28 Feb

Älskar verkligen söndagar ibland! Det är nästan den ända dagen på veckan som man får sova ut och känna att man inte har något måste att göra något för det kan man göra på måndagen istället. Så idag har jag inte gjort ett dugg mer än att legat i soffan och glott. Var även ute när det regnade en stund för att hjälpa styvfar att byta däck på en av bilarna.

För övrigt så börjar min APU i morgon, det är blandade känslor faktiskt. Jobbigaste är att gå upp vid 6 varje morgon.! Det är man inte van vid, hoppas det går fort att vänja sig vid det. Tar en dag i taget.

Usch,Blä, Fy

på en och samma gång.. Sitter just nu på jobbet i vetlanda och kan inte påstå att jag är på jätte bra humör men försöker göra mitt bästa för att alla ska ha det kul. Men samtidigt så vill jag hem och sova, plus att jag har ont i mitt knä och ryggen mår ju inte riktigt toppen. Så just nu vill jag bara HEM. Det gör ju inte de bättre av att jag inte får åka hem än på ett tag. Visst jag ska väl inte gnälla så mycket för jag tjänar ju pengar, men vad gör de när man inte har det jättebra på jobbet? men men hoppas jag får åka hem snart och ha det bra i min goa säng. Hoppas att ni andra hade en bättre lördag än vad jag hade!


Jobba

Hade som sagt sista skriskoskolan idag, det var blandade känslor både skönt och synd. Men hoppas klubben hittar en ny ledare till nästa år.  För övrigt så ska jag ta mig till jobbet snart för att jobba, dock vet jag inte hur länge de blir men det märks när vi väl är klara. Jag hoppar på ett eventbolag som har lite allt möjligt och idag blir det att åka till Vetlanda till ett 50 års kalas och Servera lite mat och diverse. Självklart hoppas jag att mitt knä håller ikväll så jag slipper halta så värst mycket.

Ikväll är de Melodifestivalen igen och jag hoppas verkligen jag kommer hem tills dess för det är underhållande att kolla på. Kollade även nyss i tidningen om vilka som skulle vara med. Det var inte många som jag kände igen, men blir nog en bra omgång trots allt!  Ha en toppen kväll ni andra =)

ONT

I mitt knä och det känns verkligen inte roligt alls. Verkar inte som att de går över så fort som jag vill att de ska. Men tur man har tålamod och tur att de finns verktabletter! Sitter och glor på Let´s Dance och det är hur tråkigt som helst tycker jag. Fast jag har inget annat för mig så det får bli det ändå. Skulle jätte gärna velat att festa idag som alla andra, men jag sitter hemma och glor tv istället. För i morgon måste jag gå upp och vara pigg vid kl 9 för att sedan kunna åka vid kvart över tio till bandy banan för att lära dem små barnen att åka skridskor för en sista gång för iår och för några år fram över.
Senare på dagen blir de att åka och jobba i Vetlanda en sväng. Hoppas bara mitt knä är med mig i morgon.

Snögubbe

Var nyss ute en sväng med lilla syster och hunden. Jag skulle skotta snö tänkte jag för det är typ 3 plusgrader ute men de gick inte allt för bra. Så jag och min lilla syster började att leka affär, fick gå dit och handla glass, oboy, tårta och mycket mera. Riktigt roligt var de fast de droppade snö från taket hela tiden. Men vi tröttnade efter en stund och då började vi göra en stor snögubbe. Snögubben fick också ett namn, han fick heta Blötis som jag och min lilla syster kom på. Nu blir det att spela lite nintendo Wii, super mario.

Klicka på bilden så blir den större.
Detta är jag och våran snygga snögubbe.

Pulka åkning

Hade världens roligaste dag igår. Var i våran pulka backe och åkte pulka och snowracer  och sen skertlapp med min lilla syster, hennes kompis och sen min kompis Ulrika. Åkte som aldrig förr det var riktigt kul, vi hade även våran hund med oss. Hon fick dra min lilla syster i pulkan, är väldigt stolt över henne för hon är ganska stark för att hon brukar inte dra annars. Men en lyckad dag dock ont i mitt knä men de gör inte så mycket hade det jätte roligt.
Har lilla syster hemma idag igen, så hade tänkt att gå ut och skotta lite snö medan hon leker i snön.
Fick även förslag att jobba idag men kunde inte för att jag har lilla syster hemma plus att jag hade ont i mitt knä. men men så är de väl ibland men de var inte kul att säga nej till jobben.

