Tillbaka i England och nyår!

Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit här, men det har faktiskt en anledning.!

Det är såhär att den 19 december så flög jag hem till Sverige och överraskade alla mina nära och kära. Det blev verkligen jätte kul att träffa alla igen men jag kände mig ändå inte riktigt hemma,vilket var jätte konstigt.. Fast det kanske är så när man har sitt liv någon annanstans för stunden. Klart jag tyckte det var skönt att komma hem till sverige och hälsa på alla. Man märker verkligen att alla tycker det var evigheter sen dem såg mig fast det bara var 4 månader sedan. För mig känns det ju bara som att det är typ 1 månad? haha kan knappt fatta att för 4 månader sedan var jag hemma för sista gången innan jag skulle flyga till London för att bostätta mig där. Allt har gått så fort, vilket är jätte kul för jag ångrar inte en minut som jag har haft här i England. Förutom att jag saknar alla mina kära och nära där hemma!
Jag är stark nog för att klara mina 8 månader till som jag har kvar i England/London. För denna resa var guld värd och det tackar jag mina värdföräldrar för. Dock träffade jag inte alla jag ville hemma i Sverige men så är det när folk bor på olika håll! Fast fick helt klart toppen dagar, tackar så mycket folket där hemma för det!

Tycker även att dagarna bara går fortare och fortare och jag fattar inte varför!

Fast ikväll är det NYÅR tydligen och det är 13 grader här i England/ London. Hittills har jag varit inne vid oxford street för att leta upp en nyårs klänning som jag hittade på HM och det var faktiskt första butiken jag var inne i, inte dåligt faktiskt! Plus att det är nyår idag med,har nog aldrig varit såhär sent ute för att köpa en klänning till kvällen. Aja denna klänning blir nog toppen får vi hoppas.
Men nu ska jag nog gå och duscha och sedan äta lite, göra mig iordning och sedan runt 18 för att ta bussen och möta upp en kompis för att käka ute och efter det blir det att åka till ute stället vi ska till för att fira in det nya året. Denna kväll kommer nog bli toppen, jag hoppas på det bästa i alla fall!

Så Gott nytt år!
På måndag är jag igång för att skriva om varje dag och mitt nya år i London, ta hand om er nu där ute i vilda världen!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Winter Wonderland, Oxford street och Starbucks

Sovmorgon kan jag bara säga att jag älskar mer än något annat just nu!
Även skönt att man har lite ledigt. Visst jag vaknade väl runt 9 idag men det är sovmorgon för mig :)

Men jag hade faktiskt planer för denna dag med! och idag var planen att jag skulle åka och träffa Louise.
Fast först blev det att dammsuga mitt rum och städa lite mera för jag hann inte allt igår. Så nu är det nästan klart men jag får väl se till att fixa till det någon annan gång när jag orkar och har lust.
Det blev även att vädra upp lite så det inte luktar äckligt, vilket det inte gör men det blir lite friskare luft här inne :)

Så runt 11.20 gick jag hemmifrån för att gå in mot Camden och möta upp Louise för att sedan ta bussen till greenpark station(tror jag) aja hur eller hur till Winter Wonderland! och jag hittade väldigt duktigt av mig. Så vi gick nog där inne i cirka 2-3 timmar och så åkte vi även en carusell,skit kul var det :D Efter vi hade tröttnat på att vara där inne så gick vi vidare till Oxford street för att kolla lite i affärerna och sedan gå mot våran buss stopp. Men innan hemresan fick det bli en kaffe på starbucks och en massa skit snack. Blev även en massa snack på bussen om allt möjligt, konstigt att man kan ha så mycket att snacka om. Fast egentligen är det nog inte så konstigt? för vi har ju nyss träffats typ setts två gånger. Och mera prat blir det ju mera man umgås, så underbart att träffa nytt folk :D

Väl hemma så har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med barnen lite och pratat med min syster Jackie på skype. Fast som sagt jag har nog bara tagit det lugnt och njutit av att det är söndag och jag behöver inte jobba i morgon, en ganska skön känsla!
Men nu ska jag nog ta och krypa ner under täcken för jag fryser lite och sedan är jag trött och lite huvudvärk. Oj kändes som att jag sa allt där på en gång, men det är faktiskt lite så ändå. Hoppas i alla fall att ni får en toppen dag i morgon och att ni har haft en toppen helg som mig!
God natt på er där ute nu när det är 4:e advent!!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Barnpassning och en massa mys!

Min lördag spenderades såhär.
Först och främst lite sovmorgon som jag hade längtat!
Efter det blev det en fika för att att säga hej då till min vän Caroline för hon ska åka hem under jul och nyår. Känns som att alla åker och jag blir kvar! Fast får se på den ljusa sidan att jag träffar dem nästa år igen :)
Sedan hade jag nog inte så mycket tid med henne för efter fikat så gick jag hem för att städa mitt rum för jag visste att jag inte riktigt skulle hinna med det i morgon. Så fick bli att små städa i mitt rum och fixa lite för det såg verkligen ut som att någon hade släppt en bomb kändes det som.

