Vattkoppor,inte alls kul.

Vaknade upp och var svin trött i morse inte alls vad jag ville, får visserligen skylla mig själv att jag inte gick och la mig i tid!
 
Gjorde alla sysslor som vanligt på morgonen och sedan så när jag kom upp till värdmamman och tjejen så berättare eller tror mamman att lill tjejen har fått vattkoppor. Jag kollar och kan nästan säga på en gång att det var precis vattkoppor hon har fått.! Så jag har fått ha henne hemma hela dagen, som tur är så är hon den lättaste att ha hemma. Vi har då inte gjort mycket idag i alla fall, vi gick och lämnade lilla grabben på dagis och sedan gick vi till affären för att handla lite. Väl hemma så lekte vi och bara hade det allmänt mysigt, kollade film och åt lunch. 
 
Sedan så tog vi oss ut för att hämta hem grabbarna. Det gick toppen och väl hemma blev det lek och matlagning och precis vid badningen så kom mamman hem. 
 
Mer än så har jag nog inte gjort idag. Och ändå är jag helt slut! Så nu ska jag allt stänga ner denna dator och lägga mig i sängen och sova! God natt och sov gott! I morgon blir det ännu en dag med vattkoppor och en tjej som inte kommer vara allt för glad. 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tisdag och det känns som torsdag.

Hjälpte till på morgonen och sedan tog mamman barnen. Jag själv gick upp och la mig efter dem hade gått. Sov sedan ca 4h, snacka om att det var underbart plus att det var inte världens finaste väder ute heller. 
Efter min lilla tupplur så satte jag igång en tvätt och sedan gjorde jag mig en smoothie.
 
Hämta grabben och en klasskompis mamma körde oss till dem andras dagis, super snällt om ni frågar mig! Jag slapp gå, woho. Hem och laga mat och leka med dessa små varelser, tyvärr har dem varit ganska trötta. Har även idag sätt att lilla killen har nästan totalt 5 tänder, snacka så stor han börjar bli. På fredag är han redan 1 och jag kan knappt fatta det.! Badade och la dem alla tre idag. Känner mig duktig men sjukt trött.!
 
Såhär sitter jag och väntar just nu på att pappan ska komma hem som inte hade några nycklar. Sedan blir det nog sängen för jag är trotts allt ganska trött, det tar på en att jobba med småbarn!
Annars har jag absolut inte gjort något av det jag tänkte göra, haha som vanligt känns de som? Har i alla falla pratat med alla möjliga på FB som alltid är lika kul =)
 
Får ju inte glömma att säga om ca 8 dagar så kommer världens finaste Emelie hit och hälsar på! Längtar!
Det är även inte allt för lång tid kvar för mig i london, skönt skönt.
 
klicka för större bild.
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Bilderna ifrån söndagen!

Klicka för större bilder =)
Underbart väder var det allt =)
   
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Woho ny tvättmaskin

Måndag. Trött och sliten, välkommen till min värld!
kan väl börja säga att jag inte gillar att jobba heldagar… men samtidigt är det oftast lättast än att jobba delat.  Tog med mig alla barnen till skolan och sedan var det bara att gå hem igen med dem två små för att vänta på den nya tvättmaskinen som skulle komma mellan 9-12… Tror ni att dem höll tiden? Nej nej, vid ca 13 tiden så kom dem med den. Jo visst är jag glad att den kom men vad fasen dem kunde ju åtminstånde hålla tiden när dem inte ens kunde säga exakt när dem skulle komma.  Jag och barnen tog i alla fall och lekte så gott som hela förmiddagen och hade det allmänt skoj, dem har absolut varit två duktiga barn.  Blev även att hämta upp stora killen ifrån skolan, vilket jag inte brukar göra på måndagar.. Mötte en mamma ifrån skolan med hennes son som brukar åka till tennisen och hon erbjöd sig att ta med sig barnen till tennisen. Barnen var överlyckliga så dem följde med henne och det gick toppen så jag mötte upp dem vid tennisen.  När det var klart så bar det hemåt för att börja med maten och allt annat som ska hinnas med!  Runt 19 slutade jag och jag kan säga att det var länge sedan jag jobbade ifrån 6.30–19 och jag är helt slut. Fattar inte riktigt hur jag kan sitta här och skriva till er just nu för jag är dunder trött!