Boda borg

Var på Boda borg i går i sävsjö med en grupp från kyrkan och sen så var vi även på i ett badhus i sävsjö. Sammanlagt var vi 19 stycken vara av 16 barn. Konstigt nog var det faktiskt så att ingen blev ledsen eller sur eller arg på varandra så det var riktigt skönt. Jag fick lov att köra och min syster och våran huvudledare, fast jag tycker det gick jätte bra att göra med en full bil med bara tjejer som satt och pratade hela tiden. Det känns i mina ben och knäna att jag var på Boda borg igår. Men det var riktigt kul, jag var som ett barn på nytt =)  En toppen dag var det!


Chockladbollar

Jag och lilla syster bestämde oss för att göra lite Chokladbollar som det heter med ett finare namn. Sitter med en i ena handen och en stor glass skål i den andra. Känner mig väldigt onyttig men usch så gott det är!
inte min bild men lånar den

Sportlovsaktivitet

Det var dax att klä på sig vid kvart över nio i morse för att kunna bli hämtad av stora syster för att vi skulle till kyrkan och ha sportlovs aktiviteter idag från 10-13. Det var väldigt kul att sysselsätta barnen för alla var så glada och positiva till att göra något hela tiden. Vi var även ute en stund efter vi hade ätit.

Ikväll åker jag hem till syster för att sova hos henne, för i morgon blir det att åka till boda borg för lite äventyr med en grupp från kyrk grupperna. Vi ska även åka och bada och ha det allmänt kul. Hoppas bara att det inte är allt för dåligt väglag i morgon.

Längtar till sommaren och våren.


Sverige vann

Ställde klockan på 06:00 i morse för att kolla på hockeyn som spelades mellan Sverige- Finland. Sverige tog hem segern med 3-0 och det var en viktig match och jag jag ångrar inte att jag ställde klockan för att se den.

Idag ska jag skriva på mitt projektarbete för de ska in nästa vecka för att då vara helt klart. Känns som att det är mycket att skriva men jag ska fixa detta har jag sagt till mig själv. Jag ska åtminstone få minst ett gå på mitt arbete. Om inte så kommer jag bli väldigt besviken.

Lät även min lilla syster stanna hemma idag för det är ju trots allt lov. Hennes kompis fick också vara med oss hela dagen idag, för han ville inte tills fritids. Släppte nyss ut dem små liven för att leka ute i snön i minus 11 grader, kanske inte så snällt men dem ville ut! Mamma sa även det att de hade varit ungefär 28,5 minus grader ute i morse när hon åkte. burr så kallt, men snart är våren här hoppas jag.

Skotta snö

Börjar bli allt för trött på denna snö nu. Men mera ska det komma, förstår inte riktigt varför de ska komma så himla mycket snö, det känns som att man bara skottar hela tiden. Man får inte riktigt njuta av den. Men även fast jag inte riktigt har njutit av den än så har jag hjälpt mamma med att skotta båda våra tak som verkligen behövdes skottas. Sen skottade jag även våra små gångar vi har på våran tomt. Så nu sitter jag här och är helt slut. Funderar också på hur mycket snö det egentligen har kommit, de borde ha kommit minst 1 meter. Just nu vill jag bara ha sommar och sol, istället för denna snö.
Nu tänkte jag visa er lite bilder från idag när jag var ute och skottade snö och hade det lite skoj med min lilla syster.

Här sitter jag efter jag har åkt skettlapp med min lilla syster precis utan för oss i en av våra stora snö högar vi har. På sidan om mig så ligger våran hund och gräver ner nosen i snön.




Jag uppe på ett av våra tak som behövdes skottas.



Vårat altantak som också behövdes skottas från all snö.




Klicka på den så blir den större. Men detta är en av våra gångar som vi har på våran tomt.

Skannat

Idag tog jag även hand om att försöka få igång våran Skanner hemma. Som tur är så fick jag faktiskt igång den, jag blev riktigt över lycklig. För jag kunde skanna in mina referenser , mitt körkort och mitt pass. Känns skönt för nu har jag det gjort. Behöver bara få kontakt med en till referens för att allt ska bli klart. Hade även tänkt att skriva mitt personliga brev.  Det bästa av allt är att jag inte alls har mycket kvar att göra. Kan kanske få min intervju till påsklovet, för det skulle sitta så himla fint.


