Zumba, nya bebisen :)

Börjar bli lite segt att berätta för er att jag har haft sovmorgon idag igen!
Och ni blir ju inte direkt förvånade heller, eller det vet jag ju inte? men kan inte tänka mig det.

Så idag sov jag väl till halv tio tror jag, eller vad det nu var minns knappt själv när jag gick upp. Hur eller hur så blev det frukost och ta det lugnt. Och helt plötsligt så ringer det på dörren, vilket jag blev lite rädd över haha. Men det var tydligen någon som skulle komma och hämta något som hon hade köpt när hon och min värdmamma var på ikea. Så när hon hade varit här så gick jag upp och började fundera på om jag skulle ta och gå upp till posten eller inte? Började även packa min väska för jag skulle gå och träna senare.

Det slutade med att det inte blev någon posten men det blev att fördriva tiden vid datorn istället och prata med en kompis. Men runt 11.10 gick jag ner för då hade min värdmamma kommit hem. Satte mig ner för att prata med henne lite granna angående denna dag och hur allt skulle bli dem närmaste dagarna.  Och sedan fick jag även lite pengar för det är slutet av månaden och jag ska fylla på min mobil med pengar,Sådär nu har jag det sagt.
Så jag gick nog hemmifrån runt 11.30 för att gå till mitt Zumba pass som jag skulle testa på idag. Det är ju rena skämtet att jag skulle gå dit bara. Aja mellan 12-13 var jag allt där och spenderade min tid på ett Zumba pass som var väldigt kul men jag kände mig som en sprattel gubbe. Det där med tankt känsla är nog inte min grej eller så var inte Zumba min grej? ja det är väl vilket som haha. Men jag tyckte allt det var spennande att vara där och svettigt blev det med. Då undrar ni om jag kommer gå dit en gång till? ja faktiskt för att se om det är något eller inte! Men tyckte inte Zumba passet var tillräckligt så jag gick ner till gymmet i 30 min och tränade lite och blev mest magen idag.

När jag kommer ut ifrån gymmet så är det helt plötsligt mycket mörkare och ser ut som att det ska börja regna..Men det blev att gå hem en snabbis innan jag skulle gå och hämta hem grabben. Under hela promenaden till grabbens skola så hoppades jag verkligen på att det inte skulle börja regna vilket det inte gjorde heller. Fast dock började det göra det när vi skulle gå ut ifrån skolan, suck.. Jag blev då fundersam hur länge det skulle håll i sig, men som turen var så kunde vi gå hem i det underliga vädret som var. Blev en liten snabb runda hem innan vi skulle hämta hem tjejen ifrån dagis!
Ikvällen har jag spenderat med barnen. Vi har lagat mat, lekt,kollat på tv, badat och sedan så har vi läst bok! Oj vad mycket man hinner på en kväll när man har dem! Plus nu ligger dem och sover sött!
Fick även en bild för ett tag sedan att lilla bebisen har tittat ut så nu är det 3 barn i huset.
I morgon blir det att börja tidigt så jag ska nog gå och sova nu är det tänkt så jag kommer upp i morgon för klockan står på 6 och då måste jag upp så är det! men sedan jobbar jag ju bara till nio då jag har lämnat tjejen på dagis och killen på skolan!

Så natti natti på er där ute! i morgon är en ny dag med nya utmaningar och roligheter =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Leta presenter!

Vaknar upp på morgonen och var fortfarande dunder trött.. Förstår inte riktigt hur jag kunde vara det efter att ha sovit cirka 10 timmar, kanske är så som dem säger att man har då sovit för mycket?
Hur eller hur så var jag helt slut i kroppen, och jag som tänkte träna? hmm ja det var ju som sagt bara en tanke och lite synd att jag inte gjorde det.!

Fast istället blev det frukost och sedan ta sig in ot Oxford för att kolla efter en julklapp till min lilla syster ( Ronja) där hemma i Sverige och sedan något till bebisen som kommer i morgon här!  Jag hittade julklappen till Ronja men den köper jag någon annan dag, för idag var det meningen att jag skulle köpa något till lilla grabben som tittar ut i vilda världen i morgon :)
Och som turen var så hittade jag lite åt den lilla bebisen. Hittade en gosi filt och en liten nalle, ni får se bild på det i morgon tror jag för jag har inte hunnit tagit bild på det ännu. Så jag ska nog hinna med det innan jag ger bort det =)

Var även inne på lite olika affärer för jag måste allt hitta en julklapp till Emelie.. Har mina tankar om vad jag ska ge men måste fila på min plan lite mera! Och vet du vad Emelie du får inte veta något ;) mohaha vad elak jag är eller hur, men så är det när du sviker mig sedan och så måste jag ju komma på värsta presenten åt dig. Du kommer älska den jag lovar!

Jag var även en sväng förbi scandinavian kitchen för att kolla in vad dem hade att erbjuda och jag måste säga att dem hade allt lite blandade saker. Det bästa var nog att dem faktiskt hade mycket LAKRITS vilket jag blev lite chockad över, men självklart glad =) woho vet vart jag ska gå och köpa mitt lakrits om jag får panik, dock lite dyrt men det är ju helt klart värt det!

När jag stod och väntade på bussen så började det regna och jag kan absolut säga att det var väldigt lite men ändå! Älskar verkligen att åka buss, det är så avkopplande och lugnt! Väl hemma blev det att koppla av lite innan jag skulle ta och börja jobba. Min värdmamma ringer mig på mobilen och hon är längst ner? hmm ja hon visste visserligen inte att jag var hemma men ändå. Hon ville fråga om jag var hemma eller inte och om jag kunde ta barnen lite tidigare än vad hon hade sagt. Så jag fick väl jobba sisådär 2-3 timmar och jag klagar inte! Så vi hann med att laga lite mat, gosa, leka och så får vi ju inte glömma bort badet!

Och när föräldrarna väl kom hem så blev jag ledig igen. Sa att jag skulle gå upp och byta om och gå till gymmet då min värdmamma frågar, har du blivit en tränings narkoman? Jag svarar nej. Men hur eller hur så tog jag mig till gymmet för att träna, väl där så kom det som en chock det var typ fullt med folk! Så jag blev lite sådär feg om jag ville träna eller inte, men jag tog mig mod och tränade.! Frågade även efter lite flera övningar till magen, han jag fick hjälp av var jätte duktig måste jag säga. Dock tror jag inte att jag kommer komma ihåg alla övningar men men det återstår och se när jag väl ska träna nästa gång! Och på tal om annat snacka om att jag har dålig balans det märktes ganska väl i vissa övningar som han visade mig! SÅ totalt blev det ett pass på 1,5 timma och jag blev super glad av att vara där inne. Blev inte någon bastu idag heller, egentligen vet jag inte varför men det blev bara inte så. Skrev även upp mig på ett Zumba pass i morgon mellan 12-13 och hoppas verkligen att det är kul, värt att testa i alla fall och se vad jag tycker.

Sen jag kom hem har nog bara suttit här och ätit en banan och försökt prata med mina bröders mamma men hon försvann helt plötsligt så tror faktiskt hon gick och la sig, så jag får nog prata med henne en annan dag. Fast nu ska jag allt lägga mig ner i sängen och försöka sova och ta mig upp en skaplig tid i morgon!
FÖrstår inte heller hur jag kan skriva såhär långa inlägg nästan varenda gång, händer det verkligen så mycket här i london? hmm ja det måste det väl göra eller så berättar jag väldigt punktligt vad jag gör under mina dagar!
Hur eller hur Sov gott och ha en toppen onsdag i morgon =)

Woho lilla bebisen kommer i morgon och då är det helt plötsligt 3 barn här i huset, mysigt!
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Det roliga var..

Att jag och min vän Emelie skulle få vara modeller för en dag här i London!

Woho nu vet ni det ;)
Nej men allt var super duper kul att få göra det här i London också absolut, men dock lite för mycket vänte tid och vissa var lite för otrevliga. När tjejen skulle sminka mig så frågade hon vad jag ville ha och så vidare och då sa jag att jag ville ha mera naturligt, så det fick jag. När jag väl var klar så hade hon valt brun ögonskugga på mig vilket är lite roligt, för varenda gång jag blir sminkad så väljer alla brun ögonskugga. Så det tyckte jag allt var lite festligt att hon också valde det. Håret gjorde lite lockigt, men hade nog föredragit vågit men det gör inget jag gillade det ändå! Jag var även super nöjd med mitt smink medans Emelie inte direkt var det. En annan rolig sak var att när vi skulle fixa håret så fick Emelie en som var svensk och sedan när hon skulle sminka sig så var han också svensk, liksom vad är oddsen att det blir så? inte så ofta i alla fall ;)
Under hela tiden så kunde man få dricka vin,juice, vatten och mycket mera men jag valde bara juice klockan var ju bara typ 10 när vi kom dit!

När alla bilder hade tagits så var det bara att vänta på att vi fick se dem. Snacka om att bilderna är verkligen inte billiga, visst jag hade väl råd med någon bild men jag tycker verkligen det är dumt för mycket pengar.. Fast hon som visade oss bilderna och allt sänkte priset hela tiden och ville verkligen att vi skulle sköpa och så vidare. Vi sa till henne flera gånger varför vi inte ville köpa men ändå fortsatte hon att försöka sälja. Men Emelie och jag gick därifrån utan någon bild så jag kände mig väldigt stolt!

Alltid lika skönt att komma hem när man har varit borta! Så det blev att ta de lugnt och ta en macka till lunch. Blev även att prata med städerskan för hon var hemma hos oss som hon alltid är på måndagar. Med våran städerska kan jag verkligen prata om vad som helst vilket alltid är jätte skönt plus att man får veta hur hon har det och så vidare. Hon förstår en så bra tanke på att hon inte heller kommer ifrån England! Sedan kom det även två killar för att dem skulle fixa värmen här hemma, vilket jag inte visste om? visst jag visste att det var kallt nere i köket och vardagsrummet men inte att dem skulle komma. Så det fick jag veta av städerskan när jag kom? aja ena av killen var jätte söt, var nästan så man skulle ha frågat om han var singel ;) Fast feg som jag är så gjorde jag inte det.. Ibland är det inte alls bra att vara feg.!!