Något som är bra över denna dag är att jag älskar våran nya tvättmaskin, den går extremt tyst och  är helt underbar!

Så nu blir det nog sängen för mig för jag ska upp tidigt i morgon igen för att jobba och styra och ställa!


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Helgen blir alltid dåligt med blogginlägg!

Fredagen började med att sova ut som bara den!
men som alla fredagar så är de bara att jobba och stå i.. Jag fick jobba längre än vad jag brukar göra. Fick jobba till halv fem tror jag klockan var, vilket inte var de roligaste men livet är inte alltid roligt!
Stack upp till muswell hill till Anna och Katarina för att äta,dricka och en massa snack.

Lördagen blev att kliva upp någorlunda tid för jag hade lovat Isabelle att följa med in till oxford circus för att kolla på Mcfly som skulle spela. Visste inte ens vilka det var men följde med och stod där i regnet. Måste helt klart säga att dem var inte dåliga =)
Efter vi hade kollat på dem så tog vi oss en liten shopping runda.  Jag personligen hittade ingenting, vilket inte var så jätte kul men men. Jag var tvungen att vara hemma i skaplig tid för jag skulle jobba kvällen,fick med mig isabelle hem och det var super mysigt för vi lagade mat och sedan tog de bara lugnt.

Söndagen, äntligen lite sol, trött på regn! Tog på mig gå skorna och tog mig in till svenska kyrkan för att möta upp hela tjej skaran för lite julmarknad och fika.  Blev där någon timma sedan drog jag mig hemåt, mådde inte allt för bra. Blev annars en lugn kväll, var även och mötte upp Anna för att få min resväska! Började även att börja lyssna på julmusik och börja lite smått med mina små julkort som jag ska göra själv hade jag tänkt =)
Dock la jag mig väl lite väl sent!

 

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Torsdag, tänk vad dagarna går!

Tror det är första gången barnen är såhär snälla rätt igenom hela dagen. Jag har varit överlycklig att ha med dem att göra idag.
 
Idag när jag kom hem på morgonen så hade jag bestämt att jag absolut inte skulle gå och lägga mig men vad tror ni att jag gör? jo går och lägger mig i 1½h !  Jaa jag tror det där med att sova på dagen är super skönt men det jobbigaste är att ta sig upp. Måste helt klart skärpa mig!
 
Hämtade hem barnen och dem var lika glada då. Satte igång med maten sedan lekte vi, badade och vi lekte att alla var pirater vilket var super kul tyckte barnen. 
 
Annars av kvällen har jag då inte gjort mycket, suttit här och glott och funderat över varför glasögon är så förbannat dyrt! För jag behöver troligen ett par nya har jag märkt. Så att sitta vid datorn kanske inte är det bästa tanke på min huvudvärk och att ögonen inte känner sig helt hundra.! Men jag skiter i det, för jag vill uppdatera er lite och sedan läsa mina mail. Så nu vet ni hur det ligger till just nu =)
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tisdag, Onsdag.. Att börja jobba igen.

Att börja jobba efter ledighet är inte det roligaste. Fast denna gång var det helt ok,för jag har något att se fram emot. Bland annat kommer min kusin på besök om någon vecka och sedan kanske en kompis kommer innan jag flyttar hem. Det är nämligen så att jag flyttar hem om exakt en månad!
 
Regn när jag landade, regn på tisdagen och regn på onsdagen, toppen eller hur? Så det har inneburit att jag har haft ont i huvudet, mindre kul!
 
Tisdagen: Gick trotts allt ok att jobba, barnen var glada och jag med toppen! Jag måste ändå erkänna en sak, mitt på dagen så sov jag bort hela tiden som jag var ledig. Det tar verkligen på en att hålla på att resa så som jag gör, hehe. Annars på kvällen var det lugnt och skönt. Tog en dusch efter jag hade jobbat klart, dock gick jag och la mig dumt för sent!
 
Onsdagen.: Regn Regn och åter regn, när ska det sluta?
Mitt lilla huvud kommer inte orka så mycket mer om det här förbannade regnet inte försvinner. För så vort jag gick och vilade var det jätte skönt men så fort jag vaknade så kom den tillbaka. Trotts det så överlevde jag dagen!
Jag jobbade på som vanligt, hade en playdate som gick väldigt fort så jag knappt kom ihåg att göra mat.! När jag väl slutade så tog jag och gjorde mig iordning för att åka och möta upp Louise för en trerätters middag på ett hotel.
Ibland har man det lyxigt, lite för lyxigt kanske? Ni skulle bara veta hur gott det var och med lite vin på det =)
Toppen kväll helt klart.
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

TÄNK en extra gång när du säger något!

