En liten resa

Nu sitter jag på ett flyg på väg någonstans!
Ni får helt enkelt vänta tills på lördag då jag uppdaterar igen och berättar vart jag är.
 
Hoppas med hela mitt hjärta att denna blir bra!
 
Ha det toppen mina kära läsare =)
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Semester är skönt.

Vaknar mitt i natten (jag trodde de var de) men fick sedan veta att de var strax innan fem.. Vaknade i alla fall av att grabben roppar efter sin pappa medans han låter som en elefant uppspringandes till deras rum, kul. Inte nog med det så hör jag inte långt efter det att tjejen roppar mitt namn ett antal gånger och jag ligger och funderar när hon ska ge upp?? Fast ja det var ju allt lite gulligt men till slut orkade jag inte mer och skrek till henne att hon skulle gå upp till mammas och pappas rum, vilket hon gjorde. Kunde somna om men när telefonen ringde var jag inte lika glad tyvärr!
Var bara att kliva upp och se glad ut. Väl nere så kände jag inte alls för att jobba men skulle hålla humöret uppe för jag skulle ändå inte jobba så länge!
Jag tog lilla bebisen medans mamma tog dem andra två till simning och tennis. Jag och lillen tog och gick till affären och handlade lite bröd och sedan gick vi hem. Väl hemma så var hans världens gulligaste under en timmes tid och precis innan alla kom hem igen så började han bli små sur och dan.
När alla var hemma så var det bara att sätta igång att göra lite lunch till alla plus att göra alla redo inför deras lilla camping tripp dem skulle göra.
Precis innan dem skulle åka så satt jag och lekte med bebisen och efter ett tag så tog jag honom och kramade honom och typ två sek efter så sover han? snacka om att han var trött och gosig just vid den punkten. Ville inte att han skulle lämna mig just då för det var så mysigt!

För övrigt så när dem åkte så ville inte stora grabben att jag skulle stanna kvar här för han trodde inte jag skulle komma tillbaka när dem kommer tillbaka, så det var lite surt att kolla när dem åkte. Tjejen sa även vid frukosten att hon kommer sakna mig på flyget när dem ska åka dagen efter mig, hur söt får man inte vara?? Blir så glad när barnen säger så till mig.

Efter jag hade jobbat klart så blev det att göra iorning i huset så det var fint och rent igen efter allt stöd! Plus att jag gick och la mig i sängen och somnade i 2 timmar, oj! Fast visst jag var väldigt trött och det var super skönt. Senare på kvällen gick jag upp och mötte Anna för att ta en kaffe och sedan gå på bio. Vi hade bestämt oss för att kolla på The wedding video, snacka om en rolig film. Lätt värd att se om du gillar komedi filmer.

Nej kanske dax att sova ? är ju trotts allt en ny dag i morgon =)
Ha det bäst där ute kära läsare.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica =)
 

Trötta barn!?!?!

Fick äran att ta stora grabben idag till simning och tennis, super kul att se han göra saker. Han sprider en sådan glädje när han får umgås själv med en. Sedan så blev det att bara ta det lugnt när vi kom hem igen. Jag satte mig ner och försökte fixa min dator lite och sedan började jag jobba runt 2 så ungefär 1h rast fick jag åtminstånde. Och från den tiden så skulle jag jobba ungefär själv tills läggdax.
Hjälpte till att lägga lilla bebisen och sedan så väntade vi mest på att klockan skulle gå så att stora grabbens kompis skulle komma och leka. Han kom runt halv tre-tre och dem hade fantastiskt kul, vi målade även deras ansikten, så min grabb såg ut som en tiger och hans kompis som en hund. Jätte söta var dem verkligen. När dem hade lekt klart blev det att gå och hämta hem tjejen ifrån dagis. Dock var ju alla barnen supertrött så blev att göra mat och dusch lite snabbt. Annars har det varit jätte mysgt att ha barnen själv förutom att dem har varit allmänt trött! Som tur var så kom dem i säng ganska behaglig tid. Så förhoppningsvis är dem inte trötta och griniga i morgon.!

