Hade sagt....

Hade verkligen sagt till mig själv att jag INTE skulle köpa några kläder alls nu innan jag ska åka men kunde verkligen inte låta bli för jag vill så gärna ha ett par jeans shorts så idag blev de att beställa ett par och sen vill jag även ha en ny bikini och självklart så hittade jag en som jag ville ha så hoppas hoppas mer än något annat att den passar, för jag hatar att köpa bikini över internet för dem sitter aldrig bra,trist som bara den! Men sen så blev de att köpa ett linne med och ett påslakan sett till min lilla syster som jag tycker hon kunde få :)

Visst jag ångrar mig lite över mina köp men jag känner att de är saker jag kommer använda om jag kommer kunna ha dem. Så som sagt hoppas jag över allt annat att jag kan ha dem när dem kommer hem nästa vecka..

Men något som gjorde mig glad idag var att mitt visa kort kom hem idag,så jag ska testa det i morgon och se så att de funkar =D super nöjd över motiviet jag valde med, men de kan man nog inte säga lilla syster var för hon sa denna när jag visade henne kortet: men åh jag är ju inte med? haha så jäkla söt hon är ibland.

Tänkte även fråga är det någon som vet ett vettigt ställe att köpa en resväska på? För jag äger då ingen så måste verkligen skaffa mig en innan jag åker :)

Over and Out!
Angelica

Jobba och en del nya människor

Det är verkligen super kul att jobba på ICA men gud vad mycket folk man träffar som både är trevliga och mindre trevliga.  En annan sak jag har märkt är att man träffar på mycket folk som man inte ens kan placera men ändå vet man vem det är, de är jätte jobbigt ibland! Det andra som är grymt kul är att jag bara spelar med när dem pratar med en och tills slut i vissa situationer så kommer jag på vem de är till slut men ibland är de kul när man inte ens kommer på de haha..
En sak jag tycker är jobbigt ibland är när folk ska skicka eller ta ut paket ibland och när vi ska skicka brev och paket.. Asså det är verkligen hur mycket som helst att hålla koll på, trodde inte de var/är så mycket innan jag började. För då ser man ju det från ett helt annat håll,men jag hoppas att jag nog fixar exakt allt till slut.

Har även börjat kasta en hel del grejer i lägenheten tanke på att de inte är länge kvar alls, visst det är mycket papper men ändå det är skräp. Har även betalat lite räkningar vilket aldrig är skoj, men de är gjort!

Nej nu måste jag ta och skriva ner alla timmar jag har jobbat för i morgon så ska det in till chefen för att jag ska kunna få lön nästa måndag! Hoppas de blir bra lön ;) För jag har ju ändå inte jobbat allt för mycket denna månad men de löser sig nog,bara jag får pengar!  För lite roligt vill jag allt kunna göra nästa månad.

En bild från när jag var på öland!


Over and Out!

Angelica

Väntar och väntar

Väntar på svar från min värdsfamilj och ännu inte fått svar börjar bli otålig. Visst jag ska inte åka förens om cirka två månader men allt vore så mycket roligare och mer spännande om jag visste exakt vilket datum jag ska åka. Plus att min arbetsledare snart vill veta när jag ska åka ifall han kan göra så att jag har jobb tills dess eller inte. Så jag hoppas verkligen att jag får mail inom en snar framtid där de står när dem vill ha mig hos dem :)

Spännande Spännande!

Over and Out!
Angelica

Ny design kommer snart!

Måste bara se till att få lite inspiration! men jag kan lova att inom snar fram tid så kommer de lite roligare färger och en ny header! Ser framemot vad ni kommer tycka om den!'


Ha det bäst så länge för nu ska jag ut i det fina vädret en sväng.!



Det går frammåt

Idag har jag börjat ta tag i en massa olika saker som har med min resa att göra. Men allt skulle underlätta så mycket mer om jag visste datumet jag ska åka. Hoppas Hoppas verkligen att min världs familj snart skickar tillbaka till mig och berättar när dem vill att jag kommer. Allt börjar känns så verkligen men när jag väl är i England så kommer jag säker känna något helt annat, men då hoppas jag att det är en bra känsla och inte en dålig.

Har även ringt till mitt försäkringsbolag idag och kollat lite hur mycket jag skulle få betala om jag åkte med dem, priset dem gav mig tyckte jag var ganska rimligt men jag vet inte riktigt, samtidigt vill jag helst inte heller byta bolag för jag trivs med dem jag har.. Fast hon som har förmedligen sa eller rättare sagt rekomenderade mig att jag skulle ringa runt och kolla lite med dem andra försäkringsbolagen och se vad dem säger. Det värsta är att det är rena djungeln där ute med försäkringsbolag, så det är himla svårt att veta vilket som är bäst och vilket som inte är de. Till slut kommer nog dem jag ha valt det rätta för mig men man vet aldrig!

Har även skickat efter ett Europeiskt sjukförsäkringskort idag så jag hoppas det kommer snart, jag vet att de kan ta ett tag men ändå! Sen har jag även gjort färdigt med allt angående mitt nya visa kort så det kommer nog denna vecka om jag har tur.

En sak jag tycker är rolgit när man berättar för folk att man ska åka och vad som man måste göra innan man åker så tycker alla att det låter som jag aldrig kommer att komma iväg, men för mig så tycker jag att det knappt är något att göra innan avresa. Visst det är mycket att tänka på och göra innan avresa,men bara man tar de lugnt och stilla så fixar sig allt! Jag har liksom en hel lägenhet som jag måste rensa innan jag åker så från och med idag är de cirka 2 månader kvar innan jag måste vara ute ifrån lägenheten och det känns sjukt konstigt. För jag har precis bott här i ett år nu och det känns väldigt skönt! Mitt största problem är nog att jag inte har några flyttkartonger och har för mycket kläder och skor innan jag åker, som sagt allt löser sig!



