Au Pair Poängjakt

Runt klockan två idag smällde det som jag har väntat på i ett år!
Det gärllar att samla så många poäng som möjligt och det finns olika poängskalor, tex 1poäng för att ta kort på big ben, 2 poäng för att ta kort på poliser som poserar och tex 10poäng för att arangera en show i coent garden. Tävligen på gick även under en viss tid, så mellan 14-18 så var vi ca 29 förvirrade au pairer i London och skulle tävla mot varandra. Laget som sedan vann skulle få pengarna som vi alla hade betalat (1pund) var, vilket blev ca 5 pund var vi fick inte alls dåligt
 
Att ha den årliga poängjakten med alla andra au pairer. Det jag hade i mitt huvud var att jag skulle försöka ha så kul och försöka vinna.
 
Och vet ni vad jag hade det jätte kul och ännu bättre mitt lag vann =)
som sagt var vi Totalt  29stycken som var med och det resulterade i 7 lag med 4 stycken i varje lag. Hoppas alla tyckte det var lika kul som jag tyckte, jag älskar denna tävligen för man får testa på olika saker och bli uttittad av en massa främlingar!
 
Bilder kan ni tyvärr inte direkt få se, men kan lägga upp en bild på mig själv någon annan dag.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fredagen och Lördagen i sitt ess

Fredagen -slapp och bio!
Fick en helt underbar sovmorgon och jag var mycket piggare efter jag hade fått den måste jag helt klart säga. Dock inte lika förtjust i att jag skulle jobba sedan, men men. Satte igång att jobba efter lunch någon timma och sedan så tog jag det mest lugnt. Råkade somna en timma i sängen, medans det regnade ute, efter min sömn blev det en rask promenad till kött affären för att köpa kött. Blev inte mycket annat gjort denna kväll. Väntade på att Anna skulle sluta så vi kunde gå på bio i Camden. Vi skulle nämligen se Lawless, tänkte berätta om den i ett annat inlägg!
 
Lördagen - Promenera är alltid kul!
Jag åkte ner och mötte upp Anna på Tottenhamn Court road för att sedan vandra till The Breakfast Club, mumma =D
Vi stod nog där utan för ca 1h för att äta brunch? jaa vi är ju inte helt normla men det har jag alrig sagt heller, så nu vet ni det med. Väl är inne så var de bara bestämma vad man skulle ha, snacka om att jag ville ha mycket av det som fanns.! Fick i alla fall bli en kompott av, ägg,pannkakor,bacon,korv och lite frukt. Smakade helt fantastiskt gott och mätt blev jag med. Blev så mätt så jag åt inte mycket mer under hela dagen. Annars så gjorde vi inte mycket, vi promenerade en hel del runt vår fina stad London. Slutade med att vi satte oss på slug i någon timma och drack drinkar och bara snackade en massa.
 
När vi väl gick därifrån så blev det ännu mera promenad och försöka se om vi kunde se lite fulla människor, dock var klockan inte så mycket så det lyckades vi inte så bra med! Bättre lycka nästa gång, eller vad säger ni ;)
 
Får ju inte glömma bort att säga att jag har köpt en ny mössa till vintern, är verkligen kär i den =)
Lite bilder ifrån the breakfast club.
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Förra onsdagen och denna onsdag, Bio filmer.

Har ju totalt glömt bort att berätta för er vilka filmer jag har sätt!
Börjar med denna veckas film
"Now Is Good"
Denna film handlar om en tjej som har Leukemia Cancer.
Filmen fick mig många gånger att skratta samtidigt som den vissa gånger fick mig att gråta. När jag ser sådana här filmer så tänker jag alltid på dem människorna som är drabbade, tycker så synd att dem råkar ut för det och får vara med om det!
 
Måste även säga att jag är lite försvag för sådana här filmer,fäller nästan alltid en tår eller fler när man inser att folk verkligen har det så. Till slut vill jag bara säga att den är verkligen värd att se, så om du har tid se den!
 
Nästa film är Hope springs
Denna film handlar om två äldre som vill hitta gnistan igen i sitt äktenskap.
Måste ju helt klart säga att jag älskar henne, hon är en sådan bra skådis. Överlag så fick jag en sådan bra känsla att man faktiskt kan vara tillsammans och sedan försöka hitta gnistan igen. Allt går bara man vill och ännu mer om den andra vill det mest. När jag såg denna så tänkte jag bara "jag vill med vara gammal och lycklig". 
Jag rekomenderar helt klart denna film med, har nog aldrig sätt såhär många filmer nu på rad som jag verkligen gillar, toppen ju!
 
Hoppas ni gillar mina filmtips och kanske till och med ser på dem =)
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Onsdag och torsdag.

Jobbat totalt 45h denna vecka och jag är fortfarande levande!
 
