sol sol

Sol är nog det bästa som finns men ibland kan även den vara jobbig! Nu i några dagar har det varit riktigt varmt. Det Har även varit riktigt jobbigt att jobba när det Har varit denna värme. Just nu Är jag ledig men går på vid två i morgon och slutar inte förens vid två dagen efter. Har även flyttat till nio lägenhet och det känns lite konstigt, men det kommer nog gå bra till slut! Bara man får iordning på sina grejer så blir det bra. Har även badat en hel del och det slår aldrig fel! Men jag tycker inte att jag är allt för brud, sktklen gärna vilja bli brunare än vad jag är. Hej svejs så länge!

Jobb,Jobb

Det är ungefär det ända jag gör nu.

Denna vecka Jobbar jag Måndag,tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Så den ända dagen jag är ledig denna vecka är i morgon!  Och mitt schema för det mesta denna vecka är oxå kvälls tid så jag börjar 14 och slutar 21 förutom på lördag för då börjar jag 8 och slutar 14 :)  Men man får tänka att det blir goa pengar man får sen :)

För övrigt så ska jag flytta till egen lägenhet snart, kommer kännas konstigt men det kommer nog bli bra när jag väl har blivit van :)  Det är väl dem första veckorna som kommer kännas mest. Tur jag jobbar en hel del så jag inte hinner med att vara själv så mycket. Nee inte för det kanske är jätte positivt men ändå.

I helgen såg jag även den nya twilight, eclipse. Den var super bra :D såg den med två av mina kära vänner och sen två av en av mina kompisars syskon. En väldigt rolig kväll som även slutade med att man åkte på en fest och jag var nykter! men vilket drag det var, kunde knappt sluta skratta för det var så roligt. Kvällen och helgen slutade lika bra som jag ville att den skulle göra..  Men jag fick mig även en tanke ställaren den kvällen, har ej hunnit att klura ut den än. Men livet är fullt med stora gåtor hela tiden och fler och fler blir det :)

Får avsluta med en bild på mig.


Hej svejs lingon svejs!!

Huvudverk

Det stämmer som de står.. Jag har huvudverk och ont i magen, vet inte heller vad jag ska göra med mitt liv.
Allt är piss och jag vill en sak och det blir bara fel.. hur jag än vrider och vänder på det så blir inget bra! Sen har jag en mor som jag inte kommer överens med just nu och allt känns tungt. Har ingen aning vart jag ska vända mig eller vart jag ska ta vägen :( hur kommer det sig att det är såhär? jag som alltid är glad och positiv annars?

Kanske även dax att ta bort denna blogg och alla inlägg och så vidare och göra en ny, så jag kan börja om på nytt.. men vet inte om det löser något.

Har för övrigt bestämmt mig för att plugga till hösten och då skiter jag i USA dock men det får bli så. Det kommer nog bli bra. Jag tror jag gör rätt men vet inte. Kommer att plugga i ett års tid i alla fall.


Men men livet är inte alltid på topp. Hoppas att det vänder snart.

Jag jobbar även väldigt mycket. jobbar nästan varje dag vissa dagar jobbar jag dag och vissa dagar jobbar jag kväll. JAg har blivit väldigt nöjd med mitt schema för övrigt.!

Hej svejs lingon svejs!


RSS 2.0