Några ställen

Tänkte nu när jag inte har så mycket att göra att jag skulle skriva upp lite som jag skulle vilja upptäcka när jag är i USA

- Key West, Florida:Baywatch
- Yankee Stadium, New York: baseboll
- Se en riktig NHL match
- Hollywoods walk of fame: där alla stjärnor är monterade på gångvägen längst gatan.
- Vita huset.
- San Francisco, golden gate bridge
- Niagara Fallen
- Amerikansk fotboll
- Bada med delfiner så klart :)
- Kolla där en gång world trade center stod,ground zero.
- Empire State Building
- Frihetsgudinnan
- Central Park
- Orlando, Walt Disney World ( lite barnsligt kanske men de skulle vara skoj)


Listan kommer säkert fyllas på med tiden men just nu är det dessa få.

Fattar nog

Ringde till SI i dag och jag tror nog att jag fattar allt dem har förklarat för mig nu. När jag väl ringer till dem så är det inte bara en fråga jag har, det är minst 6 st. Ibland tror jag att dem tröttnar att lyssna på mig efter ett tag för jag är lite trög av mig,tycker jag haha. Men efter dessa 6 frågor så kan det ju självklart komma flera frågor. Samtalen tar nästan alltid över 30 min också, så egentligen hur mycket information behöver jag? är jag så nyfiken av mig,haha.

Men jag klarar nog detta med lite stöd från familjen och vännerna =)  för detta är något jag vill göra just nu.

30 Mars

Dagen har varit si sådär. inte min dag fast ändå så är det de. Har känt mig allmänt trött och hela tiden undrat varför? sov ju som en gris i natt.

Älskar för övrigt vädret! och att jag fick sluta vid halv tre idag.

och jag vill åka utomlands igen, till något varmt ställe. Vill Vill men kommer inte iväg nu för pengar har jag inte så det räcker tyvärr. Annars hade jag fått med mig min kompis tror jag i allafall.

Saknar DUBAI och öknen, det var underbart att köra fyrhjuling i öknen. Allt vi gjorde i Dubai var bäst =)


29 mars

Vill verkligen bli klar med exakt allt just nu! men det går inte förens nästa vecka på fredag då jag har gjort klart min praktik på dagis. Och sen efter det kan jag äntligen kanske få ha min intervju! hoppas hoppas verkligen det går fort nu! för jag vill ju verkligen bli klar.  För det är bara dagiset som är kvar och sen två referenser! och jag har tre gröna bockar som ni kan se =D så dem kollar allt min sida. men frågan är hur många bockar dem tycker man ska ha? men i allafall så har jag en gul låda där det står att jag kan klicka på den när jag känner att jag är klar med allt jag ska ha gjort. Och om jag har fattat det rätt så kollar dem då en gång till för att verkligen kolla så att allt är bra och om det är något som är lite fel så säger dem till så ändrar jag på det. Så hoppas snart att allt detta arbete är över för jag vill ha min intervju!


28 mars

min blogg verkar inte vara sig själv idag? skumt!

Saknar

Vissa stunder i mitt liv saknar jag verkligen. Det var inte länge sen då du och jag umgicks jätte mycket! och nu umgås vi inte något. Vart tog våran braiga vänskap vägen? att bara veta att jag kan ringa dig och du kommer och myser med mig? vart tog våran tid vägen då jag trodde att de skulle bli vi? jag trodde verkligen på något, medans du såg ljust på det med och helt plötsligt gör du inte de. Det var den dagen du krossade mitt hjärta men jag tappade inte tagit om dig, för vad du än gör så gillar jag dig ändå. Det spelar ingen roll hur du beter dig eller hur du är som person. Gillar dig men du kommer aldrigt riktigt förstå varför just jag gör de. Men samtidigt vet jag att jag kommer alltid ha dig vid min sida som vän, visst det känns tryckt. Men förstår ändå inte varför du inte kan se dig och mig tillsammans? Du är så förbannat bra och för bra för mig!


katterna

Dem små liven är redan en vecka gammal och 12 veckor till ska dem bo här hemma hos oss. Dock så lever dem som bara den om nätter och låter. Men snart är dem full gång och springer här inne, men inte än! först så ska dem kunna se för dem har inte öppnat ögonen än.  Men sitter och myser med dem några timmar om dagarna för dem är ju bara för söta :)

Dem är allt för söta dem små liven :)

Kläder

Sitter och funderar på om man ska beställa hem lite kläder med kom med lite förslag på hemsidor!

