Godkänd för andra gången.!

Sådär då blev man godkänd för andra gången fast med en annan familj. Denna gång lite närmare London. Det är en svensk mamma och en engelsk pappa och dem har två barn. Allt verkar jätte bra med denna familj oxå. Så jag kommer trots allt komma iväg plus att jag får en familj jag kommer trivas med. Visst jag är lite nervös men det tillhör nog. Sen så har jag bara en månad kvar nu,bara Det känns sjukt.. Försöker göra sista tiden i Sverige rolig nu i alla fall. Dock jobbar jag väldigt mycket men jag gör allt för att hinna med det jag vill göra och träffa dem som betyder allra mest. Tänker flera gånger om dagen att jag kommer vara borta ett helt år och inte någon vecka bara.. Men jag vet att jag är stark och att detta är något jag vill. Jag vill bo i ett annat land och de har jag sagt länge men nu ska det verkligen bli verkligt med,hur eller hur kommer allt bli bra till slut! Någon gång i livet så står du där själv och inte vet någonting,så ta vara på livet.

Göra om allt!

Att få göra om hela matchnings processen var inget jag ville, men så blir de ibland och nu är jag i den sittsen..

Har haft lika tur denna gång med en massa familjer. Har haft totalt 5 familjer på väldigt kort tid, men allt känns så konstigt denna gång.. Jag hittar ingen jag verkligen verkligen vill ha så frågan är när de ska komma?
Men nu till slut så tror jag att jag har hittat två familjer som jag vill åka till men vet ej!
Allt känns bara så jobbigt, för ena sek så vill magen en sak och andra sidan så vill den inte.. Hur kommer de sig?
Måste de vara så himla svårt, jag vill ju inte ha det såhär jobbigt. Snälla säg mig vad är roligast?

Pratade nyss med en familj till och hon var svensk men pappan engelsk men frågan är kommer jag få lära mig mycket engelska när jag är där eller inte? dem lät hur trevliga som helst!

Jag tar mig en funderare medans jag går till jobbet och jobbar ett kort pass på ica mellan 13-18 ikväll!

Plus att jag hoppas att allt löser sig för mig, orkar inte mer negativa saker och allt annat som rör sig runt mig just nu, vill ha det roligt och må bra av allt istället!

Kram på er alla!
Over and Out!

/// Angelica

Ville inte ha detta besked

Kom precis ur duschen när jag ser att jag får ett mail från min världsfamilj och jag tänker, ja äntligen så får jag veta när jag ska åka eller så är det ett negativt mail. Ville då självklart inte tänka mig att det var negativt men men beskedet kom och de stod att jag tyvärr inte kan komma till dem för en sak har hänt. Jag förstår dem helt klart, men väldigt tråkigt för en annan. Gillade denna familj enormt mycket och längtade efter att få träffa dem, men tyvärr så kan vad som helst hända.. Så nu måste jag börja om allt och försöka hitta en lika bra familj som jag gjorde innan.

Det får ta sin tid, men jag ska komma iväg så är det bara!
Jag är envis och jag vill hitta en familj jag trivs med och som verkligen är något för mig!
Hoppas att hon som har hand om orginationen svarar och att jag kan prata med henne så fort som möjligt..
Nej jag vill inte att detta ska gå för fort men jag vill verkligen komma iväg.
Mina sökningar går vidare, så är de bara.
Skriver mera i morgon, var inte ens meningen att jag skulle skriva här idag.. Men jag var bara tvungen, god natt.

Over and Out!
Angelica


Ibland har man bara inget viktigt att säga

Det ända jag gör är att jobba så fort jag är ledig så har jag alltid något planerat. När ska jag lära mig att inte boka upp mig förmycket? Jag kommer nog aldrig kunna hinna med allt jag behöver göra innan resan. Men de jag behöver göra kommer senare på en lista, mest för att minnas själv men även påpeka för andra.

Just nu är det väldigt härligt för de regnar ute och jag kan ta och städa lägenheten och börja plocka undan lite i kartonger med. Samtidigt som jag tänker på de så vill jag inte.. Allt känns bara så konstigt just nu, önskar de var någon som kunde förstå mig. För jag känner mig så ensam för att ingen förstår mig. Visst folk tycker jag ser glad ut och så vidare men innerst inne så känner jag mig ensam och inte alls så jätte glad som jag kanske visar. Men jag försöker göra mitt bästa på alla sätt och vis.! Så snart kanske allt är mycket bättre än vad jag vill att de ska vara.

