Finns så mycket att säga

Sitter i min ensamhet som jag alltid gör nästan, eller det känns som de i alla fall! Fast jag är ju lika glad för de. Det ända är att på onsdag pratade jag och syrran om att vi skulle börja packa ut min lägenhet. Suck, då kommer väl all ångest komma. Fast jag hoppas då att de inte gör de. Det är väl sånt som märks, men i alla fall så ska väl nästan alla möbler vara ute ur lägenheten på söndag hade jag tänkte, så jag får väl se vad min underbara syster har att säga. Tror hon lät villig på att fixa allt då eller det mesta, men vi får väl se.

För övrigt så har jag jobbat idag och är inne på min sista vecka på ICA för sedan ledig några dagar och sedan tar jag flyget mot nya äventyr!
Efter jobbet så bestämde även jag mig för att göra slinger ihåret, så var hemma hos syster J och gjorde det. Men jag tycker inte de syns något men jag får väl se i morgon om de syns eller inte. Annars blir de nog att lägga i lite mera slingor.

I morgon blir de fika och sen vidare till Vimmerby med mamma och kolla efter presenter till familjen och jag hoppas verkligen jag hittar något roligt att ge barnen annars blir jag nog galen! för liksom hur svårt kan de vara att hitta något? visst det svåraste är ju att jag aldrig har träffat dem innan, så jag får ju hoppas att dem inte har något av de jag köper hemma :)

Nehe här kan jag ju inte sitta hela kvällen, så snart blir de nog sängen fast jag inte är speciellt trött. Men kan inte sova bort hela dagen i morgon heller så klockan blir ställt på 9-10 någon gång, Jag går helt enkelt upp när jag känner för de! För resten av veckan jobbar jag nämligen.!

Over and Out på er där ute!

// Angelica

Flyttkartonger

Förstår inte hur jag kan ha så mycket skit, fast egentligen är de ju inte skit.. Men mycket saker har jag och jag förstår inte hur det har kunna bli såhär mycket? aja snart är allt ner packat förutom köket för det är där jag är mest..

Ibland önskar jag att jag bara kunde trolla bort exakt allt.. För det är verkligen skit tråkigt att packa. För man vet inte vad man ska packa och sen vet man inte heller vad man ska slänga.. Men det jobbigaste är nog allt min resväska till England. Har en sådan ångest över vad jag ska ha med mig och inte ha med mig.. Hur eller hur så löser det sig i slutet men just nu känns allt så hopplöst.!

Nehe nu är de väl bara att fortsätta att packa så jag känner att nästan allt är klart.!

Over and Out!

// Angelica

Garderoben

Ett eget perspiktiv för sig.. Usch visste att detta skulle komma, men trodde inte att jag ville ha så himla mycket med mig till ett helt annat land. och ändå lämnar jag kvar ganska mycket hemma.
Men en sak är ju klar, att jag kommer packa om min väska ett antal gånger innan jag är riktigt klar, det kommer som sagt vara det svåraste jag har gjort..

Tänk efter ni som läser detta..
Om ni skulle packa ner ert liv i 23 KG vad skulle du då ta med dig och vad skulle du sakna mest att ha kvar hemma..
Jag kommer nog ha en hel del saker jag vill ha med mig men inte kan.. suck! men detta ordnar nog upp sig förr eller senare.

Men jag åker om cirka se sådär 16 dagar.. Det är verkligen sjukt kul, men ibland är de allt jobbigt.
Alla kännslor som är just nu är så himla blandade, de känns både bra och inte. Fast jag vet att jag kommer få det toppen i England.

Nej nu ska jag forsätta att packa ner mitt liv i flyttkartonger.!

Over and Out!

Angelica

Hej svejs

Är hemma hos min bästa vän Ulrika fast hon är ju inte hemma. Och jag har varit här sedan 9 i morse haha, medans hon är på jobbet. Så jag har sovit och varit hos sjukgymnasten en sväng, men nu sitter jag hemma hos henne igen för att vänta på att hon ska komma hem så vi kan umgås och åka till vetlanda :)
Känns inte kul när man väl tänker på de, så kommer nog vara sista gången jag umgås med henne på as länge. Men jag hoppas mer än gärna att hon kommer och hälsar på mig i England! Så hon får se hur jag har det och att jag kan visa henne runt lite :)

Sen så måste jag ta tag i det där med att packa, usck gillar de inte alls! men nu måste jag ta tag i det för om cirka två veckor ska jag vara ute ur lägenheten så nu måste jag allt se till att jag får allt nerpackat i alla fall de jag inte ska ha med mig..

Till helgen blir det att träffa min andra halva, min bästa vän eller syster som jag kallar henne! Reneé som jag saknar och kommer sakna ännu mera när jag flyttar, men jag är ju envis och stark så jag klarar mig, men det är tur jag har kort och att de finns dator så jag kan prata med dem ändå!
Tur att livet är lite lätt ändå, för jag kan ju trots allt prata med dem jag älskar när jag är borta!

