Latat sig i solen

Piss natt, nog den sämsta natten jag har sovit här sedan jag kom!
Nej då det kanske det inte är men har sovit sjukt dåligt i alla fall. När klockan ringde i morse ville jag inte alls gå upp och solen var inte uppe så det gjorde ju inte sagen bättre.. Blev att ha jeans på sig på morgonen och en kofta för att de var lite små kyligt. Lämnade barnen som vanligt och det gick toppen. Fick även höra av en av mammorna att hon tyckte de såg ut som att jag har gått ner i vikt, vilket jag själv inte tycker men som jag försöker kämpa med. Fast lite glad blev jag allt när hon sa de!

Kom hem och tog över grabben medans mamman försvann ett tag. När hon väl var tillbaka packade jag en väska och bytte kläder och gick upp och la mig i parken för att läsa och bara njuta av solen. Snacka om att det var riktigt skönt, höll på att somna där i värmen ett tag.

Var även dax för mig att hämta grabben och sedan gå och ha en play date med en av hans klasskompisar, vilket slutade med att de var två klasskompisar som han lekte med. Vilket inte gjorde mig något emot för vi gick ner till en park som inte alls ligger långt ifrån vårat hus. Var väl hemma strax efter halv sex och då blev det mat,bada och sedan lägga barnen medans mina värdföräldrar stack ut för springning så fick jag lägga dem stora barnen. Vilket gick kalas bra, för dem var så trötta så dem somnade så gott som på en gång =)

Snart är de nog min tur att lägga mig i sängen för att gosa i min sköna säng. Fast först blir det nog lite läsning i min tränings tidning som jag köpte igår och som jag inte läste klart uppe i parken! Tänkte även försöka få motivation till att springa i morgon innan jag börjar jobba vid 1, har ju trotts allt sovmorgon så jag hinner nog med det om jag har tur.
Hoppas ni andra får en toppen dag, från en väldigt förvirrad Angelica.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

What should i do?!?!?!?!

Klev upp som vanligt, förutom att jag vaknade vid 5 och trodde jag hade försovit mig,kul ju.. När jag väl skulle gå upp sedan så ville jag absolut inte de.
Blev i alla fall vanlig morgon, tog barnen till dagis/skolan och sedan gick jag hem en sväng. Stack senare ner till Camden för att leta solglasögon och lite annat. Slutade med att jag blev ett par solglasögon,en flagga och ett linne rikare. Riktigt bra om ni frågar mig. Vad har hänt med mig förresten? Handlar ju som aldrig förr, skit konstigt känns de som haha. Det roligaste är att jag gillar de,kanske så jag ska slösa bort mina pengar varje vecka ;)
Nej det är inte så jag ska slösa bort mina pengar.!

Började jobba typ vid kvar över fyra för att hämta hem tjejen från dagis. Vi tog och gick upp till parken för att möta upp värdmamman och båda grabbarna. Blev ett litet byte med, jag tog lill grabben med mig hem och började med maten medans dem andra stannade kvar vid lekplatsen/poolen.  Väl hemma blev det att göra mat och hjälpa till med att bada barnen. Får ju inte glömma bort att jag gjorde lite små plock nere i köket innan jag riktigt slutade jobba.

Resten av kvällen har jag mest suttit och funderat över hur jag ska göra dem komande månaderna.. Stanna kvar i England/London till December eller åka hem i September? om du satt i min sitts hur skulle du ha gjort?



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Shopping

Jobbade på morgonen en liten stund. Slutade undegär vid 10 och då stack jag till Stratford "Westfield" för att shoppa lite sommar kläder för jag har så gott som inga kort byxor.
Gick allt ganska bra att leta kläder kom hem med mer än vad jag behövde. Hittade i alla fall ett par jeans shorts som är lite längre. Dock är jag väldigt förbannad på allt som har med kort byxor att göra,för det är så illa att dem säljer typ bara kort kort byxor och jag vill inte direkt ha så korta byxor,suck!
Fick även med mig,två par skor, ett linne, en t-shirt,strumpor,pads,en tröja och nagellack. Väldigt stolt över mig själv, faktiskt :D

Dock var jag inte lika glad när jag skulle åka hem, satt fast på tåget i sådär 15-20 min innan vi kunde åka någonstans.. Så fick möta upp min värdmamma på en annan plats än vad vi hade sagt från början. Var verkligen skit irriterad över det som hände men inget jag kunde göra åt och min värdmamma sa att de var lugnt! Vilket lugnade ner mig en hel del.  Blev att ta lill grabben och tjejen till lekplatsen, han fick även ta och sova lite på grund av att han inte hade sovit så mycket innan. När vi väl hade lekt klart så gick vi hem och tog de lite lugnt och i samma veva kom pappan hem så han tog med sig tjejen och deras kompis som precis kom innanför dörren med och åkte till en annan lekplats. Medans jag tog och hade lill grabben, blev att mata och bada honom.

Resterande av kvällen var jag så himla trött, skulle nämligen åka och möta upp mina fina vänner men kände mig allt för trött. Så jag tog och läste lite och glodde på tv,bara njöt och somnade tidigt.

 

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Race For Life 2012-05-27

Race For Life, med det menar jag att man springer för att dem som har/haft Cancer och för att leta efter botningsmedel. Tycker själv att detta var ett bra alternativ att göra för jag känner och har känt folk som har haft cancer. Var ett underbart sätt att stötta folk!

Dagen då det ska springas 5 km på så kort tid som möjligt!
Klockan stod på 7.45 för att vara uppe ur sängen vid åtta. Skulle även vara ute ur huset strax efter halv nio för att jag ville komma till plats i tid. Så det var bara att äta,klä på sig och packa väskan som skulle med.!

Var ute ur huset 8.40 toppen! och var framme runt kvart över 9 lycklig tjej! Mötte upp Anna och vi rörde oss mot starten eller rättare sagt området där alla skulle vara innan det började. Kollade runt lite i området och sedan satte vi oss ner för att sätta på oss våran nummer lappar och rita svenska flaggan på våran kinder med ansiktsfärg som jag hade köpt dagen till ära =)
Fick även smörja in mig en omgång till på mina axlar så att jag inte skulle bränna mig när jag sprang. Satt där på gräset och var helt klart nervös över hur det skulle gå plus att jag var orolig över mina vader.
Sedan måste jag verkligen säga att det var många som hade skrivit många rörande ord på sina lappar som man hade på ryggen. Jag skrev att jag sprang för min syster och mina bröders morfar (vi har ej samma mamma).

Och där gick starten och allt började kännas så verkligt. Anna och jag sprang tillsammans den första 1km,sedan så var jag jätte taskig som sprang ifrån henne för hon ville gå en liten stund. Kände mig i alla fall som världens sämsta vän! Jag fortsatte springa i värmen och jag kom i mål efter en bra stund eller ja på 31 min på 5km var helt okey när solen var uppe och det var 26 grader!  Varje km kändes som att det var dem längsta jag har sprungit, tror det var mest för värmen..Och vet ni vad, mina vader höll och dem gör inte ont just nu heller toppen ju tanke på att klockan är 20 över nio. Får väl se hur dem är i morgon men de ska nog gå bra tror jag allt. Är super nöjd över min insatts som jag gjorde idag.

