Sjukstugan är vårat ständiga namn i detta hus!

Denna dag och morgon var inte alls som den brukar..
Morgonen var väldigt dramatisk, behöver inte gå in på detaljer men det hände väldigt väldigt mycket!

På vägen hem ifrån grabbens skola så gick jag och tänkte på att det skulle vara jätte skönt att gå och träna men väl hemma så ville kroppen inte alls det som jag ville..Jag la mig i sängen ett tag men efter 20 min liggandes i min säng så var jag bara tvungen att göra något annat än att ligga där så jag tog tag i det hela och satte på mig lite mer tränings kläder och tog mig ut på en promenad i parken, det är ju bättre än ingenting alls.!

Runt 12 tiden ringer min värdmamma och säger att hon är på väg hem och måste sedan åka och hämta hem grabben ifrån skolan för att han har feber, vilket inte är allt för kul.. När dem kom hem la dem sig och sov och jag tog det lugnt medans bebisen sov. Tills vi skulle hämta tjejen så var det väldigt lugnt här hemma. Jag och stora grabben satt och lekte med lego och lilla bebisen satt och kollade på oss. Han vill vara med så mycket mera nu och små ler hela tiden, ibland när han typ skrattar så ser det ut som att han bara vill skratta så det låter as hökt men tyvärr kommer det inte alls mycket ljud ifrån honom. Fast han är underbart söt i alla fall :)

Under kvällen så bakade jag och barnen en sockerkaka eller ja det blev chockladsockerkaka. Supergod blev den om ni frågar mig och min värdmamma gillade den med :)
Blev att laga mat till barnen och sedan bara ta det lugnt innan pappa kom hem.

När jag slutade så blev det att prata med Mamma och lilla syster Ronja på Skype, vilket var typ as länge sedan.! Mamma bara satt och skrattade för det mesta vilket jag tyckte var super kul, haha. Fattar inte riktigt vad det roliga var mer än att vi pratade om hjärnan och kroppen att dem typ inte har sammankopplat något vidare bra idag ;P aja för er som inte fattar så var det i alla fall jätte kul. Var även super kul att få prata lite med min älskade mamma och lilla syster. Men nu är det inte långt kvar innan jag kommer hem för ett litet besök. Mellan 3-7 april är jag i lilla målilla och ckeckar läget igen. Och när jag åker tillbaka till London så åker min äldsta syster och yngsta syster på mammas sida med mig till London, det kommer bli så himla kul :D

Nej nu ska jag sova, för annars kommer jag nog inte orka med i morgon när den äldsta grabben är hemma ifrån skolan.... God natt =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Solen kom tillslut denna dag.

Blev att jobba morgonen och lämna två små dunder glada barn på skolan och dagis. Var länge sedan jag lämnade dem båda så där glada.

Tog och gick hem och busade lite med bebis och sedan blev det att duscha och göra sig i ordning för att gå ut och gå i det halvmolniga Hampstead. Blev en tripp till banken och sedan till parken med. Fick en hel del att göra under någon timma.
Hemma igen blev det att göra lite lunch och kolla på det, vilket slutade med att jag somnade och sov i 1 timma ungefär. Fast det var så underbart skönt ska jag säga er :)

Blev att hämta tjejen för att sedan gå upp till grabbens skola och hämta hem honom. På vägen hem så fick vi sällskap så vi tog och gick till parken  ett stort plus i kanten var att solen sken som bara den, varmt och skönt var det. Tog till och med av mig min väst för jag tyckte det var så skönt ute, dock kanske inte det bästa men men så är det. Dock tror jag att jag har börjat få pollen nu lagom till våren, men det återstår att se nu i dagarna!
Jobbade för övrigt hela kvällen som vanligt och slutade runt halv 7. Tog och väntade på mina värdföräldrar för vi skulle äta middag tillsammans vid 8. Det blev bakad potatis med röra, snacka om snuskigt gott :D

Efter middagen blev det bara att vänta på att ett tv program skulle börja på tv. Självklart blev det att sitta vid datorn och kolla läget och prata med mina vänner på fb.

Nej nu ska jag ta och sova för jag börjar bli trött och jag ska ju jobba i morgon, plus att det är ju onsdag i morgon så snart är det fredag :D



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Väldigt lång dag!!

Vaknar upp som vilken morgon som helst men inser att denna dag kommer bli väldigt lång och jag skulle vilja sova så mycket längre, men det går inte!

Så dax att gå upp och jobba och hjälpa till med barnen.
Grabben var verkligen trött i morse, han ville inte gå till skolan för att han var så trött och sedan så var allt bara dåligt. Fast jag fick med honom och så ser vi bussen och vi börjar typ springa för att inte missa den. Men mitt i allt så ramlar han med sin scooter och får jätte ont och bara gråter, tycker verkligen synd om honom i den stunden. Så tog och bar honom och tyckte synd om honom. Sen såg jag även att bussen ändrade sin slut station och då blev jag riktigt rasande inom mig så det var inte sant.! Men jag sa till grabben att vi skulle stå och vänta på nästa på. Han var minnsan väldigt trött för han somnade en liten stund på bussen, stackarn.!

Kom hem och gosade lite med bebisen och sedan gick jag upp och fixade lite och somnade i min säng i någon timma, vilket var super skönt. Kom ner till lunch, hjälpte till lite och sedan bara tog de lugnt.
När mamman ´gick och hämtade grabben hade jag två sovande små barn här hemma. Själv satt jag tyst och snällt i soffan och väntade på att någon av dem skulle vakna. När det väl blev fullt hus så vaknade båda barnen upp!
Jag hade gjort förslag att vi skulle äta raggmunkar idag så det var mer eller mindre jag som gjorde maten!
Dock så visste vi nog redan innan att barnen inte skulle äta det som jag gjorde så vi hade gjort korv och coscos till dem små liven :)
Min värdmamma är svensk och hade aldrig ätit raggmunkar innan vilket jag trodde alla svenskar hade gjrot? aja hur eller hur så blev dem godkända och hon gillade dem, så jag blev nöjd och belåten. Det var även min första gång som jag gjorde raggmunkar, dock så saknades fläsket men man kan inte få allt har min mamma lärt mig.

Blev att städa upp i köket och dona lite. Sedan så märktes det något annorlunda på lilla bebisen så det fick bli doktorn för honom. Jag själv blir så nervös när det händer något med små bebisar för vad som helst kan verkligen hända dem!
Så här sitter jag och väntar på att föräldrarna ska komma för jag sitter nämligen och har kolla på dem två äldsta barnen. Men sitter och funderar på om jag ska gå och sova eller inte för jag börjar själv bli trött nu efter en lång och häktisk dag, hoppas morgon dagen blir mycket mycket bättre.

God natt på er!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tripp till Oxford 26/2 2012

Klockan var ställt på 7 en söndags morgon? jo då så är det.
För det är så att vid 8 så skulle jag vara på bussen och på väg ner till Victoria station för att möta upp dem andra brudarna jag skulle åka dit med. Jag skulle åka med Anna, Evelina och Katarina.
Vi hann med bussen fast alla inte var där när vi sa att vi skulle mötas, men som sagt det gör inget för vi hann med bussen =)
Bussen tog oss då till Oxford, med några stopp. Tog oss ca 1h 40 min att åka med bussen dit. Jag och Anna sov nästan hela vägen till Oxford för jag är sådan när jag åker buss så är det så skönt att kunna sova!
Väl framme blev det att kolla läget och bara njuta av dagen.
Vi tog oss en titt på dem flesta högskolorna som fanns. Vi var även inne i matsalen där dem spelar in Harry Potter filmen, vilket var lite spännande att se i verkligheten, dock så var det så mycket mindre i verkligheten tycker jag, så lite besviken men antar att det är det man blir ibland.!