Sen har jag nog räknat ut att jag nästan har 6 veckor kvar på jobbet och ändå är jag inne på min 4:e vecka och de känns som att jag började nyss? aja vilket fall som helst så har jag jobb ända tills jag åker vilket är en lättnad. Önskar bara att jag orkar alla dessa veckor som är kvar, men de gör jag nog för dem går så fort.


Listan som jag behöver ha koll på själv ;)

* Köpa resväska
* Flygbiljett när jag får veta datum
* Packa
* Växla pengar
* Skaffa visa kort
* Rensa kläder

Finns säkert mera men kommer inte på just nu.!

Over and Out!

/ Angelica

Festival i Oskarshamn (Ohamn)

Helgen har varit väldigt rolig. Har varit i Ohamn som jag kallar de, var där med en kompis hela helgen. Vi gick på latitud 57 och hade det allmänt bra under helgen. Drack och åt och gick på festivalen kunde de bli bättre? nej eller jo det kunde ha varit mera ös på det hela, men jag hade kul i alla fall. Det konstigaste var nog av allt att jag vaknade vid sju på lördag morgonen och det känndes som att klockan var typ tio. Fast jag gick upp på toa och sen gick jag och la mig igen när jag väl insåg att jag inte kunde vara vaken nu. Hände nästan samma sak idag när jag vaknade.. Vaknade visserligen vid åtta idag men gick inte upp förens vid halv tio men ändå fy så seg man känner sig i kroppen idag men ändå inte så farligt.

Vi åkte hem runt ett halv två idag och de var väldigt skönt att komma hem till sin egna lägenhet men ensam var det men de gick. Så idag när jag väl kom hem så tog jag tag och cyklade en tur runt motorbanan och sen hem igen och en sväng förbi syrran Jackie men hon var inte hemma så lånade deras toa och drack lite och sen drog jag mig vidare på min cykel tur. Var även på besök hemma hos en kille kompis som precis har flyttat till hus. Han hade inte fått ordning men de tar ju sin lilla tid, men de var kul att besöka honom när jag ändå var ute på en sväng.

När jag väl kom hem så blev de att glo lite här på datorn och sen ställde jag mig och gjorde noblesskakor och jag hoppas dem är riktigt goda för jag har inte smakat dem än. Så snart blir det nog sängen trots allt, för jag börjar bli trött nu. Det ända jag väntar på just nu är att få prata en sista gång men världens underbaraste person och sen kan jag sova gott. För i morgon ska jag till sjukgymnasten igen och sen fick jag sms idag om jag ville jobba i morgon vid ett till sex och jag svarade att jag kunde de för det är ju gutt med extra pengar. Eller rättare sagt det behövs alltid!

Ett kort på mig när jag var ute och cyklade.



Over and Out!

// Angelica


Otur

Jag om någon har otur nu känns de som.. Det kanske inte är något någon ser men jag märker det så himla väl. Både på jobbet och hemma går allt åt skogen fattar inte varför.. Men jag är så less på allt och sen så skulle mitt internet ha försvunnit i måndags för en kompis ska ha det men så blir de inte för att TELIA hade gjort något helt fel, så jag skrek nästan till henne i telefon. Visst hon lät ju inte så trevlig heller men jag försökte göra mitt bästa för att låta vänlig, men till slut så orkade jag inte mer så jag blev riktigt arg.. Aja så hoppas jag verkligen att turen vänder snart.

Det ända positiva är att jag har dig vid min sida, du gör mig så glad varenda gång du ringer. Du livar upp stämningen så fort du ringer. Känner mig så glad när jag vet att de är du som ringer eller skickar.

Hur som helst så är jag väldigt trött så nu blir de mys med mig själv, med lite chips och coca cola och nötter. Så denna kväll kan nog trots allt sluta bra.

Over and Out!

// Angelica

I fyllning

Jobbat idag som vanligt, fast slutade vid två vilket var jätte skönt. Blev att gå hem och duscha och göra sig iordning för att sedan åka till Vetlanda för att göra ordning min tatuering som jag gjorde för en månad sedan ungefär. Den behövdes fyllas i och de gjorde lite ont faktiskt men det är helt klart värt smärtan. Det bästa var nog att man inte låg lika länge som man gjorde första gången, haha. Efter jag var klar där så fick de bli systembolaget och innan de blev de att träffa min underbara vän Reneé för att snacka lite när jag ändå var inne i Vetlanda. Saknar verkligen den människan något grymt trist när man inte bor så nära fast ändå så gör man de.. Så svårt det där, suck!