Trött på denna eländiga snö nu.!!

Har skottat snö idag och det är JÄTTE roligt. Det finns nog inget roligare än snö just nu. Nee fy och blä på all denna snö och mer ska det kommer..
För övrigt är det riktgit skönt med LOV. Idag så var jag vid bandy banan och skulle ha skridskoskola och de kom bara 5 stycken, vilket är väldigt lite.  Men skönt att det är sista gången nästa helg. Efter det är det bara avslutningen kvar och sen har jag gjort mitt för iår och kanske för alltid inom skridskoskolan, vem vet.

En bild från förra året, då det inte var så himla mycket snö som det är nu.


Bullbak

Bakade bullar med min lilla syster och hennes kompis igår. Vi fick ihop totalt 76 stycken och dem blev väldigt goda. Sen så klarade jag mitt EL prov igår och kände mig jätte nöjd, nu har jag bara ett prov kvar att göra på elen för sedan är jag klar med allt som man ska ha gjort. Fast jag har "villan" kvar, men vi har inte så mycket kvar på den som tur är. Min lärare tror att jag kommer bli klar i April ungefär så det är inte alls långt kvar nu :D
För vi ska ut på apu mellan sportlovet och påsklovet asso 5 veckor och är borta från skolan sammanlagt 7 veckor, det är inte alls fel. 





Hockey höll mig vaken

Tittade på hokeyn i natt som var den började vid halv två och slutade fyra, men somnade efter ett tag. Det bästa av allt var att jag vaknade ungefär 2-3 gånger under matchen och sista gången jag såg så stod det 2-0 till sverige självklart så blev det de i matchen. Men sen så skulle man upp idag med och de gick väldigt bra trots allt, fast i skolan så hängde inte min hjärna med riktigt. Jag hade EL heladagen och skulle hålla på att koppla in vägg-uttag,lamp-uttag och strömställare. Med lite tänkande så fixade det sig allt, hann inte klart med allt idag men det får vi forsätta med när vi kommer tillbaka efter påsklovet.

I morgon börjar mitt efterlängtade LOV plus efter det mina apu veckor. Som tur var fixade jag så jag får vara på två ställen under mina 5 veckor, så dem 3 första veckorna är jag på ett ställe som heter Hjalmar Olssons Elbyrå AB efter det så ska jag vara på ett ställe som heter IG elektriska med min systers kille. Varför jag har två ställen att vara på är för att förra gången jag var ute på apu så var jag hos Hjalmar Olsson och ville gärna komma ut till något annat ställe denna gång och då fick jag idén att jag kunde kanske få vara med min systers kille. Hoppas dessa veckor blir bra och att jag får det roligt.

Nästa vecka är det lov och de kommer att hända en hel del. 
                                                                
                                   
                                               
          



El hela dagen

Hade el hela dagen idag men fick i alla fall mycket gjort som tur är. Tänkte även säga att det gör verkligen skillnad ifall en person är borta när man måste jobba två. Men idag var han där som jag arbetar med och vibs så fort det gick helt plötsligt, vi har redan dragit kablar i "villan" som vi håller på att installera. Det ska bland annat installeras ett bastu agregat, ett antal element, spis, fläkt, lampor, tryck knappar och sen vägguttag. Bara man är två hela tiden så kommer det gå undan, i morgon ska vi forsätta att dra kablar för vi hann inte med allt idag. Dock har vi EL från 9-16:20 i morgon, dessa dagar är bara för jobbiga. Det händer inte alls mycket, man går mer runt och kollar vad de andra gör för något.

Två av killarna hade även med sig en radiostyrd bil till skolan idag för att se om dem kunde ladda batterierna. Självklart så kunde dem de och efter lunch så testade dem om bilen fungerade, tanke på att den hade inte används sen 2 år tillbaka. Dem har denna bil som projektarbete och ska även fixa så den går på solceller till slut. Tror faktiskt dem kommer att lyckas.

Nu ska jag gå och lägga mig för att sedan ställa klockan på 01:30 för att kolla på hockey herrarna spelar.