Så runt klockan 15 var det dax att passa barnen. Hade köpt presenter till dem som dem skulle få vilket dem gillade väldigt mycket. Hade även gjort smällkarameller och det uppskattades jätte mycket också, för det fanns ju något i ;) självklart blev det ju chocklad för dem äter nästan inget annat.
Så denna dag blev en massa lek,bus,matlagning,bad och läggdax. Kändes även som att barnen njöt av att vara med mig. Klart dem var nöjda för dem fick ju presenter och sedan fick dem ju någon att leka med.
Hände även en grej, grabben och tjejen bråkade medans jag var nere i köket och när jag kommer upp säger tjejen till grabben "jag vill bara ha min Angelica" hur sött är inte det? jag blev jätte glad när hon sa så.
Men allt löste sig till slut i alla fall då hon följde med mig vart jag än gick och grabben fortsatte terre henne.

Fast jag måste säga att dagen/kvällen var jätte mysig med dem små barnen! Dem kan vara gulliga och snälla dem med ;)

Så spenderade jag min lördag i alla fall!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


The last day with a wonderful person !

Vet ni vad det snöade här i England i dag, ja ni läste rätt SNÖ! Om jag själv blev chockad haha, fast det var mera snö blaskigt än snö snö :P Så jag brydde mig inte ritkigt.

Ledig, underbart men ändå så skulle jag inte sova hur länge jag ville. Skulle spendera denna dagen med min vän Emelie.
Så jag lämnade huset vid 8.50 vilket var väldigt tidigt! men det tar tid att åka till min vän i high barnet, tar minst 40 min! Väl framme vid stationen så snöade det verkligen hos hennes och det låg även kvar på backen på vissa ställen och tak och bilar med. Jag gick och små skrattade för mig själv :)
Vi stannade till på starbucks så vi kunde sitta och slappa lite men snacka om att vissa människor inte kan vara tysta! När vi satt där så satt typ 12 st ungdomar och nästan skrek trodde allvarligt jag skulle dö.
Väl hemma hos henne så blev det att fortsätta att packa och fixa det sista innan hon ska åka i morgon..
Idag så var det lite stelare än gårdagen men det var allt för mycket känslor inblandade...
Vi vägde hennes väska även idag och den stod på 27kg om jag inte minns fel och då har hon ändå inte packat ner så mycket, haha. Och så påstod hon att jag var fet när jag ställde mig, haha. Tror allvarligt det är fel på deras våg och inte mig! och jag säger inget mer om den saken mer än att hon sa att jag var tjock och strax efter det så frågade hon om vi skulle gå till Mcdonalds och äta, snacka om att det var roligt. Och ja vi gick dit och åt fast denna åsikt,men grejen är den att det inte direkt syns. Om det är något som syns är det väl att jag har mera muskler nu än innan. Muskler väger väldigt mycket konstaterade vi!

När vi kom tillbaka till huset så blev det väldigt känslo samt i alla fall för mig. HATAR bokstavligen att ta farväl av någon.. Kan fortfarande inte fatta att hon försvinner i morgon och kommer inte tillbaka efter jul och nyår. Det är även konstigt att man kan träffa en sån bra tjej bara på så kort tid. Att lära känna en vän på kort tid är inte heller det lättaste, men kan nästan säga att hon känner mig utan och innan till för så mycket tid vi har spenderat med varandra. Och vi pratar exakt om vad som helst när vi pratar och delar alla åsikter med varandra. Åh nej nu börjar det bli jobbigt att skriva.. När jag väl skulle säga adjö till henne så var det den svåraste tidpunkten.. Stod och kramades jätte länge och tårarna kom och jag ville bara ta med henne till mig och låsa in henne. Till slut klarade jag inte av det längre och sa att nu måste du gå, vi syns snart. Så gick jag med tårar i ögonen och ville bara vända tillbaka och ta tag i henne och krama om henne en sista gång... Åh gillade denna dag visst men ändå inte! dumt för många känslor på en dag.

Fast min dag slutade inte här!
Satte mig på tåget för att åka in mot oxford street för att leta upp lite julklappar, kan inte säga att jag blev så mycket klokare men lite i alla fall! Så var nog inne där i 3-4 timmar och bara gick. Snacka om att jag var trött när jag kom hem vid 19! Hoppade i pyjamas kläderna på en gång och fixade iordning på mitt rum. Sen dess har jag nog bara varit på mitt rum och suttit vid datorn och allmänt tagit det lugnt. Känner att jag behöver det och dunder skönt med ledigt! Dock jobbar jag i morgon och på dagen ska jag träffa en kompis vid 11 för att fika och sedan får vi se vad det blir för börjar inte jobba förens vid 15-16.. Och söndagen är fullbokad, har för mycket att göra just nu känns det som, fattar inte hur!

Aja nu ska jag inte underhålla er mera för jag är dumt för trött och seg. Så jag ska faktiskt krypa ner i min goa säng och kolla på lite tv om jag inte hinner somna innan jag har sett något, haha. Hoppas ni även orkade läsa allt!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

You are my star,my friend and everything!

Torsdag och jag var hur trött och seg som helst, dålig sömn och ute kväll igår. Ibland är det verkligen inte bra att gå ut mitt i veckan, haha. Aja jag har ju ett jobb att sköta så det var minnsan bara att gå upp och börja jobba.
Det stod på mitt schema att jag skulle lämna barnen på dagis och skolan, vilket lyckades även denna dag. Denna dag menades även att barnen skulle få jul lov. Min värdmamma berättade för mig att jag inte behövde hämta barnen så jag var lite lättad men hon ville ha hjälp mellan 16-19.

