Spåkula 27 september

Du lever för helgerna men även vardagarna kan ge dig glädje om du inte jagar efter lyckan

27 September

Vad ska jag börja säga idag?
Kan väl börja att säga att helgen har varit toppen! Går dagen så pluggade jag tyvärr, lite för lite kanske. Tanke på att man hade prov idag. Provet i hel het gick sådär kunde väl ha gått bättre.. För frågorna var väldigt skumma enligt mig. Bara att vänta och se hur de går.
Var även på ungdomsgruppen i kyrkan igår och vi var bara 5 stycken kan inte påstå att de var många men roligt hade vi allt. Först fika i en timma och sen blev de att göra en spargris fast för min del blev de en sparkossa haha =D

Senare ikväll blir det att testa på innebandy och då blir det att stå i mål. Får se om jag kommer hem välbehållen eller inte. Har en känsla att jag kommer få ont i mina knän men det är sånt som märks. Hoppas även att alla är snälla i laget och tar väl hand om mig! Men om jag inte tycker det är kul blir det ingen innebandy sen heller.
Men innan jag ska åka och träna så får de bli sova någon timme, äta mat och ta hand om mammas och deras hund!

Over and Out!

En liten bild på min sparkossa.


lite snabbt..

Denna dag har varit väldigt seg men skönt, dock lite synd att killen inte är kvar men hoppas jag träffar honom snart igen.Han är den bästa för mig =)

Sitter just nu hemma hos mig med katterna och min mammas hund, men blir att gå hem till mamma och sova där i natt för jag är hundvakt. Sen har jag har ont i magen med!! det går väl över när man blir gammal.

Over and Out!


Skola,kompis och jobb

Dagen som har varit idag är jag ritkigt nöjd med. Har hunnit med så mycket mer än vad jag trodde jag skulle göra. Dagen började med att åka till skolan och gå igenom provet som vi gjorde förra veckan, blev dock inte helt nöjd med betygen men vad gör de om hundra år? huvudsaken är att jag blev godkänd i alla fall! Nästa prov ska jag bara göra så mycket bättre ifrån mig. Har insett att jag inte kom ihåg allt som jag trodde jag skulle göra men det är bara att plugga på till nästa prov =)

 
Mums min goda pizza som jag tog och åt till lunch idag med min underbara vän Ulrika!
Alla stunder med henne är verkligen toppen, hon får mig alltid att skratta :D

När vi väl kom hem till mig blev de bara att sitta och uggla eller nej inte egentligen för vi satt och pratade och sen så satt jag och skulle försöka mig på kyl uppgifterna men kan ej säga att de gick bra, för det blev mycket mera prat men de gör absolute ingenting =D  
Har även hunnit med och jobbat, fick förfrågan att jobba mellan 16-21 och jag var väldigt osäker på om jag skulle ta det eller inte men min kära vän Ulrika och min syster jackie tyckte jag skulle ta det. Så det blev att jobba ett pass. Ska även vara så duktigt att säga att jag gick hemifrån jobbet och det är ca 20-30 min hem till mig.

Nu ska jag ta mina två små söta katter och gå och lägga mig! Så god natt och sova gott alla där ute i världen!



Hanna och Harry igår innan jag skulle gå och lägga mig =)

Over and Out!

Ringa samtal kan nog vara det värsta som finns!

Idag vaknade jag av sms först av min ena syster och sen av min älskade pojkvän och jag som trodde jag skulle få sova? Nej inte här inte, det får man väl göra någon annan gång. Fast jag gick faktiskt inte upp om jag ska vara ärlig, för dem skickade runt åtta och då var jag väldigt trött. Men gick väl upp vid elva och det var jätte skönt!

När jag väl gick upp så täntke jag idag måste jag ta tag och ringa företag om praktik plats, det kan faktiskt vara det jobbigaste som finns! och det var lika jobbigt som jag trodde. Fick ingen napp någonstans, vet inte vart jag ska ta vägen för det verkar inte finnas någon plats. Visst jag har en sista utväg men liksom 6 veckor är väldigt lång tid. Men fick kanske ett napp i västervik och jag får verkligen hoppas på det bästa för annars måste jag nog ta mitt andra val! Bara att hålla tummarna ska ringa tillbaka på onsdag nästa vecka för då kommer chefen tillbaka.
Förövrigt idag så har jag varit ute och gått med min syster jacqueline, blev en runda på ca 40 min och sen blev de att lämna henne i kyrkan och jag skulle gå hem och den rundan hem blev på ca 30min. Känner mig väldigt duktig som har varit ute och gå så mycket i detta fina väder som har varit idag.


Over and Out !