Tvivlar

Jag börjar tvivla på mig ännu mera än vad jag har gjort innan. Vågar lilla jag åka till USA helt ensam i ett så stort land och där jag inte känner något absolute igen. Men självklart vill jag åka men det är ju ett helt främmande land, som jag aldrig har varit i. Kommer min engelska orka det? mitt huvud kommer ju snurra som bara den över all engelska. För jag tror inte på mig själv när det gäller engelskan, eller jo lite gör jag allt. Men är just nu bara inne i en sådan tråkig stadie så att inget går som jag vill! plus att allt är tråkigt vad man än gör känns de som.

Har i alla fall fått veta att jag fick vara på dagiset vecka 14. Blev jätte glad för efter det blir jag klar med mina timmar och de innebär att jag bara har mina referenser kvar att skriva!
Lämnade även en lapp till fritids men dem var så förvirrade om när jag var där så dem skrev inte under lappen? så jag får väl gå dit och prata med dem medans jag ändå är där, så hoppas jag att någon av dem förstår vad dem ska skriva. För jag behöver verkligen dem timmarna och deras referens. Men jag hoppas att det löser sig.

En vecka kvar

på mina apu veckor som jag har haft. Skönt fast ändå inte, vem vill till skolan egentligen?Jo visst vill jag dit för att kunna bli klart med allt men samtidigt är de inte skoj att veta att man har massa saker som man ska hinna med innan studenten.

Saknar vissa personer fattar inte att det alltid är jag som ska ta kontakt, kan inte ni oxå ta kontakt någon gång. Det är nästan alltid jag som skriver först vart de än är. Börjar tröttna på de. Och öven om man nu har kille så ska man inte glömma bort sina vänner, men tydligen så är killen viktigare så man inte hinner med sina kompisar. Vore i alla fall kul i fall man hörde av sig någon gång.

Sorry att jag är så elak men jag kände för det idag, tanke på att det ändå var söndag och dem är inte mina bästa dagar.


Vart tog rösten vägen

Har knappt kunnat svälja och det har gjort så jag knappt har ätit något och samtidigt har jag inte varit hungrig heller. För någon dag sen så kom en riktigt jobbig hosta fram med, suck. Men det blir bara värre om kvällarna. Hoppas allt detta går över snart för så här kan de inte vara!

Absolute inte vecka 14! för då ska jag till dagiset och vara där från tisdag till fredag och om jag är sjuk då får jag inte vara där. Så detta borde försvinna nu med detsamma.


Jaaaaaaaaaaaaaa

Jaa jag klarade det! Vi skulle som sagt till skolan och skriva ett prov. Det första provet var på 60min och det var 40 frågor och då tänkte jag på en gång att det kan ju inte vara så svårt. Men när jag väl hade gjort klart hela provet så var det ju skit svårt. Men sen det andra provet vi skulle göra som var det viktigaste av dem två, för det provet så kunde man få cetefikat på att man har klarat det och då är det lättare att söka jobb och detta håller i 3 år. Så jag klarade det och det känns väldigt skönt.

Ringde även rektorn idag här jag bor som har hand om dagiset och pratade med henne om jag kunde vara på dagiset på påsklovet. Hon sa att det gick jätte bra och jag blev överlycklig :D så nu får jag ihop dem sista barntimmarna som jag behöver. För att sedan äntligen få ha min intervju som jag vill!
Hade även bandy avslutning idag och usch vad min röst lät dålig men den höll ända vägen ut som tur är! var väldigt glad över att de kom så många som de gjorde. Trodde faktiskt inte att de skulle komma så många i min grupp, så jag blev överraskad!
Så om jag ska sumera denna dag har den varit toppen, allt har gått hur bra som helst plus i kanten att mitt projektarbete verkade vara bra med sa min lärare och att de inte var några allvarliga grejer som jag skulle ändra. Så TOPPEN DAG

Snabb visit

Ska till skolan idag vid ett för liten snabb visit för hela klassen ska dit för att skriva ett prov. Hoppas att de inte är allt för svårt för då vet jag inte vad jag gör haha. Nej men måste klara provet annars får man göra om de!  Men i morgon blir de praktik igen förhoppningsvis för jag kan inte vara sjuk så är de bara! jag är pigg och så men ont i halsen vilket är jobbigt.

