Never Give Up, du klarar det!

Jobba jobba ännu en ny vecka med många timmars arbetande!

Blev en väldigt kort dag idag för mig, vilket jag alltid uppskattar. Jobbade på morgonen som vanligt och sedan så jobbade jag vid 4 igen,snacka om slappt nu när solen ändå var framme idag.!  Det lilla jag har jobbat har det gått toppen :)

Då undrar ni säkert hur jag underhöll mig idag? det kan jag så klatt säga med att jag gjorde lite ärenden och satt ute i solen med. Det har varit jätte skönt men mitt humör har varit längst ner på det djupaste havet! Det var en grej som gjorde mig riktigt besviken/ledsen idag men inget jag kommer ta upp mer än att säga att jag inte har varit allt för glad idag.

Nu måste jag även sätta igång att städa lite eller jaa städa och städa men göra de lite fint i mitt rum för tydligen kommer typ ägaren och kollar på huset i morgon och min värdmamma ville att jag skulle göra så att de såg lite fint ut, vilket det oftast gör i mitt rum. Så jag ska väl "putsa" lite granna och sedan bara ta de lugnt. Hoppas morgonen dagen bjuder på sol med och att jag blir lite gladare.

Vill just nu bara åka hem, saknar alla så hemskt mycket så det nästan gör ont. Jag ska klara detta det är inte långt kvar nu.. Jag är stark och jag vet att alla vill att jag ska vara kvar mitt år här men idag känner jag mig bara allmänt nere,vilket man får vara ibland! Aja hej då hoppas din dag har varit bättre än min!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Fredag, Lördag och Söndag

Fredagen - Jobb,lunch ute och middag ute.!

Lite jobb men inte allt för många timmar måste jag säga. En stund på morgonen och sedan blev de att äta på giraffen med familjen. Efter maten blev det ännu mera jobb och jag slutade väl sesådär runt 6 tiden och stack väl vid halv sju för att åka och möta upp mina bröders mammas syster, vad invecklat det där blev. Åkte i alla fall till deras hotell rum och sedan tog vi oss en liten promenad till en resturang/steak house. Snacka om riktigt god mat, en redig skött bit med pommes och bea. Det roligaste av allt var att man fick laga kalrt sin kött bit precis så man ville ha den. Blev sedan att följa med dem tillbaka till hotellet och sitta där och prata och umgås bara. Hade helt klart en helt underbar dag och kväll :)

 

Lördagen - Dagen som var riktad mot mig!

Först på morgonen så hade jag bestämt mig för att åka till stratford för att se om jag hittade något som jag kunde ha på mig till kvällen för att vi skulle fira mig. Fast riktigt så blev det inte, för det va ringen signal mellan där jag bor och stratford snacka om typiskt. Så jag bestämde mig då för att sticka in till oxford street för att kolla lite i butikerna i regnet. Det typiska var att jag inte hittade ett skit!! Det är väl alltid så när man väl vill hitta något nytt?
Runt 1.30 var det dax för fika på starbucks med mina London vänner, Evelina, Anna och Katarina. Där det blev presentöpnning och en massa prat och en stressad mig? hmm men så stressad var jag egentligen inte men jag hade bara tagit fel på klockan lite granna,haha! Hade bara lite för mycket i mitt huvud för stunden.. Fick i alla fall ett present kort av Katarina och Evelina och av Anna fick jag nutella och sedan så har jag tre saker jag kan välja bland men vet inte vad jag ska välja än. Blev i alla fall super glad över mina presenter som jag fick av dem.
Efter våran fika blev de att jobba lite för grabben skulle ha födelsedags kalas för alla hans kompisar, så jag tog hand om lilla bebisen medans kalaset var. När allt var slut så blev det att åka hem och fixa till sig för att sedan åka och käka middag och festa med Anna och Katarina och en vän till Katarina.
Vi började med lite käka på Chiquita (mexicansk) sedan blev det att gå in på en klubb som heter the metro club, en lite dyrare och finare men helt klart okey för en annan. Dock måste jag säga att kvällen var inte alls så som jag ville. Fick jätte ont i magen och kunde knappt stå för att de gjorde ont då, så för min del så önskar jag att jag hade fått ont i magen en annan dag och inte just denna dag.! Så jag var väl hemma runt halv tre på natten efter att haft en toppen kväll trots omständigheterna.! Tackar så himla mycket för att jag har sådana bra kompisar som tar bryr sig om mig och förlåt om jag förstörde eran kväll!