Tycker min kära vän kan komma hem nu!!
Juste jag får ju inte glömma bort att jag slutar jobbar den 26 nu denna månad, kommer kännas skönt!

Over and Out!
// Angelica

Packa och beställa biljett

Sorry att jag inte skriver så ofta men jag jobbar som bara den plus att mitt internet är inte det bästa.
Men så fort jag kommer hem så packar jag eller så försöker jag att umgås med mina kompisar. Känner mig så trött varje dag,förstår bara inte vart tiden tar vägen. För som sagt de känns bara som att jag jobbar och jobbar hela tiden. Ibland önskar jag att jag var mera ledig än vad jag är. Min andra kolega som är på ICA i sommar hon är inne på sin sista vecka, så jag är allt lite avis på henne men samtidigt inte. För jag kommer behöva pengarna som jag får! För jag har fått vikare till den 26. Vilket jag är jätte glad över, men som sagt jag önskar jag var lite mera ledig. Men de kommer nog :) Kommer vara ledig en vecka innan jag sitter på flyget till London. Den veckan kommer dock gå väldigt fort. Men jag får göra det bästa av allt :)

Så i lördags så beställde jag min biljett till London, nu är det verkligen sant att jag ska åka. Hittills ångrar jag ingenting, för detta är något jag vill göra. Så den 1 September så sitter jag på mitt flyg till London, helt obeskrivligt. Har mina underbara syskon som ställer upp på mig. Så ena av min syrra kör och lilla syster och mamma följer med ner till Kalmar för att vinka av mig. Tror det kommer bli det jobbigaste att säga hej då och inte få se dem på några månader. Men jag hoppas verkligen inte att jag gråter för mycket, för jag kommer träffa dem snart igen de vet jag!
Har aldrig varit ifrån mina syskon eller mamma mer än två veckor tror jag, så detta kommer kännas väldigt konstigt. Men som sagt jag är en envis och stark person så jag fixar detta.! Det är tur att det finns skype så man kan prata med dem ibland i alla fall när vi båda kan som sagt.!

Nehe nu ska jag ta och gå hem till mamma och bjuda över min lilla syster i morgon för att sova över. Men jag får se så hon inte har annat för sig :) och sen blir det att packa lite smått idag igen.

Over and Out!

// Angelica

Mobilt internet = segt

Jo det är rena sanningen det är verkligen skit segt, i alla fall om man jämnför med vanligt internet.
Men men nu sitter jag här med mitt mobila internet och skriver ett blogg inlägg och hoppas verkligen att de kommer gå att ladda upp den!
Det återstår och ser.
Har även gjort en ansiktsmask precis som jag sitter med. Så fort den börjar stelna så känns de skit lustigt haha, men ändå en skön känsla.

Jag kan säga till alla att den 1 september blir det nog jag flyger till London, åh vilken känsla detta kommer bli.
Men först av allt så måste jag hinna med att träffa alla goa vänner och min familj så mycket som möjligt, det är ju bara trots allt mindre än en månad kvar innan jag sitter på flygplatsen med all min packning. När jag tänker på allt detta så känns det bara så lustigt att jag lämnar allt i Sverige och bara åker iväg, för en längre tid. Vem vet jag kanske inte kommer tillbaka? jag kanske hittar min dröm kille där, ja vem vet! Inte jag i alla fall, det återstår och ser.

Nee om jag skulle ta bort masken och sen äta lite lunch innan jag tar och går till jobbet. Jobbar nämligen 12-20, usch inte de roligaste men de blir pengar pengar och dem behövs mer än väl när jag är i England!

Over and Out!

Angelica

Dagarna kommer gå fort

Nu märker jag verkligen av att dagarna går undan.. Det är sjukt att dagarna går så himla fort.
Satt igår och kollade på flyg till London men reserna går väl på runt 900-2000 kr och då kommer jag flyga ifrån Kalmar till London. Jag har då inte beställt biljetten än men jag ska prata med min familj om tiden om den passar bra eller inte. För tydligen så går de bara så att jag är i London på kvällen om jag ska flyga från kalmar men jag får helt enkelt kolla upp de där lite mera!

Hur som så ringde jag till försäkringsbolaget och byter till en au pair försäkring tills jag åker. Plus att jag måste betala den innan jag åker så det får jag absolut då inte glömma bort! För den är ju hur viktig som helst, det är ju den som tar vara på mig när jag är i England om något skulle hända.

Hoppas även att jag kommer på något jag kan köpa till barnen och föräldrarna innan jag åker. Men det är jätte svårt att veta vad man ska köpa. För dem kanske inte tycker om de jag tycker om? Aja hur eller hur så löser de sig nog när jag väl står i butiken och ska köpa något fint till dem små liven.

Nehe nu ska jag ta tag och duka för min snälla syster har gjort pannkakor till mig. Känns lite sådär att lämna mina syskon och alla andra som jag håller kärt här i Sverige men jag är stark så detta kommer jag fixa!

Ha det bäst så länge nu, tills jag skriver igen!
Over and Out!

Angelica

RSS 2.0