Nu ska jag allt ta och sova för jag börjar jobba vid 6.45 i morgon bitt, hatar tidiga mornar, men men är ju ledig sedan så jag ska nog vara glad!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Måndag den 20/8- 12

Måndagar är lite sådär..Jag önskar dem dagarna inte fanns..
I alla fall när man inte sover bra på natten på grund av att det är för varmt i det. Annars så har dagen varit ganska sådär. Jobbat en hel del plus att mitt humör idag har inte varit det bästa känner jag. Huvudet har varit sprängt för att jag sov så dåligt. Annars så önskar jag att dagen hade gått lite fortare över lag.. Tiden har stått stilla så gott som hela förbannade dagen.!

Juste måste berätta vad som hände när jag var i parken med barnen. Tjejen kommer fram och kramar och pussar på mig och säger att hon har saknat mig. Jag smälte nästan bort där för ett tag, så söt man får vara!

Nu ger jag i alla fall upp för denna dag. Hoppas på att kunna sova bra i natt! I morgon blir det en dummt för lång dag, suck!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Helgen går för fort!!!

Fredag, Lördag och söndag är dem ända dagarna som bara springer iväg!
 
Fredag- jobbade jag halva dagen. Vi stack även till IKEA och shoppade (familjen). När vi väl var klara där så blev det för min del att åka och möta upp Anna för att åka och shoppa på westfield. Blev inte allt för mycket men ändå blev det en hel del? skumt det där måste jag säga.! hur som så försvinner alltid pengarna på något konstigt sätt!
Senare när vi väl var klara där så stack vi till Camden och tog oss lite att dricka och en del prat. Mycket trevlig dag med en trevlig vän =)
 
Lördagen, upp tidigt fast ändå inte.. Dagen gick åt att ligga och lata sig i parken vid en pond, as gutt var det. Låg i solen så gott som hela dagen plus att man kunde gå och bada när man kände för det, super duper bra! Hade även med mig lite fika så det var även toppen. Anna var även med mig i parken, så vi låg där och hade det otroligt bra. Juste får ju inte glömma bort att säga att vi var på en pond där det bara var kvinnor, lite roligt fakstiskt och annorlunda =)
Kvällen avslutades med en middag med min tyska kompis som skulle åka hem på söndagen.  Efter middagen mötte jag upp Anna för att fortsätta kvällen med party vilket inte riktigt blev så. Eller jo för vi åkte in till picadilly men blev mest att gå runt där bland allt folk och ha det allmänt skoj. Dock så hände de något som jag absolut inte ville skulle hända..Min skärm på mobilen sprack.. Så får använda min gamla just nu och det är inte det roligaste måste jag säga. Finns ju inte alls alla dess finesser som de fanns på min mobil.. Ja jag jag står ut ett tag i alla fall.
Vädret över lag var så förbannat bra, var runt ca30 grader under dagen och kvällen var as varm med.
 
Söndagen, blev att kolla upp lite om försäkringar och så vidare tanke på min mobil..Sedan gick jag även ner för att möta upp Anna för att kolla lite på telefoner och även möta upp några andra au pair tjejer för att fika lite i regentspark. Var jätte trevligt men dock kände jag mig så irrterad och trött men men. Var hemma ganska tidigt hemma, pratade med syrran och mina fina vänner ifrån norge. När jag pratade med syrran så fick jag se lilla albinoch han blir bara större och större, sluta växa nu lilla vännen! oh sedan hjälpte jag henne och kolla efter en ny telefon. Blev den jag sa till slut, tror det blev bra men det vet jag inte förens hon har haft den ett tag. Får helt enkelt hoppas på det bästa!
 
Skulle ladda upp bild men de ville inte blogg. se så det var ju lite surt!
 
Over and Out!
Från bruden i London
 // Angelica

Vart kom Energin ifrån??

Vaknade upp och kände dock att magen inte var hundra idag heller, jäkla mage att krångla med mig!
Magont ge dig iväg jag gillar dig inte!

