hm och jag hittade världens goaste tröja tror jag. Jag har den på mig just nu, underbart skön! Det kommer väl upp en bild någon dag tänkte jag, men idag känner jag inte för att lägga upp några bilder alls för jag vill bara gosa mig ner i min nybäddade säng! Har även försökt att hitta ett par spring skor och idag tror jag att jag hittade ett par visst dem kostade väl typ 700 kr men jag hittar ju inga andra så de får väl kosta vad de vill, för om jag hittar några som är billiga så är dem sten hårda vilket jag inte vill ha! så dem jag hittade var ett par easy tone skor fast i spring form då =D så jag tror nog allt att dem är något att ha. Tog mig även en promenad hem ifrån Camden idag vilket var jätte skönt, tog nog bara 20-30 min att gå hem :)

Så denna dag har bara sprungit iväg.!
Gick upp vid 6.30 och går och lägger mig efter detta inlägg. Så jag säger väl god natt och sov gott, hoppas eran dag har varit lika bra som min :)

Over and Out!
Från en snuvig Angelica

.-.-.

Vore jätte kul om ni komenterade någon gång oxå, vet att ni flesta har mig på facebook men vore ändå kul att få läsa lite komentarer ibland oxå :)

God natt och sov gott.

Kramar från Angelica

Svenska affären

Lyckad dag måste jag börja att säga.!
Sovmorgon fick jag och jag skulle träffa emelie vid halv elva vilket gick super. Träffades i Camden som vanligt men denna gång skulle vi inte stanna där! för denna gång skulle vi till svenska affären för att kunna handa lite små saker som vi har saknat nu under våran tid här i england! För min del blev de inte mycket men lite. Det blev, chips,blåbärs te, pärlsocker, jäst, godis, halstabletter, falukorv och gott och blandat till min värdmamma! Så ni kan tänka er att jag var mer än glad när jag gick därifrån.
Men dagen var inte slut där. Vi hade några timmar kvar och bestämde oss för att gå lite på oxford street denna gång. Fast först blev de mat, för annars orkar man ju inte ;) så Pizza hut blev de, jag har nog blivit helt besatt :D men hur eller hur så var vi lite besvikna för vi beställde coca cola och ja vi fick de men de var då inga bubblor i.. suck så vi sa till men den gången blev de då ännu sämret, blev lite små sur men jag orkade inte så jag drack den och var glad. Sedan bar det väg hem eller ja vi var tvugna att hitta våran buss station som hade sprungit iväg, haha. Fast vi hittade den ju till slut och de är väl de som är huvudsaken =D väl sittandes på bussen var vi båda helt slut så vi sa nog inte allt för mycket under resan, men de gjorde inget!

Väl hemma så blev de väl att vila typ 15 min och sen var de bara att gå för att jag var tvungen att gå och hämta grabben på skolan. Han är verkligen inte trött när jag hämtar honom men när vi sitter på bussen så lyckas han verkligen somna när de typ är 3-4 hållplatser kvar, så himla typiskt. Så de har alltid varit lite knepigt när man ska gå av, men de brukar lösa sig. Väl hemms så blev de lite lek bara han och jag innan vi skulle hämta lilla syster. Där möts man verkligen upp av en glad tjej kan fortfarande inte sluta säga de!
När vi väl var hemma igen så blev de mat och lite tv tittande och sedan var de dax att gå upp och leka och sedan kom pappan hem och jag slutade!

och efter jag slutade så har jag ätit lite chips och pratat med min pappa hemma i Sverige och sedan har jag druckigt lite te och coca cola. Kändes väldigt konstigt att prata med honom för det är hans födelsedag idag och jag ringde inte men han gjorde så jag fick säga grattis :) Och samtalet var verkligen toppen!
Nu sitter jag bara och myser och tänkte bädda ner mig i sängen om någon timme och läsa min bok som jag inte kunde släppa taget om igår.

I morgon blir de en Camden fika med lilla Lisa, vilket kommer bli mysigt :) och sedan blir de väl hem och mysa innan man ska hämta barnen.

Så hej svejs lingon svejs

Over and Out!
Från en trött och sliten Angelica

Trafik = helt stilla

Ja jag vet att jag sa att jag skulle skriva på kvällarna men jag vet inte varför jag gjorde de igår, tror helt att jag glömde bort de. men hur eller hur så skriver jag nu :)

Allt var som vanligt igår förutom att jag och grabben fick sitta fast på bussen i en kvar, plus att bussen stod bara stilla och jag mörkade märka hur alla bara blev mer och mer arga för ingen visste varför han stod stilla. Det var någon som frågade men dock så hörde jag inte vad han gav för svar. För grejen var den att flera vanliga bilar åkte för bi bussen. Så igår kom jag och grabben precis när ha började, visst de är ju bara dagis fast ändå. Dem sa att de inte gjorde något när vi kom dit men för mig kändes de pinsamt, fast de inte var mitt fel.

Tog mig en skön promenad i ett ganska skönt vänder hem. Blev även att fixa och lite innan städerskan skulle komma igår så de inte var leksaker över allt.! och jag tänkte även tvätta igår men insåg att tvättställen var fulla med deras kläder så antingen gör jag de idag eler i morgon, jag skulle även behöva tvätta mina lakan.
Blev även en fika med två vänner ifrån området. Dock kom jag typ 30 min sen, haha jag hade läst helt fel på smset men men jag träffade dem i alla fall i en 30 min för sedan var jag tvungen att gå upp till skolan för att hämta grabben. Han var så trött så han somnade på bussen i typ 5 min. Så blev inte så lätt att gå hem med en trött liten grabb från bussen. Fast jag måste ändå säga att jag hade tur när vi väl var hemma sen, för han somnade inte innan vi skulle gå och hämta lill tjejen. Så jag var riktigt glad över de, så vid 16.30 som vanligt blev de att hämta den gladaste av dem alla, lilla tösen =)

Hem och göra köttfärssås och spagetti som grabben hade bestämt idag, vilket dem åt hur mycket som helst av. Grabben sa till mig att det var den godaste köttfärsåsen han hade ätit, då blev jag riktigt glad måste jag säga!
Strax efter jag hade gjort klart allt i köket så kom "pappa" hem, vilket var ganska skönt för grabben bara skrek och skrek.  Så jag fick ledigt ifrån 18.00 och jag kan faktiskt inte säga vad jag gjorde igår kväll för jag gjorde typ ingenting så det var väl ungefär så min dag såg ut i helhet!

Over and Out!
Från
Angelica


Ängel......