   

Söndagen -  slapp dag

Det kan man lätt säga att det har varit.
Fast ändå har jag fått lite gjort, mer än vad jag har förväntat mig. Tog det väldigt lugnt till en början för jag inte mådde bra än och hade ont i mage, så blev liggandes i sängen ett bra tag på morgonen. Runt lunch tid blev det att kliva upp efter en lång stund i sängen och mycket tv tittande. Tog tag i det hela och började äta frukost,tvätta,hänga tvätt, byta lakan och allmänt ta de lugnt i sängen. Var även ute en sväng efter att regnet hade slutat och det var faktiskt varmt och behagligt ute då. Det har i alla fall varit en helt toppen dag för att vara slapp dag för min del.  Snart ska jag krypa ner under mitt goa täcke och kolla på tv tills jag inte orkar hålla ögonen öppna :) Låter toppen enligt mig!

 

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Födelsedags barnet här =)

JA idag blev jag hela 21 år gammal kan ni tänka er!
Ja må hon leva ja må hon leva...
Ja fast på engelska kom dem upp i morse och sjöng mina fina värdbarn och mamma. Och lite frukost och presenter och ljus fick jag på sängen idag. Snacka om underbar familj :)
Det jag fick i presenterna var, ett par converse skor och en grön jacka. Snacka om att jag blev jätte glad :D
Men efter det blev det att gå upp och jobba men de var inte mycket jobbande. Jag skulle bara ta hand om lilla bebisen medans mamman tog barnen till dagis och skolan.
När hon var tillbaka blev det att springa en runda medans det ändå var uppehåll. Blev en runda på ca 25 min och 4,2 km jag kände att det ändå var helt okey, kunde säkert ha gjort bättre men så är de.
Tog en dusch och bara njöt av att det var min födelsedag och sedan började jag jobba vid halv ett för att ta hand om lilla bebisen för mamman skulle fixa håret, så vi tog det ännu mera lugnt för han sov och sedan så skulle han ha mat oh vi skulle gå och hämta hem den stora grabben. Gick hem och bara myste, han var riktigt go grabben idag måste jag säga. Var riktigt länge sedan han var såhär så det var riktigt underbart att umgås bara han och jag och lill bebisen. Blev att göra klart maten tills mamman och tjejen kom hem och sedan gick tiden otroligt fort.! hjälpte till med maten, badet och sedan blev det tv tittande för mamman gick och vi skulle vänta på att pappan kom hem från jobbet. Sen var det jag som la bebisen runt sju och det gick toppen :) Så stolt över mig själv!
Nu på kvällen har jag bara tagit de lugnt och njutit och pratat med Mamma och lilla syster Ronja och sen har jag även pratat med Syster yster Jackie och hennes mage,hehe :) Fick en jätte jätte fin sång av mamma och lilla syster, det tackar jag så mycket för :)

Men nu ska jag allt ta och sova för jag är jätte trött och ont i vaden efter min spring tur.!
Hoppas ni får en toppen helg :)
En bild på mig efter min lilla spring tur :)


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Förbannade jävla regn!

Vaknade upp och hade verkligen sovit toppen men ändå inte.. Konstigt det där?
Var bara att kliva upp och börja sina sysslor.Dock så hörde jag allt att det regnade ute men sket i det för jag tänkte det går nog över så jag kan gå till dagis och skolan med barnen ack så fel jag hade! Mamma och jag bestämde att hon fick ta dem för om jag hade gjort de så hade vi blivit alldeles för blöta. Så jag tillbringade tiden med bebisen vilket jag gjorde ända fram till typ 10.30-11 någon gång minns ej riktigt men tror de var där någon gång.
Jag gick då upp och fortsatte läsa min bok som jag verkligen är helt fast vid men dock så läste jag ut den så nu måste jag läsa någon annan bok för att de är så avslappnande. Boken jag har läst heter "Varför gråter inte Emma" den handlar om arboga mordet 2008. Rekommenderar denna bok hemskt mycket, tänk vad saker kan ske på så kort tid och tänk vad en människa klarar av bara den vill. Den är väldigt berörd och man kan inte riktigt sluta läsa den för så fort du bläddrar sida så kommer de fortsättning och man vill veta hur de gick. Så läs denna bok om du gillar saker som har hänt i verkligheten!
                            

