Tillbaka till London

Tänkte skriva en annan dag så ni vet vad jag håller på med..
 
Men just nu skulle jag bara säga att jag är tillbaka i London igen och jobbar en hel del men ska försöka hinna med ett litet inlägg i morgon istället för nu är jag för trött :)
 
 
Ha det toppen så hörs vi i morgon.
 
Over and Out!
Från bruden i London!!

Sista dagen i lilla Målilla

Nu har mina dagar hemma i lilla Målilla försvunnit, tyvärr!
Har haft det jätte bra,har mysigt och gosat en hel del med min systerson nu dem senaste dagarna. Kommer sakna han massor.
 
Har även nästan hunnit med alla som jag vill umgås med. Det är väl alltid så att vissa hinner man se och vissa inte, men denna gång känns de som att dem viktigaste har jag träffat i alla fall. Jag önskade bara att jag hade haft lite mera ledigt så jag hade kunnat göra lite mera under min tid här hemma i lilla Målilla. Är i alla fall nöjd med min lilla semester som jag har haft! Jag klagar inte det minsta. Det ända skulle väl vara att dagarna har gått för fort!
 
Så i morgon åker jag till Halmstad till min engelska familj för att jobba en vecka innan vi åker tillbaka till england där det blir heltids arbete ända till alla barnen börjar skolan och dagis.. Det kommer bli jobbigt men ändå inte, det återstår attt se hur det går!
Hoppas självklart dem sista månaderna går fort, för jag känner allt att jag nog skulle vilja stanna hemma nu men ändå inte. Så min sista tid i england kommer verkligen bjuda på allt som dem har att ge. Ska även skriva upp lite grejer jag vill göra innan jag åker hem till Julen.. Finns nog en och en annan sak som man ska göra innan man åker hem. Hoppas även på fin besök till hösten av lite vänner. Så se till att dessa månader går fort!
 
Hej svejs vi hörs när jag är tillbaka till england den 27 juli. Bloggen blir mer uppdaterad när jag är tillbaka om man ska säga så! 
Massor med Kramar toöö er mina läsare.
 
 
Over and Out!
Från bruden i Målilla
// Angelica

Nu har jag blivit Moster!

Nu kan jag äntligen kalla mig själv för moster Angelica, snacka om att det är en härlig känsla =)
Igår morse fick jag veta att det stod klart att min syster hade fått en liten pojk på 4360g och 53 cm lång, snacka om att hon fick en jätte bebis. Fast sen måste jag allt erkänna att han är världens sötaste unge med! Vill bara få gosa gosa hela tiden nu men det får jag vänta med. Är super stolt moster i alla fall till den lilla grabben!
 
Annars händer det inte mycket här hemma i Målilla mer än att vi nästan har översvämning i alla åar som finns, men förhoppningsvis så ska det sjunka men till i morgon sägs det komma ännu mera regn så det ser inte allt för lovande ut.
Umgås med alla fina Målilla bo nu när jag är hemma och jag måste säga att jag allt saknar att vara hemma och kunna umgås med alla mina goa vänner som verkligen vill se en när man är hemma. Dock känns det inte riktigt som att man har tid med alla, men jag försöker göra mitt bästa nu när jag väl kan och är hemma.
 
Min första vecka hemma har bara varit lugnt, tycker dagarna springer iväg och ändå gör jag inte allt för mycket?? jaa det är bra lustigt tycker jag allt. Saknar inte London något just nu, tycker mer det är skönt att gå hemma och inte göra ett skit =D Bara vara och njuta!
 
Nej nu måste jag ta och sluta för ska åka till västervik och umgås lite med min bästa killeskompis mamma =)
 
 
Over and Out!
Från bruden i lilla Målilla
// Angelica

Lilla Målilla

Måste verkligen säga till er att de inte händer mycket här i lilla Målilla men jag är mycket glad för det ändå :)

Njuter av min ledighet och min tid med mina nära och kära! Alla verkar så glada över att ha mig hemma för ett tag så alla går och drar i mig nästan.. Nej riktigt så är det väl inte men man märker verkligen vilka som vill träffas och inte, vilket alltid är kul tycker jag!!

För övrigt så har jag hjälpt min syster med att panta burkar och när det var klart så satte jag igång och bakade lite granna till henne så hon har lite chocklad muffins =)
Annars så blir det inte alls mycket gjort idag,blir att umgås med mina två stora systrar och bara njuta av att jag faktiskt har Semester!
Juste får ju inte glömma bort att Målilla är nu även det varmaste,kallaste och även det blötaste efter att vi fick 113mm regn häromdagen. Inte illa måste jag säga men visst det har väl sina för och nackdelar.