Efter våran spring tur så blev de att sitta och slappa lite i graäset med våra suveräna vänner som stöttade och supportade oss under våran spring tur. Stod vid start och så stod dem vid målgång med och skrek på en, man kändes sig så glad då!

Vi gick även tillbaka till området där vi började springa och gjorde iordning våra väskor som vi fick innan start. Blev jätte nöjd över min, ni får se den en annan dag. Anna, Katarina och jag tog oss upp till en resturang och åt lite mat innan jag stack hem och dem gick till parken. Orkade verkligen inte följa med för jag kände mig helt slut och ville dusha av mig allt svett.

Så efter min dusch har jag absolut inte gjort ett skit, suttit på mitt rum och bara slappat framför tv, vilket har varit helt fantastiskt underbart! Men nu ska jag ta och stänga av denna datorn och se om mitt rum vill bli något svalare.! Hoppas ni har haft en toppen dag.

         Sådär de var dem bilderna för dagen, helt underbar dag!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Lördag,shopping,picknick,kyrkan och sängen!

Och där fick jag nog med allt jag gjorde på min lördag, haha nej men nästan faktiskt!

Fick sovmorgon men inte så länge för jag vaknade upp vid halv nio och var klar vaken, inte helt fel egentligen men var bara lite chockad över mig själv. Blev att fixa iordning mig och sedan gå och hitta en buss som skulle ta mig till Wood Green för att möta upp Katarina och Anna. Det var inte alls det lättaste måste jag säga men jag hittade till slut en buss för jag gick hela vägen till Camden,alltså det var rena omvägen som jag gick, helt klart! Men lätt värt det för jag fik färg på mig och jag menar det var ju inte fult väder ;)
Satt på bussen och kände mig helt lost,med tanke på att jag aldrig har gått upp dit så var jag väldigt lost,haha. Hittade i alla fall dit och hittade tjejerna med. blev att shoppa ett band som man har på armen för att kunna ha typ mobilen eller ipoden där medans man springer, 4 pund som hittat. Tanken är att jag ska använda den i morgon när jag ska springa i Hyde Park. Mycket mer än så blev det inte, var tvungen att sticka hem sedan för att göra iordning allt inför picknicken vi ska ha på kvällen i Regents Park.

Mötte upp dem andra tjejerna vid halv 5 utanför baker street. Vi blev en hel del folk jag, Anna, Katarina, Evelina, Emma och Isabelle. Vi slog oss ner i parken med lite picknick som blev tacos,mumma! Med mig hade jag även en öl och lite vin som jag satt och drack och det var inte helt fel. Satt och njöt i parken för en bra stund fast till slut så bestämde vi oss för att gå mot kyrkan där det väntades eurovision, mycket folk och en hlet underbar stämning! Och vet ni vad, SVERIGE VANN dock gillar jag inte låten.. Får väl spela sönder den så kanske jag gillar den?? hmm funkar det så?!?! nej jag vet faktiskt inte om de funkar men jaja så är de i alla fall. SLutade med att jag precis missade min buss som jag skulle ta hem så jag fick vänta en evighet på nästa.. Fast jag var hemma vid 20 över tolv så det var ju inte allt för illa. Hade en helt toppen kväll med fina vänner, helt klart!

    
 

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fredagen, en väldigt lång dag!

Klev upp vid 6.30 för att ta alla barnen medans pappan skulle åka till jobbet. Blev att ge dem frukost,klä på dem och sedan gå utanför dötten för att gå till skolan med den äldsta grabben. Efter vi hade lämnat honom i skolan så gick jag,tjejen och bebisen till musiken för att ha lite kul. Blev det nästan hela tiden förutom på slutet för då fick jag och bebisen gå ut för att han var lite gnällig, tror det mest var för att han ville ha lite mat. Så ja fick ge honom lite mat medans tjejen var kvar där inne med en som jag känner. När musiken var klar kom dem ut och jag matade klart honom och sedan tog vi och gick till cafét och fikade lite. En väldigt mysig fika med tjejen! Blev en tripp upp till ankorna och mata dem,påvägen hem blev det för dem båda att sova en liten stund.!
Slutade med att båda barnen sov ca 2-3 h snacka om lugnt och skönt de var just då :)

Näär dem båda vaknade var det bara att ge dem lite mat och sätta igång att leka =) Gjorde så att tjejen lekte lite granna på bakgården med vatten, vilket hon tyckte var jätte kul. Jag passade då på att dammsuga lite granna i köket och donade med lite annat. När jag var klar så bestämde jag att vi skulle gå upp till parken för att leka lite på lekplatsen och det verkade uppskattas jätte mycket. Testade även att sätta bebisen i en gunga och snacka om att han tyckte allt om det, han satt i alla fall och skrattade =)
Var i parken ett tag tills tjejen ville gå hem för att hon hade ont i magen, tyckte verkligen så synd om henne! men jag kunde inte göra allt för mycket. Gick hem och började med maten, potatis och köttbullar mumma var det allt om jag får säga det själv. Nästan när maten var klar så kom pappan och stora grabben hem, så tjejen fick inte direkt i sig någon mat för hon sa att magen gjorde ont. Efter maten och allt så tog pappan med stora grabben och tjejen för att åka och hämta hem mamman från flygplatsen medans jag fick ta och lägga lilla bebisen, vilket inte gjorde mig något emot. Badade honom och la sedan honom,snacka om att han är lätt att lägga. Sedan när dem kom hem så la dem barnen och sedan stack dem till en kompis inte så lång ifrån, kom hem ganska sent.

Under kvällen underhöll jag mig med att prata med syrran på skype och kolla på tv, lyckad kväll om ni frågar mig!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lång men härlig dag!

Dagen snartade klockan 6.30 denna morgon! Blev att ge bebisen frukosten klar och sedan göra dem andra klara och färdiga för skolan/dagis.. 
Morgon för övrigt gick riktigt bra, förstår inte riktigt hur? men inga ledsna miner, och vi var utanför huset vid 7.50? och då hade jag ändå tre barn, snacka om välplanerat, eller vad säger ni? Grabben han till skolan i tid med. Kände mig helt klart som värsta super kvinnan i morse!

Tog med mig bebisen hem och väntade på diskmaskins mannen som skulle komma och fixa diskmaskinen som har varit sönder,ja han fixade den med. Tummen upp till diskmannen för jag slipper diska något mera nu =D
Under tiden så fick jag mata,leka och bara vara med lilla bebisen. När han väl skulle sova vid 11 så bestämde jag mig för att dra ut i solen och göra lite ärenden som jag var tvungen att göra. Smidigt när han ändå sov. Var hemma runt halv 2 och då vaknar han, vad är oddsen visst då hade han ändå sovit ett tag men jag hade tänkt mig att han skulle sova lite till. Fast det ville inte han, så det blev att äta lite lunch medans han kollade på och sedan var det hans tur att få lite mat i magen. Strax innan halv tre var det dax att gå upp till stora grabbens skola för att hämta hem honom. Blev att gå till parken med honom, hans kompis,hans nanny och lilla syster. Super mysigt måste jag säga dock väldigt varmt för oss alla! Runt 17 blev det att gå hem efter att ha ätit en glass i parken. Efter ett tag vi hade varit hemma så kom pappan hem, men gick lika fort för att gå och handla lite grejer(bra där) jag som hade glömt,suck haha :P
Jag tog och matade lille bebisen och badade och la honom, medans pappan tog hand om dem stora barnen.