Sen bar det till Mcdonken för att få i sig lite mat innan man åkte hem,mums och ett nytt glas blev de med. Så nu sitter jag i min lägenhet och har nyss tvättat rent min tatuering. Tvättade en tvätt med handdukar förut och de slutade med att jag hade färgat tre-fyra stycken handdukar. Kan lova att jag skrattade och blev besviken på samma gång men måste erkänna att dem blev ganska snygga trots allt.

Nehe nu ska jag nog fixa lite till innan jag ska lägga mig i sängen för i morgon väntas ännu en dag på jobbet och efter det blir de att gå hem och vänta på att en ska komma och kolla på min lägenhet för jag ska ju flytta om cirka två månader.!

Over and Out!
En bild på tatueringen när jag ändå är här inne! Det är en bild från första början hade bara gått några dagar.


// Angelica

Förändras

Vad märkligt vad en människa kan förändras på cirka två år. När jag såg dig var du inte alls den person du var i helgen när du kom till mig.  Trodde knappt mina ögon.. För cirka två år sedan när vi träffades så var du mera som en liten pojk och nu i helgen såg du verkligen ut som en riktig man. Du bara smälte i mina ögon,trodde aldrig att du skulle se så bra ut, så chockad blev jag allt. Och så roligt som jag hade med dig var länge sen jag hade med någon kändes de som.
Men liksom hur dumma får man vara att åka till vetlanda fram och tillbaka bara för att äta glass på Mcdonken och sen köpa godis? Jo så dumma var du och jag, men den resan var riktigt skoj.
Och att du ens fick upp mig på söndagen för att åka och kolla på min lilla systers fotboll var ett under för jag var verkligen super trött. Men vi åkte dit och kollade och det blev jätte roligt fast jag var jätte trött.

I allafall så har jag jobbat idag och jag är svin trött och ont i magen och ont i huvudet och allmänt irriterad på allt. Så allt känns bara så jobbigt, skulle bara vilja gräva ner mig och vakna upp pigg och glad i morgon. Tyvärr hjälper inte det.

Och sen börjar jag bli orolig över min värds familj för dem svarar inte på mitt mail som jag skickade till dem för några veckor sen nu! Vill ju verkligen ha svar ifrån dem, visst de kommer väl men vill ha svar nu!

Over and Out för nu ska jag äta upp min glass och möta en kompis!



///Angelica

Jag har nog världens bästa vänner!

Jag har idag jobbat och sen umgåtts med en kille polare till mig, vilket var riktigt skoj! Med honom har man då aldrig tråkigt.  Det blev att vi lagade mat eller rättare sagt jag (mäster kocken ) som han alltid säger haha. Han har ätit min mat två gånger och verkligen gillar den och ändå gör ja inte världens avancerade grejerna. Fast visst det var ju inte fy skam på maten men ändå! Så kvällen innehöll nog ett och annat snack och skratt så klart. Sen fick vi även ett litet besök av hans syster som kom och snackade lite och myste, mycket trevlig prick det! Och kom även och frågade om jag ville följa med hennes bror på Latitud 57 till nästa helg, vilket jag kommer göra. Allt för att komma bort en sväng och sen för att göra något roligt. Så nästa helg bosätter jag mig i Ohamn för att umgås med honom och bo i hennes lägenhet och så blir det att dricka med.. Något jag tycker är konstigt de är att jag alltid dricker mera på sommaren än vad jag gör vinter tid för då tycker jag typ inte att det är lönt, haha konstigt jo tack jag vet..

Jag har även flera vänner som jag umgås med som jag kan skratta och snacka med men ibland är vissa bättre än andra! Så denna dag gjorde mig riktigt nöjd och glad, kan gå och lägga mig nu och tänka på alla fina vänner jag har.

Nehe nu har jag nyss diska färdigt så nu får det bli sängen tidigt idag för en gångs skulle, kändes som att det var evigheter sen plus att de är fredag? och det känns som att de är typ lördag eller söndag.. Men i morgon väntas jobb och så får jag främmande av en kompis från åtvidaberg eller hur de stavas, men ute i skogarna kommer han ifrån ialla fall..

Men hoppas ni får en toppen helg! Har dock inte fått mail från familjen än, vilket är jätte tråkigt men bara att vänta och se.

Over and Out!
Angelica

RSS 2.0