Katterna mår toppen för övrigt dem skriker om nätterna och sover om dagarna ungefär. Plus att dem går upp i vikt hela tiden! frågan är hur stora dem kommer att bli? hmm men ska bli riktigt skoj att se.
där har ni dem båda =) den bege/vita heter nala och den svarta heter lakrits.


Helt otroligt

Det är helt sjukt vid halv elva i morse så kom en katt unge ur våran underbara katt. Vilket vi inte trodde skulle hända för vi har sett henne bli påsatt flera gånger men inget har hänt, men nu helt plötsligt så är hon gravid, helt otroligt!  så första katt ungen kom vid 10:30 och då kom en liten vit/bege och sen 11:19 nästan en timme efter så kom en liten svart katt unge. Nu är det späänande och se ifall det kommer flera katt ungar eller inte. Trodde först att den första katten var död när den kom ut men som tur är fick vi liv den. Just nu sitter jag och lilla syster och iaktar dem så att ingen av dem dör.  Känns roligt men konstigt på samma gång att våran lilla katt har fått ungar =)


Första apu slut

Då var den första firman på apu:n färdig. Om jag ska sumera allt som allt så har det varit toppen! har fått lära mig lite nytt och även fått göra ganska mycket.  Men vissa gånger är de inget jag kan göra så de är bara att stå och kolla på. Man lär sig på de med! På måndag blir de IG elektriska som sagt.


När jag ändå kommer ihåg det så ringde dem om sommarjobbet jag har sagt och frågade om jag fortfarande var intresserad och självklart är jag de. Så det blir samma ställe som förra året alltså med förståndshandikappade, visst de är inte de jag är utbildad till men jag tog detta jobb iår igen för jag tycker de är så svårt att få jobb. Sen behöver jag bara detta under sommaren för jag åker förhoppningsvis i augusti.

Ny design

Som ni alla kan se så har jag äntligen en ny design! Den är gjord av en Tjej som heter Linn kolla in hennes blogg HÄR hon gör gratis design till den som vill!

Glad

Min arbetsdag har gått väldigt bra, plus att jag har varit väldigt glad och pigg idag. Allt jag gjorde gick verkligen toppen på arbetet idag. Förstår inte de men är väldigt glad för att de har gått så bra! Fick även sluta en timme tidigare idag asso vid tre, älskar verkligen när man får sluta tidigare. Så jag tänkte att de var ett jätte bra tillfälle att få lite saker gjorda tex att cykla till fritids och prata med dem om en lapp och sen prata med dagis om jag kanske får vara hos dem på påsklovet. För jag behöver barntimmar och dem lät väldigt glada över att jag var intresserad över att vara där frivilligt, men vad gör man inte för att få ihop timmarna? men vilket som så skulle dem höra av sig så jag får veta om jag får vara där eller inte. Det skulle innebär ganska mycket för mig. Självklart så förklarade jag att jag skulle åka iväg till USA och så pratade jag med en som jag kände igen och det lät väldigt positivt. Så hoppas min dag forsätter såhär!


Saknar även min och min systers resa som vi hade i november till Dubai till våra kära familje vänner!


Är på gång

Nu är jag på gång med min ansökan igen på SI! som har legat lite på is ett tag för jag inte har fått tag i någon som är under 5 år och som jag kan kolla efter! Men nu känner att jag verkligen måste bli klar med detta snart så jag kan ha min intervju och känna att jag kommer att komma iväg! Så igår skickade jag iväg mitt brev till min kusin för att han ska kunna läsa och se vad han tycker om det innan jag lägger upp de på sidan. För jag känner att jag vill ha lite koll på den innan jag lägger upp den så jag inte får en massa fel och så, pinsamt! Har även varit och skaffat mig lite flera barntimmar och det känns mycket bättre nu för det känns ljusare och kan slappna av lite.


Arbeten

Sitter med rest uppgifter i samhällen, kan inte påstå att det går så jätte bra men har skrivit ca en halv sida om inte mer men det ska bli totalt en sida. Kommer dock inte på mer att skriva min uppgift är: Ta fram en artikel som handlar om något som är aktuellt inom EU just nu. Redogör för artikelns innehåll och ge dina synpunkter på ämnet. Uppgiften ska omfatta omkring en A4-sida. Men hallo hur lätt är detta ? jag tycker det är jätte svårt men ändå så gör jag mitt bästa för att få ihop en sida. hittade tillslut en aktuell artikel som jag tyckte var intressant och bra att skriva om. Vilket var tur för annars hade jag skitit i den uppgiften.