För övrigt har det varit en lång dag men ändå helt okey, så nu är det dax att gå och lägga sig för jag är super trött fast ändå inte.. DOCK är mitt rum som en bastu är väldigt arg och förtvivlad över det för det finns typ inget att göra åt de.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Änligen lite färg på kroppen.

Hade en helt underbar sovmorgon, dock inte lika underbar när man blir väckt vid sådär halv sju och inte vill gå upp för att barnen skriker.
Men jag lyckades somna om och gick upp strax innan nio, super skönt. Var utvilad och glad men ändå kände jag mig lite små seg! Tog och åt frukost och sedan stack jag upp i parken för att möta Anna. Vi fick även sällskap av Katarina som kom och pratade lite granna, mysigt mysigt! Efter Katarina hade gått gick jag och Anna och la oss på gräset, snacka om varmt! Fast ack så underbart, Jag själv tyckte det blev för varmt efter ett tag så vi gick på toa och drack och sedan så tog vi och åt lite lunch vid kenwoods house, mycket trevligt. Tog mig en sallad och en stor brödbit och mumma vad god den var! Efter våran lilla lunch blev det ännu mera solhäng men lite i skuggan denna gång och lite i solen. Jag fick även sätta på mig min tröja på grund av mina exem jag får av solen nu i början, men snart ska dem fasen vara över eller jag hoppas det :) Har i alla fall fått lite färg idag såg jag nu på kvällen :)

Hämtade tjejen på dagis runt 3 och vi tog oss en promenad upp till stora grabbens kompis där mamman,bebis och stora grabben var och lekte. Var väl där ca 30 min och sedan gick jag igen med lilla bebisen för att han tydligen skulle sova. Tog med honom hem och han somnade när vi väl var hemma och jag hann göra lite bakpotatis,mumma! Bada honom och ungefär då kom familjen hem, så de blev att hjälpa till att bada dem med.

Något man absolut inte ska göra idag är att klaga på Vädret vi har haft idag, varit 25 grader och skinande sol.
Nu ska jag stänga av denna varma dator och hoppas på att jag kan sova i natt för mitt rum är som en bastu,suck! plus att jag jobbar från halv sju i morgon bitti till ca 7 på kvällen,woho på mig eller inte, suck!
Fast det kommer gå toppen, det vet jag :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Totalt 222 min promenad!

Vaknade upp och det såg verkligen inte lovande ut ute för dem hade lovat att de skulle bli 25 grader och skinande sol??
Tog i alla fall barnen till dagis där jag lämnade en ledsen liten tjej,vilket verkligen inte var skoj! Sedan gick vi vidare mot bussen och sedan skolan för att lämna grabben.

Kom hem och hade då bestämt mig för att byta om och gå en runda på en timma, men ha fick jag. La mig ner i sängen en stund och somnade till men vad gjorde de, det var ju ändå inte värdens bästa väder ute. När jag vaknade runt 10 så blev de att göra sig iordning för att gå ut på en lång promenad med musik i öronen och solen som nu sken.! Totalt blev det 1,40 min och 10 km snacka om att jag var glad när jag väl kom hem!
Blev en dusch och sedan äta lite lunch och ta en glass i parken, hur underbart lät inter det där? Började även att jobba vid halv tre för att ta bebisen. Han och jag gick och hämtade hem tjejen för att sedan gå vidare mot swiss cottage för att vi skulle bada i fontänen, men vilket visade sig vara stäng när vi väl kom fram. Så barnen och mamman bestämde sig istället för att gå ner och bada i simhallen istället, vilket barnen uppskattade hur mycket som helst! Efter dem hade varit där inne blev de lite mat för dem inne på café där de hände lite saker som jag inte riktigt orkar säga mer än att det var riktigt löjligt att dem inte kunde byta ut chipsen mot pasta?? hur löjligt är inte de, aja sjukt knäppt var de.
Vi tog och gick hem runt halv 6 och det gick lättare att gå hem än vad de gjorde att gå dit, konstigt nog. Hemma blev de att underhålla barnen med att kolla på tv, tanke på att jag själv var trött så orkade jag inte leka med dem så mycket mera, tyvärr och vi väntade på deras pappa för dem skulle upp till parken för att spela lite fotboll.

Resten av kvällen har jag bara tagit de lugnt för jag är helt slut i hela kroppen efter all denna promenad och efter all sol jag har fått. En sak som jag var väldigt dum och inte tänkte på var att smörja in mig, men trodde ärligt inte att de skulle bli så mycket sol. Så jag hoppas hoppas att de inte kommer klia! i morgon måste jag smörja in mig igen för de ska bli sånt här väder hela veckan, snacka om underbart och vet ni vad jag klagar då verkligen inte :D
Nu ska jag strax sova känner jag, helt slut!

  

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Hemlängta...

Kiev upp som jag burkas nästan. Det ända var att det kändes som att det var söndag tanke på att jag jobbade 7 dagar förra veckan.. Kroppen har inte fått Vila Allt för mycket i helgen. Hur som helst så tog jag grabbed till skolan och tjejen följde med som vanligt,sedan gick vi hem och jag slutade för morgonen. Fixade lite saker innan jag la mig ner I sängen för att Vila lite granna kändes att jag behövde det efter denna helg. Kundera dock inte riktigt Vila vilken jag alltid burkas kunna,så Blev Allt lite irriterad och frös gjorde jag med och då låg jag ändå med en filt och med täcke,väldigt skumt om du frågar mig. Totalt så Kundera jag väl Vila ca 1h men efter den timman kändes jag mig helt nere, Allt kändes skit och det spelade inte någon roll vad jag gjorde... Men var bara AT&T försöka hålla humöret uppe för jag Skulle trots Allt jobba sedan.. Hemlängta har jag haft idag med och det är inte of ta jag får det. Ett stort minus är att våran diskmaskin har gått sönder. Det Blev även ja som gjorde maten och den verkade bli godkänd av barnen,tummen upp för mig liksom. Mindre roligt var väl att jag fick ställa mig att disks Allt tanke på att diskmaskinen var sönder, visst det går ändå ganska fort när man väl har börjat men lite irriterande.. Vill inte veta Hur mycket disk det kommer bli innan den är lagad,suck.. Hjälpte även till med att bada barnen och klä på dem pyjamasen..
Resten av kvällen har jag varit barnvakt åt grannens två barn,för dem Skulle ut och gå I sisådär tre timmar? Aja Hur Eller Hur så har jag bara suttit I dears soffa framför denna iPad och bland annat skrivit detta inlägg,dock lite jobbigt för det tar så mycket längre tid när de inte är svenskt tanjentbord. Fast det ser ju ut Att gå bra ändå.!
Men nu ska jag ge upp skrivandet och bara glo runt lite på andra saker.
Hej svejs!
Over and Out!
Från burden I London
// Angelica

Tröttar dag

Hade ställt in kroppen på att gå upp vid 6 så när tjejen kom upp smygandes strax innan 6 var jag vaken, konstigt nog. Hon kom och gosade lite granna innan vi gick upp för att äta lite frukost. Blev även att ta lille man upp för att han skulle äta, dock så spyr han ner så gott som hels golvet efter ett tag, suck. Toppen start på dagen eller hur? åh nej men han fick mat sedan i alla fall och tjejen med. När dem båda var klara så blev det att kolla på tv och bara mysa, bebisen skulle även sova efter någon timma.
Han somnade och jag kände mig super pigg, konstigt det där? hur eller hur så var det allt en ganska lagom morgon.

