Huvudet känner sig som en boll

Har mest försökt ta det lugnt idag tanke på att jag jobbade en hel del igår.
 
Tog i alla fall och hämtade hem alla barnen plus en kompis till stora killen. Dem alla lekte väldigt bra tillsammans och jag behövde knappt säga till någon gång. Duktiga barn helt enkelt, dem åt även sin mat bra.
Nej slut snacka dem var väldigt duktiga idag!
 
Nu sitter jag och har precis duschat och bytt lakan i sängen. Kan nog vara det bästa med nya lakan och en ny duschad Angelica. Ärligt jag blir så nöjd över allt då när jag tänker på de. Så ska även skriva ett mail till en i Sverige och sedan kolla runt lite på AF och se om jag hittar något lockande jobb. Mer än så ska jag nog inte göra, för när jag är klar hinner klockan bli alldeles för mycket och jag behöver sova, en ny dag i morgon med nya möjligheter.! Jag ska även ta de lugnt i morgon och förhoppningsvis inte sova mitt på dagen för det förstör nästan hela dagen konstigt nog!
 
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Glada hälsningar från Missångerträsk

Är så besviken på slutet av boken jag har läst.. För jag Önskar så att de fanns en till efter denna, för jag menar jag har inte kunnat släppa denna bok och så fort jag har gjort det så vill jag slita tillbaka den och läsa ännu mera. Var även länge sedan jag läste en bok så fort som jag har gjort med denna.
-Har suttit och skrattat en hel del över alla grejer Martina Haag berättar om i denna bok. Allt hon gör går fel och det är väl nästan det som är det roliga i det hela. Så nu ska jag allt försöka se om jag kanske kan läsa någon mer bok ifrån hennes serie och se om jag gillar dem lika mycket. Fast för och främst så ska jag se till att läsa en annan bok och se om jag kanske hinner läsa ut den till dec då jag ska hem. Får väl hoppas och se!
 
Jag rekomenderar denna bok absolut, läs den om du vill få dig ett gott skratt =)
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica
 
 

För mycket frisk luft?

Började med dagen lite sådär.. Vaknar upp och inser att jag är super trött och det känns inte alls att jag har sovit i natt. Hatar verkligen när man känner så och att ha haft en super dålig natt och man vet att man ska jobba hela förbannade dagen gör inte saken bättre.!
 
Hade absolut inga planer på hela dagen så jag tog allt som det kom. Vi började med att gå och lämna stora grabben i skolan. När vi hade lämnat honom bestämde jag mig för att vi skulle göra något vi inte brukar göra. Så jag tog med mig dem två yngsta barnen till regents park, förvisso en sov och en åkte scooter. När vi sedan kom fram till parken så var vi där inne en stund och sedan tog vi oss till primrose hill till lekplatsen och sedan vidare upp mot toppen efter ett bra tag. Tog oss sedan hemmåt och började göra mat och leka. Jag bestämde även mig för att det var inte slutet av våran ute promenad! Jag ville ut ännu mera, lite på grund av att jag själv ville inte vara inne när det var så pass härligt och skönt väder ute. Så jag tog ut barnen ännu en gång men denna gång upp till Hampstead heath till lekplatsen och till ankorna. Efter våran lilla runda i parken så blev det sedan att gå till Tennisen för att spela lite och möta upp mamman och stora grabben.
Har verkligen haft en toppen dag med barnen och dem verkar ha haft det bra med. För tjejen har inte sovit på hela dagen och inte ens försökt, vilket jag tycker låter väldigt bra? Visst hon somnade runt halv sju men hon vaknade även vid 5 i morse! Så jag är imponderad av henne. Hon har även varit hur snäll och go hela dagen och inte ens klagat över att vi har gått så mycket som vi har gjort. Mycket duktig tjej måste jag få lov att säga.
 