För någon vecka sedan efter jag kom hem ifrån dopet i lilla Målilla så var det något som jag blev väldigt irriterad över.

Visst det är inte Sveriges fel detta alls, men ändå på något sätt är det de!

För när jag kom tillbaka så märkte jag hur oerhört snälla och omtänksamma människorna här i London/England är, inte alls så som vi är hemma.  För här säger man Tack, Snälla, Varsågod, Kan jag be och få, Ja och nej tack.  Det är bara sådana små saker som har fått mig att undra en sak, varför gör inte vi det i Sverige, tänk om vi skulle göra de i butiker eller hemma hos någon.?! Förstå bara vad alla skulle må bra av det istället för att säga t.ex. ”skicka mig mjölken eller ö ge hit fjärkontrollen”.  Man måste helt enkelt uppskatta saker lite bättre än att bara säga otrevliga saker. För som sagt under mina långa tid här i London lär jag barnen att dem alltid ska säga t.ex. Ja tack och nej tack om dem inte vill ha saker eller i allmänhet. Jag själv har blivit så mycket bättre på det själv tanke på att jag lever med det dagligen. Även om du inte använder dem få orden varje dag så blir du nästan uttittad när du inte säger tack. Du blir mer eller mindre uttittad för att du är oförskämd!

Jag menar i Sverige om du är såhär snäll som människorna här är så blir du uttittad för det istället, jaa det är verkligen underligt hur vi lever och hur olika länder har det. Jag själv måste säga att jag trivs bättre med att säga dessa fina små ord istället för att känna mig otrevlig.

Så snälla ni där hemma i Sverige tänk efter en extra gång hur du ber efter saker eller svarar på saker. Du kan göra skillnad med att börja säga dessa fina ord  =)

Over and Out!
Från bruden i  London
// Angelica


Allt på en och samma gång

 
Jag och planering kan nog vara det sämsta som finns! Men välkommen här finns jag,haha.
 
Har idag då sovit på morgonen, super skönt för jag kände mig som en padda alltså hopplös.! Efter det fick de bli att fixa ännu mera med bröllops menyn som skulle göras iordning. Lite för mycket styr med detta, men som sagt allt blir nog klart på fredag eller i morgon kväll.
Sedan har jag även varit hos fotografen och framkallat lite bilder som jag ska ha till bröllopet.
 
Har ju även jobbat idag, vilket har gått sådär. Elaka barn mot varandra och väldigt ouppfostrade har dem varit idag. Vilket resulterade att jag inte alls var glad på någon av dem! Jag sa till dem ett antal gånger men nästan ingen av dem lyssnade bra va? glömde även säga att jag tog med mig en kompis hem ifrån stora grabbens skola. När jag väl slutade för kvällen så var jag verkligen helt slut i skallen, det dunkade på som bara den.. Suck men så är det ibland med små barn, bara att stå ut.
 
Jag satte mig ner och gjorde bröllops kortet och jag blev väl ganska nöjd inte fullt nöjd men de blir man väl aldrig när man gör kort? Hur som så har jag nu gjort ett och ni får se resultatet senare. Väl klar med kortet så var det bara att sätta igång och börja packa, vilket jag inte heller hade gjort tidigare. Ibland undrar jag allt varför jag gör allt i sista stunden? eller jaa alltid gör jag väl inte men nu på senaste innan jag ska flyga iväg har jag gjort det och de stör mig lite granna måste jag ärligt säga! 
 
Nu måste jag ta tag och sova för jag ska upp tidigt i morgon igen som alla andra mornar och sedan sticker jag till flygplatsen, woho till mig =D
Har även gjort ett inlägg tills i morgon på dagen så ni har något att läsa!
Röran som blev när jag gjorde kortet =)
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

kroppen säger en sak och jag säger en sak

Att kroppen säger absolut en sak är inte alls vad jag vill idag. Jag har massor att göra men inget av de har jag ens börjat med.. Vilket sugaer sten hårt! Jag skulle ta och gå ner till Camden men har nu bestämt mig för att gå till ett annat ställe. Allt detta är på grund av att jag la mig och sov, mest för att jag hade huvudvärk men dock så fort jag vaknade så kom den tillbaka. Så jag får väl sitta här ett tag och få ännu ondare i skallen och sedan gå upp till hampstead för att skriv aut lite foton hos fotografen och sedan lite andra ärenden.
 