Hem kommen nyss

Kom nyss hem från att vara hos min systers killes syster. Har varit där för att leka med hennes son, vilket var väldigt roande. Jag satt och lekte med honom och hans grejer, matade honom, fick lägga honom i sängen och sen byta blöja på honom innan jag skulle sätta på han ute kläderna för att sedan sätta honom i bilstolen.  Så under ca 3 timmar så hann jag med en hel del med honom. Han var enkel att hantera grinade nästan aldrig, (visst det var första gången) och allt kan hända men denna gång var han som en liten ängel! jag får se när nästa gång blir men hoppas de blir snart, tycker de är så kul att vara med barn =)

Skriva klart

Nu måste jag verkligen ta tag i detta och börja skriva mitt brev på engelska och skaffa mig mera barntimmar för annars kommer jag då aldrig att komma iväg? jag vill vill vill, komma iväg så jag måste bara klara av detta. Först måste jag skaffa flera barntimmar som sagt men de är ju inte hur lätt som helst att hitta barn som är under 5 år? känner bara folk som har barn som är äldre så hur ska detta gå egentligen? Hoppas att jag löser detta på något sett. Juste jag har faktiskt ett barn som snart är ett år gammal som jag snart ska åka och hälsa på lite. Ska få mata honom så detta kommer gå fine mang ska ni se! men skulle nog behöva några mera barn men vi får se hur jag löser de. Kom precis på att mina bröders mamma hade erbjudits sig att jag skulle komma upp till dem för att vara med en av hennes kompisars barn som är små och är i den åldern jag behöver. Men hur ofta är jag i Sthlm egentligen? men det är bara att ta tag i det hela och åka upp och fixa några timmar där!

Detta ska lösa sig så är det bara för jag vill komma iväg!


Underbara sol

Vaknade av att solen sken in genom fönstret, underbart!

Just nu sitter jag hemma hos syster. Har hjälpt henne med att packa ner alla deras köks saker för att dem ska renovera. Tog väl cirka 2 timmar att packa ner alla deras grejer. Sitter och funderar på när man ska käka? för jag börjar bli hungrig men syster säger inget. Så jag skiter i det. För vrål hungrig är jag ju då inte men lite hungrig.


Fredags mys

Det är denna dag som är lättas att städa på så självklart har jag börjat städa men är inte klar än för jag får för mig att göra en massa annat i mellan. Vilket inte är bra egentligen för då tar de bara längre tid! Men en eller två timmar till tar de nog tills jag är riktigt nöjd. Fredagar är BÄST så är de bara och det innebär att jag är bäst också. Plus i kanten är att de är helg och man får vila ut! Ska även ta mitt fredags bad som jag har börjat ta för det är avkopplande och riktigt skönt. Ligger minst i badet 30 min så mina händer ser ut som russin.

Nej. nu måste jag ta tag i städningen igen och se till att det blir klart någon gång!

Ha en trevlig helg =)


Klaga är kul

Det kan man verkligen säga att det är, ibland i allafall. Men tänkte inte klaga så mycket idag mer än att säga att de har varit en sådär dag idag. Kunde ha varit bättre men kunde även ha varit sämre. Jobbade även ute idag och de blåste och var riktigt kallt! men tur man kom in i värmen sen. Plus att jag fattar inte vf ska vissa personer vara så sura.. Men skönt har bara 3 veckor kvar på min apu. Sen lov och sen skola igen. I morgon får jag sov morgon och börjar inte förens vid nio, vilket innebär att jag ska sova lite längre och kan vara uppe en timme extra idag. Men dock slutar jag klockan 4 på en fredag och det är verkligen inte kul, medan alla andra företag häromkring slutar vid ett.

Ikväll är det Familjen Jackson på 4:an vid klockan 21:00 och det är verkligen ett måste att se det enligt mig. Har även sett filmen som kom ut med michael, filmen var frym tycker jag! Så hade tänkt mig att köpa filmen, men har inte hunnit de än. Han var verkligen en toppen artist, synd man inte hann se honom i verkligheten.Det hade nog varit en upplevelse. Lyssnar ibland på hans låtar och vissa är så bra att man blir rörd.

Såg denna text när jag skulle gå på toa en gång på ett företag som vi var hos.