Denna dag var jag bara tvungen att spendera med Emelie, min fin fina vän! För jag ville kunna umgås med henne så mycket som möjligt innan hon åker hem till Sverige ( kommer ej tillbaka).  Så vad gjorde vi denna dag? det började väl med att jag skulle åka till henne och tåget var försenat och lite och sedan så hade jag gått fel väg, haha. Aja men vi hittade varandra till slut. Väl hemma hos hennes i high barnet så blev det att fixa i hennes lilla rum och packa hennes resväska. Snacka om att man samlar på sig mycket grejer på kort tid. Jag fasar bara när jag ska åka hem till Sverige nästa år, haha. Vi pratade en massa också och konstaterade att vi båda var knäppa, det kändes skönt haha.! Sedan när vi vägde hennes väska en gång så trodde knappt hon och jag på att den vägde 20kg så vi sa helt klart att det är fel på vågen och inget annat, för den kunde inte bara väga så lite alltså.

Och till lunch så stack vi och åt bakpotatis med räk och avocado röra, snacka om att det var gott! Det var det godaste jag har ätit på länge. Vi tog även en titt i lite affärer innan vi skulle ta tåget. Jag hittade en jätte fin klänning som jag kan ha på nyår och julafton, hoppas jag.!

Väl hemma så såg det verkligen ut som en katastrof, grabben här hemma hade haft en lekdag med en kompis. Så det var bara att sätta igång att städa, kan säga att det är verkligen inte det roligaste men när man väl sätter igång så går det snabbt =)
Fick även hjälp av grabben med städningen medans värdmamman gick och hämtade tjejen på dagis. När dem kom tillbaka så blev det att hjälpa till med alla barnen medans mamman gjorde ägg röra så vi kunde ha det på mackan. Sedan blev det att bada barnen vilket inte var det roligaste på grund av att dem blötte ner hela mig så gott som. Fast till slut så lugnade dem ner sig och allt blev toppen.

Hade bestämt träff med Emelie igen efter att jag hade jobbat för vi skulle gå på bio. Vi båda ville se new years eve, måste säga att jag erkomenderar den filmen för den var jätte bra :) Så även denna kväll var jag hemma runt 23.30 snacka om att jag är ute och ränner om kvällarna, haha :P

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Kalas.

Måste börja med att säga att jag har varit usel på att skriva här men det har hänt lite för mycket just nu känns det som..

Så denna dag tog jag barnen till skolan som vanligt och det gick toppen!
Efter gick jag hem för att tvätt och fixa hemma, gjorde även lunch till mig och min värdmamma. 
När jag var klar med allt jag skulle göra hemma så satte jag på mig alla kläder att sedan vid 12-13 gå och leta efter en present till min kompis för att hon fyller 20 år idag. Hade jätte dåliga idér men till slut fick det bli en vin flaska och sedan en chocklad ask. Hoppas hon gillade det vilket hon sa i alla fall :)

Så jag gick och köpte hennes present och sedan tog jag och hämtade upp tjejen ifrån dagis för att sedan gå hem och laga mat och vänta på min värdmamma och stora och lilla grabben. När alla var hemma så tog jag och hängde tvätt, hjälpte till vid middagen, badet och läggdax. Och sedan fick jag ta och gå för att möta upp födelsedags barnet och sedan gå vidare till stället där vi skulle möta upp hennes kompisar.

Kvällen började med lite vin drickande och sedan på en spansk mat stället vilket var jätte trevligt. Jag kom dock hem runt 00.00 på natten och var trött. Så kan en vanlig onsdag se ut minnsan!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Kyrkan får mig att känna mig som hemma för ett slag.!

Jobbiga natt önskade att jag hade fått sova bättre än vad jag gjorde.. Regnade och blåste så förbaskat i natt så jag kunde knappt sova. Vaknade upp mitt i natten och hade panik över att jag inte kunde somna plus att jag letade efter mina öronproppar som jag verkligen var tvungen att ha för annars hade jag aldrig kunnat somna. Så dem var räddaren i nöden, men det var fortfarande jobbigt att somna om.

Trött och sliten men ändå blev morgonen helt klart toppen, allt gick super smidigt.
Väl hemma så blev det jul kalendern som vanligt och lite lucia tittande. Blev även att prata lite med min värdmamma idag om hur allt ska lösa sig nu när hon oxå är hemma. Hoppas att allt kommer gå toppen, vilket det säkert kommer.!

Hade även bestämt att jag skulle möta en ny tjej som bor här i London nu eller rättare sagt hon har bott här i 2 veckor. Men träffade henne idag och hon heter louise och bor inte allt för långt bort ifrån mig. Vi träffades på en fika och en liten promenad i Camden och jag försökte hitta en present men lyckades inte allt för väl men men får ta och leta en gång till i morgon för i morgon kväll så ska jag på kalas! Det är även alltid lika kul att träffa någon ny person som man inte har träffat innan. Hon kom även ifrån tranås hemma i Sverige så det var inte allt för långt ifrån mig vilket var lite kul =)