Jag ska även jobba senare idag och då hoppas jag med hela mitt hjärta att jag intehar någon huvudvärk för då vet jag inte vad jag gör med 4 barn som jag ska ha ikväll. Får muta dem med en massa saker så dem inte håller på och skriker, haha!
 
Nej nu ska jag försöka få ordning lite på den där menyn som ska vara klar. Skulle även behöva damsuga golvet i mitt rum, men de är jag nog för lat för,haha!
 
Ha en toppen dag.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Kortfattat

Att försöka planera in saker är då inte alltid lätt. Speciellt inte när jag är super trött eller rättare sagt min kropp. Jag satt och skulle fixa saker på datorn men insåg ganska fort att det inte är lönt, fick ont i huvudet och min kropp orkade knappt hålla sig uppe. Det är verkligen inte såhär jag vill ha det just nu. Jag skulle önska med hela mitt hjärta att jag hade hur mycket energi i min kropp som bara den så jag kanske hann med att göra alla dem där sakerna som jag skulle göra?
 
Så jag la mig och sov i ca 2h för jag kände verkligen för att jag behövde det. Runt 15.20 som vanligt var de bara att hämta upp killen ifrån skolan. Dock var han super trött och jag fick en liten ledsen kille. Väl framme så möttes jag av att tjejen inte ville hem för att hon hade så kul på sin nya avdelning på dagis. Den ända som var glad var nog bara lill killen. Väl hemma blev det att göra mat och leka med barnen, vilker var super kul idag för alla lekte super bra.
 
Väl efter att jag hade slutat jobba så satte jag mig här och skulle göra iordning sakerna men nej de gjorde jag inte, jag satte mig och ringde mina bröder och deras mamma istället. Efter att jag hade pratat med dem ringde jag min syster Jacqueline istället, jaa ibland så känns de som att jag gör andra saker när jag har viktigare saker framför mig,haha. Så nu ska jag äntligen lägga mig ner i min goa och sköna säng!
 
För i morgon ska jag ta och göra lite ärenden innan jag ska hämta hem killen ifrån skolan. Tänkte nämligen gå till fotoaffären och printa ut lite kort som jag behöver till bröllopet =)
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Undra hur mycket man orkar med?

Jag inser bara mer och mer att det är ett hårt jobb att ha barn. Kommer jag själv orka med att ha egna barn någon gång?? JA, det är nog en väldigt bra fråga som jag behöver ställa mig själv till fråga några gånger innan de händer.

Efter att ha jobbat 8 dagar i streck är jag helt slut i kroppen.. Kan knappt fatta vart jag får all energi ifrån? Jag har idag jobbat hel dag med dem två små och haft en ganska ledsen liten grabb tyvärr. Inte det lättaste att vara liten ibland! Har i alla fall kunnat underhålla dem lite, vi var på ett inomhus ställe och lekte. Vi har även varit hemma och lekt och varit ute i de friska luften, dock har de inte varit världens bästa väder..

Jag lagade även en jätte god soppa med min värdmammas hjälp.  Och vet ni vad jag trodde det var svårare än de var. Den blev även super super god, smaklig och stark =)

Annars har jag försökt att fixa i ordning menyerna till bröllopet. Inte det lättaste kan man säga, men tror jag kommer på något bra.! Sedan insåg jag nyss att jag behöver gå och beställa eller skriva ut kort som jag behöver till bröllopet. Fast det borde jag kunna hinna i morgon eller på onsdag.! Jag fixar allt så är det, jag är ju stålkvinnan.

Nu ska jag kolla lite på fotbollsgalan innan jag stänger ner allt som har med denna dator. För vi har mycket att göra i morgon på dagen!

 Aja den sista blev på sidan. Så får de vara!

 

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Trött trött och så sliten!

Kan verkligen säga att jag är väldigt sliten och trött efter en väldigt lång vecka. Önskar så att jag var ledig i morgon, vilket jag inte är... Aja bara att kämpa till torsdag morgon då jag tar och sticker till Norge för en stund.
 