Jag själv är super trött efter denna lång och sköna dagen. Kan i alla fall inte säga att jag inte har varit ute idag ;) Var nog väldigt länge sedan jag var ute såhär länge någonsin på en och samma dag. Så jag börjar undra om det är för mycket frisk luft jag har fått  i mig och det är därför jag är trött som bara den? ja vem vet, haha!
 
Nu ska jag dyka ner i min bok och se om den snart är slut, vilket jag egentligen inte vill men men. Ha det toppen!
Lite bilder ifrån dagens fina dag!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Promenad och en massa snack

 
Jag pallrade mig iväg på en promenad och mötte upp Louise. Vi tog en promenad genom regentspark och sedan fikade vi på starbucks och sedan in på regentspark igen. Måste ärligt säga att det var väldigt trevligt och skönt att gå och sedan prata lite såhär dagen efter. Plus att de var ett tag sedan som vi sågs.
 
Annars idag har jag inte gjort mycket mer än funderat över olika saker.
 
Hoppas eran söndag har varit ok.
 
Hoppas min tid här i London går fort nu, vill hem och njuta av alla nära och kära som jag saknar!
Bjuder på frukosten och nattens bild på mig =)
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Halloween i Engeland

Upp tidigt och ändå hade jag sovmorgon?? jaa ibland kan de inte vara lätt att ha sovmorgon har jag insett. Inte när man bor i samma hus som familjen, för man hör barnen på morgonen.
Så jag var ute ur huset redan klockan tio, snacka om tidigt! Jag tog mig ner till Camden till Escapade för att kolla lite på maskerad kläder, hade absolut ingen aning om vad jag skulle vara. Till slut bestämde jag mig för att köpa lite fejk blod och sedan köpa en tröja på primark och förstöra och dränka i blod.
 
Stack sedan hem när jag hade inhandlat allt och packade ihop lite grejer och sedan stack jag ner till Isabelle med anna för att fixa oss iordning.Dit resan var nog den jobbigaste jag har haft här i London! Att få en busschafför som knappt kan göra buss är förfärligt för han gjorde nästan inget rätt!
 
Väl framme blev de att göra sig i ordning och sedan åka till pub crawlen som vi skulle gå på denna kväll. Jag klädde ut mig till en zooombie och trivdes med det hela kvällen faktiskt. Kvällen i sin helhet var helt ok, mycket alkohol och lite gratis dricka är ju aldrig fel! lönar sig att flörta med vem som helst i alla fall när man får gratis dricka, haha!
 
Bilder om kvällen får ni i veckan, är ärligt för lat för att lägga in dem just nu! Så nu får nöja er med en bild ifrån instagram.
Om det nu hade funkat... aja ni får ingen bild.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica
 

Starbucks..

Just nu sitter jag på starbucks för att jag tänkte att jag skulle få lite att göra... För hemma så sitter jag och gör en massa annat istället för att göra de jag ska på datorn.. Visst jag har inte börjat göra något än här på datorn, mer än att kolla runt på bloggar och på fb. Ja jag är lat men vad fasen, jag har till klockan 15.00 på mig då jag börjar jobba. Så jag har så gott som ett antal timmar kvar att sitta här, toppen!
 
Så det jag hade tänkt att göra är att göra mera på bröllops grejen, kolla lite grejer och fixa. Inte det lättaste när man har allt huller om buller. Känns som att jag är helt virrig,kanske jag är med?? Jag känner mig även lite nervös inför att vara toastmaster, att stå framför en massa människor kanske inte låter så läskigt när de kommer till mig men ärligt jag är lite nervös för det.! Det är jobbigt att veta att alla kollar på mig och jag står i centrum. Jag vet att det kommer gå toppen men just nu känner jag bara för att försvinna! samtidigt som jag vill ställa upp. Men det är så himlans mycket att göra innan och jag gör allt i sista min, förstår inte det riktigt??? Hallå jag har ju liksom haft typ ett halvår på mig, men ändå sitter jag här 1 månad innan bröllopet och känner såhär? aja nu ska jag allt ta tag och göra lite nytta istället för att sitta här!
 