Innan jag skulle hämta upp tjejen från dagis så gick jag in i en kyrka och kände mig så lättad när jag satte mig ner. Kyrkan kan vara en av de platser som jag inte riktigt gillar för det är så mycket känslor som kommer fram då.. När jag väl satt där på bänken så kom en tanke efter en annan upp och en och en annan tår föll ner från min kind. Hade alltså lite för mycket tankar i mitt huvud som ville ut. Det bästa sättet för mig att få ut dom just nu var att gå till kyrkan och få lite egen tid med mig själv. Ni tycker säkert det låter jätte konstigt att jag var i kyrkan, men det var väldigt skönt. Det fick även mig att känna mig som att jag vore hemma i sverige för ett slag, den fick mig att drömma mig bort och tänka på alla bra stunder som livet ger. Har verkligen en underbar familj där hemma i Sverige som betyder mer än mycket för mig dem är mina bästa <3
Självklart har jag fina vänner där hemma som jag tycker är bra med. Vet att ni är stolta över mig där hemma men det känns lite tomt utan att dela detta äventyr med er! Vill bara påminna er om att ni är inte bort glömda jag tänker på er!

Det blev även jag som lagade maten idag, det blev pasta och falukorv mums säger jag på det! Efter det blev det att städa undan och hjälpa till med bad dax. Och jag gick upp på mitt rum men jag blev inte lång varig på grund av att något hände och jag gick ner för att se om jag kunde hjälpa till med något vilket jag kunde. Barnen ville inte sova det var problemet ikväll men det ordnade sig efter en stund! Så nu ligger båda barnen och sover och jag är helt slut och känner att detta inlägg nog tar slut! klockan är bara nio och jag känner redan för att sova, det är något som har hänt med mig, haha.! Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och kolla på tv en stund för att sedan sova! Hoppas denna natt går bättre än dem andra nätterna.
- Kram och god natt på er där ute :) 


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Och så har regnet kommit!

Kliver upp som vanligt och inser att det inte finns något bröd kvar nere i köket... Åh vad glad man kan bli i bland, för jag känner verkligen att jag behöver äta en macka på morgonen för att överleva morgonen men nej det kunde jag inte göra idag.. Så det fick bli en activia och en knäcke macka men jag skulle ändå inte vilja säga att det är det men jaja, lite fick jag i mig i alla fall!

På med kläderna för nu ska jag och grabben till skolan! ja ungfär så lätt var det faktiskt han gick utan att säga hej då till sin mamma idag typ. Så det var verkligen en lättnad, tänk om alla dagar var så? men nej det är dem inte så det är lite trist. Fast man ska vara glad över sånna dagar! Smile Smile du fixar det =)

Senare på dagen så blev det en liten promenad och fika med Louise vilket var jätte mysigt, man umgås med vissa lite för sällan tror jag. Och sol hade vi med när vi satt ute och fikade, underbart.

Efter min lilla fika stund med Louise så fick det bli att gå hem och ordna lite för att sedan bara slappa innan jag skulle gå och hämta barnen på skolan och dagis. Båda barnen vart glada när jag kom och hämtat och jag var med super glad över att träffa dem. Blev att gå hem och umgås med mamman och lilla bebisen. Jag höll honom även idag, börjar bli lite då och då nu. Men snacka om att det verkligen är super mysigt med bebisar, vill med ha en haha, men men det får vänta några år till tills jag har hittat mig en kille först!

Sedan så har jag nog bara tagit det lugnt, duschat tvättat lakan och bäddat rent i min säng. Har även pratat med min älskade mamma och lilla syster och styvfar där hemma, alltid lika kul.

Men nu ska jag nog bädda ner mig själv som ny duschad i min ny bäddade säng, vilket är så underbart! Kan verkligen inte motstå känslan av det! dock regnar det verkligen och blåser ute så jag får helt enkelt se om jag kan somna eller inte. Och sedan är det även andra kvällen det regnar och blåser... Hoppas  även att jag kan se Lucian i morgon på datorn på morgonen eller kvällen, annars blir jag ledsen för jag vill allt se ett lucia tåg punkt och slut !
God natt på er där ute!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Överraskning för Emelie

Sammanfattar Lördagen och söndagen hade jag tänkt så ni vet :)

Lördagen: Börjdae lugnt som vanligt. Fast idag hade jag allt lite planerat, för jag hade planerat en hel dag med Emelie med lite olika saker och hon hade ingen aning om vad vi skulle göra..
Vi möttes upp i kentish town  vid undergrounden och sedan gick vi till overgrounden för att ta oss vidare. Under hela tiden jag var med henne så var hon så nyfiken på vad vi skulle göra och hon fick inget veta, gjorde ledtrådar till henne men första kunde hon inte lista ut. Fast när vi väl satt på tåget så fick hon veta vart vi skulle och vi skulle till Richmond och Richmond park för att kolla om det fanns några hjortar men dock så ville dem tydligen inte visa sig idag när vi var där vilket var väldigt tråkigt. Så jag hoppas att nästa gång jag åker dit att det kommer gå bättre då! Men vi hade det väldigt mysigt i parken ändå! Vi åt även på en jätte mysig pizzeria i Richmond tyvärr kan jag inte säga vad den heter för det minns jag inte men fy vad god pizzan var!