Har absolut haft de väldigt bra med barnen i helgen och i veckan men blir lite väl mycket när man har jobbat konstant och inte redigt sov bra i natt heller. Ett stort plus över lag är att dem har skött sig oerhört bra.Som sagt jag kunde inte sova så bra i natt, eftersom jag tog hand om lilla bebisen så låg jag mest vaken till och från för att höra på monitorn för att kolla så han andades eller grät.. Jag blir så himla orolig av mig när jag ska ha ansvaret för ett litet barn. Tänk då när man blir mamma en dag, suck. Fast å andra sidan så kanske det inte är samma sak? Hur som så vaknade han bara vid halv tolv och sedan vid halv sju, så han var allt en duktig bebis i natt!
När jag väl slutade runt 14 tiden idag så var jag helt slut. Ställde mig i en dusch och bara slappade och sedan tog jag mig en promenad och sedan in till stan för att hämta upp bröllops presenten som var klar. Jaag är så himla nöjd över mig själv för jag har gjort så gott som allt klart inför bröllopet det ända som är kvar är,göra ett kort och göra klart menyerna. Det borde jag kunna fixa i morgon kväll eller på tisdag dag och kväll. På något sätt löser jag det.!
 
Strax blir de att krypa ner i sängen och kolla på tv och mysa lite framför tända ljus. Känner verkligen hur kroppen är trött på alla sätt och vis!
God natt.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Att ha en lilla syster långt ifrån.

Att åka iväg såhär som jag har gjort har absolut haft sina för och nackdelar. Den första nackdelen är att jag har en lillasyster som jag har saknat väldigt mycket under hela min tid här i England, mycket för att jag och hon gjorde väldigt mycket tillsammans när jag bodde i min lägenhet. Vi har även aldrig direkt bråkat hon har alltid varit där och tröstat mig ifall de var något och jag har alltid funnits där för henne. Men under mitt år här har jag inte funnits där för henne som jag hade velat fullt ut vilket inte är så himlans kul. För hon bara växer och växer och det har varit svårt att prata med henne på skype eller något likanden för hon har inte velat. Visst det har sina anledningar, det är hennes sätt att visa att hon stöter bort mig för jag är här. Fast hon älskar mig hur mycket som helst och vill gärna prata men hon saknar mig så mycket så hon orkar inte med att prata med mig. Vilket jag absolut förstår men ibland vill jag bara prata lite med henne eller se henne.

Jag ångrar då absolut inte att jag åkte hit men ångrar att jag har missat en sådan förändring i hennes liv! Det är även inget jag kan ta tillbaka, det ända jag kan göra är att ta vara på all tid jag får med henne resten av våra liv.  Jag vet att när jag flyttar hem igen så kommer allt vara toppen.

 

Fördelen är ändå att hon var här och hälsade på och att hon faktiskt har mig som förebild. Alla kläder jag har vill hon ha, allt jag gör vill hon göra. Jaa typ allt jag gör eller köper vill hon också ha. Jag älskar verkligen att det är någon som ser upp till mig så nu måste jag se till att vara ett bra föredöme för lilla damen som är hela 10 år!! Hon har många roliga dagar framför sig. Tänk om en annan var ung och alert ;)  Nej då så gammal är jag inte men nästan!

Jag menar tiden springer iväg och när jag är klar här så har jag nästan varit här i ca 1½ år! Snacka om att man har många minnen här i London med både vänner, familj och nya vänner! Helt otroligt!

Älskar min lilla syster och självklart resten av min familj med oerhört mycket.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Vin och jobb

Ibland kan de allt vara lyx att vara au pair!

Hur som hur så har jag jobbat sedan 10.30 ungefär i morse. Nej konstigt nog är jag inte trött eller jo lite, jag ska till och med sova snart!
 
För det är så att mina värdföräldrar stack iväg i morse för att vara borta hela dagen och är borta under natten och kommer inte tillbaka förens vid lunch i morgon. Så det blir att jobba länge länge för mig.. Men som tur är så har jag pappans bror här för att hjälpa mig med barnen.
Så idag har vi varit uppe på lekplatsen och haft det kul. Vi har lagat mat,lekt och haft det allmänt skoj. Tror barnen har haft det väldigt kul, för dem somnade ganska fort och med ett leende på läpparna. Så nu hoppas jag med hela mitt hjärta att dem kanske sover ok i natt så jag med får sova något!
 