Referenser

Skönt nu är två barn referenser och en personlig referens inne känns väldigt skönt, men ska försöka få in två stycken barn referenser till. Har dock inte fått tag i dessa två personer än. Har inte heller scannat in mina papper för vi måste fixa våran med alla drivrutiner eller vad det är som ställer till det, men hoppas vi fixar de nästa vecka eller till helgen.
Hjälpte även båda mina barn referenser att översätta från engelska till svenska. Tyckte de var väldigt roligt för dem bara skrattade när dem läste frågorna sen, för dem tyckte det var väldigt konstiga frågor och så undrade de varför ska vi svara på detta det kan väl du svara på? haha men tyvärr kan jag inte svara på det pappret de är ni som ska svara, men nu har jag underlättat de för er så ni kan bara läsa vad jag har skrivit på svenska och sen svara på frågorna, sa jag till dem . Konstigt nog så var jag förvånad att jag kunde översätta allt, men duktigt av mig =)


Ändringar

Fick mail om att jag skulle ändra lite på mina barntimmarna och sen skulle jag skriva i lite annat som jag hade missat och inte riktigt fattat. Men dock så kan jag inte skriva in allt för det verkar bara bli fel. Vill bara att det ska bli torsdag eller fredag så jag kan få prata med K från SI. För behöver reda ut lite grann bland annat om mina barntimmar, har säkert andra frågor att ställa men kommer inte på dem nu. Visst jag skulle kunna prata med vem som från SI men kommer hem så sent om dagarna så kan knappt ringa till någon. Så fredagar passar bäst att prata med någon från SI men då känns de som att jag vill vara ledig och bara ta de lugnt. Men detta måste jag fixa till nästa vecka åtminstonde.!


Semlor

Idag är det semeldagen och jag har faktiskt inte ätit någon semla än men det kommer nog senare mot kvällen.
Juste nu sitter jag och ska plugga men gör det inte. Jag är helt enkel för lat, men samtidigt vet jag att jag inte har brottom. För provet ska jag skriva på fredag om inget annat händer.  Annars tycker jag att skolan går jätte bra just nu för allt går som jag vill och alla lärare verkar väldigt positiva.  Jag får inte glömma bort att betala in balen och sen anmäla mig på torsdag, det är viktigt!







Referenser

Yes pratade med K idag från SI om mina referenser och om pappret. För jag tycker frågorna var lite konstiga plus att jag fick frågor av både min kompis och henne som jag sitter barnvakt hos. Men fick idag förklarat att ALLA 200 Timmarna inte behövde ha referens. Det skulle helst vara sådan referens som vägde tygst och att jag skulle skriva upp alla mina erfarenheter jag har av barn, även dem timmarna som är utanför dessa tre åren. För alla barntimmar man får ihop under alla sina år är en väldigt bra erfarenhet sa hon. Så det första jag gjorde när jag kom hem idag var att sätta igång och skriva upp lite flera timmar på min sida hos dem.
Det som måste göras innan jag är klar med allt så jag kan ha min intervju är:
* Dela ut alla referens papper, har redan delat ut 2/4.
* Skriva klart mitt personliga brev
* Scanna in mitt pass och körkort
* Få tillbaka alla referenserna och Scanna in dem också

Hoppas att jag hinner med detta innan påsklovet så jag kan ha min intervju då, för det skulle kännas så himla bra.



Yes

Blev väldigt glad idag när jag fick veta att jag fick Godkänt på Naturen som jag inte trodde i Tisdags när jag skrev provet. Kändes så skönt att slippa få göra ett om-prov, avskyr verkligen att göra de visst det händer inte ofta men när man väl får göra det så är det inte kul. Gjorde även ett prov idag i Religionen inom Islam och jag tror nog jag får G i alla fall men det är bara att vänta och se vad han säger för jag tyckte VG-MVG frågorna var mycket lättare än G delen. Svarade på nästan alla frågor så något bra var det väl allt. Fast man inte hade pluggat något, eller jo jag läste igenom det bara en gång.

Har även beslutat att jag ska gå på bal med min kära kusin. Det ser jag fram i mot och det kommer verkligen bli en rolig dag. Skickade även efter inbjudningskorten igår, designade dem själv så hoppas verkligen dem blir bra =)
Nästa vecka är det lov och det är verkligen efterlängtat. Men dock tror jag att jag kommer att få lov att plugga på lovet tanke på att projektarbetet ska in veckan efter lovet på fredagen. Det ända jag behöver göra på mitt arbete är att fin skriva det och bestämma mig hur jag vill ha det, sen är det nog klart.



Onödig dag

Glad Alla Hjärtans Dag idag!