Ett inlägg för min fina vän som jag saknar enormt mycket.
Förstår fortfarande inte att du är borta..
Satt nyss och kollade på en massa bilder på dig på Facebook och alla berörde mig så väl. Saknade till dig är enorm, tänk om du ändå fanns kvar vid livet! Vill ju så gärna träffa dig igen när jag kommer hem, men de kan jag inte! Hade även velat att du skulle komma hit och kolla hur jag har de i London. När jag skriver detta lyssnar jag på "Kapten röd- saknade vänner", tårarna rinner ner från kinderna och jag försöker få kontakt med dig men det är för långt.

Men du ska verkligen veta att du är enormt saknad, det är väldigt tungt att ha mist dig. Jag är glad att jag åkte till din grav samma vecka som jag åkte, och pratade med dig. Fast det var tungt, jag satte mig ner bredvid dig och pratade om vad som helst. Gillade dock inte känslan av att vara där men samtidigt var det skönt!

Saknar dig vännen, vi ses sen när jag är redo!

Puss från din vän här nere på jorden<3

Du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta!

Fin Fina söndag!

Glöm inte bort att jag har skrivit ett inlägg här under oxå från igår!

Fick sovmorgon och jag älskar verkligen de ordet, det fäster mig så dant. Visste jag sover väl inte egentligen så länge men ändå det räcker och blir över!
Hade bestämt att jag skulle träffa Emelie för att fortsätta min resa med cykeln som våra kompisar ;)
Vet ni vad idag var det då inget regn när vi började, det var solsken, underbart!
Så gick iväg och skulle ta bussen runt 11.20 men väl framme där så står de att bussen kommer inte förens om 15 min så jag tänkte jag börjar väl gå min väg mot Camden. Fast jag hann då inte så värst långt innan jag börjar se en annan man spring för att han ser bussen komma bakom mig? ja de låter konstigt men asså inte bakom ja ni fattar nog ;) Så när jag väl insåg att de är den bussen jag kunde ta till Camden så börjar jag med springa haha, ville ju så gärna ta bussen istället för att gå hela vägen. Till slut kom jag i alla fall fram för att möta upp Emelie och jag kom före henne vilket jag inte trodde! Så vi tog våra stora ben och gick mot cyklarna som vi skulle ha för att kunna ta en liten tur idag med. Väl framme vid cyklarna så var de bara att göra så som mannen hade sagt till oss att göra, från igår! Allt gick toppen faktiskt, så vi bestämde oss för att vi skulle ner runt Big ben och lite idag igen. Så idag virrade vi då inte helt omkring som igår, fast visst vi frågade en gång och han visade oss lite fel väg, men men så är det väl ibland? för att vi förkortade ner de hela. Fast fram kom vi och det tog inte alls så lång tid. Plus att de var alltid jag som fick cykla först, undra om Emelie tycker jag är bra som ledare eller om de är för att jag vågar köra hur som helst? Och nej jag kör inte i rött och sånt, de skulle jag då inte göra ;) Haha men hon har bra koll på mig där bak! 

Så idag var vi vid Camden,Piccadilly circus, Leicester square, China town och något ställe mera men dem minns jag inte riktigt. När vi väl hittade till Piccadilly så fick de bli att lämna cyklarna och gå en sväng och kolla lite. Vi åt även på KFC vilket var underbart gått,de är nog en mat man kan äta flera dagar i rad, mums! Vi blev inte allt för lång variga i Piccadilly för vi eller rättare sagt jag hade ju bestämt att vi skulle cykla hem. Så vi gick tillbaka och tog nya cyklar och började cykla hem. Jag tycker verkligen vi är duktiga för vi hittade hem utan problem. Väl framme i Camden blev de att ta en kaffe och sedan åka hem, snacka om att jag var trött när jag kom hem. Hemma så möts jag av att min värdpappas mamma och bror är här, tror hans familj är här varje söndag och äter middag. Visste det gör inte mig något men igår ville jag bara hem och sätta på mig mjukis kläder och bara mysa, fast de blev de sedan efter dem hade åkt hem. Och jag satte mig här och fixade med bilderna lite och skrev ett inlägg på bloggen och sedan gick jag ner och kollade på tv, satte mig sedan här igen för att kolla lite och så tänkte jag skriva detta inlägg men var för trött så fick bli nu istället.
Så jag hoppas verkligen ni har haft en toppen helg =)

Klicka på alla bilder så blir dem större!                           Emelie och jag!
           

                 Han skulle ta sig igenom ett tennis rack!
     


Over and Out!
Från lilla Angelica

Galen men bra dag!

Har egentligen hur mycket som helst att berätta känns de som. Så här kommer ett inlägg om lördagen som jag då inte har hunnit skriva om på grund av att jag var för trött igår när jag kom hem plus att jag inte orkade i morse för jag hade så mycket annat att göra än att skriva ett inlägg. Fast de får ni förstå för jag har ju helg ;) 

Hur eller hur så började lördagen med en träff i Camden, ni är inte förvånade va? nej jag tänkte väl de.
Väl där så blev de att ta en cider på ljusa dagen runt klockan ett, aja det är ju liksom lördag och jag var ledig? Sedan så fick de bli att jag och mina tre kompisar gick och letade efter något att äta och jag var verkligen sugen på PIZZA så jag vet inte hur många pizzerier vi var och kollade på och ingen dög, men till slut så hittade vi en och pizzan smakade verkligen underbart. När vi väl hade gått in i pizzerian förresten så började de regna, så vi hade turen med oss fast ändå inte. För de regnade när vi gick ut sen oxå haha, men men jag och Emelie drog oss vidare mot Big Ben och andra roligheter medans josefine och Jennie stack hem tror jag. Emelie och jag vi var nog och gick runt big ben i kanske 3 timmar jag har ingen aning men kul hade vi bland alla turister. Vi hoppade och stojade i regnet och gjorde oss allmänt fåniga, fast de gäller ju att bjuda på sig själv. Regnet var väldigt till och från hela tiden, för vissa stunder regnade det och vissa inte. När vi väl tyckte att vi kanske borde dra oss hemmåt så får Emelie för sig att vi ska hyra cyklar, vilket jag tyckte lät helt idiotiskt i regnet. Fast jag lydde henne och vi gick och hyrde cyklar..