Fick som sagt ha en liten bebis hemma igår igen och det börjar allt bli ganska jobbigt och irrterande för vi går varandra på närverna. Fick inte alls min lediga tid som jag har hoppats på..
Senare så var det dax att hämta upp alla barnen och det gick toppen. Dock kom min värdmamma hem senare på kvällen och sa att hon ej mådde bra och där blev hon en i gänget att vara sjuk!
 
När jag väl slutade så stack jag till archway för att möta upp Anna, jag ville gå på bio och kan inte vara sitta hemma och vänta på att jag ska bli sjuk så bio blev det! Filmen vi såg hette Now is good, Berättar mer om den i nästa inlägg för jag kom på att jag inte skrev om förra veckans film. Jaa jag vet jag är slarvig som attans!
 
Torsdag - Dagens dag..
I morse när jag vaknade så visste jag att jag skulle få jobba as mycket idag igen och att jag skulle ha en ledsen bebis hemma, visst är det kul! Jag har kommit underfund med att jag inte ska ha barn, eller jag ska ge bort dem till någon som orkar med sjuka barn! haha vad elakt det där lät men det är faktiskt sant, orkar inte med barn som skriker och man känner sig hjälplös.
 
Hur som så har vi varit ute en hel del idag och handlat och styrt lite. Jag gick även och hämta upp grabben på skolan och halvvägs hem så kräks han, underbart! Nu är det bara jag och pappan i huset som inte har kräkts, jag hoppas ärligt jag klarar mig men tror jag kommer få det förr eller senare.. Fast man vet aldrig!
Gjorde jätte goda hamburgare till middag hade sätt fram emot det så mycket men dock så var dem inte så kryddade som jag hade velat, suck. Fast dem var supergoda med bröd till, gott gott.
 
Nu sitter jag och ska söka ett jobb och kolla runt lite på internet, vilket jag inte har gjort på ett tag och vet ni vad det har varit underbart att inte ha suttit vid datorn!
 
 
 
Over ans Out!
Från bruden i London
// Angelica

Att ha barnen hemma.

Att vakna och man inte riktigt vet när man börjar, det är alltid en bra början på dagen, eller nej jag hatar det!
Gick i alla fall ner och jag trodde jag började 6.30 men ack så fel jag hade. Jag fick gå upp och lägga mig igen i typ sådär 30 min, hade mer än gärna legat kvar i sängen måste jag helt klart säga. 
 
Väl nere så var det bara att börja jobba, eller rättare sagt min värdmamma kom upp med bebisen och vi gick ner och åt frukost. Vi väntade även på att tjejen skulle vakna så hon kunde få lite frukost och sedan se om hon fick behålla maten eller inte, vilket hon fick! Hon fick gå till dagis efter 1h och jag fick sedan ha bebisen hemma för han inte var helt hundra i går kväll.
 
Kan inte direkt säga vad vi har gjort idag direkt för vi har inte gjort allt för mycket, bara tagit det lugnt och varit ute och gått. Har även hämtat barnen i skolan och dagis, vilket gick super. Fick bara en liten regn skur på oss vid skolan, som tur var den över efter ett tag. Lagade mat och han leka lite sedan kom mamman och jag gjorde inte så värst mycket mer efter det.
 
Tog mig även en välbehövlig dusch och läst lite bok och det hade jag tänkt att fortsätta med nu när jag är klar.! I morgon får jag äntligen vara ledig på dagen, ska bli underbart. Jag ska sova! så nu vet ni det.
 
Har även bestämt mig för nästa vecka ska jag ta tag i träningen på riktigt ny månad och nya tag!
Jag själv tycker allt jag ser ganska sliten ut på bilderna, suck..
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Orkar inte skriva......

Ärligt så orkar jag faktiskt inte skriva något..
 
Jag ger det ett litet försök i alla fall. Efter att ha jobbat 7-18.30, jag är helt slut i kropp och själ! Har jobbat hela dagen med två sjuka barn och det har varit extremt ansträngande måste jag erkänna. Plus att jag har varit ute med dem båda totalt 2,5 h för att få lite frisk luft. Kan ni tänka er att jag gick ut i regnet bara för att få frisk luft och inte nog med det så sov barnen i vagnen. Väl hemma så var de bara att sätta sig i soffan igen med bebisen i famnen och gosa ner sig så han somnade om. Han har sovit så gott som hela dagen medans tjejen har kollat på film med mig. Själv har jag varit ganska uttråkad men ändå inte. Har hela tiden funnits saker att göra, fast men en liten bebis runt midjan!
Sådär nu vet ni vad jag har haft för mig idag.! Nu ska jag ta och läsa i min bok och sedan sova, för i morgon ska jag ha dem två hemma igen, så jag måste verkligen få en massa sömn om jag ska orka med två små ledsna barn! Man ska väl alltid räkna med det värsta? Det gör jag i alla fall i detta läge.
Hoppas på en jävligt bra helg med andra ord! och att jag själv inte blir sjuk för de skulle jag aldrig orka..
Två helt ok bilder, eller??Orkar inte vara seriös!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Regnig söndag

 Älskar söndagar och det har sin lilla charm när det regnar så gott som hela dagen!
 
