17 december 2010

Snart är julen här och det är exakt om en vecka. Har inte allt för mycket julkänsla men hoppas på att det kommer komma. Har inte heller någon aning om vad jag ska göra på julen eller på nyår, det är väl saker som märks.
Julen är härlig och fin men hade som sagt varit roligare om man hade mera julkänsla än vad man har =).

Har även varit hemma nu i två dagar på grund av att jag har mått illa och haft feber, men idag känner jag mig i alla fall bättre men mår dock lite illa fortfarande. Bara jag får i mig lite mat så är jag glad och kan då gå till jobbet i morgon och spela match på söndag.

Vill även påpeka att jag blev gandska sur igår när man inte kunde logga in på bloggen! Men visst det var ju tur att jag kunde logga in idag :)

Snön den faller så fint idag igen, gillar snön jätte mycket speciellt när man slipper skotta. Nej jag gillar den ändå,men snart kan det nog räcka med snö. En sak jag tycker är jätte skönt är att vi troligen har en hel del snö på julafton och jag vet inte när det var sist vi hade det.

Over and Out!


9 december 2010


Snart är detta år över och det känns som att året nyss började. Så säger man dock om alla år men det stämmer bra med. Förstår inte riktigt vad jag har gjort detta år men något måste jag väl ha gjort för tiden har gått fort. Men det jag minns väl är att jag tog studenten i sommras och det känndes underbart dock inte att komma ut i vuxen livet. Sen även att jag flyttade hemmifrån, vilket jag tycker att jag gjorde väldigt tidigt men det är samtidigt skönt. Det som är mest tråkigt med att bo själv är ändå att man jämnt är själv.

Från det ena till det andra så blir helgen bra som det ser ut som nu.
I morgon (fredag) blir det att åka på julbord till oskarshamn med min praktik, som jag har gnällt på så mycket men samtidigt är alla jätte snälla så det blir nog en jätte bra dag/kväll.
Sen på lördag blir det att jobba inom hemtjänsten mellan 7-16:30. Efter jobbet blir det att gå och vara barnvakt åt söta nova, äntligen får jag mysa med en liten bebis hehe.
Men sen på söndag blir det att ha skridskoskolan och efter det blir det att åka och spela match hemma i mörlunda och hoppas självklart på vinst och att jag får stå :)  Så min helg ser verkligen toppen ut!
Hoppas ni andra får en lika bra helg som mig.!

Over and Out!

Praktik och det är piss tråkigt

Egentligen behöver jag inte säga mer än att min praktik inte är den bästa, men jag får se det så att jag har i alla fall en plats och det är slut snart.! Allt hänger på att han jag är med mest sitter och skriver en massa pappers arbete visst jag förstår väl att han måste göra det men ibland får jag bara sitta en hel eller halv dag bara och glo. Vilket blir väldigt seg för en annan som bara sitter där. Tycker ibland han kunde ge mig något att höra eller helt enkelt skicka hem mig ;) det hade ju inte varit helt fel haha men men nu till det positiva. Jag ska få följa med praktiken på julbord på fredag, vilket kommer bli riktigt kul.

Var äntligen och hämtade mina nya glasögon i fredags, nästan en vecka sen hehe. Men det bästa av allt är att jag trivs som bara den och vissa ser inte att det är jag, vilket är lite roligt ibland ;) Så nu är jag äntligen en ny männsika, jag lovar jag ska lägga ut en bild! ska även se till att bli bättre på att blogga, känner inte att jag har den tiden som jag skulle vilja ha längre för att kunna skriva. Visst det tar inte lång tid men det klänns ibland som en evighet att skriva här.

Men nu måste jag allt gå och lägga mig för det är trots allt en ny dag i morgon. Sov gott folket där ute!

Over and Out!!

2 december 2010

Och jag tycker detta år bara har sprungit iväg, känns inte som man har haft tid till något. Mina dagar känns bara som att det finns 12 timmar och inte 24 timmar! Jag skulle mer än annat önska mig flera timmar just nu, hinner iinte med något i lägenheten eller något längre, förstår inte varför. Kan det vara min praktik som tröttar ut mig så mycket.. Hmm jaa vem vet? inte jag då i alla fall.

Ingenting går heller som jag vill allt blir bara fel.
Igår när jag skulle åka från praktiken (orskarshamn) så skulle jag byta min buss i berga men tror ni inte att bussen åker iväg innan vi ens kommer fram? alltså mötte vi den när vi var inne i berga men våran busschafför sa ingenting eller ringde inte ens till den andra chaffören och sa något. Så vi som skulle vidare till målilla/hultsfred fick ju stå där och vänta minst en 30 min för att ta ersättningsbussen som skulle komma från kalmar. Men men till slut kom jag hem i alla fall och det är huvudsaken!!
En annan rolig sak är att idag när jag skulle åka hem tror ni inte att de var samma chafför som vi hade igår? jo så jag sa till honom att han skulle ta och ringa till den andra så han inte åker iväg ifrån oss och då kollade han på mig och sa men vad då gjorde han det igår? haha ja det gjorde han ju förmodligen för annars hade jag ju inte sagt något! dumma busschafför!  Men idag åkte ingen ifrån oss =D

Nu ska jag ta och sova och hoppas på att morgon dagen går bättre och att jag känner mig pigg och glad!
Hoppas även att jag kan skriva ett inlägg i morgon med för jag har blivit väldigt slarvig.

Over and Out!!

RSS 2.0