Blev som sagt att jobba på som vanligt på morgonen,vilket gick så mycket bättre idag än vad de har gjort dem andra dagarna. Jag och lilla bebisen tog även och gick till affären när han hade vaknat till efter sin första tupplur. När vi kom hem så började jag att skriva upp lite grejer som behövs köpas till nästa gång vi beställer hem mat. Rensade även bort lite saker.
Matade honom och lekte lite med honom innan han skulle läggas i sängen för ännu en tupplur.  Då tog jag tag och bakade lite kärleksmums, för jag kände att de kunde uppmutra alla här hemma lite extra nu :)
Sedan när min värdmamma kom hem så vet jag inte vad som hände, jag började rensa ut i skåpen. Slängde allt som var gammalt, ifrån mjöl till nötter och en massa annat,, Hur som så behövdes det verkligen göras. Tanke på att när jag väl var klar så blev det totalt 3 påsar fulla med saker!
 
Efter allt rensande och fixande så tog jag tag och gjorde mitt rum, fick lite fixat där med. Tog mig även en promenad till affären igen för att köpa florsocker till kakan jag gjorde tidigare på dagen. Hämtade även upp tjejen på vägen hem ifrån affären, alltid så kul att hämta hem henne.
Väl hemma så blev det inte så mycket att göra, hjälpa till med att lägga lillen och sätta igång en film till dem två stora barnen så dem fick något att göra medans jag gick och la lillen.

Annars har dagen varit toppen, har haft en sån energi som bara har flygit förbi på både mig och barnen. Jätte skönt att alla har varit glad idag med. Har bara haft en toppen dag idag!
Hoppas ni andra har haft det med.
 
Bild ifrån i helgen, i kensington garden
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Onsdag.. Vaknar upp med ont i magen.

Att vakna upp och känna att något inte riktigt står rätt till i kroppen är sjukt jobbigt..
 
Fast det var bara att gå ner och börja jobba. Dock när jag åt min gröt insåg jag att jag inte riktigt kunde äta upp för jag fick då bara ondare i min mage.. Fick bli att slänga den och se om jag kunde äta senare.
 
Medans alla var ute ur huset så tog jag tag och sov lite extra, tanke på att jag inte mådde bra.
När väl ringklockan ringde på dörren ville jag verkligen inte springa ner och öppna men var så illa tvungen för maten kom! Samtidigt började jag med grabbens mat som han skulle ha när han kom hem. Jag själv fick inte i mig något mer än lite yougurt,testade gjorde jag i alla fall.! Efter lunchen tog jag och den äldsta grabben och bakade lite chockladmuffins, dock inte lika goda som kladdkakemuffins.
 
Sedan var det bara att jobba på fram tills föräldrarna skulle komma hem. Dem kom väl runt 18 då försökte jag gå så fort jag  kunde, kände inte att jag ville vara med barnen något mer idag. Och jo jag gillar barnen men känner att de räckte för dagen!

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå lite fortare så jag kan få åka och möta upp mina vänner för att gå på BIO och även säga hej då till Katarina som tyvärr åker hem till Sverige i morgon. Men jag måste allt säga hej då till henne innan hon åker!
 
Hoppas ni andra har haft en bra dag.!
Gillar även våran skylt vi har på toan,..
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Dagar och nätter som går för fort men ändå så bra.

Måndagen i sin hel het.. Jaa ni vill nog inte veta vad jag gjorde va??
Men det ska ni få veta i alla fall. Jag jobbade som bara den och jobbade som bara den. Jobbade så mycket att jag var helt slut på kvällen så jag har inte allt för mycket att säga om den dagen så jag verkligen jobbade för mycket.....
 
 
 
Tisdagen , lite lugnare dag, vilket behövdes.
Tog och jobbade morgonen och sedan blev jag ledig 1,5 h och sedan blev det att jobba igen. Stälde mig och gjorde mat och sedan tog jag med mig den äldsta grabben för att leka med en av hans kompisar. Blev det några timmar vilket det absolut inte kändes som, men var nog för att jag fick tillbringa lite ensam tid med honom.  När vi hade lekt klart där gick vi och mötte upp hans mamma för att byta barn och jag fick bebisen för att dem andra skulle åka och prova ut skoluniform till grabben.  Jag tog med mig bebisen hem för att käka och göra lite mat till mig och föräldrarna, fick idag bli jag som gjorde raggmunkar, fan så goda ska ni veta! Dock gillar inte min mage det där med mjölk.. Men det är något jag får lida av efterråt.. Plus att jag får skylla mig själv när jag inte har köpt en annan mjölk heller.. Ja ja nu ska jag inte klaga mera på det..
 