Tog mig i alla fall in mot stan för att möta upp Anna och Isabelle. Vi tog oss en fika / lunch  på ett ställe, vilket jag inte minns namnet på. Efter våran lilla fika stund blev de att gå runt i regnet, in på MM och in på holister och sedan body shop där jag skulle köpa lite grejer till mitt ansikte. Hoppas även med hela mitt hjärta att detta kommer hjälpa mot mina svarta porer. Sedan stack jag och Anna vidare upp mot Tottenhamn Court Road för att ta bussen hem.
 
Väl hemma fick jag lite mat i magen och sedan tog jag mig en kopp te och satte mig framför tv och kollade på lite film i regn rusket.
 
Film kollandet forsatte hela kvällen även medans jag har datorn i knät. Måste kunna kolla runt lite på roliga saker medans det är reklam ;)
eller helt enkelt skriva lite här, för ni vill väl veta vad jag har gjort i helgen.  Nu ska jag i alla fall inte berätta mer om min helg för det har inte hänt mer än såhär =)
 
Hoppas eran helg har varit toppen.
Nu ska jag lägga mig ner under mitt täcka efter jag har gjort mig klar för natten.
Köpte dessa tre gröna och fina dem andra tre gratis, toppen ju!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Highgate Cemetery 22 september 2012

Lördagen - Underhållning och jobb!
 
Måste allt göra någon nytta på dagen då man är ledig annars känns det som dagen har gått till spillo!
Så dagen till ära umgicks jag med Anna är ni förvånade? inte jag i alla fall =)  Jag har velat gå till en kyrkogård som ligger inte så långt i från mig men vill inte gå själv. Så vi passade på att gå dit och kolla på gamla gravstenar.
Stället heter Highgate Cemetery,där bland annat Karl Marx och Christian Emanuel Kamps ligger begravda. Ärligt så vet jag inte direkt vilka det är men mina kära vän Anna visste mycket väl vilka det var. Dåliga jag fick väl inte läsa om honom i skolan antar jag?
 
Jag tyckte i alla fall att det var super mysigt att se alla dem gamla gravstenarna, dock gillade jag inte barngravarna dem fick mig att tänka extra mycket på folk som inte finns vid min sida lägre. Ögonen fylldes upp med tårar bara av tanken på dem jag saknar! 
Får även lov att säga om du åker till London någon och får lite tid över så rekomenderar jag dig att åka dit och kolla hur fint och mysigt det är. Eller bara gå dit och få lite lugn i kroppen, har aldrig känt mig så frid full efterråt.!
 
Vi tog oss sedan ner mot Kentish town, för att gå till frisören och klippa till min lugg lite. Har jätte svårt att bestämma mig om jag ska spara den eller inte. Vad tycker ni`?? Blev även en snabbis ner till Camden och kolla läget lite och äta lite mat. Efter det så stack jag hem för att jag skulle börja jobba men visste inte riktigt när.
 
Började väl jobba runt 19 ungefär och de jag gjorde var att lägga dem alla tre och kolla på film med dem. Fast jag sätt vid datorn och kollade runt lite. Annars gick kvällen super fort och jag kände mig inte alls ett dugg trött när klockan slog 23.30!
 
Fler bilder på kyrkogården kommer någon annan dag!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Nya Primark

Tänkte berätta för er vad jag har haft för mig både denna dag och gårdagen =)
 
Torsdagen - dagen jag önskar inte fanns!
Måste börja att säga att jag absolut inte gillade eftermiddagen alls.Lämnade barnen där dem skulle vara på morgonen och dem var helt underbara alla tre. Lyssnade exakt på vad jag sa och vi var i tid till alla ställen vi skulle till, toppen!
Väl lämnat alla var de bara att ta sig hem och börja göra alla sysslor. Skulle tvätta all familjens tvätt,göra iordning köket,städa upp allmänt i hela huset så det inte såg ut som ett kaos när mamman skulle komma hem på kvällen sedan. Allt detta fixade jag utan problem, jag lyckades även somna i min underbart sköna säng i 30 min innan jag skulle ta och hämta upp barnen ifrån skola och dagis.
 
Hämta upp killen var inte ett ända berskymmer, dock när vi kom tll dagis så började helt kaoset måste jag erkänna. Ingen av barnen lyssnade på mig för fem öre, det värsta av allt det fortsatte hemma. Till och från lyssnade dem inte på vad jag sa. Den lille bebisen var även dundertrött när vi satt och läste bok så han somnade nästan. Tog då tag i att jag skulle bada barnen och det var ju inte det roligaste heller, dem två yngsta grät och den äldsta ville inte gå ur badet. Jag ville bara skrika rätt ut men höll allt innom mig, fick på barnen nattkläderna och gjorde mjölk och hann börja ge den lille mjölk så kom pappan hem och barnen blev helt galna, suck! Fast han tog över med matandet, och lillen somnade så klart på en gång efter han hade fått sin mjölk. Skönt att få sluta , det var de ända jag kände!
 