Sedan blev de lite jobb igen, busa med barnen och hjälpa till med bad och läggdax för pappan är ute på roligheter :P
Men nu har jag slutat i alla fall och har nyss bokat bord för mig och mina vänner inför lördag då vi ska ut och äta oh fira mig. För vet ni vad jag fyller 21 år i morgon och den kommer inte direkt firas om jag ska säga så! Känns konstigt att fylla år någon annanstans än hemma i sverige. Jag är ändå inte ledsen för att fira den här för 21 år är ingen viktig ålder!
Men nu ska jag strax stänga ner för jag vill njuta och kolla lite på tv innan jag tänkte sova :) Tänkte även ut och springa en runda i morgon, plus att jag får sovmorgon till strax innan åtta så att mamman kan ta barnen till skolan och jag tar bebisen! Snacka om att hon är snäll, fast egentligen sa hon att jag fick sova hur länge jag ville men ändå så erbjöd jag mig att ta bebisen på morgonen medans hon åkte och lämnade barnen :) Så snäll jag är va? om inte så säg de :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Helt otroligt!

Snacka om att jag har två helt underbara vädbarn!
Fast först ska jag berätta för er att jag sov hur bra som helst i natt,tummen upp på det liksom =)

Tog barnen till skolan, gick hur bra som helst. Kom hem och umgicks lite med bebisen och sedan gick jag faktiskt upp och la mig för jag kände inte att jag skulle klara av dagen annars. Blev även lite bokläsning innan min värdmamma kom hem igen och hon skulle mata lilla bebisen för första gången och jag ville absolut se det. Tycker allt att de är lite häftigt att dem liksom inte vet hur dem äter plus att dem gör så många miner. Efter det blev de att käka lite och vänta tills jag skulle ta lilla bebisen för att mamman hade lite saker att göra. Hade de allmänt mysigt med honom tills han skulle sova då jag satte mig vid datorn för att kolla upp lite saker, men jag måste säga att jag blev nog inte så mycket mycket klokare!
Så vad har hänt mer på denna dag? jo jag hade lilla bebisen till 5 då mamman och barnen kom hem efter att dem hade varit och klippt sig lite. Hjälpte till med maten och badade barnen.
Fast mitt i allt hände de faktiskt en annan sak!
Det var så att det har läckt ut vatten när vi har tömt badkaret och de har kommit ut vatten längst ner. Ja de är rätt så svårt att förklara för en som inte har sett de eller vet hur huset ser ut. Men som sagt dem var här och killen visste inte riktigt vart de kom ifrån vilket jag inte heller visste mer än att de blev blött på golvet efter tömning av badkaret. Fast till slut så när han hade hållt på med en massa grejer så började det läcka ut på gatan, vilket låter lite konstigt jag vet men det äckligaste av allt var att de stank som bara den! Det resulterade till att dem fick ringa till en akut mottagning som skulle komma inom 6 timmar och fixa detta.. Och han kom väldigt fort de gjorde han och tur var väl de! det hade kunnat bli så mycket mycket värre och stank gjorde de usch usch! Men nu är det löst och problemet var dessa våtservetter som man använder till barn! Så jag måste säga att det är helt idiotiskt hur dem kan sätta stopp på hela systemet!

Aja så har min dag varit, hoppas eran dag har varit toppen :)
Har även tagit tre promenader totalt idag och en sak som är väldigt skönt är att jag sitter och gäspar nu när jag skriver detta och klockan är bara 20.30 så då har jag alltså lyckats bli trött idag, mycket bra gjort Angelica!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Första arbetsdagen efter 3 veckors ledigt!

Sjukt natt.... Sov hur dåligt som helst och ändå är helt huset fullt med människor nu igen äntligen. Hur kunde jag då sova dåligt? ja det är en fråga som jag inte själv kan svara på!

Blev att börja jobba vid 7.15 och gå ner och hjälpa till med barnen och fixa iordning allt för grabben skulle till skolan idag för första gången sen 3 veckor sen.!
Jag brukar ta barnen till dagis och skolan men idag blev det värdmamman för hon skulle prata med rektorn och träffa en kompis. Så jag och tjejen och bebisen tog och umgicks lite. Vi tog oss ut innan allt regn började och sedan var vi ute i ca 1,20 min innan tjejen blev väldigt kall om sina händer och då gick vi hem. Myste lite granna i soffan medans jag läste böcker för henne och lilla bebisen sov. Blev även lite mat, bus,lek och kolla lite på film. Runt middagen så kom grannen över för att käka lite middag med oss och leka!
Jag hjälpte även till ända till klockan var 19! snacka om en lång dag för en som inte har jobbat på 3 veckor och som sov piss dåligt inatt..