Efter vi var klara i Richmond så gav jag Emelie några fler ledtrådar men hon listade inte riktigt ut det men jag berättade sedan att vi skulle till Winter Wonderland och kolla lite. Jag själv hade aldrig varit där och jag minndes inte om hon hade varit där eller inte, fast efter ett tag kom jag på att hon sa ju att hon var där förra helgen.. haha aja men vi hade det även väldigt trevligt där. Fast det sjukaste var att vi fick stå i kö för att komma in till själva ställe, vilket jag blev lite chockad över. Men tydligen är det så berömt att alla vill åka dit och kolla och bara gå där eller åka lite karuseller. Juste när vi var där inne så skulle vi äta och vet ni vad det blev ? haha det blev en kött bit i bröd? typ som hamburgare och jag kan säga er att det var väldigt svårt att äta för det kladdade som bara den, men uppäten blev den allt!
När vi var klara där så tog vi oss en promenad till picadilly och sedan tog Emelie undergrounden hem och jag tog bussen hem. Lite trist när man bor på två olika håll.
Jag tyckte själva dagen var otroligt bra!

Söndagen: Sov verkligen piss dåligt men men Emelie skulle komma idag för vi skulle byta lite bilder och sedan så skulle vi baka lite lussebullar. Kan bara säga att baka lussebullar kan vara det tråkigaste som finns och dock så blev våra lussebullar dem bästa haha men dem smakade bra i alla fall. Vad jag vet så är de det bästa av allt plus att man hade det kul när man gjorde dem. Vi bara njöt av varandras sällskap med vilket var underbart. Satt i min säng några gånger och inte sa ett ljus,underbart! Det är i sådana lägen som man vet att man är bra vänner, för man behöver inte alltid säga något. så söndagen blev bara att ta det lugnt och umgås :)

Min sista helg med Emelie har verkligen varit mer än toppen. Mina 3½ månader har även varit toppen här i London med henne, kommer sakna henne väldigt mycket men jag har något att se fram emot i alla fall och det är att hon kommer och hälsar på mig nästa år! Och så kommer jag och hälsar på henne sedan när jag kommer hem.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Jul show på dagis.

började natten/morgonen med att vakna att tjejen skrek vid 2.30 i natt.. Jag sprang ner (visste inte alls vad klockan var) men har det i huvudet bara att mamman i huset behöver hjälp för att hon inte får lyfta. Och då sprang jag bara ner utan att tänka vad klockan var. Väl nere så sa dem att dem inte behövde någon hjälp för både mamman och pappan var där. Lilla tösen hade spytt, tycker verkligen synd om henne för hon kan spy så lätt fast hon inte är sjuk..

Aja väl uppe i sängen igen så kollade jag på klockan och kände mig så dum som sprang ner? för jag visste absolut inte vad klockan var. Fast som sagt när man bara har en sak i huvudet så kan man inte göra så mycket mer än att springa ner. Som turen var så kunde jag somna om hur fort som helst och vaknade sedan upp vid 6 och kände mig super trött men det var bara att gå upp ändå!
Så jag hjälpte till med barnen och sedan tog jag, min värdpappas pappa och fru grabben till skolan. Vilket gick hur bra som helst utan något skrikande, vilket var super skönt.! Efter att vi hade lämnat honom så gick jag hem igen för att ta tjejen medans min värdmamma skulle gå och möta farfar och hans fru för att umgås lite!
Så jag och tjejen tog oss upp till parken för att leka lite. Tjejen gillar verkligen att gunga, hon gungade i cirka 20 min och somnade nästan på gungan så då var det dax att gå hem, haha det såg verkligen roligt ut.

Så jag slutade nog jobba efter lunch så jag gick upp på mitt rum för att vara lite själv och somnade till lite i sängen vilket var underbart!  Sedan helt plötsligt var klockan så mycket så vi skulle gå till dagis för att kolla på när tjejen skulle uppträda på dagis. Måste säga att det verkligen var super mysigt och väldigt fint gjort. Efter showen så fick alla gå och små äta på allt som fanns på borden.För man skulle tydligen ha mat eller fika med sig till dagis. Vi hade tydligen köpt några kakor? tyckte jag kunde ha fått baka om jag hade fått veta att dem behövde det till dagis, men men nu var det inte så..

Senare på kvällen tog jag med mig några filmer hem till en kompis och bara umgicks och kollade på film och njöt av att jag var med en kompis och att det var fredag! Känner verkligen att jag behöver helg för att kunna göra något annat än att vara hemma. Så var väl hemma vid 23.20 eller något.! Och när jag gick hem så var det verkligen kallt, så ja nu börjar det bli lite kallt här i England allt men inte så kallt som ni har hemma i Sverige.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Tripp till Ikea

Morgonen var sämre än vanligt, men det är inget jag pratar om!
Mer än att jag var riktigt för bannad och ledsen eller ja allt på en och samma gång..

Så efter allt så stack jag och mötte upp 3 av mina kompisar för att åka till Ikea och kolla runt lite och sedan äta lite mat, vilket blev köttbullar och potatismos.
Var väldigt trevligt att åka dit nu innan jul och allt!

Efter våran tripp så blev det att åka och hämta grabben och tjejen ifrån skolan och dagis. Dock var det inte något fint väder ute men grabben och jag gick ner till dagis ändå och det gick fint fint för vi gick förbi en liten skogs väg. När vi väl går där säger han "vilken cool väg du har hittat, angelica" tyckte det var lite sött av honom att säga så.