Mycket att styra med

Bara för jag är lite seg på att skriva mitt lilla blogg inlägg men bara för det menas de inte att ni inte får något.  Jag har nämligen haft så mycket annat att styra med idag. Har haft min skridskoskola som vanligt och sen efter de blev det att jobba lite på ett boende där jag sommarjobbade på i somras och jobbar exktra där ibland. Skönt när man kan tjäna sina egna pengar! så jobbade ca 7 timmar, 13:45-20:45 inte alls dåligt tanke på att jag har varit sjuk i veckan. Fast fick liten känsla av att de inte var så bra att jobba kanske men men nu är det gjort.
Kollade även på Melodifestivalen idag måste säga att det var inte alls många bra låter/personer som var med denna omgång! Rätt låtar kom i allafall vidare dock så kom inte 8:an vidare alls som var Hanna Lindblad hon skulle ha gått till andra chansen istället för Pauline tycker jag.

Strax dax för att lägga sig, ska vara barnvakt i morgon åt två små pojkar ena ska till simklubben och den andra ska busa med mig i en timme i snön tror jag faktiskt det får bli. Så bilen går 10:30 hemmifrån för att sedan åka och hämta dem små liven, för sedan vidare mot hultsfred.


11 Juni

Det är ca fyra månader kvar tills studenten är känns hur bra som helst. Hoppas på en varm och solig dag då vi tar studenten i våra snygga vita kläder.
Åkte faktiskt till skolan idag fast jag inte mådde på topp men jag åkte dit och gjorde ett prov och sen åkte jag hem, för vi hade inga andra lektioner eller rättare sagt jag hade inga andra lektioner. Men börjar bli trött på denna feber som går upp och ner hela tiden. Känns som man inte får något gjort när man bara ligger hemma och latar sig..
Men på kvällen fick det bli att umgås med min ena syster, vi glodde på tv och åt kakor och drack cola. Mysigt värre. Min familj är nog det bästa som jag har.
Längtar för övrigt till sommaren och våren och alla dessa färger som kommer på hösten. Självklart längtar jag tills jag får åka som au pair till USA i augusti om allt går igenom vill säga, men hoppas på det bästa. Om inte så blir det nog att man pluggar vidare.

 

Länka

Ni som vill kan gärna skriva i detta inlägg om ni vill att jag ska länka er via min sida =)


Suck

Suck fick stanna hemma idag igen. Inte kul alls att ha feber.. Så idag har jag nästan sovit bort hela dagen, väldigt skönt. Och pluggat lite fick de allt blir. Men har lite funderingar att gå till skolan fast jag inte mår på topp i morgon. För jag hade tänkt att skriva ett prov, sen går jag bara i skolan i 2 timmar i morgon så de ska jag väl allt klara av tror jag i allafall.  Nee nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite för att sedan sova.
Hoppas även att jag blir riktigt klar med vilka som kommer att vara mina referenser och att jag har skrivit klart mitt personliga brev till helgen!

Frågelåda

Nu har jag öppnat en frågelåda allt som frågas i denna låda kommer publiceras i bloggen efter varje vecka ungefär.

Barnvakt

Stannade hemma idag för jag inte riktigt mådde bra i morse. Bara för man är hemma så får man faktiskt inte så mycket gjort. Dagen började med en lång sovmorgon, vilket var jätte skönt. Hade tänkt att plugga tanke på att jag var hemma idag. Men lite plugg blev det allt. Prata även med en från SI och samtalet var väldigt intressant och fick veta allt jag ville. Kommer även ringa till dem på fredag för att fråga ännu mera frågor. Så om det är någon som har en fråga så skriv den gärna här men om jag inte kan svara på frågan så kan jag fråga dem när jag ringer.

Senare på dagen runt halv fyra så blev det faktiskt att jag skulle sitta lite barnvakt åt en kille, vilket jag kommer göra några gånger i alla fall onsdagar. Och ja vad gjorde vi? vi spelade tv spel och sen åkte vi till hans träning, var med honom i ca tre timmar och det är väldigt bra till mina timmar som jag ska ha tills jag åker.
Nu sitter jag här framför tv:n och kollar på vinter spelen på 5:an som är jätte bra! fast vissa grejer är lite skumma. I morgon blir det skola, med el hela dagen. Kommer bli tufft tanke på att jag inte riktigt mår jätte bra än men jag kommer klara det. För sen är det fredag och då har jag bara två lektioner.