Så nu ska jag sluta skriva här och se till att jag kan sova i natt istället! För i natt ska jag inte vara vaken så mycket som jag var i natt inte.. Så hoppas ni andra där ute hade en toppen dag :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Varning långt inlägg.! Dagarna med systrarna =)

Som sagt varning detta blir ett ganska långt inlägg för jag tänkte att jag skulle berätta för er vad jag och mina älskade systrar gjorde när dem var och hälsade på mig i London :)
Läs om du vill veta vad vi gjorde från den 7 april till den 12 april =)

Allt började Lördagen den 7 april.
Att gå upp vid ca 4 är då ingen hitt men det var bara att göra det. Plus att det låg en massa massa snö på backen gjorde ju inte saken bättre. Jag avskyr att åka när det är sånt väder nu för tiden, visst det har sina andledningar men ändå! Tog oss upp till Skavsta till slut i alla fall utan att något hände men väglaget var då inte det bästa. Väl framme blev det att fika och prata lite innan jag och min äldsta och min yngsta syster på mammas sida skulle ta och gå in på flygplatsen. Vi sa hej då till mamma och styvfar och sedan var de bara att gå igenom säkerhetsspärren,jackor av påsar ur väskan och så vidare.. Tycker dem är väldigt hårda med sina regler!
Sedan var det bara att vänta tills flyget skulle komma in på sin plats och vi kunde kliva på. I detta läge började våran lilla syster bli mer och mer nervös, sist hon flög var hon så liten så det är inget hon minns. Hon var heller inget fän av att flyga när vi väl hade lyft och landat. Men alla gillar det inte så är det bara :)
Direkt efter vi hade landat så var det bara att gå mot bussen som skulle ta oss till Golders green och sedan så skulle vi ta underground till belzsie park för att sedan gå en liten bit för att komma hem till mig.
När vi väl vara hemma blev det inte mycket gjrot, vi tog det lugnt först och sedan tog vi oss ut till parken för att dem skulle kunna se att vi faktiskt har en park i London ;) Det var väl ungefär vad dagen gick åt, tanke på att vi var väldigt trötta alla tre så blev det inte mycket gjort. Fast det var väldigt skönt det med.

Söndagen den 8 april då vi gjorde alla turist grejer!
Klev upp skapligt för att vi skulle hinna med en hel del.
Planen var att vi skulle ta bussen ner till BigBen och London eye och sedan så skulle vi gå en väldigt lång bit.
Så vi började med att se Big ben,London eye sedan blev det väldigt mycket gående! vi fortsatte med Trafalgar square,Buckingham palace, Green park,Hyde park,KFC på Oxford street och åt lite mat. Efter maten blev det att gå vidare, vi skulle ha gått in på Primark men det var tydligen stäng vilket det inte brukar vara som många andra affärer med var. Lite trist tyckte jag men det var tydligen påskstäng och det innebar att de var mer stängt än vad de brukar? aja det gjorde inte så mycket vi skulle hinna med det någon annan dag ändå! Så vi fortsatte våran lilla runda upp till Oxford Circus,Regent street och ner mot Piccadilly circus, M&M world vilket också var stäng, Leicester square, Tottenhamn court road och där tog våran promenad slut och vi hoppade på bussen hem. Väl hemma var vi alla helt slut så vi tog det bara lugnt och kollade på film.