Vissa kvällar/dagar är verkligen så att man bara vill rymma bort och inte komma tillbaka än på ett tag och så kände jag verkligen idag. Finns vissa som förstår mig när jag säger detta och vissa inte men så är det!
Hur eller hur så vart kvällen inte så jätte bra och det kommer jag inte ta upp här! Men som tur var så slutade den bättre än vad jag hade tänkt mig!


Over and out!
Från bruden i London
// Angelica

Fika på FIKA!

Idag vaknade jag vid 8 och var klar vaken men kände inte alls för att gå upp för jag låg och små frös.
Så jag låg och vred och vände på mig flera gången men runt 9 skickar Emelie och frågar vart vi ska mötas och så vidare och vilken tid. hmm jag skulle ju träna? så då var det dax att något skulle hända i mitt lilla huvud.

Så först tänka ut en tid som jag kunde möta upp henne på och sedan fundera på när gymmet öppnar tanke på att det är söndag? Jag hade helt klart fått för mig att det öppnade klockan tio för att det är söndag som sagt men ack så fel jag hade!  Dem öppnade klockan 9 och stänger 5, så jaap jag hann innan det stängde ;)
Tränade cirka 1,15 och tog ut mig rejält, eller nej jag var helt borta idag? vet inte alls vad det var med mig, suck. Men tränade gjorde jag allt och det är väl det minsta men det är bara mindre kul när vissa personer bara glor på en.. Så jag försökte göra mitt bästa av allt så jag tränade i alla fall min över kropp ganska okey idag, kände dock att jag kunde göra mera åt saken men sket i det.

Efter gymmet blev det hem och lämna av alla grejer och sedan äta lite mat innan jag skulle ta mig en promenad ner till Camden för att möta upp Emelie för att sedan ta oss vidare till Brick lane och checka in stället som vi skulle fika på med dem andra tjejerna som vi skulle möta upp sedan.  Emelie och jag gick förbi cafet en eller två gånger och missade det båda gångerna men kanske inte så konstigt? För det var nog verkligen det minsta cafet jag har varit inne på, nej då det är det väl inte men litet var det allt! Det fick inte plats med allt för många där inne, men något jag tyckte verkade mysigt var att dem hade ute terass som man kunde sitta på, fast vi satt inne.!
Jag och Emelie var där 1 timme innan tjejerna kom så vi tog oss en öl och satt och små pratade om allt möjligt. Vi flyttade även bord typ 2 gånger? aja hur eller hur så tyckte jag det var mysigt. Dem andra kom runt 4 och fikade med oss, eller rättare sagt åt!
När alla var på plats var det 7st och det var. Jag, Emelie, Anna, Katarina,Hanna,Anna ochEllen. Alla åt något fast jag och Katarina tog en fika medans dem andra valde att äta!
När väl notan kom så betalde vi och så skrattade jag åt det hela på grund av att jag och Emelie gick därifrån utan att betala våra öl, mohaha. Vilket jag tyckte var lite kul. Plus jag fick mig en liten shock! dem ville ha 12,5% av notan i drix vilket var helt sjukt tycket jag, så bara i drix fick dem 8 pund vilket motsvarar 80-90 kr hemma i sverige, suck! tycker att man kan få ge dem den drix dem förtjänar för dem var inte värda 8 pund i drix.. Aja hur eller hur så var det riktigt mysigt att vi alla var samlade =)

På vägen hem var jag lite seg och dan men var glad att jag nästan var hemma för klockan vad väl mellan 6-7.. Så satte mig och försökte prata med mina två systrar där hemma i Sverige men det gick inte så bra på grund av att dem har typ storm hemma, så det var ju mindre kul men kunde prata med dem lite i alla fall plus att jag hann läsa en bok för lilla syster.!
Har även suttit barnvakt här hemma ikväll för dem skulle till grannen och dricka glögg typ. Jag var ändå hemma så för mig kvittade det om jag var det eller inte.

Men nu tror jag att detta långa inlägg får ha ett slut! Så god natt på er där ute i vilda världen för nu ska jag sova för i morgon är det ännu en dag här i London och den ska jag spendera med Emelie på roligheter, men jag ska inte avslöja vad det är för det får ni veta i morgon =)

Kommer väl även lite bilder snart igen så håll utkik!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lördag den 26/11 2011

Hmm vad ska vi skriva idag då.
Jo att jag hade ännu en sovmorgon och sov hur skönt som helst denna natt. Vaknade upp runt 8.30 och var klar vaken men ville ändå sova vidare för jag hade tankar på att gå till gymmet men sket i det på grund av att jag skulle ändå hinna med det i morgon.

Så jag tog det allmänt lugnt på morgonen och kollade lite på tv och bara mös innan jag gick ner och åt frukost och sedan gjorde mig i ordning.
För vid 13 så skulle jag möta upp Emelie och en ny tjej som heter Hanna på oxford. Vi skulle gå och shoppa och fika och kolla runt lite, för hon hade aldrig varit där innan. Men jag erkänner själv att det var det dummaste jag har gjort, suck. Inte för att det inte var trevligt men det var så grymt mycket folk, jag hade det i huvudet hela tiden att det skulle vara mycket folk, men inte så mycket!!

Så vi tog oss en fika på starbucks innan vi skulle ta oss in på primark, en lördag? hmm ja det är helt sjukt. Jag kollade på ett par skor som är lite mera åt vinter hållet men när jag väl hade tagit dem och så vidare så såg jag att ena skon var sönder. Jag sa även till en av dem som jobbar där att dem var sönder och frågade om dem hade flera. Han svarar surt nej och att jag var tvungen att köpa dem ändå fast dem var sönder och för samma pris.. Suck vem vill köpa ett par skor som är sönder? inte jag i alla fall så jag frågade när dem får in nya och det får dem nästa vecka och då ska jag ta mig dit och köpa ett par! För dem var riktigt snygga måste jag säga =)
Hur eller hur så var det grymt mycket folk så om det är någon som läser detta så säger jag bara åk inte till primark en lördag! skönt nu har jag fått det sagt med.

Efter jag och Emelie hade sagt hej då till Hanna. Så kom jag på idén att vi skulle gå lite granna och när jag säger lite så blir det alltid lite väl mycket, hmm undra varför? vi gick i alla fall en bra bit. Vi gick ifrån oxford till tottenhamn court road och vidare till Camden town och där beslöt vi oss för att ta och äta lite och det blev på KFC, mums det var gott! Fast kvällen var inte slut där jag skulle ha gått ut och dansat men ingen ville och det var lite strul hit och dit så efter vi hade ätit så beslöt vi oss för att gå på ett varsit håll. Jag tog mig ännu mera motion hem så jag gick alltså hela vägen ifrån oxford hem till min dörr.! Måste säga att jag var impad av mig själv, för det är inte en liten bit vi gick heller =)

Så min kväll spenderade jag framför tv.n med en massa julfilmer som dem visade på tv.n Känner dock ingen julkänsla men jag är van det är ungefär så det brukar vara.! Har inte känt den känslan på några år nu, vilket är jätte tråkigt egentligen men det kommer nog kan jag tänka mig. Tog mig även lite godis och åt och drack ett glas vin, kände väldigt mycket för att mysa och bara ta det lugnt för att det blev som det blev.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Grabbarna och jag!

Det där med sovmorgon är bara för mycket just nu!
Idag vaknade jag vid 8 och var nästan klar vaken med ville inte gå upp för jag inte var tvungen så jag gick upp vid 9 istället! Men jag var inte allt för glad när jag klev upp då för jag hade ont i skallen plus att jag inte visste hur jag skulle jobba!

Så jag började plocka udan lite i mitt rum och fixa lite och sedan så bestämde jag mig för att lyssna på lite musik och fundera ut lite saker =)
Men runt tio så ringde min värdmamma och frågade om jag var hemma och om jag kunde ta tjejen några timmar. Självklart kunde jag det! så jag tog henne runt 11.20 tills klockan var 15.30 tror jag klockan var. För hon kom upp till lekplatsen med grabben så var vi där tillsammans i nästan 40 min, det var jätte mysigt. Väl hemma så bestämde jag mig för att dra mig undan och träna lite som jag egentligen inte hade tänkt men mamma sa att jag kunde gå och träna eller göra vad jag ville. Och när någon annan säger så låter det verkligen toppen att gå och träna och sedan basta en stund.

Så jag tog min träningsväska och gick till gymmet. Väl där så hade jag inga mål direkt men att jag skulle träna under kroppen idag för igår tränade jag över kroppen! för trotts allt så behöver vissa delar av kroppen vila! Visst egentligen vilar den ju inte när jag springer? men vad gör det, jag använder ju inte vikter när jag springer. När jag stod där på rullbandet idag så kände jag mig så fri, vet inte alls varför.. Fast efter tio min i uppförsbacke och sedan 23 min springning så blev det trotts allt 5km jag är stolt över mig själv för jag ställde mig där och hade inga mål över huvudtaget med träningen idag. Det ända var att jag skulle ge gärnet på allt jag gjorde, de måste jag verkligen säga att jag gjorde med.
Och det roligaste av allt är att det alltid är fullt med killar på gymmet, fattar inte varför det alltid är killar där och aldrig någon tjej typ. Och om det kommer in en tjej så använder hon inte sånt som jag använder typ men ändå. Det är själva grejen, bara killar eller gamlingar som är på gymmet här. Visst jag klagar inte för det finns vissa killar som ser riktigt bra ut ;)

När man väl är inne på gymmet så försvinner alla tankar som man har i huvudet och det ända som finns där är att jag ska nå mitt mål eller att jag ska faan ta mycket mera nästa gång jag gör denna övning. Så det man har i huvudet är väl hur mycket man tar och hur många gånger man orkar med det innan man faller ihop. Haha vilka tankar!!!