Slutade runt 8.30-9 och gick då upp och la mig för att försöka sova lite granna, men ack de gick inte allt för bra. Somnade i alla fall till en liten stund som tur var.
När jag vaknade igen så blev de att duscha och ta en promenad. Tog mig en promenad runt parken på ca 6km på 1 h och 1 min,haha. Fast snacka om att det var helt underbart. Kom hem och gjorde mig lite soppa och började kolla på big momma´s house 2, snacka om bra film. Annars har jag nog bara tagit det lugnt idag, inte alls många knop gjorda här inte.!

Men nu ger jag snart upp för sitter och gäspar, ganska trött efter att ha jobbat 7 dagar alltså alla dagar denna vecka! Men så är de ibland, så god natt på er där ute :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Leta jeans kan vara det???

Jobbade som sagt denna lördags morgon.
Måste först och främst säga att jag inte alls ville gå upp när klockan ringde i morse men det var bara att göra som klockan sa!
Ner för att ta hand om bebisen och stora grabben medans mamman skulle ut och springa med några andra kompisar. Jag och grabbarna tog det nog mest bara lugnt, för bebisen sov och stora grabben fick titta på tv.
Jag själv hann dammsuga,plocka ur diskmaskinen, städa rent i köket och allmänt bara ta det lugnt. När värdmamman kom hem kände jag att jag hade varit väldigt väldigt effektiv. Slutade i alla fall vid 10.20 och då tog jag och gjorde mig i ordning för att sedan ta mig in mot oxford street för att leta jeans, först själv men sedan kom Anna efter ett tag och hjälpte till. Var väldigt glad att ha henne med förutom att hon bara sa att min rumpa var snygg,haha. Jag gillar dig med Anna ;) Men att leta jeans kan allt vara det tråkigaste och jobbigaste som finns. För antingen är dem för små,för stora eller helt enkelt inte ens smak. I detta fall var det många som föll mig i smaken vilket det sällan gör, men snacka om att jag var glad efter allt letande. Fick med mig två par jeans, ett par mörka och ett par ljusa snacka om toppen =)

Efter det så gick jag och Anna ner för att jag ville klippa mig på ett ställe som jag visste om som bara tog 150 svenska kronor. Så jag tänkte att det var bäst att passa på när jag ändå är i gång med allt annat! Och snack om att man känner skillnad nu på håret, det känns lite mer fylligt än vad det gjorde innan. Väl klar med det så blev de bara att ta de lugnt lite innan jag tog och bäste mig för att åka hem tanke på att jag skulle sitta barnvakt på kvällen med.

Började runt 18 tiden och då var det så gott som nästan tid för att bada alla barnen. Det gick ju nästan toppen, tjejen följde med mig helt automatiskt och självklart bebisen med men stora grabben var inte allt för sugen att följa med. Fast tro det eller ej han kom också upp till slut och jag hade till slut badat alla tre barnen medans mamman och pappan var där nere, snacka om duktiga mig.. Sedan var det dax att lägga alla barnen med. Först blev det bebisen, gick super lätt. Efter honom var det dax för dem stora barnen att sätta sig i min säng och kolla på lite tv innan det var lägg dax. När vi hade kollat klart på tv så fick tjejen stanna kvar i min säng för det var vad hon ville, gick med super lätt för hon somnade så gott som när jag gick. Och till sist är det den äldsta grabben och han ville gå ner och säga god natt men det var en väldigt lång stund han fick vara där nere, inget mig emot men till slut fick jag med honom upp då han fick kolla lite på bilar på pappans ipad och efter 15 min var det hans tur att sova, vilket gick toppen till slut. 
Såhär sitter jag och funderar på om jag ska flytta ner tjejen till hennes säng så jag kan lägga mig i min säng och kolla på tv och försöka sova eller så skiter jag i det och har henne kvar i sängen.. hmm tror jag går ner med henne. 

Hur eller hur så har familjen vin kväll och jag är super stolt över mig själv att jag lyckades lägga alla barnen helt själv. STOR STJÄRNA till lilla mig =) 

Så det är ungefär så min lördag har sätt ut, hoppas ni har haft en toppen dag, har även varit ganska varmt här idag, super duper skönt om ni frågar mig.

Over and Out!
Från bruden i London
//  Angelica



IKEA med värdfamiljen

Först fick jag sova sova , underbart. Fast när jag väl har sov morgon så sover jag aldrig länge ändå men skönt att veta att man inte behöver gå upp tidigt :)

Så vid 11.20 började jag jobba och då tog jag och matade lilla bebisen för att sedan gå mot stora grabbens skola när jag skulle möta upp honom, lilla syster och deras mamma. För vi skulle nämligen åka till IKEA för att köpa lite grejer som dem behövde till deras vin kväll som dem ska ha på lördag(idag). Blev även en lunch där och det var super super gott, tackar och bockar min värdmamma för den lunchen. Köpte även med mig hem lite saker som delikatesbollar och påskmust och så lite älg korv, mumma!
Sedan blev det att åka hem och fixa och dona lite. Hjälpa till med mat och bad och leka med barnen. När jag väl slutade så var jag ganska så trött måste jag ärligt talat säga men min kväll slutade inte där.

Jag tog och gick ner till Camden för att träffa gänget för lite fredags häng. Fast tråkig som jag var så gick jag hem redan vid 23 för jag skulle upp och jobba, inget mig emot men hade varit skönt med en sovmorgon!
Hur som helst så var det allt en bra dag =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Dax för nya jeans!

Fick en liten sovmorgon till halv åtta och sedan var de bara att gå ner och hjälpa till med barnen.
När min värdmamma och båda grabbarna hade gått blev de bara jag och tjejen hemma som fortfarande inte är helt frisk. Vi satte oss ner och kollade lite granna på tv och bara myste. Jag gjorde även mig lite frukost och donade och fixade lite granna. Runt tio tiden så började vi göra oss iordning för att gå och möta upp värdmamman för att hämta bebisen för hon skulle gå och få träning, vilket det inte blev. Vi alla tog och gick hem tillsammans och under tiden så somnade båda barnen.
Väl hemma igen så blev det att fixa alla bilder ni har fått sett tidigare idag och bara allmänt ta det lugnt.