För övrigt så åt vi pub mat, kollade i affärer och bara njöt helt enkelt av dagen och av det fin fina vädret som var. Åkte därifrån runt 18.00 och på vägen hem så lyckades jag hålla mig vaken hela tiden, helt otroligt! Nej men jag var väldigt trött men det kändes inte lönt att sova för jag visste att om jag sov så skulle jag inte sova när jag kom hem igen. 
Var nog hemma runt 21 och trodde då att man kamera hade gått sönder, men kunde inte göra så mycket åt saken så var bara att gå och lägga sig och se hur den mår dagen efter ;) haha kanske blev full eller något av alla bilder den tog under dagen.
Finns nog mycket jag inte har sagt men har i alla fall sagt en hel del vad vi gjorde. Vi turistade helt enkelt! och jag fick med mig en tröja hem som det står Oxford på :D
Tänkte även visa er lite bilder men det får bli när jag har tid och inte är trött!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Jobb, trött, fika och tidigt i säng!

Dagen spenderades en hel del i mitt rum och inomhus..
Haha min mage mådde då inte bra alls av all öl jag drack på kvällen igår, men sånt jag får ta!
Frös även till och från och kände hela tiden hur magen bara vred sig på mig. Jag som verkligen gillar öl med, suck säger jag bara!

Skulle ha började jobba vid 13.30 men blev inte så pågrund av att dem ville ta med sig barnen till kalaset dem skulle till. Så jag tag i det hela och skickade till en kompis och frågade om hon ville mötas för att gå och fika eller äta. Blev att ta och käka och sätta sig i parken, dock tyckte hon att alla stirrade på henne. Vilket jag tycker lät väldigt roligt, visst det ser lite roligt ut att äta hämtmat och stätta sig i parken men för oss var det underbart i alla fall!
Sedan blev det att gå hem och hjälpta till med barnen lite granna, vilket jag inte hade något emot. Blev att bada dem och sedan lägga dem till sängs, vilket gick toppen. 

Meningen med resten av kvällen var att jag skulle åka och träffa den där killen som jag träffade i fredags. Fast så blev det inte, jag var dumt för trött och han hade tydligen somnat så jag fick typ aldrig svar förens när jag låg i sängen..
Hur eller hur så somnade jag på stört!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Kvällen slutade med att det blev en pub runda!

Fredagen

Underbar dag, fint väder och jag hann inte göra mycket.
Morgonen började nog inte allt för bra. Kan bara säga att det blev stressig och jag visste inte vad jag skulle säga.
Men så är det ibland.

Tog i alla fall grabben till skolan, dock kom vi sent plus att det var nog den segaste buss resa någonsin! det tog typ 40-50 min till hans skola, men så är det ibland!
Förövrigt så tog jag och mös lite med grabben medans mamman tog tjejen ut lite.
Runt lunch tid så blev det att bara ta det lugnt med barnen för nästan ingen mådde toppen.
Mamman och grabbarna försvann efter någon timme och jag och tjejen stannade hemma och myste. Hon somnade sedan i vagnen så jag passade på att göra lite hus sysslor medans nästan igen var hemma!

Slutade för övrigt ganska ok tid, runt 5-6. Tog mig tid att duscha och göra mig iordning för att åka och möta upp Anna panna Säbben ;) haha
Det blev att möta upp henne på stationen Angel och sedan tog vi och gick till puben O´neills för att käka lite middag. Sedan så skulle vi möta upp hennes kompis på ett pub ställe vilket vi gjorde, men dock så var det inget ställe för mig. Så vi drog oss vidare mot en annan pub och då bestämde vi att vi skulle göra en pubrunda i Angel. En väldigt toppen idé enligt mig :D
Vi hann med 6 olika pubar under kvällen, den sista puben var nog bäst!
Där vi blev bjudna att sätta hos ner hos 2 killar, helt random!
Plus att bar killen som vi beställde av sa"snyggt drag av killen" haha undra vad killarna hade för tankar?
Så resten av kvällen spenderades med dessa två killar och jag hade absolut en toppen kvällen med Anna och killarna, dock kom jag hem väldigt sent, men vad gör det när man har haft en toppen kväll.

Får ju inte glömma bort att säga att killarna hade varit i sverige för någon vecka sedan och spelat mot djurgården och sedan frågade dem även oss om vi hade snus, hahha höll på att skratta så det gjorde ont i magen!

   

Over and Out!
Från bruden i London
/// Angelica

Ingen träning???

Gårdagens träning 22/2- 2012
Nej det har faktiskt varit väldigt dåligt på den frånten, tanke på att i går så skulle jag ha en vilo dag för jag hade bestämt mig för att jag bara skulle gå en promenad med Matilda och sedan bara vila..
Stor del på grund av att mina vader inte har varit helt okey, vet dock inte varför!

Fast det blev en promenad på ca 2 timmar i alla fall och jag tycker det var super skönt!

Träningen idag den 23/2-2012

Dagens träning blev väl lite sådär..
Skulle ha en introduktion på gymmet vilket blev helt knäppt men men så är det alltid ibland!
Men blev 1 timma  och dem gjorde upp ett nytt schema och sedan så blev det totalt 1,5 timma promenad.
Så entligt mig har det varit ett väldigt lugnt pass! för jag orkar knappt något just nu.
Förut hade jag värsta energin men nu så är jag förkyld igen. tror jag får trappa ner på träningen och köra 3-4 gånger i veckan isället för 5.. suck jag som gillar att träna men får helt enkelt börja lyssna mera på min kropp på grund av att jag är trött på denna förkylning som är i vårat hus hela tiden..

Någon som kanske vet hur man förbättrar ens emunförsvar?
Glad om det är någon som svarar!


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Vill du oxå ha lite snor?

Vaknar upp och nästan är lite täppt woho känner man då!
Vaknade även upp och var lite piggare och gladare idag men ändå sjukt trött och visste att jag inte skulle kunna gå och lägga mig än på några timmar om jag nu skulle ens kunna de!

För efter jag hade lämnat barnen så skulle jag ta och möta upp mamman för att hon skulle gå och simma och jag skulle ta hand om lilla bebisen. Men när hon väl var klar så kunde jag inte gå och träfa direkt för jag skulle ju gå och ha en intrudition med gymmet, eller ja med en på gymmet.. Men det blev något fel för jag hade tydligen bokat in så jag bara skulle ha 30 min och då är det bara om man har några frågor eller något.. hmm aja allt löste sig till slut, men jag var bara lite irriterad för allt tjaffs haha.! Så himla typiskt mig och så himla typiskt nu när man ska avsluta medlemskapet,haha. Hur eller så verkade det som att dem kände på sig att jag skulle avsluta mitt medlemskap, vilket jag inte gjorde idag!!

När jag väl blev klar och var på väg hem så kunde jag gå utan jacka, fatta så underbart??? Det var hela 17 grader och underbar sol som sken. Blev en promenad hem och käka lite och sedan blev det att byta om för att gå och hämta grabben i skolan för att sedan gå och leka med en kompis. Han var verkligen super duktig måste jag säga. Vi var nog hemma runt halv sec någon gång och han började fjanta sig som bara den, tror det hade en hel del med att göra att han var trött.! Hur eller hur så gick kvällen toppen med barnen och jag slapp jobba så länge för pappan kom hem inte alls långt efter mig och grabben.