Måndagen den 9 april köade i 3,5 h till Madame tussauds
Vi hade klockan på ringning för att vi skulle försöka vara i ganska god tid för att komma in på madame tussauds,haha säger jag bara. Först och främst det började regna när vi väl var framme på plats och ställt oss i kön. Kön var inte att leka med måste jag säga! Om jag hade varit sälv så hade jag absolut inte stått i den kön. För just dig som kanske vill dit så rekomenderar jag att du köper biljett innan för då slipper du stå i den långa kön. Vilket vi inte gjorde så det var ju bara att stå i kön och se glad ut! Vi underhöll oss själva men när vi väl var inne så var det allt jätte kul att äntligen få se allt men jag hade förväntat mig så mycket mycket mera av detta ställe. Först och främst det var inte alls så många kända människor som jag trodde de skulle vara, grymt mycket folk men ett plus var att dockorna var bra gjorda.! Juste får ju inte glömma bort att dem hade inte direkt något att äta där inne mer än chips och godis. Så ta med dig typ mackor om du ska dit! Nej nu ska jag sluta säga så många negativa saker om stället, för det var ju trotts allt häftigt att vara där! Tror lilla syrran och store syrran uppskattade det väldigt mycket. Vi tillbringade nog ca 2,5 h där inne, så denna dag var väldigt lång fast ändå inte. När vi var hemma så hade man ont i fötterna och hungrig som bara den! Så jag ställde mig att laga mat men systrarnas hjälp. Sedan blev det att spela kort och yatzy och bara umgås =)
Min värdfamilj skulle även komma hem denna dag. När dem väl var hemma så var dem trötta men ändå nyfikna för att mina syskon var här. Så dem hälsade på dem och busade lite sedan blev de att gå ner med barnen för dem skulle sova.

Tisdag den 10 april Jobba och Primark
Upp och jobba vid 7.30 och hjälpa till med barnen och bara allmänt mysa. Vi skulle tillbringa en stor del av dagen uppe i parken,jag och mina syskon plus barnen. Jag hade så gott som alla tre barnen men det gick super duper bra för jag hade ju mina två underbara systrar med mig =)
Hjälpte till vid lunch och sedan så slutade jag. Så då stack jag och systrarna mina till Primark där vi spenderade ett par timmar. Jag handlade inget till mig själv men systrarna gjorde för jag kan ju liksom åka dit när jag vill! Dem hittade en del saker, jag gjorde så att jag köpte några grejer till min lilla syster som hon fick av mig och sedan så köpte hon något som hon ville ha. Vi köpte även ansiktsmask för att vi skulle göra de senare på kvällen.
När vi väl var hemma igen så var det lagom till läggdax för små barnen så jag skickade iväg mina värdföräldrar på en promenad. Jag tyckte dem kunde få unna sig något själva och dem sprang nästan ut ur huset när jag föreslog att dem kunde gå ut en sväng så kunde jag lägga barnen istället. Snacka om att dem blev glada då,haha!
Så det blev att lägga barnen och göra lite popcorne för jag hade lovat lilla syrran det flera dagar i rad men hade inte orken någon annan dag! Vi spelade även denna kväll lite kortspel innan vi gick och la oss.

Onsdagen den 11 april Jobba och Aquarium (Sea Life)
Uppe med tuppen? nej nej men började jobba vid 7.45.
Jag gick upp och duschade och gjorde mig iordning för att gå ner och hjälpa till med barnen och få dem klara för tjejen skulle till dagis och jag skulle ta med mig grabben till Aquariumet (Sea Life) med mina systrar. Denna gång slapp vi stå i kö för vi hade köpt biljetter när vi var på madame tussauds häromdagen. Så det gick väldigt fort att komma in på stället, jag bokstavligen gillar stället och grabben med och det tror jag mina systrar gjorde också. Tycker det roligaste där inne och kolla på är pingvinerna för dem är så himla söta måste jag säga. Tänk om man kunde få klappa dem ;) När vi var klara där inne blev det att gå och käka på The Giraffe. Sedan blev det att åka hem och då hade grabben somnat i vagnen, snacka om en trött grabb och vaknade gjorde han inte förens vi var nästan hemma. Väl hemma blev det att ta de lugnt plus att jag fick ta lilla bebisen med för mamman skulle åka och kolla på ett hus och hämta hem lill tjejen. Så jag tänkte att vi skulle gå upp till parken men de lyckades inte så bra i början för att grabben var jätte ledsen för att mamman åkte iväg. Fast till slut så kom vi upp till parken en stund, tog med mig båda grabbarna och lilla syster. Blev inte lång tid vi var där men tillräckligt länge tyckte jag. När vi kom hem var det dax att sätta igång med maten eller rättaresagt hjälpa till med maten. Var även så att jag skulle jobba längre än vad jag gjorde igår för pappan skulle inte komma hem tidigt. Så det blev att hjälpa till att bada barnen och läsa en bok medans hon la bebisen. När jag hade slutat så blev det att ta sig en liten promenad med systrarna för jag var sugen på Coca Cola så vi tog och gick till affären och väl hemma igen blev det att spela lite kort spel igen. Dem skulle även packa deras väskor inför morgondagen.