Ni måste verkligen tro att jag är lite galen av mig nu när jag är här, fast hörrni ingen fara för de var jag ju innan med? Så här i London så har dem så att man kan hyra cyklar för ett dygn för 1 pund vilket motsvarar cirka 10-12 svenska kronor. Man gör så att man hyr en cykel vart som helst i london för dem har olika stationer med bara cyklar (bild kommer) så i vårat fall så var de i närheten av Big Ben vi började vårat äventyr och vi skulle ta oss upp till Camden igen. Vi fick förklarat för oss vart vi skulle och så fick vi även en mapp av han som hjälpte oss med cyklarna, han jobbade med de! Så när vi väl började cykla så regnade de inte så lite heller, haha. Efter en bit så stod de på en skylt att Camden låg åt det hållet så vi cyklade in på den vägen och till slut när vi väl hade virrat runt där ett bra tag så beslutade vi oss att fråga vart vi var någonstans. Dock så visste han inte i affären vart han var så jag började as garva, ni kan tänka er själva? en man som jobbar i en affär och han själv vet inte vart han är? så en kund hjälpte mig och förklarade hur vi skulle ta oss till Camden. Ärligt vi hittade dit hon sa men sen så blev vi lite borta igen och då åkte kartan fram men denna gång frågade vi ingen! Och till slut efter mycket bekymmer så kom vi rätt, till Camden och där vi kunde lämna våra cyklar.  För oss tog det cirka 1,5 timme dig och om man inte hade cyklat så vilse som vi gjorde, hmm jag tycker inte vi gjorde de men tydligen.. Så egentligen hade den turen tagit cirka 30-40 min att cykla, så ja tydligen måste vi ha virrat bort oss totalt! Fast snacka om att man fick se mycket under den cykel turen.

När vi väl var framme i Camden så var de bara att ta något och äta och klockan var cirka 8-9 på kvällen. Smått trött var man och vill mest åka hem. Vilket blev av efter vi hade tagit lite mat och gått en sväng. Så jag var nog hemma runt tio igår och var väldigt trött som ni nog förstår efter min långa dag. Fast en helt underbar dag men fina människor. Jag kunde nog inte ha haft en bättre dag.

Hoppas ni andra hade en toppen lördag.
Klicka på större bild.
Här är jag och min cykel. En liten bit av big ben, sådär ser de ut överallt, och en underbart fin bild :)
      
Kommer flera bilder någon annan dag då de bara blir bilder!

Over and Out!
Från en galen Angelica

Barnvakt

Dagen till äran gick allt toppen på banken, jag kunde öppna mitt konto och få hjälp med allt jag behövde få hjälp med.  Så om en vecka har jag ett engelskt bank kort, känns ganska skönt ;) och vet ni vad, här behöver man inte betala för att ha ett kort.  Hur eller hur så var hon jätte snäll och trevlig som hjälpte mig.
Efter mötet på banken blev de att gå hem för att ta lill tjejen för att min värdmamma skulle till jobbet och jag och lill tjejen skulle till grabbens skola och hämta honom. Tjejen sov hela vägen nästa så det var jätte skönt, men det var mindre skönt att gå upp i uppförsbackarna som är till skolan. Så det räckte inte med att det var runt 20 grader och skinande sol, väl framme så var jag varm och törstig! Fast tur jag hade med mig lite dricka för att jag nästan visste att de skulle ske. Och hem vägen var de nästan bara nerförs backar vilket var underbart.
Så hem kom vi till slut! Då stod det mat på listan, jag gjorde köttfärssås och spagetti och dock så sa grabben att han inte tyckte om de så de var bara att göra någon annan mat till honom, han smakade tyvärr inte heller. Fast jag blev glad på kvällen när vi skulle äta för då ville han smaka min mat vilket var de vi åt på dagen, och det visade sig att han gillade det. Barn är verkligen roliga ibland, för ibland gillar dem saker och ibland inte. Plus att det ända som dem oftast vill ha är fiskpinnar och något till de.

Så vad har vi gjort idag egentligen? jo vi har lekt att jag har varit på en resturang och dem lagade mat till mig och sen har vi lekt följajohn, läst bok, lekt med dokor och bilar så klart. Har även badat och lagt barnen, för ikväll sitter jag barnvakt! Vet inte alls när föräldrarna kommer hem men de gör inte mig allt för mycket så länge barnen sover! För jag sitter bra här framför tv:n och kollar på film, nyss visade dem en underbar film som heter "The blind side" jag älskar verkligen den. Finns så många känslor i den filmen som är så bra och många skådisar som är toppen. Fast nu är den slut och jag får se vilken film de blir nu.

I morgon ska jag träffa lite au parier och sedan drar jag och min vän Emelie ut på lite äventyr för att kolla läget här i London! Hoppas på en fin dag i morgon med hyffsat väder! Och lördagar innebär även att man får sovmorgon om man kan vill säga ;) vilket jag hoppas på, för jag har verkligen jobbat ganska mycket denna vecka.  Fast det har varit skoj, för barnen är verkligen mysiga!





Klicka för större bilder som sagt!
     

Ha en underbar helg!
Over and Out!
Från barnvakten och au pairer här i London

// Angelica


Stolt över mig själv!

Klockan var ställd på 6 och jag skulle vara uppe vid halv sju! Gissa om jag var lite trött,jo då lite grann men inte så värst. Fick ju kolla på Emil i lönneberga efter jag hade ätit frukost för lill tjejen kollade på de. Vi satt där hon och jag och gosade och väntade på att grabben skulle vakna. Dock var han inte allt för glad när han vaknade men de löste sig till slut som det alltid gör! Men först måste man prata och leka lite och göra de han vill och sen är allt bra.
Så idag var det en av dem stora dagarna, för jag skulle lämna barnen för första gången själv på både dagis och skolan.! Snacka om att jag är impad på mig själv, woho jag bara växer och växer när jag gör saker som jag klarar av. Fast ibland behöver man lite tålamod, vilket man kanske inte har i alla lägen men de är bara att tänka "1,2,3,4,5,6,7,8,9 och 10" och ta ett stort andetag och där var dem nya krafterna inne. Det kanske låter väldigt enkelt när man skriver det såhär men usch nej de är så mycket mera! Hur eller hur så gick det toppen till slut, tjejen blev lämnad på dagis och grabben på skolan. Grabben var verkligen ledsen idag när jag skulle lämna honom jag själv blev nästan de oxå för det är då aldrig kul att lämna en ledsen person.. Fast jag vet ju att han har de kul där till slut, men för stunden är de trist.

Sådär då var det den morgonen och jag tog mig lite tid för att gå runt i Hampstead och ner till mitt område där jag bor, men först blev de allt några stopp på vägen. Jag var så sugen på att sitta på ett Café men hittade inget som hade något bra att erbjuda så fick bli ett av Caféerna som vi har typ 10 min ifrån där jag bor. Så det blev ägg och rostad macka och lite kaffe! Efter det fick de bli att gå hem och städa upp röran som hade blivit, för städerskan skulle trotts allt komma idag och städa.

Hämta grabben som vanligt vid tolv denna vecka, blev mat och lite film och en sov stund för honom och sen parken där han lekte för fulla muggar! Fick inte stopp på honom en sek. Så vid 16 var det dax för att hämta upp tjejen och även denna gång så valde grabben att gå till dagis vilket jag är jätte stolt över, annars åker han sin scooter. När vi väl har hämtat upp henne så blev de att leka på dagis platsen och sedan gå hem och äta lite och självklart bada lite.