Så nu när jag har varit ledig på kvällen så har det blivit att sitta här och pratat med mina kära och underbara vänner i Norge som jag saknar. Kan knappt fatta att det är liksom mer än ett halv år sedan jag såg dem i verkligheten, får nästan en tår i ögat av att skriva det.! Det är för länge sedan och jag saknar dem faktiskt. Sedan pratade jag även med min syster Jackie där hemma i lilla målilla. Som jag även saknar hur mycket som helst. Vill bara hem och krama om alla mina underbara människor, men jag får hålla mig för snart är jag hemma för en stund och då ni, akta er :D haha nej men jag ska allt umgås så mycket som det bara går med dem jag gillar allra mest.! Nu ska jag krypa mig ner i min goa och stora säng med min snoriga näsa, visst låter det mysigt? usch nej! jag vill inte ha denna förkylning nu igen, suck suck suck. Någon annan kan mer än gärna få den!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Våran egna lilla semeldag i kyrkan.

Dagarna dem springe rnu för tiden bara iväg ja det är faktiskt så det är!

Hur eller hur det är onsdag och jag hade sovit uselt!
Men ändå var jag uppe och dock hade jag en usel morgon, haha.
Så min dag började inte alls bra men jag försökte göra det bästa och tog barnen till dagis/skolan och det blev även den längsta buss resan på väldigt länge. Det tog hela 40 min till grabbens skola, vilket det aldrig brukar göra då det bara tar typ 15-20 min!

Tog mig hem och somna i min säng i någon timma för jag var helt slut och hade ont i skallen plus att morgonen var inte min dag helt enkelt.! vid 11.30 skulle jag möta upp en kompis för vi skulle ta en promenad i parken, dock inte världens finaste väder men det var helt okey.  När vi nästan hade gått i 1h och 15 min så började det regna lite smått och helt plötsligt ganska mycket.. Så fick bli att gå in i lite affärer och kolla läget. Runt 13.30 var det dax att säga hej då för jag var trött och jag skulle börja jobba runt 14.

Tog hand om lilla grabben runt halv tre tills mamman kom hem och hela huset blev fullt. Vi gjorde allt som vi brukar göra, förutom att jag satte ihop bebisens nya säng. Hann nästan klart innan jag kom på att klockan var ganska mycket och jag var tvungen att gå och göra mig iordning för att ta mig till svenska kyrkan.

Tog och gick ner till Camden för att ta bussen till kyrkan därifrån. Efter en stund så fick jag sällskap på bussen för Louise hamnade på samma buss, vilket är ganska smidigt.!
Väl framme i kyrkan så var det knappt något folk, blev ju nästan lite rädd haha. Nej det blev jag inte men det var absolut väldigt lite folk.. Fast vad gjorde det, blev ju mera semlor för mig? Fast jag åt bara en ;)
Anna och Evelina kom också, så det var en väldigt trevlig kväll måste jag säga.
Vi tog även en tripp till svenska puben och drack lite dock drack jag en "avslagen öl" haha eller ja det smakade som det i alla fall.
Men dagen slutade i alla fall bättre än vad morgonen började!



Over and Out!
Bruden från London
// Angelica

55 min och eländiga vader"

Träning, träning, träning de tär det som gäller för mig!

så dagens pass blev inte riktigt som jag hade planerat men det är sånt man får räkna med när vissa delar av kroppen inte riktigt är toppen..Blev i alla fall
* 15 min cyklande 5 km
* 4 min på rodd maskinen
* 6 min sprigning 1 km (jäkla vader)!
* och resten styrka fokus på mage och armar!

+ promenad på ca 2-3 timmar.!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Pannkaksdag i England men Semeldagen hemma i Sverige.!

Vem kommer på idé att ha en pannkaksdag? jo England gör det allt.. Dem har till och med tävligar denna dag!

Idag blev det att ta barnen som vanligt och sedan mötte jag upp min värd mamma i träningshuset där jag tränar för hon skulle nämligen träna och jag skulle ha grabben ett tag. Han låg på bordet och var helt överlycklig och jag satt och drack mitt kaffe :)
När min värdmamma var klar så tog jag och tränade lite och sedan tog jag mig vidare mot Camden för att hämta upp min nya sport-bh. Så nu kan det tränas som bara den, det ni ;)
Tog även en sväng om till några andra affärer med när jag ändå var där. Och min lunch blev två hamburgare på donken, kände mig så värd det!

Tog mig hem sedan och testade sport-bhn och den satt perfekt! Sedan var det bara att gå ner och ta hand om lilla grabben igen. Han fick ligga i sitt baby gym och i hans baby stol, han var helt tiden glad och pratade med sig själv. Fast till slut märkte man på honom att han var trött så jag la honom i vagnen och han somnade nästan på en gång. Satt då i soffan och tog det lugnt, medans han ändå sov. Jag hämtade hem tjejen när värdmamman kom hem med stora grabben, så tog jag och bebisen och gick till dagis.

Sedan var helt huset fullt av folk när vi kom hem av barnens kompisar.. För dem skulle äta pannkakor med oss.
För övrigt så var det mycket liv och rörelse och jag orkade egentligen inte med något men jag gjorde mitt bästa för att orka med allt liv som var! Tog även och badade barnen och sedan tog jag kväller.. Har suttit här och nu ska jag strax stänga av datorn för att kolla på Friends på tv och försöka och glömma att jag faktiskt är väldigt mys sugen men finns inget att göra åt det tyvärr :( Så jag får helt enkelt klara mig själv!!!!
Hoppas ni hemma i Sverige åt många semlor, men bara så ni vet så får jag faktiskt äta en i morgon istället för jag ska till svenska kyrkan och äta en i morgon kväll!!!!!!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


20 feb 1 kg lättare.

Åh vad udnerbart att gå till gymmet och väga sig idag, man vägde helt plötsligt 1 kg lättare kan inte bli bättre!

Så idag blev det bara 53 min på gymmet men det var underbart ändå
* 15 min springning på 2 km väldigt slö i kroppen idag.
* ca 30 min styrka och det blev mest armar och mage.
 
+ promenaderna.

Snacka om att jag hade träningsvärk när jag tränade men ack så fort det försvann när jag blev varm. Dock känner jag av det än så jag ska krypa ner under täcket och bara njuta av att det är tisdag med ännu en ny dag med träning i morgon!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Måndag, välkommen och oj tiden bara sprang iväg.

Snacka om att jag var trött i morse när jag vaknade men ack så skönt det var att kliva upp ur sängen.

Tog och hjälpte till med barnen som vanligt.
När jag kom hem efter ha lämnat killen på skolan så fick det bli att bädda rent i barnens sängar och i min och fixa och dona i alla olika rum för städerskan skulle komma idag, som hon alltid gör på måndagar.
Väl klar med allt fick det bli att byta om och ta sig till gymmet ännu en dag och snacka om att jag hade energi!
Fattar inte riktigt vart jag får all den energi ifrån men det är underbart :)

En rolig grej som hände idag var när jag väl hade duchat klart så ringde det på dörren och jag blev lite smått irriterad för det slutade liksom inte ringa.. Så jag beslöt mig för att klä på mig lite fort och sedan gå ner och kolla vem det var, men redan när jag hade satt på mig et så insåg jag att det var min värdmamma som hade glömt att ta med sig sina nyklar, haha.! så jag var nära på att inte öppna till henne, haha taskigt läge.!