Not my day

Inte alls min dag idag.. började med att jag sov hur gutt som helst förutom att jag drömde om att jag hade åkt i finkan för att jag hade kört på 7 bilar på en och samma dag och självklart var alla bilar totalkvaddad och alla som hade varit i bilarna hade dött förutom jag. Men ändå fick jag inget straff? men men sen var de bara att kliva upp och käka frulle och dra till skolan.

Men sen när jag sitter på bussen så känner jag hur värmen bara stiger och stiger inte alls skoj. Men nu har jag redan haft två lektioner och ett prov, jaa provet gick kanske inte så bra som jag ville. Det var svårare än beräknat, för hon brukar då aldrig göra svåra prov men men. Så jag funderar på att åka hem med ett bussen för att jag inte mår bra. Visst jag missar el lektionerna men det gör kanske inte allt för mycket hoppas jag. Bara jag får saker gjorda någon gång så blir de nog bra!
Nu ska jag gå och käka lunch och sen åka hem.

Verkligheten

Sitter på religions lektion just nu och inser att vi har kommit tillbaka till Verkligheten igen. Efter två veckors estetisk verksamhet, så är det väldigt segt att komma tillbaka till alla vanliga lektioner. För skolan är inget man gillar men som tur är så är den snart klar!
Jag hade helt förträngt att vi ska ha prov i morgon i natur men detta fixar jag i kväll hoppas jag. Hade oxå tänkt att jag ska gå på att plugga lite EL idag med så jag förhoppningsvis kan göra ett prov i det denna vecka. Men om jag tänker efter så har jag mycket som ska göras dessa två veckor innan lovet.


* Prov i natur.
* Prov i religion 
* Försöka gör två eller tre prov i el
* Läsa ut svenska boken och redovisa.


För min del tycker jag att det låter mycket men kommer nog klara detta hoppas jag. För vi kommer inte tillbaka till skolan förens efter påsklovet. För vi ska ha 5 veckors APU, fast jag har dock inte fått veta vart jag ska vara än tyvärr. Det lät på min lärare att jag skulle få åka till samma ställe som jag var på innan, men jag skulle helst vilja till något annat ställe. Men det är sådant som märks vart jag hamnar.
Hoppas ni har de bättre än vad jag har det.!


SI

Har äntligen bestämt mig för att ta SI som heter skandinaviska institutet som organisation. Självklart tycker jag att detta var det största valet jag gjorde. Men jag har funderat mycket och kommit fram till att SI är en väldigt bra organisation som tar väl hand om en och svarar faktiskt inom 2 timmar som inte CC- Culture care  och STS inte gjorde tyvärr dem svarade nästan efter 1½ dygn. Visst dem kanske hade mycket att göra men ändå. Jag skickade faktiskt samma fråga till alla tre organisationer men fick helt olika svar av varje. Det bästa svaret jag fick var av SI, de förklarade nogrant på mina frågor, som dock inte dem andra gjorde dem hamnade efter en stund i helt andra banor. Jag beslöt mig då för att börja skriva mer till SI om mera frågor som jag hade att komma på som rörde livet i USA. Nästa uppdrag är att jag ska prata med någon av dem i telefon och få ställa ännu mera frågor t.ex. hur kommer det att vara i usa och vad kan man plugga m.m.



För er som inte visste så ska jag vara au pair i USA men vet ej när jag åker eller vart i USA jag hamnar det kommer ni kunna läsa om senare i min blogg. Har planeringar om att åka till usa i slutet eller i mitten av augusti men allt de avgör om jag hittar en familj och så vidare.


Seg

Usch för söndagar säger jag bara. Hade tänkt att jobba med mitt projektarbete. Men visst jag satt en timme med den men frågan är kom jag någon vart? svaret på denna fråga är NEJ för jag tycker det är så svårt att veta hur ett projektarbete ska se ut. liksom visst man kanske har sett något projektarbete innan men när man själv sitter där och ska skriva så går de inte som man vill. Men måste verkligen ta tag i detta nu, det ska ju trotts allt in efter sportlovet och de vill säga att det inte är långt kvar alls. Och som jag känner nu så går dagarna alldeles för fort, om jag hade fått bestämma så hade tiden fått gå jätte sakta så man hann med att göra de man skulle.
Den största frågan är varför ska söndagar vara så himla SEGA det gör så man själv blir seg i kroppen, suck.
Om man sammanfattar denna vecka så har den varit små seg men ändå rolig.