Stack ganska fort utanför dörren för att åka och möta upp Anna, vi hade bestämt oss för att åka och kolla in den nya Primark på Tottenhamn Court Road, måste säga att det är min nya favorit Primark, för den var enormt stor.! Vi var väl bara där inne i typ 1h för att kolla på allt dem hade, och snacka om att jag hade velat ha mycket pengar just då!
 
Fredag - inte alls mycket jobb
 
Nej jag har absolut inte jobbat mycket denna dag, jobbade på morgonen i typ 1h. Sedan så började jag inte förens vid 13 och slutade 16 så jaa det har ju varit sååååå jobbigt idag eller inte =D överlycklig tjej!
Sen jag har slutat har jag bara suttit här vid datorn och kollat runt, önskar så väl att jag var rik, finns så mycket jag vill ha men kan inte för jag har inte råd, suck! Ibland är det surt att inte vara rik, får väl skaffa mig en rik kille som betalar lite nya saker till mig... Sitter även och funderar på vad jag ska göra ikväll? blir jag hemma eller inte? ja det är frågan, återstår att se. Hoppas ni får en toppen helg,en annan jobbar i morgon kväll tyvärr, fast å andra sidan kan de vara skönt (spar ju pengar)
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Ibland undrar man vart tiden försvinner?

Idag har jag tagit hand om barnen helt själv, så gott som hela dagen förutom när dem har varit på skola och dagis.
Jag fick även hjälp på morgonen då stora grabbens kompis mamma tog med honom till skolan så jag slapp, skönt. Jag skulle bara ta dem två minsta till dagis när den allra minsta hade sovit klart.
Dem alla tre var extremt duktiga hela morgonen och dem har även lyssnat på allt jag har sagt.
 
Efter alla lämningar blev det en liten promenad till affären för att köpa lite bröd, så det finns hemma plus att jag fick mig en extra promenad. När jag väl hade gjort det så gick jag faktiskt upp och la mig lite i sängen, men hör på detta jag somnade inte alls lika fort som jag hade tänkt mig. Plus att när jag väl vaknade så hade jag tydligen nästan sovit i 1,5 timme vilket jag inte alls hade tänkt plus de kändes inte som det. Fast det var bara att kliva upp och börja göra lite sysslor för dagen, som att laga middagen redan så den är färdig till sedan, duscha, tvätta bh och vika tvätt stog på listan. Det bästa av allt att jag hann med allt jag skulle innan jag skulle hämta upp alla barnen!
 
Först på tur var stora grabben och sedan dem små. Hämntningen gick toppen, super duktiga barn måste jag säga. Hem och sätta igång med maten som ska värmas igen och sätta igång spagettin. När vi väl var klara med maten blev det ännu mera lek och bus och även ett telefon samtal till min syster Jackie för den mellersta tjejen ville ringa henne.  Sedan var det dax för mig att sluta för dagen, skönt men hallå vart har tiden tagit vägen?? om det är såhär det kommer vara resten av veckorna så kommer det gå galant att stanna ju! Hoppas på det bästa =)
 
Nu måste jag dra mig till Archway för att möta upp min fina vän Anna för lite onsdags bio. Ni får veta mer om det i morgon på dagen då jag skriver vad vi såg och vad jag tyckte om den =)
 
Ha en toppen kväll.
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tisdag och det känns som att det vore Torsdag!?!

Det är underligt vad man känner ibland. Som idag känns det som att det är Torsdag och inte Tisdag, mycket märkligt om jag får säga de själv.
 
Började idag igen runt halv sju och idag var jag inte lika trött som tur var,visst seg var jag allt men inte så jätte. Blev att fixa iordning barnen till skola och dagis. När dem två äldsta hade gått med mamman så la jag den lilla för att han skulle få stanna hemma med mig tills jag hade fått hem matleveransen. Dock blev den sen så vi fick ringa honom och kolla när han skulle komma och säga att jag var tvungen att sticka och lämna honom. Jag hann före honom ändå! Vi fick i alla fall maten runt 01.30 istället för 9.30 alltså var han en timme sen, vilket inte var de roligaste men men.
För övrigt idag har jag satt igång 3 maskiner tvätt till familjen, städat kylen, vikt tvätt,rensat i kylen, gjort fint i köket och städat lite granna i mitt egna rum. La mig även på sängen en liten stund efter jag var klar med alla sysslor men kunde konstigt nog inte vila, vilket jag alltid brukar kunna? Men å andra sidan så tror jag att jag var uppe i varm så jag kunde inte riktigt vila.
 