Ha en toppen dag :)

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Ledig eftermiddag

Jobbade från ca 7 i morse tills typ halv två. Snacka om slapp dag liksom. Lämnade två av barnen på dagis vid halv tio och sedan gick jag och stora grabben till tennisen. Efter tennisen så skulle vi följa med en kompis till honom hem för att leka lite. Och runt ett så skulle hans pappa komma och möta upp hos där för att sedan gå hem. Som tur var så slutade jag när han kom men vi gick tillsammans hem för jag skulle ju ändå hem.
 
Så resten av dagen har jag inte direkt gjort ett skit, vilket har varit helt jävla underbart. Jag har förvissa städat mitt rum och lite av badrummet, tagit det allmänt lugnt och skönt. Inga barn som har skrikit och hållt på i huset och jag har varit väldigt nöjd. Har även pratat med Sofie och Viggo i Norge och även syster Jackie och Albin över skype.
 
Nu hade jag även tänkt att jag ska ner och duscha och sedan bara chilla framför tvn eller läsa lite i min underbara bok.! Kan inte heller förstå att klockan bara är 18.42 just nu, det är lite sjukt för jag tycker klockan känns som så mycket mycket mer! Aja så är väl livet nu när de är mörkt ute..
 
Har även sätt på FB att de har kommit snö hemma i lilla Målilla, kul för er och ja jag skulle jätte gärna vilja ha lite snö men då vill jag ha den på marken och inte något plask! Som tur var så kommer inte snön komma hit till London än =D Så jag klarar mig nog tills jag kommer hem eller om en månad då jag ska till Norge.
 
Ha en bra kväll.
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Taken 2

Onsdags bion: Taken 2
 
Har sätt ettan och den var sjukt bra men att tvåan med skulle bli så jävla underbar hade jag då inte förväntat mig. Satt ett antal gånger på helspänd och vissa gånger var jag mer vad fasen håller du på med! haha. Helt klart att du ska se filmen om du har sätt ettan, för man måste se ettan för att kunna förstå tvåan. Om du inte har sätt den så är det nästan ett måste, som sagt underbar film på alla sätt och vis.!
 
För övrigt under dagen så har jag tagit hand om stora killen som har lov denna vecka. Så vi tillbringar mycket tid med varandra och har playdates här och där, vilket han verkar gillar väldigt mycket. Dock märks det på mig att jag är dö trött efter jag har slutat jobba.
 
Jag trottsade allt och åkte och mötte Anna för lite onsdags bio och jag ångrar inte det en sek!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica
 

Resa Resa Resa

Reste hem ifrån sverige igår och kände verkligen för att stanna kvar.. Fast det visste jag ju att jag inte kunde.
Resan till London gick i alla fall toppen, sov så gott som hela resan.
 
Väl hemma igen så blev de att äta och göra sig iordning för att sedan sätta igång och jobba. Erkänner själv att det var nog det jobbigaste jag har gjort, tanke på att man gick upp as tidigt på morgonen och sedan rest hela jävla dagen. Gjorde i alla fall så att jag tog allt med en nypa salt och gjorde mitt bästa av dagen. Visst att gå och lägga sig vid halv tio är ju inte direkt normalt, men fasen så skönt!
Vaknade upp i morse första gången vid 5 och hade sovit helt underbart hela natten.
 
Började jobba idag vid kvar i sju som vanligt och det gick toppen. Denna vecka så har även stora grabben lov i från skolan så han ska gå på tennis hela veckan och tjejen fick gå idag med. Så jag hade alla barnen hemma på morgonen tills vi skulle gå upp till tennisen och sedan vidare till dagis för att lämna dem två minsta. Jag och stora grabben tog och gick hem och lagade mat och bara tog det lugnt. Var meningen att vi skulle baka men jag fick så förbannat ont i huvudet så vi låg mest och vilade. Vi gick även på en playdate med en av hans klasskompisar och jag måste säga att dem lekte väldigt bra tillsammans.
Efter det blev det att gå och hämta hem dem två minsta på dagis och sedan hem och laga mat och leka. Hela dagen har gått väldigt fort och barnen har varit duktiga och snällla =)
 
Har även börjat säga om dem inte sköter sig så ringer jag till tomten! För tomten borde allt få veta att dem inte är snälla ;) hehe.
 