På vägen hem så köpte jag mig lite chips för jag tycker verkligen jag är värd det! men dem tränas ju bort i morgon igen så det gör ju inget ;) Så nu sitter jag här i soffan och kollar på film medans jag skriver, kan inte säga att det är det lättaste men det går. Annars är det bara roligt att höra engelskan och bara sitta och njuta av livet som jag lever.
Träna,jobba och må så bra jag kan plus att jag umgås med bra människor i ett nytt land. Det kan ju inte bli mer än bra? Jag trivs i alla fall.
Som ni kanske förstår så sitter jag barnvakt ikväll åt min familj som jag jobbar åt för dem är typ hos grannen och har det trevligt, plus att dem la barnen så jag har bara suttit vid tv.n hela tiden.!
Men nu tänker jag nog stänga ner denna dator och bara mysa mig framför tv.n istället :)
God natt på er där ute i vilda världen! i morgon blir det även fest =D

 Klicka för att få större!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Träning och jobb!

Det är bara för lyxigt att ha sovmorgon varje dag.. Börjar tröttna på det lite, konstigt nog. För när man väl får sovmorgon så ska man inte klaga och det göra jag inte heller men jag erkänner bara att det börjar bli jobbigt.! Vill kunna jobba och inte vakna vid 8 och inse att jag kan sova vidare.

Så idag gick jag upp vid 10 och bara tog det lugnt. Runt 12 så gick jag och mötte en kompis så tog vi en promenad. Vi stannade även och åt lite mat vilket var jätte trevligt! efter det blev det ännu mera promenad innan hon var tvungen att åka hem och jag tog mig till gymmet för att träna lite.
Var inne på gymmet i cirka 1,10 min och jag kände mig verkligen i form. Men efter träningen blev det att gå hem och lämna väskan och allt och bege sig mot grabbens skola för att hämta upp honom.

Väl vid skolan så hämtade jag upp en trött och glad kille. Det jobbigaste var nog när han stack åt andra hållet och jag fick mig en liten spring tur ner för att stoppa honom! En icke glad Angelica fick tag i honom på scootern till slut, men det var inte alls kul.!
När jag väl fick tag i honom så skrattade han bara och sa till mig att det där var roligt. Klart det var kul när jag fick springa och han blev stannad men hoppas verkligen inte det händer igen.
Hemma på våran gata så mötte vi våran svenska granne som bor någon dörr i mellan oss bara. Stog väl där och pratade ett tag och sedan så gick vi hem för att lämna av alla grejer och sedan hämta hem lilla tjejen från dagis.

Så jag tog båda barnen hem och lagade lite mat som blev fiskpinnar och coscos, som vi inte har ätit på ett tag. Fast jag gjorde lite kött och sås och potatis till mig, mums vad gott det var ska jag säga er!
Det blev även att leka och busa, ringa till min lilla syster, mamma och styvpappa där hemma i Sverige.! Mina värdbarn tycker verkligen om att prata med min familj där hemma i Sverige. Efter samtalet blev det att bada dem båda och sedan lägga dem, grabben somnade nästan när jag hade läst klart boken för honom.

När båda sov så tog jag mig en titt på tv och datorn fick även följa med för att undehålla mig ännu mera för det är inte alltid något bra på tv. Men jag slutade nog runt 22 tror jag och då gick jag upp och la mig i sängen men kunde inte somna men efter ett tag gick det hur bra som helst!
Såhär får man upp så fort man är klar på spring bandet men denna gång gick jag och sprang så jag varierade lite granna :)



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Onsdag,pappa åker hem,träna,fika och Ledig!

Tror nästan jag fick med allt i rubriken så vet inte om jag behöver skriva så mycket här? hmm jo klart jag ska!
Var för trött för att skriva detta inlägg igår efter jag hade skrivit dem andra plus att jag la mig och kollade på en film direkt efter.

Så dagen började med sov morgon som jag har haft ganska många gånger nu!
Efter min fina sovmorgon så satte jag mig ner och skickade en hel del bilder till min kära vän där hemma i Sverige för jag hade helt glömt bort att skicka dem efter att han hade varit här.! Så det var bara att sitta ner och skicka dem flesta bilderna och jag kan säga att de var många tog dock nästan 1 timme att skicka dem för man kunde typ bara skicka 5-6 st åt gången på mailen...

När det väl var klart så skulle jag gå och träna men det blev så att jag mötte upp en kompis och tog en promenad och åt lunch och när vi väl hade kollat klart i alla affärer och lite annat så blev det att hon gick hem och jag gick till mitt älskade gym!
Denna gång tränade jag i cirka 1,5 timme igen och jag förstår inte en sak, jag är nästan aldrig trött efter ett pass och även maxar jag mig till max men ändå så känns det inte som kroppen vill att jag ska bli starkare.. Hmm mycket konstigt i alla fall men hoppas att det börjar hända något med min mage snart! Fast efter nyår blir det ändring på mat vanorna ganska mycket inge godis och så vidare för de stör min träning ;) Eller jag kan inte äta mitt i veckan i alla fall jag kan göra det på helgen istället i en viss mängd och med måtta!

Efter träningen blév det att gå hem och glo lite och bara ta det lugnt hjälpte till lite med barnen. Dock så kan jag inte göra så mycket för barnen säger bara nej till mig när föräldrarna är i närheten men jag försökte i alla fall hjälpa till. Plus att jag hängde även upp en tvätt som jag kände att jag behövde göra och sedan hände jag även upp deras tvätt innan min.

La mig nog i sängen runt 20.30 tror jag och kollade på en film, snacka om att det var skönt filmen var väl sådär. Ärligt så minns jag inte ens vad den heter men ja det var ju ingen toppen film heller så. När den väl var slut så var jag inte ett dugg trött konstigt nog men jag satte mig här vid datorn en sväng och sedan la jag mig nog inte ner förens runt 23 för då började jag känna mig trött men inte jätte trött men somnade gjorde jag i alla fall.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tisdag - besök av Pappa =)

Visste inte riktigt om jag skulle åka in och möta pappa eller inte, men till slut när jag väl hade ätit frulle och allt så tog jag tag i allt och åkte in för att möta upp pappa.
Det var väl tur i oturen att jag åkte in för jag hittade lite mera kläder på primark till min fina lilla syster där hemma och sedan så hittade jag en väst till mig som jag har kollat lite över allt på. Så nu har jag även en väst att ha på mig och inte bara en jacka, woho =D en glad Angelica.

När vi väl var klara där inne så tog vi oss och satte oss på en pub för att vila lite. Efter det drog vi vidare mot oxford street ja vi var ju redan på den men en liten bit upp på gatan gick vi, för oxford street är en bra lång bit! Så när vi väl hade gått där ett tag så bestämde vi oss för att käka lite så det blev Donken. Tyvärr efter maten var jag tvungen att åka hem på grund av att jag skulle åka och hämta barnen, först killen i skolan och sedan tjejen. Fast jag klagar inte för jag jobbade bara till 18.30!

Drog då vidare till pappa och hans fru ännu en gång men denna gång åkte jag till deras hotel och mötte upp dem där för att umgås ännu mera än vad vi redan hade gjort. Efter en stund inne i hotelet så tog vi på oss jackorna och gick till en italiens resturang och åt som låg snett emot hotelet nästan. Mycket mycket god pizza måste jag säga! Och ölen smakade fint fint med fast det har den gjort varenda gång jag har druckigt den, dock gillar inte min mage att jag dricker öl! dock så stör det mig väldigt mycket för öl är gott.

Juste när jag kom till hotelet så orkade jag inte ringa till pappa så jag sa till honom som satt där och frågade om han skulle kunna öppna åt mig för jag skulle gå upp till pappa. Som tur var så kände han ju igen mig så han släppte in mig och så frågade han även om jag visste vilket nummer han bodde på. Hur eller hur så var han väldigt snäll och när jag skulle åka hem så sa han hej då och jag med självklart och sa nu ses vi inte mer, oj vad elakt det där låter haha men det är ju sant!

Innan jag åkte hem så satt vi på hotelet och tog oss en öl jag och pappa och hans fru tog en cider. Att dricka en öl brukar då inte gå så segt som den gjorde igår kväll kan jag säga men kan vara för att jag var trött och seg och pappa var det med så vi satt och gäspade lite titt som tätt. Till slut när nästan ölen var slut så sa pappa nej du får ursäkta mig men jag är trött och då var klockan runt 23 tror jag. Hmm inte konstigt? dem har gått hela tiden när dem har varit här i London dem har inte tagit taxi eller åkt buss så jag är riktigt impad på dem! Så inte alls konstigt att dem är trötta!

Så jag tog bussen hem och väl hemma så kunde jag inte somna, förstår inte vad det är för fel? avskyr när man vaknade flera gånger under natten och sedan vaknade mitt i natten och är klar vaken, suck!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Måndag- besök av Pappa!

Hej hoppsan på er!
Nu var det ju allt ett tag sedan jag skrev. Mitt senaste var ju om att jag hade varit på bio men nu ska jag skriva om mina dagar med min pappa och hans fru.

Måndagen började ganska lugnt tycker jag fast ändå inte..
Jobbade lite på morgonen innan jag skulle ta bussen till pappa för att möta upp honom och hans fru för att äta lite lunch och sedan ta oss in mot alla fina turist grejer som finns här i London. Tanke på att det var många år sedan pappa var här så var han väldigt glad över att se allt.
Det bästa var nog när vi var vid picadilly och pappa säger: men såhär kommer jag då inte ihåg detta ställe.! haha jag skrattade faktiskt kan jag erkänna. Tror han inte själv att saker förändras? hmm roligt var det i alla fall :)

Efter alla turist grejer så blev det att ta sig lite middag i närheten av pappas och hans frus hotel och jag måste verkligen säga att deras hotel var super fint och låg bra till. Så vi åt på en indisk resturang, super god mat verkligen och stark var det med! Efter allt detta blev det att gå till hotel rummet och sitta där och prata och ha det allmänt skoj, får ju inte glömma att jag har ju färgat håret hehe. Säger inte vilken färg för det får ni allt se på kort någon annan dag för jag har inte tagit ett enda kort med den nya hårfärgen.