Blev att fortsätta med lite hus sysslor och att städa mitt rum behöver dock dammsuga men jag hade absolut inte tid till det idag.. Skulle ju ta och ha grabben när mamman åkte och hämtade hem stora grabben. Så jag busade med honom och försökte mata men han var inte så hungrig så vi tog oss ut för att handla lite innan mamman kom hem.
När väl alla var hemm så blev det en väldans liv, men underbart att ha fullt hus igen.
Slutade även runt 6 så jag har haft mycket tid nu i kväll men ändå har jag inte gjort så mycket mer än att sitta här och skriva alla mina blogg inlägg, det tar minnsan sin lilla tid. Plus att jag sitter även och kollar lite på tv.n kan ju bara inte låta bli!

Men nu blir det allt att lägga sig i sängen och bara ta det lugnt och försöka sova tidigt i natt igen för jag är inte den piggaste idag känner jag men ändå har dagen vara sprungit iväg om ni frågar mig för jag vet knappt vad jag har gjort idag, haha! Ni får ha det så bra där ute =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Promenera är min grej!

Vakna upp vid 7 en sönda gär verkligen min grej ;)
Eller inte, haha. Som tur var så kunde jag somna om efter jag hade varit på toa. Sov änta till 10, underbart!

Efter jag hade ätit min goa frulle så såg jag att Anna och Katarina skulle till Hyde Park och gå lite, så jag tänkte att jag kunde haka på dem. Så jag tog tag i det hela och gjorde mig iordning för att åka in och möta upp dem. Men dock kände inte Katarina sig helt okey så det fick bli en promenad och fika med Anna istället, men det var lika underbart det.
Fast först blev det typ en snabb visit in till Primark för Anna skulle lämna tillbaka kläder och jag råkade hitta lite som jag ville ha. Vilket var rena kapet, köpte tre plagg för 2,50 pund! så jag var super nöjd, lite nya kläder skadar aldrig :)

Blev en tripp till Hyde Park och till en hel del andra ställen var ute och gick i det härliga vädret ifrån 11.45 till 19 ungefär. Blev fika, glass och så klart middag på en resturang, underbar dag. Plus att jag kan bara säga det att mina ben var helt slut och kroppen med, så sängen var väldigt lockande tidigt den kvällen :)

Satt inte alls länge vid datorn heller så därför det blir många inlägg idag!
Men kan bjuda på lite bilder till er för att ni har väntat :)

Klicka på dem för att dem ska bli större. Njut av min söndag jag hade med Anna :)
                  

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Träningen i Lördags 18/2 2012

Så ni undrar säkert vad jag tränade i Lördags?
Jo det ska jag säga er.

* cyklade 5km på 21 min
* styrke tränade ca 50 min.

+ att jag promenerade en del med, kan dock inte säga hur mycket.

Övningarna jag gjorde på gymmet var mest mage och ben. Allt kändes hur bra som helst och jag var hur taggad som helst. Finns verkligen inget som är så underbart än att gå ifrån gymmet och känna att man är helt slut =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lördag var det ja, mello i svenska kyrkan!

Lördagen började väl sådär..
Vaknade upp och hade lite smått ont i skallen men tog ändå tag i det hela och åt lite frulle och sedan efter någon timme så stack jag till Gymmet för att träna lite.

Pratade lite på skype när jag kom hem och hade duschat. Sen gjorde jag nog inte så mycket mera än att laga mat och tog det bara lugnt i det tråkiga vädret som var. Det var meningen att jag skulle gå in till Svenska kyrkan men jag vägrade när det var så dåligt väder! hatar när det regnar.. Så jag tog mig bara in till Camden fast vid den tiden så var det faktiskt uppehåll så jag hade väldigt tur..

Väl framme i kyrkan så blev det att prata och ta det lugnt innan melodifestivalen skulle börja, var väl inte allt för mycket folk i början men det fylldes på efter ett tag. Jag tog även och köpte mig dill chips, coca cola och lakrissal eller hur det stavas. Hade absolut en toppen kvällen med Anna, Katarina, Louise och Evelina. Självklart var det flera man kände men det var väl dem som man hängde med mest. När mello var slut i kyrkan blev det att gå till en pub och hänga och dricka lite där, men då fick vi med oss Emma :)

Till slut var jag nog hemma runt 12 tror jag men hade verkligen en toppen kväll med fina vänner. Dock så var melodifestivalen rena skämtet denna gång, låtarna var inte alls dem bästa men men det blir bara sämre och sämre för varje år känns det som.

Lördagens bilder =)

    

OCH fredagens bilder :)
       

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

80 min på gymmet, inte illa! 17/2 2012

Nej absolut inte illa om ni frågar mig!
Tanke på att lilla jag har inte tränat på evigheter eller ja det känns som det.
Så det fick blir
* 3 km på 19 min sprigning
* 3 km på 16 min cross trainingen
* 4 km på 14 min cykling
 
Och resten blev styrka och mest fokus på magen, super skönt.
Blev även 1 timmes promenad i parken men i ett helt okey tempo för jag hade vagnen.
Tanken var att träna magen på kvällen igen men dock blev det inte det, fast kan vara skönt att få vila lite!
Känner även att min kropp börjar komma i form väldigt bra, men mycket är kvar för att få den ordentligt i trim!

Och så lite bilder får ni med :)

   

Vår väder 11 grader, fint fint!

Vaknade upp och var super glad över att ha hela familjen hemma plus att det var Fredag. Dock mindre kul att dem skulle åka bort.. Så jag jobbade nog bara 4 timmar vilket var väldigt lagom, sedan tog jag helg!
Var även väldigt fint väder plus att det var hela 11 grader ute. Jag tog fram min skinnjacka och det var en bra känsla..

Väl ledig så bestämde jag mig för att gå till gymmet, blev visst 80 min och jag hade så oerhört mycket energi, var länge sedan jag hade en sådan energi fast det var helt underbart! Tog faktiskt ingen jacka till gymmet kan ni tänka er? nej jag kan knappt det men det var en bra kännsla =)
Sedan var det bara att gå hem och duscha och göra sig iordning för jag skulle åka och möta grannen för att vara barnvakt åt hennes bebise. Tog honom och åkte hem, vi tog oss en promenad i parken vilket var jätte skönt men konstigt nog så sov han inte alls under tiden vilket han brukar göra och det var det som var idé!
Kom hem till grabben och han var glad en bra stund men sedan var han helt otröstbar och ville inte ta nappflaskan så jag visste inte alls riktigt vad jag skulle göra men det löste sig för han somnade efter ett tag, vilket var super bra! Aja 3 timmar jobbade jag med honom och det gick väl sådär men var super skönt när jag väl slutade :)

Så vad gjorde jag resten av kvällen?
Jo det ska jag berätta för er minnsan =)
Jag satt och pratade med min stora syster och vi bokade biljetter tills dem ska komma och besöka mig :D detta kommer verkligen bli underbart. Dem kommer även att flyga med mig ifrån sverige till london, hur bra kan det inte bli? Så nu är det bara att räkna ner dagar tills jag åker till sverige och när vi åker tillbaka!
Sedan pratade jag även med mina bröders mamma och bröderna. Plus att jag var ensam hemma så det var faktiskt lite skönt dock så tog jag aldrig badet som jag hade tänkt att göra men ja ibland kan inte allt hända!

För att vara hemma själv så la jag mig väldigt tidigt, haha. Gick och la mig runt 23 vilket är lite väl tidigt en fredag? jo för mig är det nog det, fast ändå inte för jag hade ju tränat hårt och sedan var jag ju trotts allt ledig så behövde nog få sova :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Lat träning! 16/2 2012

Kan nog inte skriva allt för mycket här idag..
Dagens träning blev i alla fall
* Promenad ca 2,5 timmar i snabbt tempo.
* Magövningar  ca 20 min

Det är väl ungefär det jag har gjort idag! Inga bilder på magträningen idag dock, men ni kan få se dem i morgon eller någon annan dag.!