Nej nu ska jag allt sluta skriva och skrypa ner under täcket snart och läsa lite. Ska även fundera ut vad jag ska ha på mig till helgen!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Sverige,semester!

Kanske dax att uppdatera er lite granna!
 
Tänkte meddela att jag sitter just nu hemma hos min far i stockholm och har lite semester vilket är otroligt skönt.
Kom hit igår kväll och stannar ända tills måndag,fast vi ska ner till Målilla i morgon för att gå på Albins dop.
 
Så idag har jag även varit och träffat mina bröders mamma och en av mina små bröder för han var hemma och var sjuk. Efter ett tag åkte jag och hans mamma till ett shoppingcenter för att shoppa lite. Eller jag ska kulle kolla efter höst skor, vilket inte var det lättaste. Kom i alla fall ut därifrån med tre par skor... haha PLUS två andra skor.. Jaa jag gillar skor men vad fasen???
Har annars idag umgåtts med min pappa och lilla syster här. Dock väldigt trött men de är väl så ibland?
 
I morgon så åker vi redan klockan 7 på morgonen, vilket är ganska tidigt men inget mig emot! Ska bli kul att komma ner och umgås med alla!
 
Nej nu ska jag nog sluta och snacka, ni får se kort ifrån min sverige resa när jag kommer tillbaka på Måndag! ha det bäst så länge.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Göra dop kort och packa??

Denna dag har jag i stort sätt inte fått mycket gjort, inte vad jag hade tänkt i alla fall! i morgon hoppas jag på att de blir lite bättre med den saken.
Jag var i alla fall duktig som tog barnen till skola och dagis. Väl hemma igen blev det ju självklart lite tv tittande för att ha lite egentid, den är mer värd än någon annan gång. Blev även att prata lite med stora syster Jackie och hennes lilla son Albin och mamma på ett hörn. Vilket var jätte trevligt, fick allt ett leende av guldkillen =)
 
Resten av dagen var det tänkt att jag skulle göra Albins dop kort men jag kom då inte allt för långt på det, gör andra saker när jag borde göra de jag ska haha! Fast i morgon måste jag bli klar med den för på torsdag flyger jag hem under helgen, super kul och mysigt ska de bli.
 
Annars av denna dag har jag jobbat och slutade nog inte förens klockan var typ 18.50.. Så ändå en ganska lång dag måste jag erkänna. Med en massa bus och lekande med barnen.
 
Har även börjat packa min väska nu på kvällen inför resan. Måste verkligen säga att jag vill ha med mig typ en hel del hem och lämna det där men det går ju inte riktigt för jag får inte PLATS! haha snacka om att de är lite jobbigt, får väl stå ut att ha dem här och sedan skicka hem dem i dec när jag ändå ska hem. Hoppas i alla fall att jag kan ta med mig lite kläder nu som jag inte behöver ha med mig tillbaka.! Får helt enkelt bara hoppas för det märks i morgon om jag får plats eller inte.!
 
Nu ska de sovas
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Everything I do I do with a smile!

Det där med att vakna upp och känna att man verkligen önskar man fick sova mer, jaa det var vad det var i morse.
Ville inte alls kliva upp ur sängen, för den var då mycket varmare och skönare. Kroppen sa nästan ifrån att kliva upp, surt men bara att kliva upp.
 
Trotts att de är måndag så fick jag ta stora grabben till skolan för värdmamman skulle jobba tidigt så jag fick ta med alla tre barnen till skolan + en kompis till stora killen. För de var så att vi gick förbi hans kompis hus för att lämna något och då tänkte jag att vi lika väl kunde ta med honom med. Det går så himla bra med tre barn som åker scooter och en i vagnen, för alla lyssnar och om dem inte gör de så får dem inte åka scooter. Bra grej ju?
 