När jag sitter på bussen på väg hem så får jag en jätte konstigt kille bredvid mig nästan. Först frågar han mig om den bussen vi åkte gick till ett ställe och så vidare, men där slutar inte det. Han börjar låta som en hund efter ett tag? undrar alltid varför jag ska få råka ut för alla skumma grejer. Sedan var jag tvungen att säga till han att det var den stationen som han skulle gå av på och då kommer ännu en fråga, går det en buss tillbaka? jag svarade ju självklart på frågan och sa ja, det gör det. Han bara skrattade och gick av bussen.

Hur eller hur så var jag trött och sliten när jag kom hem på kvällen. Men ändå kunde jag inte somna, plus att jag vaknade flera gånger under natten, piss!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Nya twilight breaking dawn 1

Att vakna tidigt en söndag är aldrig roligt och inte lika roligt när ens kompis (Emelie) sover hela dagen ;)
Fast får skylla mig själv att jag inte låg kvar i sängen lite längre.
Fast hon vaknade till efter några timmar och jag kunde då börja göra mig iordning för att åka in för att möta henne utanför svenska kyrkan. Var där först vilket jag inte trodde att jag skulle vara. Hon kom väl efter 10 min efter mig eller något så jag fick ju inte vänta så länge på henne. Väl inne på marknaden var det lika mycket folk som det var på lördagen nästan men man såg att det var många som gillade marknaden för det var mycket som var utsålt. Fast jag köpte ju det jag ville ha på lördagen =D

Efter marknaden åkte vi in mot Camden, ja kan ni tänka er haha. Där blev det att köpa biljetter till den nya twilight filmen. Men den skulle inte börja förens vid 6 och vi köpte den vid 3 så vi hade lite tid som vi kunde spendera i Camden och det gjorde vi med att dricka kaffe och var inne på HM och juste vi var även inne på select en affär som jag gillar :)
Fick även med oss en annan tjej (Katarina) när vi skulle kolla på film så hon kom in lagom tills vi skulle äta. När vi var klara med maten och allt så var det väl 30 min kvar tills filmen skulle sättas igång och jag kan säga er att det var svårt att hitta bra sitt platser för det var typ fullt över allt men jag hittade tre ganska bra platser faktiskt, dumt att klaga! Det var till och med en tjej som offrade sin plats och flyttade ut sig på kanten för att vi skulle kunna sitta bredvid varandra, riktigt snäll tjej!

Sedan var det hem gång och jag sa hej då väldigt fort för jag hade min kära far i telefon, sorry tjejer att det gick så fort men vi träffas ju snart igen!

Tog väl cirka 20-30 min för mig att gå hem, det finns ett ställe på vägen hem jag nästan alltid gå springer på varje gång jag går där. Kan vara för det är lite getto ställe och ändå är det väldigt nära London? hmm jaja jag klarade ju mig hem även denna gång så jag klarar mig nog några gånger till den vägen, bara man inte går den efter midnatt så tror jag inte att de är någon fara. Väl hemma blev det lite tv tittande och bara mysa i mitt rum med tända ljus och lite godis :)


Klicka på denna för att få den större :)  

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Julmarknad i Svenska kyrkan

Det är exakt vad ni läser!
Det är den 19 november och det är julmarknad i våran Svenska kyrka här i London och livet leker. Ingen snö ingen direkt kyla men julmarknad ska det minnsan vara, vilket inte kändes helt rätt? men men jag var där och jobbade en helt klart rolig upplevelese. Mötte flera goa människor och ibland visste man bara inte om man skulle fråga på svenska eller på engelska, haha så det blev lite blandat.
Jag jobbade från 11-18 och det var 5 andra tjejer med. Vi sammarbetade väldigt bra och jag tycker det flöt på väldigt bra, det var inte alls så jobbigt som jag trodde de skulle vara. Men helt klart så kom det dö tid och det var ju mindre kul för dö tiden kom ungefär efter 4 då man visste att man typ bara hade några timmar kvar. Fast som tur var så kunde vi ju liva upp stämningen lite!

Men efter jag hade slutat så gick jag över till svenska puben för att sitta och prata med tre andra vänner, var jätte trevligt. Vi satt även och väntade på Emelie för vi skulle gå vidare sedan för att käka något för vi var lite hungriga. Efter maten blev det att gå en sväng till baker street,oxford street och picadilly och sedan covent carden. Helt klart det mysigaste jag har gjort kvälls tid tanke på att julbelysningen är igång nu och det var så mycket folk som var ute bara för att kolla på det när klockan var 9. Det var inte alls jobbigt att gå denna runda för jag hade ju två goa vänner som underhöll mig hela vägen, haha. Visst jag stod för ganska mycket underhållning med men det är väl det så det ska vara att man bjuder på sig själv lite.

Till slut så åkte vi hem och på vägen hem så blir vi kollade på busskort och vet ni vad, jag blev godkänd ;)
Fast det var faktiskt två person som inte blev det och hoppas dem fick betala mycket för det, haha. Så elak jag är jag vet men rätt åt dem om dem inte betalar för sig. Sen är det faktiskt första gången jag är med om att det är kontrolanter på bussen har varit med om det två gånger på tuben men inte annars. Fast jag är ju så bäst så jag klarar mig ju alltid :D

Hur eller hur väl hemma liggandes i sängen så kunde jag verkligen inte sova och ännud roligare att man ligger och vrider sig i sängen, suck. Vaknade även flera gånger under natten avskyr när det blir så ,suck :(
Fast så kan livet vara, hej svejs!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fredag den 18 november 2011

Ta grabben till skolan och sedan umgås med lilla tjejen hela dagen. Grabben var dock ledsen när vi lämnade huset men det var nog mest för att hans mamma var hemma och han ville ju självklart stanna hemma med henne, men till slut när vi kom iväg så blev det bättre efter en liten stund. Promenaden till skolan tog inte så jätte lång tid men typ 30 min och att ha en vagn är verkligen jobbigt i alla fall när dem båda ska sitta i den, suck. Men stark som man är så fixar man de!

Efter vi hade lämnat grabben så blev det att gå till parken med tjejen och kolla på ankorna och bara mysa. Jag gillade dagen skarpt för solen sken och tjejen och jag fick lite egen tid, vilket jag alltid tycker är mysigt. Vi var ute i det fina vädret i cirka 3,5 timme, varken hon eller jag klagade. Väl hemma efter våran lilla runda så var jag lite trött och seg plus att när jag väl slutade och satte mig på mitt rum började jag känna hur trött och seg jag var, inte kul alls. Tog det lugnt ett tag men sedan så var jag bara tvungen att göra något så jag stack och tränade. Tränade i 1,5 timme och sedan så bastade jag i 1h och sedan var det bara att bege sig hemmåt =)

Man kan inte säga något annat om att jag var trött på kvällen efter jag hade lagat mat och ätit. Satte mig vid datorn och pratade med mina bröder och sedan hans mamma och syster. Vilket var jätte trevligt men var nog lite för trött för att prata med dem för jag satt och skojade och skämtade hela tiden. Fast till slut så orkade jag inte mera så jag gav upp och la mig i sängen istället och sov.
Min fredag var väldigt bra och lugn med lite vin och brio ost och kex.

Huset som ni ser på bilderna är ett ganska känt hus. Det är så att det spelades in en film i det huset vilket jag aldrig kommer ihåg vad den heter men hur eller hur så är det känt och jag var jätte nära det =D säger till när jag kommer ihåg vad filmen/boken heter.

Klicka på bilderna för att få dem större!
                         

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Rena lyx veckan

(Gårdagen)
Denna vecka känns det ju bara som jag har haft sovmorgon.
Självklart tackar jag inte nej till det =)

så idag blev det att gå upp runt 9.30 och göra sig i ordning för att gå till gymmet. Hade eett sådant sug efter att träna och jag kan säga att det händer nog inte ofta, fast jo för mig har det nog gjort det sedan jag började att träna här i England. Var väldigt länge sedan jag kände denna energi och orken som jag har till träningen just nu. Fast det kan vara för att jag vill uppnå så mycket och då behöver man verkligen ligga i!
Plus att jag tränade inte igår och inte i tisdags för jag inte hade tid för det. Men nu jävlar ska det tränas! i morgon ska det även bli ett träningspass efter jag har jobbat och då går jag till mitt ordinarie gym och tränar och efter det blir det nog lite simning och senare på kvällen träffa lite vänner.

Efter gymmet så blev de att gå hem en liten runda för att sedan gå vidare in mot Camden för att möta upp Emelie som är världens upptagnaste brud på detta ställe,haha eller inte. Det blev i alla fall en kaffe och sedan gå och kolla i en affär och där var våran lilla dejt över för hon var tvungen att vara hemma ganska tidigt på grund av att hennes tjej fyller år idag.
Jag gick inte hem för att hon var tvungen så jag tog mig en promenad i Camden helt själv. Gick in och ut i nästan alla affärer bara för att tiden skulle gå lite fortare.! Det lyckades jag med ganska väl för vid 15.50 var jag på väg tillbaka för att gå och hämta tjejen på dagis men ändå var jag för tidig,hmm.. Fast det gjordet absolut ingenting för jag väntade utanför dagis och sedan gick jag in och hämtade henne.

Jobbade inte alls länge idag vilket alltid är skönt.. Så senare på kvällen skulle jag gå och umgås med en kompis. Gick nog till henne runt 20, hon mötte upp mig och jag gick nog inte hem förens 23. Kvällen spenderade vi med lite vin och mycket skit snack måste verkligen säga att det är fint att ha sånna fina vänner här =)
Så England och au pair livet visar verkligen sina bästa sidor ibland!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Helt otrolig dag med en fin vän!

