Jobb står på listan

Idag står det som sagt jobb på listan.

Men där började inte dagen till ära, först så vaknade jag av att jag hade fått sms och började då sms fast jag var skit trött, klarade faktiskt av att somna om efter ett tag. Sen när jag väl vaknade igen så blev de att käka och sen ut och gå, blev ungefär 30 min och det var väldigt skönt! Hunden fick även följa med. Och nu sitter jag här och filurar lite innan det är dax för att gå och jobba. Jobbar mellan 14-21 ikväll, känns lite sisådär men hoppas bara att de kommer gå fort.

Var även med två av mina underbara vänner igår och käkade pizza och hade det allmänt skoj! självklart blev det en massa skit snacka med men det är alltid lika roligt.

Hej hå hoppas att ni som läser detta får en bra helg =)

Lite bilder från igår, pizza, kladdkaka, coca cola och en stor fet spindel innan jag skulle sova!!

"Det regnar köttbullar"

Såg en jätte bra film med lilla syster idag. Filmen hetter Det regnar köttbullar och var verkligen jätte rolig. Hade dock förväntat mig mer av filmen men tycker ändå att den nästan var lika bra som jag trodde =)



För övrigt så har jag faktiskt gjort klart religions arbetet ska bara kolla egenom det i morgon och sen så ska jag även kolla en extra gång på extra uppgiften i svenskan och ändra lite där innan jag riktigt känner mig färdig. Sen är det bara natur uppgifterna jag ska göra inför provet. Så detta känns riktigt härligt, men det känns inte som att det är student snart. Dem flesta i skolan verkar ha jätte mycket att göra förutom jag, känns jätte konstigt. Men för min del gör det inte allt för mycket.

Vissa är bara för bra!

Lastbil

Sitter just nu för tillfälligt i en lastbil på väg till hässleholm. Gör en kompis sällskap, har lovat länge att jag skulle följa med men nu blev det av, tanke på att jag inte har så mycket att göra i skolan =)  Men måste säga att det är lite smått segt att bara sitta. Har bara gått ur lastbilen en gång och det var när vi skulle pinka. Och det var väldigt skönt för mina ben och rumpa. Vädret har inte varit det bästa, det har varit sool och sen regn fram och tillbaka hela resan ungefär. Men tur att man åker lastbil än att vara ute när det regnar haha.

Tänkte även se om jag skulle kunna få lite skol arbeten gjorda när jag ändå åker lite bil. Men hittils har jag inte fått något gjort. Men jag kanske får göra det i kväll om jag inte är för trött, men jag måste göra det innan veckans slut i alla fall.

Hoppas ni andra har det bra.

Härliga kommentarer man får höra

Ibland blir man riktigt glad när man går utanför ytterdörren.  Förra veckan så säger en äldre man att "man behöver ju ingen färg tv nu tanke på att det är så färg glatt ute!"  Gillade verkligen hans kommentar. Det gjorde verkligen min dag. Den dagen var solen uppe hela dagen plus att det var jätte varmt och gutt. 

För övrigt så ser min vecka bara för bra ut. För den som vill veta så tänkte jag faktiskt säga det här ;)

Måndag( idag) är i skolan hela dagen faktiskt.
Tisdag har religions lektion men åker inte in för jag inte behöver.
Onsdag åker in för en svenska lektion och sen hem :)
Torsdag går jag inte i skolan alls
Fredag har jag inga lektioner men tror jag behöver åka in för AF skulle komma och ge oss 3:or information. 
Lördag blir det även att jobba lite
Söndag vet jag inte riktigt än vad som händer.

Så veckan ser jätte bra ut för min del!  Så denna vecka ska jag absolute inte klaga. Plus att detta är det ända jag har kvar i skolan

·       Religions arbete 28/5   v.21

·       Svenska extra uppgiften ska in innan den 30/5   v.22

·       Samhällen ska vara klar den 30/5   v.22
Hur skönt som helst!


Vart ska jag ta vägen?

I'm totally confused.....

Vet inte alls vad jag vill eller hur jag ska göra med allt i mitt liv just nu.
Vill jag åka till USA eller vill jag inte? Ska jag kanske vänta ett år tills jag riktigt vet om jag vill eller inte? har ju inte allt för brottom egentligen.
Vad vill jag bli? Har jag gått rätt inriktning på gymnasiumet?
Det är så himla mycket som spelar roll just nu, börjar bli trött på att inte kunna lista ut vad jag vill.
Varje dag går jag runt med samma fråga i mitt huvud och verkar inte få något riktigt bra svar!

Snart är det student och det känns som en helt vanlig dag och vilken avslutning som helst, jo tack jag vet att det kommer inte kännas så sen..Men nu gör det verkligen det.

Och sen så verkar inte jag och skol arbeten gå ihop heller för det blir aldrig gjorda och det är så tråkigt att hålla på med dem. Men måste väl se någon ljus sida i det hela är väl att det inte är många arbeten kvar att göra.!

För varje dag som går så känner jag att det blir sommar men för varje timme som går känns det som att tiden bara går saktare och saktare.
Allt känns så himla konstigt vart ska jag vända mig för att få svar på alla mina frågor? känns som jag aldrig kommer få veta dem!