Ha det toppen :)
Over and Out!
Från bruden i lilla Målilla
// Angelica

Regnet det öser ner i Målilla

Snacka om att det verkligen öser ner här!
Har tydligen regnat 75mm i lilla målilla i natt och 55 mm i mariannelund där det är översvämmning, snacka om att det har regnat mycket!
En annan har det just nu lite tråkigt för jag vill inte ha mera regn, usch nu räcker det!!!!!!!
Blir nog att läsa min bok och barra slappa tills solen och värmen kommer fram ikväll ;)

Ha det bäst
från lilla Målilla
// Angelica

Lördagen 7/7 -12

Nu är jag i lilla Målilla, min fina by som alltid kommer vara toppen i alla lägen. Det är här jag hittar friden!
 
Jag är så överlycklig att jag får känna dem där små sparkarna i syrrans lilla bebis mage, snälla lille vän kom ut nu, jag är hemma så allt kommer bli toppen =)
Längtar i alla fall efter dig, fast dock känns det jätte konstigt att syrran är gravid!
 
För övrigt så grillade vi på kvällen och så var jag även och sa hej till mamma och lilla syster en snabbis innan hon skulle åka till popkollo, snacka om att hon kommer få det toppen, dock hinner jag inte se henne så värst mycket innan jag ska åka till hamlstad för att jobba med min värdfamilj.
 
Tycker i alla fall att det är jätte kul att vara hemma =)
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Torsdagen och fredagen i London 5-6/7-12

Tänkte bara berätta lite kort vad jag gjorde dem två sista dagarna innan jag stack hem till Sverige för lite semester =)
 
Torsdagen-dagen då allt skulle packas!
blev att jobba på morgonen och sedan tog jag tag i att fixa och dona lite granna hemm i mitt rum,det skulle packas och plockas undan så det inte ser allt för jävligt när jag kommer tillbaka.
Efter grabben hade slutat skolan så blev det att ta med honom och leka med en av hans kompisar för att ha en playdate. Var nog hemma runt halv sex då det var dax att göra mat till oss båda. Fick även besök av en kompis till familjen och pappan kom hem senare än vanligt, ändå sprang han,men men så är de ibland!
 
Jag tog och mötte upp Anna direkt efter jag hade slutat för att åka in mot stan och bara njuta av den sista dagen innan jag skulle åka. Vi gick runt en hel del, kan säga att mina ben gjorde ont på slutet. Vi kollade även in ljus showen som dem skulle ha, dock en besvikelse, för det var för tjocka moln och att det syntes knappt.
Blev även att köpa en engelsk bok och snacka om att jag sitter och små skrattar så fort jag sitter och läser den.
 
Fredagen - dagen då jag flyger till Sverige
Ta grabben till skola och inte glömma hans resväska. Blev även att säga hej då för ett tag till grabben medans jag gick hem och tog tag i min packning en gång till så jag verkligen hade allt med mig. Tog även tag och gjorde lite undan plockning för det såg ut som bara den i huset. Han även äta och sova en stund innan jag skulle ta mig upp till Golders green där jag skulle ta bussen till flygplatsen. Måste verkligen säga att allt gick min väg hela tiden, bussen var tidigare än vad den skulle,in checkningen gick toppen, blev ej stoppad vid väskkontrollen, flyget var dock för senat men kom ändå i tid till sverige, väskan kom och jag kunde ta mig till bussen som skulle ta mig till linköping. Kan ni fatta om jag var glad när allt var klart och jag hade mött upp min fina vän som jag skulle sova hos denna natt och prata en massa skit med =)
Super glad över att se henne för det var ju drygt sådär ett år sedan nu men ändå så kändes det som att det var typ för någon vecka sedan. Det är i sådana stunder man vet att det är en toppen vän!!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

4 tvättar!

Regn ännu mera regn!
Trodde ärligt att grabben skulle kunna sova lite längre idag men det blev ju inte så inte! Han vaknade runt halv sju.. Plus att jag förstår inte varför pappan duschar där han duschar, han väcker ju grabben som skulle behöva sova!
Aja tillräckligt med de.
 
Efter att ha lämnat honom i skolan så tog jag tag och började tvätta all tvätt som skulle tvättas under hela dagen. Medans jag satt och väntade på all tvätt så satt jag även och funderade hur fasen jag ska fixa lite små saker. Kollade även på lite flyg tills jag ska åka hem, vad blir billigast och så vidare. Laddade även upp lite bilder här på bloggen sen mina syskon var här och när mina två "mammor" var här. Dock har de ju tagit ett litet tag, men har bara mig själv att skylla på.
Så det är ungefär vad jag har gjort på dagen. La mig även i sängen i ca 30 min och det var dem härligaste minuterna på hela dagen måste jag säga.
 
Hämtade hem grabben, började med maten och sedan tog vi och bakade för han ska ha party i hans skola i morgon och så var vi båda sugna på att baka, alltid kul att baka om ni frågar mig =)
Sedan kom hans pappa hem tidigare än vanligt, så jag slutade ungefär kvart i sex,härligt!
Hoppade in i duschen sen har jag bara tagit det lugnt i min underbart sköna säng, har även suttit och funderat på vad jag ska ha med mig hem och att min väska är lite liten,haha.!
 