Hur som helst så frågar en äldre dam på morgonen om alla dem var mina barn.
Jag: nej bara tre av dem den sista är en kompis till honom bara.
Hon: Oj och jag som knappt klarar av att ta hand om en!
Jag: ja biland kan det vara jobbigt men dem lyssnar bra allihoppa.
Hon: jo jag ser att du kan din sak att ha dem alla!
 
Snacka om att hon var trevligt och tyckte jag gjorde ett bra jobb med barnen! Det är då man går vidare med ett stort leeende på läpparna.
Resten av dagen spenderade jag och tjejen och bebisen tillsammans, vilket har gått toppen. Båda barnen har varit på jätte bra humör så det har bara varit roligt att ha med dem. Vi har varit och lekt inomhus,varit ute en hel del tanke på att vädret har varit toppen.  Vi har även varit på Tennis,hela familjen!
Men nu måste jag nog sluta och själv känner jag mig helt slut. Blir att läsa lite i min bok och sedan sova lite tidigare än igår!
Får bli en oseriös bild på mig från någon vecka sedan.
 
Ha det bäst nu kära läsare.
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Slapp dag ända upp till öronen.

Jobbade tydligen i morse och jag säger inte mer om det...
 
 
Vaknade upp sedan vid 12-13 igen för att inte ha några planer för dagen och inse att jag inte ska GÖRA något alls av denna dag.. Denna helg har tagit död på mig plus att jag inte känner mig helt ok, känns som att mitt huvud tänker på en massa saker som gör att jag känner mig lite borta..
 
Känner även att jag behöver semester som tur var så är den runt hörnet. På torsdag tar jag mitt och pack och åker hem en sväng för att gå på dop bland annat och för att ta det lugnt och bara njuta av allt svenskt.. Jag känner mig för tom inom mig. Känns som någon har tagit allt inom mig och slängt ifrån det. Enligt mig har de varit för mycket sånt här på sista tiden och jag vet inte hur jag ska göra för att palla mig upp för att orka. Något jag verkligen känner för är att bara springa och inte komma tillbaka på ett tag.. Får se till att rycka upp mig, orkar inte mycket längre.
 
Slut tjatat om det.. Nu ska jag skriva lite och fundera lite på dopkort som jag ska göra själv och sedan fundera ut lite andra saker till bröllopet om jag orkar vill säga.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

För lat för att skriva!?!?!?

Vet inte vad som har hänt med mig riktigt. Sitter vid datorn varje dag men ändå så klickar jag inte in på bloggen för att skriva?? Lustigt är det nog allt i alla fall tycker jag.
 
Nu när jag ändå sitter här så ska jag berätta vad som hände igår och idag.
 
Vaknade upp på världens sämsta sätt tror jag.. Fredag och jag skulle få sovmorgon, dock så ringer dörrklockan i ett och jag undrar vilken dåre de är som plingar. Jo nu ska ni få veta de var ingen mindre än min värdmamma som hade nyckeln inne i huset och ett av barnen hade stängt dörren,bra där!
 
Var ändå ingen idé att gå och lägga sig igen så blev frulle och sedan göra sig iordning för jag skulle ändå vidare ut på shopping runda sedan. Klar och redo gick jag till tåget för att åka till Westfield shopping center. Det skulle bland annat innhandlas dop presenter och något till mig själv. Som sällskap så följde Anna med och hon var till mycket bra råd många gånger.
Efter så gott som en hel dag med shopping så blev det att åka hem och jobba någon timma och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen, underbart!
 
Lördagen - Ännu mera shopping
 
Kan knappt fatta de själv, jag har gått och shoppat ännu mera idag! Det är lite för mycket om ni frågar mig! men om man vill skämma bort någon så ska man väl göra de ordentligt? Jag tog mig i alla fall ner till Camden och gick runt där tills jag inte orkade mer. Gick till morrisons och sedan tog jag bussen hem för jag ville inte bli blöt, såg för mörkt ut.!
 