Nee hej svejs skriver när jag känner för det nästa gång....

 


Check lista uppdaterad

Nu är det inte mycket kvar i skolan och såhär lite har jag kvar att göra, känns väldigt skönt!

·       Religions prov Måndagen den 3/5

·       Natur inlämnings arbete Måndagen den 10/5  V.19

·       Samhälls uppgiften ska in Måndagen den 10/5 V.19

·       Svenska PM ska vara inne Onsdagen den 12/5  V.19

·       El prov den 21/5  V.19

·       Ljudanläggnings prov Fredag den 21/5   V.20

·       Svenska muntliga Måndagen den 24/5   V.21

·       Religions arbete


Tandläkaren

Just nu vill jag bara hem till sängen och lägga mig och sova, är inte på jätte bra humör alls. Och bara tänka på lite annat, har inte skrattat något idag och vill bara gömma mig. Vet ej varför men denna dag får gärna gå fort.

Ska till tandläkaren vid halv ett ungefär och kolla mina fina tänder. Kommer inte ha ett hål eller jag hoppas, har ju aldrig haft det innan! Ikväll blir det även data och kanske skriva på religions arbetet.

Hej svejs så länge!


Fy på mig

Ojojoj illa detta! vad har hänt med mig? har varit helt off med bloggandet har verkligen inte haft någon lust. Sen har jag inte heller riktigt suttit vid datorn allt för mycket. Har haft annat för mig :) tänkte berätta lite kort hur min vecka har varit och även lägga upp lite bilder :)

Måndags: Skola och sedan en väldigt lugnt dag
Tisdag: Skola halva dagen sen Speedway på kvällen, Dackarna vann så klart =)
Onsdag: Skola och var väl där halva dagen sen stack jag hem. Hände inte allt för mycket på kvällen heller.
Torsdagen: Ledig, hämta en kompis och sen vänta på att en kompis skulle komma till mig och umgås lite.
Fredagen: umgicks med två kille polare och sen stack vi på en fest och den var helt död, enligt mig i alla fall. Var knappt något folk.
Lördagen: Hmm hände inte allt för mycket. Tog det mest lugnt och sen åkte jag och träffade en kille polare senare på kvällen och glodde på film och hade det allmänt trevligt.
Söndag: Detta är ju idag ;) så just nu har det inte hänt något, men väntar på att dra till kyrkan för att klä ut mig till prussiluskan för det är avslutning i kyrkan och så vidare och då brukar vi köra på något barn tema och denna gång blev det pippi figurer och jag och dem andra i ungdomsgruppen ska klä ut oss till olika och barnen får även också göra de. Men jag ska klä ut mig till prussiluskan och min stora syster ska klä ut sig till pippi =) så denna dag kommer nog bli bra.

För övrigt har jag haft en underbar helg! Den kunde nog inte ha varit bättre. Balen förra veckan var även väldigt bra och rolig, ångrar inte att jag gick. För er som inte vet så gick jag med min kusin och vi hade det super bra =)



Bilden på mig är från balen, tog bara en bild på mig för jag vet inte om min kusse vill vara med här på bloggen
Andra kortet är på mina katter när dem sover
Och slutligen det sista kortet är från i tisdags då jag och min vän ulrika var på speedway =)

Har även fått en ny desgin som jag ska sätta in någon dag hade jag tänkt!

Bal

Idag är det Bal och jag ska vara så fin och prydlig, kommer bli jätte kul men dock så är det mindre kul med denna regn. Varför skulle det regna just denna vecka? medan alla andra veckor har varit någo sådär. Men men detta kommer nog bli en toppen dag för de. Har nyss duschat så nu ska jag bara vänta på att håret har torkat så att en av mina systrar kan komma och locka mitt hår lite mera än vanligt och sen så kommer den andra systern och gör i ordning hela håret =) vilken service man har ibland! men denna dag kommer bli bra, känns just nu bara att jag skulle vilja gå och lägga mig men de kommer nog ändras efter ett tag.

Det kommer komma upp bilder antigen i morgon eller i veckan! Ha en toppen dag nu =)


Onsdagen den 5 Maj

Ännu en onsdag som jag åker till skolan bara för EN lektion och sedan hem igen. Ibland känns de inte lönt att åk in bara för just en lektion. Men jag måste tänka på att det är en svenska lektion och vi är snart klara med skolan. När jag väl kom hem runt elva så slutade det med att jag somnade i sängen i 1½ timme för jag var helt slut har ingen aning varför. Sen när mamma kom hem så vaknade jag och gick ner för att käka lite och sen ville hon ha med mig på en promenad så jag följde med utan protest men trött var jag må jag lova, men en 50 min blev det allt! Det var inte allt för skönt men lite var de väl allt. Senare på kvällen blev de av att hjälpa min syster med en kyrkgrupp och det gick jätte bra.