När jag kom hem med barnen så hade min värdspappas pappa och fru kommit så jag slutade väl nästan där men jag var i alla fall i närheten i fall min värdmamma behövde min hjälp. Vilket hon inte direkt behöva men städade lite i köket efter att barnen hade ätit.

runt 8.30 var jag på min väg för att möta en kompis för att dricka och snacka skit. Först gick vi till en pub men det var verkligen inte bra på grund av att det var så litet ställe och sedan fanns det inga bord kvar så vi gick vidare till ett annat ställe och där var det allt gott om platser men dock lite dyrt, tycker jag. Fast så är det ju lite ;)

Hur eller hur så hade jag en toppen kväll i alla fall!
Men alla dagar kan inte vara dem bästa så är det bara.!

Over and Out!
Från bruden i Lnodon
// Angelica

Försovning....

Känslan man får när man vaknar upp och inser att man har försovit sig och telefonen inte har ringt.. Hmm underbart eller hur? usch fy nej jag hatar det mer än vanligt. Tack och lov att barnen skrev runt 7.10 i morse så jag vaknade. Kan verkligen säga att jag inte trodde klockan var så mycket så jag kollade på mobilen, tv.n ja allt och klockan var verkligen så mycket.. Måste verkligen ha varit trött ? För jag har liksom nästan sovit 9 timmar inatt,haha. År och dar sedan jag sov så länge! Men skönt var det allt, men man blir alltid lika förbannad på sig själv att man försover sig. Som tur var så sa inte min värdmamma något och jag bad om ursäkt men hon sa det om det hade varit kris hade hon kommit upp och väkt mig. Fast jag känner mig fortfarande som en dålig person!

Åt frukost snabbt och sedan så skulle jag hjälpa till att ta barnen till skolan och dagis. Dock inte det lättaste när en förälder är hemma, det är nästan så jag hatar det! För grabben vill aldrig följa med mig och ändå har jag varit här i 3 månader.. Funderar varje gång varför han inte vill det? Visst jag fick med honom till slut gråtandes och bärandes men det har varit såhär varenda gång mamman är hemma! Tycker det kan få sig ett slut snart.  Jag gillar verkligen denna familj så jag hoppas och hoppas åter igen att det blir bättre efter min lilla ledighet jag får snart.!

När jag kom hem efter att lämnat barnen så har jag bara kollat på den svenska julkalender, tvättat och bara tagit det lugnt. Gav även min värdmamma hennes presenter som hon skulle få för att lilla bebisen har kommit och vet ni vad, hon gillade det jätte mycket. Blev så himla glad över att hon gillade det. För innan var jag lite nervös över vad hon skulle tycka men som tur var det hur bra som helst =) woho jag lyckades.
Fast efter någon timma så tog jag tag i det hela och gick till gymmet för att träna av mig lite. Visst det var kämpigt att gå dit för jag fick motvind men väl framme så var det så himla skönt.

Senare när jag väl var hemma igen så hjälpte jag till lite med barnen och gick sedan upp på mitt rum och bara tog det lugnt och kollade på tv.n

Så jag hade väl en ganska lugn dag tror jag helt enkelt, vilket alltid är skönt efter att ha försovit sig på morgnen.

Detta inlägg skulle ha kommit upp igår men tanke på att blogg.se inte ville göra som jag ville så fick det bli idag. Hörs senare!
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Magiska Angelica?

Upp och hoppa klockan är 6...

Jo tack det kan man nog säga att den var i morse när jag vaknade. Alltid samma känsla att man vill sova vidare fast man inte kan.
Skulle gå upp för att hjälpa till med barnen på morgonen men sedan så skulle min värdpappas pappa och fru ta barnen till skolan. Men riktigt så blev det inte då grabben var så ledsen så dem fick gå och lämna tjejen och sedan så skulle dem komma tillbaka. Fast så blev det inte heller.. Grabben stannade hemma och var jätte sur och tvär på både mig och sin mamma. Medans jag gick upp och klädde på mig så pratade mamman med grabben men han vägrade svara på henne. När jag kom ner var han fortfarande sur, men jag pratade med han och han svarade inte så jag gick därifrån. När jag kom tillbaka så pratade jag med honom igen och då sa jag helt plötsligt något som fick honom att följa med mig till bussen, tror inte jag har sett honom gå så fort utanför dörren någon gång. Så jag började undra vad jag hade gjort, medans min värdmamma kom ner och var helt chockad. Jag var helt klart lite Magisk i det hela tror jag, om det ändå kunde vara så varje morgon?
Vi mötte även hans farfar och fru vid bussen efter några minuter så dem följde med till skolan fast jag sa att jag kunde ta honom.

Jag gick hem och fixade lite granna och sedan tog jag tag i allt små fix innan jag skulle ta mig till gymmet för att träna lite. Just nu känns det som all min energi går åt att hjälpa till här hemma för att min värdmamma inte kan göra så mycket, så jag gör mycket ärenden åt henne. Visst det är lite därför jag är här men ändå är det lite jobbigt när man inte riktigt är van vid det. Eller är det så att jag är för snäll? hmm jag vet inte men ibland känns det som det. Efter mycket omständigheter så kom jag till gymmet och kände redan då att jag redan var helt slut, så trodde inte jag skulle orka träna något. Men tränade i alla fall i 1,5 timme orken kom ifrån igenstans? Hur eller hur så känns det jätte bra när jag väl har tränat men innan det så känns allt så jobbigt. Saken gjorde det inte bättre att jag hade ont i ryggen med. Kändes dock värre efter träningen, plus att jag var väldigt stel efter jag hade tränat. En sak som är säkert är att jag HATAR DUCHARNA på gymmet på grund av att dem är så förbannat kalla, känns inte som att dem har något varmvatten, usch så varje gång jag ska duscha så går det hur fort som helst.