Och nu sitter jag här och skriver mitt andra inlägg för idag för att jag hann inte skriva innan jag åkte till svenska kyrkan igår. Så inlägget under är ifrån igår! Hur eller hur så försöker jag göra mitt bästa för att hålla er som läser min blogg uppdaterade :) Hoppas ni alla mår toppen!

Skulle även säga de att jag kommer lägga upp en massa bilder snart och även på min facebook för dem som är vän med mig där!

Over and Out!
Kramar från London Bruden!
// Angelica

Dålig uppdatering!

Jo tack jag vet! men vet ni vad, jag har faktiskt mycket att göra ibland ;)

Hur eller hur så var det en lång dag i igår och jag hade det toppen!
Först och främst så var jag och hämtade grabben vid 12 och vi gick hem. För mig tar de cirka 15-20 min att gå hem men med honom tog det nog kanske 1 timma men då stannade vi i affären plus att han mådde inte så jätte bra så han var inte allt för glad. När vi väl var hemma så blev de att göra mat och sen mysa ner oss i soffan för att vila lite. Gick inte så bra så vi gick upp och lekte med bilarna. Sedan så blev de inte så jätte mycket mera innan vi skulle hämta upp lill tjejen på dagis. Där möter man upp en glad och mysig liten tös, hur kul som helst att hämta henne när hon alltid är så glad.

Väl hemma blev de mat och lek och lite film och sedan kom pappan hem i huset.
En vän till mig som heter Klara frågade om jag ville följa med till kyrkan så jag väntade på henne medans jag bytte om och gjorde lite. Sedan när hon var klar och jag så körde min värdpappa hos med barnen till Svenska kyrkan vilket var jätte snällt.
Jag tyckte verkligen det är pinsamt att komma in i ett rum fullt med människor och man känner sig ut tittad, visst så var det inte i detta fall men de kunde ha varit så ;) Hur eller hur så blev de att fika lite där, vilket blev kladdkaka och kanelbulle i svenskt stuk! MUMMS.. När kyrkan stängde blev de att gå över till puben som ligger snett imot. Där blev de att ta en cider i mitt fall men dem flesta tog öl. Kul hade jag i alla fall med alla au pair tjejerna.!
Hur eller hur så var jag nog hemma runt tolv och då hade jag även med mig hem en kaviar och knäckebröd, mummmmms.  Juste jag skulle även gå upp vid 6 på morgonen för att ta hand om barnen, jag skulle lämna dem!

Over and Out!
Från den nuvarande london Bruden Angelica


Lång dag

Känns som denna dag har varit enormt lång!
Att gå upp vid 7 är ju inte så tidigt egentligen men för mig känns de tidigt ibland.. Skulle ha gått på möte på banken idag och det gick dock inte så bra som jag hade tänkt mig. För jag hade bokat tid och allt och tydligen så hade dem ringt mig och försökt boka om dagen för att hon som skulle öppna ett konto till mig inte var där idag.. Blev verkligen förbannad! usch men men var där vid tolv som vi hade sagt och de visar sig att jag måste boka om den, så på fredag vid 10.30 gör jag ett nytt försök på banken och hopppas på det bästa!
Efter banken så fick de bli att gå hem för att vänta på värdmamman och grabben för hon hade hämtat honom från sin första dag i skolan. Han var så nöjd över att få börja där. Jag hade gjort ordning pasta och fiskpinnar när han kom hem så vi åt lite och sen kollade vi på film. Dock efter ett tag tycker jag att han känns lite varm så han fick medicin när hans mamma ringde mig och frågade hur de var och så. När han hade fått de så somnade han nästan på en gång i soffan, så fick väcka honom efter en stund för vi skulle hämta lill tjejen från dagis. Vilket gick jätte bra dock var han väldigt trött men han fick åka vagn tillbaka!
Väl när vi var hemma så var ingen av barnen speciellt glada så fick bli ännu mera film, haha och mat och lite mera film! så idag har de bara varit en mys dag! Fast det behövs ibland.

Juste för övrigt så mår jag mycket bättre idag. vilket känns jätte bra! Fick en jätte god soppa av "mamman" förut till middag, mums det var broccoli soppa och lite knäckebröd!
Så nu sitter jag här på mitt rum och skriver och funderar även på att gå ner och kolla på tv lite innan jag är för trött! Älskar verkligen att dem har film kanaler, för de är väl nästan de ända jag kollar på när jag är här. Kan ni tänka er jag kollar inte på barnprogram ;)

Aja nu ska jag gå ner och kolla om de är något bra på tv. Ha det bäst och ta hand om varandra där ute i stora världen :)

Over and Out!
från en lite bättre brud!

// Angelica

Dålig dag

Mådde fortfarande inte bra igår, så fick bli att gå upp vid sju som vanligt och hjälpa till med barnen, bhövde inte följa med till dagis idag så jag gick upp och la mig igen för att försöka bli bättre i min mage! Vaknade runt halv elva och kände mig lite bättre men så fort jag reste mig upp så gjorde de ont igen. Visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen för jag hade så ont. Men jag hade sysslor jag hade sagt att jag kunde göra så jag gick ner och tog lite te och sedan tvättade jag barnens leksaks bilar så alla baskilusker försvann.
Efter de blev de att försöka laga lite mat så fick bli kyckling och pasta, vilket var enkelt och snabbt eller nej snabbt var de då inte. Eller rättare sagt de kändes som att de tog en evighet!  Städerskan kom runt två och då gick jag och la mig en stund för att se om jag kunde bli lite piggare när jag skulle hämta barnen vid halv fem.
Vaknade och kände mig mycket bättre men inte helt bra, men jag gick och hämtade barnen och hade de fullt upp så jag orkade inte tänka på magen min! Blev inte mycket till middag heller, för jag fick inte i mig mycket. Blev en massa lek och bus med barnen och även lite bad. Fick även den stora äran att försöka natta barnen innan "mamma" kom hem. Vilket gick väldigt bra grabben sov när "mamma" kom hem men inte lill tjejen men hon gjorde det nästan, men hon tog över så gick jag ner och kollade på tv.

Så denna dag hände de inte allt för mycket tanke på att jag fortfarande inte mådde bra! gick även och la mig ganska tidigt så det är därför jag skriver detta inlägg idag! men ikväll ska det komma ett inlägg om ni har tur ;)

Juste jag får ju inte glömma bort att skriva det att den 23 OKTOBER så ska jag se BRUNO MARS här i London :D snacka om kul, jag och en annan au pair ska dit.! Åh hoppas att han är lika bra live som i vanligt fall! Annars blir jag allt besviken.