Så här sitter jag med ett glas vin och nyss ätit pizza framför den engelska x-facktor. Inte något för mig riktigt men de får duga.. Ska ändå gå upp och sova snart!
Så jag säger god natt för min del och hoppas att ni har en toppen lördag med nära och kära!
  
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Dåliga Dåliga mig!

 
Jaa det är klart det är så dåligt av mig att inte blogga.. Men har haft annat för mig tro det eller ej ;)
 
I torsdags, blev det att snacka lite med mor min på dagen medans jag ändå var ledig. Och det var oerhört skönt för det var något jag behövde. Ibland vet hon något som ingen annan vet och det är ändå att få mig på andra tankar. För just denna gång hjälpte det.. Super nöjd över det.
Tog sedan även tag i det hela och jobbade men som tur var så jobbade jag inte kvällen som jag trodde att jag skulle göra. Så jag slutade skaplig tid och kunde bara ta det lugnt. Satt konstigt nog vid datorn ett bra tag och sedan la jag mig i sängen för att kolla på Twilight som gick på tv.n ..
 
Fredagen, sov morgon som jag fick var super skön och kunde verkligen sova ut. Fast ställe klockan för jag skulle trotts allt jobba ändå. Jag skulle jobba mellan 12-15 och ta hand om dem minsta och hitta på någont skoj. Vi tog oss ut för att vara på lekplatsen och sedan kolla lite i skogen innan vi gick och mötte upp mamman vid skolan.
När jag väl hade slutat jobba så stack jag ner till oxford street för att försöka hitta en bröllops present. Och vet ni vad jag lyckades med det! super nöjd, ska hämta upp den på söndag när allt är färdigt.
 
Får ju inte glömma bort att jag fick två av mina grejer i  torsdags med som jag beställde i tisdags. Hur bra är inte det?? och det var även dem två viktigaste grejerna. Så jag är super glad, nu behöver jag inte stressa över det.!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Att le eller inte!

En grej som jag skrev idag på facebook
"Att le hela tiden är ju bra men frågan är om det är någon som vet hur man egentligen mår inombords!?!? För att få medkänsla le Fan inte varje dag!"
 
Det speglar sig mycket på hur jag mår just idag. Att jag inte mår bra hela tiden, men när jag slutar le så känns det som att alla ser det och frågar självklart och det gör mig då inget. Fast dock kan man inte säga till alla hur man verkligen mår. Jag önskar så att jag var hemma i Sverige bland mina nära och kära!
 
Denna dag har jag nog sovit bort med över lag och lagt nästan alla barnen till sängs, vilket jag inte skulle ha gjort.. Blir en oerhört lång vecka eller ska jag säga 11 dagar?? Har i alla fall jobbat min 3 dag så bara 8 dagar till. Kom igen Angelica du fixar detta. Bara hålla humöret uppe.
 
Det är även 43 dagar till hem resan till SVERIGE och 8 dagar kvar till min resa till norge.. Snacka om att jag önskar dessa dagar går fort nu! Visst har mycket jag vill hinna med här i London men så blir det väl alltid? har i allfall något att se fram emot =)
 
Håll humöret uppe!
Passande bild!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Kroppen behöver vila!

 Jag bokstavligen sov bort halva dagen för min kropp behövde vila och jag känner absolut inte att jag har sovit idag på dagen för jag är trött nu igen?? Det måste ju vara något knas på min kropp eller så jobbar jag helt enkelt en hel del och det gör mig trött.
 
Hur som så satte jag igång och gjorde lite nytta trotts mina sov timmar idag efter att jobbat morgonen. Jag hängde upp tvätt och gjorde mig själv lite mat. Sedan tog jag mig upp till Banken för att göra lite ärenden och sedan mot grabbens skola för att hämta upp honom och hans kompis. Tog mig även sedan vidare mot dagis för att hämta upp dem andra barnen. Väl hemma blev det, lek,mat och även lämning. Så har absolut haft full fart här hemma på eftermiddagen. Men ändå inte för mycket att göra, snälla och duktiga barn =)
 
Nu på kvällen har jag pratat med min syster Jackie och även beställt en klänning och lite till nästa vecka, vi får väl se om det hinner hem..Jag och det där med sista minuten grejer verkar funka väldigt bra eller hur?? Lite irriterad på mig själv är jag allt.  Fast jag får helt enkelt lära mig att sådan har jag blivit nu på sista tiden, kan vara för att jag har för mycket att tänka på! Men det kan jag ju inte heller skylla på i längden?? Aja jag ger upp detta för ikväll med, ska lägga mig och läsa min bok istället och se om jag får något läst ur den eller om jag måste byta bok, för denna är sådär!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Dagen till ända