Over and Out!

// Angelica

Midsommar helgen

Jag hade då ingen aning om vad jag skulle göra på midsommar gick och funderade hela veckan innan jag riktigt bestämde mig.. Första alternativet jag alltid hade i mitt huvud var Öland,ville bara dit men jag hade jobb på midsommar så jag kunde inte åka. Men sen hade jag Oskarshamn som förslag men de var inte heller så lockande när jag inte hade någonstans att bo, så jag sket i det, men sen hade jag ett alternativ att bara sitta hemma och tråka för mig själv på midsommar men hur kul är de liksom? Så blev de då inte! jag drog mig till mitt efter längtade Öland och firade midsommar där med min ena stora syster och hennes kille. 7:13 på fredag morgonen satte jag mig på tåget till kalmar för att sedan ta bussen över till Köpingsvik och det är absolut inget jag ångrar att jag åkte dit.!

Hela fredagen var verkligen toppen, vi var hos syrrans killes bror och hans tjej och hennes syskon. Vi åt och drack och hade de allmänt skoj, visst vädret var väl inte det bästa kanske enligt mig men det var helt okey för det regnade ju då inte i alla fall.

Lördagen var nog väldigt slapp men väldigt mysig! Det blev lugnt på dagen men senare mot kvällen blev de livat och väldigt skoj. Det blev att dricka och käka i syrrans och hennes killes stuga och självklart dricka. Senare på kvällen blev de att gå ner till campingarna för att kolla läget. Det slutade med att vi träffade en hel del målilla folk och så blev de även att man satte sig på en liten strandbar vilket var hur mysigt som helst. Självklart blev det ju en natt pizza som de brukar bli när man är på Öland!

Söndagen slutade med hemresa och en väldigt seg Angelica med en rejäl förkylning.. Det var inte lika kul att börja jobba på måndagen då när man kände sig såhär kan jag ju säga!

Men hoppas ni andra oxå har haft en toppen helg!

Over and Out!

// Angelica

Otroligt dålig uppdatering från mig!

Det har hänt alledeles för mycket på sista tiden!

Men nu tänkte jag skriva lite, men jag tror att de kommer bli väldigt långt så ni vet.

Först ska jag berätta att jag har fått min familj som jag ska åka till i slutet av sommaren, vilket kommer bli super skoj!
Det blev familjen som bor i Buckinghamshire i ett litet mindre ställe. Dem har två barn en Pojk på 5½ år och en liten tjej på 3½ år. Mamman är super trevlig och samtalen med henne går alltid så himlans bra, förstår inte varför. Men kan nog vara för att det känns som att jag känner henne redan nu ? Hur sjukt som helst i alla fall.  Som läget är nu längtar jag verkligen efter denna familj och hoppas även att dem är så som jag har fått uppfattning om.

Jag har även inte fått veta riktigt vilket datum jag ska åka med jag tänkte att jag skulle skriva till mamman och fråga när dem hade tänkt sig att jag skulle komma och fråga hur dem mår och lite allmänt. Sen när jag väl får veta när jag ska åka så är de ju bara att sätta igång och kolla efter flyg. Jag måste även kolla upp med min försäkringsbolag om jag kan ha dem när jag åker eller om jag ska byta.  Sen måste jag även prata med banken om att beställa visa kort :)

Oj det lät som att jag är tvungen att göra mycket men det ska nog ordna sig hoppas jag :)

Over and Out!

// Angelica

Otrolig jobbig dag!

Gårdagen var en otroligt jobbig dag, fattar inte att min kära vän har lämnat mig och resten för att göra resten sällskap där uppe i det blå!

Kommer verkligen sakna dig till max.

Igår när jag var på jobbet så kom en kollega fram och frågade om jag och dem andra hade hört om olyckan och nej de  hadde vi ju då inte.. När hon sen berättade att de var två 19 åringa grabbar och två tjejer i 15 års åldern så hoppades ja i all tid och rum som fanns att de inte var någon jag kände. Strax efter där får jag ett samtal som frågor om ja känner till olyckan och om ja vet vem de var som dog och om jag visste vilka som var inblandade.. Som sagt så jobbade jag så jag visste ju ingenting. Men fick veta ena namnet på grabben och då kom alla tårar inneifrån, fick då en känsla av att ja visste vem den andra med var.. Kunde då inte jobba så bra som jag hade gjort innan men som tur var hade jag bara 1,5 timme kvar men det var en väldigt seg tid... Telefonen gick även i ett, många skickade och jag skickade och frågade om de var du som hade gått bort. Till slut fick ja veta och ja visste inte vart ja skulle ta vägen, ville bara cykla hem så jag kunde ta och känna din närhet och tårarna kom, kunde inte hålla tillbaka längre.

Du var ju alldeles för ung för detta, du var inte redo för att gå bort nu!
Jag är glad att jag har fått lära känna dig och haft otroliga minnen med dig i cirka 6 års tid. Tiden med dig är något jag aldrig kommer glömma, du är en sådan kille kompis som betyder mycket, tack för en underbar tidn älskade vän.

Kommer sakna dig min ängel, men vi ses där uppe sen<3

RSS 2.0