Torsdagen den 12 april avsked och tomt...
Först så skulle jag ta och hjälpa till på morgonen med barnen och kolla så att min värdmamma fick med sig allt för dem skulle åka till Abudabi till några kompisar. Så jag var uppe och började jobba vid 7.20. Hon skulle sitta i bilen och åka runt 10 till flygplatsen, så det var verkligen att hålla koll på tiden medans jag ställde frågor om hon hade allt med sig! Ja ibland är det allt jag som har mer koll än vad mina värdföräldrar har, eller juste det är rätt ofta men vet ni vad? dem är helt underbara så jag ska inte säga något :)
Så när dem väl hade åkt så var de bara jag och mina systrar kvar i huset, dock så skulle ju dem med åka snart =( men det blev en liten promenad i parken för att sedan åka upp till Golders green där deras buss skulle gå till flygplatsen. Men innan dem skulle åka så skulle vi hämta ut deras buss biljett och äta. Vi tog och åt på en pub som inte låg alls långt ifrån för jag tyckte dem skulle få testa på fish and chips, vilket Lilla syster Ronja älskade! det var verkligen kul att se att hon åt upp all den mat hon fick. Efter maten var de inte alls lång tid kvar tills deras buss skulle gå, usch gillar inte att säga hej då. Dem kunde ju allt stanna några veckor till? vid 13.20 var det dax att säga hej då och kramas om och vinka av dem.
Sen när jag åkte hem till lägenheten så var det lite väl tyst, alla åkte verkligen ifrån en!

Men dessa dagar med mina två underbara systrar har varit helt perfekta. Jag ångrar inte alls att vi gav detta som en present till Ronja i Julklapp från mig, Nathalie och Jackie. Man märkte även på Ronja att hon uppskattade detta väldigt mycket. Hon fick även lära sig lite nya ord på Engelska och leka med mina två värdbarn som verkligen storm älskade henne. Vi hann med mycket under dessa dagar och jag är väldigt stolt över Ronja för hon klagade inte en ända gång över något! Snacka om att vara 10 år och inte klaga det är verkligen en toppen lilla syster man har då.

Så nu vet ni ungefär vad vi gjorde när dem var här, dock så har jag säkert glömt något men tack för att ni kom och hälsade på mig i London <3

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Sprang en liten runda

Jag ska verkligen inte skryta men jag känner mig väldigt duktig idag jag var ute och sprang förut.
Sprang 3,2 km på 21 min och då tänker ni att jaha det där var ju inte bra alls. Hallå för mig är det helt toppen!
Förutom att jag störde mig på denna pollen, men snart går det väl över får jag hoppas :)

Så jag är super nöjd över min lilla runda som min fina vän ringde och sa att jag skulle göra, hon peppade mig otroligt mycket =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Regn regn regn underbart eller hur var det?

Igår så hade jag ställt klockan för att jag skulle kunna gå upp till min kära vän Anna i Muswell hill men när jag vaknar första gången och hör att det regnar även denna dag så insåg jag att jag inte skulle ta och gå upp till henne, för om jag hade gjort det hade jag blivit dyng sur! Så det var bara att käka frulle och gå till bussen som tog mig upp till kullen där Anna bor.
Väl framme blev det att handla mat som vi skulle laga till lunch och sedan blev det att bara umgås och ha det trevligt tills hon började jobba.
Då tog jag mitt pick och pack och gick hem för att göra lite nytta hemma hos mig, som typ var att bara slappa och göra fint i min garderob =D