Jag jobbade hel dag i dag igen. Det är verklligen inte något jag gillar måste jag helt klart säga. Fast som tur var så var båda barnen super snälla och jag kunde själv ligga ner och vila en liten stund mitt på dagen.
Vi var ute en hel del och sedan var vi hemma och bara tog det lugnt.
Så denna dag har ändå varit helt ok, som jag alltid säger det är tur man är sysselsatt och att tiden går fort!
 
Annars ikväll har jag inte gjort mycket, ska lägga mig tidigt på grund av att jag är super trött plus att jag har lite saker jag måste få gjorda i morgon. Ska även skicka efter lite saker ifrån internet, så jag hinner få hem det till nästa vecka innan jag sticker..
 Ligga i sängen och läsa en bok innan man ska sova kan vara helt underbart, för då känner man att man slappnar av i hela kroppen och kan sedan somna bättre.
 
Saknar min Familj där hemma i sverige väldigt mycket just nu, vet inte varför men gör det bara! <3 <3
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica
 

Kyrkogårds bilderna

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DEM STÖRRE =)

  

Helgen bjöd på lite allt möjligt!

OBS långt inlägg =)

Började lördags morgonen med att åka till Stratford för att försöka hitta en klänning eller ja något att ha på mig på bröllopet men det gick inte något vidare måste jag få säga. Det slutade med att jag hittade en ny jacka istället, vilket jag är super nöjd över men det var ju ändå inte det jag skulle ha!

Fick även med mig lite annat smått och gott hem. Handlar nog alltid för mycket när jag inte ska ha något annat än de!  Det var även meningen att jag skulle försöka hitta en present till bröllops paret som gifter sig nästa helg, men nej det tänkte jag aldrig på för jag var för upptagen med mitt letande efter klänning.. Får helt enkelt gå naken på bröllopet, det låter väl toppen??

Senare mot kvällen så skulle jag vara barnvakt åt barnen och baka lite kakor tills barnkalaset som dem skulle ha på söndagen för tjejen nu när hon är 3 år =)

Fick även lite besök av en kompis ifrån hemma trakterna, som behövde någonstans att mellan landa lite medans hon väntade på nästa flyg och då fick hon sova hos mig. Vi hade väldigt mycket att prata om och jag hade mycket att fråga henne angående hennes projekt arbete =)

Söndagen

Upp skapligt för att försöka hitta ut ur huset innan allt folk skulle komma tänkte jag. Sandra som inte hade varit i London innan så skulle vi ta en liten turist tur nere i stan för hennes flyg gick inte förens vid 18.00. Vi hann med Big Ben, Picadilly Circus,  Trafalqare square, Buckingham palace.  Hon verkade nöjd och jag med faktiskt  =)  Följde sedan med henne till flygplatsen för att se till att allt gick som det skulle vi satte oss även och fikade en liten stund innan hon skulle sticka. Måste säga att jag verkligen är imponerad på henne som ska hela vägen ner till Filippinerna för att vara volontär och för att ha sin praktik plats där nere på ett barnhem. Inte alls som kommer på den idén. Jag rekommenderar er att kika in på hennes blogg där hon kommer skriva om hennes tid där nere. http://projektfilippinernaresan.blogg.se/

Annars på kvällen så gjorde jag inte alls mycket, var helt slut i hela kroppen så blev mest att sitta vid datorn och slappa. Jag skrev ett jätte långt inlägg men det bestämde BLOGG.se att ta bort. Vilket jag inte alls blev glad över! Aja nu har jag skrivit detta inlägg i alla fall =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

BLOGG.SE

Ni är bara så irriterade ibland! varför loggar ni ut mig ifrån  när jag inte ens är klar med mitt blogg inlägg .. och sedan när jag loggar in igen så är det borta? jo men det är ju verkligen så JÄVLA snällt!
 
Tack detta har då inte hänt en gång.. När man sitter och skriver så sparas det står det? men nej när man väl blir iväg skickat ifrån servern så blir det inte alls sparat... tack ännu en gång jag blir så förbannad på er!
 
ARG ARG.......

Låsas att jag är ensam på jorden!