Skolan och allt nytt man ska lära sig

Förstår inte hur mycket man kan lära sig bara på en dag när man är i skolan? det är i alla fall sjukt intressant. Trodde aldrig jag hade fattat något när jag satt och lyssnade på läraren idag igen, plus att vissa stunder har jag väldigt svårt att koncentera mig så jag använder mobilen till hjälp och självklart surfar jag lite. Men självklart hänger jag med på lektionen oxå, för jag sitter och lyssnar samtidigt som jag är inne på internet. Men i alla fall när vi väl kommer till uppgifterna sitter jag där som en stor tönt och fattar inget, men när vi väl sätter igång och har gjort klart en eller två uppgifter fattar jag. Det är då det går som bara farten fram för mig :)
Dock har tiden i skolan gått väldigt sakta när jag väl var i skolan men när jag kom hem så har tiden bara sprungit iväg, vilket har varit både skönt och inte. För i helgen var nog den segaste helgen på evigheter..

Ska även skriva ut min irritation över HOTMAIL.. Så förbannad jag har varit på dem idag, fattar inte riktigt vad dem håller på med. Har gjorde två stycken nya mail adresser och ingen av dem kommer jag in på. Och ja jag har skrivit rätt på både användar namn och lösenord, så jag fattar inte vad deras problem är.. IRRITERAD är jag då i alla fall, men efter några timmar så bestämde jag mig för att göra en gmail istälelt och där gick det dubbelt så bra än vad hotmail gjorde. Ni undrar säkert varför jag gjorde en ny? jo det är så att jag behöver en till när jag ska söka min LIA plats, för dem kan fråga efter ett CV eller något annat liknande och då gäller de att ha en mail adress som ser bra ut istället för den jag har =)

Men nu är det slut klagat för nu ska jag forsätta mysa med mina två katter och kolla på the good wife.

over and out!



Klicka för stärre bild!

Tvätt dag.

Igår kväll blev det inte som jag hade tänkt mig men det var en bra kväll i alla fall. Så mycket som jag skrattade på slutet har jag nog inte skrattat på några dagar och det känndes väldigt roligt och det tackar jag min bästa kille kompis mamma och hennes kille Sofie och Peter.  Blev även en sväng till silverdalen för att hälsa på en kompis, mycket trevligt.  När jag väl kom hem sen så blev det att lägga sig i soffan och glo på nothing hill filmen som gick på tv. Självklart med det med lite tända ljus,godis och mys med katterna =)

Att vänta på tvätt är ibland det tråkigaste som finns men nu gör jag de och medans jag nu väntar så sitter jag och hör hur det regnar ute. Har även stått och diskat och nu funderar jag på om man kanske skulle ta och baka något när man ändå är i farten. Har även stora funderingar på vad jag ska ta och äta till mat, någon som har förslag?  Senare i kväll blir det i alla fall räkmackor, man måste unna sig själv lite ibland..

Har även varit och röstat och jag säger inte hur jag röstade men jag kan säga att det var väldigt svårt att bestämma hur man skulle rösta. Men jag röstade inte blankt i alla fall, tycker även att nästan alla partier säger lika dant för det mesta. Men men hoppas det blir bra i slut ändan!

"Skaffa dig en egen uppfattning innan du säger något!"

Hej svejs!

Det är nog dax att du rycker upp dig!

Hittills idag har jag faktiskt inte gjort något. När jag vaknade gick jag upp och hämtade datorn och la mig i sängen igen, för jag hade verkligen inte någon lust att gå upp. När man ändå inte har något bestämmt så kan man ju lika väl ligga i sängen eller soffan hela dagen eller hur? Det är så jag tycker ibland, och på tal om annat så känns det som att de skulle vara SÖNDAG idag. Har ingen aning varför jag tycker de men så är de bara.

Så nu sitter jag här med min stora hjärna och tänker och funderar. Kan tyvärr inte säga att de kommer fram något vettigt men det är väl så de ska vara ibland! Och idag är en sån dag jag bara vill vara själv och bara göra de jag känner för.
Hade för övrigt en bra kväll igår förutom vissa undantag, men det är inget som jag nämner här! Hoppas ni alla andra hade en bra kväll oxå!

Idag ska nog fasiken göra mina pankakor som jag har varit sugen på väldigt länge.

Over and out!

Vad ska jag byta till

Gud så svårt det är att bestämma sig hur sin design ska se ut, ska man låna någon annans eller ska man göra om sin egna ? tycker det alltid är lika svårt!

Men vad jag än väljer hoppas jag att det blir bra =)


Bestämmde mig för att försöka fixa en egen eller rättare sagt ändra på den jag har nu för jag gillar själva designen i sig. Så jag har ändra headern och bakgrunds färgen än så länge. Men det kommer mera men just nu orkar jag då inte sitta med detta mera.