Men skulle nog behövt göra mer träning idag än vad jag har gjort men det är inte allt det går!

Over and Out!
Från bruden i London
// ANgelica


16/2 2012 överskotts energi!

Vakna och jag känner mig inte alls pigg och glad och det var tur att tjejen var lika dan som mig..
Blev en väldigt lugn morgon men ack så sakta tiden gick, har nog aldrig varit med om make!
När klockan väl var nio så var jag så glad så det fanns nog ingen som var lika glad som mig! För som sagt så skulle vi gå till dagis och så skulle vi även ha med oss grannens tjej till dagis. Allt gick jätte bra att ta dem båda.

Väl hemma igen så blev det att prata med syrran och försöka boka biljetterna tills dem ska komma men de gick inte så bra, suck.. Så det sket sig och vi beslöt oss för att se om det går bättre i morgon.
Vid 10.30 var det dax för mig att jobba lite till, eller ja jag jobbade åt grannen denna gång! Så blev att ta lilla bebis killen på en promenad och sedan åka in och testa en storlek större i det linnet jag köpte igår, för jag var jätte osäker på om jag verkligen vill ha den storleken eller inte, testade en större och den var lite för stor så det blev inget byte som jag trodde behövdes!

Åkte hem och fick sms om att min värdmamma och båda grabbarna hade landat, skönt!
Och att dem var jätte hungriga så var bara att göra mat på en gång när man klev innan för dörren.
Sen dess har jag jobbat ifrån 16 -19, inte så jobbigt! kul att ha dem hemma igen faktiskt.

Blev en fika med en kompis direkt efter jag hade slutat.. När vi skulle säga hej då så kunde jag verkligen inte stå stilla och jag hade verkligen för mycket energi, så en powerwalk hem blev det allt!
När jag var hemma igen blev det mag övningar och nu sitter jag här helt slut och ska sova för jag är super trött! men kände att jag behövde uppdatera lite och vill gärna ge er bilder men är för trött och för seg för det.. Så ni får ta och se lite bilder i morgon istället. Hoppas ni klarar er tills dess och för hoppningsvis så får ni även se den nya blogg desginen till veckans slut!
God Natt =)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


15/2 en liten buss tur!

Jobba Jobba livet är allt för bra!

Att vakna upp vid 6 och sedan vara klar vid halv sju är ju så underbart? nja inte riktigt kanske..
Men jag och tjejen gick till dagis runt 9. Jag gick hem igen för att göra mig iordning och prata en snabbis med syster och sedan tog jag mig vidare mot gymmet där jag skulle gå på en "klass" denna gång "Core stability" mördar pass och ett minus att luften inte var bra där..

Sedan var det bara att gå hem igen, förutom att jag var inne i typ varenda affär på vägen hem, haha.! skulle leta efter en lampa plus att jag även fick med mig en pizza hem och en kebab rulle till lunch! ja så kan det gå, men ack så god den var fast ändå inte.. Väl hemma blev det att prata med syrran igen och sen hämta hem tjejen.

Jag och tjejen lekte och busade och fikade lite. För runt halv fem så skulle vi ta och gå mot bussen som skulle ta oss in till hennes pappa! Så hon gick hela vägen dit och sedan tog vi bussen. Hon älskar verkligen att åka buss så där satt vi på bussen och kollade ut :)
Träffade pappan och lämnade henne och jag blev ledig. Tog mig en sväng tll picadilly för att kolla lite, gick in i en sport butik och hittade mig ett träningslinne, som kommer passa toppen med min nya sport bh som nog kommer nu i helgen =D
Att köpa nya träningskläder är verkligen toppen!
Stack hem och gjorde pizzan och väntade på matleveransen och sedan gick jag och la mig i min goa säng!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Dagens magträning! 15/2 2012

Var även på gymmet och hade en klass "core stability" Tror jag den hette. Sitter nämligen på bussen just nu! Men det passet var jobbigt men bra,den var 45min lång.

Så detta var mina övningar för magen för dagen.
Denna 1 gång

Denna 1 gång

Denna 2 gånger

Denna 2 gånger

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Min familj är guld värda

Att ha en toppen familj slår allt.
Min familj hemma i Sverige är dem bästa jag har. Visst man bråkar och så vidare men dem är ändå min familj. Dem stöttar mig i alla lägen då det känns som jobbigast. OCH mina vänner är oxå helt underbara,dem förstår en på ett sätt som familjen inte gör. Skulle aldrig klara mig i alla lägen utan min underbara familj och vänner. Så detta inlägg är till mina underbaraste som står mig närmast. Tänker på er mer än vad ni tror,ni finns med i tankarna fast jag är i London!  Och på tal om min katt och våran hund där hemma i Sverige dem är så otroligt saknade.

   

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

En klass på gymmet!

Så detta är då dagens träning

* Promenad till dagis och hem 25 min.
* magträning i cirka 30 min.
* Blev en promenad till gymmet på 15 min i ett bra tempo.
* Sedan en klass på 1h
* Springning 2km på 11.53 min
* en promenad till dagis på 15 min i ett lagom tempo.

Och nu är jag helt slut!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Enligt mig är det en vanlig dag! 14/2 2012

Vaknade upp i morse och kände mig så utvilad, vilken skön känsla!
Sov underbart skönt, förutom att jag vaknade vid 00.15 och var tvungen att gå på toa,haha..

Tog och busade med tjejen åt frukost och myste lite framför tv innan vi skulle gå till dagis.

Väl hemma efter ha lämnat henne blev det att träna magen lite och sedan bara ta det lugnt innan jag skulle gå till gymmet för att gå på en klass. Denna gången var det "Body Conditioning" och med det menas det att man tränar hela kroppen och det var riktigt bra måste jag säga! Gillade det skarpt.
Sen var det bara att gå och hämta hem tjejen ifrån dagis så vi kunde gå hem och leka. Gjorde även pannkakor till henne som såg ut som hästar,stjärnor och hjärtan och vet ni vad? Hon gillade faktiskt idé väldigt mycket. Hon började även skratta när jag sa att vi skulle göra det, vilken lycka =)
Att busa med henne är väldigt rolig, hon springer iväg och säger att jag inte får följa med och efter ett tag kommer hon tillbaka och säger att jag ska komma och kolla. Då har hon gått och gömt något som jag ska leta efter, så himla söt hon är. Som ni förstår så har vi busat en hel del och jag badade henne med och sen kom hennes pappa hem.

Så här sitter jag helt slut i hela kroppen. Och ska stänga ner denna dator strax för att lägga mig ner under täcket och mysa framför tv, dock visar dem bara massa jäkla bröte på tv, inget jag direkt vill se men får väl hoppas jag hittar något bra!
Så ha det toppen :)

   
Inte världens bästa mobil kamera men den duger :) Klicka för större bilder.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lite tränings videos som jag har gjort idag på morgonen 14/2 2012

Detta tog mig inte alls lång tid att göra dessa övningar och det känns faktiskt i magen!
Så det kommer nu framöver kanske dyka upp olika övningar som ni kan få ta del av. 
Gillar att visa andra vad jag gör =)

Tog även en promenad på 15 min i ett ganska bra tempo innan jag började övningarna. 
Senare så väntas ett pass på gymmet!
   


Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Nu börjar nog fasiken allvaret!

Det där med att jag skulle ha en tränings kategori har ju då inte gått så himla bra, tanke på att jag har varit sjuk och sen glömt helt klart bort den!