Blev att hämta hem stora grabben och med mig hade jag bebisen för värdmamman och tjejen skulle åka till doktorn och kolla till henne. När jag vi nästan var hemma så kommer hem kompis pappa fram till stora grabben och frågar om han vill leka och tar med honom och säger hej då nanny. Jag bara vad fasen han tar min unge? lugna nu jag kände honom faktiskt :) men själva händelsen var rolig. Det blev även att jag följde med in och pratade lite och sedan efter en timma gick vi hem för vi skulle äta och dem kom hem ifrån doktorn och mamman skulle åka iväg lika fort typ.
Så jag hade alla 3 barnen vid middag men vet ni vad det gick hur bra som helst. Badade alla 3 barnen med och det gick super och vet ni ännu en sak? jag la lilla bebisen för han var dunder trött så jag kände mig jätte duktig under den tiden jag var själv med dem, för jag var inte tvungen att bada dem.

Slutade vid 19 och då hoppade jag in i dushen och sedan pratade jag lite granna med Kim och Sofie i Norge. Alltid lika trevligt och kul att prata med dem, för dem får alltid en att skratta. En annan sak som har hänt i dag är att en av mina favvo jeans har gått sönder, så nu måste jag verkligen köpa nya annars så vet jag inte vad som händer. Det ända jobbiga är att hitta ett par nya som jag gillar, vilket är ett stort jävla problem. Good luck till mig liksom. Men nu ska jag allt sova plus att jag får sov morgon i morgon och ett stort plus på det är att vi ska till ikea i morgon med familjen här, woho köttbullar :D

God natt på er där ute =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Gänget samlat

Igår blev det att jobba en hel del och vet ni vad mitt humör var uselt!

Började dagen med att åka till skolan med grabben och tjejen fick följa med för hon inte var hundra än. Sedan bar det upp till kenwoodshouse för att möta Anna för att snacka lite och bara njuta.
Runt 12.15 var jag tvungen att vara hemma igen för att då börja jobba.. Hade då tjejen och bebisen. Måste verkligen säga att jag och bebisen var inte alls på humör idag, vi ville inte alls lika dant. Kände mig hemsk som person men så får man väl känna ibland? Hade i alla fall dem till typ halv tre och sedan kom mamman och stora grabben hem.. Blev lite tv tittande och sedan försvann hela gänget på kalas när deras mamma hade vaknat.

Jag tog mig då en liten power napp och vaknade strax innan dem kom hem, kanske inte var det bästa att sova mellan 17-18 men ack så skönt det var! Sedan var det bara att sätta igång att jobba en timma innan jag skulle gå och möta upp gänget för lite mys. Blev att mötas uppe i hampstead och sedan ta något att dricka, för min del blev det coca cola konstigt nog. Blev hemgång ganska tidigt,runt tio. Blev i alla fall en trevlig kväll men mycket snack. En trött Angelica gick och la sig i sängen och somnade på en gång.

För övrigt så fick jag veta att det inte blev någon sov morgon för mig plus att tjejen skulle få vara hemma ännu en dag, stackare!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Bilder ifrån Cambridge 13 Maj 2012

Bilderna är förbjudna att ta utan lov!!
Klicka även för större bilder. 

                                               

Helt underbar dag i Cambridge =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Gick inte

att ladda upp bilderna, vet inte om det är vårat internet eller om det är blogg.se som har fel aja jag får försöka i morgon igen.. Har i alla fall försökt en gång nu!

Nu måste jag även sticka för att möta upp gänget för lite myshäng fast jag inte orkar.. Håll huvudet högt så går de nog.. En coca cola och snack blir nog bra..

Hej svejs lingon svejs.
och juste piss på denna dag..


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Börjar bli lite less...

på det här regnande som London ger oss just nu.. Har regnat varje dag i ca 4 veckors tid, woho eller nej inte säga så för det är bläääääää...

Var ju meningen att jag skulle ta grabben till skolan, men nej så blev det inte. Jag fick stanna hemma med tjejen och bebisen för att tjejen var sjuk,plus att det regnade en hel del med. Sedan blev det väl lite ledigt för min del för dem skulle kolla på film och jag gick upp och la mig för jag hade så ont i skallen och kände mig inte helt okey.

Tog mig en promenad och det var hur skönt som helst, hade jätte tur för det regnade inte alls. Plus att jag såg en hur söt hund som helst, en som såg ut som min lilla mollie där hemma. Fick mig bara att längta hem ännu mera.
Hur eller hur så var jag hemma och bara tog de lugnt när jag får göra min värdmamma skrika att jag ska komma. När jag väl är nere så hör jag någon som spyr, uscha! vilket var tjejen.. Så nu är det allt magsjuka i detta hus, tycker verkligen så synd om henne och om alla oss andra med. För jag menar det verkar bara som att vi ska vara sjuka?  Aja jag fick hämta hem grabben ifrån skolan, hjälpa till med bad och sedan ta hand om lilla bebisen för att mamman och dem stora barnen gick och köpte leksak till deras kompis i morgon som fyller 1 år.
Hur eller hur så slutade jag runt sju och helt slut i hela kroppen.. Fick äta lite indisk mat med, så gott :)

Pratade även med min fin fina syster Jackie. Vill så gärna se hennes mage växa men nej det får jag inte eller jo jag får se den via cameran och det går lika bra det :D Underbart det med, men det ska bli skoj när den väl är ute sedan.

Nej nu ska jag allt försöka fixa någon nytta som typ fixa bilderna jag lovade? fast egenltigen så skulle jag vilja sova,för jag känner mig inte helt okey. Så om bilderna inte kommer upp idag så kommer dem i morgon jag lovar!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Städa,fixa och dona dag!

Tog grabben till skolan som vanligt och med mig hade jag tjejen för hon bara älskar att åka buss.
Något som verkligen jag stör mig på när jag åker buss med barnen? jo det är dessa jävla människorna ibland för om man kliver på bussen och dem ser att man har två små barn mellan 2-5 år så tycker jag allt att man kan flytta på sin feta röv och ge platsen till barnen istället. Men nej nej så var det verkligen inte denna morgon, tycker så synd om barnen som får lida! Visst mina au pair barn lider inte riktigt men ändå det är själva grejen! Det är bara inte rätt, jag själv ger upp min sittplats för barn, äldre personen så varför kan inte dessa medelålders människorna också göra de? Aja lämnade honom och sedan gick tjejen och tjejen hem och för bi affären för att köpa mjölk. Slutade runt 10 för dem ändå skulle gå ut plus att jag skulle börja ta hand om saker här hemma, som tex,tvätta,städa,plocka,fixa och självklart bädda rent. Så jag hade allt lite att styra med, mer än vad man tror ibland.
Skrivit inlägg om dem dagarna jag har missat att skriva om och ännu en gång per jag om ursäkt! Sedan har jag väl inte gjort allt för mycket, vilat och bara tagit det lugnt.
Började jobba runt halv 3 då jag tog bebisen för att mamman gick och hämtade hem stora grabben och tjejen följde med. Jag och bebisen skalade potatis och morötter och busade, han sov och vi var ute på promenad. Vi mötte mamman och barnen när vi var på våran lilla promenad som precis kom hem ifrån skolan. Blev att gå hem tillsammans och sedan hjälpa till med allt som skulle hjälpas till med. Fick kolla till alla barnen för dem hade vänner över, mitt huvud blev lika stort som en fotboll snacka om huvudvärk när det är 4 små barn som springer runt och skriker.. Aja när vi väl skulle äta mat blev det så mycket mycket lugnare, efter maten blev de lite tv tittande men jag och bebisen gick upp och badade istället. Vilket han verkligen älskar och runt där slutade väl jag för efter ett tag kom mina värdföräldrar upp och barnen.