Del Tävling 1 uppdatering

Jaha då var melodifestivalen klar för idag och dem åter kommer nästa vecka. Men hallå seriöst vad var de för låtar dem hade för några i denna del tävling? gillade dem inte alls direkt. Men men Dessa gick vidare.

Globen
Salem al Fakir
Ola

Andra chansen
Jessica
Pain of Salvation med låten

De bästa av dessa var nog allt Salems och Olas låtar!

Melodifestivalen

Klockan stod på halv tio i morse för att sedan åka till bandy banan för att ha skridskoskola. Dock så kom det inte alls många fast det inte var så kallt.
Det som är skönt att det inte är långt kvar och att det är mitt sista år som tränare. Visst det har varit jätte kul att ha dem men samtidigt inte kul vissa gånger när det inte kommer några.
Ja, äntligen är det melodifestivalen ikväll. Som jag har längtat efter hur länge som helst. Det roligaste kommer bli att höra låtarna och se vad man tycker om dem. Jag gick in och kollade lite på SVT och såg att alla dessa är med i första del tävlingen.
Första deltävlingen
Anders Ekbord med låten "The Saviour"

Frispråkarn med låten "singel"

Jenny Silver med låten "A place to stay"

Jessica Andersson med låten "I did it for love"

Linda Pritchard med låten "You´re making me hot-hot-hot"

Ola med låten "Unstoppable"

Pain of Salvation med låten "Road Salt"

Salem Al Fakir med låten "Keep on Walking"

Tycker väl att det ser ganska bra ut men frågan är om låtarna är bra?  Hoppas Hoppas verkligen de.
Men nu är det bara en timme kvar innan det drar igång. Så nu fördriver jag tiden här och barnprogram på tv:n med lilla syster.
Hej svejs

Student mössa

Idag hämtade jag min efterlängtade student mössa, men usch känns inte som att man tar studenten till sommaren. Kanske dax för att börja tänka på vilka man ska bjuda och skaffa inbjudningskort. Kommer nog bli mycket att styra med innan allt är klar in i sista ditalj. Student klänningen är fixad i alla fall, så en sak mindre att tänka på.

Juste snart är det bal med, men den största frågan är vem ska man gå med? Vill så gärna gå men kan ju inte gå om jag inte hittar någon att gå med, så typiskt suck. Självklart så har jag frågat några men de verkar så himla osäkra på om dem verkligen vill gå på bal eller inte.

Avslutade våran Estetiska verksamhet idag och jag hade bild vad tror ni jag fick för betyg om inte MVG :D känner mig så lycklig och väldigt stolt över min tavla jag gjorde. bilder kommer komma men inte just nu, har ingen sladd till kamran så kan inte lägga in en bild.  För övrigt så hade vi denna kurs i två veckor och tycker det var ett bra sett att ha det på för man fick jobba hur fort eller hur sakta man ville. Visst man gick ju som man ville oxå. Men hur kul är de att bara sitta och måla hela tiden utan att ta paus? ibland gick man till data salen och satt där och kollade läget och sen gick man runt och kollade vad alla andra gjorde. Mer eller mindre så har det varit två slappa veckor men på måndag börjar verkligheten igen känns inte allt för bra.! börja plugga och gå på tråkiga lektioner, fast bara i två veckor för sedan är det lov skööönt efter lovet blir det APU i 5 veckor och sen lov igen. För sedan komma tillbaka till verkligheten och då är de inte långt till STUDENTEN.

Detta är då min bild som jag har gjort under två veckor ungefär!


Varför blogg?

Ojoj hur ska jag svara på varför jag har skaffat mig en blogg, för det kan jag knappast svara på. Tror det mest handlar om att det snart är student och sista terminen på detta år och en hel del annat roligt som kommer att hända. Kommer kännas väldigt konstigt att gå ut skolan och komma ut i verkligheten. För man måste verkligen börja söka jobb eller plugga vidare. Visst jag har ju redan erfarenhet om jobb men att jobba hela livet, efter studenten har jag inga erfarenheter om alls. Men kan bara se de bra i det hela, att jag ska följa mina drömmar om vad jag vill.!

 

Så min första dröm efter gymnasiet är att jag hade tänkt att göra något helt annat, jag har funderat på att åka som au pair till USA till hösten.  Lite därför jag skaffade mig en blogg för att andra skulle se vad jag tänkte och funderade över innan jag åkte iväg och när jag är där.

 

Take care.


RSS 2.0