Det blev jag som fick laga maten idag och att komma på vad man ska göra med kyckling är då inte det lättaste måste jag säga. Jag kom i alla fall på till slut vad jag skulle göra. Jag skulle ta mig äran till att göra en egen marinad och stoppa sedan kycklingen i ugnen med potatis och grönsaker i ugn. Resultatet blev mycket lyckat med kycklingen men misslyckades totalt med potatisen idag tycker jag. Hjälpte även till med badet på barnen och sedan ungefär slutade jag.
När jag hade slutat idag så kände jag att jag behövde röra på mig så snörade på mig skorna och gick en runda på ca 30 min och det var super skönt. Dock börjar man märka att det börjar bli mörk ute och att hösten snart är här.
 
Nu ska jag avsluta detta med att jag ska upp tidigt i morgon och göra iordning alla barnen inför skola och dagis helt själv, vilket kommer gå toppen. Ha en toppen dag i morgon.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Mådde inte alls bra!

Började jobba runt halv 7 igår morse och jag måste säga att detta kommer ta kål på mig! Fast jag ska klara det, så är det bara.  Hjälpte till att få barnen i ordning som varje morgon och sedan när dem hade gått så la jag mig i sängen och råkade somna i ungefär 2½ timma. Snacka om att kroppen verkligen inte känner sig så pigg när man sover så länge utan att vakna en ända sek innan. Ville inte heller ställa klockan för jag visste att jag behövde sova.
 
Efter min "lilla" tupplur så blev det att gå upp och fixa lite, eller rättare sagt äta och vänta på att mamman skulle komma hem med dem yngsta barnen så jag skulle börja jobba. När dem väl vaknade till så skulle jag ta med dem upp till Tennisen för att dem hade "träning", där uppe skulle vi även möta upp mamman och den äldsta sonen. Var där under hela tiden och jag måste säga att dem har verkligen blivit hur duktiga som helst. Jag tog i alla fall hem lillen lite tidigare för att han behövde mat. När dem andra kom hem så blev det att bara hjälpa till lite för mamman skulle göra pankakor hade hon sagt, vilket jag aldrig gör. Kan bero på att jag är super dålig på att steka dem, haha!
 
Blev även själv med barnen efter dem hade ätit så fick bli ett tidigt bad för dem alla tre tanke på att dem inte skulle få se på tv så var det de bästa sättet att sysselsätta dem för en bra stund. Efter deras långa vad blev det att leka lite och så kom pappan hem och tog över eller nja han tog dem stora barnen och jag fick lägga min lilla kompis till bebis. Han var inte allt för glad på mig och det märktes! Stackarn han är också förkyld, så han ville inte alls ligga ner i sin säng och grät gjorde han plus att snoret rann på han. Fick han i alla fall att somna till slut.
 
Resten av kvällen tog jag det mest lugnt, snackade lite granna med min styvsyster i Sverige för hon behövde lite hjälp med lite bilder. Plus att jag pratade även med Anna lite i telefonen igår, jag var verkligen populär igår måste jag säga. Gick även och la mig vid 22.00 kan ni tänka er, var nog väldigt länge sedan jag gick och la mig så tidigt en kväll, fast jag behövde det måste jag ändå säga.
Nej slut på skrivandet, skriver senare igen. Puss på er!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Brighton den 15 september 2012

Bilder ifrån min fina dag i Brighton igår.
 









Hadet en helt underbar dag i fina staden Brighton som ligger i England.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Dax för uppdatering om helgen 14-15-16 September 2012

Sitter väldigt lite framför datorn på helgerna märker jag när jag skriver tre stycken datum.!
Fast jag ska försöka att inte skriva allt för mycket om dagarna så ni slipper läsa. Istället kommer bilder i massor =)
läs och njut av vad jag har gjort i helgen.
 
Fredagen.
Fick bli att jobba på som vanligt på morgonen och sedan så tog jag lilla bebisen till dagis medans mamman tog dem stora barnen. Efter lämning på dagis blev de en tur in till stan för att lämna min värdpappas pass som han behövde och sedan så tog jag och gick i affärer. Jag gick även och köpte mig en ny BH på bravissimo, underbart bra affär och bra kvalite på BH:ar dock dyra men jag står ut!
Senare på eftermiddagen blev det att hämta upp lillen igen och ta hem honom. Blev en del lek och bus och skälvklart mat innan jag fick sluta.
Väl slutat så tog jag tag och fixade lite i mitt rum, eller nej jag tog en dusch och bara slappade. Väntade även på att Anna skulle höra av sig så vi kunde mötas upp och träffas lite för att se vad som skulle hända i helgen. Blev en cocca cola och snack i närheten av där jag bor, blev även en sväng ner till Camden där Anna skulle äta lite kebab.
 