Så vad hände på kvällen? jaa du inte mycket mer än att jag satt vid datorn, läste bok, tv.n och en massa annat fix. Och åt middag med hela familjen vilket var jätte mysigt. Sedan gick jag upp till mig och bara tog det lugnt och somnade till redan vid 7? tidigt men då märks det att man är trött i kroppen, hehe.
Fast jag bestämde mig för att lägga mig och sova redan vid 21 vilket var hur skönt som helst, dock kunde jag inte somna men inte konstigt när man hade somnat till en snabbis innan.



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Måndagen - Full rulle hela dagen

Vakna upp vid 6 för att sedan gå ner och kolla på tv och bara ta det lugnt.
För jag skulle vara berädd att hjälpa till när tjejen började gråta och det är inte alltid det lättaste att höra men det gick bra. Mötte min värdmamma i trappan och hon såg mer än chockad ut när jag var uppe. Fast så är det när man ska hjälpa till nu dem första dagarna på grund av att hon inte kan bära något annat än bebisen. Så var det jag som fick bära upp tjejen från sägen och upp till skötbordet, fast det gick hur bra som helst. Annars hjälpte jag till med frukosten och på klädning av barnen. Sedan skulle jag och min värdpappas pappas fru ta bussen till grabbens skola för att lämna honom, vilket gick super bra. När vi var hemma igen så tog min värdmamma och frun tjejen till dagis.
Medans jag stannade hemma och städade hela huset, nästan i alla fall. Fast jag gjorde helt klart en hel del, tvättade tre tvättar med kläder, gjorde rent i köket, ställde iordning böckerna i tjejens rum och så tog jag det bara lugnt och så får vi inte glömma bort att jag hände upp all tvätt med.

Får ju inte glömma bort att jag pratade med min älskade lilla syster där hemma i Sverige! Hon hade fått ett paket av mig och hon blev mer än glad när hon fick se vad det var inne i paketet. Hon hade alltså fått, jeans, t-shirt, tröja,halsduk och lite godis. Och så säger hon "nu är jag som dig" och ler med ett stort leende =)
Det är verkligen kul att ge bort saker när man märker att dem blir glada och att det mesta faktiskt passade, dock inte byxorna runt midjan men men så är det när hon är lång och smal..! Pratade även med mamma när jag ändå pratade med henne.!

Och senare på kvällen pratade jag även med min äldsta syster. Jag tycker verkligen det är toppen kul att prata med min syskon, fast jag saknar dem men det är ju inte konstigt!

Senare på kvällen hjälpte jag till att laga maten och gjorde även en kladdkaka för att bjuda min värdpappas pappa och fru på. Alltid lika kul när någon gillar det man bakar, hon ville till och med ha receptet på det. Visst jag gjorde inte på mitt sett men det var väldigt gott ändå! Var även väldigt trött igår så gick upp och la mig och tittade på tv innan jag somnade väldigt gott!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Uppdatering=dålig dessa dagar!

Kan säga redan nu att detta inlägg kommer bli ganska långt!
Tanke på att jag sammanfattar hela helgen..

Fredagen: Hade båda barnen på morgonen idag och det gick väldigt bra. Jag och tjejen tog grabben till skolan och sedan gick vi och lekte i en lek plats. Dock var det lite för blött så det gick inte att göra så mycket så vi gick vidare hemmåt. Vig tog oss en fika oxå, vilket uppskattades väldigt mycket. Efter fikat så blev det ännu mera promenad men tjejen somnade i vagnen då hon var väldigt trött. Så blev att gå hem och laga lite mat, för efter maten skulle vi gå igen för att möta upp pappan utanför grabbens skola :)
Och jag gick till gymmet för att träna lite, vilket var jätte skönt men jag frös som bara den efter träningspasset. Så fick bli att gå hem och bara ta det lugnt framför tv.n.. Somnade dock till lite då och då och vaknade när min kompis ringde mig och frågade om jag skulle med och shoppa dagen efter. Så kvällen slutade tidigt för min del för jag var för trött för att göra något.

Lördag:  Vaknade upp tidigt för att jag hade sagt att jag kunde ta barnen så pappan kunde åka till sjukhuset.. Dock blev det inte riktigt så, då pappan valde att stanna hemma och ta barnen för att sedan åka till sjukhuset och träffa mamman och bebisen. Så jag gick upp och la mig efter dem hade åkt ungefär för jag kände att jag inte skulle orka med dagen annars. När jag väl vaknade sedan var det bara att göra sig i ordning för att gå och möta upp min kompis för att sätta sig på overgrounden mot stratford Westfield köpcentrum. Jag hade redan bestämt mig att jag inte skulle köpa så mycket så jag fick med mig hem ett par byxor som gör en smalare? hmm vet inte om det hjälper men men haha och sedan så fick jag med mig strumpbyxor.
När vi väl var klara där efter någrat timmar var jag verkligen jätte trött och seg så jag satte mig och kollade på tv en sväng för att slappa lite innan jag skulle göra mig iordning inför kvällen.
För på kvällen skulle det bli fest, woho :D
Så min tyska kompis Caroline kom hit lite sent dock men ungefär 30 min innan vi var tvugna att ta bussen till tottenhamn court road där vi skulle gå in på en pub som heter The Roxy. Där skulle vi då möta upp några av henne kompisar, alltid lika kul att träffa nya vänner :)