Men nu börjar jag om och ska försöka hålla detta.!
Så idag har jag inte gjort så mycket men har rört på mig en hel del ändå. Har bara blivit promenader på grund av att jag har haft tjejen hemma!

Fast i morgon blir det att gå till gymmet för att vara med i en klass, hoppas bara den är bra!

Måndag och dem har lov!!!! 13/2 2012

Började jobba 6.30 och det var då inte igår jag gick upp den tiden för att börja jobba. Kändes som att det var väldigt länge sedan. Hur eller hur så kändes det väldigt bra på samma gång, för jag gick ner och satte mig vid tv och tog det lugnt. När pappan kom ner så skulle han gå på en gång och sedan så gick jag upp till tjejen för att stänga av tv och klä på henne. Sedan blev det frukost och lite mera tv tittande för klockan var bara halv åtta.

Fast runt halv nio så bestämde jag mig för att vi skulle gå ut lite innan vi skulle till tree tops med grannen och hennes barn. Så vi tog en tripp till parken för att kolla lite på alla hundar, dock var det lite kyligt.!
Gick hem och fikade och sedan var det nästan dax att ta på sig alla kläder igen för att gå vidare till innomhus ställe. Väl framme så var det fullt så vi kunde inte gå in så det var bara att leka ute med barnen vilket gick toppen, inga sura miner här inte! Efter en stund så gick vi in och fikade lite och tog det lugnt plus att vi värmde oss innan vi gick ut igen för att leka. Lekte en stund och sedan rörde vi oss hemmåt.
Tog ett tag men väl hemma igen så blev det att laga lite mat och lägga tjejen för hon var dunder trött. Jag la mig även ner en stund för att vila och slumrade självklart till, men snacka om skönt!

Så vad hände resten av dagen? jo grannens dotter kom över och lekte en timma och jag bakade lite chocklad bollar. När grannens tjej hade gått hem så blev det att laga mat och bara mysa med tjejen , vilket var jätte trevligt.
Har verkligen haft en toppen dag med henne idag, man märker verkligen på barn när dem myser eller bara har det bra när dem är själva med en :)

Hur eller hur så blir det en ganska tidig säng tid för mig idag för jag är helt slut, haha!
Men i morgon så blir det en ganska avslappnad dag, då jag ska lämna tjejen runt 9-10 och sedan träna vid 13.30 i en klass och sedan när jag har tränat klart går jag och hämtar hem tjejen :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Söndag och Energin flödar 12/2 2012

Oj snacka om att den verkligen gör det!
Klockan nio var jag redan uppe ur sängen och var nere och började med min frukost!
Vaknade även med ett strålande humör vet inte vart den kom ifrån men glad var jag i alla fall :)

Åt frulle och tog det lugnt och satt vid datorn och sedan bestämde jag mig helt plötsligt för att GÅ in till oxford circus ifrån mitt hus och sedan ta bussen därifrån. Men det kan jag ju säga redan nu att det tog inte stopp där!
Jag fortsatte min lilla resa upp till picadilly och sedan vidare till Leicester square och där bestämde jag mig för att hyra en cykel. Tog och cyklade då upp till Camden och där ifrån gick jag sista biten. Och under hela denna tid så hade jag ett ganska bra tempo så jag var allt lite varm när jag väl var hemma.
In till oxford circus ifrån mitt hus tog det 48 min så det är inte alls så farligt faktiskt :)
Men sedan från där och hem vet jag inte rikigt vad det tog men ungefär 55 min vilket inte heller är så farligt för den biten hem är längre enligt kartan.
Väl hemma så kände jag mig inte direkt trött men jag kände att jag var mer svettig än vad jag hade tänkt mig, haha! Så en dusch och sedan en fika med två vänner bestod resten av dagen av. Eller förresten jag var ju och åt middag med en annan vän också! på en indisk resturan i Camden och dit in gick jag också, men tog bussen hem för jag var verkligen helt slut, haha!

Så ja min dag var helt suverän enligt mig, kunde inte ha haft en bättre dag. Hoppas eran helg och söndag var toppen.
Idag åkte även min värdmamma och båda grabbarna till Sverige och ska vara där tills på torsdag så blir en lugn vecka med att ta hand om tjejen medans pappan jobbar, Förvissa så ska hon vara på dagis på dagtid men ändå!



Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lördag-rastlös, promenad och barnpassning. 11/2 2012

Vaknade upp väldigt tidigt för att vara en lördag, tror klockan var runt halv tio då jag gick upp ur sängen och duschade och gjorde mig i ordning och åt frulle.

Sedan var jag så rastlös så jag skickade till Louise och frågade om hon ville följa med in till Big ben och London eye och bara gå där i några timmar. Vilket hon gjorde, blev en jätte härlig runda. Vi stannade även och åt lite fish and chips, mums det var riktigt gott! Sedan tog vi och gick upp mot picadilly för att dricka en kopp kaffe på Costa och sedan stack vi hemmåt.
Blev en ganska bra tag ute i det fina vädret och min kamera var ju självklart med så lite bilder kommer ni få se :)

För övrigt på kvällen så blev det bara att vara hemma för jag skulle sitta barnvakt och föräldrarna skulle bort till en kompis. Så jag satt och gjorde typ ingenting? jo jag gjorde faktiskt något jag pratade med min mamma och lilla syster där hemma i sverige och jag försökte planera upp ett schema för min vecka med träning, vilket inte är det lättaste men det gick någorlunda i alla fall :)
Så kommer köra två pass med en tränare och sedan får det nog bli att träna på gymmet även några övningar hemma :)

Somnade ganska tidigt för jag var helt slut.!

Klicka på alla bilder för att få dem större.

                    

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fredag- Utgång! 10/2 2012

Vaknade trött och seg idag inte konstigt när man har jobbat hela veckan!
Slutade väl runt 4-5 och har då haft tjejen och lilla bebisen lite då och då.. Sedan så hade även grabben en kompis efter han slutade skolan vid tolv så jag kan lova att det var full rulle här hemma!

Hur eller hur så var jag helt slut när jag väl slutade. Men tog mig till affären och köpte lite inför kvällen för jag skulle ju ut trotts allt, kan egentligen vara den dummaste idé som finns när man är super trött men aja.
Gick hem igen och gjorde mig lite käk för föräldrarna hade främmande och dem visste inte när dem skulle äta och jag var hungrig. Gjorde mig lite tonfiskröra och lite pasta och satte in den i ugnen, mums det blev super gott!
Sedan satt jag på mitt rum nästan hela tiden tills jag skulle gå. Satt även och pratade med mina bröders mamma, innan jag insåg att jag kanske skulle byta om till fest kläder och inte sitta med mjukiskläder längre, haha!!

Så stack och mötte upp mina kompisar runt 10.30. Men dock var dem ju försenade typ 20 min och jag blev irriterad men det fick dem veta ;) För övrigt var kvällen sådär var på ett ställe som heter KOKO och inne på det stället hade dem gjort om en gammal opra salong till fest ställe vilket var lite coolt faktiskt men ändå så var det inte min sorts musik och banden var inte min smak heller.. Fast tydligen så spelar dem olika sorters musik varenda kväll, så kanske skulle ge det en chans till?
Aja var hemma väldigt tidigt i alla fall, runt 2 och det är ganska tidigt för att vara mig :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Torsdag-ingen glädje..

Vaknade upp och kände inte alls för detta, dock aldrig haft denna känsla som jag vaknade upp med i morse. Det var faktiskt lite hemskt att säga men ärligt så fanns det inget ljust på denna dag.. Aja nu vet ni det!