Lördagen
Vi bestämde oss sent igår att vi skulle ge oss till Britghton denna dag. Bussen skulle avgå ifrån Victoria klockan 8.00 så det var allt bara att kliva upp tidigt för att åka ner i tid. klockan 7.00 var jag utanför huset och runt 7.30 nere vid stationen, toppen! Mötte upp Anna och vi gick vidare till bussen tillsammans. För en gångs skulle så skulle jag vara vaken denna gång när vi åkte någonstans. För det är så att jag annars gärna sover på bussar, men nu hade jag bestämt mig jag skulle se hur England såg ut utanför självaste London. Måste sedan erkänna att der inte alls var så märkvärdigt men visst det var kul att se hur resten av England såg ut, helt klart.  Bussredan tog oss 2h ungefär, väl framme så var det ljummet och solen var framme. Vi gick ut till Brighton Pier och kollade lite gick även in och spelade på deras spel automater dem hade. Vi gick längst vattnet,hoppas "bunig" eller vad det nu hette, en as kul grej verkligen. Dock så hände det som man inte vill ska hända, mina byxor gick sönder, men ack så mycket jag skrattade efterråt.  Så en liten shopping runda blev det och även promenad för att kolla in läget runt om i den fina staden. Vi hann även med att somna på stranden en sväng,känna på vattnet och även hinna se solnedgången vid havet. Kan helt klart inte sluta kvällen på ett bättre sätt. Min dag i BRIGHTON var helt fantastisk.
 
Söndagen
Dagen då mitt rum såg ut som ett bombnedslag och behövde städas. Det är ungefär vad jag har gjort idag, städat mitt rum, bytt lakan,tvättat ännu en tvätt med kläder och bara njutit av att inte ha något planerat. Dock finns det en sak som är dålig, det är att jag är förkyld vilket suger i mitt fall. Jobb hela veckan och min värdmamma börjar jobba efter nästan 10 månader hemma.! Spännande att se hur allt kommer att funka nu fram tills jag sticker hem till S.
 
Blev ju långt ialla fall! fast hoppas ni stog ut. Bilder kommer innan jag har lagt mig ikväll =)
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Torsdag 3 timmars extra sömn


Sitter och små gäspar men ändå gick jag och la mig efter jag hade jobbat i morse, snacka om att jag var trött för det blev totalt 3 timmar.! Väl uppe på fötterna så blev det mat och sedan lite snack med mina bröders mamma. 
Runt halv fyra hämtade jag dem små och gick upp och mötte mamman och den äldsta pojken. Dem skulle nämligen köpa en ny docka till tjejen för hon bajsade på pottan för första gången igår, kan ni tänka er hon kan bara hon vill. Stolt var jag allt när jag fick höra det, så en ny docka blev det till henne!
 
Efter deras lilla shopping så blev det att äta mat precis bredvid där. Jag tog en köttgryta men något till (vet ej namnet) men det var i allafall super gott. Sedan när vi väl kom hem efter vårat resturang besök så blev det att bada barnen och sedan sätta igång tvn medans jag gav den minsta välling och la honom till sängs. För det är så att Torsdagar är sådana dagar då jag sitter barnvakt, vilket inte är det roligaste kanske men samtidigt ganska skönt. Jag får nämligen spendera lite tid med barnen själv, vilket jag uppskattar och barnen med (tror jag). Sedan blev det att lägga dem äldsta barnen med efter dem hade fått kolla lite på tv. Läsa bok för dem två är helt underbart för då vet man att dem slappnar av och känner att det är läggdax.
 
Såhär sitter jag i min ensamhet och tycker synd om mig själv.. Eller gör jag verkligen det? nej så synd tycker jag inte om mig för det är faktiskt FREDAG i morgon och det är äntligen helg!
 
Jag får även inte glömma att säga ett STORT tack till min kära vän ERIKA som har gjort om min blogg. Är verkligen super nöjd med den och med det så har jag helt enkelt fått nya tag, eller jag hoppas det i alla fall. Inte länge kvar i london så med detta så säger jag att det ger mig en sista chans!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Toastmaster

Det är nämligen så att jag har fått ett hedersuppdrag och det är att vara TOASTMASTER/toastmadam på ett bröllop åt två kompisar men har inte allt för många idér i huvdet så tänkte se om det är någon av er som skulle kunna komma med lite roliga saker man kan göra på ett bröllop?? =)

Ha en toppen dag! Kramar
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Onsdags bio på shecmat

Onsdag och jag har så gott som haft hela dagen ledigt fram tills jag skulle hämta hem grabben vid 15.20.
Kom hem och då började vi spela lite spel och väntade på dem andra. Väl dem var hemma igen så blev det att laga lite mat och hjälpa till med badet och sedan så var jag själv med barnen tills deras pappa skulle komma, vilket inte skulle dröja så länge.. VIlket det gjorde i alla fall.
 