Söndag: Under bara söndag? haha jo det kan man ju nog säga.. Men tjohej vad kul jag hade igår! Kom hem runt 6 på morgonen och var jätte trött, men ärligt trodde jag inte klockan var så mycket. Jag skäms lite av att komma hem så sent för jag visste att barnen och pappan skulle gå upp strax efter det,suck. Men det var inga sura miner alls och ingen var vaken. Bara så ni vet så får ni inte veta vad som hände i natt mer än efter festen så mellanlandade jag i Camden och sedan drog jag vidare på lite andra äventyr innan jag stack hem.

Dax att berätta för er vad som hände efter jag vaknade upp efter mina få timmars sömn. Jag var helt slut i kroppen helt ärlig! men när jag väl kom upp ur sängen så blev det att gå ner och äta lite frukost och bara ta det lugnt.! För jag visste även att min värdmamma skulle komma hem idag ifrån sjukhuset så jag ville vara lite mera klar vaken innan hon kom så jag gick upp och fixade lite i mitt rum. Sedan efter någon timme så kom hon hem med lilla bebisen, han är verkligen super söt men dock har han inte något namn än fast det kommer nog snart. Det var även en massa folk här när hon kom hem. Fast jag var inte hemma så länge för att jag skulle gå och få nya uppgifter på gymmet, vilket inte var mig dag idag för det men jag hade ett möte så det var bara att gå dit. Hon som hjälpte mig på gymmet var verkligen super duktig och väldigt kul när en tjej gör ett schema för en :)
Så hon gav mig två olika tränings program som jag ska följa under veckan och jag hoppas det kommer ge resultat!
Efter att ha varit på gymmet ett tag så fick det bli att gå och möta upp min andra tyska kompis Nadja för att prata lite och så tog vi en promenad. Väl hemma så hade det kommit nya personer.. Nytt folk hela tiden, haha. Nej men det är alltid kul att få lära känna nytt folk men denna gång var det pappans pappa och tjej och sedan pappans bror med kille som var här. Men jag visste vem hans bror och kille var så det var inte alls nya person för mig vilket var skönt. Blev bjuden på mat som min värdpappas pappa och tjej hade gjort, mums det var jätte gott.
Annars under kvällen blev det att bara ta det lugnt för jag var så gott som slut.. konstigt? haha nej skulle väl inte tro det.

Fast kan inte mer än att säga att min helg var mer än toppen =)
Tackar så mycket för dem som var med och gjorde den så bra.


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


1 december 2011 London

För en gångs skull slipper jag säga till er att jag har sovmorgon, för idag vaknade jag vid 5.45 för att vara nere och kunna jobba vid 6!
Ja, äntligen fick jag gå upp tidigt, visst det var inte det roligaste men vad fasen bättre det än att ligga och slöa i sängen hela dagen?
Hur eller hur så skulle pappan gå klockan 6 på morgonen och sedan skulle jag ta barnen till skolan och dagis. Det gick mycket bättre än jag hade förväntat mig idag faktiskt. Inget gråtande och inget gnällande och det slutade med en glad Angelica :D
På vägen till skolan så sa grabben hela tiden och berättade att han skulle till sjukhuset för att träffa sin lille bror efter skolan och att hans pappa skulle komma och hämta upp honom och hans lilla syster.

Så vad gjorde jag efter att jag lämnade barnen? hmm det är det jag tänkte berätta för er.
Först gick jag hem och skulle prata med min stora syster Jackie men det blev inte riktigt så. Istället så valde jag att kolla på en film på kanalen christmas 24, filmen hette eve´s christmas måste säga att det var en riktigt bra film :)
Efter det blev det att göra ordning lite för att gå upp och göra lite ärenden i Hampstead, som att ladda på mobilen och gå till affären för att köpa smör och mjölk. När jag kom hem så blev det att bara ta det lugnt och fixa lite så att det såg lite bättre ut innan städerskan skulle komma. Blev även ett och annat samtal hem till Sverige. Hann prata med mamma, Nathalie och Jackie och sedan blev det ett samtal till Norge för att prata med Sofie och Viggo :)

Sen dess har jag nog inte gjort ett piss mer än att kolla på tv.n på lite jul filmer kan verkligen inte sluta att kolla på dem! Och suttit här vid datorn :) Juste skippade även träningen idag på grund av att jag har frysit så dant, usch gillar det inte alls..

Men nu när klockan är nästan halv nio så känner jag mig ganska trött och seg så jag kommer nog inte vara uppe så länge till tror jag, för det är bättre att jag går och sover så jag är pigg i morgon då jag ska ha tjejen hemma nästan hela dagen.  Fast efter jag har jobbat så blir det att träna på gymmet ett tag och hoppas jag känner mig toppen i kroppen så jag kan träna!

Får ju inte glömma bort att jag faktiskt har sett den svenska julkalendern idag och jag måste säga att det verkar riktigt bra! Så självklart kommer jag att försöka se den varje dag annars så får jag se flera avsnitt på en dag, men det löser sig :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


RSS 2.0