Over and Out!
Sjuklingen.....
// Angelica

Queen´s park

Natten var inte min bästa natt här i England mådde verkligen skit. Svär på att det måste ha varit maten jag åt när jag var i Camden som gjorde att jag mådde så dåligt. När jag vaknade i morse så var jag bättre men inte helt bra, fick trots allt i mig två stycken yoghurt. Dock är de inte mycket men de är i alla fall något!

Blev att göra sig i ordning efter frukosten för att jag skulle ju in till Queen´s park och träffa några au pair tjejer från den norra delen av London.  Och jag skulle ta mig dit med tåg för första gången, haha. Fast vet ni vad, jag klarade det perfekt, med hjälp av mina värdföräldrar visserligen men om jag inte hade fått hjälp av dem så hade jag nog inte vetat hur jag skulle ta mig dit.. Men jag måste trots allt säga att jag gillar att åka bussen mycket mera, visst den är billigare och sen är den mycket bättre för du får se så mycket mera i london!

När jag väl var framme hos tjejerna så pratade vi och lite och sedan valde vi att gå runt lite i parken för dem hade hur mycket saker som helst som dem tydligen bara har en gång om året. Dem hade pland annat loppis,mat stång, hund tävling,sång tävling, ett litet tivoli och så mycket mera.! Plus i kanten var att det var helt okey väder ute, blåste lite men de var inte farligt. Fick även i mig lite pasta till lunch, vilket var ganska gott de var tonfisk i de. Efter lunchen så blev de att gå lite till runt området och sedan bar det hem för mig. Var extremt trött plus att jag inte mådde bra så ville jag bara hem och ta hand om mig själv.

Väl hemma så blev de datorn och sedan gick jag ner för att äta lite och även kolla på tv. Såg att dem visade hitta Nemo på tv, kunde inte låta bli att kolla på den.

Och nu ligger jag i sängen  och har lite ont i magen och mår illa igen, usch hoppas detta går över snart. För att må såhär är verkligen inte kul. Sitter även och undrar vart familjen har tagit vägen? aja dem kommer väl sen! jag ska i alla fall snart krypa ner i sängen och försöka bli bättre och hoppas på att morgon dagen blir ganska lugn.  Har i alla fall inget planerat, mer än att jag ska ut och gå en runda i parken på dagen!



Mums sockervadd!

Over and Out!
Från en sjukling...

// Angelica


Camden träff med au pairer

Härlig sovmorgon det är när man vet att man inte ska upp för att leka med barnen eller göra några speciella sysslor.
Blev en träff i Camden Town idag med alla tjejer som kunde komma från au pair förmedlingen. Vilket var hela 16 stycken tror jag, super mysigt litet gäng! Vi delade på oss och gick skilda vägar och sen möttes vi när vi skulle äta lunch. Och sedan blev vi splittrade igen, fast de gjorde inget för man gick där på marknaden och bara kollade på allt som fanns! Jag och Emelie tog oss en runda för oss själva, för vi visste vart vi ville gå :P  Tanke på att vi hade varit där i onsdags så blev de att gå tillbaka till en affär där vi inte fick vara inne för vi hade kaffe med oss, men vi såg ingen skylt att vi inte fick ha med oss de in? Hur eller hur så hittade jag ett par byxor där och sedan var vi inne på HM och handlade lite. Hittade rea stället ;) så det blev inhandlat en klänning och en shorta och ett skärp, hur snyggt som helst! Handlade ju även en jacka på marknaden hur snygg som helst, en skinnjacka. Prutade ner den 10 pund så jag betalade 35 pund vilket var ett väldigt bra pris ! Så jag är verkligen super nöjd över mina köp jag har gjort. Blev även en hel del coca cola drickande.

Var nog hemma vid 5, dock mådde jag verkligen inte bra. Mådde illa och hade ont i magen, jag tror de var maten jag åt på dagen på marknaden som jag blev dålig av. Men de gick aldrig så långt att jag spydde men jag kunde knappt röra mig för så fort jag gjorde det så gjorde det jätte ont i magen och jag började bara må mer och mer illa! Så det blev att ligga nera och kolla på film och sen blev de en ganska tidig kväll. Så jag var inte alls avis på dem andra tjejerna som var ute på roligheter! inte när jag mådde så i alla fall. Fast jag har ju liksom hur många helger som helst kvar här i London så jag har inget att oroa mig för!

Ni kan allt få se lite bilder idag ifrån Camden dagen :)
Sådär varmt hade vi igår :D

Over and Out!
Från en brud i London
// Angelica

Trött dag....

Fick lite sovmorgonen denna dag med, för idag var de så att mamman var hemma ifrån jobbet och skulle ha jobbat lite grann oxå fast det blev inte så mycket av de.. Lilla grabben är fortfarande inte riktigt frisk, ont i halsen och feber. Så något slags virus går de just nu känns de som, bara jag inte blir sjuk oxå!

Förövrigt så bestämde jag och mamman att vi skulle ta en promenad för att kolla vart lilla grabben skulle gå i skolan. För han börjar där på tisdag, skolan verkade verkligen jätte bra :) Vi hann även med en fika på vägen dit, vi köpte även ett par nya jätte snygga skor till grabben. Han blev verkligen så super nöjd med dem! Sedan blev de hem och fixa och även leka med grabben och kolla lite på tv, vi åt även lite lunch lax och potatismos vilket var super gott!

Efter de så skulle dem kolla på tv lite och jag bestämde mig för att gå upp och sove i 30 min, dock blev de lite längre.. hmm kanske blev cirka 2 timmar vilket jag inte hade tänkt mig, men skönt var de. När hon väl kom hem så hände de nog inte allt för mycket, det är knappt så att jag kommer ihåg var jag gjorde!
Ska verkligen försöka skriva varje kväll istället för dagen efter!
*Hur eller hur så blev de pankakor till middag och sen testade jag även något nytt. Pankakor med ost i, vilket jag vet låter jätte konstigt men någon gång ska man våga testa nya grejer. Vilket i detta fall var gott smakade som creps. Efter maten så kände jag verkligen för att röra lite på mig så jag valde att gå ut och gå i våran park vi har här i närheten och bara vara och kolla på solnedgången vilket var underbart! Hade med mig kameran så de blev lite bilder på de :)

Annars hände de inte mycket mera under den dagen, men underbart när de har blivit lite varmare igen.När jag var ute och gick vid 7 på kvällen var de cirka 20 grader :)

Lite bilder ifrån parken! Klicka för större bild


Over and Out!

Från en vilsen au pair i London

Fika

Dagen började med att jag fick sovmorgon, snacka om bortskämd på en torsdag ;) Fast det var för att "mamman" skulle ta barnen till dagis och jag kunde då sova. Tur i oturen var att min mobil inte ringde på morgonen ifall jag hade varit tvungen att gå upp, plus att jag hade sovit jätte dåligt under natten. Så sovmorgonen var väldigt skön trotts allt. Städerskan kom även tidigare än vad hon skulle så jag hann inte plockan udan derekt innan hon kom, vilket gick super bra ändå!