Träffade en ny tjej i dag och det är nog det ända positiva för hon var super trevlig. Tog en fika och gick ner en snabbis till Camden för jag skulle handla en sak. Men hon förgyllade verkligen min dag, det roligaste var nog att när vi skulle säga hej då så hade vi fortfarande saker att prata om och då hade vi träffats i 2 timmar. Ja det är verkligen så det ska vara när man träffar nya männsikor, underbart!

Sedan var det bara att ta sig en promenad hem för att jobba lite, jag tog bebisen och mamman sov en stund. Hon gick och hämtade hem grabben med och jag matade bebisen och nästan när dem var hemma så somnade han. Fick bli en väldigt lätt matlagning idag, för mig blev det en macka och ett ägg och lite melon, oj det låter inte alls mycket till middag? men så blir det när man inte är hungrig alls.
Blev även att leka med barnen och sedan kolla lite på tv och så kom pappan hem så jag jobbade inte länge eler ja till 6 i alla fall och sedan en stund till för mamman skulle ut och träffa lite kompisar och jag fick försöka lägga bebisen för han hade inte riktigt somnat.

Efter jag slutade så har jag bara suttit vid denna dator, gör jag inget annat???
Nej inte för tillfället för jag sitter och kollar in en massa träning och kost sidor för jag vill verkligen ta tag i detta och komma i form med min dumma elaka mage som inte riktigt vill som jag vill.. Så innan jag åker till SVERIGE på riktigt så ska min mage vara bra igen eller ja någorlunda. Så nu ska jag inte ge upp träningen...

För övrigt så har jag bokat min biljett till den 31 mars till Sverige för att åka först till min vän i Malmö och sedan vidare hem till min familj i Målilla =)
Längtar så tanke på att jag har hemlängtan än.. Hoppas bara den försvinner den med snart för det är jobbig plus att den gör mig lite nedstämd!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Hemlängtan....

Jobba jobba ja det är det man gör på dagarna!

Morgonen var helt klart som vanligt..

Kom hem efter att lämnat barnen och duschade och gjorde mig iordning för att sedan gå och träffa två nya au pairer som inte var svenskar!  Hade en jätte trevlig stund med dem två tjejerna.
Efter min fika med dem blev det att ta sig vidare mot Camden för att kolla läget där nere lite, för jag kände verkligen inte för att gå hem denna dag tanke på att jag är frisk och vill röra på mig nu! Så var väl hemma runt 14 då jag började fixa och dona här hemma och satt lite vid datorn för att kolla flyg och lite annat på datorn.

Började väl jobba runt 16 och då blev de att leka och busa med barnen och hjälpa till med maten. Hjälpte även till med badet och när tjejen hade en kompis här! Så hela kvällen var det full rulle på alla barnen.
Har även kommit på att det är rätt så jobbigt att gå och bära på en bebis som inte är helt okey.. Han vill verkligen sitta stilla och prata eller ligga ner själv, nej han ska man gå och bära på. Min rygg mår inte allt för bra just nu känns de som. Bär honom dumt för mycket men det är det ända som hjälper om han är ledsen.

Resten av min kväll spenderade jag med att försöka kolla upp flygresor till mina två systrar som ska åka hit, men det är inte det lättaste ska jag säga er! Men jag försökte även boka mitt flyg men det gick sådär men såg över förväntan att dem hade sänkt priset på biljetten i alla fall :)

Var hur trött som helst så vid halv elva låg jag i sängen nästan helt död, så himla skönt ska jag säga er!
Hade även det lite jobbigt på kvällen för jag hade en sådan hemlängtan så det fanns inte vilket är jätte jobbigt, dock är det typ första gången men ändå!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Tröttaste 20 åringen?

Kan det vara så?
Förklarar mindre längre ner.

Denna dag var det faktiskt dax för mig att försöka jobba..
Tog och hjälpte till vid frukosten och tog sedan barnen till dagis/ skolan, vilket gick toppen hade inte förväntat mig annat heller. Men min promenad hem som jag alltid tar var väldigt jobbig måste jag erkänna.! Tog längre tid hem plus att jag var helt slut när jag väl var hemma.

Tog och gjorde ännu mera på min blogg, hmm blir hon aldrig klar tänker ni?
Jo klart jag blir, vänta bara någon dag så ska ni se att jag är klar med den strax, tar bara lite längre tid när man inte har alla ideer och så.
Sen efter jag hade hållt på med den ett bra tag så tänkte jag att jag kunde lägga mig ner i sängen en 30 min för jag hade lite ont i huvudet och sedan frös jag. Somnade gjorde jag inte heller men låg där och bara mös och tänkte på allt möjligt som jag har nu gjort i flera dagar. Att det ska finnas så mycket att tänka på?
När jag hade sovit eller rättare sagt leka i min säng ropar min värdmamma och frågar om jag är hemma? ja det är jag och så säger hon att jag är den tröttaste 20 åring som hon känner, haha jag skrattade lite där.! Tror nog inte att jag är den tröttaste 20 åringen faktiskt men lite roligt var det allt att hon skrev så.
 Det var lite roligt sagt för jag hade ju faktiskt inte sovit,låg bara där och njöt. Hur eller hur så tog jag lill killen och hon gick och la sig i 30 min.. När hon väl var vaken så gav jag lill grabben lite mjölk och sedan somnade han och hon åkte och hämtade stora grabben på skolan och sedan åkte dem till en kompis medans jag stannade hemma och väntade in tiden för att hämta hem tjejen..
Hämtade hem tjejen och vi gick till affären för att handla lite spenat för mamman skulle göra spenat soppa till mig och henne och värdpappan, mums hennes spenat soppa är bara så förbannat god!

Annars har min kväll nog bara varit lugnt. Tog mig en promenad och laddade på pengar på mitt oyster kort så jag kan åka bussen med grabben till skolan i morgon annars hade det inte varit bra :P
Pratat med Emelie en timma eller något tror jag och så har jag pratat med Daniel ett tag med.
Ibland kan man inte förstår att man saknar någon så mycket som jag gjorde idag!

Hur eller hur så har jag haft en helt okey dag, hoppas jag kommer kunna somna och att min morgon dag blir toppen med :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Vilo dag,vilket behövdes.

Sov morgon och inget jobb innebär det..

SÅ vad gjorde jag av dagen? hmm låg i mitt rum bara?
Självklart inte, jag var faktiskt ute en sväng och jag bytte lakan och tvättade en vanlig tvätt.
Fick mig själv att känna att jag levde. Dock var det inte alls kul att gå ut för det var kallt och halt plus att det var ansträngande att gå till affären!

Hur eller hur så satt jag även hela kvällen med att fixa fram en ny blogg design så inom någon dag framöver så kommer det komma in en ny design på bloggen och jag hoppas att ni kommer gilla den!

När jag även skulle gå och lägga mig var jag inte alls trött vilket var jätte jobbgt, låg och vred och vände på mig hela tiden innan jag väl kunde somna..Som sagt det finns nog inget värre än det!

Men njöt av att inte jobba denna dag, tanke på att jag inte var helt okey än.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Söndag, sovdag för att jag är sjuk.....

Har inte mycket alls att säga mer än att jag sov bort hela dagen och att jag inte alls mådde bra!
Men min värdfamilj tog väldigt bra hand om mig medans jag nu var sjuk hela dagen.

Var nog vaken totalt 5 timmar under hela dagen, annars sov jag för att försöka få bort illa måendet. Åt inte mycket heller under dagen men men så är det när man är sjuk..
Så nu vet ni hur jag spenderade min söndag.!
Kan även säga att jag är trött på allt som har med sjuklighet att göra just nu!