Trött och irriterad

Solen lös upp dagen på sitt bästa sätt men hjälpte inte mig och min dag, för den blev inte som jag hade velat. 
Min dag har inte varit jätte kul. När man väl är ute på apu så verkar det som man bara får göra skit saker och dem tror att man kan allt och lite till. Plus att dem tror att jag inte kan skala en kabel? så dem säger det där behöver inte du göra de gör jag så kan du bara koppla in det sen. Hur tröga tror dem att jag är? Vissa gånger tror jag verkligen att de tror att jag inte kan ett skit, så här var det inte alls förra gången jag var hos dem vilkey jag tycker är väldigt tråkigt. Men det är inte alla som är så mot mig men de finns typ en-två som är de. Plus att jag har fått mig en tanke ställare, är detta verkligen det jag vill bli? I vissa stunder är det verkligen inte kul alls medan i andra är det jätte kul och jag fattar allt. känns som att jag bara gnäller på min blogg just nu men trodde det faktiskt skulle vara roligare på apu:n denna gång för när jag var där förra gången var det jätte kul och ville tillbaka men nu vet jag inte varför det är så himlans tråkigt. Händer inte alls mycket som är kul på apu:n. Men snart kommer det tider då jag inte kommer gnälla något.


Just nu ligger jag hemma hos min kompis men hon är på sin apu plats så jag ligger hemma hos henne själv eller egentligen är jag inte själv för hennes pappa är hemma också. Hon slutar vid 20:00 så blir att gå och möta henne då. Annars hade jag tänkt att lägga mig ner och sova en stund strax för det verkar ju inte hända något annat roligt. Virserum är en ganska tråkig ort måste jag säga. Det händer lite mera i Målilla fast inte så mycket mera.


Aj mina fötter

Något är fel på mina fötter, dem gör ont. Eller föresten det kan vara mina stålhätta skor som jag har på apu:n är inte van att ha sådana skor varje dag. Men till slut vänjer jag väl mig, men jobbigt är det! I morgon har det även gått halva min tid på Hjalmar Ohlsson Elbyrå i Virserum, det är både tråkigt och inte för efter det så ska jag till ett annat ställe och ha apu fast i två veckor då blir det på IG Elektriska. Där kommer jag att vara med min syster kille. Det kommer nog blir roligt men jobbigt, tror han kommer köra med mig rätt så mycket tanke på att jag känner honom.
För övrigt är det ganska bra med mig, men trött. Längtar som bara den till Helgen för då blir de ännu mera vila. Vilket är skönt är att jag inte har något planerat inför helgen mer än att sova vilket är väldigt skönt! annars händer det inget kul alls i mitt liv just nu känns de som. Behöver någon som livar upp stämningen men vem? det är den största frågan.

Äntligen

Nu är mamma hemma äntligen! vi åt nyss pizza och pratade om hur dem hade haft det i Stockholm. Skönt att ha henne hemma igen och självklart är det skönt att ha lilla syster hemma också.

Check lista

Lite som jag har hunnit med inom SI. Har redan en grön bock men jag behöver ju flera men sakta men säkert kommer det med!
Application form- Check
References - Alla är ej klara men nästan
Host family letter - Snart klart behövs bara översättas
Passport copy - check!
Criminal record check - Neep
Other certificates - Check!
Childcare experiences - Check men kan nog fyllas på med tiden.
Childcare/family photographs - Check!
Driving license - Check

Solen skiner

Idag igen! Det är super mysigt väder ute. Har faktiskt suttit ute vid trappan med varm choklad och bulle i det härliga vädret. Hunden fick även springa fritt på tomten, upp på ena snö kullen och så hoppade hon till den andra kullen, såg väldigt roligt ut.  Men satt där i solen i nästan en timme innan jag gick in och la mig i soffan igen. Det är så jag har fördrivit min tid i helgen nästan.
Annars idag har jag inte gjort allt för mycket, har gjort lite skolarbete och sen så har jag glott på TV. Väntar även på att mamma ska komma hem från stor stan, fast hon kommer hem senare ikväll. Saknar mamma de gör jag men samtidigt så är det riktigt skönt att vara ensam hemma.  Det är nog dax att vänja sig för att mamma är borta för om jag inte gör det så kommer jag inte klara av att vara i USA!