Efter mina timmars jobb idag så tog jag tag och gick ut på en PW men det slutade med en PW/ joggning. Vilket kändes bättre än att bara gå. Visst det finns inget tråkigare än att springa på asfallt men ibland får man stå ut när det inte finns en sådan fin skog som vi har hemma i sverige! Jag avgudar våran skog i lilla Målilla där hemma att springa i, finns nog fasen inget bättre än att springa i den.

Hur som så är det dax för mig att sova nu så jag får sova mina goa timmar i denna goa säng, så jag orkar med den långa långa långa dagen i morgon som väntas!
 
Bjuder på en gammal bild..
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Helgerna förstör lite faktiskt.!

Har nog för mycket att säga, som jag nästan har varje gång det har varit helg, suck!
Kan i alla fall börja att säga att mina helger går dumt för fort.
 
Fredagen: Jobb Jobb Jobb det är väl ungefär vad jag kan säga?? Plus att jag satt barnvakt för föräldrarna skulle ut. Vilket inte gjorde så mycket för barnen var hur söta och gulliga som helst. Vi hade myskväll och åt popcorn. Sedan när dem skulle läggas så var dem hur duktiga som helst, var så grymt länge sen dem var så duktiga att gå och lägga sig. Super stolt och nöjd var jag allt =)
 
Lördagen: Var super skönt att sova ut fast jag ändå vaknade vid halv åtta och hörde barnen. Kunde i alla fall ligga kvar och tänka på vad dagen skulle bjuda på.
Först så skulle denna dag erbjuda mig en klippning, vilket ni inte får se än =) hehe hemligt hemligt.!
Efter klippningen så drog jag mig mot kensingtons garden för att möta upp Isabelle för att promenera där lite och bara njuta av vädret. Efter våran promenad blev det en sen lunch. Mötte även upp Katarina och Anna senare för att käka en middag tillsammans för sista gången. En sak som var lite tråkig var att till våran man fick vi ingen sallad eller något, vilket gjorde att maten såg jätte tråkig ut!
Vi drog sedan vidare mot Slug för att börja dricka lite smått, men där kom en besvikelse! Vi fick inte köpa två drinkar för ett pris, stor besvikelse, fast vi fick ju köpa två pajer för ett pris och det är ju inte fy skam.
Vi satt där ett bra tag och hade absolut en toppen kväll, dock sista kvällen med brudarna innan Evelina och Katarina åker hem nu i veckan. Hur som så blev kvällen bra och rolig. Tack tjejer!
 
Söndagen: Det hände nästan ingenting för min del. Gick och satte mig på ett fick i typ 3 timmar innan handbolls matchen jag skulle kolla på klockan 15! Viktig match som vi dock förlorade mot frankrike. Tycker själv att sverige inte spelade sin bästa match, dem hade inte rullning på bollen som dem har  haft på dem andra matcherna.. Aja hur eller hur så blev det även att åka in och möta upp Isabelle för att gå på bio. Vi såg Magic Mike, underbar filmt se den alla tjejer där ute! Så gott som Nakna män under hela filmen!
 
Gillar för övrigt inte att helgerna ska gå så fort!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Varmt och skönt

Fast det märkte ju inte jag så mycket av idag för jag har nästan varit inne hela dagen, vilket suger egentligen nu när jag tänker efter men så är det.
Måste faktiskt skärpa mig att bara sitta inne hela tiden, var så duktig på det i början??
Annars så sov jag två timmar mitt på dagen, det tog typ bara 2 min så sov jag.. Snacka om att man är trött när man somnar så fort.
Vaknade upp och åt lite och väntade på att ikea skulle komma med lite grejer. Vilket dem gjorde till slut men då blev det bara ett ända jävla kaos!