Over and Out!
Från bruden i London¨
// Angelica


Lördagen, Camden och så var magsjukan välkommen till mig...

Snackade med mamma och lilla syster lite nu på morgonen och det var verkligen underbart :) var trotts allt ett tag sedan jag pratade med dem.
Min lilla syster är ju bara för bäst
Ronja: vad har du köpt till mig i födelsedags paket?
Jag: ingenting?
Ronja; varför då? har du glömt bort att jag har fyllt år?
Jag: nej det har jag inte men måste jag köpa något bara för det.
Ronja: klart du måste!
Jag: jaha men synd för dig för jag har inte skickat hem något till dig.

Hur eller hur så har jag faktiskt skickat hem något till henne men det vet ju inte hon om och jag tyckte inte hon behövde veta det denna gången heller!

Efter mitt samtal blev det att hoppa in i ducshen och sedan äta lite frukost. För att senare gå ner till Camden för att äta lunch med en vän som heter Evelina och gå där i några timmar. Blev hamburgare till lunch super gott enligt mig, blev väldigt mätt bara.

Blev att vara barnvakt på kvällen och en kompis kom över. Det roliga på hela kvällen var att det kom snö här i LONDON kan ni förstå? nej det tror jag inte, haha. Men hur eller hur så var det allt lite mysigt.
Men det tråkigaste och jobbigaste var att jag åkte visst på magsjuka jag med till slut. Jag som verkligen inte ville ha det.! Är ändå inte direkt förvånad över mig själv... Så min lördag slutade ju inte alls bra!

Första snö bilden är tagen kl 20.10  och den andra bilden är tagen kl 22.50 i lördags.Lite skillnad ser man allt att det är :)
 

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Äntligen FREDAG! 3/2 2012

Kul verkligen, vaknade upp vid 6 när dem tänder lampan som är precis utanför mitt rum, eller rättare sagt den är typ i hela huset i hallen. Svårt att förklara men aja irriterande var det i alla fall, plus att dem inte riktigt var tysta heller.
Efter ett tag kunde jag koppla bort det och kunde somna om igen för en stund i alla fall innan klockan ringde.
Gick upp och hjälpte till med barnen. Tog grabben till skolan och tog tjejen till musiken som vi skulle gå till. Måste säga att det var kul att se henne dansa och springa runt där med dem andra barnen. Efter det blev det hem för att ha en play date med några kompisar till henne.

Jag fick ledigt så jag tog mig tid att dammsuga och damma lite i mitt rum och sedan sätta igång en tvättmaskin. Känns som jag tvättar en gång i veckan och jag fattar inte varför? aja hur eller hur så blev det gjort. Hann även med att kolla på tv.n en stund. Men sedan var det bara att börja jobba och ta hand om lilla bebisen, medans mamman åkte och hämtade barnen. Jag började även med maten till, fick bli pasta och fiskpinnar men jag gjorde kyckling och lite kokblandning till mig för jag kände inte för att äta fiskpinnar.
Filmdax som alla fredagar! Skönt att bara ta det lugnt och mysa med barnen. Jag och dem tre små liven kollade medans mamman gick upp och vilade. Hoppas hon verkligen njuter av att vila när jag har dem tre. För det gör inte mig något att hon vilar.
Vi tog oss även en sväng till bokaffären för att handla en ny bok till barnen, dem fick välja en varsin. Blev hem och laga mat och sedan slutade jag, super skönt!

Såhär sitter jag och väntar på att klockan ska gå för jag ska möta Louise för att ta något att dricka. Och bara ta det lugnt =)
Annars kommer det inte hända allt för mycket under denna kväll, så hej svejs och ha en bra kväll på er där ute!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Torsdag och en promenad på 2,5h nästan.

Snacka om underbar morgon, vaknar upp och hör barnen skrika, kan inte bli bättre.

Aja jag blev inte så irriterad kunde somna om en liten stund till och sedan gå upp med ett leende på läpparna men trött var jag allt.
Tog i alla fall båda barnen dit dem skulle, sedan gick jag hem och tog en dusch. Låg även en 40 min i sängen och bara mös och kollade på tv,n. För sedan var det vara att sätta igång att jobba lite medans mamman kunde vila lite innan hon skulle åka och fixa sig i håret och jag skulle ta lilla bebisen ut på en promenad. Hade även lite ärenden som jag ville få gjort så det fixade jag under tiden jag hade honom. Så ungefär 2,5 timma var vi ute i detn små kyldiga London. Fast ändå var det så skönt för solen sken riktigt skönt när man väl gick där den var.
Till slut så kände jag inte riktigt för att vara ute mera så jag och grabben gick hem och väntade in mamman. Hon kom hem och matade honom och sedan åkte hon iväg och hämtade grabben från skolan.
När dem kom hem så fikade dem lite och sedan gick dem till grabbens kompis för att leka lite.
Fick lite ledigt innan jag skulle hämta hem lill tjejen. Den lycka som hon ger när man kommer och hämtar henne är så jäkla obeskrivlig, det är underbar!
Tog även med henne till affären för vi skulle handla lite. Hon är som mig hon gillar att gå i mat affären och inte med det hon hjälper gärna till att ta sakerna. Gick hem med henne och varorna och tog lite och åt, dock ville inte hon äta så mycket. Fick bli lite tv tittande tills mamman, bebisen och grabben kom hem. Hann nästan klä på henne pjymasen innan dem kom hem med, för hon var verkligen super trött idag igen.

Aja jag slutade nog inte förens vid 8 men jag klagar inte! Fast nu känner jag allt att ögonen och hela min kropp behöver vila för i morgon är det fredag och jag ska ha tjejen på morgonen och gå till musiken och sedan direkt hem för där väntar det kompisar till henne.!
Så god natt på er där ute!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Onsdag,lugn dag med en trött tjej!

Vaknar upp och det är så tyst?
Ovanligt om ni frågar mig..

Blev att göra iordning barnen men tjejen fick stanna hemma idag för att vi inte riktigt var säker på om hon var frisk. Fast jag tog med henne till skolan för en liten tur på bussen och ut i det kalla vädret. Jag hade tänkt att vi skulle gå förbi ankorna men när vi väl var på väg tid märkte jag mycket väl på tjejen att hon var dundertrött. Så det fick bli att gå hem.. Väl hemma sa hon själv att hon var trött så hon fick lägga sig i vagnen och somnade nästan på en gång, snacka om en slut tjej!

När mamman kom hem efter hennes promenad så tog jag och gick upp och vilade medans jag ändå kunde. Kändes väldigt skönt måste jag säga.
Sedan var det bara att börja jobba igen, visst jag gjorde inte allt för mycket men ändå!
blev att lägga tjejen väldigt tidigt för hon höll på att somna när hon och grabben lekte, haha såg lite roligt ut faktiskt. Så jag tog lilla grabben och mamman la barnen. Fast grabben kom ner efter ett tag och jag frågade honom om han ville kolla lite på tv istället för det jag kollad på. Självklart ville han ju det.! Inget barn säger ju nej till att bestämma över tv.n haha.

Några minuter efter där slutade jag för pappan kom hem och mamman kom ner för tjejen hade somnat.
Efter jag hade slutat så tog jag mig tid eller försökte att leta efter lite ider till min nya blogg design som jag håller på med, men ka säga att det går inte allt för bra. Får ta några dagar till den för jag har inte allt för många ideer med den dock! Helt tom och det brukar jag inte vara när jag ska göra om den,suck.
Satt i alla fall vid datorn i flera timmar igår och gav aldrig upp, eller jo till slut då jag var så trött!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

RSS 2.0