Så nu sitter jag här och väntar på att jag ska börja jobba, suck! Vill inte egentligen men så är livet ibland. Börjar väl om mindre än 20min.. Så bara att njuta av de sista minuterna innan alllt kaos börjar! Nej så farligt är de inte men jag hoppas verkligen att barnen är snälla idag annars så går jag och gömmer mig, haha.. Blir även tacos till middag idag, mums Anna som har bestämt för hon ska sitta barnvakt med mig.
Så resten av kvällen blir tacos, filmkväll och bara vara =)
Påsarna ifrån igår =)
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

I wish...

Igår så jobbade jag bara totalt ca 3h, snacka om skönt!
Gjorde en massa sysslor hemma och höll på och sedan tog jag så klart en tupplur.! Hjälpte även till att göra middagen så att pappan hade lite hjälp med alla barnen.
 
Jag stack även till kyrkan för att äta lite tacos med Anna och alla andra i kyrkan. Mums vad gott det var, ni skulle bara veta. Det var nästan så att jag dog lite där!
 
 
Dagens - allt för långt pass...
 
Jobbade i morse men slapp ta någon till dagis eller skola för de gjorde mamman. Jag själv satte igång och städade bort allt i huset och satte igång en tvätt och sedan la jag mig i sängen för lite vila.
Efter min lilla vila så blev de att göra sig iordning för att åka ner mot stan för att möta upp min värdmamma och ge henne sitt pass som hon hade glömt hemma.. Jag gick sedan och kollade lite på hm, är så sugen på att göra en ny vinterjacka eller ja en lite varmare jacka. Har hittat en och troligen blir de att köpa den för jag gillar den väldigt mycket =)
Blev sedan ett stopp till, pizza hut fick ett besök av mig. Det var nog faktiskt det godaste jag har ätit på väldigt länge, de fick faktiskt bli buffé med. Satt där i min ensamhet och hade de väldigt bra och fick även hur mycket dricka jag ville, kunde inte bli en bättre lunch!
 
På vägen hem så blev trafiken as dålig så fick sitta där i en evighet och när jag väl kom hem så kände jag mig väldigt trött så ville bara lägga mig ner och sova.. Vilket jag visste att jag inte kunde. Fast 10 min i min säng fick det bli och sedan var de bara att ta sig till skolan och till dagis och hämta upp barnen.. Hem och laga mat,bada,kolla film och natta dem. Allt gick toppen, men önskade så att dem hade kunnat lyssna lite mer än vad dem gjorde..
 
Såhär sitter jag nu i min ensamhet och har lite huvudvärk, kanske inte så värst konstigt med trötta och gnälliga barn och inte gjort som jag har sagt heller. Så denna dag har ju inte varit världens lyckligaste dag!
 
Tänker även väldigt mycket så det gör ju sitt med så detta är inte alls så som jag vill just nu =(
Aja nu ska jag nog stänga ner denna dumma datorn snart och kolla på lite tv istället.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Ordning och reda

 
Ni kanske vill veta vad jag gjorde för skoj igår??
Jobbade mellan ca 6.30-18.00
Hade dem allra två minsta och vi gjorde nog inte allt för mycket. Jag själv var helt slut i kroppen plus att det regnade hela förbannade dagen! Sedan så blev jag lite irrterad att dem sov omlopp med varandra. Så det blev inte mycket vila för min del inte. Så mycket lek och bus inomhus medans det regnade utomhus. Barnen verkade i alla fall nöjda med det. Blev även att gå på tennisen med dem två och möta upp mamman och stora killen. Kände mig dock väldigt slö och trött..Det tar på krafterna när man har varit sjuk och inte ätit på flera dagar.
För första gången på nästan 5 dagar så fick jag i mig lite middag, woho överlycklig. Var faktiskt lite trött på att äta rostade mackor hela tiden, men snacka om att de är gott ;)
 
Igår kväll blev det även en massa snack med alla där hemma, mamma,Ronja,Jackie,bröderna och deras mamma och sedan norge vännerna Kim och Sofie =)
Bra slut på dagen helt klart!
 