Promenad

Riktig härlig promenad på ca 1,5 timme ute i solen. Både jag och hunden njöt verkligen. Vi gick en ganska bra bit men efter vi hade varit och hälsat på syster så fick de bli att gå upp mot skogen så vovven kunde springa lite fritt där, vilket alltid uppskattas. Ångrar inte att jag var ute och gick för det var härligt och så fick jag en känsla av att det nästan var vår. Vill bara att de ska bli lite varmare så snön kan smälta så våren kan komma på riktigt.
Klicka på bilderna så blir dem större!
Jag ser ganska nöjd ut på denna bild!
Ute i skogen, riktigt härlig bild enligt mig. Har tagit den själv.

Frukost

Tajm just nu. Står i köket och har precis lagt in sconesen i ugnen, mums. Tänkte att jag skulle lyxa till det lite sådär. Skönt att kliva upp en morgon och veta att man inte måste åka bort till bandy banan för att ta hand om alla snälla barnen. Visst lite tråkigt är de väl allt, men jag tycker det är jätte skönt på samma gång för då vet jag att jag kan göra exakt vad jag vill hela dagen och så kan jag sova ut hur länge jag vill. Men idag kunde jag dock inte sova ut verkade det som. Jag vaknade jätte pigg och glad redan vid 8 på morgonen. Blev ännu gladare när solen sken från fönstret.

Efter frukosten så blir det att klä på sig för att sedan gå en sväng, gör bland annat ett stopp vid konsum på vägen för att köpa lite onyttigheter men känner att jag behöver de!
Till i kväll vet jag inte riktigt vad som händer och sker tror det blir att umgås med Ulrika en sväng idag igen. Om inte så blir det att ligga i soffan och glo på tv och proppa i mig en massa onyttigheter, känner att det är de jag ska göra idag. Ligga och bli fet haha. Nej då inte så vet men lite godis,läsk,chips och kladdkaka blir det nog!
Igår var jag och ulrika även på bambugården och åt lite kina mat, mums så gått det är men dyrt men värt det! Efter det blev det en sväng hem till mig för att glo på tv. Blev en toppen kväll i alla fall och det tackar jag för.
Nej nu måste jag sluta för nu är snart min frukost klar. Ha en toppen kväll/helg.

Snygga Brillor

Apu, apu, apu det är det ända som är just nu plus att jag är trött jämnt om kvällarna. Fattar inte hur jag ska överleve livet efter skolan. Det är riktigt jobbigt att gå upp om morgnarna men det fixar ju lilla jag!  Turen är den att man har de lite roligt på jobbet. Det finns mycket att prata om på arbetet ibland och väldigt många idéer. Jag får även underhålla mig själv lite på jobbet. Därför satt jag och funderade på hur jag skulle underhålla mig själv tills jag kom fram till att jag skulle göra något av kabel stumparna vi hade. Det slutade med att jag ett par glas ögon, en bild kommer längre ner. Självklart var jag tvungen att testa dem, dock blev dem inte jätte snygga men lite fräna blev de allt.
Härligt i morgon är de Fredag och det innebär att det är fredags mys för min del och bara ta det väldigt lugnt! Helgerna är nog det bästa som finns för då får man alltid sova och vila hur mycket som helst. Så denna helg blir det att sova och ta hand om mig själv, får nog bli ett varmt bad med värme ljus och lite i morgon kväll, kanske en cider på de? det är sådant som märks om det blir de eller inte. Men en toppen helg kommer det att bli för min del i alla fall! Hoppas ni andra kommer få en bra helg.
Klicka för större bild

Storm Trivs

Igår var det första dagen på min APU och jag storm trivs. "gubbarna" på jobbet är så himla trevliga och tar verkligen hand om en på ett bra sett. Men usch vad jobbigt och segt det är att gå upp på morgonen. Är inte van att gå upp vid 6 varje morgon för att sedan börja vid 7. Som turen är så har jag varit på hemma plan idag, vilket var väldigt skönt. Vilket löd till en promenad till jobbet och sen bil hem. Det jag har fått göra hittills är att dra rör och sen dra kablar i rören, vilket jag tycker är ganska roligt men man blir dock ganska torr om händerna.
För övrigt så måste jag ta tag och göra klart mitt projektarbete som ska in på fredag. Måste bli klar med all renskrivning men samtidigt så orkar jag inte sitta här och göra det för jag är alldeles för trött för att göra något. Saker måste göras och då är det bara att sätta igång. Så min kväll kommer bli projektarbete och sen i kväll blir det att glo på tv för att sen somna tidigt.
Hoppas ni andra har det bra där ute i världen!

RSS 2.0