Hur som så började jag inte jobba förens vid fyra igen och då tog vi tag och gjorde iordning utanför dörren med allt ogräs. När det väl var gjort blev det att ge barnen lite snack och sedan gå upp till parken för en stund. Slutade väl runt 7..

Sen dess har jag mest bara tagit det lugnt och pratat med mina bröder och deras mamma och kollat runt lite för övrigt på datorn.

Juste får ju inte glömma bort att säga att den där BOLT är ju helt fantastisk, snälla låt mig få möta honom i verkligheten :)

Så ha det toppen nu folket där ute =)
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Ibland får man faktiskt KLAGA.

GE MIG SOVMORGON!!!!

Kan ju vara något av en sak jag verkligen skulle behöva...
 
Efter mitt morgon pass så passade jag på att gå ner till Camden för att kolla upp en grej, vilket inte fanns men kom hem med lite annat som jag inte riktigt hade bestämt men så är det ibland. Blev dock lite fattigare än vad jag ville, haha.
Hur som haver så har min dag varit lite upp och ner. Helt klart inte min bästa dag.. Ont i huvudet till och från, en bebisn som kräkts och varit som en apa på en.. Fick inte släppa ner honom en sek, vilket blev lite jobbigt och irriterande efter ett tag. Sedan när han även skulle sova så var han så över trött så han var så ledsen, somnade gjorde han till slut i alla fall.
Jag med för den delen, kunde inte motstå och lägga mig i en säng när det äntligen var lite tyst och lugnt!
 
När han väl vaknade var han på bra humör till en början men dock inte sedan, det var just då jag undrade vad de var med honom?? inget jag fick fram men så är det ibland. Vi lekte lite och åt mellis och sedan tog vi tag och hämtade hem tjejen ifrån dagis. Super glad blev han för han hade någon annan som roade honom. Lagade lite middag och badade dem två, fick även lägga honom för han var så himlans trött.
Dem övriga i familjen var på OS och kollade på BMX, vilket jag blev lite avis på fatta vad coolt?? Aja hur som helst så gick allt bra till slut.. Sitter förvisso och jobbar just nu men det är ju inte hela världen för barnen sover och jag behöver inte göra allt för mycket. 
 
Måste även ta tag och göra lite annat på datorn nu så jag hinner med det innan jag ska sova och försöka tänka på annat.. Har för många tankar i mitt huvud som vill komma ut och skrika lite men inte alltid är så lätt!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Ny Duschad och ny bäddad säng

I morse var jag allt trött, var nog läge sedan jag vaknade upp och kände mig så seg och trött. Plus huvudvärken jag hade. Tur var så har det varit en väldigt slapp dag, jobbade typ två timmar i morse och sedan typ 3 timmar på eftermiddagen, inte alls farligt måste jag säga. Efter jag hade jobbat morgonen så gick jag faktiskt och la mig igen men det gick inte allt för bra till en början... Jävla grannar att hålla på att göra iordning i sin lägenhet med en massa borrande och dant. Öronpropparna hjälpte ju knappt! Jaja men ändå kunde jag sova typ 2,5 timma? mycket underligt men var fortfarande trött när jag vaknade.

Tog och gjorde iordning lite mat till mig och stora grabben för vi skulle äta lunch tillsamman. Blev lite lek och bus innan jag slutade. Hjälpte även min värdmamma med alla bebisens kläder, vi har hållt på att rensa ut kläder som han inte använder och som är försmå. Tog ett tag men nu ser det inte ut som ett kaos där nere vid kläderna!
Tog även emot matleveransen idag och plockade upp den. Bytte mina lakan och bäddade om. Så skönt att lägga sig i en ny bäddad säng och ett stort plus att man är ny duschad med =)
Nu tar jag kväller och ska sova hade jag tänkt, lite små trött är jag allt!