Tisdage - planering planering!
 
Man märker nu om mornarna att det börjar bli kallt ute. Frös allt om mina händer när vi skulle gå till dagis och sedan till skolan. Alla barnen var även väldigt duktiga hela morgonen, vi var i tid hela tiden och det är riktigt bra.
 
Gick hem och satte igång med all planering inför bröllopet som jag ska vara toastmaster på. Kan verkligen säga att de är mycket att tänka på. För jag menar man vill ju verkligen att det ska bli en toppen dag för sina vänner,inget ska gå fel.! För vissa något kommer gå fel så är de ju ;)  bara inbillning men allt löser sig i slut ändan. Har i alla fall kommit fram till några grejer och det är ju ändå ett plus. Så i morgon blir de snack med bruden (Sofie) och se om hon skulle kunna hjälpa mig lite granna.
 
Blev helt slut av att sitta vid datorn hela tiden så jag gick upp och la mig i sängen för 1h.. Snacka om att det var så himla skönt,för när jag vaknade ville jag bara ligga kvar i min sköna och varma säng!
Fast dock kunde jag inte det, blev att hämta upp dem två minsta ifrån dagis och gå hem och laga mat. Blev även att leka lite och bara ta det lugnt, hann även bada dem så pappan bara kunde ta dem när han kom hem. Sedan var jag även så snäll så jag duschade stora grabben med,så dem slapp göra de. När jag väl slutade så bestämde jag mig för att vika lite tvätt och nu kollar jag på tv och bara njuter av att jag inte jobbar mer för idag!
Blir nog även sängen tidigt ikväll, för jag behöver sömnen så de heter duga!
 
Bild ifrån igår innan läggdax =)
klicka för större bild.
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Sjukligheter därför lite frånvaro!

 
Vet inte riktigt vad jag ska säga till er. Men jag har i alla fall varit sjuk sedan i torsdag. Har haft kramper i magen till och från ganska rejält..
Åkte in till sjukhuset igår för att kolla upp det, tanke på att kramperna inte har avtagit direkt. Fick sitta där i 2 jävla timmar.! Till slut så var det min tur och han frågade en massa och kände på min mage och kom fram till att det är ett magvirus istället för magsjuka så har jag fått en liknande sak som gör att man får kramper i nedre buk och får diareé låter väldigt kul eller hur? ska inte gå in så mycket mer på det mer än att jag förhoppningsvis är frisk om någon dag eller så.
Han var så snäll så att han skrev ut lite medicin till mig så att kramperna försvann och jag skulle kunna sova.
 
Har dock inte kunna sova något i natt ändå.. Min kropp har fått för mycket av den dosen dessa dagar tror jag.. Och en annan sak som jag har upptäckt är att jag gillar inte mitt rum lika mycket längre, efter att ha tillbringat en hel helg i den själv! Förvissa så hade jag ju inte direkt något val...
 
Idag så mår jag i all fall lite bättre, just nu känner jag dock inte magen alls, pågrund av medicinen. Troligen så ska jag åka upp och prata lite med Anna sedan, känner att jag behöver göra något annat än att bara vara hemma. Hon skulle väl kanske hjälpa mig med att ha den minsta i någon timma med.
 
Aja nu vet ni varför jag inte har skrivit här!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Regnskurar gillar vi, tummen upp på det!

Alla Tisdagar,Onsdagar och Torsdagar hedan efter så ska jag hämta och lämna barnen på dagis och det börjades idag.
Känner att det gick toppen idag men snacka om att man måste vara planerad i huvudet. Inte göra allt så fort eller komplicerat. Så länge barnen gör som jag säger eller ja är snälla så går det toppen. Det kändes även konstigt att jag skulle ta alla barnen till skola och dagis utan mammans hjälp, men samtidigt visste jag att jag skulle klara det. Och vet ni vad, alla kom i tid till alla platserna och jag kände mig så himla nöjd när jag promenerade hem ifrån skolan på morgonen.
 