Sovmorgon det finns nog inget bättre, visst jag vaknde runt 8 men det var ändå sovmorgon för min del. Men jag råkade somna om så jag hade tydligen inte sovit klart! Vaknade upp vid 9 då klockan ringde och kände mig då ännu tröttare än vad jag gjorde när jag vaknade vid 8,mycket skumt det där tycker jag.!
Det var bara att klä på sig och gå ner och äta och göra sig i ordning för att gå in mot Camden och sedan vidare mot Oxford för ännu en dag på Primark. Jag skulle inte ha något märkvärdigt där inne men ändå så hittar man alltid något =)
Så 15 pund fattigare var jag allt när jag gick därifrån, men lika glad för det!
Sedan blev det även lunch och idag blev det subway, inte illa alls. För er som inte har ätit på subway någon gång så är det ett ställe där man köper mackor på, underbart gott är det faktiskt!
Efter lunchen var det dax för Emelie att leta efter en present till hennes värds tjejen som hon tar hand om för hon fyller år i morgon. Dock så lyckades inte vi hitta någon och framför allt så hittade vi inte leksaks affären som Emelie ville hitta, haha. Skrattade faktiskt lite åt henne idag tanke på att hon trodde att den låg åt ena hållet men när vi väl gick åt det så hittade vi den inte, synd nog. Men de var ju bara att gå tillbaka och fundera ut vart den kunde ligga! Det där med presenter är verkligen inte det lättaste måste jag helt enkelt säga.
Men vi gav upp det till slut och tog oss en promenad och sedan skildes vi av för att åka hem till var och en. Jag tog det bara lugnt innan jag skulle ta scootern och grabbens jacka och gå mot skolan. Vet inte alls vad det är med mig för jag frysit nu i några dagar jätte mycket och sedan helt plötsligt så kan jag vara jätte varm. Tycket det är jätte jobbigt det är verkligen inte så jag vill ha det. Hoppas verkligen att det går över snart och att jag är varm och gosig istället :)

Framme i skolan så möts jag av en glad men trött grabb men ändå full av så mycket energi. Hur konstigt är inte det när ett barn är trött men ändå har så mycket energi kvar så han bara leker och leker men till slut så blir han ledsen för att något går sönder och han förstår inte varför. Lugn som man är så säger man bara att man kan hjälpa honom och fixa den igen, vilket alltid löser sig eller ja oftast i alla fall.

Så idag var det även jag som skulle göra hela rubbet och det innebär, laga mat, leka, underhålla barnen, bada dem och till slut lägga dem till sängs. Kan ni tänka er jag gjorde allt detta utan ett ända problem, måste verkligen säga att jag alltid är så stolt över mig själv när jag klarar av en sån här dag med barnen. Tanke på att grabben var trött så kanske inte det var det lättaste för han ville absolut inte leka med sin lilla syster men jag busade med henne istället och då blev alla glada. Efter vi hade ätit mat så satt jag med min mobil och självklart blev det några kort på mig och tjejen först men sedan så upptäckte grabben att jag tog kort och han ville vara med, så det blev kort på alla oss tre. När det är sådana tillfällen är det verkligen guld värda, tycker om mina små värdbarn jätte mycket och snart kommer det ju en liten bebis också!

Helt glömt bort att den 27 kommer det att hända grejer och det tackar jag Emelie för, åh vad skulle jag göra utan den bruden asså. Hon är bara för bäst och go!

Nej nu borde jag nog sova men jag har ju trots allt sovmorgon i morgon igen plus att jag ska bara hämta upp tjejen från dagis. Hoppas ni gillar min blogg, Hej svejs på er där ute!

En bild på mig erbjuder jag idag =)


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Kallt och inte alls min dag

Lämna barnen och sedan var de bara att städa upp lite hemma för idag skulle en kille komma för att städa eller rättare sagt göra rent alla mattor i hela huset. Tanke på att vi har heltäckningsmattor i alla rum nästan så tar de ju sin lilla tid.

Han kom runt 9.30 och lämnade inte förens 14.20 snacka om lång tid! Trodde aldrig jag skulle klara av den dagen asså. Tanke på att jag frös som bara den och det var inte alls, jag hade ont i huvudet och var lite små trött. Förstår inte heller varför människan nästan hade dörren öppen hela tiden när han var här, han var nog inte den effektivaste person heller.! Fast när han väl var klar så kan jag minst säga att han var svin dyr! trodde ärligt inte att han skulle ta så himla mycket bara för att göra rent mattorna? visst dem blev mycket bättre nu när dem är rena och så men ändå.. Aja nu är det gjort i alla fall och behöver nog inte göras om än på ett tag.

Jag trodde minst sagt att jag skulle bli försenad till skolan för att hämta grabben vilket jag inte blev som tur var!
Varje dag jag kommer och ska hämta grabben så är jag alltid i tid och sedan så är jag nästan alltid den första som hämtar upp, vilket alltid är lika kul. Men barnen säger alltid åh, det är du som är först idag igen. Så jag tror allt att barnen är lite avis! Fast jag känner mig så himla duktig som alltid är i tid för att hämta och lämna honom på skolan =)
Sedan så blev det att gå till lekplatsen med en av hans kompisar bara för att göra något annorlunda för en gångs skulle men dock stängde dem lekplatsen vid 16.00 så då fick vi gå hem och lämna grabbens väska och sedan gå mot dagis för att hämta hem tjejen.

Väl hemma blev det mat och en hel del bus, barnen tycket alltid det är så kul när jag skojar till det. Fick även en liten tjej i knät när vi skulle äta middag idag, vet inte varför men hon frågade och jag kände inte att jag kunde säga nej till henne =)
Lagom tills vi skulle gå upp för att bada så kom deras pappa hem och jag slutade jobba!

Så resten av kvällen spenderade jag vid datorn(konstigt) och ändå uppdaterade jag inte min blogg, hmm hade helt enkelt för mycket att göra. För det första så satt jag och pratade med min lilla syster Ronja, vi satt även och skrev ner en önskelista som hon ska skicka till tomten hon är ju bara för underbar min lilla syster. Sedan så blev det ju självklart en hel del annat med. Fast det hela slutade med att jag läste saga för henne över skype och hon somnade, att få göra det en sådan kväll kan verkligen göra en person över lycklig. Visst det gjorde inte bara henne glad för det gjorde även mig väldigt glad.

När jag hade pratat klart med Ronja så fick det bli att prata med min kompis Sandra. Denna gång skulle vi prata lite snabbt för hon skulle sova men när vi pratar så går de inte att säga att vi ska prata snabbt för vi kommer alltid på en massa att prata om. Konstigt vad mycket man kan sakna människor ibland, i alla fall när man pratar och pratar och helt plötsligt måste lägga på =(  fast det bästa är ju att hon finns ju alltid kvar och det finns så många andra dagar man kan prata med henne =)

Så efter en sån här underbar kväll så kommer jag nog kunna sova skönt, plus att jag har sovmorgon i morgon med =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Vad ska du göra idag?

Helt vanlig morgon dock med lite regn men jag ska inte säga något för vi har inte haft så mycket regn sen jag flyttade hit.

Men när vi satt på bussen så säger grabben till mig.
Grabben: vad ska du göra idag?
Jag: jag ska hem och städa och sedan träna, vad ska du göra?
Grabben: leeeeka!
Jag: okey med vem då?
Grabben: med dig

Haha så go han är, för han kan ju inte leka med mig när han ska till skolan, men de förstod han sedan. När vi väl kom till skolan så var han så glad så han gick in i klassrummet och började springa runt där inne men efter någon minut så sa fröken till att han inte skulle springa =)
Gick därifrån och inga sura miner, tur!

Hemma så blev det att städa upp lite för att jag vill inte att de ska se ut som bara den när städerskan ska komma för hennes uppgift är inte att städa upp barnen saker. Sedan fick de bli datorn, för jag hade tänkt att prata med min syster men jag skrev lite sent vilken tid så jag fick helt klart skylla mig själv!
Men i morgon så ska jag prata med henne är det tänkt i alla fall så hoppas att de blir så!
Kände mig verkligen inte så glad och pigg idag så jag gav mig även bort till gymmet för att tänka på lite annat och försöka må lite bättre. Efter 1 h 10min kände jag mig pigg och glad igen. Det blev även en sväng in i bastun vilket var enormt skönt, älskar verkligen att basta när man vet att man har tid till det.

Så var det dax att gå och hämta grabben i skolan! På vägen hem idag så sa jag saker på Engelska och sedan sa jag att han skulle säga det på Svenska och jag måste säga att jag var riktigt nöjd över honom för han kunde nästan säga allt på Svenska :)  Vi var nog bara hemma en timme själva för sedan kom hans föräldrar och tjejen hem. Så jag slutade väldigt tidigt idag men sånt uppskattas alltid.
Nu ikväll har jag nog spenderat väldigt mycket tid här på min blogg för att försöka skriva ner vad som har hänt och inte har hänt plus att jag laddade upp en massa bilder. Det där med att ladda upp bilder tar sin lilla tid måste jag säga fast det är väldigt kul när man väl har gjort det och kan dela med sig det till andra där ute i världen!

Men nu ska jag nog krypa ner i min sköna säng och läsa lite eller kolla på tv, jag får helt enkelt se vad jag känner för.! i morgon blir det en tidig morgon igen och en vilo dag ifrån gymmet för nu har jag tränat så många dagar irad!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lite bilder tänkte jag mitt i allt =)

Sådär nu har jag äntligen haft lite tid över för att kunna lägga upp lite bilder här på bloggen :)
Om ni klickar på bilderna så blir dem STÖRRE =)
Om du har mig på facebook så har du nog sett dessa bilder redan om inte så varsegod!

Hoppas ni gillar dem lika mycket som jag gör.!

                             

Söndag den 13 november 2011

Denna dag var bara så bra.
Det är verkligen toppen att inte vakna upp med väckar klocka, det finns inget bättre ibland.
Så jag sov nog till 11 eller något sådan, dock vaknade jag flera gånger första gången var nog vid 6 på morgonen och sedan till och från hela tiden. Fast jag hade inte heller något direkt planerat under dagen förutom att jag skulle träffa två av mina Finska kompisar Anna och Mari och sedan min kära vän Emelie. Vet inte varför men Emelie följer med på allt jag gör fast de skulle kännas konstigt om hon inte följde med heller. Så denna dag spenderade vi i Camden, är ni förvånade? nej trodde väl inte de.
Blev en fika på starbucks och en koll på marknaden, som man alltid gör när man är där. Dock har man sett allt men ändå så går man där om och om igen, vilket jag tycker låter väldigt skumt men antar att man bara gör de.