Efter mina jobbar timmar så har jag för det mesta bara suttit här men vill inte sitta så mycket vid denna burk så ska snart sluta men först måste jag skriva klart här :)

Tänkte även berätta för er att jag har skaffat Twitter så följ mig gärna där martinsson_91
nu ska jag nog allt stänga ner denna dumma dator och kolla på tv eller varför inte läsa mig en bok? ja det låter i alla fall som en toppen idé! så får ni ta och kolla på lite bilder i morgon istället för mitt huvud gör för ont för att fixa och dona för att lägga upp här!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Söndagen - Cambridge resa

Upp vid 7.30, duscha och göra sig i ordning för att ta sig ner till victoria station för att sedan ta och åka mot Cambridge, en liten stad som ligger utanför London.
När vi sitter på bussen så börjar både jag och Anna undra vad han håller på med, för han vimsade runt i halva London innan han stack vidare till motorvägen. Helt förvirrande var det i alla fall, fast vet ni vad efter ca 2,5 timma så var vi framme i Cambridge och solen sken men dock blåste det. Vi åkte dit utan något riktigt mål, mer än att kolla och upptäcka denna stad.
Det första vi gjorde var att gå till informations huset för att kolla om dem hade några kartor och lite annat för att kunna ta och se så mycket som möjligt under denna dag. Vi gick och gick även denna dag fast med toppen toppen väder. Tog oss även en liten tur på kanalen för att få se och höra lite historia om colleges skolorna. Och vet ni vad jag är riktigt glad över att det inte kostar typ något att gå på högskola i sverige för om man skulle gå i en skola i Cambridge så skulle de gå på 9 tusen pund vilket är 90 tusen kronor, snacka om mycket och det är ändå bara skolan.. Så du måste ju ha rum,mat,kläder och böcker så jaa snacka om att dem blir rånade av att gå på ett college,haha.! Fast visst snacka om att det skulle vara riktigt coolt att bo i en sådan stad och plugga i en,men ack så dyrt.! Efter våran lilla runda i vattnet så fick de bli att gå runt lite och kolla ännu mera på skolor,kyrkor och vad det nu fanns för något. Blev middag innan vi skulle åka hem, snacka om god pizza ASK hade det bara smälte i munnen på mig mumma =D
Resan hem gick så mycket mycket fortare och han virrade inte rynt sig inne i London heller, snacka om toppen för de tog oss fortare hem än vad det gjorde dit.! det roligaste av allt måste jag ändå säga att vi åkte till Cambridge utan att ens dricka en ända öl,snacka om sjukt! Jag och Anna som alltid alltid tar oss en varsin öl? var det för bra stad eller var det ingen pub som lockade oss? kan inte riktigt svara på det.

Väl hemma runt 22 så var jag riktigt trött och somnade direkt när jag väl la ifrån mig mobilen och släckte lampan. Hafte en helt underbar helg och fint väder, ska verkligen inte klaga ett dugg.

Hoppas just du hade en toppen dag och helg med! Lägger upp lite bilder ikväll om dagen i Cambridge :)
Dessa bilder är ifrån mobilen! Klicka för större bilder.

   

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Torsdag,fredag och lördag många inlägg jag har missat.!

Torsdagen, inte mycket att säga om den dagn!
Jobbade på som vanligt på torsdagen, en väldigt helt okey dag om ni frågar mig!
På kvällen kom mammans 4 tjej kompisar ifrån sverige och vi skulle ha hela huset fullt av folk.

Fredagen - dagen då jag jobbade 11 ½ timma och solen var våran vän.
Vaknade och trodde ärligt inte jag skulle jobba sådär länge!
Tog grabben till skolan och tjejen följde med för vi skulle gå på musiken och sedan fika. Efter det var det nästa dax för att hämta hem grabben men innan de så tog vi oss en sväng upp till ankorna och hem för att hämta det jag hade glömt. En sak jag verkligen inte gillar är när man ska upp för den långa uppförsbacken till grabbens skola i alla fall när man har barnvagn man ska dra upp. Hur eller hur så tog vi oss till grabbens skola och där ifrån skulle vi ta en buss men i slut ändan så visade det sig att den inte gick, vilket jag trodde den skulle göra. Så det var bara att ta en annan buss och sedan byta 2 gånger till, tur att det bara var 1 byte på vägen hem. Vi skulle ta oss upp till muswell hill där min kära vän Anna bor, vi skulle dit och kolla om dem hade några bil och prinsess glas kvar som jag hade köpt där förut för barnen har råkat ta sönder sina nämligen. Vi tog även och åt på the giraffe med barnen och Anna var med och åt med oss, vilket var jätte trevligt =)
När det väl var dax att åka hem så var jag helt slut men ändå klev vi av så att vi gick till lekplatsen där barnen fick leka av sig en del innan vi skulle hem och göra ordning lite mat till dem. Men sedan vid halv 7 slutade jag mitt eviga pass. Så jag tog mig ner till Camden för att möta upp Anna för att gå på den nya american reunion, snacka om bra film! var allt för länge sedan jag skrattade så himla mycket åt en film tror jag.

Lördagen - undra hur många mil vi gick denna dag, snacka om tur med vädret.
Först så jobbade jag ca 2,5 timma på morgonen mellan 10.30-12. Mötte upp Anna direkt efter att jag hade slutat och då tog vi oss hem till mig och sedan så stack vi vidare in mot stan. Vi tog inte bussen vi tog och gick, kan inte riktigt säga vart vi gick för vi bara gick och gick och gick.. Så mycket som hon och jag gick denna dag är helt sjukt för jag vet inte när jag gick så mycket sist,dock hade jag helt fel skor! Vi var även nere vid victoria station för att köpa biljetter för söndagens utflykt och sedan tog vi tag i det hela för att käka middag. Middagen blev på Nandos där vi stannade i ca 3 timmar, snacka om lång tid. Fast det var god mat, dricka och glass, men sen var det inte alls något fel på killarna som kom in strax innan vi skulle gå heller. Blicken gick fram och tillbaka det var i alla fall vad Anna sa! ja att sitta på en resturang i 3 timmar är då inte vanligt, men riktigt skönt var det.
Fortsatte våran lilla promenad efter vi var klara på resturangen och promenaden stoppades nästan i Camden då mina fötter verkligen inte ville mera. Ont som bara den och helt fel skor är det ända jag kan säga om det hela. Fast är det så konstigt igentligen efter ca 8 timmars promenad totalt? nej jag tror inte det, men hade i alla fall en toppen dag =)
Klicka för större bilder.

  

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lite tisdag och onsdag kanske!