Kom hem och slappade och sedan så gick jag ner mot Camden för att möta upp Louise för en fika och en massa snack. Efter våran stund så fick det bli att gå upp till stora grabbens skola och sedan gick vi hela vägen till dagis utan någon stress.
 
Väl hemma blev det att göra mat och bara försöka tillbringa tid med barnen, vilket inte är det lättaste när man har tre barn att hålla koll på medans man ska göra mat med.. Så det gick som det gick, jag hade absolut ingen mat lust..
 
Nu sitter jag i alla fall i min skönt säng och känner att jag måste krypa ner i skaplig tid idag, tanke på att jag inte gjorde det igår! I morgon ska jag även sitta vid datorn en hel del hade jag tänkt, för jag måste få det mesta gjort inför bröllopet, känner att jag har för många bollar i luften och jag måste verkligen tänka ut allt mer nogrant nu när det börjar närma sig, om ca 1½ månad så ska jag vara toastmaster på ett bröllop, helt skukt!
 
Så bäst att stänga av denna nu och ta det lugnt, för som sagt datorn kommer vara min bästa vän i morgon!
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

Lawless

Glömt bort att berätta om filmen jag såg i fredags.!
Filmen :  Lawless
Den utspelar sig under förbudstiden i USA och är en sann berättelse om dem tre bröderna,Bondurant.
Dem kämpar för att få behålla sin inkomst, även att det är olagligt det dem gör. 
Jag själv tycker filmen är toppen, det var mycket drama och det hände nya saker hela tiden. Exakt en sådan film jag behövde!
Rekomenderar den för en som gillar sanna berättelser och drama filmer.
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

10,5h är ju inget...

Det roligaste på hela dagen måste ju ändå vara när jag kliver upp och går ner och ska börja jobba vid halv sju har vi sagt.. Och ingen är vaken, haha! Så jag sätter mig ändå och äter min frukost och kollar lite på tv och väntar på att familjen ska vakna till liv.. Runt 7 så bestämmer jag mig för att gå upp och borsta mina tänder och göra mig iordning för dagen. Då visar det sig ju att alla är vakna men fortsätter ändå hela vägen upp till mig. Det var även dax för mig att byta lakan så tog bort mina gamla och sedan gick jag ner, möter mamman i deras dörröppning.
 
Mamman- Jaha har du försovit dig?
Jag- ne?
Mamman - nehe för (Pappan) sa att du inte var nere?
Jag- jaha men jag har varit vaken sen halv 7
Mamman - jaha oj och jag som trodde du hade försovit dig och jag själv vaknade vid tio i 7.
 
Haha jaa så det kan vara ibland.. Men ändå lite irrterande måste jag själv säga för jag väntade ju på att hon skulle ut och träna på morgonen..
 
Aja resten av dagen så har jag haft dem allra minsta hemma för dem går som sagt inte på dagis på Måndagar eller Fredagar. Så jag bestämde att vi skulle gå till en inomhus ställe och leka lite, dock så sov bebisen så han gick inte vara med om det roliga idag. Fast å andra sidan verkade det inte göra honom så mycket, för han har varit super glad idag förut precis innan han skulle sova på eftermiddagen. Tjejen var små gnällig hela tiden efter hennes tupplur, men men så är det ibland. Annars idag så har vi bara myst att vara hemma och även varit i affären för att köpa bröd.
 
Och för typ första gången idag så glömde jag bort att det var tennis med barnen så tjejen missade denna gång och de verkade ju inte alla vara lika glada över. Medans tjejen inte visste om det!  Som tur var så är denna dag till ända och jag är glad för det, det tar faktiskt på en att jobba 10,5 h totalt på en dag med två barn som inte alls har sovit på samma tid överhuvudtaget!
 
Ny dag i morgon och nya tag!
Kämpa jag vet att du kan bara du vill!
 
 
Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica

RSS 2.0