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Bilder sedan mina två systrar var på besök


Klicka för STÖRRE bilder =)

 
Älskar er mina underbara systrar =)
Tack ännu en gång att ni kom och hälsade på mig här i London.
 
 

Bilder sedan båda mina mammor var på besök


Design jag vill ha en ny

Dock så går det ju inte riktigt som jag vill.. Har hittat en väldigt väldigt fin som jag jätte gärna vill ha men sen kommer det till headern och den vill jag inte riktigt ha för jag vill ha min egna, men det verkar inte gå ´så toppen för mig med att fixa den tyvärr. Så jag får väl stå ut ett tag till med denna jag har tills jag har bestämt mig för vad jag ska ha. Aja nu vet ni vad jag håller på med.

Over and Out
Från bruden i London
// angelica

Lätt irriterad,välkommen till mina dagar.

Jag gillar verkligen inte när grabben bestämmer sig för att gå upp vid halv ju på morgonen, för det är verkligen jobbigt för båda två. Han blir trött och lyssnar knappt på vad man säger.
Vi tog bussen till skolan idag och jag gick och la mig i sängen, underbart.
Sov väl i sådär 2-3 timmar dock frös jag som bara den först men fick upp tempen efter ett tag.
Annars har jag inte gjort mycket av dagen, tagit det lugnt och bara njutit.

Hämtade hem honom runt tre och sedan blev det att gå hem till en av hans kompisar och ha en play date. Stannade över middag och han åt som bara den. Gick därifrån runt 6 och allt var toppen, dock lyssnar han inte allt för toppen när han är trött så tog as länge att gå därifrån. Väl hemma så väntade vi på att hans pappa skulle komma hem för att han skulle bada honom. Han pappa var dock tvungen att gå nästan på en gång för att han skulle på föräldrar möte. Grabben var inte direkt glad när jag sa att jag sulle lägga honom till bedd för han ville så klart ha sin pappa.
 
Fast nu sitter jag här och har lagt honom i säng och han var inte ett dugg ledsen när jag hade gått ur rummet, tummen upp!
 
För övrigt så har jag börjar få en riktigt panik ångest, tanke på att jag ska hem någon gång från detta land så måste jag alltså börja tänka på vad jag vill och vart jag vill jobba och bo.. Allt börjar snurra i min skalle allt detta kan dock bero på att jag ska åka hem till sverige på fredag. Det är faktiskt ganska jobbigt och få dessa tankar,bara tanken gör mig rädd!
 
Ni får stå ut att jag inte lägger upp bilder.!
Ska skärpa mig och lägga upp en hel del bilder snart, måste ske innan jag sticker till sverige bara.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Dumma ER!

förbannad på blogg.se just nu skrev ett ganska långt inlägg och nu försvann det för att dem håller på att göra något,SUCK!

Picknick och shopping

Lördag morgon och jag känner att min kropp är piss!
Kul verkligen att vakna så, nej det skulle jag inte vilja säga..
Var väldigt slö på morgonen men satte igång och städade udan lite i rummet och började packa lite smått inför sverige resan. Runt halv två så tog jag mitt pick och pack till affären för att sedan ta mig till bussen för att åka ner till hyde park för att ha lite picknick med mina vänner. Vi skulle nämligen fira Evelinas födelsedag ca 194 dagar i efterskott men vad gör det??
Det gjorde inte oss något i alla fall plus att vi skulle säga hej då till Emma som åker tillbaka till sverige nu efter hennes år här i London. Vi var i parken från ca halv fyra till halv sju om jag inte minns fel, väldigt mysig tid hade vi i alla fall med en väldigt väldigt god plock mat. Efter våran tid där så stack vi till en pub för att sjunga lite karoke. Jag och Anna stannade inte länge men så är de ibland!
Kan bara säga att jag är super glad för dem vänner jag har här i London för jag vet att ni skulle ha gjort samma sak för mig!
Ni är helt fantastiska!
 
Söndag - shoppade upp alla mina pengar.!
Behöver nog inte säga så mycket mer till er va??
hmm jag stack hemmifrån runt tolv för att åka ner mot oxford street för att shoppa lite. Hade bara ett mål, ny väska,bebis kläder, strumpor,bh och ett par shorts från hm. Men riktigt de blev det ju inte! Efter all promenad från ca 1-18 så kom jag hem med En väska, en bh,strumpor,två shorts från primark, en bikini topp och bebis kläder till syrrans lilla bebis =)
Så jag är helt klart inte besviken på min shopping men visst jag hade ju kunnat handla mindre, men vad gör de om hundra år? Får ju trots allt en ny lön på fredag ;)
Väl hemma blev det att äta lite middag med min värdfamilj (pappan och sonen) för dem andra är i sverige. Annars har jag bara suttit vid datorn och små tänkt lite!
 
Får inte glömma att jag har en sån fruktansvärd hemlängtan just nu, kanske för att jag ska åka på fredag? plus att jag tror att sverige har en förbannelse över mig, har ont i halsen och förkyld!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

RSS 2.0