Sitter i skolan

Känns så himla skönt att känna att man är piggare idag än vad man var igår och ändå gick jag och la mig senare igår än i förrigår!
Visserligen hade jag velat lega kvar i sängen i morse när klockan ringde. Inte allt för kul att bli väckt på morgonen av katterna för att dem vill gosa, vilket dem kommer och vill göra i ansiktet. Antingen kastar man bort dem eller så ligger man bara kvar och njuter av deras kurrande och varma små kroppar och det var vilket jag gjorde. Dem små livet är så himla söta. Inte varje natt dem sover i sängen heller, för dem flesta nätterna sover dem i soffan.

Ikväll blir det att plugga lite inför provet vi ska ha i morgon, vilket jag hoppas blir ganska lätt. Ikväll är de även arga snikaren på tv, som jag har längtat efter de programet =D program ledaren är så grymt bra!

Fick även besked om mitt CV idag vad en i skolan tyckte. Vilket var väldigt roligt att höra för hon tyckte nästan allt var bra förutom att hon tyckte jag skulle ändra lite små saker. Men det får bli till kvällen så jag har lite att göra och inte bara sitta vid ellära böckerna och tv:n.

Hej svejs så länge!


Toppen helg!

Som tur var så blev det stockholm i helgen med min kompis Ulrika och mina två systrar. Vi har haft en väldigt bra och roligt helg tillsammans. Dock så regnade det både dit och hem vägen men aldrig när vi väl var där uppe, vilket jag tyckte var väldigt skönt!

Klippte mig också men det syns inte jätte mycket, kommer en bild längre ner i inlägget på hur de blev. 

Jag och mina underbara katter ligger nu i soffan efter en väldigt seg dag, men vi ska nog faktiskt flytta oss till sängen snart. Är väldigt trött! åkte hem med Sofie idag, min bästa kille kompis mamma. När vi kom hem blev de mat och sen somnade jag i hennes soffa som jag oftast brukar göra när jag väl lägger mig i den! Men det skadar aldrig att somna lite efter mat och lite prat.

Men nu ska jag och mina söta kattungar ta och gå och lägga oss för dem kommer och lägger sig här på datorn, så jag tror dem är lite små trötta hehe :) mina små liv..

Måste även få mig tid att lägga in den nya designen här på bloggen =D

Hej svejs så länge!
Saknar dig min älskade pojkvän!

     


Bilprovning som inte slutade bra!

Var i skolan till kvar i tolv idag faktiskt! men sen så stack och syster Jackie till vimmerby för att vi skulle dit och besikta hennes bil innan vi drar till stockholm i morgon. Men det slutade inte riktigt som vi ville, så denna dag har varit lite halv spänd! Allt på grund av att vi helst inte kunde ta hennes bil och fick börja leta efter någon annan, men till slut så fick vi tag i våran andra syster Nathalie och frågade om vi kunde ta hennes bil istället och självklart kunde vi det. Som ni förstår har det inte varit en lätt dag för en trött Angelica. Men självklart så fixade sig allt till slut!

Så nu sitter jag i min lägenhet och umgås med mina älskade katter och tar väl hand om dem innan jag åker, visst jag kommer ju hem på söndag igen men trist att lämna dem bara för att man ska bort. Självklart vet jag att dem klarar sig utmärkt men taskigt tanke på att dem är så små! tur jag har leksaker till dem så dem har något att göra när jag åker.

Sen har jag även fått mitt INTERNET ÄNTLIGEN! som jag har väntat, visst hade ju svårt att bestämma vad jag skulle ha men slutligen fick det bli telias bredband!

Men nu är det nog dax för en film för packa orkar jag inte med just nu för det får jag göra i morgon! För jag ska nämligen till Stockholm för en visit hos min käre far och mina syskon. Med mig tar jag Mina två äldsta syskon och sen min kära vän Ulrika. Vi ska ha en toppen kväll i stockholm!

Ha det så bra så länge, PUSS


Inneboende!

Jaha nu är man inte själv i sin lägenhet längre. Tog hem mina två underbara katter hem till mig idag. Kommer ha fullt upp nu i några dagar, i allafall livat!

Skolan går även toppen! men min näsa rinner nästan hela tiden.. Men det börjar bli bättre =) Har även hunnit med att jobba lite extra och det kommer bli mera framöver hoppas jag, för lite extra pengar behöver jag allt nu när jag har flyttat till eget.

Börjar även bli lite irriterad för mitt bredband och tv-kanalerna har inte kommit. Vill ju slippa gå hem till andra och låna internet. Men snart får jag nog mitt om jag har tur =)

Tycker om min pojkvän hur mycket som helst!

Ha det så bra så länge så hörs vi nog snart igen!

RSS 2.0