Som tur var så kom jag i alla fall i tid till våran bio som jag skulle åka och se med Anna. Och väl på bion så satt jag och åt upp mina smörpopcorn som jag hade tagit med mig, underbart gott!
Filmen över lag var super bra och jag rekomenderar den verkligen för den som gillar drama. Självahandlingen var även den toppen och skådesspelarna med. Den var helt klart mycket bra inspelad!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Gårdagen innehöll mycket jobb

Snacka om att jag inte alls var berädd på att jag skulle få ta alla barnen till skolan denna dag..
Men vet ni vad, jag klarade det lysande. Jag tog först tjejen till dagis och sedan gick jag och grabbarna upp till stora killens skola och lämnade honom. Sedan hade jag bara lilla bebisen kvar och han skulle inte lämnas förens vid 10 på dagis där han skulle vara till 12. När jag väl hade lämnat honom så kändes det så himla himla konstigt att inte ha honom med sig igen. Han har blivit för stor, snälla lille bebis stanna kvar nu!  Visst det är allt jobbigt ibland att ta hand om en liten men samtidigt som de är det så är det så himla mysigt. Det är dem där pussarna och kramarna smo man gillar allra mest och nu måste man dela med sig..
 
Hämtade upp honom och gav honom mat och sedan lekte vi innan det var dax att sova. Vilket vi båda tog oss ackt till att göra. Dock hann jag aldrig riktigt att somna för då kom alla andra hem. Vi var hemma ca en timma till och sedan så stack vi ut och gick i skogen, vilket var jätte trevligt med barnen och mamman. Visst jag var allt trött men det var bara att kämpa på. Väl hemma igen så var klockan runt 17 och det var dax för mat. Mamman gjorde barnens mat och jag ställde mig och gjorde flygande jakob till mig och henne för jag var sugen på något annat. Det blev väldigt gott och det var verkligen något jag var sugen på. Hjälpte inte till så mycket mer men ändå blev klockan runt 18.45 när jag slutade, konstigt vad tiden springer iväg, men då var jag trött måste jag få lov att säga.
 
Fast jag gick inte och la mig förens vid 22 för jag satt och sökte ett jobb, måste börja i tid. För jag menar det är ju snart dec och jag flyttar hem, vilket ska bli skönt faktiskt =) Det bästa med det hela är nog att jag får träffa mina underbara kompisar som fortfarande är min polare och min familj.!
 
Nej slut snackat om detta nu ska jag strax gå och hämta hem stora grabben i från skolan.
Plus att de blir inget inlägg ikväll för det blir bio så ni får inlägget i morgon på dagen istället, ska även försöka lägga upp lite bilder =)
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Det är måndag ge mig fredag igen!

Äntligen måndag säger många? och jag säger ja äntligen en ny vecka med nya möjligheter =)
 
Nu sitter jag och halv sover så gott som när jag skriver detta, så det blir inte något långt inlägg.
 
Har jobbat ganska mycket som jag för det mesta gör nu för tiden känns det som. Följde med till skolan idag och lämnade stora grabben för att fröknarna mest skulle se vem jag var och jag skulle se vart han gick. Underbar lärare och en helt fantastisk skola är det verkligen. Hur som så har dagen gått väldigt fort vissa stunder och vissa väldigt väldigt sakta!
Förutom allt jobbade har jag suttit och kolla lite på internet och pratat med syster och moster hjärte gull =) Längtar så tills jag åker hem i oktober för att pussa och krama på honom. Längtar även en hel del till dec då jag flyttar hem helt och hållet. Kommer dock kännas väldigt väldigt konstigt att flytta tillbaka till lilla målilla men väldigt skönt på samma sätt.
 
Hur som så har dagen varit helt okey, förutom att jag har varit trött och lite små irrterad men ej visat det!
Ibland händer det verkligen saker som man inte vill ska hända och som kunde ha tagit på ett helt annat sätt! Snart tar det i alla fall slut! Man orkar inte heller hur mycket som helst som person har jag märkt tydligt.!
Puss och blää på måndagar!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Leta ny BH och gå på festival!

Jag gillar verkligen inte bloggen när den håller på så som den gjorde nyss mot mig.. hade som sagt skrivit ett ganska långt inlägg angående lördagen och söndagen och det är nu helt borta, piss på dig liksom! Fast nu är jag så snäll och rar att jag ska försöka en gång till med nya krafter!
 
Nästan hela lördagen spenderade jag med att gå i nästan varenda butik som hade BH:ar för nu var det så att jag ville helt enkelt veta exakta måtten jag har så jag inte går runt med fel storlek. Var inne i totalt 4 affärer och tre av dem tog måtten på mig. Det visade sig att jag hade haft lite fel storlek på mig men ändå inte. Svårt att förklara men det slutade i alla fall med att jag blev chockad på det sista stället jag var på. Att ha stor byst har jag alltid vetat om men inte såhär stor?? Det var som att få en örfil. Tog in all information jag hade fått och gick ifrån näst sista butiken med en ny BH för 38 pund, vilket kanske inte är så mycket för en bra bh men hallå jag vill med kunna ha dem där söta små Bh:arna som typ alla andra kan? nej istället får jag typ ta enformade, skit kul eller inte! Var i alla fall super nöjd med mitt köp som tur var.
 