Over and Out!
Från bruden i London
//Angelica

Science Museum

Tänkte visa er lite bilder när jag och Anna var på museum i Fredags =)
 
 
 
 
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Äntligen en ny vecka!

Att en ny vecka har kommit är bara toppen. Denna vecka jobbar jag inte lika mycket och jag kommer hinna med så mycket.
 
Idag blev det att jobba 7-12.30
 
Hjälpte till på morgonen som vanligt och sedan hade jag bara den minsta grabben. Fixade hans kläder och donade lite medans han hade sin första tupplur. När han vaknade till blev det att klä på honom igen och gå upp till affären för att handla lite städgrejer till städerskan. Väl hemma igen så blev det massa en massa lek och bus med varandra.
 
Annars idag har jag inte gjort mycket, har börjat städa och fixa i mitt rum för det har sett så förjävligt ut tycker jag. I morgon ska jag även se till att byta lakan och damsuga mitt golv om jag hinner, annars får jag lov och göra det på onsdag. Kan nog vara det skönaste att få lite gjort i sitt rum men ändå lite sådär att vara hemma men ibland behöver man allt det när rummet ser ut som att någon har lagt en bomb där.
 
Även pratat med mina norge vänner kim och sofie =)
Och nu sitter jag och bara chillar och funderar på vad jag ska göra innan handbollen drar igång på tv.n. Kanske skulle passa på att gå ut en runda, men inget jag känner för dock! Så det får helt enkelt bli lite mera städ!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Söndagen den 5/8-12

Ännu en jobbar dag, fast denna dag fick jag ingen sovmorgon.
 
Jobbpasset idag blev mellan 7.30-17
Jag gjorde frukost till barnen och klädde på dem och la bebisen till sängs. Sedan blev det att göra iordning alla för att gå ut men när vi väl kommer typ en liten bit upp till parken börjar det dugga och sedan bara öser det ner. Så förbannat typiskt för det hade varit så bra att gå ut just då en stund innan stora killen skulle gå på kalas. Hur som så gick vi sedan till kalasen men tillbaka ifrån kalaset fick jag bara lilla grabben med mig hem för tjejen ville med stanna. Jag kom tillbaka efter jag hade matat lilla grabben och lekt lite. Var där en stund och sedan tog jag med mig tjejen för att gå hem och sedan vidare mot djurparken.
 
På vägen dit gick jag hela tiden och funderade på om det skulle börja regna eller inte.. Nästan när vi har kommit halva vägen så börjar det regna, så förbannat typiskt! Men det var bara att fortsätta för jag ville verkligen dit.
Det roligaste av allt var nog att när vi väl var där inne så slutade det regna. Så väl där inne blev det att kolla på alla sorters djur, ett väldigt mysig zoo måste jag säga inte för litet och inte för stort. Helt enkelt var det helt perfekt för oss tre att gå runt där.
 
Väl hemma så märkte jag verkligen hur trött och seg jag var, så fick bli en dusch och sedan bara slappa. Kan ha varit min största höjd punkt på hela min vecka!

Satt även uppe och kollade på den mest otroliga personen som finns inom sprigning! Usain BOLT, helt otroligt att han kan springa så fort. När man ser honom så undrar man hur han kan ha sådan fart. Visst han är lång men vad fasen han springer så förbannat fort, plus att han gjorde ett världs rekord med så han är bara för grym!
 
Lite bilder ifrån dagen.
 
                       
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Jobb och mys kväll med fina vänner.

Fredagen.

Sovmorgon har blivit mina bästa vänner för jag tar verkligen vara på dem för jag sover länge, vilket man borde göra när man har det!
Började jobba runt 11.30 men bara med lilla bebisen. Runt 12 kom Anna och Katarina för att göra mig sällskap och även hjälpa mig att roa honom, vilket dem lyckades med. Vi fick även sällskap av isabelle som kom och gjorde oss sällskap. Helt fantastisk dag för dagen gick så himla fort, vilket jag inte riktigt hade tänkt mig.
Mina värdföräldrar var till och med hemma innan jag och han var hemma, vilket kändes lite konstigt.