Blev även ingen träning för min del idag men det blev mycket slappande istället och mycket mys men mig själv. Uppskattar verkligen när jag säger att jag myser med mig själv, för vem gör det egentligen och vad innebär de?
För mig innebär det att man myser ner sig och bara tar hand om sig själv för ett tag.
Så jag satt vid datorn och bara mös och fixade lite kort och tv:n var även på. Annars hände det inte alls mycket mer än att jag var seg.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lördagen den 12 november 2011

Och då var det ännu en lördag här i England!
 
Hade bestämt mig för att ta och träna lite innan jag skulle göra något annat denna dag och så blev det.!
Jag var och tränade i 1,5 timma och kände mig sedan som en ny människa och redo för allt som dagen hade att erbjuda.

Men innan jag gick till gymmet så fick jag med mig en ledsen kille till dörren och när jag stängde dörren för jag hade sagt hej då och allt så öppnar han och skriker att jag inte får gå och är jätte ledsen och jag förklarar för honom att jag kommer tillbaka men han ville inte lyssna. Fast till slut så fick hans mamma ta honom så jag kunde gå. Kan bara säga att jag tyckte inte om att gå när han var ledsen men jag visste att jag inte heller kunde vänta, tanke på att jag hade andra planer inför dagen.

Så efter träningen så blev det att åka in och möta upp Emelie och ja jag tog bussen för jag inte hade hunnit annars, så det var bäst så! Det första vi gjorde var ju självklart att äta lite. Sedan drog vi vidare till queensway för att åka lite skridskor inomhus vilket var super duper kul måste jag säga, så var nog där i ungefär 1 timma och det räckte gott och väl. När vi var klara där så gick vi och köpte oss en varsin kopp kaffe, väntade även på att tiden skulle gå så vi kunde åka in för att få några bra platser för att se fyrverkirierna. Väl framme så började jag dividera med en kille och vad tror ni vann han eller jag? självklart jag för han hade ingen rätt att vara så uppkäftig som han var, första engelska person som jag märker är sådan. Hur eller hur så var det viktigast att jag vann våran diskution =D en annan rolig sak var att han frågade vart vi kom ifrån för han tyckte jag var så otrevlig, tycker de mer var han som var de! =P

Efter alla fyrverkirier så var de så mycket folk så vi kunde knappt gå någonstans men jag och Emelie bestämde oss för att vänta en liten stund. När det hade lugnat sig med folk så hoppade jag ner ifrån där vi satt och Emelie vågade knappt haha så jag fick bära ner henne, vilken lycka. Så vi började traska för vi var hungriga men efter några minuter så gav vi upp allt och åkte till en annan station för att äta. Hittade ett jätte bra ställe super god mat och trevligt folk. Vi satt där och kollade på när England mötte spanien i foboll och England vann! Så det var ju väldigt bra men Emelie var inte lika glad, hon ville att spanien skulle vinna den matchen ;)
Efter någon timme så struntade vi allt och åkte hem för vi båda var lite sega och sedan hände det inte all för mycket heller.

Väl hemma blev de en film och sedan sov jag som bäst!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


2011-11-11 i England

Har varit en dag med tjejen och lika underbar som den brukar vara när man har henne hemma :)
Vi var och matade ankorna, dock trist väder men hon verkade gilla det. Hon blev faktiskt lite rädd för alla fåglar som var där men tur jag var där ;)

Och sedan var det nästan dax att hämta upp grabben ifrån skolan och när vi nästan var framme så hade hon somnat i vagnen är inte de typiskt? jo jag tycker åtminstonde det! Fast det bästa är att hon är inte ledsen när hon vaknar upp och kollar bara på mig och inte säger ett ljud, det är väl så enkelt de ska vara ibland antar jag :)

På vägen hem så hade jag två sjungande barn i vagnen vilket var jätte kul. Det är även kul att höra att dem är glada och har de roligt. Grabben säger alltid att jag är rolig, vilket är kul att höra :)
Väl hemma var det dax för mat och en massa lek och en liten sov stund för tjejen.. Blev mycket mer än så kan jag säga redan nu! kommer dock inte dra hela historian för de är inte så märkvärdigt men ändå.
Så jaa vi hade ätit och allt och jag skulle byta blöja för att sedan lägga tjejen ner i vagnen för att försöka få henne att sova då hon vägrar att sova och bara gråter i flöder, vilket hon aldrig gör annars. Så jag sa okey du får kolla på madicken en liten stund och sedan så ska du sova. Hon svarar tillbaka NEJ inte sova. haha jag tog hennes nappar och sa du får inte tillbaka dem men en liten stund efter så gav jag henne dem och några minuter efter det sov tjejen, så hon var väldigt trött må jag säga och hon sov väl sådär 1 timma.

Ja dem lekte även att jag var en docka idag igen. Dem bäddade ner mig med en kudde och täcke och en massa leksaker runt om mig och ifall jag sa något så sa båda till mig att sova. Tycker det är kul när jag får vara med och leka då man får sova ;)

Efter allt arbetande så somnade jag väldigt fort i sängen i typ 15 min och mitt alarm på telefonen ringde. Skulle möta en kompis runt 8.30 för att ta något och dricka och sedan bara chilla lite. Så gick och mötte henne och sen en av hennes kompisar, vi hade det väldigt trevligt. Jag uppskattade det väldigt mycket tanke på att jag kunde ju inte gå och lägga mig runt 8 ? eller jo egentligen kunde jag ju ha gjort det men kände inte för det.
Så nu sitter jag alltså i min säng och ska sova för imorgon så ska jag och emelie ut på äventyr =D
Och så ska jag även träna i morgon och jag får se om det blir med min kära vän Nadja eller om jag går och tränar själv för om jag tränar själv så går jag till det närmaste gymmet.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Nya Westfield i stratford

Snacka om att morgonen blev inte som jag och min värdmamma hade planerat riktigt.

Började med att barnen inte somnade förens runt 21 igår och dem var över trötta när dem gick och la sig. Hur eller hur så hade min värdmamma sagt till mig att barnen skulle få sova hur länge dem ville på mrogonen. Fast kan redan säga nu att så blev det inte riktigt, grabben vaknade redan runt 6.20 och strax efter det så vaknade tjejen. Så barnen sov inte alls länge vilket skulle resultera till två trötta barn senare när jag skulle hämta upp dem! Det bästa var att de var inte något problem att lämna dem alls :)

Men först innan jag skulle hämta dem så blev det en tripp till den ny westfield i stratford och självklart hade jag med mig någon och det var ju ingen mindre än Emelie som följer med mig på alla mina knäppa äventyr. Jag bara älskar att umgås med den människan hon är verkligen en sådan person som jag vill ha mig nära hela tiden. Vilket dock inte kommer gå men tur datorn finns och skype :D Hon är en sådan person som man kan göra allt med och det menar jag verkligen ALLT med. Så vi var i shoppingcentret i typ 3 timmar och de var verkligen ok, men var dock inte så mycket att ha för min del. Både jag och Emelie trodde att de skulle vara större än vad det var, men ibland kan man allt bli förvånad och de var vi denna gång! Så jag åkte därifrån runt 2 för att jag skulle börja jobba klockan tre eller rättare sagt jag skulle hämta grabben då!

Det var helt okey att hämta grabben han var inte så trött som jag trodde han skulle vara, så det var verkligen en lättnad. När vi väl var hemma så blev de inte mycket gjort mer än att leka för att han inte skulle gå och lägga sig och sova någonstans. Sedan blev det även att göra lite fiskbullar och potatismos tills mamman och tjejen skulle komma hem. Barnen har aldrig ätit de innan och ingen av dem testade det heller vilket jag tycker är väldigt tråkigt, tanke på att de är gott och svenskt. Fast ny mat överhuvud taget är svårt att bjuda på här hemma för barnen säger att dem inte gillar de fast dem inte har smakat de.

Så efter vi hade ätit så gick jag upp och bytte och för att sedan gå vidare mot gymet och tränar lite. Idag fick det bli en träning på 1h 45 min också och sedan blev de att sätta sig i bastun och bara ta de lugnt. Första gången jag sitter i en bastu här för jag har inte vetat vart dem har en och äntligen så hittade jag en, underbart!
Blev sedan att äta lite när jag kom hem och sen dess har jag bara suttit och kollat på tv och snacka med några på datorn men nu tror jag ärligt att jag ska gå och lägga mig så kroppen orkar med ett träningspass i morgon igen förhoppningsvis =) känner mig verkligen motiverad att träna just nu, vet ej varför men de bara känns så himla bra och det hoppas jag håller i sig.

Men tror jag ska börja med en egen kategori med Träning men i sådan fall börjar jag med den nästa vecka eller så funderar jag på att göra en annan blogg där jag bara skriver om träning. Säg vad ni tycker!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Äntligen lite träning, nu börjar allvaret!

Skulle ha sovmorgon idag var det tänkt men kan inte påstå att jag hade de direkt hade klockan ställd på 8 för att jag skulle vara tvungen att gå upp runt 8.30-9 för att äta frukost och sedan gå till gymet för att träna och efter det skulle jag möta upp en kompis Evelina för att äta lunch vilket blev på Nandos och  efter det blev det lite frusen yogourt.
Tränade cirka 1,5 timme på gymet och så pratade jag även med en av alla personliga tränare som finns där om hur jag kan äta bättre för att tappa vikten lite och sedan för att det ska kunna synas att jag tränar. Något som alltid är konstigt är att jag känner mig alltid som en ny människa efter jag har tränat. Visst jag är slut efter att jag har tränat men som idag hade jag nog kunnat träna lite längre men var skönt att bara träna 1,5 tanke på att jag har varit sjuk.