Senare mot kvällen bar det hem för att sitta barnvakt åt mina små troll här hemma. Till hjälp hade jag Anna, vi lästa bok för barnen och sedan la vi dem, duktiga oss. Innan vi la dem förresten så åt vi upp våran kebab som Anna gick iväg och köpte. Resten av kvällen var vi så sociala med varandra eller inte, haha. Hon satt med min dator och jag satt med familjen ipad och kollade på tv samtidigt, snacka om roligt gänget? nej seriöst så roliga var vi kanske inte men ack så skönt det var med sällskap, älskar att ha det när jag sitter barnvakt =)
 
Söndagen
Började dagen med en enormt stor frukost, gröt, 2 ägg, bacon och lite juice. Mums underbart gott om ni frågar mig! Blev även lite skype snack med Kim, Viggo och Sofie i Norge, alltid lika kul att prata med dem. När jag var färdig med alla sysslor så blev det att dra sig ner mot Camden för att möta upp Anna för att sedan ta tåget ner till London Bridge där vi sedan skulle gå längst med Southbank för det var nämligen The Mayor's Thames Festival, mycket bra stämning och härligt väder kunde inte bli bättre =)
När vi var klara där så blev det en sväng till Covent Garden för att se om det fanns någon uteplats att sätta sig på, vilket inte var det lättaste men till slut så hittade vi ett jätte mysigt ställe, på ett tak på resturangen/ baren Brassiere Blanc. Jätte mysigt ställe så där blev vi sittandes efter en massa timmars promenad plus att Anna njöt av ett glas vitt vin så fin som hon är ;) Jag var alldeles för trött för något!
 
När vi väl skildes åt blev det att åka hem och slappa, dock så fick man ju stå och vänta på den där förbaskade buseen som nästan aldrig kommer. Blir så förbannad ska jag säga er!
Överlag har helgen varit toppen, super nöjd över att vädret har varit så toppen.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

förbannade blogg

Så jävla irrterad just nu så det finns inte... hade skrivit ett as långt och bra inlägg och vad tror ni inte händer då?? jo mitt i allt så säger den att det inte går och där försvann allt. PISS och HELVETES på det.!

fredagens nöje

Fick sluta redan vid tre igår vilket var helt underbart =) Senare mot kvällen blev det vin,öl och cider drickande i green park med Anna. Blev även en hel del snack och skratt. När vi hade slut på drickan efter ett tag blev det att skoja runt piccadilly. Satt även på en toalett och retade några som pratade med varandra och dem trodde efter ett tag att det var en kille som var inne med mig,haha. kul hade jag och Anna satt och skrattade som bara den. Sen åt vi även kanel bulle "runkbulle" som Anna så fint tyckte det såg ut som. Resten av kvällen var toppen,fick även åka rally buss hem,haha: det gick sjukt fort i alla fall,var hemma till strax innan tre. Over and Out! Från bruden i London //Angelica
 

Nu är jag tillbaka till verkligenheten

Att vara tillbaka har sina för och nackdelar helt klart men trivs gör jag helt klart för barnen är helt underbara =)

Har jobbat en hel del denna vecka och det har medfört att jag inte har haft suget att sätta mig ner och skriva en eller två rader här på bloggen. Nu är jag i alla fall tillbaka och ska förhoppningsvis ta tag i allt och börja skriva om mina sista månader här i London.

Efter jobbet i tisdags så stack jag upp och mötte Anna för en öl i Archway för att snacka. Anna testade även att äta KEBAB för första gången, kan ni tänka er. Och överförväntan så gillade hon det, jag fixade den punkten ganska lätt woho. Så för min del blir de kebab tallrik varenda gång vi ska ut och festa i alla fall, haha!

På dagen igår så gjorde jag en jätte insatts faktiskt, jag byggde ihop byrån som vi köpte på ikea för ganska länge sedan. Blev riktigt stolt över mig själv plus att nu börjar vi även få lite ordning bland barnens saker. Jag själv tycker allt börjar bli mycket bättre när alla vet vart saker och ting är!
Jag gick även ut ur huset igår kväll då jag stack på au pair möte och självklart så var Anna och Isabelle där, mina fina vänner =) Riktigt roligt att se dem och även kul att se alla andra personer som var där, dock lite för mycket folk så jag orkade inte riktigt säga hej till alla vilket jag kanske borde ha gjort?`haha jaja nu är de som det är!

Och idag har jag inte alls jobbat mycket men det är väl tur det för just nu sitter jag barnvakt! Har även varit så duktigt attjag har tvättat två tvättar åt värdfamiljen idag(inte jag som gör annars) jag brukar bara hänga upp den när den är klar om jag har tid! Brukar vara smidigt att göra det om man vill komma ifrån lite, haha =D

Hur som så är jag ganska sliten och behöver planera lite inför ett bröllop som snart ska vankas, spännande spännande =)
Hoppas ni har haft det toppen medans jag har haft ett litet uppehåll, nu är jag i alla fall tillbaka.
Bild på min nya frisyr med :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

RSS 2.0