Men nu sitter jag här och inte gör något direkt. Allt jag skulle ha gjort idag när jag kom hem blev inte av för jag var för trött tyvärr, hoppas att jag orkar med det i morgon när jag kommer hem. Tror jag bara går halva dagen i morgon om jag har tur! Händer inte något skoj i skolan alls nu för tiden. Sen har jag lektion på fredag med men orkar jag verkligen gå på den? kanske bäst att göra de. Sådant som märks om de blir eller inte.

Ny bild på mig. 

Tisdagen den 4 Maj

Då var det tisdag idag med och redan maj. Förstår inte riktigt alls hur detta gick till för tiden har gått alldeles för fort. Nyss var det ju januari? Hm tiden har gått alldeles för fort. Jag har redan blivit ett år äldre och om mindre än ett år så är jag redan 20 konstigt nog.  Skulle inte prata om min ålder nu så jag ska prata om de jag skulle prata om och det är om skolan hur det ligger till och lite annat. 

Vill först säga att jag fick VG+ på samhälls provet vi skrev förra veckan som jag knappt hade övat på max poängen var 31 och jag hade 27 så det var riktigt bra! Sen fick jag G i religions provet jag gjorde igår. Känner att saker och ting går bra nu! 
Skolan idag hände det inte allt för mycket mer än att jag åkte hem tidigt!

Min vecka kommer se ut såhär, vill säga dem dagarna som är kvar.
- onsdag, en lektion sen hem
- torsdag till skolan för lite information och sen hem runt 1
- Fredag till skolan för en lektion och sen hem.

Mina veckor är ganska slappa, men ibland börjar jag undra varför jag åker hem. Får jag så himla mycket gjort hemma? jag skulle säkert få mera gjort i skolan om jag satt där och skulle skriva tex arbeten. Brukar oftast vara så i mitt fall, men just nu så har jag nästan skrivit klart natur uppgiften som ska in på måndag så det känns väldigt skönt att man gör saker på en gång. Dock så förstår jag inte en av sakerna i uppgiften men det löser sig nog med tiden! 

Hej Svejs kan inte sitta här mera för nu blir det att göra flera arbeten klara!

Klicka för större bild.

Lite uppdatering vad som har hänt sen sist

Först och främst så har jag inte haft tid med att blogga och det är för olika saker. Men nu ska jag försöka så gott jag kan. Om en månad så är Skolan slut och verkligheten börjar. Kommer nog sakna skolan när den väl är slut, det kommer mest märkas sen i augusti då alla andra ska till skolan men inte jag? hmm men det kommer nog bli bra. 

Jaha vad har hänt sen sist jag skrev då?  Det är nästan en vecka sen, tyvärr.
Torsdagen började med att jag var ledig och gjorde lite skol arbeten och sen senare på kvällen så stack jag först upp till Vimmerby och köpte min efterlängtade kamera så det fick bli en Canon Eos 1000D, väldigt nöjd med den. Men senare på kvällen så fick jag i uppdrag att köra upp till linköping och hämta min styv-pappa och kusin. Resan var väldigt lärorik, har aldrig kört i linköping innan. Jag har även hunnit med valborg och det blev en nykter valborg för jag inte alls kände för att dricka. Familjen badade badtunna och jag låg bara och kollade på tv och myste med mig själv.

Lördagen hjälpte jag min syster att tapetsera och det gick faktiskt väldigt bra, bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Dock så gjorde vi inte klart allt för jag tyckte inte att det var allt för roligt och inte hon heller, men vi gjorde så gott vi kunde. Senare på kvällen blev det en tripp till Vetlanda för att kolla på crousing med min kille kompis mamma. För ingen av oss hade något att göra. Fick även bli ett stopp på donken innan vi skulle åka hem. Men måste verkligen säga att det fanns många snygga bilar!

Söndagen blev väl inte riktigt så jag hade planerat. Men trött och seg var jag och lite ledsen men jag klarade dagen med att jag var ute och sprang på kvällen. Sprang va 9km och var väldigt stolt över mig själv, har inte sprungit på ett år ungefär. 

Sorry att det blev mycket, men blir så när man inte har haft tid och ork att skriva. Men nu kommer jag nog hinna med och orka för jag känner mig gladare! Hoppas ni står ut med denna långa text.

Check lista på skolsaker

Tänkte bara uppdatera er om hur jag har det i skolan och hur mycket det är kvar innan studenten.  Jag vill först påpeka det att vi har grymt mycket i skolan just nu och jag ligger efter i vissa ämnen fast jag kanske inte gör de men det känns som de. Så nu måste jag ta tag i det hela och göra lite nyttigt om kvällarna. Men detta har jag att göra fram till studenten i allafall

· Religions prov Måndagen den 3/5

·       Natur inlämnings arbete Måndagen den 10/5  V.19

·       Samhälls uppgiften ska in Måndagen den 10/5 V.19

·       Svenska PM ska vara inne Onsdagen den 12/5  V.19

·       El prov den 12/5  V.19

·       Ljudanläggnings prov Måndagen den 17/5   V.20

·       Svenska muntliga Måndagen den 24/5   V.21

Så det är ganska mycket som jag ska hinna med! men jag klarar detta det måste jag göra!

RSS 2.0