Hoppas även att jag kan hitta något kosttillskott som man kan ta när man tränar och så vidare men ska gå till en hälsobutik som säljer sådant och prata och se vad dem säger. Hoppas på att jag hittar något bra :)

Efter jag hade umgåtts med min kompis blev det att gå och hämta grabben för att sedan gå hem, dum som jag var så glömde jag hans scooter hemma så vi gick hela vägen hem och kan orkade faktiskt de. Väl hemma blev de att hänga tvätt och så fick han leka med sina bilar och kolla på tv. Klockan gick väldigt fort så vi var tvunga att gå och hämta tjejen efter 30 min som vi hade varit hemma.
Måste verkligen säga att båda barnen var som två terrorister mot varandra idag efter jag hade hämtat dem. Den ena bråkade med den andra och så höll det på så tills vi skulle äta. Förstår inte hur dem orkar göra så mot varandra direkt men så är väl ändå barn! Fast dem är lika underbara för det. Blev att bada barnen idag och inte långt efter det så kom pappan hem.

Har suttit i mitt rum och kollat på en massa tv serier och nu väntar jag mest på att mat leveransen ska komma så jag kan gå ner och kolla vad dem har köpt hem egentligen. Tycker faktiskt de är kul att hjälpa till att plocka upp allt, det är ju då man ser man vad har köpt! Efter jag har hjälpt dem med det blir det att gå upp och sova för i morgon så ska jag och Emelie åka till det nya Westfield som ligger i stratford va jag vet, men borde nog kolla upp det!

Hoppas ni har det bra och tycker det är kul att läsa min blogg hur jag har det här i England!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Not good weather

Morgonen var helt klart som vanligt,lämna barnen på dagis och skolan.

Efter det blev de att gå hem och prata med min kära mor där hemma i Sverige, vilket alltid är uppskattat. Vi pratade om allt mellan himmel och jord som vi alltid gör. Pratade i en timme och snacka om att tiden går så fort när man pratar med någon där hemma :)
Så när vi hade pratat klart fick det bli att lägga sig att vila för jag hade verkligen sovit jätte dåligt. Att vakna till och från på nätterna är verkligen en pina, gillar det verkligen inte :(  så var dundertrött när jag skulle gå upp för att börja jobba men de var bara att ta sig i kragen!
Som sagt så efter samtalet så la jag mig ner i sängen för att vila/sova och somnade i 1,5 vilket var helt underbart för sedan när jag vaknade så kände jag mig väldigt pigg.

Så jag åt lite och sedan var de bara att ta det lite lugnt innan man skulle börja jobba för jag skulle gå och hämta grabben och senare skulle vi hämta tejejn på dagis.

När jag hade jobbat klart på kvällen blev det att gå och träffa min nya tyska kompis för att ta en öl och prata en massa skit, vilket är så roligt. Att sitta på en pub och bara snacka är verkligen underbart sådär i veckan.
Väl hemma igen så blev de att kolla lite på tv för att sedan sova, konstigt nog somnade jag hur fort som helst vilket är så underbart :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Slapp Slapp och skype

Åh jag älskar måndagar mer än vanligt!
Nej det kanske jag inte gör men vad underbart det är att bara vara och inte ha något att göra.. Visst jag har suttit vid datorn hela dagen men vad gör de om hundra år? hade ju ändå inget annat för mig.

Så jag jobbade morgonen som vanligt men idag hände en liten rolig grej mellan mig och grabben, tänkte ta och berätta den för er =)
Han hade en liten låda som man kan ha med sig till skolan och har sitt lilla snack där i. Han ville ha den med sig men jag sa okey du kan få ha den med dig och då kan vi ju lägga din lilla "Ella" i den, vilket är typ mosat frukt ska ta kort på de någon dag. Men hur eller hur så var de så att jag hade stoppat i en ellas,russin och sedan hans två bilar som jag sa att han kunde ha om han lät grejerna vara i.. Halvvägs till dagis så pratar vi om något och
jag säger: vad bra att du hittade den där lilla väskan så du kunde ha din ella,dina russin och dina bilar i den.
Han säger: jag har ingen ella med mig.
Jag: va, men vi stoppade ju i den?
Han: ja men jag ville inte ha den i denna väska.
Jag: öppnar denna lilla väska och kollar och nej där låg ingen ella, suck. haha men det var då inget jag kunde göra åt så de var bara att gå till dagis och sedan åka till skolan utan något snacks.

Under denna tid så var han verkligen inte glad, på grund av att jag tog en av bilarna för han kunde bara ha båda ifall han hade ellan och russinen i lådan och det hade han inte. Så är reglerna, jag kan inte ändra på dem bara sådär!

När jag väl var hemma igen så satt jag och väntade på att jag kunde prata med min älsta syster Nathalie på Skype. Vi pratade väl sådär 40 min eller något tror jag men det var så kul att prata med henne för de var en evighet sedan känns de som. Annars hade jag nog bara suttit vid datorn och kolla lite och spelat betapet och funderat över hur jag vill ha min blogg, vet inte om jag vill ändra om den eller inte.. Har även duschat idag för den som vill veta. Har även haft funderingar på om jag ska öppna en tränings blogg oxå tanke på att jag tränar ganska mycket nu när jag bor här, eller rättare sagt jag kommer för efter andra dagen jag hade tränat blev jag sjuk, suck! Ren otur tycker jag.

Jobbat med barnen men inget speciellt har hänt, vi har lekt och lagat mat och sedan kom pappan hem och då tog han dem. Så sen dess har jag nog bara suttit på mitt rum och kollat på tv och myst med mina tända ljus som jag köpte på ikea igår när vi var där :)
Älskar att ha ljus tända när de är höst man får en sådan mys känsla då :)

Ska ta mig i kragen och lägga upp lite bilder här och de ska hända nu i veckan bara så ni vet.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Ikea besök

Kan ni fatta er en söndag som denna så tog jag och mina två vänner Emelie och Anna och besökte Ikea här i London.
Det jag mest såg framemot var nog köttbullarna och potatisen, brunsåsen och lingonsylten... Men nej ingen kokt potatis inte det var potatismos så där var det allt en besvikelse.. Men annars tycker jag för övrigt att ikea är som ikea hemma men denna var väldigt liten. Det var även roligt och se många namn på svenska.

På vägen hem så köpte jag även med mig glögg, mums! det hör verkligen till vintern för de är så gott. Men jag har då inte russin i min glögg.!

Ja så mycket mera än det var det väl inte antar jag, men det var väldigt kul att åka dit med min svenska kompis Emelie och min finska nya kompis Anna. Det där lät väldigt roligt men jaa vi hade i alla fall extremt kul på ikea. Härligt när nya människor tycker att jag och Emelie beter oss som syskon, haha. Tror vi har umgåtts för mycket under två månader, fast det gör då inte mig något :D För den bruden förgyller min tid verklige, hon är bara för bäst!

Som sagt så hände det inte allt för mycket! Plus att jag har ju inte känt mig för bra heller så jag tog de bara lugnt när jag kom hem. Tog och städade upp i mitt rum lite för det såg ut som bara den, kanske inte så farligt men de låg en jädra massa kläder på soffan så de fixade jag till :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Kalas för Tjejen

Idag blev det inte att sova jätte länge för jag vaknade runt 8 och var ganska klar vaken men kände mig dock inte helt okey. Fast jag gick upp runt 8.30 för att äta lite frukost och sedan gick jag upp och satte mig i mitt rum och bara tog det lugnt, vilket behövs när man inte känner sig 100%. 

Gästerna som skulle komma till Tjejens lilla kalas skulle komma runt 10.15 så jag gick ner runt den tiden och ínge gäster hade kommit men efter en stund kom alla och det blev ett jädra liv haha. Fast det var bara 7 barn totalt om jag inte minns fel och sedan lite föräldrar med. Barnen lekte en hel del och vi åt mat, fikade och hade fiskdamm vilket dem inte har här i England. Så dem visste inte vad de var för något vi höll på med men dem verkade gilla de:) Dem hade även lite skattjakt i deras lilla trädgård som dem har.

När dem flesta hade gett sig av så tog jag mig en promenad kände att jag behövde gå till apoteket och sedan gå ut och få lite frisk luft. Nyste som bara den under hela dagen igår när alla gäster var här vilket kanske inte var så fräscht men jag kunde ju inte göra så mycket? Juste får ju inte glömma bort att vi hade besök av räven idag igen, han låg där och sov så sött på samma plats :)
Fick i alla fall tag på lite hostmedicin och usch vad den smakade men vad bra den var/är!

Sedan så fick jag ett sms av min snälla vän Emelie som frågade om vi skulle ta en kopp kaffe och de tackar man ju inte direkt nej till :D så det fick bli att gå in till kentish town och möta upp henne och dricka lite kaffe och sedan blev det även att äta på subway för vi båda var tvugna att äta men vi visste inte vad, haha. Jag bara gillar alla sådana här grejer man gör liksom träffas helt plötsligt fast man inte skulle ha träffats den dagen, det är vad vänner gör. Fin fin vän jag har skaffat mig här och som alltid kommer finnas kvar :D jaja inte här men i mitt liv,mohaha. Emelie jag vet att du läser detta ;)

Efter min lilla träff med Emelie så blev de att gå hem och lägga sig ner och glo på en film som jag inte ens minns vad den hette? haha bra där. Fast jag vet att jag kollade på batmans begins på kvällen då jag var barnvakt till barnen :) Dock missade jag alla fyrverkerier men jag fick i alla fall se lite ifrån mitt rum så jag dock ju inte direkt :)  Får kolla på alla fyrverkerier på nyår här i London istället vilket kommer bli underbar!!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Börjar bli jobbigt med Hosta!

Blev faktiskt inte så mycket jobb igår för min värdmamma behövde inte så mycket hjälp så jag tog de lugnt och sedan gick jag och gymmade i 1,5 timma vilket var super skönt. Något som är irriterande är att jag har en hosta som inte vill försvinna, visst man ska inte träna då men de konstiga är att så fort jag tränar så är den inte där men så fort jag bara sitter och tar de lugnt så kommer den igen, suck!