Vad sägs som att prata om vad jag har gjort dessa två dagar med när jag ändå är på gång?
Jo men självklart vill ni läsa lite extra, tänkte väl det.
Då fortsätter vi med lite mera läsbart.

Tisdagen - tillbaka till verkligheten
Dagen började med att jag inte ville gå upp, sängen var alltså varmare och gosigare än utanför. Fast jag visste att det var bara att kliva upp och göra allt för att inte frysa för mycket. Blev att ta barnen till dagis/ skolan och vet ni vad? det var faktiskt helt okey väder ute, för det var så att solen visade sig, woho toppen!
Väl hemma igen blev det att ta hand om lilla bebisen alltså min bästa vän medans mamman tog och vilade. När hon var klar var det min tur och jag somnade till i 2 timmar, underbart! Var bara att gå upp och duscha och göra sig iordning för att gå till tjejens dagis och sedan upp till parken där vi skulle möta, mamman,lille bror och storebror. Allt var så toppen och alla barnen var glada, fick även bli en glass i parken. Tycker allt det är mysigt att dem har en glassbil i parken,tänk om vi kunde ha det i lilla Målilla med det hade då inte varit fel.
Hjälpte till med middagen och vadningen och sedan tog jag och gick upp till mig för att prata lite med mina två vänner i Norge. Kvällen i säng var underbar för jag gjorde inte allt för många knop, känner mig inte helt hundra än men snart mår jag nog bättre för hoppningsvis!

Onsdagen - ny mat och barnen smakade.
Och idag kom regnet tillbaka, snacka om att jag verkligen ÄLSKAR detta väder, det är ju helt fantastiskt finns ju inget bättre väder än detta. Blev i alla fall att ta barnen till dagis/skolan, barnen fick åka vagn så dem inte skulle bli blöta. En annan blev inte direkt blöt, säger bara tummen upp för regn jacka för det är nog det bästa köpet jag har gjort här. Väl hemma igen blev det att ta det lugnt och prata med min syster Jackie och prata om skolor och lite och vad hon tycker och vad jag tycker.. Hon är en väldigt klok syster visst alla mina syskon är kloka men ibland är vi så olika i tänken! Tog även mig ner mot Camden idag för att jag skulle se om man kunde köpe ett USB minne på en affär som man kunde göra förut men nu var man tvungen att beställa det på internet,suck! Men men så blev att åka hem lika fort igen och bara ta det lugnt..Hängde tvätt och vilade mig innan jag skulle gå och hämta hem grabben ifrån skolan. Vi hann gå halva vägen hem innan det började ös regna, tur hade jag paraplyt med mig men efter ett tag så fick vi stanna vid ett buss stopp och vänta på en buss som skulle kunna ta oss hem. Så blev att åka hem den sista biten, vilket jag tycker var onödigt men så är det att ha små barn! Resten av kvällen blev det att laga mat, hjälpa till med badandet och bara ta det lugnt tills pappan kom hem för mamman stack på massage.
Och nu sitter jag bara och njuter av att jag har varit så duktig och skrivit av mig en hel del! snacka om duktigt av lilla mig :) Nu behöver jag inte tänka på det mera, skönt skönt!
Nu ska jag ta mig ner och dricka en kopp te och krypa ner i min goa säng och kolla på tv. Ska även fundera ut lite mat rätter till en kompis som ville ha lite tips. Här ska hjärnan dunka för att vi ska få fram lite, men det är morgon dagens projekt!
Så ha det toppen mina kära vänner där ute :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fredag,Lördag, Söndag och Måndagen

Vet att det inte är allt för roligt att läsa långa blogg inlägg men så får de bli när man har haft besök :)

Fredagen - överraskningen som jag aldrig trodde skulle ske.!
Jobbade på som vanligt som jag alltid gör fredagar, alltså från 7-9 sedan 11-15 ungefär, vilket blev ett tag. Men sedan blev jag ledig runt tre. Gick till min extra mammas hotel för hon skulle komma denna helg med en kompis. Men det var inte alls någon kompis, eller jo en kompis till henne men till mig var det min älskade mamma. Kan knappt förstå att det blev sant att hon faktiskt kom.
Där stod hon framför mig och öppnade dörren och jag utbrister med, "vad gör du här?" haha. Fast det är ju inte så konstigt för jag har aldrig räknat med att hon ska komma hit, men det var helt underbart att se henne oh att jag fick visa henne runt.!
Det första vi gjorde var då att prata en del och sedan tog vi oss vidare på en liten promenad innan vi skulle gå hem till mig och käka middag medans jag skulle sitta barnvakt. Jag bjöd på tacogratäng, mums underbart gott och både mamma och Catta gillade det. När jag väl hade slutat så var halva vinflaskan och några öl och deras rödvin borta.. hmm undra hur det gick till? aja mysigt var det i alla fall. Följde med dem till hotellet så dem skulle hitta,hehe och jag gick sedan hem ensam men det gjorde mig inget.

Lördagen - Alla dessa turist grejer.
Började med att jag gjorde mig i ordning som vanligt och tog sedan och mötte upp Anna för hon skulle följa med och hälsa på min mamma och Catta. Liksom det är ju självklart att hon skulle få möta mina "mammor" för dem är ju helt underbara =D
Men hon stannade inte så länge för hon skulle åka och möta upp katarina men hon fick träffa dem en stund i alla fall. Vi tog i alla fall bussen ner till oxford street och där började alla turist grejer,haha. Orkar nog inte berätta men det var i alla fall så gott som alla turist grejer, om ni vill veta exakt så är det ungefär den rundan jag och mina två systrar gick när dem var här :) Den ända skillnaden var att vi var i covent garden.
Blev även fish and chips till lunch och en öl till det. Det bästa av allt var sällskapet och en mysig pub/resturang.
Vi gick även och mötte en kompis till Catta i Covent garden. Dock så skildes vi åt för jag var tvungen att åka hem för jag skulle sitta barnvakt denna kväll med, vilket jag egentligen inte var tvungen till men det blev så. Fik även sällskap när jag satt barnvakt denna kväll med, snälla Anna var här och underhöll mig :)
Och grabben fyllde år med så jag gav honom hans presenter, snacka om att bli glad över de han får! Himla kul att se hur han blir så förälskad i sina nya leksaker. Resten av kvällen blev det att mysa framför en barnfilm "Nany Mcfee" en film jag verkligen älskar måste jag få lov att säga. Världens bästa och roligaste barnfilm som har gjorts på år och dar!