För bra för att vara sann, älskar sovmorgon. Ännu bättre är de när ingen väcker än.
 
Jobbade som sagt inte många timmar idag. Jobbade ca 3 timmar och de var att ta hand om dem små medans mamman bakade och när hon jobbade lite. Inte alls jobbigt direkt men jag var ändå helt slut efter de, för att ha skrikiga barn kan vara det jobbigaste! Jag klarade mig i alla fall dem få timmarna jag jobbade!
 
Har även suttit och rensat bort en hel del folk på FB för jag tycker det är dumt för många man inte pratar med eller inte ens vet vilka dem är? så jag tog väl bort sådär 100 st som jag inte behövde. Kändes skönt efterråt måste jag säga.
 
Tog mig även ut på en promenad förut för jag hade inte varit ute på hela dagen och det var underbart, förstod bara inte varför jag inte hade gjort de innan eller ja tidigare på dagen? aja så är de ibland!
 
Nu sitter jag mest och slöar framför datorn och tv. Vilket är ganska skönt ändå =)
I morgon blir de shopping för min del eller jag ska försöka!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Jag klarar allt, jag är en stål kvinna!

Först och främst rubriken har inget med denna dag att göra.
 
Jag har då inte fått mycket gjort idag  har istället suttit och frysit i vårat kalla hus här i London. Gillar verkligen inte att dem är så dåligt isolerade, värmen försvinner ju på en gång! Så fick sitta med en värmefläkt i mitt rum för att få upp värmen istället för att sätta på värmen.
Jo  jag har ju stuttit vid datorn men har inte fått mycket gjort, har försökt få iordning på festprogrammet till bröllopet. Vilket inte är det lättaste måste jag säga.
 
Annars så hämtade jag upp stora killen på skolan och sedan halv sprang vi till dagis för att ge födelsedags tårtan som dem skulle ha till fikat vid fyra. Dem var så snälla så grabben fick vara med och fika, jag själv tog även en bit. Sedan var det bara att ta hem alla barnen och börja med maten, leka,bada och busa. Måste verkligen säga att dem nästan har varit världens underbaraste barn idag. Inte mycket gnäll här inte, barnen smakade även ny mat (min soppa) som jag hade gjort igår. Fick till slut inte ens äta den själv, tjejen åt upp den.
 
Barnen står mig väldigt nära måste jag säga, kommer vara så fruktanssvärt att lämna dem i dec, mina små guldklimpar!
 
Annars har jag nog inte gjort mer denna kväll. Ska strax lägga mig i sängen och kolla lite på tv och läsa i min nya bok. Juste i morgon jobbar jag typ bara 4-5h livet kan vara ganska skönt ibland ändå! Plus att i morgon kommer starbucks ut med sina vintersmaker på kaffet och självklart kommer jag dricka dem =D
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// angelica

Happy Halloween

Igår så slapp jag lämna och hämta dem stora barnen, hämtade bara hem bebisen ifrån dagis.
 
Annars under dagen så hade jag planerat att jag skulle få så mycket gjort men det sprack ganska hårt, när vårat internet la av och det behövde jag för att få allt klart. Så resterande av dagen gjorde inte jag ett skit, jag pallade inte.
 
Hämta som sagt upp bebisen ifrån dagis och vi lekte och åt mat och hade det allmänt mysigt tillsammans. Öppnade även dörren till alla söta utklädda barn som kom och knackade på dörren,dock så blev han lite rädd för vissa. Blev att bada honom och när jag var klar med honom kom dem andra barnen hem och jag fick ta och bada dem med, vilket gick oerhört fort och bra.
Hade även bestämt mig att jag skulle dra till svenska kyrkan alldeles själv denna vecka för jag ville ha något att göra än att bara vara hemma. Vilket resulterade till en väldigt bra och rolig kväll. Trodde aldrig jag skulle hitta någon att prata men, vilket jag gjorde och trivdes allmänt att vara där. Dem som jobbar där är alltid så snälla och trevliga när man kommer. Dem undrar hela tiden vart jag är varje onsdag, oftast så har jag ju varit på bio eller jobbat och då har jag inte kunna komma. Stack ifrån kyrkan runt 22.20 och var väl hemma runt 23, vilket var helt ok tanke på att jag har gått och lagt mig ganska tidigt denna vecka för att orka med varje dag.
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// angelica

RSS 2.0