Väl hemma sedan igen så tog jag de lugnt och bara umgicks med barnen och min värdmamma. Vi gick och handlade och lagade mat..
Sedan var det dax för mig att nästan gå hemmifrån för att fixa biljetter till The Help filmen som jag och Emelie var och kollade på. Väldigt fin film, rekommenderar den verkligen för alla. Kom även på att jag verkligen måste läsa ut boken dock kommer de ta lång tid.

Ja de var väl ungefär så min fredag såg ut, ganska tråkig kanske men den var väldigt skön för jag slapp göra så mycket :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


En zoombie och två timmar på gymmet!

Jobbat på som vanligt på morgonen inget annorlunda alls förutom att det regnade när vi gick och grabben är alltid lika förtvivlad att hans scooter är blöt, men konstigt? det regnar ju ute, haha.

Skulle även gå till gymmet idag fast inte förens vid 10.30 så fick bli att gå hem i regnet och fixa och dona. När jag var redo för att gå så gick jag till gymmet vilket låg cirka 25 min gå tid hemmifrån, vilket jag inte tycker är allt för länge.
Väl framme så höll jag nästan bli lite irriterad för man var tvungen att ha ett band på sig så fort man gick in där för att dem skulle veta att man inte var någon främling? ja mycket konstigt måste jag säga men var bara att sätta på sig det där bandet och sedan gå in och byta om. När jag hade bytt om och kollat läget så gick jag in till gymmet och väntade på att jag skulle få lite hjälp med ett tränings schema. Fick en kille som instruktör och som kommer hjälpa mig under hela min vistelse där. Han var helt okey, han kom på bra övningar men jag gjorde lite andra övningar oxå när jag var där. Så först visade han mig det han ville att jag skulle göra och sedan så satte jag igång och träna för mig själv. Vill först bara påpeka att jag har ej tränat sedan april-maj någon gång så jag är i ganska dåligt skick enligt mig fast ändå inte.. Var väldigt förvånad över att jag var inne i gymmet i 2 timmar helt jävla sjukt enligt mig för vem är där inne så länge när man inte har tränat på år och dar typ? jo ett snille som mig och jag var knappt trött när jag slutade efter 2 timar, men var bara att vandra hem och vila lite innan man skulle gå och hämta grabben i skolan.

Att hämta upp honom är ibland det roligaste som finns och ibland inte.. Men idag var en sån där halv rolig dag för det var så att jag bestämde att vi skulle hämta hem tjejen när vi ändå var ute för han brukar oftast vara så trött om vi går hem och sedan går igen så idag prövade jag att gå till dagis på en gång.. Suck säger jag bara han var svin trött efter halva vägen och ändå satte vi oss ner på bänken en stund och vilade. Märkte att han höll på att somna och då började vi gå igen och då började han gå väldigt konstigt och snubbla och gå in i mig hela tiden, han var helt klart en zoombie. Det var verkligen kul att kolla på honom men när han blev ledsen så var de mindre kul, fast det löste sig ganska snabbt när jag sa att jag skulle visa vart min kompis bodde.
Som sagt så hämtade jag hem tjejen lite tidigare från dagis vilket inte gör något. Det såg även ut som att de skulle börja regna och dock så gjorde det ju de när vi skulle börja gå i från dagis, suck! Barnen var väldigt duktiga och vi kom hem fort och kunde leka och busa. Det ända grabben har sagt till mig idag är att jag är så silly och att jag är väldigt busig. Vet inte varför men det är väldigt bra att han har tyckt det för jag har inte känt mig som det i alla fall haha.
När jag berättade för barnen att det var jag som skulle lägga dem idag så sa tjejen nej nej inte sova nu. Så tror inte hon förstod att de var senare men grabben sa bara att jag skulle läsa bok först. Grabben somnade ännu en gång i min famn under läsningen så underbart mysigt och tjejen fick jag gå in och lägga i sängen och hon somnade efter cirka 10 min. Skön när det är så lätt att lägga barnen men ibland är det väldigt svårt.

Så nu sitter jag längst ner och kollar på tv och bara njuter av att det är tyst och att det är fredag i morgon. Plus att jag undrar hur jag jobbar i morgon för jag får nästan veta det varje kväll hur jag jobbar nästa dag. När mina värdföräldrar kommer hem så ska jag sova, så god natt på er ni som läser min blogg.

Det bästa med idag är att jag älskade gymmet, helt fucking nice är det!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Frågestund, fråga vad du VILL




Det är precis vad det står!
Tänkte ha en liten frågestund för den som undrar något över au pair jobbet eller undrar hur det är att bo i självaste London.

Svarar så fort jag kan =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Happy birthday

Idag jobbade jag inte alls många timmar heller. Det ända jag jobbade var på morgonen mellan 6.30- 9 cirka vilket var jätte skönt. Dock var killen på riktigt ret humör vilket brukar leda till att han retar upp sin lilla syster och inte lyssnar på mig och så var det verkligen idag, suck. Fast efter vi hade lämnat henne så var han jätte snäll mot mig och retades inte.

Efter jag hade lämnat grabben i skolan så gick jag till ett gym där jag inte hade varit innan. Bestämde mig för att gå in och kolla priser och lite. Det slutade med att jag gick därifrån med ett gym kort, äntligen gott folk jag ska börja träna röven av mig :D 
Dock så blev jag nästan rånad där, suck! och det slutade inte så..
Jag fortsatte min resa till Camden för där var jag allt tvungen att köpa mig nya skor för jag kan ju inte gå med mina easy tone skor mera för snart har jag inga sådan kvar, konstigt nog. Fast har haft dem i 3 månader och använt dem flitigt så jag ska inte säga något. Fast hittade ett par nya skor idag äntligen och sedan hittade jag en ny jacka med så som sagt jag blev helt klart rånad idag, suck suck men de kostar att ligga på topp.. Så nu längtar jag bara till nästa vecka då jag har pengar ingen, visst jag har pengar nu men tänk om jag ändå hade lite mera hmm. 100 pund försvinner fortare än vad man tror i alla fall när man gör saker hela tiden. Det bästa med jackan är att det är fliströja i och sedan är jackan som en regn och vind jacka, toppen! För då kan jag använda den året om ifall jag känner för de, tanke på att det regnar en del här sägs det men jag har inte fått känna av det än!
Juste har ett möte med en på gymmet i morgon så han kan visa mig runt och visa hur vissa saker funkar, toppen ju!
Träffade även två nya tjejer idag en som var finsk och en tysk tjej, det var verkligen jätte kul att lära känna några andra förutom svenskar. Så vi tog en kaffe på starbucks och pratade om allt möjligt.
Sedan gick jag hem för att vänta på familjen för tjejen fyllde år idag så vi firade henne senare på kvällen när alla var hemma. Hon blev så glad över allt hon fick, jag hade köpt två zebror en liten och en stor.

Efter jag hade kollat på vad hon hade fått så gick jag upp till mig för att kolla på tv och bara njuta av att de var tyst, vilket jag alltid gör på kvällarna! Kvällarna är då jag kan andas ut och göra det jag vill som att sitta här och blogga och lyssna på musik samtidigt.
God natt nu blir de lite tv innan den stängs av för i morgon jobbar jag många timmar i jämnfört med vad jag har gjort denna vecka.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Ta vara på tiden, den går för fort.!

Ännu en sovmorgon kan verkligen bara njuta av morgonen vilket känns så fruktansvärt toppen. Tanke på att det är inte varje vecka man får det så himla bra :)
Fast ändå hade jag min väckar klocka på 9 för att jag skulle prata med min kära mor och sedan duscha och göra mig i ordning för att åka in och träffa min kär vän som jag inte har sett på två veckor för att båda har varit upptagna..

Man märker verkligen hur mycket man måste ta vara på tiden med den man tycker om. Kändes som att det var en evighet sedan jag träffade Emelie men det var ju bara 2 veckor sedan. Så det är helt sjukt vad jag kommer sakna henne nu när de bara är ca 2 månader kvar till hon åker hem till sverige men som turen är så kommer hon och hälsar på nästa år :)
Så idag var vi vid London bridge och kollade läget och bara mös i det fina vädret. Sol och lite blåsigt och sedan åt vi även lite glass i det fina höst vädret. Ärligt så var det en liten konstig känsla att äta isglass 1 november, haha. Självklart var det mums mums men kallt.

När jag skulle hämta hem grabben så kom jag för sent fattar inte alls hur jag kunde komma 5 min sent men jag kom i alla fall och ibland har man väl sådana dagar antar jag, suck det är aldrig kul kan jag lova men de ska då inte hända igen! Först var grabbeninte trött men självklart så blir han alltid tröt efter vi har hämtat hem tjejen ifrån skolan eller ja rättare sagt på vägen dit!
Väl hemma lektes det för fullt och så åt vi mat och tog ett bad och självklart tills sist så la jag dem i sängen. Det var lite roligt för jag läste och barnen somnade i min famn, väldigt mysigt :)

Så nu sitter jag och kollar på ett pogram på tv.n men snart ska jag allt sova för jag ska ställa klockan på 6 för att börja jobba runt 6.30. sedan lämna barnen i skolan och där var min dag slut ungefär haha :P
Men vi ska även fira tjejen som fyller år i morgon, så ska försöka hitta någon present till henne :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


3 timmar

Måndag och jag sov ut eller nej jag vaknade upp vid 6 på morgonen och hörde hur grabben skrek där nere men jag försökte verkligen att sova men de gick inte så jätte bra förens senare. Jag kunde somna om till tio i alla fall!

Jag älskar sådana dagar då jag bara kan vara, exakt så var denna dag. Hade inga krav förutom att jag skulle hämta grabben och tjejen senare. Jobbade bara 3 ynka timmar denna dag, underbart tycker jag :D

Innan jag hämtade barnen så hade jag bara tagit de lugnt och fixat lite på datorn och kollat på tv hela dagen, men ärligt så tror jag att man får göra så ibland när man har haft en lång vecka och en toppen helg med lite sömn.

Så jag somnade väldigt tidigt konstigt nog tanke på att jag ändå hade sovmorgon och allt. Toppen måndag som bara blev att slappa på :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

RSS 2.0