Första måndagen 2 januari 2012

Dagen spenderades för det mesta inne i "stan" som jag vill kalla det. Och med det menar jag big ben,london eye, picadilly och oxford street..
Det var även ett stort plus att solen sken som bara den dock var det bara 7 grader men det gjorde absolut ingenting.

Satte mig vid en parkbänk mitt emot London Eye för att baa mysa lite med lite fika som jag hade köpt. Satt även och väntade på att klockan skulle gå så jag kunde gå upp till oxford för att möta upp Jasmine. Vi tog en fika och sedan så shoppade hon :)

Åkte hem och bara tog det lugnt och städade i mitt rum och packade även upp resväskan som jag inte har orkat med. När jag väl hade gjort det fick det bli en film och lite data häng. Ville att tiden skulle gå lite fortare så att jag kunde få prata med min underbara vän på skype :D

Så vid 8 tror jag att vi började prata och höll på och snacka i typ 3 timmar, fatta vad tiden kan gå fort när man har någon på datorn som man verkligen trivs med. Den där Emelie kan jag allt prata om allt mellan himmel och jord, fatta vad man gillar den personen. Det som är lite roligt med är att jag kan inte ljuga för henne och hon kan inte ljuga för mig för då ser vi det båda två, haha.. Det ända som var lite trist att man var tvungen att säga hej då och säga att vi pratar nästa vecka.

Så jag la mig nog och somnade vid halv tolv tror jag klockan var snacka om att jag var trött! somnade nästan på en gång,underbart om ni frågar mig!

Over and Out!
Från bruden i London
// Angelica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0