Hade bestämt mig redan dagen innan att jag inte skulle göra så värst mycket igår för jag hade varit ute och gått i flera timmar dagarna innan så tyckte det räckte. Men jag hade bestämt med tre andra tjejer att fika här i mitt område, eller ja vårat område. Vilket var super mysigt,plus att en av tjejerna fyllde år. Efter fikat så skilde vi oss åt nästan i alla fall två av dem gick åt ett håll och Emelie och jag gick till parken som ligger här i närheten och kollade läget, super trevligt! Dock var det väldigt jobbigt att gå alla uppförs backar som finns i parken. När vi väl hade gått hela parken så följde jag henne en liten bit till tåget eller tunnelbanan minns dock aldrig vilket som är vilket, haha men jag lär mig nog snart. Sedan gick jag hem och gjorde lite sysslor och hämtade upp barnen vid 16.30 som vanligt. Barnen var lika glada som dem har varit alla dagar jag har hämtat dem, kunde även bada dem idag. Jag känner mig så himla glad när jag har två barn som vill göra saker med mig när jag frågar dem!

Senare på kvällen vaknade lilla grabben med högfeber, usch gillar verkligen inte när barn får feber dem bara gråter och vet inte vart dem ska ta vägen. Han fick lite medicin, så vi hoppas de ska bli bättre.

Det hände nog inte så jätte mycket mer igår, inte vad jag minns i alla fall!
Inga bilder idag, sorry ;)

Over and Out!
// Angelica

I have two lovely Children but they was tired yesterday

Underbar morgon vaknade med ett strålande humör. Åt frukost och hjälpte till med barnen och lite lek hann vi självklart oxå med innan vi skulle tll dagis. När vi var på väg till dagis så säger min värdmamma att jag inte hade behövt följa med till dagis egentligen, men jag gjorde de ändå. Sedan bar de av hem för att fixa och göra lite små grejer. För sedan vid 10.30 skulle jag träffa emelie i Camden Town för att kolla in marknaden. Snacka om att de finns flera vägar man kan gå och vi gick nog på alla gator i närheten av marknaden som vi bara kunde. Men jag hade de otroligt roligt med den bruden :) Så det blir allt flera gånger jag träffar henne. Jag var nog hemma från Camden runt 3 och då hade jag gått halva vägen hem ungefär, men var för trött för att orka gå hela vägen hem.
Så när jag väl kom hem blev de bara att slappa för jag skulle hämta upp barnen vid 16:30 från dagis så då var de allt dax att man var pick för att kunna leka och stå i när dem kom hem.

Blev verkligen glad idag när jag skulle hämta barnen på dagis. Lilltjejen släppte allt hon hade och sprang fram till mig och gav mig en kram och då har jag bara varit här i en vecka? kan ni tänka er vilka framsteg både hon och jag har gjort. Jag är så solt över både mig och henne! Grabben och jag har kommit bra överrens från första början, men han blir också glad när jag kommer och ska hämta på dagis. Denna dag gick så mycket lättare att hämta upp honom, haha. Både barnen var extremt trötta så dem fick sitta i vagnen. När vi väl var hemme så skulle vi äta och de ända dem små trollen tjatade om var glass eller chocklad. När jag skriver detta så hör jag deras röster i mitt huvud,för dem är både allvarliga och inte. Så det är verkligen sjukt kul tills dem väl bestämmer sig för vad dem ska ha, när dem listar ut att jag inte ger dem varken glass eller chocklad. Så igår fick dem cocos och skinka, det där med cocos är verkligen något barnen här i huset älskar! 
Fixade även att bada dem helt själv, vilket jag var extremt nöjd över. Ni kanske tror att jag är nöjd med allt jag gör i minsta titalj. Lite så är det faktiskt för jag är hos främmande människor och vet verkligen inte alls mycket om dem. Plus att barnen är lite mammiga och pappiga, visst dem är inte gamla men ändå. Jag är sjukt nöjd över mig! När pappan väl kom hem så blev jag ledig för dem skulle åka och hämta deras mamma på jobbet, vilket inte händer ofta.!

Hur eller hur så när dem kom hem på kvällen blev de att prata lite med dem och sen vara med när dem skulle beställa hem mat ifrån internet som kommer hem till dörren, helt sjukt om ni frågar mig! Jag hade ju föredragit om man gick till affären och storhandlade, men nej här gör dem de på internet.!

Lite bilder kommer upp också :)
Alla bilder blir större om ni klickar på dem!
På bussen Står utan för en jätte konstig butik enligt mig! Underbart god mat!
Det var här dagen började med Emelie
Här kunde du sätta dig om du var helt trött i benen :)


Over and Out !!

// Angelica

Förändring!

Kommer bli lite förändringar på bloggen så småning om för jag vill ha lite andra färger och så vidare :)
Hoppas ni kommer att gilla de!

Ha det verkligen bäst nu :D

Happy children !

Det första man hör på morgonen är att de regnar ute och jag ville verkligen inte gå upp. Att veta att man är tvungen att gå ut utan regnkläder eller paraply eller något vettigt så var de då inte kul! Som turen var så slapp vi gå till dagis i regnet för min värdmamma körde dem till dagis och jag följde med. Sedan blev de att gå hem halva vägen i alla fall för min del och sen åkte hon. Efter jag hade gjort lite syssler så bestämde jag mig för att jag skulle ta mig en promenad till Camden town för att se hur lång tid de skulle ta dit. Måste verkligen säga att det är många vägar som går si och så, jag kan då inte hålla koll på dem. Så ja jag gick vilse lite fast inte så mycket, men tror de tog cirka 30 min in till camden om man går härifrån där jag bor. Vilket inte är långt, men de gäller bara att hålla koll på vart man ska gå haha. Aja hur eller hur så hittade jag dit och prutade gjorde jag på två grejer ett linne och en tshirt vilket kanske var ett dåligt köp jag vet inte. Men linnet var englska flaggan på och Tshirten stod de I<3 London. Sen bar de hem efter några timmars gående och jag orkade inte gå hela vägen hem så jag satte mig på bussen och tog 5 stationer och sen klev jag av, vilket inte är så långt egentligen men jag kände att jag inte orkade gå hela vägen hem! När jag väl var hemma blev de lite hemma sysslor.
Juste jag skulle tvätta idag och hade helt glömt bort vad min värdmamma hade sagt om tvättmaskinen men till slut tror jag att de blev rätt, bara för att testa så tvättade jag mina kläder. För jag skulle ändå tvätta lill tjejens sängkläder.
Vid 5 tiden blev de att hämta upp två små busfrön från dagis och dem var verkligen glada över att träffa mig i alla fall lill tjejen. Blev verkligen jätte glad över att hon ville följa med mig hem utan protest och grabben med. Dock blev vi blöta i alla fall jag och grabben och då var han inte glad, men de fixade sig när vi kom hem. Då det blev att göra lite mat och sedan blev de att leka med bilar,dockor och lägga pussel och mycket mera. Vi höll sams hela tiden medans de bara var vi, men när min värdpappa kom hem så ville dem inte leka med mig eller något längre.
Så är det väl ibland antar jag? Fast jag hade ju haft min tid med dem efter dagis och den tiden var verkligen super!