Söndagen - Då allt bara hände helt plötsligt.
Blev att möta upp mamma på morgonen, möttes halva vägen var. Var verkligen så skönt att dem bodde typ bara 10-15 min hemifrån mig vad kan man begära liksom :D Vi tog oss en promenad ner till Camden och kolla läget där och sedan tog vi oss hem efter några timmar och kollade till Catta som inte mådde riktigt bra. På vägen hem var vi även i affären och köpte lite grejer och tjaffsade med en av dem som jobbade där var mammas kort inte riktigt fungerade.. Snacka om tröga personer och den kollade på mig som att jag vore dum i huvudet, visst låt dem tycka det men det var i alla fall dem som hade fel till slut! tröga ja det var dem absolut.!
Efter vi hade varit på hotellet ett tag tog jag och mammas oss till westfield i stratford för att hon ville se eller vara nära OS arenan och byn som det så fint heter. Om du också vill se det så åk till westfield stratford och åk ända upp i john Lewis och till OS butiken så ser du så gott som allt. När vi var klara där så gick vi ner och jag stannade till och frågade en person som jobbade med att visa vägen till OS arenan. Skulle bara fråga henne om man kom in i arenan och hur, då frågade hon oss om vi hade biljetter vilket vi inte hade. För om man ska komma nära OS byggnaderna så var man tvungen att ha biljetter. Men då säger denna unga tjej att hon har två biljetter som vi kan få för det hade varit två personer tidigare som hade gett henne dem för dem inte kunde gå, både jag och mamma stod där som två frågetecken. Det händer ju inte ofta man får den chansen!
För det var nämlingen så att dem spelade "hockey" just då vilket vi kallar land hockey. Vi tog biljetterna och gick hela vägen till arenan och fick även sitta på en av arenorna, snacka om häftigt.! Och nära alla andra arenor med, så jag är jätte nöjd, ibland kan verkligen allt hända bara man har lite tur.
Kvällen förövrigt blev väldigt lugn, lite mys på hotellet och Subway macka till middag och det satt som en smack! Dock var det jobbigt att gå hem för jag frös så mycket plus att jag var trött och kände mig inte alls bra.

Måndagen - Adjö och välkommen regnet!
Hej och hå här går dagarna bara fortare och fortare..
Lilla solen kollade fram på morgonen men inte senare, dö dö dö dö jävla regn!
Blev att mamma och Catta kom hit runt 11-12 för att vi skulle gå upp till parken en sväng för att visa dem utsikten. Dock såg man inte allt för mycket för det var för tjocka moln men dem fick se lite granna i alla fall och med oss hade vi självklart regn, man är ju inte direkt förvånad. Fast denna gång regnade det verkligen och man kände sig lite små blöt när vi väl var hemma hos mig. Tog oss en varsin kopp te och bara mös ner i min säng och soffa. Catta hjälpte även mig med min ansökan till en skola. Vi väntade även på att klockan skulle gå så att vi kunde åka in mot stand för att möta upp Cattas kompis för lite pub häng och en Lunch/ middag vilket var oerhört mysigt och trevligt. Efter allt detta blev det tråkigt nog dax att säga hej då till både mamma och Catta och självklart hennes vänner men dem bor här, så det blir nog att hälsa på dem någon helg :)
Alltid lika tråkigt att säga hej då,men det bästa är att det inte är länge kvar tills vi ses igen! Så inga tårar här inte.
Blev att bara ta det lugnt och försöka bli bättre för jag vill verkligen inte vara sjuk. Blev en liten promenad och sedan bussen hem. Väl hemma blev det att mysa ner sig i mys kläder och bara vara, underbart om ni frågar mig!

Så det var min lång helg med mitt trevliga sällskap, hade absolut inte gjort om dagarna om jag fick välja själv. Även jätte glad över att båda mina mammor har varit hos mig och sett hur jag har det och fått se mysiga London, dock regnigt men vad gör det när man har folk som skiner upp stället där man är :)

Klicka för större bilder, lite bilder under dagarna mest OS arenan men kul hade vi i alla fall!

     

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Torsdagen, världens goaste sovmorgon!

Vaknade runt 9.30 och hade sovit helt okey i natt måste jag säga. Förutom när jag vaknade av att tjejen var ledsen vid halv ett med de gjorde inte allt för mycket, kunde ju somna om sedan i alla fall!
Väl nere och skulle äta frukost så kom värdmamman hem efter att ha lämnat barnen idag med. Hon skällde även ut mig, men jag tycker det var bra för jag gjorde fel igår kväll... Men jaa ni behöver nog inte veta mer än att jag sa att jag skulle ut och gå men kom inte hem efter en timma som jag brukar göra när jag säger de.. Jag tog istället en öl med en kompis istället. Jag skulle ha hört av mig med andra ord, så fy fy fy på lilla mig!

Efter min lilla rukost så har jag suttit här och skrivit mitt inlägg som jag inte har gjrot på två dagar, vilket jag tyckte behövdes. Känner mig väldigt slarvig, suck vet inte varför!
Ska även ha lilla bebisen ifrån ca 12 till ikväll för mamman ska iväg med tjejen till en av deras kusiner för att kolla när hon rider, hon kommer inte hem förens typ 8 eller något ikväll.
När jag och grabben väl skulle gå hem så gick vi förbi en av hans kompisar för att fråga om han ville komma och leka, vilket han självklart ville. Så jag tillbringade mycket tid med lilla bebisen medans dem andra lekte. Jag lagade mat och busade med lilla bebisen. Bestämde även att grabbarna fick ta sig ett bad innan hans kompis skulle gå hem vilket var väldigt roligt tyckte dem båda två.
När vi väl kom hem igen så tog jag och grabbarna och mös i soffan och kollade på tv medans vi väntade hem pappan..
Slutade min kväll runt 7,så det har varit en väldigt lång dag.

Efter det så satte jag mig ner och pratade med min gravida syster Jackie.. Pratade allmänt skit och sedan pratade vi om skolor och om att plugga och lite, snacka om att det är riktigt jobbigt att veta vad man vill göra och inte göra! suck suck.. Det löser sig väl i slut ändan tror jag, men nu känns de bara lite jobbigt.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tisdag och onsdag

Tisdagen - dagen då regnet kom tillbaka men ändå var de varmt

Jobbade väl inte allt för många timmar på tisdagen. Mamman tog barnen på morgonen till skolan på grund av de dåliga vädret och jag fick stanna hemma med lilla bebisen.
Senare på dagen så tog jag det bara allmänt lugnt och skönt. Städade och fixade lite i mitt rum. Blev inte att jobba förens runt 4 ungefär och så slutade jag vid typ sju, så jag jobbade inte alls många timmar denna dag.
Gick även och mötte upp mina två vänner Evelina och Anna  för lite umgänge. Lite öl och coca cola drickande till lite uno, väldigt mysigt. Plus att vi satt ute ända till typ 22,snacka om skönt.

Onsdagen - dagen då huvudet kändes tungt.!

Fick gå upp och jobba som vanligt, inga problem för mig. Fick även mata lilla bebisen för första gången med gröt( han har ätit det innan) men det var bara min tur att försöka denna gång och han var så himla duktig :)
Sedan så tog min värdmamma alla barnen till dagis/skola och lilla bebisen följde med. För jag var hemma och väntade på matleveransen som skulle komma tidigt! Fast för min del gjorde det absolut ingenting att jag fick ta och plocka upp det. blev en liten promenad efter det och när jag kom hem blev det att lägga sig i sängen för jag hade så enormt ont i skallen, suck! Men gick bättre sedan.

Och för övrigt så var dagen allt lite bättre än vad jag hade tänkt mig till slut..
Kvällen slutade med en öl på en pub med louise, vilket var jätte trevligt.

Bilder ifrån båda dagarna.
     

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

RSS 2.0