Idag blev det att åka till westfield i stratford med Louise och kolla läget, hade redan bestämt mig för att jag inte skulle handla något. Men ändå så åkte jag hem med två stycken bh:oar men vad gör de när dem kostade 8 pund styck och jag ändå skulle jobba extra åt grannen? Och vill ni veta ännu en grej det har regnar idag med, vad kul va?haha.
Efter jag hade varit i westfield med Louise blev de att åka hem och jobba hos grannen i ungefär 2,5 timma. Vilket gick lika bra som det brukar göra, dock hade jag ont i huvudet hela tiden men det är sånt man får räkna med när vädret är piss..Väl hemma sedan så blev det att baka en kladdkaka och bara njuta. För första gången sen jag har flyttat hit så hörde jag faktiskt att det åskade förut och då måste jag säga att jag har bott här i 7,5 månad nu! så jag är lite chockad, men snacka om att det lät en hel del.
Tog mig även ett bad efter att åskan hade släppt och jag låg i badet i ca 35 min med en massa bubblor, snacka om att det var helt underbart. Sen dess har jag kollat på tv och bara njutit av kvällen och att jag känner mig avslappnad.
Ha det bäst nu kära läsare, i morgon tänkte jag även berätta för er vad jag och mina syskon gjorde när dem var här =)

Lite bilder ifrån igår och idag, ej i sin ordning :)
     

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Regn, London har visat sin dåliga sida som man alltid har hört om.

Ja det kan man verkligen säga..
När jag vaknade och låg och lyssnade så regnade det och när jag ävl klev upp så hade det börjat av ta.. Väl nere i köket så hade det slutat regna och jag satt och åt min goa frukost. Då insåg jag även att jag måste få lite gjort idag minnsan. Hade egentligen bestämt mig för att gå ut och springa en runda runt lunch men tanke på vädret så sket det sig. Plus att en kille skulle komma hit och fixa ena duschen för den har varit lite sådär, så jag var även tvungen att vara nära till hans när dem ringde.
Så jag satte igång och började tvätta alla bilar och sedan tog jag tag och tvättade allt lego. Snacka om att vattnet inte var det renaste när jag var klar, det är då man inser att det allt var lite skitit och mycket baciller!
Kan inte påstå att jag har gjort allt för mycket idag förutom det då. Jag var en snabbis till affären och när jag väl klev innan för dörren så började det regna och blåsa som bara den, snacka om att jag hade tur! Men annars har denna dag varit helt hopplös för det har regnat och varit solsken stup i ett så man vet verkligen inte vad det kommer vara för väder om typ 5 min? lite irrirerande måste jag säga.

Har även lite saker som snurrar i mitt huvud just nu, vad ska jag göra till höst? börja jobba, plugga eller sticka någon annanstans? fasen vem vet svaret på dessa frågor?? ja om du har svaret så kan du väl svara på den då ;)

Lite bilder ifrån dagen :)
  


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Dåliga mig..

Nu när jag har så mycket tid så kanske det är dax att fixa till min fina blogg som jag inte riktigt trivs med längre??? jaa det vore en bra idé. Har ju egentligen den redan fixat men den är inte redigt så som jag vill ha så jag kan inte lägga upp den, suck. Ska väl bli klar snart eller den måste.!

Hur eller hur så ver jag inte riktigt vad jag ska skriva?? I alla fall inte just nu för min värdfamilj är i abudabi och jag är helt ensam i huset. Så egentligen finns det hur mycket som helst att göra men frågan är bara om jag orkar eller vill ?

Kan ju säga att idag har jag varit ute och gått i två timmar, fixat och donat lite hemma, läst bok och suttit vid datorn. Och självklart ätit mat, det tror jag ni förstod ;)
Vill även säga de att mitt bloggande kommer komma igång nästa vecka tanke på att jag inte har så mycket att säga just nu för de bara är jag hemma och att de inte händer allt för mycket just nu..

Aja nu vet ni att jag lever i alla fall :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Glad Påsk ifrån Sverige

Vill säga Glad Påsk på er allesammans som läser min blogg =)

Sitter just nu hemma i Sverige hemma hos min syster för i morgon åka tillbaka till London där ni kan följa mig igen. Älskar verkligen att vara hemma men ändå så vill jag tillbaka till London för jag vet att min tid inte är klar där än!!
Men i morgon åker jag tillbaka och då har jag med mig två av mina fina systrar Ronja och Nathalie. Dem stannar ända tills den 12 alltså torsdagen nästa vecka. Så ni kommer få höra om hur vi har haft det sedan när jag är i london och är lite mera uppdaterande än vad det har varit just nu.

För övrigt så har det varit helt underbart att vara hemma och träffa alla, alltid lika trevligt! Har ätit nästan allt gott som jag ville göra innan jag åkte, vilket är underbart =D

Så GLAD PÅSK på er ifrån mig =)

Over and Out!
Hemifrån Sverige
//Angelica

RSS 2.0