Hände väl inte allt för mycket sen på kvällen för min del för jag var död vid nio på kvällen, tror man blir de efter att ha lekt och varit ute och gått hela dagen!

Här kommer lite bilder!
Haha mamma kolla nu denna bild! Denna bild finns vid nästan alla övergångsställen här i London så alla turister vet vart dem ska kolla.

Klicka för större bild! Lite suddig men de struntar jag i :)
Så fick bara bli dem idag, kommer flera i morgon jag lovar!
Over and Out from England
// Angelica

I had a Booring day

Måndagen började med att man skulle gå upp vid 7 på morgonen för att gå ner och äta frukost helt själv och sedan göra sig iordning för att hjälpa till med barnen. När jag väl var klar så gick jag ner för att hjälpa till med barnen och visst de gick väl inte som jag hade förväntat mig men förhoppningsvis så blir de bättre med tiden.
Hade en sådan huvudvärk när jag kom hem igen så blev att vila lite och sedan blev de dax för mat och en sväng till banken för att prata med henne och öppna ett konto, dock hade hon inte tid så jag fick boka tid med henne istället så nästa vecka ska jag dit! Hann oxå ta ett stopp på sturbucks på vägen dit för att testa ännu en ny sort, mums den var lika god som den andra jag har druckigt. Sedan hem ochgöra ingenting, Städerskan skulle komma runt ett men hon kom väl inte förens vid två något men hur eller hur så skulle jag gå ner för att göra något så visste inte hon att jag var hemme för då råkade jag skrämma henne, vilket var ganska kul tycker jag. Trodde som sagt min värdmamma hade sagt något, men men som tur är så gick de bra.
Sedan blev de att gå och möta upp värdpappan för att hämta barnen på dagis och sedan gå hem med två små sura barn. När vi väl kom hem så blev de lite "fika" för här äter dem inte middag, vilket är lite skumt men men. Jag borde ha ätit ordentligt nu på dagen men har dock inte gjort de. Så jag kommer nog vara vrål hungrig sedan, men dock mitt egna fel!  Efter mycket lekande blev de att bada och lite mera bus efter badet för sedan kom mamma och då var de natti natti för dem små liven.
Dagen var väldigt intensiv tycker jag fast ändå inte, för ibland är de inget att göra alls! Vill verkligen försöka hitta vänner här omkring som man kan umgås med istället för att gå runt helt själv på olika områden..

Over and Out from England!

// Angelica

Regn i England är ni förvånade?

Nej jag trodde väl inte de! Igår så skulle jag och min "familj" gå ut och ta en promenad över området för att jag skulle få se lite och dem skulle förklara lite, vilket var toppen. Men när vi var halvvägs till ett café så började de regna, först lite dugg regn men efter en liten stund kom de bara mera och mera. Som turen var så hann vi till cafét innan ösregnet började. Fast vi fick ta bussen hem för de regnade ganska mycket och vi visste inte när de skulle sluta regna. När vi väl kom hem så blev de att leka lite med barnen och sedan fick jag egen tid för mig själv och då tog jag det mesta bara lugnt. Senare på kvällen fick "familjen" besök vilket var jätte trevligt, dock var de svårt att hänga med på vad dem sa ibland. Kan göra mycket när engelska människor pratar fort, usch de är jobbigt ibland. Annars tycker jag att de funkar helt okey, dock är inte min engelska den bästa men de löser sig med tiden!

Pratade även med min lilla syster och min mamma igår, vilket jag gör för de mesta hela tiden. Har inte fått hemlängtan heller för att jag pratar med dem vilket känns underbart, och jag hoppas verkligen inte jag får de sen heller!  Men de är sånt som märks.

Aja det var en lugn dag utan några bilder, men jag tror ni står ut ;)

Ha det bäst.

// Angelica

Every day have new opportunities

Finns nog mycekt att säga om gårdagen, men först blev de att åka in till Covent Garden men "familjen" och sen blev de att jag fick gå där lite själv vilket var underbart. Medans dem gick på teater. Jag köpte på mig en ny almenacka efter mycket kollande så hittade jag en. Konstigt nog så har dem flesta butikerna bara kalender för nästa år, vilket jag blev nästan arg på. För tänkt om man behöver en ny som i mitt fall? aja jag hittade en i alla fall men tänk om jag inte hade de, då hade jag fått göra mig en egen haha. Sedan när teatern var klar och jag hade kollat klart så blev de att gå och möta upp familjen dock åkte värdmamman hem för hon inte mådde bra, så blev bara jag och barnen och värdpappan. Vi skulle ta och fixa ett engelskt nummer och sen gå och äta, så nu har jag ett engelskt nummer för dem som vill ha det. Men nås bäst på internet ändå om de skulle vara något, för jag har nämligen internet på mobilen med. Efter vi hade ätit så blev de att ta en typiskt engelsk taxi hem och göra sig iordning för att sedan åka till Svenska kyrkan och även gå på The Harcourt Arms Swedish Pub. Vilket kändes väldigt lustigt för där kunde vi bestämma dricka på svenska, i vilket fall som helst så kändes de inte som man var i england. Så dit blir de nog att gå flera gånger, visst de är en bit här ifrån men de gör absolut ingenting!
Varför jag var i svenska kyrkan och det var för att vi skulle ha en au pair träff, fick träffa många fina tjejer som jag kom bra överrens med =)  Efter någon timme så tog jag och några andra tjejer vägen till en resturang för att käka lite mat för att sedan åka till camden town med taxi som kanske kostade 10 pund vilket motsvarar cirka 100 kr, för att ta något att dricka, vilket var väldigt trevligt. Kul att träffa alla tjejer för att få höra vart dem bor här i london och även få höra vad dem tar hand om för barn. Men det blev en tidig kväll för mig öf rjag var nog hemma runt 10 på kvällen, men det var underbart! För det var min första helg och jag var dunder trött efter en lång dag. Plus att jag måste säga de att de är lite svårt att veta vilken buss och så vidare man ska ta hem men vet ni vad, jag fixade de igår och de måste jag nog säga att de var tur jag hade min mobil till hjälp. Ibland är mobilen verkligen ett under och sen att jag har internet på den är bara ett plus i kanten! Tänkte även säga de att dem har nog mera fiffiga grejer när de kommer till telefon kort än vad vi har hemma i Sverige plus att dem flesta är så beroende av internet så alla har de på sina telefoner oftast, och de tackar jag för! Det underlättar verkligen om man ska någonstans!