Väl hemma så var det bara att berätta hur dagen hade varit och sedan duscha och göra sig iordning för att åka upp till Anna där vi alla skulle äta lite god mat och ha det allmänt trevligt =)
Lagade mat och åt efterrätt och drack god dricka. Kvällen var jätte trevlig och mysig.
Blev inte heller allt för sent, var hemma runt tolv halv ett.
Sedan var det bara att slappna av och ställa klockan på 7 för att börja 7.30!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Bilder ifrån OS

Kan knappt fatta det själv. Har varit på OS i ett Land där jag bor och det faktiskt är OS i. Helt underbart och kul upplevelse!
 
 
 
Underbara bilder och en underbar dag som hade mycket att erbjuda!
 
Over and Out!
Från bruden i London
//Angelica

Bilder från Sverige resan.

    

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Fredag, Anna är tillbaka i stan!

Jobbade morgonen och sedan stack jag för att möta upp min fina vän Anna som är tillbaka i stan igen efter hennes lilla vistelse i sverige.! Har saknat henne lika mycket som jag har sagnat mina andra vänner här. Så vi tog tag och sågs runt halv ett i south kennsington för att gå på museum, vara lite kulturella minnsan. Aldrig varit min grej men det var allt lite kul ändå, för vi hade trevligt och mycket att prata om.
När vi var klara där inne fick det sedan bli en lunch och det var ju inte det lättaste att hitta, för ingen visste riktigt vad vi ville ha och sedan var det as mycket folk vart man än gick...

Efter våran lunch fick det bli att åka hem för att börja jobba runt 16 igen. Anna följde med mig hela vägen för hon skulle ändå upp till Katarina så jag fick sällskap hela vägen vilket var super skönt =)

För övrigt nu i kväll så jobbar jag och lite små sur att jag missade damernas handbolls match på tv.n för den hade jag velat se men så blir det ibland.. Barnen ville inte gå och lägga sig och det var en jävligt dum tid dem visade det! Ja ja jag överlever nog!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Torsdag tillbringades i Golders Green.

Tog med mig båda grabbarna upp till Golders Green för att leka i parken och även möta upp Katarina och hennes lilla pojk. Hade en väldigt bra och rolig dag måste jag säga. Barnen verkade uppskatta det,jag uppskattade det i alla fall. Dock kunde vädret ha varit mycket bättre för det var sol,moln,sol, moln och en skvätt regn.

Efter vi hade ätit lunch så tog min värdmamma barnen och jag stack hemåt för att gå hem till en kompis på lunch, blev en hel del snack och sedan blev det att gå och hämta hem lilla tjejen ifrån dagis. Väl hemma blev det att hjälpa till lite och sen gå och möta upp Isabelle för att umgås lite plus att hon följde med mig hem och när jag hade slutat så tog vi oss upp till pizza express för att mysa lite på resturangen. Efter den långa dagen blev det att gå hem och sova.

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Inget intresse av detta just nu..

Snacka om att jag helt har tappat suget på att blogga just nu.. Lite trist om ni frågar man helt klart. Men jag försöker peppa mig själv varje dag att börja skriva vad jag gör och så vidare nu när jag är tillbaka i london..
Om jag ska vara ärlig så gör jag inte så värst mycket, jag jobbar som vanligt och är ledig inte mer konstigt med det??

Kanske även ska berätta att jag var på dejt igår... Och nej han var inget för mig, dock verkar de som att han gillade mig så vi får helt klart se hur detta slutar.. Han hade sinne för humor vilket var det bästa men det andra man vill ha hos en kille hade han bara inte.!

Annars så var jag super glad över att jag fick gå på OS i ett land där man bodde, super glad. Visst jag hade hellre gått på handboll men vad gör man inte för det lilla extra, att kolla på beach volleyboll var en sak för sig självklart. Det roligaste på hela den dagen var nog när killarna spelade för dem hade lite mer sport i sig än när tjejerna spelade om ni frågar mig =)
Tackar så mycket att mina fina vänner ville följa med och kolla med mig. Tusen tack tjejer!
 

Over and Out
Från bruden i London
// Angelica

RSS 2.0