Två personer som ritade flaggor på marken i närheten av Covent Garden.
Tog även bild på en typisk telefon kiosk :P

 

Det fanns några andra som ritade artiser istället. Underground är alltså tunnelbanan, jag själv anväder inte den så ofta för jag tar bussen istället.
   


Klicka för att få den större
Cider var sådär men helt okey :)

Ha det toppen!

Over and Out!

// Angelica


Första dagen

Oj kan först ta och berätta att det har varit en väldigt lång dag.
Dagen började vid cirka 8 på morgonen då jag klev upp för att göra mig i ordning för att sedan gå ända ner och äta frukost med familjen. När vi alla var klara med allt så bestämde vi oss att åka till en park för att träffa min värdmammas kompis och hennes barn och hennes au pair som hade varit i london ett bra tag. Så allt kändes så konstigt alla pratade engelska, var inte alls som i Sverige. Men ändå så fattade jag en hel del men de var lustigt att höra alla prata engelska. Fast det är ju som sagt en vane sak, ibland hittar däremot inte jag alla orden men jag är usel på engelska eller nej egentligen inte men ja gär blyg att prata engelska för att här kan dem ju verkligen engelska.. Och om jag säger fel så känns de konstigt, men jag vänjer mig nog men de kommer ta ett tag. Hur eller hur så gick vi vidare från parken och till en pasta resturang och åt och efter de så blev de att åka hem för att barnen skulle sova. Dem somnar som två stockar i bilen på vägen hem.  Juste vi skulle öven föröska öppna ett bankkort till mig när vi var vid parken men banken gick inte med på de så vi skulle fixa de nästa vecka eller något sånt. Sen när barnen vaknade så blev de lite mat till dem och sen bar de upp till en annan park där vi bor för att leka lite och plaska i en jätte jätte liten pool vilket jag skulle kalla mera som en liten pöl, haha. För den var enormt liten men extremt mycket folk. Så man var verkligen tvungen att vara på sin vakt på barnen.
För övrigt så kommer jag bra överens med det äldsta barnen men inte den minsta men jag antar att de kommer väl med sin tid. När vi kom hem från lek parken så blev de lite egen tid för mig själv då jag tog mig en promenad upp till deras egna lilla område där dem har lite affärer. Så där promenerade jag lite och gick även in och handlade en Caramel Macchiato från Starbucks,vilket var super gott! smakade inte alls som kaffe, kan inte riktigt säga vad de smakade men gott var de i alla fall, vilket var huvudsaken :)
När jag kom hem blev de att äta lite och prata med min lilla syster på skype, vilket var väldigt underhållande :)
Och nu hade jag faktiskt tänkt att sova men vi hörs i morgon igen :)

Här kommer lite bilder ifrån dagen :)

 

 



Natti natti från en vilsen au pair i England
// Angelica

Min Resa till England

Jag tänkte berätta lite om resan igår.

- Igår blev det en tidig dag, gick upp vid 6 för att göra mig i ordning och sedan åka vid 7. Jag var sjukt nervös hela vägen ner till Kalmar, hade med mig min mamma,stora syster jackie och lilla syster Ronja. När vi väl kom fram till Kalmar var vi så tidiga så vi fick stå och vänta på att dem skulle öppna så vi kunde checka in. Förvirrad som jag var eller hur man ska säga så visste jag inte att man var tvungen att checka in själv och sen bara lämna av väskorna. Vilket jag fick hjälp med,och sen var de bara att säga hej då till min lilla familj jag hade med mig. Vilket jag trodde skulle vara lättare än vad de var.. Men lite tårar kom det allt, vilket jag inte ville men jag tror nog att de var mera jag som fick de. Så när dem väl hade gått så gick jag egenom säkerhetskontrollen och vet ni vad, det gick toppen ;) Hade inget farligt med mig. Så första flyget jag skulle ta var från kalmar till stockholm, flygplanet var enormt litet. Fast resan gick bra men de jobbigaste var bara att jag fick lite panik över vad jag höll på med.  När jag väl landade på Arlanda så visste jag inte vart jag skulle ta vägen så jag frågade tillslut några och dem visste inte heller haha och jag var ju helt virrig och nervös samtidigt så ja.. När jag väl hittade vart jag skulle så var de bara att gå och hitta till nästa ställe där jag skulle möta upp min pappa. Min pappa och lilla syster Julia kom och gjorde mig sällskap till lunch vilket var väldigt trevligt och kul att se dem en sista gång innan jag flög vidare. Så efter deras besök så blev de att hitta till Gaten som jag skulle gå in till för att komma till mitt flyg. Vilket låg på andra sidan Arlanda, Arlanda är större än vad man tror.! Aja där satt jag och väntade i några timmar för att flyget gick inte förens vid 15:25 från sverige. När jag väl satt på flyget så var jag inte direkt nervös för jag hade inget att förlora var det ända jag kände.
17.00 i deras tid så landade jag i London, Kändes väldigt konstigt och jag var super nervös för att träffa min värdmamma. Hade inte mer än pratat med henne på Skype och lite i telefonen. Så jag hade inte direkt någon aning om hon såg exakt lika dant eller inte. Dock så fick jag ett litet bekymmer eller ganska stort enligt mig, jag tappade nämligen min kamera och jag fick total panik, haha. Som turen var så fick jag hjälp till slut och jag trodde trots allt att den låg kvar på flyget så jag gick och kollade med lite folk efter jag kollade vart mina väskor var.  Till slut så var de dax att möta upp min värdmamma och hon sug exakt ut så som hon gjorde när jag såg henne på Skype, vilket var väldigt skönt. Så hon hjälpte mig och till slut fick vi tillbaka min kamera efter cirka 20 min med lite pök och stök, vilket var mitt fel. När jag väl hade fått min kamera så bar de iväg till Tunnelbanan eller vad man ska säga. När vi väl hade kommit till stationen vi skulle på så tog vi en taxi för att komma ända vägen hem till deras hus/lägenhet. Där fick jag träffa hennes man och deras ena barn, vilket i detta fall var deras dotter.  Sedan blev de att käka lite hämt mat och pratat lite och hus visning. Fick ett jätte fint rum och en enormt skön säng :D Blev även att packa upp min resväska lite och komma iordning i rummet.

Så nu bor jag i England från igår och ett år frammåt. Än så länge tycker jag om stället :)
Kommer snart ett inlägg till om min dag idag :)

Mitt första flygplan :)


Ha det bäst!
Från en vilsen skäl i London

// Angelica


RSS 2.0